Sziasztok!
Felhívtam megint a magánrendelési számot, másik doki másik asszisztens nője közölte, hogy hétfőn rendel Holba magánba és akkor hívjam...K. anyád...menne az ember vinné a pénzt és ez a hozzá állás, kúrva ideges lettem, így is tegnap óta minden legszívesebben a földhöz vágnék, meg féltem mert nem fájt a pocóm és olyan érzésem volt, mintha nem is lenne babám...
De még volt egy elfekvő Lh-m megcsináltam, full-full-fulll pozi jó erős..tehát remélhetőleg baby az van.
A SOTEII-s dokinak az asszisztensét felhívtam, mert neki mobilja van, és ha nem veszi fel vissza szokott hívni, már keresett is, csak nem halottam, gondolm hív...
Hát leszaroma labdád és a szép Szt. Imrét, mert amit ma tapasztaltam én arra egy k. vasat nem vagyok hajlandó kifizetni...
Jóstesztesek, nekem kb 7-8 nap után kezdett halványodni, mensi előttti este meg már annyi erős volt, hiába este csináltam, hogy már azt hittem mensikor lesz pé-m, szóval lehet nézegetni!
Ízisz: hát, most mondta számoljam össsze a költségeket, nem nézte a honlapot, ami késik nem múlik...az abortuszra ítélt magzatok keresztútját, viszont átküldtem neki, amit Melinda küldött, azon eléggé ledöbbent, reggel jött vissza otthonról, az Anyujával főzetett nekem kaját és hozott sütit, most elment dolgozni( alkalmi meló)-náluk még nem tudnak semmit, ha minden ok áprilisban kölzöljük
Talál a felelősség ébredezik, de attól még engem nem fog szeretni, és most úgy érzem nem szeret... ez van...Most kisebb gondom is nagyobb!
Nyugi, nem éri meg, hogy kikészítsük magunk, de ne hagyd annyiban ezt a dolgot, egyszerű fizetési meghagyás, ha nincs lóvé, jön a végrehajtás a végrehajtható vagyonra, azt munka nélküliböl is levonját, 33, 5 % most vizsgáztam belőle...egyébként menjen a sunyiba az ilyen...