Új privát üzeneted érkezett!

Jó Reggelt! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Hopp Bari, megtörtem a sorozatod, de majdnem megint Te lettél laptetőn! :lol: :lol:

Meli nekünk utazóágy van a nappali közepén, és nem nagyon van el! :cry: :cry: :cry: Megszokta a szabadságot, hogy lehet kúszni mászni minden felé!

Tegnap vágtam le a körmét és ma olyan gyönyörűen végigkarmolta az arcát hogy öröm nézni! :evil: :evil: :evil:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


melike nekünk van járóka és ülve(tudom,hogy nem szabad) el van benne,de azért a holdkomp jobban bejön neki,a földön soha nincs mert azt utálja én meg nem forszírozom
barika2008
 
 

 
 

viki:nekünk majdnem mindíg körömvágás után van arckarmolás :shock: pedig gyakran vágom neki mert szereti és tartja az ujjait eggyenként
barika2008
 
 


Jó reggelt!

Járókánk még nincs. Bence jól elvan a földön, néha akár 20 percet is. Aztán jön egy kis szeretgetésért és folytatja a játékot. Nagyon édes ilyenkor :lol: Úgy tud spurizni, hogy ihaj. Folyton rajta kell legyen az egyik szemem :lol:

Betegeink, hogy vagytok?

És akkor ahogy Bari kérte, néhány fotó. Bocs, ha kicsit sok leszek :D

Kép
Csüccs

Kép
Lefejezte a mikulást :) Persze azért inkább csak nyalogatta, mint ette ;)

Kép
Egyszer ki fogja nyírni a zenélő forgóját :)

Kép
Áll a baba...

Kép
Csoport kép ;)

Kép
Most már ő is meg tudja fogni, Anya vett Bencének fogantyút a cumisüvegjére :)

Kép

Kép
bettica
 
 


És akkor néhány nyári kép... Jöjjön már a tavasz!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettica
 
 


Betti: nagyon édes Bence! Ő felül és feláll már egyedül? Én csak azért szorítanám a kiságyba Levit, mert Viki is abban tanult meg felülni!
Megtanulnak a földről is vajon?

Szilvi: Merci hol ült fel? A földön nem? Merci mászik?

Lehet hogy a mászóknak még könnyebb mert csak oldalra kell tenniük a popsit. Kúszásból nem tudom hogy fog felülni. :shock: :shock:

Brigi: Marci is felül, vagy Ő egyből feláll mászásból?

Jaj nagyon happy vagyok! Felpróbáltam a 38-as kosztümöm, amibe a karácsonyi bulira hát finoman szólva cipőkanállal bújtam bele, arra vártam hogy mikor lőnek ki a gombok a gatyámról, ha le kell ülni! Nagyon kényelmetlen volt, de mivel tudtam hogy vissza akarok fogyni nem ruháztam be egy újra! Amúgy is max 2x van rajtam egy évben! És most simán rám jön, nem feszül sehol, és újra kényelmes! :lol: :lol: :lol: Hmmmmm apró örömök! :lol: :lol:

Van egy kisestélyim is, na az is egyszer volt rajtam egy díjátadón! Szerintem soha többet, bár ki tudja még! :oops: :lol:

Nektek hogy áll ez a fajta ruhatáratok?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Tyűűű Betti de perverz vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szegény szobor! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Vikianyuja: Bence már egyedül feláll, ha van mibe kapaszkodnia. Először a kiságyában ült fel, de onnantól már nem volt megállás :) Mostanában azt csinálja, hogy oldalra kitolja az egyik lábát, így a másik hajlítva marad, aztán ha menni kell, akkor ecsak kirúgja magát és megy mint a szélvész :lol:

Kép

Kép
bettica
 
 


Bettica:cuki Bence!
Hát igen,nyár....

Anna:nekem is van pár nagyon csini ruhám,de tényleg ritkán veszi fel az ember.Pedig imádok csiniben lenni!
Én már mindenbe beleférek! :wink:
Milyen díjátadón voltál?

