Új privát üzeneted érkezett!

azaz, hogy u.úgy érzed a kitolási fájdalmat, gátmetszést, és összevarrást, mint mikor nem is kapsz EDA-t?
orss
 
 


Hát ezt most nem tudom megmondani. Először szülő vagyok én is. Vak vezet világtalant :D :D Környezetem anyukáinak elmondása szerint a kitolási szakasz már amúgy sem olyan gáz, sőt a sógornőmnek kifejezetten jó volt. Gondolom megkönyebbül az ember, hogy végre nyomhat. A gátmetszés állítólag meg sem érzi az ember, valószínűleg oda is adnak valami helyi érzéstelenítést. Az összevarrásnál meg már mással foglalkozol.

Szerintem az EDA például akkor is jó, ha nagyon sokáig vajúdik az ember.

Amúgy megoszlanak a vélemények, van aki enélkül szült és mindenáron le akar beszélni róla, mert szerinte sokkot kapok, ha azután jön az oxitocin :shock: Na mondjuk ezt nem hiszem el, nem találkoztam még sokkot kapott nővel. Aki ezzel szült az általában ajánlja. Én tesómat látva döntöttem el, hogy kérni fogok.

KépKép
trinky
 
 


köszi :):)
orss
 
 

 
 

Sziasztok

Én úgy hallottam,hogy ha érzéstlenitést kapsz,akkor a kitolási részt sem érzed nagyon,hanem a szülésznő mondja mikor nyomjá!!!

Lehet,hogy most hülyeséget irtam,de valahol ezt olvastam :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Törpiri,
azért adnak egy jó adag oxitocint, hogy érezd. (legalábbis húgomnál így volt) Erre mondta az egyik barátnőm, hogy akkor fogok sokkot kapni..........

KépKép
trinky
 
 


Akkor az fincsi lehet :lol: :lol: :lol:

De szerintem ez a fájdalomküszöbödtől is függ....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Jön valaki 16.-án hétfőn a Bajcsyba az előadásra??
Kép
timchy
 
 


A terhesség, a szülés és a gyermekágyas időszak pszichológiája,
Relaxáció és légzésgyakorlatok
Dr. Szászné Bán Judit pszichológus

Ez lesz most..igaz a honlapon 18-ra van irva...de az nem hétfő!!! :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Lehet,hogy egy régit talátam??? :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Febr.16.:Vizsgáló eljárások a terhesség és a szülés alatt.
Dr. Sulyok Csaba, Tóth Ferencné szülésznő

Én sajnos nem tudok menni, de a következőre a párommal együtt szeretnénk menni!

Március 2.: Szülés, együttszülés. A normál szülés eseményei.
Dr. Szászné Bán Judit psychologus
dr. Varga Horgosi Ágnes, Bányai Nóra szülésznő

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm!!!
Pusza Timcsi
Kép
timchy
 
 


Én mit néztem?? :oops: :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Szia Törpiri!

Hol nézted?
Én itt: bajcsyszul.hu- elérhetőségek

Olyan előadás is lesz amit Te írtál! április 6.-án
De te addigra már boldog anyuka leszel, és személyes tapasztalataidról mesélhetsz nekünk! :)
Remélem majd beszámolsz az élményeidről!?!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Szia

Szerintem a bajcsy.hu-n..de lehet az egy elavult oldal volt :wink:

Hát nagy élmény lesz az biztos :lol:
Már túl lennék rajta..de még min.3 hetet ki kell birni,hogy ne legyen koraszülött...

Most nézem 05.20-ra vagy kiirva??Akkor születtem én is :lol: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Kép
timchy
 
 


Törpiri, drukkolok, hogy még maradjatok egyben egy darabig.

