Új privát üzeneted érkezett!

Igen, Pumuklii, elképzelhető... :) Sztem tök szépek ezek a nevek. Pláne így párban. :) De hátha lány, s akkor nem gyarapítjuk a Dánielek táborát! :) Az Anna/Hanna tetszésünkre meg kitaláltunk egy furfangos megoldást, ami szintén szép név, de az is 3 szótag, és van benne Anna, és nem szokták manapság olyan gyakran adni. De mindez még csak 1 lehetséges variáció. Úgy készülünk, hogy a végső döntés megint a kórházban születik a babával együtt. :)
Vendég
 


Panndi, ezen én is nagyon nevettem!!! :lol: Nekem az a kép is nagyon tetszett, amikor csak a felsőteste volt a kiságyon! :lol:

Én csak azon izgulok, hogy apa itthon legyen ha beindul, mert nem tudom, hogyan érnék be a kórházba. Gyöngyvirágra addig vagy a sógornőm, vagy a keresztanyja vigyáz, ameddig Mi szülünk. Utána pedig jön fel anyósom, Apa nem meri egyedül vállalni 4 napra, fél, hogy valamit elront rajta.....
Szokta is tőlem kérdezni a férjem, hogy nem félek a szüléstől? Mert neki borzalmas emlékei vannak róla.Mondom neki, hogy én semmilyen borzalmasra nem emlékszem, én csak attól félek, hogy mi lesz Gyöngyvirággal 4 napig!!!!
Vendég
 


Pumukli ez nagyon jó kérdés nekem sincs róla fogalmam még, hogyan is legyen, anyum az 50 km távolságra lakik nappal még megoldható mert van szomszéd aki át jön szivesen amig anyum meg érkezik, na de éjjel nem tudom pedig sokat filóztam már rajta.

A plusz 5 az nagyon jó.

A pocik szépek.

Én sem tudnám el képzelni a férjem nélkúl milyen is lenne ki egészitjük egymást mindenben.

Panndi, bisztos aranyos lehetett Zsófi ahogyan úlve aludt. :D

Jázmint, most tettem le aludni de hallom hogy, motyog van napja mikor 1 órán át el tud beszélgetni az ágyában és végúl nem alszik.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 

 
 

Nálunk Samu elraktározására külön órarend fog életbe lépni, mert mindenki dolgozik, rajtam és a dédiken kívül... Jönnek haza Amerikából a fiatal-dédiék (nagypapám második felesége még dédiséghez képest elég fiatal, igazi unokája még nincs is...), ők lesznek bármikor befoghatók, amikor se nagyszülei, se apukája nem tud semmiképp itthon lenni Samunak (mert épp nagyon dolgoznak), éjszaka egyértelmű, mert ugye Anyáékkal egy házban élünk, hétvége is egész egyszerű, de a hétközben elég bonyi... Vlsz, ha napközben kezdődünk, és menni kell a kórházba, akkor magunkkal kell vinni Samut vmeddig, amíg vki be tudja gyűjteni, vagy amerikai dédiékhez el kell dobni őt. :) Lehet, hogy tényleg csinálok majd 1 órarendet róla, mikor hol lehet majd, aztán megmutatom itt. Persze nem túl izgi azoknak, akik nem ismerik a családunkat, csak viccesen fog kinézni sztem. :)
Vendég
 


Ja amúgy a szomszéd kisfiú is most kapott új ágyat!Neki méretre csináltatták,mert itt is le volt korlátozva a hely...főleg a hossza!Szintén fából van,van leesésgátló is.Úgy néz ki h simán átszokott,szerintem neki is kicsi volt már a kiságya...hiába,elég nagy baba volt mindig is :wink:

Dóri!
Hát az is szép ha egy párnával vagy ilyen viszonyba,de én inkább maradok a páromnál! :wink:

Farkas!
Huuu,hát ha ez így van akkor én már csak 1 kilót fogok hízni? :shock: :shock: Most tartok 2 kilónál...remélem nem megy már visszafelé...5 hét alatt jött fel 1,5 kiló :roll:

annus11
 
 