Kép
melike
 
 


Marci bármilyen pózból feláll. Ha ülve akar játszani, felül/leül annak függvényében, hogy mit csinált előtte. Ha meg állni akar, nincs az az isten, aki ülve tudja tartani... Ma pl. ácsorgott, kapaszkodott a puffba. Aztán egyik kezébe megfogta a cumit, a másikba a kockáját, és elkezdte püfölni őket egymáshoz. De úgy, hogy nem kapaszkodott. Csapkodta jó egy percig, majd úgy, hogy nem kapaszkodott meg, szépen leguggolt, és onnan leült :lol: :lol: :lol: Olyan büszke voltam rá :lol: :lol: :lol:

Anna, újabb 1 kiló??? Szépen haladsz!!! A ruhatáram? Hát kisestélyim nincs. Nekem főleg elegánsabb hétköznapi ruháim voltak, mostanában újítottam be sportosakat is. De azokat le kell cserélnem, mert kifogytam belőle :lol: :lol: :lol:

Nekünk van járóka,de azt hiszem, mondanom sem kell, hogy nincs el benne Marci. Max pár percig. Azért még nem raktuk el, összecsukva ott van az ablak mellett, hátha kell. De ha útban van ( :oops: ), inkább berakom a kiságyába.

Körömvágás? Nálunk fordított a sorrend. Arckarmolás után van körömvágás :lol:

Ja, és tökéletesítette Marci a mászás-technikáját. Mászik-mászik, aztán rájön, hogy hamarabb oda akar érni. Ekkor lehajtja a fejét, és teljes csapkodással elindul de olyan gyorsan, hogy alig lehet utolérni. És mivel nem lát ilyenkor előre, már többször nekirohant valaminek :) Ja, és úgy csapkod, hogy visszhangzik a lakás tőle :?

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Hékás: Édes lehet Marci ilyenkor! Fotót! :lol:

Vikianyuja: Grat a fogyáshoz! Adjatok már nekem pár kilót, csak nem akar az a fránya mérleg többet mutatni :( Ha Bencével állok rá, akkor az egy picit jót tesz a lelkemnek :lol:

Kép

Kép
bettica
 
 


Hát Marci nagyon szuper pasi, hogy így tud mindent! Kíváncsi vagyok mikor fog elindulni. :lol: Büszke is lehetsz rá, nagyon ügyes!

Igen hál istennek újabb mínusz, de azért mindig elkenődőm hogy olyan lassan megy, de aztán csak fellelkesülök hogy nem baj, lassan de biztosan! Olyan furi mert mikor másnál látom hogy leadott 5 kilót akkor ámulok hogy de jó, magamon meg annyira nem tűnik fel! És még senki nem is jegyezte meg hogy fogytam, úgyhogy addig nem is hiteles Nekem! :? Na jó az itthoni cuccaim, nekem is lezserek, tehát nem is csoda! De nagyon szeretnék nyáron szupi kis felsőkbe és halásznaciba, térdnaciba,vagy rövidnaciba flangálni! Na majd akkor lesnek! :lol: :lol: :lol: (remélem)

Meli: egy országos kereskedőversenyen lettem második helyezet, szupermarket-vezető kategóriában! Be scanneltem a képet, nem tudom mennyi látszik belőle, mert erről csak papírképeim vannak, meg a plakett! Ja és itt még hosszú hajam volt!

Kép

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Betti, erről nem csináltam képet, rettegve tartottam a kezem körülötte, nehogy elessen. Mert ugyebár pont az üveg tévéállványba esett volna... Sőt, most más fotóm sincs... :(

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Hello!

Én tegnap tettem képet Dorináról, de senki nem mondott rá semmit. :(

Én sem bánnék plusz 4-5 kilót, szívesen bevállalom valakitől.

Ő is úgy ül fel, hogy kinyújtja térdelésből oldalra az egyik lábát, a másikon meg átrakja a fenekét hátrafelé.

Járókában kb. 5-10 percig van el.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi
 
 


Anna gratulálok!!! Tudod mi lesz majd látványos? Ha vége a fogyókúrának, és egymás mellé pakolsz két képet. Egyet a régi időből, egyet meg az újból. Én már úúúúúgy várom azt :wink:

Ja, és nyáron szupi kismama-felsőkben meg halászgatyában akarok rohangálni :lol: :lol: :lol: Csak ahhoz vennem kell majd újakat, legalábbis gatya-fronton tuti, mert remélhetőleg jóval kisebb méret is jó lesz majd :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Bogi: az etetőszékes képet tetted fel, és gratuláltunk is a fogacskához, természetesen édes Dorina is! :wink: Szilvi is és Bari is írt, vagy mi senkik vagyunk? :lol: 8)

Brigi: hát Én nem csináltam magamról külön képet, soha többé nem szeretném látni azt az alkatot, bár karácsonyi kép van egy pár, amin látszanak a sonkáim! :lol: :lol: Köszi a gratut is! :wink: De jó lesz Neked a kismama cuccokban, picikét irigy vagyok! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Dobok Marciról két képet Bari kedvéért :lol: :lol: :lol: Na meg persze mindenki kedvéért!!!!