KépKép
trinky
 
 


Köszi...de most megbeszéltem a lánykámmal,hogy ha lehet márc.10 du vagy 11én már jöhet :lol: :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!
A Bajcsiban tervezem megszülni a második gyermekemet is de eszembe sem jut, hogy epidurális érzéstelenítést kérjek!
Amikor bekerültem szülni (2007 nyarán) vegyes érzelmekkel sétáltam be a szülőszobába, akkor egy szülésznő bíztatott ne féljek sok nő szült már érzéstelenítés nélkül és ki lehet bírni azt a vajúdást! Bevallom nyugtató volt amit mondott.
Igen is jól ki van találva a női szervezet, fájdalmas a szülés de a fájdalom FOKOZATOSAN JÖN, így a gátmetszést már nem is érzi az ember! A tolófájások pedig kifejezetten üdítően hatottak rám! Persze mindenkinek más a fájdalomküszöbe...
A fogadott orvosom nagyon rendes volt és a szülésznő is! A csecsemőgondozók is kedvesek voltak. Mindenkinek ajánlom ezt a kórházat!
acitak
 
 


Acitak,
nekem eszembe jut fájdalomcsillapítást kérni. Ettől nem hiszem, hogy kevesebb lennék. Ha pedig elhúzódik a szülés, akkor nem leszek annyira fáradt. Az az igazság, hogy kíváncsi lennék valaki olyan véleményére, aki már mindkét módon szült. A fájdalomküszöböm pedig elég magas, nagyon sok mindenen mentem már keresztül.....

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok! Új vagyok még itt, de segítséget szeretnék kérni tőletek.
Hamarosan szülök majd a Bajcsyban, nagyon tetszik minden amit ott láttam, az orvosomban és a szülésznőben is nagyon bízok, de érdekelne mások tapasztalata a kórházról.
Múlt héten megnéztem a szülőszobákat és nagyon elcsodálkoztam, hogy milyen szépek, az érdekelne, hogy tényleg ott szülnek a kismamik, csak mert ahol én lakom (vidéken) ott nincs erre lehetőség, hogy valaki rendes ágyon vajúdjon, nem beszélve a szülésről. Szóval leginkább az érdekelne, hogy hogy zajlik a szülés ezekben a helyiségekben.
Ja és érdekelne, hogy milyenek a szobák (fizetős/nem fizetős) és hogy a csecsemősök milyenek?
Bocs, hogy így rátok zúdítom a kérdéseimet, de nemrég találtam erre az oldalra, de ahogy láttam itt is több topicban tárgyaljátok a Bajcsyt, aztom mindegyikbe írok.
Minden jót mindenkinek!
Üdv: 38 hetes kismami
anikusz
 
 


Szia anikusz!
Igen, a szülés valóban ott zajlik. Én január 16-án reggel szültem, akkor én voltam az egyedüli kismama ott. Egyik szülőszobában voltak a cuccaim, itt vizsgáltak, de vajúdtam a kádban is. Nekem végül császármetszés lett, úgyhogy után a legkisebb szülőszobában voltam megfigyelésen 1/2 8-tól 12-ig. Ha van szülésznőd is, biztos teljes figyekemben, segítségben lesz részed. (Nekem is volt.) Fizetős szobában nem volt hely, így nem abban feküdtem utána, de azzal is meg voltam elégedve, az ágyak ott is ugyan olyan jók voltak, és a fürdőblokkok is tiszták, csak kicsit messzebb vannak, de zárhatók, 2-3 szobára jut egy. Az 1-es(2 ágyas) és 2-es szoba (3 ágyas) a nagyobb, a 3-4-5-ös, ami egy nagy ajtóból nyílik, elég jóval kisebb. Csecsemősök elég vegyesek, egymásnak teljesen ellentmondó információkat is adnak. Éjszakára nem nagyon szeretik, ha beadod a babát, de azért lehet. A sárgaságra érdemes figyelned! De a nővérek rosszabbak, jól letolnak, ha valami nem tetszik nekik. Készülj fel, hogy meg fogsz sülni, bokád triplájára dagad.
Szerencsére hazajöhettem a 3. nap reggelén, annyi pont elég volt, de a másodikat is itt fogom szülni. Nekem az is nagyon jó volt, hogy mindig mellettem lehetett valaki, segítettek felkelni stb.
Remélem neked is jó tapasztalatod lesz.
kamilka
 
 


Kamilka,
mi az, hogy letolnak a nővérek? Egyáltalán mi nem tetszett nekik? És miért dagad be a boka, a melegtől? Amikor a szülésznőnél voltam, feltűnt, hogy iszonyat meleg van.
Azért nagyon megnyugtató, hogy ilyen jó véleménnyel vagy a kórházról, így nyugodtabban megyek. Köszi :D :D

