Új privát üzeneted érkezett!

Szia dy!

Örülök, h picit "segítettem". No lám már kaptál is egy jó eredményt! Ennek is örülni kell, pláne hogy ikergyanús lehetőségeid vannak!

Amúgy ismét (másodszorra) fiút várok. Én mindig megkukacosodom... :lol:
merszi
 
 


Sziaztok!

Na itt vagyok én is. Hét közben ált csak nagyon későn jutok a gép elé, a melóhelyen pedig nincs idő nézni ezt az oldalt, szóval én csak hétvégén, v hétköznap este tudok fórumozni :(
Hajrá Dy, most neked szurkol az egész csapat, fúúúú ikrek, igen az nem semmi lenne!!!!
Ma süt a nap, voltam is kint a kertben szemrevételeztem a növényeket, várnám, hogy a hóvirág kibújjon már, de lehet h korai még.
Amúgy mostanában lelkileg minden ok, pont 6 hétre (napra is) meg is jött, nem is vagyok rosszul, szóval én is haladgatok az úton.
Ha holnap is szép napsütéses idő lesz, akkor megbeszéltük a férjemmel, hogy elmegyünk kirándulni vmi szép helyre.
Mindenkinek szép hétvégét kívánok.
Banana
banana_split
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék a fórumhoz. Muszáj valahová kiírnom magam! Próbálok erős lenni, és mások előtt nem mutatni a mérhetetlen fájdalmam, de rájöttem, valahol ki kell adnom magamból a fájdalmat. Előre is elnézést kérek tőletek, hogy nem mutatkozom be, de nem szeretném, ha felismernének mások. Mindenkinek kifejtettem, hogy nem akarok a témáról beszélni és én erős vagyok. Hát nem annyira, mint ahogy gondoltam. Én egy 21 hetes babát vesztettem el nem túl régen. Sajnos még indok sincs rá, hogy miért. A baba egészséges volt, valószínű én fárasztottam ki magam annyira, hogy a szervezetem nem bírta. Meg kellett nekem is szülnöm, ami azt hiszem még fájdalmasabbá teszi az emlékeket, hiszen vajúdás közben az ember tudja, hogy nem fog felsírni a baba, több órán keresztül tart és lelkileg nekem nagyon megterhelő volt. Van már egy egy éves gyermekem, így a vigasztalást benne megtaláltam, de ahogy másoknál is olvastam, én is csak akkor leszek nyugodt, ha a második gyermekem a kezemben tartom. Mi is próbálkozni szeretnék már a 6 hét letelte után, vagyis inkább úgy fogalmazok, nem fogunk védekezni. Bár tudom, hogy a 3 hónapot nem ártana megvárni, de én is úgy gondolom, hogy ha egy nő fel van készülve a következő terhességre, akkor megfogan a baba. És már azt is tudom, hogy nem szabad mindent feláldozni a családért, megszakadva gürizni értük. Rá kell lőcsölni egy-két dolgot az Apára is és most már olyan nagy lesz a gyermekem is, hogy cipelgetnem sem kell majd.

Kicsit hosszúra sikerültem. Megígérem, hogy visszaolvasgatom az eddigi bejegyzéseket, és mindenkinek nagyon szép napot!

Puszi
eniba
 
 

 
 

Eniba: sajnálom ami veled történt és azt kívánom neked, hogy mihamarabb kismama legyél ismét. Légy nagyon erős, bár ilyen helyzetben nagyon nehéz. Én hét hetesen vetéltem el és hát az sem volt egy leányálom, de a te fájdalmad még nagyobb. Sok-sok erőt kívánok neked és mihamarabbi regenerálódást.
Dy: tök jó hogy mindkét oldalt szép tüszőket lát a doki. Akkor hajrá nektek.
Hát nekem most szurkál a petefészkem a menzi második napja óta és nem igazán tudom hogy mi a franc lehet ez. A bal erősebben, de nem állandó jelleggel. Egy kicsit beparáztam, hogy nehogy cisztás legyek, mert ugye szedem a clostit. Én is arra gondoltam, hogy elmegyek a jövő héten a dokihoz, hogy nézzen meg uh-val, mert akkor nyugszom meg igazán. Csak hát rá két hétre ismét mennem kell ha nem sikerül a baba, így a két randi a dokival kapásból 16ezer forint. Szóval ehhez most nem igazán van kedvem, de majd meglátom. Hétfőn felhívom a dokit szerintem.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Eniba,

Üdv köztünk. Nagyon sajnálom, amin keresztülmentél, gyere nyugodtan hozzánk, és mond el azt amit érzel. Én is így voltam vele, hogy erős vagyok... És nem voltam az. De erőt adtak nekem itt a TÖBBIEK, akik megértenek és átélték ezt a fájdalmat! :wink:


Banana,

Gratula az első menzidhez!

Csige!

Fel a fejjel, nem szabad ilyen pesszimistának lenni!! Ne gondolj semmi rosszra, BIZTOS, hogy kutya bajod!!! Tudod, lehet hogy most olyan pé-d lesz, ami még nem volt! Viccet félretéve, valóban egy nagyobb tüsző okozhat ilyen fura fájdalmakat. Nekem is most annyira fájt a bal és jobb oldalam, hogyha nem az uh-án mondják, hogy pé-m lesz, akkor bizti mentem volna dokihoz, hogy valami baromira fáj, de, hogy mi, azt nem tudom..

Hát nekünk megvolt az akció délután :lol: , következő együttlétig várnunk kell 12 órát. Remélem, hogy most ebben a hónapban sikerül végre... :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy: megy a drukk, bizti meglesz az eredménye az együttléteknek :lol:
Egyébként ez tök fura, mert én mindig szoktam érezni a pét, de nem így, nem ilyen jellegű fájdalom. A nyáron viszont amikor terhes lettem, akkor egyáltalán nem éreztem meg a pét és mondtam is hogy most bizti nem lesz baba és hát lett. Szóval tényleg nem lehet semmit sem biztosra tudni vagy érezni.
Mi tegnap együtt voltunk a férjemmel, mivel már lassan két hete nem szexeltünk, így dupla futam volt este :lol: most valahogy egyáltalán nem azért mert talán most sikerül, hanem mert egyszerűen jólesett. És tényleg jó volt :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Köszönöm a fogadtatást :)! Milyen furcsa, az ember megszokja, hogy a két csíkhoz és az utána lévő dolgokhoz gratulál. Most pedig én is azt várom, hogy végre megjöjjön, és gratuláljak magamnak :)!

Banana: Nagyon örülök, hogy megjött. Egy gát ledöntve a baba jöveteléhez :))!

Dy: Én hiszek abban, hogy ha valamit nagyon akar az ember, az sikerülni is fog, főleg pozitív hozzáállás mellett! Megy a drukk :)).

Csige-bige: Ne tessék Apát éheztetni két hétig :lol: . És nektek is mindent bele - szó szerint :D - az "egyszerű" jól esés mellett is!

Puszi
eniba
 
 


Köszönöm szépen a jó kívánságokat és drukkokat! Mindent begyűjtöttem!!! :wink:

Csige

Dupla futam? Az nagyon jó!! :lol:

Eniba

Ne aggódj semmin, hidd el nemsokára gratulálhatunk neked is!!!Persze azért szurkolunk is!

Nekünk is be van állítva a vekker! Hajnalban csörög!! :lol: :lol: már alig várom... :oops:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Eniba! Szomorú üdv közöttünk. Nagyon nagyon sajnálom! Fel a fejjel, lesznek még mélypontjaid, de ahogy az idő előre halad, egyre inkább csak a jövő lebeg a szemed előtt és egyre kevésbé a múlt, noha ezt sohasem lehet elfelejteni.

Csige! NE A ROSSZAT SZUGGERÁLD MAGADNAK, HANEM CSAKIS A JÓT!!!!!!!!!!!!!!! A clostival tényelg csínján kell bánni, de gondolom a dokid lelkiismeretesen megnéz mindig, és ha nem lenne javasolt, nem írná fel neked a gyógyit. Hm 12 nap, na ez igazán nagy szünet. Persze a több hónapos próbálkozás hevében már igazán csak a "sanszos" időszakra időzit az ember....tényleg kell egy kicsit spontánkodni is.

Dy! megy a szurkolás továbbra is!

Banana
banana_split
 
 


Sziasztok!

Mi újság Csajok, Hogy vagytok?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Lányok, ha nem bánjátok, nagyon szeretném ezt az idézetet nektek "ajándékozni".


"A gyermek maga az ártatlanság és a feledés, az új kezdet, egy játék, egy önmagától forgó kerék, az első mozdulat, a szent igenlés." Friedrich Nietzsche

Kép
wruska
 
 


Wruska ez nagyon szép és milyen igaz.
Én megvagyok, már csak ma melózom, holnaptól egy kis szabin leszek otthon. Próbálom ezt a mai napot átvészelni. Valahogy annyira fáradtnak érzem magam.

KépKép
csige-bige
 
 


Wruska


köszönjük szépen ezt a valóban csodálatos idézetet!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Wruska!

Én is köszönöm az idézetet!
Remélem mindenki jól van, nem kapja el senki ezt az influenzát, amivel riogatnak.
Nálunk különösebb újság nincs, minden megy a szokott kerékvágásban.
Banana
banana_split
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Mi ez a nagy csend? Mindenki jól van?

Velem minden ok, már egyre türelmetlenebbül várom a jövő szombatot! :wink: ezt csak halkan mondom: (remélem nem fog megjönni!)

Pussz mindenkinek!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Szia dy!
Szerintem is elèg nagy a csend,de talàn jobb is igy!!! :roll:
Mindenesetre szurkolok neked a tesztelèshez! :wink:

Csige!Mi ujsàg veled???

Kriszta
Vendég
 


Sziasztok. Hát én megvagyok, a mult héten ritkán voltam netközelben és egyébként próbáltam egy kicsit kikapcsolódni és elterelni a gondolataimat. Valamennyire sikerült is, ezért is jöttem ritkábban. Velem minden rendben. Most van pém, iszonyatosan fáj a hasam, tegnap már nagyon durva volt. Este alig mertem mozogni az ágyban, mert minden egyes mozdulatnál mintha tőrt szúrtak volna az oldalamba. Reggelre már jobb lett a helyzet, szerintem már megrepedt a tüsző. Most még egy kicsit dolgozunk az ügy érdekébe, utána pedig a természet majd eldönti.

KépKép
csige-bige
 
 


Drága Eniba :lol:
a mi babánk is 21 hetes volt, szeptemberben veszítettük el... Akkor én is úgy éreztem, hogy nem fogok egy ideig továbblépni...
De ha már azt le tudod írni, hogy alig várod, hogy a 6 hét leteljen, és újra kismami légy, az már jó jel,mert azt jelenti, hogy előre nézel, és nem hátra... Nagyon drukkkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön. Élő példa vagyok rá, hiszen a második hónapban sikerült is a baba!!és itt van a pocakomban. Tegnap voltunk uh-n, minden rendben vele...
Azért a szövettan eredmény elég sokat elárul, neked kiadták már??

Mindenkinek kitartást!!!és mihamarabbi babásodást kívánok :lol: :lol:

anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Szasztok Lányok!

Szomorúan látom, hogy milyen sok taggal bővült ez a topik!
Én is átestem egy vetélésen, bár csak 8 hetes volt, de tudom min mentek keresztül.
Csak sok erőt szeretnék nektek kívánni, mert lehet még nem pozitívan gondoltok a jövőre, de van sok jó példa arra, hogy ki lehet lábalni ebből az időszakból.
Szurkolok nektek, hogy minél előbb túl legyetek a lelki nehézségeken, és kívánom, hogy minél előbb két csikos legyen a teszt!

Puszi mindenkinek!

Eszter

Kép
eperke25
 
 


Sziasztok,

csatlakozni szeretnék én is. Tegnap hideg zuhanyként jott a hir a 12 hetes UH-n, hogy a terhesség kb két hete megszakadt. Az orvos kromoszomarendellenességre tippel, bar a 6. hét kornyékén nagyon durva virusos hasmenéses jarvanyon mentunk keresztul... Azért dobbentem annyira meg tegnap mert ez a 3. baba lett volna, 33 éves vagyok, alapvetoen egészséges, van két makkegészséges fiam, akikkel teljesen problémamentes terhességem és szulésem volt. Raadasul mi Franciaorszagban lakunk, ez elso kettot nem itt szultem és tulajdonképpen nem is ismertem a nogyogyaszt, a klinikat, semmit elotte. Tegnap talalkoztam a dokival eloszor, mert az elején nem volt semmi vizsgalat, mivel nem volt tobb szabad idopont. Tehat soha nem lattam dobogni a szivét, pedig allitolag egy joideig élt szegénykém. Kb egy hete "huzott" a hasam és pont tegnap az orvosi vizsgalat elott barnaztam, ezen kivul semmi jel nem volt...

Namost, azt szeretném megkérdezni, hogy ti veletek utana mi tortént?? Azt mondta a doki valahogy el kell tavolitani a maradvanyokat a méhembol. Azt nem akarja megvarni, hogy természetes uton ez megtorténjen. Felirt egy gyogyszert, amitol a vetélés be fog indulni. Hétfon UH és ha a méhem nem urult ki, akkor mutét. Megprobaltam utana olvasni, a gyogyszeres terhességmegszakitas tilos Magyarorszagon. Kapott kozuletek valaki CYTOTEK nevu gyogyszert?? Ma reggel vettem be az elso adagot és nagyon félek, hogy mi lesz; allitolag a szluéshez hasonlo méhosszehuzodasok és nagyon eros vérzés kiséri majd a vetélést, ha egyaltalan beindul.

Tegnap nekem az elso gondoltam az volt, hogy ez a sors keze és nem akarok tobb gyereket. Peig a sracok biztosan orulnénék egy kistesonak.

Orsi
s.orsi
 
 


Orsi!

Szerintem ez nem a sors keze!Biztos lehet még babátok!!!!Kívánom h mielöbb belevágjatok újra!
Itt nálunk kaparás van...elég csúnya szó.Ami azt jelenti h altatás,és közben a méhből eltávolítják az elhalt magzatot.Gyógyszerről én még nem hallottam,de valószínű a többiek se.Ahogy emlékszem ha nem indult be spontán a vetélés,akkor jött a kaparás :roll:

annus11
 
 


Szia Orsi! Sajnálom ami veled történt, de igazat adok Annusnak, ez egy véletlen, hogy pont fertőzésed volt a terhesség alatt. Szerintem nyugodtan lehet még babátok.
Magyarországon én még nem hallottam a gyógyszerről, itt valóban úgy van, hogy ha nem tisztul ki a szervezet magától, akkor altatásban csinálnak egy kaparást és eltávolítják az elhalt szöveteket. Mondjuk nekem átfutási idő sem volt, mert szombat este kiderült hogy már nem él a baba és vasárnap este meg is műtöttek. Ennek én nagyon örültem, mert így gyorsabban lezajlott az egész és talán könnyebb volt. Mielőbbi gyógyulást kívánok neked.

KépKép
csige-bige
 
 


Szia Orsi,

Nálam is a 12 hetes UH-on derült ki hogy nem él a babám.
Nekem másnap volt a műtét. Engem nem kapartak, hanem vakumoztak, de én sem kaptam gyógyszert.

Ezek szerint franciáknál máshogy van.

Én is mielőbbi jobbulást kívánok!

Eszter

Kép
eperke25
 
 


sziasztok,

koszi a kedves szavakat. egyelore borzaszto ideges vagyok, mert mar a 3. adag gyogyszert vettem be (osszesen 4-t kell egy nap) és még alig vérzek, viszont hasmenést kaptam ezerrel.

Nagyon szeretném a mutétet meguszni, itt is azt mondtak, hogy vakumozni fognak, nem kaparni. Eszter, milyen az? Altatassal csinaltak neked vagy csak helyi érzéstelenitéssel?

Ugy reménykedtem, hogy szépen napkozben sikerul lezarnom az ugyet, mindjart jonnek a fiaim haza (5 és 6 évesek) és lehet, hogy pont akkorra leszek rosszul...

Egyszeruen csak jol esik valakinek magyarul is beszamolni, a csaladomnak ugyanis még azt sem mondtam, hogy terhes voltam. Nem szoktuk a 12. hét elott, hat most jol raéreztem.

Orsi
s.orsi
 
 


Orsi ha nem segít a gyógyszer és műteni kell, akkor se aggódj a műtét miatt, nem olyan vészes. Tudom furán hangzik ilyet hallani, de én nagyon féltem annak idején és tényleg gyorsan megvolt és nem fájt, magamhoz tértem az altatás után és egy kicsit még vérezgettem és ennyi. Sokkal rosszabbra számítottam. Azért drukkolok neked, hogy ne kelljen műteni és szépen kitisztulj magadtól.

KépKép
csige-bige
 
 


szia Orsi

Nekem az egyik barátnőm kapott már ilyen gyógyszert, igaz nem vetélt, hanem terhességet szakítottak meg. :cry: Valóban méh összehúzó hatása van és elméletileg 2-3 napon belül meg kell indulnia a kilökődésnek. Kicsit fájdalmas folyamat, mert baromira erős menstrúációra emlékeztető görcsöléssel jár.
Amikor nekem volt a vetélésem, engem sem kapartak, hanem vákummal szívták le az embriókat... altatással csinálták, és semmit nem éreztem belőle. Előtte viszont tágítót (lamináriát) tettek fel, mondjuk az egy kicsit fájt, és feszített ahogy tágultam, de azért annyira nem volt vészes.

Kívánom Neked én is, hogy láss pozitívan, és higgy benne, lesz még gyermeketek!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Kedves Orsi!
Szomorúan olvastam soraidat. Ne add fel, lesz még babád, fogd inkább fel a "véletlenek szomorú összjátékénak" hogy így lett.
Ezt a gyógyit mi itthon nem ismerjük, nekem is műtétem volt, kapartak, és a 14 héten voltam, (még éppen határeset).
A műtét maga nem gáz, és utána sem nagyon rossz, ki lehet bírni a tortúrát.
Gondolok rád, hogy hogyan bírod a tablettát, reméljük, hogy ez majd tényleg megoldja, és nem kell műteni, amitől úgy tartasz.

Dy! Veled mizu? Látom, most vagy a ciklusod végén, azért kérdezem...

Csige, ki tudtátok használni a középidőt?
:oops:
Nálunk semmi különös nem történt, még mindig bírom, a fogyót, meg nyomom ezerrel az infraszaunát is.
Banana
banana_split
 
 


Kedves Mindenki!

komolyan nagyon jo a batorito sorokat olvasni, hihetetlen, hogy milyen ereje van a "beszélgetésnek"!

A gyogyszer tegnap nem hatott, pedig elég eros méhosszehuzodasaim voltak. Nagyon fusztraltam fekudtem le. Ma reggel viszont a vérzés egyre erosebb lett és ugy gondolom, hogy dél és harom ora kozott sikerult a méhemnek kiurulnie. Nem akarom nagyon részletezni, de elképeszto mennyiségu vérveszteséggel jar a dolog. Hétfon UH és akkor mondja majd meg az orvos, kell-e muteni vagy nem?

Ma mar én is ugy gondolom, hogy lesz még babank, mert nem lehet egy ilyen negativ élménnyel befejezni a csaladtervezést. De szerintem varni fogunk egy darabig, ezen az éven én szeretnék sokat utazni, masra gondolni és igazan megvarni, mig nagyon vagyni fogunk a kistesora.

Orsi
s.orsi
 
 


Orsi örülök hogy hatott a gyógyszer és bízom benne, hogy az uh is ezt fogja megerősíteni. Ha úgy érzed akkor pihenj és majd ha ismét érzed hogy eljött az idő, akkor vágjatok bele bátran. Hidd el sikerülni fog.
Dy: veled mi a helyzet? Most jársz a ciklus végén ha jól látom?!
Hát mi kihasználtuk a középidőt. Hétfőn éjjel volt pém és együtt voltunk kedd reggel és este is. Viszont szerda este belázasodtam és ez egészen ma reggelig tartott. Szépen elkaptam az influenzát. Nem szedtem gyógyszert csak algopirint, de egyszerűen nem húzta le a lázamat pedig kettesével szedtem. Így be kellett vetni a vízes borogatást is. Hát mit ne mondjak rég voltam ennyire szarul. Ma már talán jobb, remélem így is marad. Arra nagyon figyeltem, hogy ne menjen a lázam 38 fölé. Így nem hiszem hogy lesz valamit ebből a hónapból, ugyanis ha sikerült volna, akkor a láz és a köhögés, takony hatására biztos hogy nem tud megtapadni. Egyébként ezerrel eszem a gyümölcsöt és a teát iszom. A férjem azt mondta, hogy nem bánná ha ebben a hónapban nem sikerülne, mert látta mennyire beteg vagyok és fél hogy ha terhes leszek akkor nehogy valami baja legyen a babának. Lényegében kedd óta nem is voltunk együtt a férjemmel. Szóval ha esetleg akkor sikerült és ha kibírta ezt a nagy tortúrát.... Itt az a sok ha, szóval szerintem ezt a hónapot is leírhatjuk. Ez az én formám.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok

Orsi

Örülök a "jó" híreknek, hidd el, ha megindult a vérzés, nem lesz szükség műtétre!


Banana, Csige

Igen, jól látjátok ma van a ciklusom vége.... Eddig még nem jött meg, remélem, hogy már nem is fog! :wink:

Csige

a múlt héten elkaptam én is az influenzát. Lázas voltam... A nődokim azt mondta,hogy semmilyen gyógyszert nem lehet bevenni, még lázcsillapítót sem. Én gyógyteákkal, mézes teával, és gyümölcsökkel kúráltam magam... Azt hiszem hatott. :wink:

Pussz mindenkinek

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Orsi,

Bocsi, csak most jöttem!
De látom talán már megoldódott a dolog!
A műtét amúgy tényleg nem fáj, reggel 8-kor feltették a lamináriát, tágítót, na jó ez nagyon fájt, aztán délután 1-kor volt a műtét. Ami nem altatásban zajlott, hanem kábításban és szerintem max 15 perc volt, vagy annyi sem. Utána este 6kor haza is engedtek. Nekem nem volt sok vérzés, de viszont sokáig fájt a hasam!
Nekünk nem kellett várnunk sokáig. Következő mesni után próbálkozhattunk is és egyből oössze is jött Petra, aki holnap már 2 hónapos lesz.

Remélem neked nem kerül sor a műtétre és hamar rendbe jösz.
És reméljük hamar sikerül a következő baba nálatok is!

De ide írhatsz bármikor, ha kérdésed van, vagy ha csak biztató szavakra vágysz!

Jó hétvégét mindenkinek!

Eszter

Kép
eperke25
 
 


Hát Dy én algopirint szedtem, de muszáj volt, mert én nagyon be tudok lázasodni. Azon kívül más gyógyszert nem vettem be. Én úgy tudom hogy az algopirin nem ártana a babának. Szerintem nálunk ez a hónap elúszott, szóval nem oszt nem szoroz hogy mit vettem be. Most viszont úgy tűnik, hogy szépen zárom az influenzát egy kis hányásos hasmenéses vírussal. Remélem most már kikedmergek belőle.
Dy nagyon drukkolok neked, hogy ne jőjjön meg :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Orsi!

Majd gyere a hírekkel!Remélem h megúszod a műtétet!!!Én mondjuk nem várnék sokat,mert úgy könnyebb ha gyorsan babásodsz!Na meg ha már az ember annyira akarja,akkor tuti ne fog jönni...



Dy!
Remélem nem jött meg még mindig!!!Drukkolok nagyon!!!

Csige!
Huuuu,akkor jól kifogtad!Na de van ilyen...Hamarosan jön a jóidő!És akkor már nem lesz semmi ami utatokba álljon!!!

annus11
 
 


Sziasztok

Sajna ma reggel megjött, de olyan erősen, hogy még ilyen soha nem volt. Persze még soha egy napot sem késett a ciklusom. :) Lehet, hogy volt valami, mert a héten hétfő az ultrahangon mintha lett volna jele a babásodásnak. Na mindegy...... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sajnálom Dy, de fel a fejjel. Egy újabb hónap következik, újabb esélyekkel.
Hát nekem ma délután ismét hőemelkedésem volt, így a holnapi melónak lőttek. Talán majd kedden megyek melózni. Szegény férjemen látom, hogy bántja hogy az influenza keresztülhúzta ezt a hónapunkat, de hát erről ugye senki sem tehet. Ilyen vacak dolog miatt elúszik egy egész hónap, igazából engem is eléggé bánt.

KépKép
csige-bige
 
 


Dy! Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!
Csige! Ez a rossz széria... nem semmi. Sajnos ebben a taknyos időben (és mától már megint ocsmány időt mondanak újra) a megfázás, az influenza nagy-nagy valószínűséggel támad, akárhogy tömjük a vitamint.....
Banana
banana_split
 
 


Csige


Kép

Ne aggódj! A következő hónap összejön!!!


Banana

Veled mi újság? Mikor kezdhettek próbálkozni?


Orsi

Remélem veled is minden ok!!!!!!++++++++


Annus

Kérek szépen pocakos fotókat!!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!

Csak neked!28 hetes pocakfotó!Amúgy a blogomban is van a galériában.
Kép Kép

annus11
 
 


Annus

Szép nagy pocid van!!!! :lol:

Köszi a képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


sziasztok Lanyok!

tegnap voltam az orvosnal és az UH megerositette, hogy a gyogyszer hatott és szépen levalt az embrio, igy nincs szukség mas beavatkozasra. Legalabb ennyi szerencsém van a szerencsétlenségben! olyan érdekes, hogy olyan érzésem van, mintha csak egy rosszat almodtam volna és nem is tortént volna meg ez a szornyuség. Min két honapot varni kell a kovetkezo babaval...

Dy, szerintem is akkor fog osszejonni a legkonnyebben, ha kicsit masra is tudtok gondolni. A tavasz szerintem jelentosen fogja az esélyeket novelni, jo ido, napsutés, viragzo fak...

Kitartas lanyok! szoritok nektek!

én nyaron szeretnék ujra terhes lenni, amikor nyaralunk...

Orsi
s.orsi
 
 


Orsi!

Ez nagyon jó hír!!!Igen,biztos másképp éli meg az ember..talán könnyebb ha nem kell műteni....és hajrá következő baba!!!!

annus11
 
 


Sziasztok Lányok!
Sajnos, úgy hozta az élet, hogy sorstársak lettünk. Csatlakozhatok??? Febr. 2.-án a terhesség 13. hetében megszületett a babácskám, sürgősségi műszeres befejezést csinált az orvosom. Szörnyű... Szeretnénk mihamarabb belevágni újból, amint engedik. Csak sajnos az idő nagyon lassan telik... És attól is nagyon félek, hogy újból nehezen fog sikerülni a teherbeesés... A fiammal majd 2 évi próbálkozás után estem teherbe, most is 10 hónapig próbálkoztunk... Pedig most úgy érzem, csak egy mihamarabbi babavárás tudna halványítani a fájdalmunkon...
Vendég
 


Sajnálom Adrienne ami veled történt és kitartást kívánok neked. Sajnos az idő tényleg nagyon lassan telik, főleg az első napokban, hetekben. Viszont az idő teltével enyhül majd a fájdalom és a hiány amit érzel. Szerintem is egy kisbaba az ami ezt a fájdalmat mérsékelni tudja és feledtetni a szörnyűségeket. Kívánom neked, hogy mihamarabb sikerüljön egy babót összehoznotok. Mondott valamit az orvosod, mi lehetett a gond?

KépKép
csige-bige
 
 


Orsi,

Örülök, hogy nem kell a műtét. Két hónap pedig gyorsan el fog szaladni. És hat a tavasz amúgy is csodákra képes....

Adrienne,
Sajnálom ami veled történt. Mondtak valamit mikor próbálhatjátok újra?

Kép
eperke25
 
 


Köszönöm, aranyosak vagytok!
Még 1,5 hét múlva kell visszamennem kontrollra. a dokim azt monta, hogy általában fejlődési rendellenességre vezethető vissza ebben a terhességi hétben történő vetélés. 5 nappal előtte voltam uh-n , minden rendben volt... A próbálkozásra azt mondta, 2-3 hónapot várjunk, és utána mehet élesben. Várom a kontrollt is, mert félek, hogy ha nem záródott esetleg össze a méhszájam, akkor nehogy még abból is bajom legyen... Hihetetlen, hogy mennyire nem megy az idő.... Arról nem is beszélve, hogy a doki először 2-3 ciklusról beszélt, ami nálam elég érdekesen alakulhat, mert csak gyógyszerszedés mellett van ciklusom, egyébként nem menstruálok... Így megállapodtunk 2-3 hónapban, de gyanítom, ez a terhesség sem fog egyhamar összejönni, mert az előzőekre is sokat vártunk.
Vendég
 


Adrienne szerintem nyugodj meg egy kicsit, bár tudom ilyenkor nem könnyű. Nekünk is ennyi időt kellett várni a vetélésem után. Arra ne is gondolj, hogy nem záródik össze a méhszáj, őszintén bennem ez fel sem merült annaidején. Nálam is minden simán ment a vetélés után. Ha nem fog megjönni a menzid, akkor a doki majd biztos ismét ad gyógyszert és gondolj arra, hogy most már legalább tudjátok hogy mi a bajod, milyen gyógyszert kell szedned, hogy ismét babás legyél. Szerintem amikor az embernek nem megy gördülékenyen a babaprojekt, akkor az a legrosszabb időszak amikor sötétben tapogatózol és nagy nehezen, hónapok, esetleg évek után derül ki, hogy mi is a gond és hogyan lehet orvosolni. Nálad ez már megvan és szépen menni fog a dolog. Szerintem már próbáld most súlykolni magadba, hogy majd sikerülni fog, viszont ne görcsölj rá. Én nagyon rágörcsöltem a babára a vetélés után és úgy álltam az egészhez, hogy ha a nyáron sikerült, akkor most is sikerülnie kell. Nagyon elkeseredtem az első sikertelen hónap után és ez csak fokozódott. Nekünk sajnos azóta nem sikerült a baba, viszont vannak olyanok, akiknek az első éles hónapban egyből sikerül. Nekem most volt az első hónapom, hogy nem görcsöltem rá, nem aggódtam rajta, nem foglalkoztam vele. Ma megyek vissza a dokihoz, mert letelt a három hónap próbaidőnk a férjemmel és megbeszéljük a továbbiakat.

KépKép
csige-bige
 
 


Adriaenne

üdv!

szomorú ami veled törtnént!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Csige-bige!
Köszönöm a bíztató szavakat! Nagyon nehéz nem rágörcsölni, nem is tudom, hogy Te hogyan tudod kivitelezni... Az a baj, hogy nekem a gyógyszer mellett jött össze ilyen nehezen, gyógyszer nélkül meg egyáltalán nem... Már most, 10 hónap sikertelenség után a dokim is csak annyit tudott mondani, hogy ne görcsöljek rá, na meg ugye hőmérő, lh teszt, stb... Csak már annyira elegen van a sok-sok egycsíkos tesztből.... :cry: De nem adom fel! Azért is megcsináljuk! Nagyon szeretnénk kistestvért a fiunknak!
Vendég
 


Na gyors jelentés!
Iza már 1,1-1,2 kiló kb.Minden oké,szépen növöget!3 hét múlva uh a kórházban!27én védőnő.
Cukros érték jó lett,így nincs diéta!!! :lol:

Adrienne!
Én 4 hónapig szedtem gyógyszert,és végül az 5.(gyógyszermentes)hónapban jött össze a baba!Ráadásul abszolút nem voltak kedvezőek a feltételek,épp lakásfelújításban voltunk.Bár a többiek már ismerik a sztoryt :wink: Kb 3 hétig sátorban aludtunk,mert a ház annyira szét volt szedve!És ekkor fogant a mi kis drágánk!Úgy volt h köv hónapban megyek petevezeték átjárhatóságra,de helyette a 2 csíkos fogadott!Előtte én is kipróbáltam lh tesztet,hőmérőztem is 1-2 hónapot,ittam teákat stb.Mindent megtettem és nem lett baba...amikor meg jószerivel sz*rtam bele,akkor összejött!Pedig nem kíméltem magamat,úgy voltam vele h gyógyszer nélkül amúgy sincs esélyem!
Néha lecsúszott 1-1 pohár söröcske,20 kilós zsákokat cipeltem stb.Úgy látszik ez kellett!

Jut eszembe!Idén nyáron is folytatódik a felújítás!Még gondolkozom h kiadok pár sátrat az udvarban,napközbe lehet dolgozni,éjjel szabadprogram :lol: :lol: :lol: Nyá végén pedig sok 2 csíkos :wink: :lol:

annus11
 
 


Annus


Én kivennék nagyon szívesen Nálad 1 két fős sátrat, csak az a baj, hogy mi nem érünk rá nyárig várni! :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?