Sziasztok, itt egy elveszett
Végre vége a vizsgaidőszaknak, és mindenen túl is vagyok
Volt mit visszaolvasnom, így először is gratula Szonjiéknál a kislányhoz, Ildinél a fiúcskához
Vagyis a nemekhez, mert a babákhoz már gratuláltam. azért olyan rég nem is voltam
nálunk is voltak történések. Betegség is, taknyolás köhögéssel fűszarazve, és persze ehhez járul Hannámnál az éjjel nem alvás
ugye mondanom sem kell általában mikor másnap reggel mentem vizsgázni, vagy nagyon tanulásban voltam éjjel 2-ig, aztán 3-4-től Hannával szolgálat
Hát gáz volt, de szerencse mindenki rendbe jött. Egymást fertőztük, azért húzódtt el sokáig.
Másik nagy hír, Esztikém ovis lett!!!
felvették mégis így év közben az újonnan nyíló csoportba, és nagyon tetszik neki. Most fogunk csak először ott aludni, de ő már simán maradt volna. nagyon szeret járni, az első napokban már hajnalok hajnalán kelt, hogy mikor megyünk már???
De örülök neki, azért jobb ez így mintha győzködni kéne, hogy milyen klassz is az ovi.
Hannikám is jól van, mi is dumálunk már nagyon sokat! kedvenc szavam: csipesz = CSICSESZ
és mond mindent szinte amit csak ismételtetünk vele.Állandóan a bilire akar ülni, és mondja pisi, kaka. De én még nem akarom eröltetni így a hidegben, bár egyik fürdés előtt ráült és belepisilt
Úgyhogy nem lesz gond úgy érzem ezen a téren.Csak legyen melegebb. sapit veszi fel egyedül, meg a csizmájába is bele tud bújni.Minden kaját tud hol tartunk. Amikor mondom pl. hogy túró rudit eszünk, már megy a speiz ajtóhoz, onnan meg a hűtőre mutogat, és halandzsa nyelven el is mondja, hogy vegyem ki, és adjam már
Én most fogorvoshoz járok, kicsit tönkre mentek a fogaim a 2 szülés után
Gyökérkezelések, és tömni is kell még simán. Kathaflám, és pálinkás öblögetésben nagyon jó vagyok
Szombattól meg újra sulizás, de 3 hónap tanulás mentesség
Nagyjából ennyi velünk, de mostmár ígérem jövök
Puszi mindenkinek