Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bumi!Sajnálom pedig ugy szorítottam érted! :( De ne add fel elöbb utóbb össze fog jönni meglátod!Ne keseredj el.Amúgy az első lombikod volt?

Vayacon!
Hát szerintem 1 hét múlva biztos meglesz az eredmény.És neked?
Nagyon izgulok értetek,hogy jó hireket kapjatok majd. :wink:

Zsó!
Konzultálj másik dokival.Lehet tényleg csak túlreagálja a doktornő.Ha nincs tünet nem lehet szerintem akkora nagy baj.:)
Kiváncsi leszek mit mondd majd a másik.

Nekem pénteken kell majd mennem megint UH-ra.3-4 tüszőcském szépen nődögél. :wink:
Azt még nem tudták megmondani pontosan mikor lesz az inszem.
Lilla!Szerinted hétfőn? ( DR. Töröknél voltam ám ma ! :lol: )
horváth beáta
 
 


Bumikám
Sajnálom, hogy a mai teszted is nega. Nagyon szorítottam, hogy látszódjon ma az a fránya 2. csík. De erős csaj vagy te, nem adod fel.

Zsó
Szerintem ne foglalkozzatok a bacikkal, csak élvezzétek egymást. Másnak is van bacija, nem is tud róla, terhes lesz és egészséges babát szül.

Vayacon
Drukk nektek is.

Bea
Örülök a tüszőcskéidnek. Hány milisek? Mekkora a méhnyálkahártyád? Lehetséges, hogy hétfőn lesz az inszem, ez a tüszők méretétől is függ, így sokmindent nem tudok mondani. Legközelebb már kapsz tüszőrepesztőt és megmondják tutira, mikor lesz.

Kép
p__lilla
 
 


Én ma nem dolgozom. Tegnap voltunk uh-n, és utána elkezdtem barnázni. Még ma reggel is volt, de úgy néz ki, most már elmúlt. Ezért szabira jöttem és fekszem. Hívtam is ma Tapolcát, de csak az asszisztensnővel tudtam beszélni. A hormonváltozásokra fogta, de szerintem az uh-tól volt, már mástól is hallottam hasonlót. Meg miért pont a vizsgálat után jött, ha eddig meg nem volt sosem.

Kép
p__lilla
 
 

 
 

Lilla!
Én soktól hallottam hogy barnázott.Volt aki tök sokáig!Ne izgulj!De jobb ha pihengetsz azért nehogy valami legyen.
10-11 milisek.a mélnyálkahártyát nem mondta. :oops:
pénteken ott helyben be is adják a tüszőrepesztőt?
Ugy izgulok nagyon várjuk már.
horváth beáta
 
 


Tapedli, drukk nektek is! Majd írj, milyen lett az eredmény. Kíváncsi vagyok. Jó lenne már tudni a miénket is. Lehet, megkérem Apit holnap v holnapután hívja fel a dokit.

Én még megyek a 21. nap körül egy hormonvizsire, utána mondják majd el az eredményt. Elvileg akkor mondanák el Api eredményét is, de jó lenne előbb megtudni, mert ha nagyon rossz, akkor korábban elmehetne andrológushoz.

Bea, örülök, hogy nálatok jól alakul minden. Nagyon izgulok érted, és drukkolok ezerrel! :) Majd írj, ha már tudod, mikor lesz az inszem.

Lilla, az én tesómnak is volt többször is kisebb vérzése, pedig semmi gond nem volt nála. az egyik neki is vizsgálat után volt, szóval ne izgulj! És pihenj sokat!
vayacon
 
 


Bea
Akkor szerintem is hétfőn lesz inszem. Nem fogják ott beadni, csak felírják a szuri receptet, amit ott a közeli gyógyszertárba tudsz kiváltani. Megmondják, hogy mikor kell beadnod. Nagy valószínűséggel szombaton 17 órakor. És akkor hétfőn lesz az inszem fél 11 körül. De már reggel oda kell mennetek, mert apának anyagot kell produkálni, de vihettek otthonról is, de akkor pénteken ne felejts el edénykét kérni!! Drukkolok nektek!

Vayacon
Mikor lesz a 21. napi vérvételed? Jó lenne azért, ha apának előbb megmondanák, annyira szar várni.