Fogyózóknak gratulálok az eredményekért (le a kalappal, nekem nem menne az tuti :oops: )

Kép Kép

Az előzőleg feltett képeknél tettem fel egy kérdést, hogy hol készült kitaláljátok-e? Nos???????

ancsika82
 
 


Apáááááááám mekkora szemek, és mekkora haj!!! :lol: :lol: :lol: Édes! Hát Én nem is merek feltenni Leviről, olyan kopasz! :lol: :lol: :lol: :lol: Áh jól van Bencének sem van több! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Én nem tudom! :oops: :oops: :oops:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Ti megkaptátok már az adóbevalláshoz a gyedről meg a tgyásról a papírt? Én még nem és már csak az hiányzik! Le akarom tudni időben!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Merci a földön ült fel, úgy mint Dorina! és nem mászik. legalábbis előre nem! :?
[quote]
írta:
Ti megkaptátok már az adóbevalláshoz a gyedről meg a tgyásról a papírt?
milyen papírra gondolsz???? Az én munkáltatóm már adott mindent ehhez, de amit írsz Anna azt nem. :roll:
bszilvi25
 
 


sziasztok!
nagyon szépek a gyerekek de tényleg !!!
mindenkié(néha van,hogy kifelejtek valakit nem szándékos) :oops:
bence marci mindenki!!!!!!!
és marcinak az a jó nagy séró,és az a sötét nagy szem :roll: :roll:

viki nagyon jól nézel ki de áruld el miért vagy az ablakban????????
barika2008
 
 


bettica te is csini vagy ,jó ez a kis nyár a télbe ismét!!!

és igen én kaptam valami papirokat az adóhoz,remélem még megvan
barika2008
 
 


Én is megkaptam már mindent, már be is adtam az adóbevallásomat és apáét is :)

Marcellnak mekkora haja van :shock:

Vikianyuja: igen, Bence sem bővelkedik hajacskából :lol: Na majd talán később ;)

Bogi: Dorina tényleg nagyon édes, és persze grat a fogacskához. Nem írtam tegnap? Hmm, lehet elfelejtettem. én már vissza nem keresem :)

Az egyik képen van egy kakukktojás, látom eddig senkinek sem tűnt fel :D 8)

Kép

Kép
bettica
 
 


Bari: Igazad van, mindenki lánya-fia nagyon szép! Nem lehet ezt elégszer hangsúlyozni. Pláne, ha állandóan csak képeket kérsz mindenkitől, akkor aztán jegyzetelni kellene, hogy senki ki ne maradjon a dicséretekből ;) Persze a sok képet én sem bánom, jöhet mindenkitől, én is szeretem nézni :D
Őszintén szólva én sem szoktam minden egyes képet lereagálni, mert örülök, ha néha van egy kis időm jönni, olvasni benneteket, írogatni meg pláne ;) Szóval millió bocsi, ha valaki tüneményes gyermekét kihagyom a felsorolásból, abszolút nem direkt szokott lenni :oops:

Kép

Kép
bettica
 
 


bettica én látom a másik babát a képen,és azt is látom,hogy babát cseréltetek.de azt hiszem ő nem a mi topikunk tagja :oops: ugyen nem tévedek?akkor ki ő???
barika2008
 
 


Bari Drága, tévedtél, ismeritek Ti is Őket ;)

Kép

Kép
bettica
 
 


[quote="bszilvi25"] írta:bszilvi25
[quote]
írta:
Ti megkaptátok már az adóbevalláshoz a gyedről meg a tgyásról a papírt?
milyen papírra gondolsz???? Az én munkáltatóm már adott mindent ehhez, de amit írsz Anna azt nem. :roll:


Gondolom a Te munkáltatód tb kifizetőhely és Ők utalják Neked a gyedet nem? Akkor tőlük kapod a papírt is. De Én az OEP-től kapom, és tőlük várom a papírt is az adóhoz! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


[quote="bettica"]B írta:betticaari Drága, tévedtél, ismeritek Ti is Őket ;)


Ő Andi és Kitti a múltkori babataliról, ugye?!!!!
Bing bing bing enyém a főnyeremény! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Vikianyuja: Én az OEPtől kaptam már meg a papírokat... A GYÁS-ról jött meg vmikor 2 hete, múlthéten pedig a GYED-ről, meg a munkáltatómtól...

Kép

Kép
bettica
 
 


IGEN! Tudtam, hogy Te rájuk ismersz :lol: épp írni akartam Barinak, hogy forduljon hozzád bizalommal :lol: vagy esetleg a Hékás által készített honlapunkat nézze meg ;)

Kép

Kép
bettica
 
 


[quote="barika2008"]v írta:barika2008iki nagyon jól nézel ki de áruld el miért vagy az ablakban????????


Hát mert tök jól nézett ki az ablak, az Intercontinentálban volt! De van olyan is ami az ágyon készült, meg a díjátadásról is van valahol, csak most hirtelen ez akadt a kezembe!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


[quote="bettica"]V írta:betticaikianyuja: Én az OEPtől kaptam már meg a papírokat... A GYÁS-ról jött meg vmikor 2 hete, múlthéten pedig a GYED-ről, meg a munkáltatómtól...


Köszi, akkor talán hamarosan Én is megkapom! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Hopi most nézem hogy a tgyásról megjött, külön jön majd a gyed-ről?

Várjatok csak! Nekem 10.31-től járt a gyed, de későn intéztem és csak január végén fizették ki! Akkor azt majd a 2009-esbe kell bevallanom??? A kiutalás időpontja számít vajon?? Azért nem jött róla??

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Képzeljétek, az előbb itt volt a szomszéd lány. Karácsonykor találkoztunk utoljára, azóta nem. És úgy, hogy nem is tudta, hogy fogyózom, mondta, hogy tök sokat fogytam :lol: :lol: :lol: Szép ez a nap :lol: :lol: :lol: Még Marci is elaludt :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


No, mennem kell mert felébredt a FŐNÖK :)

Jövök még ma, ha tudok, bár ebéd után itt ragadtam a gép előtt és most sehogy sem állok a dolgaimmal :(

Ancsika, addig meg áruld el, hogy hol készültek a képek, mert megöl a kíváncsiság, aztán meg azért nem fogok tudni jönni :lol:

Kép

Kép
bettica
 
 


[quote="bettica"]A írta:betticancsika, addig meg áruld el, hogy hol készültek a képek, mert megöl a kíváncsiság, aztán meg azért nem fogok tudni jönni :lol:


Bettica, hidd el, minket is megöl. :wink: Szóval mikor hull le a lepel nálatok? :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Vikianyuja: Nem hiszem, mert a decemberi bért is pl. januárban fizetik, mégis be kell vallanod :) Sztem akkor arról is fogsz kapni papírt, esetleg hívd fel őket :roll: ha tudod. Asszem náluk van állandó foglaltság vagy csak kicsöngés, anélkül, hogy felvennék...

Hékás: Juhéjj! Ügyi vagy :)

Tényleg léptem!

Kép

Kép
bettica
 
 


Hali!
Köszi, az érdeklődést, jobban vagyunk, már 2 éjszaka köhögés nélkül telt, sőt egyszer kelt csak enni Boni :) Ma meg 9 kor keltünk :) Most bemutatja Apának, hogy ő milyen jófiú :) A gyógyszereit, harc nélkül beveszi, szóval alakulunk.
Nagyon jó képeket raktatok fel babák és anyukák nagyon szépek :)
Mindenki tök sovány :shock: Rajtam nem is látszik meg a 4,5 kg mínusz :(
Felébredt a babócám, megyek, majd jövök!

