Zsu
Na ennek orulok
Erezheto az irasaidbol is,hogy magabiztos vgy es ez jo
Az erosebb csikok meg megjobbak
Tegnap egy isminknek volt szulinapja es valami lebujba mentunk enni ahol a normal hetkoznapi dolgozok melo utan lemennek enni es ini mert egyben a kettot lehet ott lenni es hat fust van mert dohanyoznak,mint a gyarkemeny
Nem szeretem az ilyen helyeket dehat nem az en szulinapom volt es nem is en valasztottam a helyet
Mit lehet tenni semmit
Foleg a kaja...halak minden mennyisegben es tengeri herkentyuk
ezek kis adagok szal nem egy fogas etelt rendelsz hanem mindenbol amit akarsz egy kis adag jon ki
rizs meg nem is volt
Ugyhogy a csirket volt 2fele magaban ettem
Na de mondom mind1 hat 1szer kibirom de mar ugy indultam neki,hogy nem nagy orormmel
7:30kor kezdodott mi voltunk ot eloszor es el is kezdtuk rendelni a kajot....a szulinapos jott 8kor es volt aki 9kor es csak akkor kezdett el enni
ugyhogy fel 10-10korul hagytuk el a fustos helyseget
Aztan mentunk egy barba inni ott meg mondom direkt embernek,hogy szoljon nem erosen kerem a viszkimet de aszonta itt nem erosen adjak(mindenhol erosen adjak ez japan itt nem sporoljak ki
)Szal nem szol nana,hogy eros let kertem ra kolat demar nem segitett igy kertem kulon meg 1kolat
aztan fekete dzsoni vokert ittam pedig mondtam apanak a pirosat kerje mert az a jo
szla marha jo volt ,meg az italom se izlett
Kikertem egy rovidet a pirosbol es beleontottem a kulon kikert kolamhoz
na igy mar jobb volt
Aztan rendeltem takos csipszet is
merthat en ugyan jol nem laktam
Aztan onnan kovetkezo hely a klub ahova jarunk
ott ujjabb ital de a csak a kolagomb helyett vgy tonikot vgy gyingyert nyomot mert eloszor valami feher folyadek jott aztan nyomta akolat
szal ez se izlett
Aztan olyan szintu peteeresem volt most,hogy mar 3napja faj teganp is azon gondolkodtam tuti,hogy ape okozza vgy valami bajom van
A hiperszuper tesztemen 3csik van
Ugyhogy ma meg tesztelek aztan este elkapom apat
Most osszehozzuk a babot
Majd mutizok fotot a tesztrol csak megcsinalom a mait is osszhasonlitas kepp mert szerintem hajnalban megrepedtek
Szal a klubbol meg mentek volna tovabb de en olyan szarul ereztem magam ugy osszevetve az egesz estet,hogy en mondtam apanak oke o mehet de en nem
De persze nem ment es jottunk haza meg ettem beneztem hozzatok es mentem aludni
Se a kaja se a pia oldalam is fajt,akkor a sozbatarsnak ott volt valami barinoje es ott dumalt hozzam folyamatosan en meg annyira nem voltam ra kivancsi
,akkor a masik barik baratnoi a nagy lelkis beszelgetesukkel lefarasztottak
szal nem volt jo na
Dehat mindig nem lehet jo
Szal nem banom
Hat ennyi most megyek enni mert itt ma szunnap van...fiuk is itthon
apa is