Új privát üzeneted érkezett!

Ha sehol senki,akkor mentem.
Jó éjt!

Kép
melike

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:12-kor.
pironya

666. oldal! :twisted:

Melike: jó, hogy jobban van a barátnőd! Tuti nem lehet neki könnyű
bszilvi25

Na sziasztok!

Ma tök jó napunk volt, amíg a barátnőmnél voltam Kristóffal, aztán leesett a hó, és mintha kicserélték volna az én tündéri gyerekemet. Nem sírt, egyszer sem, és barátkozott a barátnőm kislányával Elzával, aki másfél éves, és annyira aranyos volt, mert totál anyáskodott Kristóf felett :lol: Hordta neki a játékait, meg simogatta a fejét és ha véletlenűl elhagyta a cumiját, máris adta neki vissza :lol: :lol: :lol: Tünemény volt :lol: Mondtam is a barátnőmnek, hogy tényleg elkél itt a kistesó :lol: És akkor egy fotó :lol:

Kép
bluebox

Jó reggelt!

Hurrá!Megjött a tél! :twisted: :evil:

Szilvi:igen,én is örülök és remélem most már minden rendben lesz.Alig várom,hogy találkozzunk!

Márti:hihetetlen milyen nagyfiú(s) Kristóf!Mintha már tudna szaladni. :lol:

Ahoz képest,hogy nem vacsizott (időben) Máté,nagyon jó éjszakánk volt!
Pont mikor lefeküdtem (negyed 11) felébredt.Megetettem (tápszer) és fél 7ig aludt.Akkor újra kapott és még alszik. :lol:

Kép
melike

Jó reggelt!

Melike, tényleg hajtotta a lábával a nyuszit :lol: Én totál ledöbbentem, mert ahogy ráültettem Kristófot meg sem kellett mutatni mirevaló, egyből elkedte a lábaival hajtani, és haladt, és nagyon-nagyon tetszett neki, hogy előre haladt :lol:
bluebox

Sziasztok! Jó Reggelt!

Nagyon fantasztikusan a képek, vagyis a gyerekek rajta! Kristóf milyen ügyesen áll ott tényleg!

Marci-apa produkción is jót nevettem! :lol: :lol: Akartam már kérdezni hogy hogy van a lábad?!

Hát Csongi a céklával isteni...... egy hasonlónk Nekünk is van, szintén céklás!:lol: :lol:

Hopp azt nem találom, de van egy sütőtökös! :lol: :lol: :lol:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:12-kor.
pironya

Nálunk is süt a nap!

Kivasaltam,áthúztam Máté ágyát.
Megyek főzni.

Kép
melike

Nincs véletlenül valakinek végrehajtásban illetékes ismerőse? Vagy rendőr?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó reggelt!
Itt is gyönyörű idő van 8) 8)
bszilvi25

Anna:bonyolult ügy?Mi nem tudunk segíteni?

Néhány kép: Kép Apával az ablakban Kép

Kép
melike

Kép Maszatkám Kép Huncutkodom Kép Jóllaktam

Kép
melike

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:13-kor.
pironya

Piri:az a lényeg,hogy egészséges a baba!(Nekem a Lola jobban tetszik.)

Kép
melike

Péntekre megjön a járóka,amit vettünk.
Fa,mert szerintem abban jobban tudja gyakorolni a felállást.
Kíváncsi leszek meddig lesz el benne?!

Kép
melike

Szilvi:megjöttek már a ruhák?Élőben is jók?

Kép
melike

Melike: nem, de mivel pesti vagyok én személyesen veszem át a héten valamikor.

Nagyon cuki Máté!!!
bszilvi25

Piri:grat a barátnődnek! :lol: Sok boldogságot nekik!

Melike: köszi, úúú nagyon bonyolult 8 éves ügy, mindjárt felhívom a D.A.S.-t majd Ők adnak tanácsot.

Nagyon édes Máté, az első képen mit evett kanabisz főzeléket? :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan kis kómás feje van, mint aki be van lőve! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna:hahaha :lol: Amúgy tényleg olyan. :lol:

Kép
melike

De nagyon aranyos! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

sziasztok!
jók a képek mind!!!
nekem a gyerekeken kívül nagyon tetszik,hogy látni,meliéknél a panorámát,és más fórumon is vannak ilyen ablakos képek.
ha van kedvetek rakjatok ilyen képet,vagy ezek a fajta fotók csak az én beteg ötleteim?? :oops:
barika2008

nálunk ezt látni a kertben semmi hó ocsmány szeles hideg...séta nem lesz
Kép
barika2008

piri gratulálok a kicsihez... :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:13-kor.
pironya

