Új privát üzeneted érkezett!

húúú bakker 1 milla(na ne menőzzél :lol: )
ha térkövezés kell szólj!!vagy belső burkolás!!!bobket is van...lehet ám földettúrni is :lol:
barika2008

nem tudom észrevettétek-e ,hogy 3 oldalon vagyok laptetőn...húzzatok bele!!! :lol:
barika2008

el akarom adni a babakocsimat!!
szerintetek,hol hírdessem meg?teszveszhez meg ilyenekhez nem értek!!
amúgy a kis piros sportkocsim is eladó1x ült benne dávid.nem kell valamelyikőtöknek?
barika2008

Kis nyári fotók Kép
kisgalamb Kép
Kép Kép macskusz
Kép sétány
Kép
Igen a Dunaparton lakunk.

Kép
Kép
schopin

Kép
Ez a mi házunk.
Mi lakunk fennt, anyumék lennt.

Kép
Kép
schopin

Bari: kell térkő, meg termőföld, occcsóér! Van itt helyben egy srác aki az alaphoz is bekanalazta a földet, lehet Ő jön megint. Földet tudtok? De jót, tényleg termő kell már felülre. És térkő milyen?

A kocsit hirdesd meg itt a babaneten, vagy babaszobán!

Úgy érzem befosott a fiam, megint! :lol: :lol: :lol: A Tieitek is fosik ha fogzik? Úúúú tegnap csokis tejpépet evett, ma olyat nyomott mint az olvasztott csoki! :lol: :lol: :lol: :lol: Bocsi a témáért! :oops: :oops: :oops:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Ja maga a munka nem kell, csak az anyag! Az ácson kívül minden saját munka a házon! :wink: Hál isten apára az ezermester kifejezés enyhe! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:07-kor.
pironya

Sziasztok!

Már rég adtam magunkról életjelet, de sajnos nem jó heteken vagyunk túl. Egy óriási tragédia történt a családban, ugyanis az apósom meghalt!(gondolkodtam rajta megírjam-e, de így lesztek képben miért is nem jöttem eddig) Szóval nehéz időszak volt az elmúlt 2 hét.
Ráadásul Marcinak kibújt a 2. foga is és közben meg volt fázva, állandó orrszívózás stb. Hát örülök neki hogy már túlvagyunk rajta.
Amúgy nagyon nyüzsi most is állandó figyelmet követel, hisz mindenben feláll, és már az ülőgarnitúráról átfordul állva az asztalhoz is.
Nos egyenlőre ennyi jutott eszembe, aztán még vissza kell olvasnom, veletek mizu, hogy képben legyek :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Olvasok.................

ancsika82

VIKI ANYAG NINCS CSAK MUNKA VAN...DE AZ SZÉP BIZTON ÁLLITHATOM :lol: :lol: :lol: :lol:
jaj nagybetű :twisted:

ancsika sajnálom :( :( :( :( :( :( :( :( :( hogy ilyen rossz hirrel jöttél
barika2008

schopin szép ház...többiek ház?
na jó mára felfüggesztem a zaklatást :lol: :lol:
barika2008

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:08-kor.
pironya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:08-kor.
pironya

aranyos kis süni...mondjuk én iszonyatosan nagy állatbarát vagyok.nekem(majdnem)minden állat bejön :lol:
barika2008

---
pironya

pri:vakú??
barika2008

[quote="pironya"]C írta:pironyasajok: ahol most látogatási tilalom van (kórház) ott apás szülés sincs??????

nyugi mire neked aktuális lehet addigra nem lesz tilalom :lol: :lol:
barika2008

Ancsi: én is sajnálom!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
bszilvi25

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:09-kor.
pironya

okéééééééééééé
jöhet lánykori csecsemőkori,családi,osztály :lol: :lol: :lol:
barika2008

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:09-kor.
pironya

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:10-kor.
pironya

de szépek vagytok,ez kb 2 évvel ezelötti ugye
barika2008

hát basszus tényleg nem tudom :oops:
barika2008

---
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:10-kor.
pironya

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:10-kor.
pironya

Halihóóóóóóóóóó
Mi ez a sok épület,kéró,és sok tájkép. :shock:
Rossz helyen járok :?: :?:
Meg építőipar???NAHHH NNNEEEE Itthon is ez megy az építőipar,az egész család ebben utazik.Térkövezés,nagyba.Külső,belső festés,szigetelés.Mosmár erről fogunk beszélgetni??? Neeeeeee,ezt hallani itthon is mindig.

Bari!! Dávid már jár gondolom hogy el kell adjad már mindkét gyerek kocsit. :lol: :lol: :lol: :lol:

Babás fotót rakjatok sokat,mert Milánnak mindig meg szoktam mutatni,és mondom ki kicsoda. :lol: :lol:
Pár év és tudni fogja.

Tudjátok Milánnak szívzöreje van,és 2 hósan voltunk.Most kell menni kontrollra,6éve letelt.
Nah ugyis arra jártam,mert ma szabad napos voltam,és bementem. Nah mondom 27.-én kell mennünk,és bejegyeztetem, És mikorra kaptunk idő pontott????????? :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ÁPR.8-ra :!: :!: :!: :!: :!:

Kata&Milán

oszman777

Csak bekukkantottam egy szóra, majd holnap jövök. Ma nem igazán ültem a net előtt, tök jó volt a napom. Jó sokat játszottunk Marcival :lol:

Piri, van egy sztorim:
Na a lényeg (előre is bocsi mindenkitől :? ). Apával nagyon sokat szoktunk chaten kommunikálni napközben, szinte egész nap megy a net nálam. És hát ő sem tudta mire vélni, hogy nem vagyok. Bekukkantott hát ide, hogy megnézze, írogattam-e, mert ha igen, tuti jól vagyunk. És így jött haza: hogy ez a Csongor milyen szép kiskölyök :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Elírás,Bocsi (6 Hónap letelt)

Kata&Milán

oszman777

Chat Apával egész nap,Brigi??? Mért nem telefonon beszéltek???

Nagyon jó a sztori. Szóval Apa be-be kukkant. :lol: :D :lol: :lol: Szia,Marci Apu :!: :!: :!:

Kata&Milán

oszman777

Kata, azért nem, mert az túl sokba kerülne. És mivel mindketten gép-közelben vagyunk, ez teljesen ingyen van :wink: Telefon csak akkor van, ha valami SOS dolog van...

Dühítő ez az időpont-adás... Nekem a nőgyógyászom olyan, hogy felhívom, hogy kellene időpont és 5-6 hét múlva esedékes időpontot ad :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na most mentem, majd holnap jövök remélem. Jó éjt!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ancsi: részvétem! :cry: :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Ancsika!!! Őszinte részvétem!!!

Kata&Milán

oszman777

piri utánna járhatnék,és nagy mellénnyel mondhatnám,hogy áááá igen így már tudom,a piros épületekről...de sajna így sem tudom :oops:

kata igen úgy vagyok vele,hogy mivel olyan fejlett a mozgása,hogy mindenkinél hamarabb fog járni ezért piacra dobom a babakocsikat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
minek az már nekünk :roll:
barika2008

Brigi!!! Bocsi magunkból indultam ki. Mi nem chatelünk,hanem INGYEN telefonálunk. Céges.

Kata&Milán

oszman777

Jaajjj ma annyit mentem. Olyan jó volt., :lol: :lol:
Szoli,kozmetika,barinő,stb,turik. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Igen, mi is ingyen beszélünk!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
70-esen Apával
30-ason, vezetékesen mindenki mással! (ilyen szempontból jó helyen dolgozom! :lol: :lol: :lol: ) a netről nem is beszélve!!!! :P
bszilvi25

Ez igen!Igy könnyű:ingyen telefon,ingyen net!

Ancsika:részvétem!

Képzeljétek kozmetikában voltam fél 6tól fél 8ig és mire hazajöttem meg volt fürdetve a cseppem és már a vacsira várt!Olyan édes volt!Apa meg nagyon ügyes! :lol:

Kép
melike

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:11-kor.
pironya

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:11-kor.
pironya

Óóóó,Piri,miért árultad el?!Most akartam megírni a megfejtést!