Köszi a biztatásokat, azóta sem volt semmi. Tuti az uh-tól volt.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla, febr. 27-ére esik. De ha lehet, megyek egy nappal előbb, mert akkor kevesebben vannak - azt mondták. Igen, jó lenne előbb megtudni, bár nincsenek hiú reményeim, hogy sokat javult volna. :? De legalább tényleg korábban el tudnánk intézni az andrológust, és akkor hamarabb felkerülhetünk a listára.

Tényleg Lilla, te mennyit vártál a lombikra? Mert itt a Forgácsban állítólag kb. fél év. :( Mondjuk addig legalább reménykedhetünk, hátha összejön spontán. A remény hal meg utoljára. :wink:

Örülök, hogy nem volt azóta barnázás. Szerintem is egyértelmű, hogy a vizsgálattól volt.

Bea, emlékszel, hogy korábban panaszkodtam Apira? Képzeld, mostanában olyan harmonikus a kapcsolatunk. Ez a baba utáni vágyakozás tényleg összehoz bennünket is. Bár igazából mi előtte is jól megvoltunk, csak volt egy-két összezördülés a nehézségek miatt. De mostanában olyan jó, sokat összebújunk. :)
vayacon
 
 


Vayacon
Örülök, hogy apával harmonikus a kapcsolatotok. A babára vágyás szerintem mégjobban összehozza a párokat. Bár vannak, akiknél fordítva van. De hát ahol szerelem van, ott nem lehet fordítva.
Én is fél évet vártam a lombikra, hosszú a várólista. Most is már csak júliusra, augusztusra adnak időpontot.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla!
Te magadnak adtad be a szurit? :oops:

Vayacon!
Mondtam én, hogy majd megnyugszik és máshogy áll majd a dologkhoz!Api is így volt és most már "vidáman" beszél erről a dologról ha szóba kerül.Örülök,hogy sikerült feldogoznia és belevágtatok! :wink: Belerázódik majd a hercehurcába is ne izgulj.
Tapolcán is fél év a várólista ugy tudom. :( Azért jó lett volna ha bennünk is felirtak volna lombikra inszemtől független.
Az nem baj ha 1 nappal elöbb mész?Én mindig pont a 21. nap szoktam.
horváth beáta
 
 


Vayacon!
Úgy ahogy mondod a remény hal meg utoljára ugyhogy tessék bízni bent hogy igen is javulhat apid eredménye.Akár mennyit is,kis javulás is javulás!Meg lehet majd még később hat a FER.Nálunk is jó fél év múlva lett jobb eredmény.Az első 3 hónap után 3M-ról 5M lett.És csak utána lett 12-15 M!
horváth beáta
 
 


Akkor mindenhol ilyen sokat kell várni. :(

Bea, nekem azt mondták, hogy a 21. nap környékén menjek, de azért majd megkérdezem előtte telefonon, hogy nem gond-e, ha egy nappal korábban csináltatom meg.

Gondolom, ti azért nem kerültetek fel a listára, mert jó lett Apid eredménye. Én úgy tudom, azokat szokták rögtön felírni, akiknek határeset, sikerül-e az inszem. De hát nálatok egyértelmű, hogy sikerülni fog! :wink:

Bízom benne, hogy javulhat az eredmény, csak tudom, hogy sok idő, és ő csak 1-1,5 hónapja szedi a vitaminokat. Pedig szerintem nem kellene sokat javulni, hogy megpróbálhassuk, mert a mozgékonyság nagyon jó. Igaz, olyan sok esélyünk talán nem lenne így inszemnél. De az tuti, rögtön elküldeném akupunktúrára, hogy felturbózzuk. :)
vayacon
 
 


Lilla, te hogy töltöttél fel képet? Én is akarok, csak nem látom, hol kell.
vayacon
 
 


Lilla, te hogy töltöttél fel képet? Én is akarok, csak nem látom, hol kell.
vayacon
 
 


jaj csajok de jó nektek, hogy férjetek feldolgozta az egészet! Az enyém makacsul hallgatt róla igy nem tudom mi lesz mert mig nem indul el orvoshoz és nem kezelik nem lesz jobb az eredménye kicsit meg kéne turbozni őket mert lenni lennének majdnem elegen csak nem eléggé mozgékonyak. Most ellenbben nagyon figyelmes velem próbál a kedvembe járni és nagyon szeretgett de én már ugy indulnák valahová. Holnap megyek tüszőkukucsra és viszem a férjem endedélyével az eredményeit a dokimnak lássam ő mit mond mi is van velem is, aztán már próbálok utána nézni hol csinálnák meg nekem a 21. napi vv-elt. Anyum ismerősének van egy labora őt küldtem kérdezze meg ott nem csináljá meg.

még jelentkezem addig is Brumi neked storitok és a többieknek meg kitartást kivánok!