KépKép
trinky
 
 


Igen, a melegtől, ami számomra szinte kibírhatatlan volt. Főként, hogy terhesen, és azóta is sokkal rosszabbul bírom a meleget.
Ki mertem cserélni a véres ágyneműmet a folyosóra kitettekből. Kitoltam a gyereket a folyosóra. A csecsemősök előtt voltunk, és nővér szerint a csecsemősöknek nem tetszik ez, hát ők nem szóltak semmit... Nem ettem meg időre az ebédet, mert szoptattam. Lezuhanyoztam rendesen és kicseréltettem a kötésemet. És általában jó mufurcok voltak, és parancsolgató stílusúak. Nem mindenki persze, de 1-2 ember is elrontotta a a többiek megítélését is nálam.
Érdemes bevinni a törpét a csecsemősökhöz napközben is, ha szerinted valami nem OK, mert mis is tovább maradtunk volna, ha én nem viszem be a pénteki születése után vasárnap du, és nem kerül időben kékfényre.
kamilka
 
 


Szia kamilka!

Köszönöm, hogy megosztod velünk a tapasztalataidat!
Megkérdezhetem, hogy ki volt a szülésznőd?
A kicsid végig veled volt? Vagy éjszakára beadtad?
Mindenképpen adnak pótlást a törpéknek? És ha igen akkor mit? (cukros vizet?)
A csecsemősöket kérdezni kell, vagy segítenek maguktól is?
Neked megindult a tejcsi még a kórházban? Érdemes valamivel (homeopátiás szerek, gyógyteák)elősegíteni a tejképződést?
Bocs a sok kérdésért! :oops:

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Szia!

Eredeti szülésznőm Tóth Ferencné Móni volt, de ő pont megbetegedett, és helyette Garáné Paár Magdolna volt. Ők ketten jó barátnők, és mindkettőjüket csak ajánlani tudom.
Éjszakára végig beadtam, valamikor csak 4 órára, de nem tudtam pihenni egyáltalán különben. Mondjuk így se nagyon. Fél hat-hatkor menni is kell értük. Csecsemősöket kérdezni kell mindenről, akkor szívesen segítenek. Köldökcsonk ápolást teljesen máshogy kellett csinálnom otthon. Cukros vizet kapnak, ha engeded, illetve tápszert is. Nálunk semmilyen zavart nem okozott, gyönyörűen szopizik azóta is Marcikám. Pénteken született, szombati csecsemős szerinte nem kellett itatni, vasárnapra besárgult. (Nem biztos, hogy összefügg). De ezt is egy másik anyuka vette észre, azért vittem vissza már napközben, különben csak este látták volna fürdetéskor, és maradhattam volna tovább. De a kékfény szerencsére mobil. alulról kapják, nem kell inkubátorba kerülnie, melletted marad végig. Vasárnap már tápszert is kértem neki, tejem vasárnap éjszaka indult be, hétfőn reggel jöttünk haza, és itthon már csak szoptatom. Kórházban semmit nem szedtem, ittam, csak rendszeresen mellre tettem. (Pl. ebben is csak kérésre segítenek, de nekem anyukám segített.) Egyhetes kora óta iszom DM-es szoptatós teát.

Szívesen, örülök, hogy segíthettem, kérdezz nyugodtan, ha még valami érdekel.
kamilka
 
 


Ha már igy beidnult a kérdezés :wink:

Kamilka..mennyi ideig nem kelhettél fel???GOndolom epiduráltak a császárnál..addig nem szabad mozogni amig ki nem megy az érzéstelenitő???
Kaptál homokzsákot?ha automatikusan nem adnak kérhetek???

Nekem az első is császár volt,igy nagyobb a valószinűsége,hogy a másik is az lesz ezért kérdezgetek..de anno engem altattak.

Előre is köszi a választ

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Kedves Kamillka!
Köszönöm a válaszokat!
Biztos fogok még kérdezni, de egyenlőre ezek jutottak eszembe!
Jó éjszakát mindenkinek!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok!!!