Böbi: szerintem nem így van sajnos. Engem sokkolt mondjuk, hogy már 6,5 kiló plusznál tartok, bár ugye nem az induló súlyomhoz képest nézik, hanem a hánysok utáni lefogyotthoz... na de mindegy is, szerintem alkat kérdése, ki mikor hízik többet.
Vendég
 


Annus, még nem töltötted be a 30. hetet, úgyhogy még van remény a hízásra! :-)
Nem tudod nekem elkérni a szomszéd kissrác kiságykészítőjének az elérhetőségét? Megköszönném!
Vendég
 


Panndi, kár, pedig már reménykedtem! :lol:
Vendég
 


Ne izguljatok már a kg-k miatt. Majd szülés után lemegy a szoptatással és a könnyebb mozgással.
Vagy szólunk Rékának. :lol:

Annus
Te még nyugodtan hízhatsz pár kg-t.

Kép
Kép
incike
 
 


Annus lassan majd átírhatod a koromat 28-ra(vasárnaptól).
Köszi.
Így a Valentín nap nálam nem sokat jelent. Egybefolyik a tesóm(14.-i) az én szülinapommal(15.),és anyukám névnapjával(16.).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.02.10 14:06-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Panndi!
Szerintem a kiindulóhoz nézd!Azért te sokat fogytál a hányások miatt!!!Én még csak hányós se voltam....
Én pont a másik véglet agyok,folyton azon izgulok h nem hízok... :roll:

Farkas!
Azt hiszem a szémszédnő sógora csinálta,azt nem tudom h ő ebben is dolgozik,vagy mi hogy merre pontosan 8) De majd rákérdezek holnap!Viszont ők nem pestiek azt tudom,talán veszprémiek.
A múltkor vki mondott egy ilyen bútorkészítőt,azt hiszem Kitty akart fürdőszoba szekrényt csináltatni fából.Esetleg azt is meg lehet kérdezni,hátha ágyakat is csinál :wink:

annus11
 
 


Jaj megyek a szülésfelkészítőre,majd jövök!

Incike!
Átírom!!
Még vki aki közben öregedett egy évet?Szóljatok nyugodtan :lol: Ja meg a gyerekeknél is....

annus11
 
 


Én szoptatás alatt 15 kilót fogytam úgy, hogy minden nap tök sok csokit ettem :lol: És mivel Zsófival kevesebb, mint kilenc kilót híztam, így minuszba kerültem a végén. Remélem, most is fogyaszt majd a szoptatás :)
Vendég
 


Annus
csak 2 kilónál jársz. Még Rubint Réka is irigykedne :-) Pedig a pocid szép nagy.

Érdekes nálam pont bejött ez a szabály-féle. +6 volt és 9.5 lett a vége..
pumuklii
 
 


Nem is igaz, csak kilencet fogytam, bocs, 6 a szülésnél ment le :)
Vendég
 


Sajnos az Rs-ben nincs 70 centis. lehet, hogy marad az Ikea-s. Tényleg csak 50 kilót bírna el? Olyan nehéz elképzelnem!

Incike, nekem nem ment le a szoptatással, mivel nem volt tejem! :-)
Vendég
 


Böbi
Reméljük most lesz tejed, de ne izglj, mert nekem is csak 2-3 hónapig volt tejem sajna és így is lement a súly.
Viszont most többet fogsz mozogni. A babkocsi+rohanás Gyöngy utánn. Hidd el felér 1 aerobik edzéssel majd csak győzd szusszal. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

De jó van babanet :lol: !

