Új privát üzeneted érkezett!

Nitacska!
Hát nekem majd jövő szerdán kell hívnom a dokimat, hogy bejelentkezzek uhura. Remélem, péntekre már be is fog írni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Aztán mehetek majd a szülészemhez. Aki majd végig kíséri a terhességemet is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Oh, és laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nagyon izgulok érted is meg magamért is!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát nem is csodálom..... hogy sikerült a vizsgáad? szerintem nem is klrdeztem még :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Oh, itt is laptetű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt mindenkinek!

Friss kismamik! Nagyon szépek a tesztek!

Móni! Tegnap írtad Ediiinek és Ranitának, hogy egy időben vannak, lehet ők is együtt lesznek kismamik. Az jutott eszembe, hogy az nem lenne semmi, ha ők is tényleg egyszerre tesztelnének pizitívat mert akkor ez a "dupla kismamik" éve lenne! Hisz én meg Nitával lennék egy idős!

Csajok, fel a fejjel, itt a jó példa, hogy igenis lehet kismami valakiből, még akkor is, ha legkevésbé számít rá! Zsuzska már fel akarta adni, Móni meg totál leírta ezt a hónapot! :wink:

Amúgy ez az év tényleg a mi évünk kell legyen, mert a tavalyi statisztikánk sokkal rosszabb mint az idei! :lol: Mégcsak másfél hónap telt el ebből az évből és máris van 3 új kismamink!
pedi
Kalocsa

hát az a teszt az nem annyira jol...azt mondta a tanár még kicsit huzzak rá......hát majd ráhuzok........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Akkor hajrá!!!! Belehúzni!!!

Edi!
Hát ez nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az biztos, hogy nagy poén lenne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát csajok, én hiszem hogy az idén minden hónapra jut legalább egy kismami. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Az szuper lenne.... és tarthatnánk egy talit is majd.... én annyira kíváncsi lennék rátok lányok!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A tali jó ötlet!
Csak az a baj hogy annyira szétszórtan vagyunk. :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Hát sajnos ez igaz.... de majd csak találunk valami megoldást.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

egy másik forumon is mindenki távol lakik egymástol még is csináltak talit.....aki tudta vitte a másikat......jol sikerűlt.szerintem nekünk is menne..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok.

aki akar bejelolhet az iwiw en.Orcsity Gabriella

Kép
monyo83

Nitus!
Szerintem is menne.... csak egy időpont és egy helyszín kellene.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Monyo!
Jelöltelek!!! :wink:
pedi
Kalocsa

zsuzska egy olyan hely kéne ami nagyjából mindenkinek elérhető!!!!
szerintem ezt a talit nyár fele kéne megejteni.....akkor többen ráérnek és addigra meg is lehet szervezni..nem?! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A nyári tali még össze is jöhet. :wink:

Monyo!
Én is jelőltelek. :D

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

akkor tűzzük ki a célt magunk előt..........nyáron egy közös tali!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Huha!Nita!
Most nézem, hogy már 7 hetes vagy. :shock:
Nemrég hoztad te is a tesztedet. Nagyon szalad ilyenkor az idő. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Lányok! Ez a tali nagyon jó ötletnek tűnik, és szerintem csak megbeszélés kérdése, hogy összejön-e! Én máris benne vagyok, rám számítsatok! :wink: :lol:
pedi
Kalocsa

Csajok,
nagyon szép tesztek! Annyira nagyon örülök Nektek. Most kezdődik a sikerszéria :D :D :D

Monyo,
jelöltelek :D .

Moni,
a c vitamin az mire jó????

Hát én nem tartok ott, ahol Ediii. Egy kicsit átvert a szervezetem, azok a kis szurkálások nem a pé jelezték, szerintem mégcsak éreztem, hogy elkezdtek nőni. Most meg tegnap délutántól érzem azt a tipikus mindjárt megreped érzést. Mert én aztán nagyon megérzem. Most már annyira fáj, hogy még megmozdulni is rossz :? .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!

Hát igazából a C-vitamint azért szedtem mert elkaptam a férjemtől az influenzát. Lázas voltam és fájt a torkom. Antibiotikumot nem akartam bevenni, meghát két nap alatt rendbe jöttem.
Amúgy valahol azt hallottam, vagy olvastam hogy a C- vitamin segít a beágyazódásba. De lehet hogy tévedek. :roll:

Ha most van pé-sed, akkor hajrá ezerrel!! :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni és Zsu!
Gratula nektek!

babszika

Moni,
azon vagyunk :D :D :D
De ha ez az erős fájás nem múlik estére, akkor a mai nap tuti kilőve :roll:
Én amikor 3 hónapja terhes lettem ittam az aspirin c pezsgőtablettát, szintén azért, mert meg voltam fázva. Akkor ebbe valami biztos van :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ezt az aspirines dolgot még nem is hallottam. Miket tudok meg :D Ma megyek dokihoz, lehet hogy rákérdezek. Bár én szedem a gravidát már egy éve, de nem sok eredménnyel, vagyis az étvágyam olthatatlan tőle, ami nem túl jó.

KépKép
csige-bige

Babszika, drága!

Nagyon szépen köszönöm!
Kívánom Neked a leges-legjobbakat.
Puszika

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Csige-bige!
Megy a drukk a dokilátogatásra. Majd gyere utána és mesélj! Kiváncsi vagyok mit fog mondani.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Babszika!

Jó, hogy jöttél, de gondolom, csak "tiszteletedet" tetted! Azért olvass minket és kívánom, hogy legközelebbe egy nagyon hírrel gyere közénk, a legjobbal! Nagyon remélem, hogy minden rendben Veled!

Puszka!
pedi
Kalocsa

Jaj, bocs Babszika, az előbb a hír elöl lemaradt a JÓ! Természetesen erre gondoltam!!! :oops:
pedi
Kalocsa

pedi igen gyarapodnak a kismamik a másik 2009-es topikban is van 5-6 tuti kismama :oops: remélem jól tudom a számot! Jé Pedi mi egy évben születtünk!!!!

Babszika én nem ismerlek de le a kalappal elötted, olvastam min mentél keresztül és mégis olyan optimista csajszi vagy, remélem még bekukucskálsz mert én is nagzon várom tőled a jő hireket!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.11 14:53-kor.

Kép
Kép
melisch

monyo én is jelöltelek :wink:

Kép
Kép
melisch

Holnap jövök a hírekkel, ami nem hiszem hogy nagy hír lesz :shock: gondolom megbeszéljük a továbbiakat.
Most megyek, mert még oda is kell érnem.

KépKép
csige-bige

Én is hallottam, hogy a C viutamin jó. Most azt hiszem, az jön, nemcsak a baby miatt, hanem a lappangó náthámra is jó lehet...
Most már csak az a kérdés, melyiket szedjem a sok közül?
Moni: help! Te melyiket szeded? Annyi féle van és nem tudok eligazodni rajtuk.
Hülye vagyok, mi?
tary
tary

Tényleg senki nem kéri az iwiw meghívómat?
tary
tary

Tary!
Már miért lennél hülye? :shock:
Szerintem, mindegy hogy melyiket szeded.
De könnyítés képpen itt a link, én ezt szedtem/szedem.
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... bletta/240

Csige!
Akkor holnap várunk. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Melisch: én is láttam, hogy egy idősek vagyunk, sőt Monyoval majdnem egy napon születtünk! :lol: Ilyenkor érzem igazán, hogy megértem a babára, amikor egyre több velem egykorú szeretne vagy vár gyereket. Eljött a "mi időnk"!!!
pedi
Kalocsa

én is remálem Pedi, hogy ez a mi évünk lesz bár nállunk komplikált a helyzett férjem kiskatonái miatt, de majdcsak lesz baba még a lusták is vannak és lassan majdcsak célba érnek :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
melisch

Csak néha hülyén érzem magam. Annyi féle C vitamin létezik, ilyen-olyan gyártóktól, hogy csak kapkodom a fejem. Azért kérdeztem tőled, hogy te melyiket szeded. Lehet kapni C vitamint pár forintért, és lehet kapni nagyon drágát. Vajon mi lehet a különbség??

Gravidát én is szedtem, de annyit zabáltam (nem ettem, zabáltam) tőle, hogy most abbahagytam, mert amúgy sem vagyok vékony :roll:
tary
tary

tary én elevitet szedek de semmi bajom tüle, néha kis hányinger éhgyomorra ha szedem de hizni nem hiztam töle! :lol: csak a kajától de akkor pont nem szedtem vagy 2 hónapig!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: de akkor karácsony volt ... anya fözött rendesen és finomakat! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.11 19:38-kor.

Kép
Kép
melisch

moni tényleg telik az idő....de nyugodtabb akkor lennék ha már betölteném a 12.hetet....az meg még odébb van......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó estét mindenkinek!!!

Végre itthon vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nitacska!
Nyári tali csúcs ötlet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babszika!
Köszi szépen :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szerintem is az csak el is kéne kezdeni megszervezni.....hogy tuti mindenki eljöjjön.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen. szerintetek hol találkozzunk? Valamelyik bevásárlóközpontban vagy esetleg a MArgit szigeten????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Nem tudnak aludni a kismamik? :lol: :lol:

Amúgy nekem a Margit sziget szimpatikusabb mint egy bevásárlóközpont. Ott nagyon nagy a tömeg (tömegiszonyom van)

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

szerintem ez időtől is függ....de ha azt akarjuk hogy tényleg talizzunk is jobb volna valami fedett helység...nem?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát nekem mindegy.... lehet ez is, meg az is.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?