Sziasztok!
Berna
elhiszem,hogy nem könnyű egy anya élete....de próbáld meg,hogy tök nyugodtan eteted a kisfiadat,mivel a gyerekek mindent megéreznek.
Látod-látod,hogy tud rágni Istike
Járjatok el babaklubba ott úgyis sokszor van,hogy látná a többi gyereket,ahogy esznek,rágnak.....
Sokszor sok múlik a tálaláson is....minél színesebb a gyümitál annál ínycsiklandóbb....pl.
Egyél vele hátha akkor megkívánja,vagy adjál kezébe kanalat és ő hadd egyen egyedül...vagy pl. kicsit ízesítse ő az ételét meg/pl.kicsit sózza meg sószóróval vagy cukrozzon/így finomabb mintha te tennéd meg
Bölcsibe mi is majdnem 14 hónapot vártunk a helyre,de nekünk úgy sikerült elintézni,hogy az önkor-hoz bementem.
Mi 14 hónapot jártunk,Viki nagyon sokat változott ez idő alatt.
Önállóbb lett,alvási pelusról leszokott,megevett sokkal több mindent mint otthon/főleg a főzelékek voltak gondok/,mivel rájött ha nem eszik,akkor du-ig éhes lesz nagyon.
sok betegségen átestünk mi is,dehát ezzel edződött az immunrendszere.....
és az oviba is könnyebben átszoktunk
Ha jól emlékszem neked szokott vesemed.gyull-od lenni,ugye?
A zsúrlóteát amit ülőfürdőnek ajánlottam,inni is kell,így belsőleg is gyógyít.
Van egy term.gyógyászom,ha kéred megadom a számát.
Bocs,kicsit hosszú lettem
Moncsi,Emesedora,Ági
Dóriknak és Dorkáknak boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!
Moncsi
hogy sikerült a farsang?Képet raksz fel a családi jelmezetekről?
Csajok jól vannak?
Zsanka
elhiszem,hogy ideges vagy az emeletes ágy miatt,nahát nekünk biztos nem lesz,mivel Viki rettentő forgolódos.....
Mikor elkészült az ágya/persze a nagy nyílás miatt is/2-szer leesett róla....akkor gondoltunk bele,hogy de jó,hogy nem emeletes.....
Persze nem elrémíteni akarlak,de Viki az ilyen csajszi
Máté biztos ügyesebb!!!!!!!!!
Képet várjuk a szobájukról!!!!!!!!!!
Emesedora
fogzáskor nekünk a széklet csípte ki nagyon Viki popóját
,arra nekünk a dm babílove pelenkakiütés elleni popókrém vált be,kentem mindenhova
Farsang hogy sikerült?Nagylányról kép?
Ancsa
jobbulást nektek!!!!!!!!!
Sópipát hallottam asztmára,hogy jó.....és ha felkeresnél egy term.gyógyászt?Hátha a sok gyógyszert ki lehetne váltani gyógynövényekkel.....
Tudom,nekem ez a mániám,de sok mindent köszönhetek Neki!!!!
Liza biztos sokat nőtt mióta legutóbb láttuk...többi gyermeked hogy van?
Végül itt tb-án jártok gyógytornára Lizával?
Angika
sajnálom,hogy nem vették fel Julcsit
,majd szeptembertől....
Gondolom,hogy elmentél volna dolgozni,mivel a gyes lejár nektek hamarosan.....
Nekünk azt mondta az óvőnőnk anno tavaly,hogy így tavasz felé nem jó oviba kezdeni,mivel ott már egy megszokott csapat van,sok mindent tanulnak,készülnek húsvétra,anyák napja,ballagás,évzáró.......és egy új nehezebben illeszkedik be ilyenkor,mintha szeptembertől több kisgyerekkel.
A másik ami miatt ilyenkor nehéz bekerülni,mivel ha jön a nyári szünet,akkor kizökkenhet a már úgy ahogy megszokott kerékvágásból....
Nekünk ezért volt jó a bölcsi,szinte szept-ben akadály nélkül váltottunk.....
De amikor lesz a beíratkozás menjetek el mindenképpen!
Dorka ovijába járna Julcsi is?
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKI ELŐRE IS!!!!!!!!!!!
Képeket kérhetünk a szülinaposról?
Lassan befejezem ......bőven sokat írtam
Szép hétvégét,kellemes időt,sok csavargást mindenkinek!
Sziasztok:ERika