Képzeljétek, tegnaptól teljesen szobatiszta lett a fiam!!!
Már majd egy hete pelenka nélkül alszik, délután és este is, de tegnap a kaki is sikerült bilibe!!
( írtam hogy az nekünk nagyon nem ment)
Úgyhogy most nagyon büszke vagyok rá, meg ő persze magára! :lol:

Én a kilókkal csak azért akarok nagyon vigyázni, mert Márkkal a vége felé (Kb+10 kilónál) már nagyon fájtak a csontjaim, meg a hátizmom is görcsölgetett, úgyhogy pl egy vasalást, 15 percenként kellett megszakítanom, és leülnöm, és marhára utáltam ezt az érzést.
Nem szeretnék így járni már 25 hetesen kb. Pedig ha nem figyelnék, szerintem hamar felugrana a 10-es. :oops:
Szoptatásnál rólam is minden lement, de nem mindenki ilyen szerencsés, szegény sógornőm, vért izzadt diétákkal és mozgással mire lement nagyjából a fölöslege kb 15kiló.
Van olyan barátnőm aki még ráhízott a szoptatás alatt a fölöslegre. :?


szülés
Nálunk Márkra anyum jön vigyázni (itt laknak addigra 5 utcányira) és napközben is ő lesz vele. Úgyhogy legalább ezen nem kell izgulnom :)
krém
 
 


Farkas!
A hízással kapcsban én orvostól hallottam, hogy nagyjából a 28. hétig felszedett kilók duplázódnak meg a terhesség végéig, tehát a szülésig.

Én is már kb. 4-5 kilónál tartok, mondjuk nem vagyok egy nagy mértéktelen evő, de most már jobban odafigyelek a mennyiségre is, meg a mindennapi rost- és zöldség/gyümi bevitelre, no meg arra, hogy lehetőség szerint este 6 után már ne egyek.

Kép

Kép
adraci
 
 


Krém
ügyes nagyfiú lett akkor már Márkból.
Gratula neki.

Kép
Kép
incike
 
 


Adraci
...,de jó neked, hogy megtudod állni a 6 óra utánni evést. Én, ha arra kelek, hogy éhes vagyok akkor még éjjel is kikúszom csöndben ,hogy egyek valamit. Na itt most ne arra gondoljatok, hogy zsíros kaja, csoki vagy ilyesmi. Álltalában 2-3 keksz és 1 bögre tea elég. :oops:

Kép
Kép
incike
 
 


Nekem is oda kéne figyelnem, mert hihetetlen mennyit kajálok. Ma is 3 tányér tészta ebédre.

Nekem is bőven lement a súlyom. Mondjuk azt a plusz 1.5 kg-t, ami maradt, nem volt nehéz leadni. De nekem is csomó ismerősöm szenved a kilókkal, hiába szoptatott. Vigyázni kell a kajával szülés után is. Anyósom állandóan etetett volna, hogy nehogy elmenjen a tejem.
Valahogy arra kéne átállnom, hogy többször egyek keveset, de nem nagyon megy :-)

Meg hiába ugyanaz a kiló, azért nem teljesen ugyanaz minden, mint régen...
pumuklii
 
 


Incike!

De aranyos vagy! :D
Magam előtt látom éjnek idején a hűtőhöz settenkedő pocakosokat! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Incike
Köszi!
Ti már ezen túl vagytok ugye?
krém
 
 


Szofi: szerintem te túlbonyolítottad ezt a roomin-int. :D Csak annyit jelent, hogy a szobában veled van a baba és nem csak szoptatáskor adják ki, mint régen. A SztImrében pedig persze, hogy van. Erről híres a kórház. :) Megyünk holnap MOna Lisába? Megint 3/4 9-kor talizunk?

Kép
Kép
tinu
 
 


Krém
Mi már lassan 1 éve szerencsére. Nálunk is ,,barnamacis" oldala volt inkább a probléma meg, hogy utálta a bilit és wc szűkítőt. Aztán rájött, a wc titkára (lehúzós részét imádta, hogy eltűnik minden, ha megnyomja a gombot).Azóta minden ok.

Kép
Kép
incike
 
 


Ja, mert a pelust sem szerette igazán. Folyton vetkőzött alúlról. :oops:

Kép
Kép
incike
 
 


Én is gratulálok a nyga márk-gyereknek/hez. :)

Huhh... Samu most aludt el, pedig ebéd után (déltájban) szokott... Vmi nagyon felpörgette, nem bírt aludni, és már rettentő szomorkás volt, mindenért elpityeredett... :( De felvettem, és elringattam. Ezt pedig utoljára kb. 6 hónaposan "engedte"... Vajon mi lelete? :?

Annus! Azzal komolyan semmi baj nincs, ha az ember nem szed magára túl sokat a terhességgel. Ne félj! Én tényleg 0-ra jöttem ki, és egészséges kisfiam van... :) Szóval ne aggódj! :) Legyen meg a napi vitamin+fehérje, az a legfontosabb. De úgy tudjuk, Izának kutya baja! :)
Vendég
 


Incike
Az igen! ! :)

Dóri
köszi :)
krém
 
 


Bocsi, Krém, azt akartam írni: nagy Márk-gyereknek/hez... :oops:
Vendég
 


Helló csajok!

Jelentem, rooming-in világos, de totál bepánikoltam először, hogy most mi az, és jó ha van, vagy nem jó?! De van, és jó, király, köszi Annus, Tinu!

Naná, holnap megyünk a relaxra, és akkor 3/4 9-kor a "szokott helyen". Zsüci, cárunk téged is!

Megpróbálok ma fotókat tenni nektek én is!

Mozza, nyugalom, én szerintem semmi sincs ott kinyílva, majd gyere, hogy mit mondott a doki.

Már nekem is volt keményedésem. Kétszer. legalább tudom mi az! :D De ezt hagyjuk, mert Vanni meg Kutyafüle megvernek! :lol:

Puszi csajok!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Most hammoltam. Tésztát + csirke pörit, gy.jughurtot. Lassan összeszedem magam és megyek a rosszcsontért.
Sziasztok, majd még jövök, ha tudok.

Kép
Kép
incike
 
 


Dóri, nekem is a Johanna az egyik kedvenc lánynevem, gyönyörűűűűű! Sajnos nem megy a férjem vezetéknevéhez. :cry: :cry: :cry: És a Dániel is tetszik!
Remélem nem lőttem le poént...? :wink:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok !
Minden rendbe velünk Megjöttünk nagy és egéséges Lívia ! :lol: :lol:
Én már kevésbé vagyok jól mert belső lázam volt és a számon jött ki ! :? Hétfőtől lesz net otthon ! Most vettem fél órája gépet viszem a szakihoz telepítésre ! :lol: :lol:
Remélem mindenki jól van !
Üdv Anett

KépKép
anyettka
 
 


Jujj,a miénk is Dániel lesz!!!!Igaz csak a második neve,és nem is azért mert borzasztóan tetszene,hanem az apja,a nagyapja és a dédapja miatt. De egyébként nem csúnya név. Szóval éljenek a Dánielek!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hát, Szofi, Johanna lenne, ha illene Apa vezetéknevéhez nálunk is... :) De picit fura lenne a Székely után... Pedig egy csomó szép j-s keresztnév van, fiú, lány is, de mi mindet el kellett, hogy vessük... :( :) Szóval törd még egy kicsit a fejed! :wink:
Vendég
 


Te jó ég! Most néztem ki az erkélyajtón, és mit látok? Szakad a hó! Pedig 3 perce még semmi sem volt...
Vendég
 


Hát, én most többet híztam eddig, mint Zsófival anno, és ez így fura :? Persze tudom, hogy minden terhesség más, de akkoris...
Vendég
 


Helló, itt vok végre a képekkel... Kép Babakocsi
Kép Hálózsák, mögötte az ágynemű még összecsomagolva Kép Én ma, kicsit sötét lett a kép, bocsi

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jaj, Dóri, akkor nem nyertem. Pedig egyből az én szívem vágya ugrott be erről... :(
No mindegy... Ha beugrik még más, akkor majd tippelek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi!

Aranyos a pocakod, meg amiket vettél azok is! :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Krém, gratulálok Márknak!

Nálunk van a családban a tesómnál Dániel, de csak Dani. A Dániel még túl komoly hozzá, 9 éves. :-) meg van Bence, Balázsból 2, Szabolcs és Attila. Lányok pedig Enikő és Eszter. Összesen 8 unokatesójuk lesz a gyerekeimnek. Nekem 20 első unokatestvérem van csak anyukám oldaláról! :-) Szép NAGY család! :-) Az Ő gyerekeiket meg már lassan ne is tudom nyomon követni, kb 40-nél tartunk.
Vendég
 


Dóri!
Annabel?Vagy ilyen név nincs?

Krém!
Márknak gratula!Igazi nagyfiú már!!!Lassan férfikorba lép,észre se veszed! :lol:

Hát nekem amúgy az evéssel gondjaim vannak...én sokat abszolút nem tudok enni...mert annyira tele lesz a gyomrom,és akkor nagyon szar.Szerintem ez abból adódik h alacsony vagyok.
A másik h étvágyam sincs..tegnap is fél órát csak azon gondolkoztam h mit kéne enni....nyitogattam a hűtőt,a szekrényt,fagyót...hátha lelek vmit amit megennék :roll:
Viszont emiatt én nem figyelem h mikor,mennyit eszek.Ha kell akkor este 10kor eszek stb :wink:

Szofi!
Jók a képek nagyon!!!Nagyon cuki az oroszlán!Mivel horoszkóp szerint oroszlán vagyok,így pláne a szivem csücske!Pocakod is szépen látszik!!!!

annus11
 
 


Dóri, Annabell? :-)
Vendég
 


Annus, egyrugóra járt az agyunk! :-)
Vendég
 


Farkas!
Jesszu!!!Jó nagy család!Nekem csak 2 unokatesóm van!
A gyerkőcöknek meg 3 uncsitesója lesz,a többi még várat magára!Páromnak 3 tesója van,de még fiatalok :wink:

annus11
 
 


Találtam egy jó nevet: Annuntácia! :-)
Vendég
 


hahó!

Szofi csini pocak,szépek a szerzemények.

Az én kedvenc nevem:Volfram
Amikor megláttam, röhögtem egy sort.Molnár Volfram, nem rossz :lol:

KépKép
harhaj
 
 


sziasztok!
Csak most tudtam jönni, és nem győzök visszaolvasni.

Tegnap voltam dokinál: méhszáj zárva, méh nem kontraktív, pimafucin hüvelykúp, aztán génia 92 hüvelyflóra visszaállító, és az örömhír, doki beszúrt egy Uh-t szerdán 11-re :)

Ma tanácsadáson voltam, amin itthon kiakadtam, mondja az egyik, hogy 64,8 kg vagyok, erre a kiskönyvbe 67,8-at írtak :( :)

Nekem egyik doki a magne b6-ot mondja, most a másik a magnerotot mondta :) igazodjon el kismama :)

Mindenki gyönyörű kismama :)

mozza, tegnap nekem is pont ezt mondta az asszisztens csajszi, hogy hűha mekkora pocak és mekkora lesz még :)

vanni, bízzál magadban, nekem Éduával a 24.héttől nyitva volt a méhszáj, hála a tokaji hegy megmászásának és a 32-ig hétig 8 órában dolgoztam, akkor meg már meg is rövidült a méhszáj, szóval 2100-as volt, akkortól feküdtem és 38 hétre született meg a lányom:)

farkas nekem is tetszenek ezek a harisnyák :)

Olvasok tovább még van egy oldal, aztán reagálok :)

Ja még valami: kiváltottam ma a várandós csomagot és kék az újszülött cumi benne :) :(, az aventes pohárnak meg nem tudom leszedni a tetejét :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


szofi szupi minden, csini pocak:)

ancsika cukrom nekem éhgyomori:3.8, 120 perces: 5.4
vasam még szuper

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: