Új privát üzeneted érkezett!

tornázni voltam :lol:
barika2008

Szilvi, ez négykézláb nem működik. Csak a kúszást lehet elősegíteni vele, a mászást nem

Anna, a jelek szerint én is azért lettem csupa nátha, mert Marci meg köhögött és folyt az orra? :lol: Azért ez megnyugtató :wink: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

na visszaolvastam!

viki akkor most beteg levi?voltatok dokinál?mi baja?mit kapott?

itt a környéken tök sok az influenzás,a suliban sok a beteg és a tanárok között is...vagy ezt már írtam...jó hülye vagyok!!
.már a barátnőim is átestek és az ő gyerekeik is :twisted: :twisted:
és mi minden nap suliba járunk 2x :twisted: :twisted:

dávid elég nyűgös,most még a jolbevállt holdkompban is háborog.

habtapit a nagyfiam miszlikekre szedte.és meg féli síró hangon kérdezgetem..."de miért csináltad?"de miért csináltad?",úgyhogy szerintem habtapi megy a társai után...a kukába :x :x :x
barika2008

Bari: valami vírust kapott el, ami lázzal jár, állítólag 3 napig tart, utána kiütések a bőrön! Ezt összerakva Én a 3 napos lázra gondolok, ami hál istennek 1 nap alatt elmúlt! Semmit nem kellett tennem csak a lázát csillapítani, nem is kaptam semmi gyógyszert!

Levi is nyűgös, most tettem le ma már másodszorra aludni, és csöndben is van, lehet el is aludt már! Ma többet aludt mint amennyit fent volt!:shock:

A nagyfiad szedte szét a tapit?????? Miért??

Brigi: háááát.............. :lol: :lol: :lol: Lehet, hiszen véranyák vagyunk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

hál istennek,hogy ilyen hamar átszaladt levin ez a valami...

habtapi:azért szedte szét mert kockákat épített belőle,és kihullott az összes közepe.gondolta majd ha megunta visszarakja...de ahhoz már nem volt kedve...de nekem sem...
na mind1 úgy is utálta dávidboy.
barika2008

[quote="barika2008"]h írta:barika2008abtapi:azért szedte szét mert kockákat épített belőle,és kihullott az összes közepe.gondolta majd ha megunta visszarakja...de ahhoz már nem volt kedve...de nekem sem...
na mind1 úgy is utálta dávidboy.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bettica!!
Nem árulod még el a titkot,??? :lol: :D :)

Borzalmasan fáj a torkom,és a fejem. Tuti hogy tőletek kaptam el :lol: :lol: :shock: :lol: :D

Kata&Milán

oszman777

8hónapos dávidboy
Kép
Kép
barika2008

Édeeeeeeeeeeees!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bari: :P :P :P nagyon édi, és ügyes is!!!!
bszilvi25

Kép

amikor nem az van amit én akarok!!!!
barika2008

pár kép:
szandi: Kép

hazajött végre papi : Kép

így fogadtuk: Kép

Kép Kép

a családi asztalunk(vasárnap általában teli van) Kép

Kép
Kép
eyi

szondás táplálás min.3 hétig.akkor ellenőrzés, a gyulladástól függ, hogy elkezdhet e enni. mondtam neki, majd többet csinálok a Mira kajáiból és együtt esznek :D először csak olyanokat ehet kb.6 hét "koplalás" után

Kép
Kép
eyi

ari Dávid!!

Kép
Kép
eyi

Eyi, jó nagy családi asztalotok van!! És tele van??? Húúú, az nem semmi. Néha nem hiányzik egy kis vasárnapi csendes ebéd? :lol: Tényleg, Mirabel hogy alszik éjjel?

Bari, ismerősek ezek a krokodilkönnyek :wink: Ha csak elveszek Marci kezéből valamit, ami nem odavaló, már láthatom is :lol: Jó nagy már Dávid is! Ha tudna állni, már simán pakolgatna a konyhában is :lol: :lol: :lol: és hát az a rózsaszín zokni... :wink:

Kata, jobbulást Neked! Tőlem nem kaphattad el, én jól vagyok :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

MIracica alszik,sütőtököt evett

Kép
Kép
eyi

eyi:nem semmi az asztal...na nekünk nincs nagy család úgyhogy ilyen összejövetelek nincsenek..sajnos ..vagy nem sajnos???

brigi,igen a konyha fogja érdekelni az tuti :lol: mielött megtanul járni vagy mászni még van időm megtanítani neki a "nemszabad!!"-ot :lol:
barika2008

Sziasztok!

Lezajlott a hosszú hétvége anyósomnál. Jól sikerült, Dorina meglepően jól viselte az utat és a vendégeskedést is. Mióta hazajöttünk, azóta viszont egy nyűg az egész gyerek. Nem tudom, hogy a foga vagy a front lehet az ok.

Viszont: néhány lépést már tesz előre is mászva, nemcsak hátrafelé! :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Eyi: gyógyuljon meg mielőbb a papi! :lol: :lol: :lol: :lol:

A mi asztalunk is kihúzható 12 főre, de még sosem volt kihúzva! Igaz csak júniusban költöztünk be! :wink: :lol: :lol: Nálunk sem nagy már a család! :cry:

Szép a szandi! Mira lépeget már benne??