Én tavaly márciusban szültem a Bajcsyban ,és most júniusban is ott fogok.Csupa jó tapasztalatom van onnan,pedig féltem tőle nagyon.Nem fogadtam dokit és most sem fogok,és teljes ellátást kaptam,odafigyeltek rám.
Érzéstelenitést én popoba kaptam,epidurális nem volt :(

Kép

Kép
monyca
 
 


Sziasztok!
Rég jártam már itt, akkor én is tele voltam kérdésekkel. Azóta (októberben) megszületett gyönyörű kislányunk,nagyon boldogok vagyunk.(Elős kislányomat a MÁV-ban szültem 5 éve)
Én is meg voltam elégedve a kórházzal, kivéve a mosdóval:-(
Fizetős szobába akartam kerülni, de sajna foglalt volt mindegyik. Végülis nem is bántam mert a 2-ágyasba kerültem egy nagyon aranyos anyukával, azóta is jóbarátok vagyunk! Csak az a fránya közös mosdó! Nem tudom, lehet hogy csak akkor volt kevés a takarítószemélyzet, de nagyon gáz volt. Csecsemősök megoszlanak, egyik műszak idősebb okoskodó másik meg fiatalos rugalmas. Az biztos ahogy előttem is írták, hogy kérdezni kell mindent.
Volt fogadott orvosom és szülésznm Nóra, akiknek örökké hálás leszek a szakmai és lelki helytállásukért!
Gyors, könnyű szülésem volt, este 8-kor értünk be a kórházba, 8.25-kor már a kezünkben tarthattuk Őt!
Boldog babavárást kívánok mindenkinek!
hana*
 
 


Látszik hogy régen írtam, a vonalzóm benn ragadt:-)))
Csinálok is egy újat!
hana*
 
 


Kész is:-)
hana*
 
 


Törpiri, 7-kor volt a műtét, 12-ig voltam az őrzőben, itt volt homokzsák rajtam. 16 után kellhettem fel, amit 16.30 tájban meg is tettem.
Spinális érzéstelenítés volt, ami ki is ment belőlem, mire kikerültem az őrzőből. Fejemet is mozgattam, de szerencsére nem fájdult meg.
kamilka
 
 


Sziasztok!


Én is itt szültem mindkét kislányomat. A nagyobbik 2006. március, a kicsi 2008. január.
Az első szülésem epidurálisan volt, a második nem. Remélem nem veszitek zokon, csak segíteni szeretnék azzal, hogy leírom a tapasztalataimat.
Epidurális fájdalomcsillapításkor úgy kapod a csillapítót, hogy a toló fájásokra már ne hasson. Szóval csak a vajúdás alatt hat. A toló fájásokat ugyanúgy érzed, hogy tudd, mikor kell tolani. Ez segíthet akkor, ha nagyon kifáradnál a vajúdás alatt és így legalább lesz erőd kinyomni. Az oxitocin felerősíti a fájásokat.
A második szülésemkor nem kaptam epidurálist, nagyon erős fájásaim voltak, ráadásul burkot repesztett a dokim, ami után még erősebbek lettek a fájások.
Ha esetleg tudok még segíteni, írjatok nyugodtan!

Nagyon irigyellek Titeket, de azért kicsit jó is, hogy kint vannak :-)

Ildi
p_ildi
 
 


Kamilka köszi az infót :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület
 
 


Kép
timchy
 
 


Kép
timchy
 
 


Sziasztok!
Én is rég jártam itt. Nekem császárom volt nov. végén epidurálissal. Automatikusan adtak homokzsákot és 12 óráig nem lehetett felkelni, de még a fejemet sem emelni. Sajnos még csak a csecsemőosztályra sem fértem be, ezért a nőgyógyra raktak. Ott aztán a kutya nem nézett ránk. Én meg ugye nem tudtam menni segítséget kérni. Végül is nem kellett, minden rendben volt.

Kép
Kép
nicolca
 
 


sziasztok!
Jön ma valaki előkészítőre?

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok!