Kép
melike

piri :sejtettem...de tényleg :lol: :lol:

kata én is imádom az ilyen napokat...mondjuk szoli,és turi nekem is volt ma :lol: vettem is magamnak egy sokadik farmerdzsekit.iszonyat változatos a ruhatáram,farmer,farmerdzseki,topp,tornacipő :lol:

melike:ha én elmennék estére és a férjemen múlna tuti,hogy nem lenne megfürdetve a gyerek,vagy mégis??? ne legyek kishitű??
talán a két nagy megfürdetné :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Köszi csajok!Rendes tőletek! :!: :!: :!:

A tájképes, házas képekhez annyit, én nagyon szeretem nézegetni őket, sétálni is azért szeretek a Marcival, mert akkor tudok nézelődni micsoda kérók vannak errefelé, és hátha egy-két jó ötletet merítek belőle majd ha építkezünk. (igaz most költöztünk, de nem ez lesz a végleges lakásunk 5 éven belül próbálunk valamit majd újítani, ha a lóvé engedi, mivel itt csak 2 szoba van, és ha jönne az utánpótlás még akkor külön szoba lenne jó a gyerekeknek. De ez még a jövő titka mi lesz és mikor :lol: )
Holnap próbálok én is fotót készíteni nektek, addig is egy régi 2 évvel ezelőtti nyaralósat dobok.

Huuu szoliba már én is mennék, mert elég hipóreklám vagyok, de valahogy mindig elfelejtem :roll: :roll: :roll:

Piri: én is tudtam a megfejtést, de mire végigolvastalak bennetek már meg volt a válaszod :wink:

Napközben mi is telcsin dumálunk, meg sokszor személyesen. Kb. 3 perc a boltunk tőlünk, így gyorsan át tudunk menni Apázni egy kicsit. Na meg az ebédet is úgy viszem neki :lol:

A férjem és én, kicsit hülyéskedtünk :roll:
Kép
Szerintetek ez a kép hol készült????? Kép

ancsika82

Jó reggelt!
Piri, kizártuk már a Csongor nevet :cry: Pedig nekem tényleg tetszik. Szóval Bálint vagy Benjámin. A kedven meg nem múlik a kistesó-projekt :wink: :lol: :lol: :lol:

Én tanultam oroszt :lol: :lol: :lol: :lol: Sőt, különoroszra is jártam. Ha 7-es koromban nem megy el a tanárnő szülni, középfokú orosz vizsgával ballagtam volna általánosból :lol: Szóval nekem a Vörös (Krasznaja :wink: ) tér evidens volt.

Úúúúúúgy várom már a nyaralást.... Főleg Ancsika képe után. Március közepén Zalacsány, kastélyszálló, júni eleje meg olasz. Olyan messze van még :cry:

Na megyek Marcizni, majd még jövök. Addig írjatok jó sokat. Ígérem, már reagálni is fogok ám!

Ja, még egy kérdés. Betegek!!! Hogy vagytok??? Stella???? Tegnap nem voltam gép közelben, de majd ma leslek :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Ancsika:húúú,de nyári képek!Én már a tavasznak is örülnék. :lol:

Ma jön a barátnőm,de majd még jövök.

Kép
melike

Jó reggelt!
bszilvi25

sziasztok!
ancsika innentől fogva veled nem tárgyalok :twisted: :twisted: :twisted: kéééész :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
megtiltom,hogy ilyen jól nézzél ki :lol:

orosz:hát mivel elég vén nyanya vagyok én is tanultam :oops:

nyarat akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 8) 8) 8) 8) 8)
ma reggel is megfagytam
barika2008

Holnap meglesz a járóka.Gyönyörű lesz a szoba közepén. :wink: De hát ahol gyerek van,ez van,nem???

Kinek van járóka?És el van benne?

Kép
melike

majd még jövök addig legyen ám minden!!
olvasnivaló kép minden!!!
van akinek a gyerekét 100000000 éve nem láttam.akiét meg láttam arra is kiváncsi vagyok
barika2008

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?