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch!
Szerintem adj 1 kis időt neki még feldogozza nem könnyű nekik.Ha ő is nagyon akar gyereket előbb utóbb ráfogja szánni magát hogy elinduljatok dokihoz.Elöször próbáljon leszokni a cigiről és ne idegeskedjen annyit nagy előrelépés lenne elsőre!Vagy mondd meg neki szedjen vitaminokat az nem árt és javíthat ahhoz nem kell dokihoz menni.Ugyis pár hónap ha van javulás a vitaminoktol.
Az nagyon jó hogy közben addig te kivizsgáltatod magad és mész dokihoz.A Dokid biztos azt mondja majd forduljatok urulógushoz/andrológushoz.Ha nem akarja apid addig ne erőltesd biztos kis idő múlva rászánja magát!Légy türelemmel! :wink:
Aztán majd belevágtok ti is. :)
horváth beáta
 
 


köszi Bea, még várok majdcsak megnyillik!

Kép
Kép
melisch
 
 


Bumikám!
Ne add fel. Addig ne parázz amíg nem vérzel. Én továbbra is nagyon szorkolok érted! Nem hiszem el, hogy nem sikerült...muszáj sikerülnie....

A többeknek millió puszi! :D

remeny
bnandi
 
 


Bnandi!
Mi ujság veled?Rég hallottunk rólad! :) Remélem jól vagy!
horváth beáta
 
 


Bea!
Jól vagyok, köszi! Nem igen jövök, mert nincs miről írnom. A napjaink azzal telenek, hogy papírok után kell szaladgálnunk az örökbefogadás miatt. Azt hittem hamar végzünk, de olyan dolgokat kérnek, hogy az eszem megáll... De megoldjuk ezt is valahogy. Csak mondjuk nem igen értem mért kell beszerezni még arról is papírt, hogy rendesen fizetjük az adót stb. Mi köze a gyereknek az adóhoz...?
Szorítok érted, illetve értetek nagyon. Jó, hogy nem ültök a popótokon, hanem mentek rendületlenül. Már alig várom, hogy megírjátok, hogy sikerült...

remeny
bnandi
 
 


bnandi ezek szernint rászántátok magatokat az örökbefogadásra? Kitartást törelmet és kivánom mielöbb kapjatok egy tündéri babát akitől megkapjátok mindazt a szeretetett amire már régóta vártok!

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

...úgy néz ki mégis túlélem a dáthát :D izgulok a holnapi vizsgálat miatt...éjjel is felébredtem és ezen gondolkoztam. :roll:

Bumikám!
Megnéztem a ferty-s vonalzód és úgy számoltam, hogy az a kis pöttyecske, a transferhez képest épp a 10. napon volt. Az jutott eszembe, hogy talán csak akkorra fúrta be magát teljesen a babó. Ezesetben viszont még a tesztnek negatívnak kellett lennie. Még most is csak a 12. napnál jársz, szóval ezt még tényleg nem szabad feladni! Jelentkezz, hogy vagy! Szorítok!!!

Bea,
hajrá inszem, hajrá tüszöcskék! :lol:

Bnandi,
szomorú, hogy ilyen bonyolult az örökbefogadás folyamata, de talán így megmérettetik, kik az igazán elszántak :? Kitartás, remélem hamar magatokhoz ölelhetitek azt a pici embert, aki csak rátok vár ebben az életben :P

izgul, izgul, izgul :roll:
tapedli
 
 


Bnandi!
Szívből kívánom hogy mihamarabb összejöjjön az örökbefogadás és végre nálatok legyen a várva várt picurka! :wink:
Amúgy hol tart ez az egész hercehurca most?Kb. mennyi idő az egész folyamat?Nem tudom ám hogy működik az örökbefogadás!Gondolunkl RÁD! :)

Tapedli!
DRUKK neked is!