Marcsi én megyek előkészítőre,remélem jó kis előadás lesz.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok!
Bocsánat,hogy bepofátlankodok hozzátok,most fedeztelek fel titeket!!!
Én is a Bajcsyban szültem a két lányomat(13 és 8 évesek),és a júliusi szülésemet is ott tervezem.Holnap leszek 21 hetes.
Írtok itt előkészítőről,és röstellem,de én ezekről nem tudok... :oops:
Mindkétszer a Polgár dokinál szültem,most a Varga Horgosi doktornőt választottam,bár nem igazán ismerem.Ha valamelyikőtök már járt hozzá,ismeri,legyetek szívesek írni róla,hogy milyen!!!Eddig aranyos volt,szerintem elég alapos is,odafigyel a kismamákra,de érdekelnének a tapasztalatok,vélemények.Előre is köszi!!!További szép napot nektek!!! :)
verika
 
 


Verika!

Én a hátam közepére sem kívánom Varga doktornőt! Pont egy hónapja szültem, előtte közel egy hétig voltma bent akorházban túlhrodás miatt szóval egy párszor volt hozzá szerencsém. Nekem nem volt fogadott dokim mivel tökmindegy volt kinél szülök, ebből is látszik, hogy nem vagyok dokiválogatós....
A doktornő tényleg kedves már amikor olyan kedve van. De csinált oylanokat, hogy jaaaaaaj! A szobatársamnak nem tudta eldönteni szivárog-e a magzatvize többszöri mintavétel után sem (persze ott előttünk a szobában csinálta a vizsgálatot, meg az nst-n félig ülve a széken!) közben a csajnak meg már csak minimális volt a magzatvize,a méhlepény totál elöregedve a baba meg csak kínlódott már....és nem tudta mi legyen vele!
Na és ahogy vizsgált....egy pár doki megvizsgált amíg bent voltam de oyaln fájdalmasan ahogy a doktornő úgy egyik sem!
SZóval nekem vegyesek a tapasztalataim vele. Kedves aranyos de szakmailag szerintem messze elmarad a többi dokitól. A viziten le is szidta a főorvos ott előttünk amiért egy vérvételt nem csináltatott meg és a magzatvíz vizsgálatokat is elcseszte. Eléggé kínos szitu volt.
katuska79
 
 


Sziasztok!

Ha minden igaz,nemsokára én is a Bajcsyban fogok szülni,és ha valaki le tudná irni,hogy mit kell bevinni a babának,azt nagyon megköszönném!Azzal nagyjából tisztában vagyok nekem mi kell,még talán a házassági anyakönyvi kivonat része nem egészen tiszta,mert ugy tudom jan.1-töl már az eredetit is el kell fogadni,nem kell a friss,de kérdés,hogy ezt vaslóban el is fogadják,vagy inkább szerezzek be egyet?Mellesleg a miénk még alig múlt két éves... :)
Köszönöm a segitséget,és mindenféle tapasztalatot szivesen olvasok továbbra is a kórházról!

További szép napot kivánok mindenkinek!
Gizu

Kép
Kép
gizu
 
 


Szia gizu, én vittem másolatot, nem tudom, az eredetihez mit szóltak volna.
Babának pelenka, popsikrém, textilpelenka, kissapka + kesztyű kell. Ruhát, takarót vihetsz, de adnak is.
kamilka
 
 


Sziasztok!
Kamillka!
Milyen popsikrémet vittél a babának? Hiszen amikor szülni mész még nincs feliratva a gyógyszertári a gyerekorvossal?!? Azt meg tudnád mondani hogy működik ez? Apukának kell elmenni a gyerekorvoshoz a receptért és behozza a kórházba! Bocs a "hülye" kérdésért!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Nekem volt a szomszédtól egy ajándék tubussal, mert a kislányuk bőrének nem volt jó. De nem krémeztem első naptól, a csecsemősök a másodikon kenték, akkor hozattam be én is. De mivel Marcipán reggel született, férjem aznap elment a receptekért, úgy hogy akár ki is válthattuk volna. Sok gyerekorvos előre odaadja, nálunk a kartonozóba kellett érte menni. (Kőbánya, Újhegyi stny.)
Ui.: A gyógyszertári krémet azután 1 hétig használtuk, majd jött a Neugranormon, aztán a Sudocrem. Marci ugyanis egyfolytában kakil, nincs kakimentes pelus nála. :D
kamilka
 
 


sziasztok!

én jövő héten megyek a zsivaj utcai gyermekorvoshoz,elvileg felírja a popsikrémet(remélem ki is lehet egyből váltani) és nem a férjet kell majd akkor ugrasztani amikor kell.