Kép

Kép
[/url]
stella40
 
 


[quote="hékás"]K írta:hékásépzeljétek, az előbb itt volt a szomszéd lány. Karácsonykor találkoztunk utoljára, azóta nem. És úgy, hogy nem is tudta, hogy fogyózom, mondta, hogy tök sokat fogytam :lol: :lol: :lol: Szép ez a nap :lol: :lol: :lol: Még Marci is elaludt :lol: :lol: :lol:


:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Héééj ez nem ér! Ilyet Én írtam hogy akarok ilyet hallani! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


viki nem tudom mikoriak a képek de te vékony vagy nyugi!!!!

andi és kitti ezer bocs!!!de nagyon kicsiben van a képen kitti mert amúgy megismertem volna az tuti!!!!!!!

stella örülök hogy ilyen jó éjszakáitok vanna!!! :lol: nem akarsz boniról dobni egy pár fotót???

bettica a te góréd legalább aludt...de az enyém ma csak szenved...és ha alszik az is max fél óra egyzserre :twisted: :twisted: :twisted:
barika2008
 
 


Na, rekordot döntöttünk: ma elfogyott fél üveg bébiétel... Haladunk...

Bari, enyém gyerek alszik, de enni nem akar idejét sem tudom, mióta... Cseréljünk? :) Hol vannak a régi szép idők, mikor másfél üveg bébikaja simán lecsúszott neki és még tátogott??? Megette a hazait is, abból is simán leküldött 220-230-at, nem volt gond a gyümölcsökkel sem... Most meg? Ááá... Mozog ezerrel, de nem eszik... Ebből vagy fogyás lesz, vagy stagnálás. Van két hetem, hogy "felhízlaljam" a dedet :)

Hékás, idővel elmondom... ;) Most még sok a "talán", de reméljük hamarosan révbe jut a dolog :) 1-2 hét kb...

Stella: Végre, örülök, hogy jobbak az éjszakák!

Kép

Kép
bettica
 
 


Tényleg, Bari, mi a helyzet Dáviddal és a főzelékkel, mióta nem kap krumplit? Javult valami?

Nyugi, Betti, nálunk sem jobb a helyzet. Mostanában egy üveg kaja két étkezésre is elég. De én nem aggódom, ha éhes úgyis bömböl :?

Stella, örülök, hogy jobb a helyzet. Te is jól vagy?

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Nohát, sehol senki?

Bencét letettem aludni, remélem nem játszani fog ezúttal...
Uzsira benyomott másfél doboz joghurtot. :shock: Nem tudom, mikortól lehet adni nekik, de nagyon kinézte a számból (közben csöpögött a nyál a szájából és nyelt nagyokat :lol: ) és én meg örültem, hogy végre eszik vmit jóízűen. Szóval nem álltunk meg 1-2 kanálnál :oops:

Megyek, mert én is le vagyok maradva a házimunkával... Gyorsan összedobom a rakottkrumplit holnapra.

Jövök még, ha sikerül Bence ébredése előtt mindent elintéznem ;)

(Jut eszembe: Nem kell valakinek véletlenül Huggies Úszópelus? 7-12kg-ig jó, de Bencém igen csak sonkás, így nagyon szűk rá :( Most Babylove van, az jó, bár attól is majd meg kell szabaduljak, mert már csak ebben a hónapban megyünk úszni. Sajna az anyagi keretünk már nem engedi meg... Bár lehet, hogy azért még egy hónapot vhogy összespórolok neki, úgyis jön adóvisszatérítés az EP-ba ;) )

Kép

Kép
bettica
 
 


Bettica!!!!!!!!!
Azt hittem jöttél elmondani a meglepit! Változást! :shock: :shock: :shock: :shock: :!: :!: :!: :!:
Mikor már???
Én várom!!!!!!!!



Kata&Milán


oszman777
 
 


most csak ennyi mert táncolni viszem a lányomat
Kép

háááát igen!! aki népszerű.....
barika2008
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez jó! Népszerű Dávid! Hogy Te mikre rá nem érsz!

[quote="barika2008"]v írta:barika2008iki nem tudom mikoriak a képek de te vékony vagy nyugi!!!!


Mondod ezt Te aki szintén fogyózik, és tornázni jár........... :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


hát Bari TEEEEEEEEEE.
Miket ki nem találsz????
Elárulod hol csináltad?? Melyik oldalon???



Kata&Milán


oszman777
 
 


Sziasztok!

Mi is hazaértünk. Voltunk a barátnőmnél babáztunk kicsit megint.

Merci egy üveg kaját lenyom max 6-7 perc alatt. Nektek hogyhogy nem??? vagy mást eszik???
Aztán Merci jó kis "vékonyka". De nem is kell, hogy egy lány hústorony legyen, nem????????????? 8)
bszilvi25
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?