Bumi!
Hogy vagy?
horváth beáta
 
 


Sziasztok!
Köszi a sok bíztatást, jó esik. Az örökbefogadási procedúra elég cifra dolog. Legalább is nálunk nagyon is az. Sok-sok papírt, igazolást kell beszrezni magunkról, az anyagi helyzetünkről stb. Nagyjából megvan minden, ami még nincs az is folyamatban van és a jövő hét elején megérkezik. Remélem akkor már mindent át tudunk adni, akkor jön egy tanfolyam, családlátogatás stb és ha minden rendben akkor kapunk zöld fényt, felkerülünk a várakozók vég nélküli listájára. Nem tudom mikorra várhatjuk a csaodát... lehet, hogy egy-két év is elmúlik addig. De ha belegondolok mi az az elmúlt 11 év mellett?! Csak kicsit még fúrcsa az egész. Mindig rengeteget álmodoztam arról, hogy milyen lesz az amikor ott fog csücsülni a pocakomban, most meg arra várok, hogy valaki máséba csücsüljön, hogy aztán az enyém lehessen....fúrcsa.

Melisch
Örülök is neked, meg nem is... örülök, hogy megismerhetünk, de annak nem, hogy ti is bajban vagytok. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok, mert kelleni fog mind a kettő. Legyél türelmes a pároddal, hisz kell neki egy kis idő amíg megemészti a dolgot, de makacsnak is kell lenned, hogy elinduljon valamerre.

Tapi
Holnapra sok szerencsét. Lesni foglak egész nap, hogy mi volt.

Bea, Lilla és a többiek - sok puszi
Jó éjt!

remeny
bnandi
 
 


Sziasztok!

Lilla,
remélem,már minden oké!

Andi,
de jó,hogy jöttél!Nagyon szurkolok nektek!Nálunk van a munkahelyemen egy házaspár,ugyanaz történt velük,ami veletek és most várnak egy öribabát.Itt 3 évet kell várni,karácsony körül telik le nekik.

Bea,
ha félsz a szuritól,biztos van háziorvosi ügyelet,találsz valakit aki beadja,egy nővér is beadhatja szerintem.Hajrá!

Bumi,
hogy vagy?Mi hír azóta?

Vayacon,
fene a dolgukat,most izgulhattok!Remélem,lesz miért! :wink:

Melisch,
türelem,a pasik nagyon ki tudnak borulni,teljesen seljtnek érzik magukat ilyen helyzetben,de majd talpraáll a párod!

Én felhívtam az új dokit,azt mondta,egyelőre ne kapkodjunk a gyógyszerrel,nézzünk egy PCT-t,tudjátok,aktus után félidőben megnézik,hogy van-e a nyákban mozgó spermium...
Ezen kívül írtam a Török dr.úrnek az oviklubra,remélem megkapja és hamar válaszol.Az ő véleménye nyom a latba a legtöbbet,mert ő egy nonplusultra.
Köszi a biztatásokat,kb.én is így gondolom,ezt diktálja a józan ész...
Vendég
 


bnandi kivánom ne kelledjen 1-2 évet várnotok a babára, hátha elöbb sikerül örökbefogadnotok a várva várt babát.

Megirom itt, bár irtam más topikokban is. Voltam dokinál tegnap azt mondta növekszik szépen egy tüsző, ugyhogy szerinte nállam minden rendben van. Tanácsolta használjak még 2 hónapig LH tesztet, hogy biztosak legyünk az én óvulációmban és akkor mindent adjunk bele. Ha mégsem jönn össze a baba javasolta menjünk Szegedre inszemre. Hát azt sem tudom merre is induljak majd el. Férjem kérdezte kiváncsian mit mondott a doki. Mondtam neki de erre nem nagyon hajlik az inszemre. Mondtam akkor menjen andrológushoz mert az én dokim nem specialista nem tudot többett mondani. Éppen ajánlott egy dokit de nem tudja ha az foglalkozik ilyen problémákkal. Sajna Romániában ezek a inszem, lombik dolgok még nincsenek annyira kifejlestve. Sokan járnak Szegedre. Mig a dokinál álltam volt egy 30 éves csajszi aki az utolsó vizgálatra várt lombik előtt ugyancsak Szegeden, ő is mondta ha baj van ne tétovázzak menjek Szegedre mert ott segitenek majd. Közbe jött egy másik csajszi ők ismerték egymást annak is közeli valakije éppen tegnap volt Szegeden. Ledöbbentem mennyi nő szenved a baba miatt, láttam a mi problémánk nem is olyan aggasztó vannak mások még rosszabb körülmények között. Ha valaki bármilyen infot tudd adni Szegedről szivesen olvasnám.