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Brigi-szerintem az lesz a fura, ha már elköltözünk, és nem lesz nyüzsi.bár most is külön házban lakunk, de sokat vagyunk itt,nehéz megszokni a csendet is a nyüzsi után.ha a legközelebbi rokonok vannak itt, akkor vagyunk 30an-anyu, apu tesói, azok családja, mamák

Kép
Kép
eyi

lépeget már Mira a szandiban, bár szerintem annyira nem jön még be neki. jobban szeret mezítlábozni. :lol: :lol:

Kép
Kép
eyi

lányok lenne egy fontos kérdésem

kis terhest(7-8) heteset kirughatnak a munkahelyéről táppénz alatt?
véglegesített szerződéssel?több helyre is telefonáltunk ez ügyben ,tb,könyvelők,házidoki,stb,de az új törvényt senki nem ismeri biztosra.mindenki mást mond!!
barika2008

8) egy 8-as!! nem tudom miért lett ez :roll:
szóval szerintem nem rugatják ki,de azt mondják már változott a törvény
barika2008

Húúúú, ez engem is érdekelne :wink: Eddig ugyanis táppénz alatt nem lehetett senkit sem kirúgni tudtommal

Brigi

Kép

Kép
hékás

eyi:most jobban megnézegettem a képeidet...papi???? :shock: :shock:
ő a papi??neeem ő apa ugye?vagy mi van?
barika2008

igen brigi de a tb sem tudott biztosat mondani,mert fogalmuk sincs mi az új törvény....de akkor ki tud biztosat?kit lehet fölhívni?
barika2008

Az új törvény megalkotóját? :wink: :lol: egyébként röhej, hogy egyszerűen értelmezhetetlen módon fogalmazzák meg ezeket, hogy mindug úgy tudják magyarázni, hogy ŐK jól járjanak :twisted: :twisted: :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:15-kor.
pironya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:16-kor.
pironya

köszi piri!
ez egy kis maszek közért!
barika2008

,,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:16-kor.
pironya

,,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:17-kor.
pironya

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:17-kor.
pironya

Pironya: Én 1x 8-10 cseppet adok. Régebben csipkebogyóteát is ivott, akkor nem foglalkoztam vele, ha kimarad 1-1 adag, de mióta vizezik, azóta figyelek rá, hogy megkapja minden nap...

Kép

Kép
bettica

Piri: én 10 cseppet adtam, ahogy azt írja......
bszilvi25

....
pironya

....
pironya

Én nem vagyok elájulva a Cebiontól. Én is adogatom neki időnként, de amint elkezdem adni, tuti lebetegedik Marci 3-4 napon belül... Ki érti, hogy van ez? :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én csak karácsonykor adtam, amikor beteg volt. Akkor is csak 3-4 napig.

Eyi: örülök, hogy Apud otthon van! :D

Nekem még mindig fő a leves. Ezen kívül resztelt máj lesz tarhonyával.
bszilvi25

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:18-kor.
pironya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:18-kor.
pironya

Én már mindennel kész vagyok, várom haza apát :wink: De még legalább másfél óra, míg hazaér... Már csak vasalnom kellene Marci cuccait, de azt csak akkor szoktam, ha alszik. És mivel ma 2,5 óra volt a délelőtti alvása, kizárt, hogy a közeljövőben elaludna :wink: Bár az előbb 15 percet hintáztunk, és csukódott le a szeme. De mire a kiságyat érte a feneke, felébredt...

A hó itt is szakad. De már másfél órája :shock:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Itt is szakad a hó, és a ház tetőn meg is marad :? :cry:
én gyűlölöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ti hogy csináljátok ezt? Merci még soha nem nézett így ki evés közben! :oops: ez gáz??????
Ami gáz, az az, hogy én céklát még nem adtam neki!!!

Apa már hazaért. A leves is kész lett időközben.
bszilvi25

Nekem sem szokott ilyen lenni Marci. Csak ha rángatja a fejét nagy ritkán. És céklát sem adok neki. Anno csomószor próbáltam, de nem jött be neki. Hát akármilyen egészséges, felnő anélkül is :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:19-kor.
pironya

Na hoztam én is maszatos képet. Rájöttem, miért nincs nekünk ilyen. Mert pl sült krumplit eszik meg ketchupot, és ha olyan lesz a szája, lenyalja :wink: :lol: :lol: :lol:

Egy kis krémtúrós azért sikerült :lol:
Kép

És új hobbink is van. Bútormászás...
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na csak mondanom kellett a tiszta kajálást. Apja-fia közös produkció...

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

De jó képek!
Majd én is fotózok már kajcsinál,de mi sem szoktunk különösebben maszatosak lenni.

Hú Bari!De szépen áll Dávid!

Eyi örülök,hogy otthon van apukád!

Mi elég érdekes éjszaka elé nézünk!Fürcsi után úgy bealudt a Drágám,hogy nem kajált!Annyit gyakorolta a mászást,hogy teljesen "kibukott". :lol:
Kíváncsi leszek meddig alszik.

Képzeljétek felhívott a barátnőm a kórházból! :lol:
Pont ma hallottam olyanokat a melóhelyről,hogy maradandó károsodása lett,meg tiszta hülyeségeket beszél stb.Éreztem,hogy ez nem lehet igaz.Mikor láttam,hogy ő keres,kicsit izgultam,hogy hogyan fog beleszólni,de olyan volt,mint "régen"!
Mondta,hogy egy hete még beszélni is alig tudott meg a nevét sem tudta leírni,de már jobban van.
Úgy örülök!

Kép
melike

melike akkor tuti ,hogy volt más probléma is a barátnődnél amit mi nem tudunk...az nem létezik,hogy csak a megcsalástól bukott ki ennyire!!szegény...

brigi jó az etetős kép,mi szoktunk igy kinézni. :lol: :lol:

piri,mióta csinálja a lányod??mármint az áikidót??eddig nem is említetted
barika2008

Bari:persze.Egy-két "apróbb",ez már csak rátett.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?