Varga doktornőről nekem sincs jó véleményem,egyszer voltam nála sztk rendelésen,de nagyon mogorva és durva volt(fájt a vizsgálat)

én sem választottam orvost,mivel ennyi pént nem tudunk összevarázsolni ilyen gazdasági helyzetben,szóval remélem jót fogunk ki,de mondjuk én sok előaddáson voltam és a szülésznők nagyon aranyosak,nagyrész úgyis ők lesznek velünk.

szerintem én pár héten belül megszülök,valahogy az az érzésem,hogy nem vár áprilisig a kis Hanna.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Kamilka!
Köszönöm,a gyors választ,igy talán jövö hétre sikerül is összeraknom a cuccost!

Nagyon jó babázást kivánok mindenkinek!

Kép
Kép
gizu
 
 


Sziasztok,

még korábban, a terhességem alatt írtam ide egy párszor. Azóta megszületett a kis Kincsünk, Jadviga. :lol:
Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat a kórházzal kapcsolatban, gondolom, jól jöhet többeknek.
Csupa jó és pozitiv élményben volt részem, amig a kórház "vendégszeretetét" élveztük. Kezdve az orvosommal, és a szülésznőmmel, akik olyan emberségesen, kedvesen álltak hozzám, hozzánk, hogy csak felsőfokon tudok róluk beszélni. Emberileg is, szakmailag is csúcsok voltak. Nehéz, illetve inkább hosszú szülésem volt, nem tágult a méhszáj rendesen, de ők tartották bennem a lelket, kellett is ! Aztán különböző trükkök bevetésével (burok repesztés, kevés oxitocin) csak elértünk a 4 ujjnyi méhszájhoz, és innentől már két tolofájással sikerült megszülnöm a picit ! A szülésznőmmel előzetesen nem is beszéltünk gátvédelemről, ő mégis megtette, nem vágott, ennek köszönhetően már másnap rohangáltam a folyosón, és most, két hét elteltével mintha nem is szültem volna, úgy érzem magam !
Fizetős szobát kértem, és kaptam is szerencsére, éppen volt hely. Az ágy nagyon kényelmes volt, a szoba is tiszta, rendes, a zuhanyzó viszont elég rémes. Kicsi, olyan "konténer" jellegű, és sajnos nem volt tiszta....pedig összesen hárman használtuk, de a takaritóknak így sem sikerült kitakarítaniuk rendesen.... :? A szülés után 2 órával átmentünk a szobába, éjjelre a kicsit bent hagytam a csecsemősöknél, muszáj volt aludnom kicsit. Egyébként ő is végig aludta az éjjelt, nagyon elfáradt a születésében... :wink: Aztán reggel 6-kor már mentem is érte, és onnantól szinte végig velem volt. A csecsemősők szinte mind tündériek, nem kell félni tőlük, kérdezni kell ! Sok szülés van, sok dolguk van, nem igazán tudnak mindenkihez odamenni, érdeklődni ,hogy van-e gond, viszont ha az ember kérdez, akkor nagyon sokat segítenek. Nekem különösen a tapasztaltabb csecsemős nénikkel alakult ki jó kapcsolatom, aranyosak és kedvesek voltak velem, pedig volt nyűgöm éppen elég, iszonyatosan belövellt a tejem, fejnem kellett, begyulladt a mellbimbóm, szóval kinlódtam nem keveset, de ők mindenben segítettek, köszönet érte ! Sajnos a babó besárgult kicsit, úgyhogy 1 nappal tovább maradunk, mint kellett volna, de ezzel együtt is csak jó és szép emlékekkel jöttem el a kórházból. Mindenkinek csak javasolni tudom a szüléséhez !
zsizsik
 
 


Sziasztok!
Kamillka
Köszönöm a gyors választ! :)
zsizsik
Köszönöm, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat! Így legalább nem lesz teljesen ismeretlen az osztály ahova kerülünk!
békefiné
Vigyázz magatokra! Pihengess sokat! Hiszen a pocakodban van a legjobb helye a kicsinek!
Boldog, problémamentes babavárást és babázást(sok tejcsit) mindenkinek!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Kép
timchy
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?