Kép
Kép
melisch
 
 


Bnandi!
Sok sikert kívánok nektek hogy minél előbb összejöjjön az örökbefogadás.Sajnálom hogy "még" ilyen sokat kell várni. :( De ha már nálatok lesz majd a baba nagy lesz az öröm és a boldogság és az többet ér akárminél! :)

Zsó!
Én is arra gondoltam,hogy ügyeletben adatom majd be.
Remélem mihamarabb válaszol Török dr. és tisztába teszik ezt a dolgot mi is van nálad.DRUKK!

Melisch!
Adjatok magatoknak pár hónap esélyt és ha nem jön össze mindenképp keressétek fel szerintem Szegedet!Biztos jó hely az is ha olyan sokan járnak oda!És ha fejlettebb mint kint akkor pláne oda menjetek.Próbálj utánaérdejlődni valahol!Az ottani andrólógus majd megvizsgálná apid.
Apiddal meg próbáld megbeszélni a dolgot muszáj lesz neki is rászánni magát.Szerintem minél többet vártok annál több idő megy el "fölöslegesen".Tudom könnyen mondjuk mi ezt nők. :oops:

Lilla,Bumi!
Minden rendben veletek?
horváth beáta
 
 


Melish, valóban az van, hogy egyszerre kell türelmesnek, taktikusnak és határozottnak lenni a férfiakkal, mert nagyon makacsak tudnak lenni. De ha nála van gond, be kell látnia, hogy te nem tudsz mit tenni anélkül, hogy ő nem megy el vizsgálatokra. Mindenképp ajánlanám, hogy menjetek Szegedre, Magyarországon nagyon jók a meddőségi kezelések.

Bnandi! Sok türelmet az örökbefogadáshoz, én is hallottam, hogy nagy macera, de biztos, hogy megéri. Utólag semminek fog tűnni a sok rohangálás, olyan nagy lesz a boldogság, ha meglesz a baba. Én is minden további nélkül belevágnék!

Bumi? Mi van veled? Hallass magadról! Remélem, nem vagy nagyon elszontyolodva, ha nem sikerült. Bár érthető lenne, de tudod, mindig előre kell nézni! De én még bízok benne, hogy sikerülhet neked!

Bea, veled mizu? Tudod már, mikor lesz pontosan az inszem? Ilyenkor előtte mit kell csinálni? Itt is van szuri vagy csak gyógyszerek?
vayacon
 
 


Sziasztok!
Hivatalos eredmény: nem sikerült. Nincs hcg a szervezetemben.
Erre készültem, így már nem ért váratlanul. Azért a férjecském letört, mert még mindig bízott.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi, nagyon sajnálom de ne keseredj el nagyon! Tudod előre nézni, bízni kell. Legközelebb sikerül! Fel a fejjel!
vayacon
 
 


Bumi,
sajnálom :( Én is bíztam még benne, de ezek szerint a következő lesz sikeres :wink: Szerintem sírd el a könnyeid ha jönnek, de azután újult erővel menjetek előre!

...mi este 6-ra megyünk. 8 körül jövök az eredménnyel.
Izgul, izgul, izgul :roll:
tapedli
 
 


Tapedli nagyon drukkolok :)
vayacon
 
 


Bumi, én is nagyon sajnálom! Szerintem is ha ugy van sird ki magad nekem is sokszor segit és aztán könnyebben neki tudsz vágni az egésznek ujra és akkor már sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Bumi!
Én is sajnálom, tudom nagyon rossz érzés lehet ez most de tényleg ne csüggedj próbálj tullépni és koncentrálj a következőre!Bízni kell bent hogy az sikerülni fog!Apidat vigasztald meg szerintem ők még rosszabbul élik meg a "kudarcot" mint mi.De te erős kitartó csajszi vagy meglesz az eredménye majd meglátod!!! :wink: Nagyon nagyon szorítunk érted a továbbiakban is!
Most hogyan lesz nálatok mikor mehettek legközelebb?

Tapedli!
Melyik eredményért mentek?DRUKK,DRUKK,DRUKK!Majd irj mi volt.

Vayacon,
nektek nem telefonáltak még?

Én holnap megyek megint UH-ra szerintem holnap mondják meg pontosan mikor lesz az inszem.Remélem már hétfőn. :wink: A 3. naptól clostit szedtem, holnap meg majd irnak fel tüszőrepesztó szurit.
horváth beáta
 
 


Már a hétfői nega teszt után kisírtam magam, most már nem viselt meg a hír.
Kértem időpontot az Andrológiára. Febr. 26-án kell menni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
Ilyenkor megint az adrológiára kell menni?Miért?
horváth beáta
 
 


Nem kell, csak a férjemnek borzasztóan sokat romlott a spermaképe.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
Ja értem.Szed most is vitamint?Kaptatok már új lombik időpontot?
horváth beáta
 
 


Már mindent kipróbáltunk, de a vitaminok, csodaszerek sem hatnak. Szed, de csak sima multivitamint. Ráadásul fogalmunk sincs, hogy hogy romolhatott ilyen sokat egy fél év alatt.
Korábban 50% nem mozgott, most meg 97% nem mozog. Ez hatalmas romlás.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Hát ez az sajnos.:( Csak az az idegesítő hogy nem tudják megmondani hogy mitől!
Fel a fejjel!Katerina is igy kezdte!Nem?! :wink:
horváth beáta
 
 


Jaj lányok!
Képzeljétek apit is elküldték hétfőtöl ő is munkanélküli lesz. :cry:
Hát nem tudom hogyan lesz...
horváth beáta
 
 


Sziasztok lányok!

Lehet, h csatlakoznék hozzátok....sajnos nálunk is apánál van a probléma. Nem nagyon beszél róla, de azért tudom őt is bántja a dolog. 4 éve is probléma volt kislányunk fogantatása körül, de most úgy néz ki még rosszabbak a leletei, mint voltak, mert a Kaáliban is és a nőgyógyászom is mesterséges megtermékenyítést emlegettek, holott 4 éve még az inszeminációt is felajánlották.
Sajnos elég siralmas a kép a spontán babához: 3-4% mozgó és mindösszesen 6 m/ml, a többi érték rendben van. Persze tudom a lombikhoz azért nagyon jók az esélyeink.

Van itt valaki hasonló cipőben és mit javasoltak neki? Esetleg van itt olyan, aki ilyen értékekkel spontán teherbe esett?
Valami természetes gyógymód létezik?
Bp.-i Kaáliról vélemények??

Előre is köszi lányok, ha befogadtok. Még nem biztos, h nekivágunk, mert férjem Stuttgartban és ha hazajött akkor beszéljük át a dolgokat.

Igyekszem pozitívan gondolkodni és a van esélyre spontán is gondolni!!!

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Sziasztok Csajok!

sajnálom a rossz híreket :cry:

Én/Mi viszont röpdösünk a boldogságtól!! :lol: :lol: :lol: Megvan a spermavizsgálat eredménye!
25M/ml lett a korábban 9M/ml a koncentráció. Az összpermaszám fölment 205M/ml-re!! Ez korábban 64M/ml volt. 85,9% mozgó :lol: Mindössze 14% mozdulatlan. Nem találtak kóros alakokat. Határtalanul boldogok vagyunk, ugyanis ezt az eredményt természetgyógyász segítségével értük el. Ő egy személyre szabott homeopátiás komplexekből álló kezeléssel kezelte a férjecskémet és ezek szerint tökéletesen sikerült. Bárki aki érdeklődne a doki elérhetősége iránt írjon bátran privit és megírom!

Még várjuk a bacivizsi eredményét, de érzem, hogy ott sem lesz semmi baj :D

Ne haragudjatok, hogy itt örülködöm, miközben másnak bánata van. De remélem, talán az optimizmusom kicsit megérint titeket!
:wink:
T
tapedli
 
 


Nahát,Tapedli,ez csodás!!!Zseniális!És mennyi idő alatt változott meg ennyire?Csúcs!Hajrá spontán!

Fleur,
üdv itt,kár,hogy ide kellett jönnöd.Én nem vagyok otthon a témában,de a többiek majd segítenek :wink:
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Jó rég voltam. :oops:

Bumi!