Szép panoráma előre! :)
Szép Csongi! :)
Gondolom nyáron gyönyörű! Mármint a panoráma, nem Csongi! :)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:14-kor.
pironya

húúú piri nagyon szép és hangulatos...
rájöttem,hogy a téli fíling is lehet jó :lol: de csak ritkán érzem így :lol:
természetesen csongi is szép de ő már7hónapja 2hete és 6 napja szép :lol: a táj meg még új számomra :lol:
többiek?
barika2008

Merci kaja közben
Kép

Kilátás a gyerekszoba ablakon
Kép
(azért ezt mutatom meg, mert ez ki is néz valahogy ilyen téli időben 8) )
bszilvi25

Kép

Legfőképp az látszik hogy ráférne egy pucolás a konyhaablakra! :oops: :oops: :oops: :oops: Viszont az ég most szép!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok
Kép Spenót

Ez a múltkori még karácsony utáni havazás Kép

Ez meg a nyári panoráma Kép

Kép
Kép
schopin

szilvi nálatok akár nyár is lehetne olyan zöld a fa 8) :lol:

viki:na az ilyen utcákat szeretem én..vagy inkább a még vidékiesebbeket..szerintem a mi utcánkban én vagyok az egyetlen aki azon drukkol hogy ne aszfaltozzák le :oops: pedig bokáig ér a sár...de az olyan jó kis vidékies nem??
barika2008

Sziasztok!

Nagyhírem van: kijött Dorci első foga!!!!!!!!!!!!! Igaz, csak a kis recés teteje van kinn, de akkor is :)

Mi mindig tiszta maszatok vagyunk, ráadásul ma beletüsszentett a májas sütőtökbe, minden olyan lett, majd kiütötte a kezemből a tálat, de szerencsére akkor már csak 3 falat volt belőle.

Kilátás nálunk nem nagy szám, bár hátra egy park van. Lakótelepen lakunk :(

Kép Hercegnőm

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

schopin!!!ti lent laktok a dunaparton?????
látom karácsonyi a kép...én meg már azt hittem lent a dunán van hó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
minjárt lementünk volna a kölkökkel iskola után :lol:
barika2008

most nézem, hogy nem is jó időt mutat a gép! :twisted: :twisted:
beállítottam! :wink: tegnap szórakoztattam magam vele 8) 8) 8)
bszilvi25

Ööööööööööööööööööööö visszaszívom a szép ég kijelentést! a másik irányban ilyen:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

BOGI GRATULA

AZÉRT MUTASD CSAK A KÉPET!!!!
barika2008

húúúúúúúúúúú viki ez nagyon szép indulok :lol:
barika2008

Gratulálok Dorcinak a fogacskához!!!!
bszilvi25

Hát Bari, Én nem rajongok annyira az utcánkért! :evil: Még az a szerencse hogy a saroktól a második ház vagyunk, a bejövő út már aszfaltos. Eddig örültünk hogy nem csinálták meg, mert míg építkeztünk jöttek hozzánk a nagy teherautók és féltünk hogy feltörik az út szélét, de most már leaszfaltozhatják nemsokára. Tavaly hozták a csatornát azt ígérték ezután jön az aszfalt! Csak még kicsit várjanak, míg bepucoljuk a házat, kész lesz a kerítés, és a tereprendezés! :wink: :lol:

Schopin: spenótos édi! És azok a nagy szemek! Én is akartam kérdezni hol laktok, így a vízpart mentén. Azok a képek,hát mint egy képeslap, főleg a téli, nagyon szép!

Dorcinak gratula a kuszihoz!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

na fölmentem a tetőtérbe
Kép

jól eljátszok dávid meg szenved a járókában...mondtam neki 8 hónapos vagy álljál föl vagy valami... :lol:
barika2008

viki mi meg saroktelek vagyunk :lol: lehet hogy ha be kéne mennem naponta az utca közepéig akkor már nekem sem tetszene a tanyasi fíling :lol:
barika2008

Köszi a gratulációkat! Nagyon büszke vagyok. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Tetőterünk az nincs, a tájról egy ilyet tudok mutatni! Ez még építkezéses. :oops: Bár az hogy táj kicsit erős kifejezés! :lol:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Olvastátok az új rovatot, a tipegőt? Hasznos dolgok vannak írva:

http://www.babanet.hu/holmi.php?page=cipo&id=12

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Ezt meg most olvastam egy másik topicban:

Tanulság az elírt e-mail címről:
Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:
Szerető feleségemnek
Időpont: 2005 okt.13, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem,
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.
UI:Tényleg nagyon meleg van idelent!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:15-kor.
pironya

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

viki szép ács munka(amennyire értek hozzá :oops: ) :lol:
barika2008

1 milláért már szép lehet! (csak munkadíj) :evil: :evil: :evil:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

na dobjatok még képeket,vagy találjatok ki valamit!!! :lol:
mondjuk én a képeket imádom,kiváncsi öregasszony vagyok...minden érdekel :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?