Őszintén, nagyon sajnálom! De a kitartásotok meghozza az eredményt. Érthetetlen ez a romlás. De lehet, hogy ez csak egy pillanatnyi állapot és a következő jobb lesz! A lényeg, hogy lombikra elég legyen, ha már úgy is belevágtatok. Persze jobb lenne, ha spontánra elég lenne vagy inszemre.

Tapi!

Micsoda csodás hír! :shock: :wink: És ezt mind homeos biszbasszal értétek el? :shock: Gratulálok! Eltudom képzelni mekkora most a boldogság! :wink:

Katerina, Lilla!

Gratulálok a pocaklakókhoz! Pocaksimi! :wink:

Zsó, puszillak!

Veletek mizu? :oops:

Fleur, szia!

Én ismerlek a projektesből ám! :wink: Mikor Rolikáért izgultunk mindig benéztem és ott ragadtam, persze csak olvastam, így te nem ismersz! Sajnos elég rossz párod eredménye, de nem rosszabb, mint apjuké volt. Neki volt 2 M/ml, abból egy azaz egy darab mozgott. Következő hónapban babás lettem..... apjuktól! 8) Szóval csodák vannak és van olyan hónap mikor rosszabb az eredmény, ezért egy vizsgálat nem vizsgálat. Nálunk herevisszér volt a rossz eredmény oka, megműtötték apjukot és 26M/ml lett, abból pedig Dóránk! :wink:

Többieknek puszi és drukk, igyekszem majd többször benézni, most már több időm van, Dóra tünemény, néha unatkozom is mellette! :oops: :lol:

Kép

Kép
gröni
 
 


Szia Gröni!

De jó, hogy előkerültél :D Nagyon örülök, hogy ilyen jól vagytok! A csajszid dönörű, meg szoktam néha nézni iwiw-en a fotókat. Nagyon bízom benne, hamarosan hozzánk is megérkezik egy ilyen szépség :D

Zsó,
novemberben kezdte a kezeléseket a férjem. A cseppeket Belgiumból kellett megrendelni egy osztrák gyógyszertár segítségével. Úgy látszik itt is igaz, hogy 3 hónap kell hogy látszódjon az eredmény.

...ma már munka van, így innentől ismét keveset leszek. De esténként benézek gyakran. Drukkok mennek tovább mindenkinek! :D

T
tapedli
 
 


Tapedli, ez fantasztikus hír!! Engem érdekelne az elérhetősége, hátha tudunk Api eredményén javítani. Nálatok egyébként mi volt a gond, azon túl, hogy kevés volt a sejtszám? Mondtak valamit?

Bea, borzasztó, mennyi embert elküldenek most. Tőlünk is tegnap bocsátották el két embert, pedig így is kevesen vagyunk, húsz alatt :( Jaj, nagyon rossz időszakot élünk most. :evil:

üdv a többieknek is, most nekem is rohannom kell
vayacon
 
 


Sziasztok!

Bumi:Annyira sajnálom :( Nagyon szoritottam én is neked,de a következő probálkozás biztos siker lesz!!

Tapi! Aztaaaa :lol: Gartulálok! Hát ez nagyon szuper!Milyen ügyesek vagytok :)
A hason alvást ne felejtsd el :)

gröni:Én levagyok maradva.Babás lettél? Nagy Gratula! Régen rengeteget olvastam rólad is :)

Fleur:Az én páromnak először 9ml/m,és nem emlékszem pontosan mennyi volt a mozgó,de a második spermavizsgálatnál azt mondták,hogy egy db renyhén mozgót találtak.Rá egy hétre teszteltem egy pozitiv hcg-t.
Azóta már két kisfiunk született,és most edzünk a kislányra :D
dorcacs
 
 


Sziasztok!

Tapi!
Gratulálok!

Gröni!
De jó, hogy jöttél! Jöhetsz sűrűbben is! Hogy vagytok?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Tspi!
Nem tudod megkérdezni a természetgyógyészodat, hogy Debrecenben nem ismer e valakit, aki mwegbízható természetgyógyász?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Látod,Vayacon,múltkor emlegettem neked Grönit,mint pozitív példát,és már meg is jelent!

Gröni,de jó,hogy jöttél!Örülök,hohy jól megy sorotok!A fiad biztos nagyon élvezi a kishugit :wink: Neked is pusszantás! :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: