Új privát üzeneted érkezett!

Nem Beya, én se tudtam belépni egész nap...

Hát mi egyben, hiába ágyaztam meg a lánynak és hiába közöltem vele, hogy felmondom az albérletét :) :) :)

És 2 napja még csak keményedéseim/fájásaim sincsenek. Ráadásul végigaludtam az éjszakát, ami rég nem fordult elő velem...
Apa szerint ez vihar előtti csend... úgy legyen....

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Edede
Örülök, hogy tejmegvonás javulást eredményezett a bőrén és a hasfájásán....
Megpróbálom nem elfelejteni, ha nálunk is hasfájás lépne fel, gyorsan kipróbálom majd... csak ott tartsunk már :wink:

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Bea: szerverhiba volt

Dóra: lehet, a saját ágyatokat is át kéne húzni, mert arra pályázik Enikő :wink:
Egyébként szerintem is vihar előtti csend :wink:

Hasfájás: abbahagytam az infacolt... most nem fáj a hasa, bár nem hiszem, hogy attól fájt volna, max nem volt komfortos neki :roll: viszont azt vettem észre, hogy fejlődik a kis emésztőrendszere, sokkal ügyesebben veszi a zavaró tényezőket, nincs kakifolt a pukiknál... és hiszti sincs ilyenkor.
A másik, hogy egyre többet van ébren, de szerintem ez zavarja. Hiába szórakoztatom, csak nyekereg :? és otthagyni sem lehet ilyenkor :?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 

 
 

Csöre
vettünk új ágyat :lol:
Mármint egy kinyitható kanapét, hogy ha jön a segítség (anyámék, anyós, húgom a családjával) legyen hol aludniuk :)

Aludtam rajta próbából és kényelmesebb, mint az ágyunk :roll:

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Dóra :D hát cseréld ki :wink: vagy az újat nézte ki magának Enikő? :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Dóra: ágyazzál meg minden ágyban és majd Enikő eldönti hogy melyiket szeretné :) !
Tipikus eset a vendégágy kényelmesebb mint a saját! :twisted: :twisted: Én néha azon alszok ha már nagyon fáj a hátam! :?

Végre ma már sikerül eljutnom a 6hetes vizsgálatra! :oops: :oops:

Csöre: Ezek jó helyzetek amikor sehogysem jó, és akkor döntsd el hogy mit csináljál hogy ne legyen nyűgös! Én tegnap már ott tartottam hogy beöltöztettem és kinyitottam az ablakot ( esett a hó nem tudtunk kimenni :twisted: ) először beraktam az ágyba nem volt jó utána a pihenőszékébe és bekapcsoltam neki hogy rezegjen és bealudt!!

Remélem ma már ki tudunk menni!

Kép

Kép
kbeya
 
 


Sziasztok!
Na végre Én is betudtam lépni! :x

"Látom" mindenki rendben és Dóra még egyben! :D
Nálunk is minden oké.Holnap megyünk neurológiára és vese uhura.Szorítsatok értünk! :wink:

Nálunk is vannak nyűgös napok. :D Megfigyeltem,hogy általában mikor szeles esős idő jön ,akkor nem bír magával a fiatalúr. :D Elaltatom ,10 perc múlva felkel...és ez így megy olyankor egész nap :x :x Ha viszont havazás jön,akkor alszik egész nap mint a bunda.Így volt ez tegnap is :D

Na megyek gyorsan reggelizek valamit amíg alszik :D

Kép
tünde733
 
 


Sziasztok !

Tegnap a hóesés kezdetéig jól megvoltam, de azóta nem érzem jól magam. Gondolom a front.
Ingerült vagyok, türelmetlen, magamat is alig tudom elviselni, nem hogy mást... Főleg hogy persze ma már a gyerekek is égetnivalóak... Tegnap olyan jók voltak és olyan jól el voltak ketten, hogy el se hittem, hogy ők azok
Fáj a fejem, a gyomrom az kikészült, ráadásul valami becsípődhetett a keresztcsontomnál, vagy Enikő nyom valami ideget, mert ülni alig tudok, nyilall valami végig a lábamban...
Tegnap este Enikő nagyon rendezkedett a pocakban, döbbenetes volt amit icergett-mocorgott...
Máté itthon, mert sok a beteg gyerek az oviba. És még így is folyik az orruk... hátha még járna is a betegek közé... Én is kicsit náthás vagyok...
Jaj, ezek az utolsó napok már borzalmasak, annyira kifordul az ember lánya magából, hogy már attól vacakul vagyok, hogy pszichopata módjára viselkedem mindenkivel... Nem véletlen, hogy az állatok elvonulnak szülés előtt :)
Nem bírom a negyedét se megcsinálni, mint régen, mindennel le vagyok maradva és a gyerekek nem törődnek az olyan apróságokkal, hogy pl. 3x annyi idő felállni ülésből, mint normál esetben :)
NA, mindegy, nem akarok panaszkodni, mert jó hogy lesz Enikő - csak ezt a részt kihagynám :)


Szóval, evvel csak azt akartam mondani, hogy megértem a picurkákat, mert én se érzem fényesen magam :lol:

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Sziasztok!

Nálunk ma van nyűgösebb nap, most végre alszik, de eddig 10 percenként felriadt, sírt, de még a szemét se nyitotta ki :( Odabújtam mellé és puszilgattam, simogattam, így nagy nehezen megnyugodott.

Tegnap esett egy csomó hó, este összepakoltuk a gyerkőcöt, be a kenguruba és elmentünk hármasban sétálni a hóesésben. Annyira jó volt, majdnem egy órát sétáltunk :)

Dóra: szegénykém. De nemsokára túl leszel rajta, és elfelejted, milyen nehéz volt. Néha lenézek a hasamra, és alig tudom elképzelni, hogy mekkora volt :D

Csöre: nekünk is volt/van ilyen időszakunk, amikor egyszerűen még letenni sem lehetett, mert folyamatosan nyekergett, egyedül hagyni meg pláne nem. Talán most már elvan kicsit, hogy jobban lát :?

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Tünde: szorítunk :wink:

Dóra: hát, sajnos a vége már tényleg nehéz :( Saci is nyomta azt a combbénító ideget :?
Hű, ez a mocorgás :shock: lehet, Enikő is készül? :wink:

Gabi: lehet, ez az őrült szél zavarta Kristófot. Nálunk úgy fúj, hogy behallatszott/behallatszik :shock: kimentem a postáért, de rohantam is vissza, komolyan neki kellett feküdni :shock:
Hát, Saci elég jól lát, csak még nem jutott el odáig, hogy érdekeljék dolgok... A halakat (4-5 centisek) már hetek óta követi a szemével. De csak egy ideig nézelődik. A zenélő-forgó kütyük max 5 percig kötik le, pedig azokat is követi: kinézi valamelyik figurát, és forgatja a fejét.

Most végre le tudtam tenni, kiteregettem, és rohanok fürödni, amíg tudok... ugyanis egyedül vagyok babaügyeletben, beteg a család :(

Jó éjt!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Tünde: Sok sikert!!

Én még a mai napig nem derítettem ki hogy mennünk kell e vagy sem ( vagy már kellett volna), mert a dokink beteg lett és a másik dokival meg majd csak tanácsadáson fogok találkozni ha megyünk szurira! (18-án) Ráadásul ő ki sem jön, bezzeg a mi dokink kijött akárhányszor megkértem. Eddig minden kontroll itthon volt! Na mindegy!

Dóra: Reméljük ez a nagy mocorgás már a végét jelzi! :) Enikő biztos helyezkedik és készülődik! :)

Nyűgösség: Szerintem ez a sok front! Nekem 4 napja fáj a fejem ( hideg és meleg frontos is vagyok), úgyhogy nem csodálom hogy ők is ilyen nyűgösek! Igaz remélem Kristóf nem örökölte nálunk a front érzékenységet! :? :?
Szerencsére én mind a kettőt örököltem az egyiket anyumtól a másikat apumtól! Bezzeg a nővérem semelyiket! :) Háát így jártam! :)

Kép

Kép
kbeya
 
 


Ja tegnap a doki nem csinált cytológiát! Menjek majd vissza ha lesz kedvem! :lol: :lol: Így is nehezen vettem rá magam, hogy elmenjek a 6hetesre, és így mehetek mégegyszer ( majd ha lesz kedvem). :) Ez van ha nem a magánrendelésre mész! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
kbeya
 
 


Sziasztok!

Tünde:én is szorítok nektek :wink:

Csöre:sajnálom, hogy beteg a család :( mi történt velük?

Bea:ha minden igaz, ma délután én is összeszedem magam, és megyek a hathetes vizsgálatra... nem csodálom, hogy 9 hónapnyi orvoshoz mászkálás után már nincs egyikünknek se kedve menni :roll:

Úgy vesszük észre, hogy Benedek, ha a játszószőnyegre tesszük akkor a kis öklével már próbálgatja megütni a csörgőt :D
Nem olyan sokáig köti le, elég sokat van ölben, ha ébren van - dehát ezért kisbaba :wink: pár hónap, és ha mászni kezd, már nem is az anya öle érdekli majd :wink:

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina
 
 


Sziasztok!

Nem megyünk a dokihoz!Baromira fáj a gypmrom és megint megy a hasam! :cry: :twisted: Nem tudom mi lehet ez,de amióta megszültem állandóan fáj a gyomrom :shock:

Csöre:Mi a baja a kis családodnak?

Bence is felfedezte,hogy van keze :lol: Előszeretettel eszi is :lol:
A zenélő forgó játékot is nagyon szereti.De a kedvence egy kis sárga plüss darázs :D Azzal szokott szemezni és beszélgetni :lol:

Kép
tünde733
 
 


Kriszta: Sok sikert a vizsgálathoz! Hát és nekem sem volt sok kedvem sőt!! nem véletlenül mentem ilyen későn csak már a védőnő nyaggatott! :? :? De mennem kell a másik kedvencemhez is! Fogorvos, na az egy másik jó dolog! Nyáron úgy betömött egy fogamat a doki (körzeti) hogy nem gyökérkezelte (pedig már nagyon gázos volt) és most már nagyon-nagyon fáj a fogam és az ínyem is! :twisted: :twisted: :twisted:

Tünde: Remélem nem az influenzát kaptad el! :? :? Ezek nem jó jelek! Voltál már dokinál??
Nálunk a kedvenc egy kis viziló (morzsolgató kendő). Az ágyában imádja a zenélős forgót addig amíg nem zenél és amíg nem kezd el forogni! Ha elindítom jön a hiszti! Lehet hogy azt gondolja hogy most miért megy el ez a színes valami?? Azt szereti ha mozgatom neki csak ne forogjon! :lol: :lol: Jókat szoktunk rajta nevetni! :lol:

Csöre: Jobbulást a családodnak!!!!


Kép A nagy dilemma most a cumit vagy a kezem?? :)

Kép És az említett vizilóval!

Kép

Kép
kbeya
 
 


Köszi, Lányok, átadom a családnak. Egyébként sima takonykór... Apusnál egy erősebb fajta (eléggé kidőlt szegényem), a gyerekek kilábalóban.

6 hetes kontroll: én jövő csütörtökön megyek... megszerveztem, erre kiderül, hogy aznap lesz nyílt nap az iskolában :evil: meg gyerekprogram a leendő elsősöknek ... marhára időben szólnak megint :evil:

Bea: olyan baris rugdalózónk nekünk is van :) csak még nőni kell bele :)
Nagyon aranyos Kristóf :)

Tünde: jobbulást!!!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok !

Csöre: jobbulást a családodnak !
nem semmi, minden egy napra... orvos, iskola... nálunk is 26-a körül lesz nyílt nap az iskolában, nem tudom mi lesz akkor velünk...

Tünde: neked is jobbulást, remélem hamarosan rendbe jön a gyomrod. lehet ám a hormonális változásoktól is érzékeny a gyomrod... de ma annyiféle betegség van, ki tudja, nem-e valami fertőzés...

Beya: nem irigyellek a fogfájásért... nekem mondjuk sose volt, de tudom, hogy az valami cudar rossz érzés...

Én most voltam a Dokimnál...
Enikő 3100 g fele jár és roppant jól érzi magát bent, nem annyira óhajt előbújni, úgy tűnik. De azt mondta a Doki, attól függetlenül bármelyik pillanatban kezdődhet a buli :)
Eleve avval fogadott: Hogy van, mikor szülünk ? :lol: mondtam neki, ha rajtam múlik, most intézzük el helyben :)
A méhszáj nyiladozik, a belső épp hogy még zárva... alakulunk...
Keményedéseim is vannak, úgyhogy remélem a megbeszélt jövő heti időpontra már nem kell mennem ;)

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Csöre: jobbulást nektek :)

Tünde: neked is jobbulást, a gyomorfájás nagyon kegyetlen tud lenni, én szörnyen utálom :x

Bea: fogfájásra is jobbulást. Hát igen, én is elég fejfájós vagyok, apukámtól örököltem, remélem, hogy Kristóf nem "kapta el" :) Nagyon tündéri Kristófod, nem rég néztem iwiwen is :)

Dóra: nagyon szorítok, mikor "helyzetjelentesz", mindig eszembe jutnak az utolsó napjaim és a szülés...


Ököltömködés szájba nálunk is népszerű "játék"

Ma együtt fürödtünk Kristóffal, nagyon élvezte, csinálgattuk, amiket az úszásoktató csaj mondott. Mikor a fejére öntöttük a vizet, tök ügyesen becsukta a szemét meg a száját (nyilván reflex meg zavarta is a ráfolyó víz :lol:). Amikor meg hasra fordítottam, muszáj volt ugye megtartania a fejét, de elsőre mikor beleért az arca a vízbe, olyan hirtelen kapta fel és tartotta meg, hogy nem hittem a szememnek :D

Lassan teljesen az ő birodalmává tesszük a szobáját, ehhez el kell passzolnunk onnan a kanapét (már nem használjuk, és máshová nem fér, sajnálom kicsit, mert semmi baja). Kell vennünk szőnyeget meg szekrényt meg játéktárolókat meg egy csomó mindent kitaláltam, alig várom, hogy nekikezdhessek. Hiányzik kicsit a kreatívkodás, remélem húsvétra lesz időm kicsit molyolni :oops: :roll: :)

Na, megyek apával tévézni, összebújunk kicsit :)

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Sziasztok!

Jelentem letudtam a vizsgálatot :D - jó volt, mert nagyon hamar végeztünk: a kis családot kint hagytam a kocsiban üldögélni, és bár én nem is figyeltem a pontos időt, azt mondta Apa, hogy 10 perc sem telt el, mire végeztem :D (ügyeletes volt az orvosom, azért is mondta, hogy délután menjek)

Bea: nekem is van egy olyan fogam, amit nem gyökérkezelt a doki, kétszer tömte be simán :x (Csöre: lehet, még emlékszel is, te mondtad is, hogy jobb az gyökérkezeltetni :roll: )azóta is érzékeny a hidegre...úgyhogy teljesen átérzem a helyzetedet (nagyon édes Kristófod a képeken)

Csöre: én két nyílt napra is szeretnék eljutni Bálinttal, de még nem tudom hogyan :?

Dóra:érted már nagyon izgulunk!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina
 
 


Köszi lányok, annyira aranyosak vagytok ! :oops:

Az a vicc, hogy már 2x végigcsináltam ugye ezt, de most harmadszorra a legnehezebb... Talán mert itt a másik kettő és érzem, hogy már nem tudok rájuk kellően figyelni, mert ez köt le...
És úgy érzem, jobb lenne,ha "megoldódna" a helyzet.
De persze Enikőnek se akarok rosszat, ha még nem akar kibújni, arra biztos oka van. A Dokim is mondta, még nem érzi érettnek magát rá... akkor meg cipelem még egy kicsit :)

Gabi
nagyon ügyesek ám a picik a vízben... Emlékszem Máté is meg se nyikkant, mikor először kellett merülnie babaúszáson. Becsukta a száját, a szemét és kész. Semmi sírás. Nekik még természetes közeg a víz... :)

Kriszti
szeretném már én is letudni a 6 hetest ;) :lol:

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Sziasztok, jó reggelt :)

Dóra: hát, nem biztos, hogy a két nagyra több idő jut, ha megszületik Enikő :wink:

Bea: sajnálom a fogfájást :( (Igen, Kriszti, emlékszem, persze, nem biztos, hogy mindenki úgy jár, mint én :wink:)

Én azt sem tudom, hol áll a fejem :( Zaza jelmezét kellene készíteni, meg vasalni, közben meg egy kicsit besegíteni Apának, hogy betegen kevesebbet kelljen háztartási munkát végeznie... Ráadásul Saci elérkezett a 6 hetes "ugráshoz", ami gyakoribb evésekben (is) megnyilvánul.
Köszi mindenkinek, remélem, meggyógyulnak hamarosan.

Na megyek, kihasználom, hogy alszik, és dolgozom egy kicsit a jelmezen.

További szép napot!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Tünde: épp most akadt a kezembe egy tájékoztató füzet a probiotikumokról :idea: lehet, hogy megoldást jelentene a gyomorpanaszaidra? ennek a neve Béres Pro Bio 6 - de hogy mennyibe kerülhet?????? arról fogalmam sincs

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina
 
 


Sziasztok!

Kriszta:Köszi!Kifogom próbálni!
Ma már jobban vagyok,de kezdek rájönni mi lehet a probléma!A mértéktelen zabálásom :oops: Állandóan éhes vagyok :oops: A szoptatás miatt???Elhatároztam,hogy hétfőtől "diétázom" és tornázok :wink:

Csöre:jobbulást a családodnak

Dóra:Türelem!Majd kibújik hármaska ,nem kell siettetni! :D

Gabi:Tök jó nektek,hogy úszásra jártok Kristóffal.Sajnos a közelünkben nincs ilyen lehetőség :? Marad a kis kád :D

Kép
tünde733
 
 


Sziasztok !

Tünde
remélem csak viccelsz a diétával :wink: A tornát se vidd túlzásba, mert az is befolyásolja a tej mennyiséget...
Ez nem a fogyás ideje, mondjuk a mérhetetlen zabálásé sem :lol:
Próbálj kevesebbet, többet enni és hasznos dolgokat...
Én Máténál ott rontottam el, hogy az édeset kívántam, lett is úszógumi :(

Csöre
szegénykém, nem egyszerű a helyzet...
Nálunk szerencsére, mikor Zsófi kicsi volt, akkor lehetett bérelni az oviba jelmezt. Odavitték, ráadták, elvitték. Így oldottuk meg Máténak.

Én voltam tegnap du NST-n a kórházban.
Jól elhúzódott a dolog, mert bár előtte telefonáltam a szülésznőnknek, sikerült kifogni két "problémás szülést". Így mikor Enikő 3 perc után kifordult az érzékelő alól elegánsan, nem tudott senki jönni hozzám. Újra kellett kezdeni az egészet :)
De sikerült két rendes fájást produkálni közben, egy 100 körülit és egy 80-ast :wink:
Aztán este itthon egy ideig jó kis 15 percenkénti keményedéseim voltak, meg utána megint egyszer csinált egy ilyen próbakört a pocak :)

Jó hétvégét mindenkinek !

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Dóra:Az úszógumi már szépen alakul nálam is :roll: :lol: Nem tudom mit kellene ennem :? Ha gyümölcsöt eszek csipsz helyett ,farkas éhes leszek tőle :lol: Nem is tudom mit csináljak...De mikor már csak a férjem nadrágja jön rám,akkor az már gáz :lol:

Úgy látom Enikő nagyon készülődik! :D a 100-as fájások már nagyon jók.Egyik Nst-n nekem is volt ilyen.Még a könny is kijött a szememből,olyan erős fájás volt. :D


Boldog Valentin napot mindenkinek! :D

Kép
tünde733
 
 


Sziasztok:)
Az úszógumiról én is tudnék mesélni :shock:
Én is apa gatyóit+pólóit veszem itthon fel :lol:

Képzeljétek apa levágta ma a Boti haját géppel:(
Olyan mintha nem is az én babám lenne :cry:
Kis golyó fejű lett.Majd teszek fell képet róla.
Voltunk a védőnőnél,megkapta a 4 hónapos oltását + mérés.
Azt hittem seggre ülök :?
Nem egész 1 hónap alatt hízott 73dk és nőtt 4cm-t!!!!!
Most 4 hónaposan 7.70dk és 70 cm!
Ráadásul a haját is levágta az uram,ugy néz ki,mint egy picuri kidobó :shock:
Vendég
 


Az igért kép: Kép
Vendég
 


Borcsi:Tényleg hatalmas Botond! :D Remélem eltetted a haját emlékbe :D
..és ,hogy viselte ,tűrte a hajvágást?Emlékszem István fiam úgy üvöltött még 3 évesen is ,mint a sakál :D Szegény fodrász csaj totál leizzadt minden alkalommal mikor elvittem hozzá :wink: :lol:

Tegnap szülinapi bulin voltunk a kicsikkel.bence nagyon jól viselkedett :D Kézről kézre ment :lol: mindenkinél aludt egy kicsit,és nem zavarta a hangos zene :D

Kbeya:Nagyon édes Kristófod! :D A vizilóval alszik el?
tünde733
 
 


Sziasztok!

Borcsi: nagyon helyesek vagytok, és tényleg, mekkora a fiad :shock: ne aggódj, a haja hamar kinő :wink: de egyetértek, csúnya apa :evil:

Tünde: én is állandóan ennék... és főleg édeset, mint Dóra Mátéval... nekem is alakul az úszógumi, de az gáz lenne, ha csak a férjem nadrágja jönne rám :D még így is van vagy 60 kiló köztünk :D a pólói térdig érnek :D
nekem a vaníliás karika a gügyüm :oops:
Bence is gyönyörű :D micsoda hörcsögpofi :D

Dóra: hú, 100-as fájás :shock: azt hittem, akkor már szül az ember :roll: :lol:

További szép napot, én takarékra teszem egy kicsit magam, jól elfáradtam :)
jelmez: na, ha kölcsönzői jelmezt az én fiam felvenné :roll: nálunk is volt ilyen kölcsönző, de ő nem tud onnan választani, bohóckodjon az anyája... na de ez volt az utolsó :x onnan, hogy kitalálta, hogy mi lesz, mindent nekem kellett megtervezni, és még próbálni is úgy kellett odarángatni :evil:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok.
Persze,elraktam a haját.Kíra is ekkora hajjal született,neki is a baba naplóban van a haja :wink:
Jól türte,semmi hiszti,inkább én veszekedtem a párommal,hjogy miért kell ilyen kicsire???????

Lehet,hogy gáz,de én nem emlékszem mekkorák voltak a fájásaim.Mintha törölték volna az agyamból :?

A védőnőnél volt egy anyuka és 5 gyereke van :shock:
Kérdeztem,tényleg igaz-e,hogy minél több annál nagyobb a fájdalom és annál kevesebb az idő.Azt mondta igen.Köszi,akkor biztos elég ez a két baba :oops:

Dóra:mi zu,nem jön a béby???????
Vendég
 


Borcsi: hű, támadó "kidobó" Boti :D Egyébként tündéri, de tényleg gonosz apa, olyan szép haja volt....

Nálam az a gáz az evéssel, hogy este ennék folyamatosan (és persze eszek is), amikor apa itthon van, mert akkor ő is törődik gyerkőccel, és nekem nem folyton ott jár az agyam (sokszor délig szinte nem is eszek, mert nem jut eszembe :oops: )

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Sziasztok !

Még egyben vagyunk !

Bocsi: édes Botond így is és valóban hatalmas pasi :lol:
Nálunk is el van téve mind a két gyerek köldökcsonkja, a kórházi karszalagja, az első levágott haja és Máténak a kipotyogott fogai...
Ne aggódj, ha ekkora hajjal született, gyorsan nő majd a haja. Máténál is ez van. Zsófi kevesebb hajjal született, neki néha azt hiszem nem is nő a haja :(

Fájások, utólag persze nem emlékszik az ember rájuk, ez benne a buli :) Amúgy én is azt hittem, 100 már szülésnél van, de ezek szerint még nem...

Csöre :lol: :lol:
vaníliás karika, bezony, nálunk is az fogyott szoptatás alatt :)
én akkor mondtam is a 6 hetesen a Dokinak, hogy valami baj lehet velem, mert annyi édeset eszem. Kérdezte mennyit szoptatok, mennyit eszik Máté. Aztán meg azt kérdezte, hogy szerinte ehhez mennyi szénhidrátra van szükségem ? Szóval semmi bajom, de azért óvatosan ;)

Gabi
én is mindig estére éheztem meg, addigra éli fel az ember a is napközben bekapott tápanyagot...

Nálunk egyelőre nyugalom...
Bár most szombaton nagyon közel álltunk ahhoz, hogy irány a kórház... Csak nem éreztem elég erősnek a fájásokat, hiába jöttek időre és rendszeresen. Végül inkább vásárolni mentem Apával, a bolt a kórház fele van, ha helyzet van, megyünk tovább :) Gyerekek meg a nagyival voltak.
De aztán szépen el is múltak a keményedések... szóval még várunk :roll:

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Borcsi
hát azt már én is tudom, hogy Enikő szinte 99%, hogy az utolsó babócánk...
De nem a fájdalom miatt, ami majd szülésnél lesz, azt úgy is elfelejtem. Nálunk Zsófi is baromi gyorsan született már, nem hiszem, hogy azt lehet még fokozni :)
Nem érzem magam képesnek rá, hogy még egy terhességet végig csináljak. Főleg ezt az utolsó 2-3 hetet, amikor nem tudod, mikor kell majd menni, egyedül vagyok egész nap a 2 gyerekkel és ez csak stressz forrás...

Azt az egy százalékot meghagyom arra az időre, ha már Enikő is iskolás lesz és esetleg mégis rámtör a babázhatnék :lol: :lol:

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Sziasztok!

Na végre ide jutok!! :):) Hiába volt hétvége egyszerűen csak szenvedünk!! :( Hiába volt itthon apa, de Kristóftól nem tudtunk semmit sem csinálni! :twisted: :twisted: Nem tudom mi van vele! Már 1 hónapja nem kelt fel éjszaka (max. 2*-3*, ha rossz napja volt), de most csütörtök óta minden este felkel enni. ez még nem is lenne gond, de a nappalok :? :? ! Egész nap szenvedünk vele, mert nem akar enni pedig éhes. :? :shock: :shock: Ami eddig 10perc volt most egy órán keresztül esszük meg (130-140ml-t). Az alvás meg egy másik dolog, mert se ölbe, se ágyba nem jó! De most végre letettem max egy fél órám van! :) :twisted:


Dóra: Már csak 13 nap!! :):) Az már tényleg nem sok! Nagyon várjuk már Enikőt!!! :lol: :lol:

Tünde: Nem a vizilóval alszik még! Alváskor a feje alatt lévő pelenkát szorongatja.

Úszógumi(k) : Nálam is elég sok van :)! Én most kezdtem el a fogyókúrát (sajnos) és már a torna is megy! Eddig sikerült 1,5 kg-t leadni. Még van további 29 kg. :twisted: :twisted:

Túlzás volt a fél óra :) , mert mennem is kell!

Kép

Kép
kbeya
 
 


Kristóf kint alszik a hóesésben már másfél órája. Elindultunk sétálni, és félúton elkezdett szakadni a hó, tiszta Delta "fíling" volt, míg hazaértünk :lol:. Jól be is aludt, így kint hagytam az eresz alatt, azóta is durmol :).
Nekünk egyébként is nehezen megy a napközbeni alvás :? , idebent max. 20 percet alszik egyhuzamban, ezért sétálunk ebéd után minden időjárási körülményben :lol:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Borcsi: nekem Mesi szülése volt a legfájdalmasabb, és ő az első :wink: Sacinál alig voltak fájások, mégis tágultam, mint a szél oxitocin nélkül :D viszont Zaza volt a leggyorsabb :roll: csak annyi, hogy nyugodtan lehettek kivételek :wink:
Fájás erőssége szülés alatt: onnan tudom, hogy milyen erős volt, mert a férjem kíváncsi volt, milyenek a fájásaim, hogy olyan jól elvagyok... :lol: :lol: :lol: az egyetlen szülés előtti nst vizsgálat nem mutatott fájást :roll:

Gabi: milyen jó helyen laksz, ahol ennyit esik a hó :)

Bea: a 29 kiló a babavárással jött fel, vagy annál is ambíciózusabbak a fogyós terveid?

Jó lett a cukrom, Lányok :lol: :lol: :lol: csináltam cukorprofilt, és szuper az eredmény! (Ja, most nem is a második szelet puncstortát nyomatom :oops: :oops: :oops:, jaja, a szoptatás miatt, természetesen :wink: :lol:)

További gyerekek: hááát, az a helyzet, hogy Saci egy hatalmas ajándék, nagyon régóta vártunk rá, és őszintén, én lemondtam róla, hogy lesz valaha még babám... erre ő akkor jött, amikor nem számítottunk rá :D Úgyhogy most visszafogom magam, és örülök annak, ami van, ha még valamelyik kis lélek minket választ családjának, akkor tárt karokkal fogadjuk :D

Dóra: tényleg már csak pár nap :D ez ilyenkor már olyan izgalmas, nem? :D

Közben itt is turbóra váltott a hó :D a gyerekek tombolnak :D
(Saci meg nyűgös, szegényem :()

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Aranyosak vagytok, hogy így szurkoltok nekünk :)

Voltunk lent ma levegőzni, de olyan hideg volt, hogy a gyerekek közölték 3/4 óra múlva, hogy menjünk fel...
Én meg reménykedem, hogy ez a havazás indulásra bírja a kiscsajt :wink:

Bea
sajnálom, hogy ilyen napotok volt, nálunk a hétvégén volt ilyen Zsófi, semmi és sehogy nem volt jó neki...

Gabi
szép lehet nálatok a nagy hó, itt alig van

Csöre
örülök, hogy jó lett a cukrod...
Ez a pár nap már nem is annyira izgalmas, mint inkább a "legyünk már túl rajta"... :lol:
Már nem szeretnék csütörtökön orvoshoz menni :wink:

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Sziasztok!

Bea: nem lehetséges, hogy a három hónapos fejlődési ugrásnál tartotok???? Szerintem túl lesz Kristóf ezen a pár nyűgös napon, és megint édes nyugis kismanó lesz. Ilyenkor lehet, hogy megnő a kajcsi igénye, vagy kevesebbet kakil a szokottnál (az is teljesen természetes, ha napokig, akár 1 hétig nincs is neki - mert szó szerint mindent felhasznál a szervezete.)

Csöre: de jó, hogy vége ennek a cukormizériának :D

Benedeknek múlt csütörtök óta csipás-piros volt a szeme, úgyhogy pénteken reggel felhívtam az orvost, írt nekünk szemcseppet, elég volt a férjemnek elmenni érte. Már másnapra sokkal szebb volt neki, mostmár pedig egyenesen csodaszépek a szemei :D Úgy sajnáltam szegénykémet mert a csipától ki se tudta nyitni rendesen a szemét...

Üdv, Kriszti

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina
 
 


Sziasztok!

Csöre: A terhesség alatt 26kg jött fe. -10kg-val jöttem haza a kórházból, de utána visszajött 5 kg. :twisted: :twisted: :twisted: . Tehát a terhesség miatt 21kg és a többi 8kg az előtte lévő felesleg!
58kg-ról indultam és 84kg-val fejeztem be! :) És hozzá teszem elég alacsony vagyok. :) :).

Gabi: De jó nektek, hogy kint tudod hagyni Kristófot a levegőn. Sajnos ez nálunk nem lehetséges (panel). :twisted: :twisted:

Dóra: Hátha jön egy nagyobb front és akkor Enikő beindul! :)

kriszti: Nem tudom hogy ez a 3 hónapos fejlődési ugrás-e, mert nem eszik többet, hanem többször de kevesebbet. Vagyis inkább változó. Hiába szeretnék neki többet adni nem kell. Jó esetben megeszi a 120ml-t de néha csak 60-70 ml-t és utána egy fél óra- óra múlva ami megmaradt!
Kaki van min. 2*, de most néha 3*-4* is!
:? :?

Na megyek mert sír a manóm szerintem már fáradt, megpróbálom lerakni! :) :)

Kép

Kép
kbeya
 
 


Sziasztok !

Na itt a nagy lehetőség előttem, csak a lányom éljen vele :)
Azt írja az előrejelzés, hogy:
"Kedden eleinte melegfronti hatás várható, késő délutáni óráktól kezdve hidegfronti hatás kezdődik. Erősödhetnek a görcsös panaszok."
:wink: :lol: :lol:
Szurkoljatok !

Bea
én is alacsony vagyok (154 cm) és én is némi felesleggel kezdtem neki a dolognak... hogy mi lesz az egyenleg szülés után, még nem tudom, de majd a szopizás befejeztével akarok csak a kilókkal foglalkozni

Szerintem Kristófot is ez az idétlen időjárás nyúzza... ők még nálunk is érzékenyebbek erre...

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Sziasztok!

Tegnap délután óta nálunk is szakad a hó :x Úgyhogy Én is a teraszra pakolom ki Bencét :D

dóra:Együtt érzek veled!tényleg az utolsó napok a legrosszabbak!De még jó,hogy otthon vagy!Nekem szülés előtt 2 héttel már bent kellett maradnom a kórházban :x

Csöre:Örülök neki,hogy rendbe jött a cukrod! :D

Bea:Sajnos nálunk is vannak ilyen napok :? Pölö a tegnapi is ilyen volt :x Szopizott,elaludt,10 perc múlva felkelt,megint szopi...és ez egész nap így ment. :x Ma meg úgy alszik a reggeli szopi után ,mint a bunda :?

Úszógumik:Azt még valahogy el is viselem,hogy vannak úszógumijaim,csak a tokám ne lenne akkora,mint egy mangalicának :evil: :lol:


Hááát Én már egy 5. babához öreg leszek :lol: De ha úgy járnánk mint Bencével(kilyukadt a gumi
:oops: :lol: )akkor biztos megtartanám! :D



Kép
tünde733
 
 


na itt vagyok megint. Talán sikerült hagyom egy kicsit az ágyában hátha elalszik! szeme lecsukva, de nyűglődik nagyon. :? :?

Csöre : azt az előbb elfelejtettem írni, hogy örülök hogy jó a cukrod!

Kriszta :jó hogy Benedeknek Helyre jöttek a szemecskéi. :) Akkor most már nézelődhet ezerrel.

Borcsi: Így is nagyon édes Boti! :)

További gyerekek: néha már most szeretné egy másikat, de néha meg elgondolkodom , hogy akkor mikor is legyen?? De először nálunk azt kell helyre tenni , hogy apával helyre jöjjenek a dolgok és hogy ne menjünk szét! :cry:

Remélem mindenre tudtam reagálni egy kicsit szétszórt vagyok ma!

Holnap megyünk a doki nénihez és megkapjuk a 3hónapos oltást és végre kiderítem, hogy kell-e vagy kellett-e volna már menni csípőszűrésre...!

BEALUDTUNK!!! Úgy "horkol" a drágám hogy ide kintre hallom a nappaliba! :lol: :lol:

Kép

Kép
kbeya
 
 


Kell valakinek némi HÓ? Mert szívesen küldök! :twisted: :twisted: :twisted: még mindig szakad....
Tavaszot akarooooook!!!!
Nemtom, hogy megyünk ma sétálni, pedig megyünk, az tuti...

Hát, én nem értem a gyerkőcömet. Látom rajta, hogy fáradt, dugó a szájába, ringatás, 2 perc múlva alszik, még a cumi is kifordul a szájából. Aztán kb. negyedóra és keservesen sírva ébred (akár az ölemben alszik, akár le van téve). A hasa nem fáj, mert az nem ilyen volt :? . Ráadásul ezt csak napközben van, és leginkább a délelőtti szunyánál. A délutáninál csak akkor, ha nem odakint alszik a babakocsiban. Napközben egyébként is nagyon éberen alszik, sokszor összerándul, nyekereg, de ez a legrosszabb. Nem tudom, mit csinálhatnék vele...

Csöre: szuper, hogy jó lett a cukrod :D

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Na jó, a plusz kilókkal kapcsolatban ezennel befogom a csőröm :) de én is csak a szopi után szeretném leadni :) bár nem tudom, menni fog-e: gyerekenként 2 kiló maradt rajtam...

Bea: sajnálom a dolgot Apával, remélem rendbejöttök

Gabi: ideért a hó :D a gyerekek nagyon boldogok :) szakad tegnap délután óta :)

Dóra: hajrá front!!! :lol: :lol: :lol:

Sajnálom a nyűgös napokat... sajnos nekünk is kijutott... de rájöttem, hogy azóta, amióta fitolak (?) teát iszom, úgyhogy most abbahagytam.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Gabi: Mi köszönjük nem kérünk itt is van! :twisted: :twisted: És nekem is a ... tele van vele! Tényleg jöhetne már a tavasz! Akkor ti is szenvedtek!? :? :? Nappal nálunk is nyűgi és nektek milyenek az éjszakák?? Fel kel Kristóf?

Csöre: 2 kiló?? Mázlista!! Ha azt beszorzom a 3-mal akkor is csak 6! :twisted: :twisted:
Nálunk is szakad a hó! :twisted: :twisted: Pedig ilyenkor már jó idő szokott lenni!

Kép

Kép
kbeya
 
 


Hát hó itt is van most már rendesen.
Voltunk is lent egy jó másfél órát hógolyózni, meg szánkózni a szomszédokkal. Most jött meg a tél... egy héttel március előtt. Őrület :roll:

Jaj Bea, sajnálom... remélem rendeződik a dolog a pároddal...

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Ahogy elnézem ,Én viszem a pálmát a 15 plusz kilómmal :? :lol:

Besz...s!!Egyfolytában esik itt is :twisted:

Bea:Drukkolok neked,hogy rendbe jöjjenek a dolgok Apával!

Gabi:Lehet,hogy a hasa fáj Kristófnak. :roll:
tünde733
 
 


Tünde: Nekem +29kg :) Úgy hogy sajnos ebben én győztem! :twisted: :twisted:

Én is remélem hogy rendbe jövünk! :?

Kép

Kép
kbeya
 
 


Beya: lekopogom, de az éjszakákat átalussza. 9-kor letesszük, és egy hamival elvan reggel 7-8-ig :oops: :)

Csöre: örülök, hogy boldogok a gyerkőcök :) Tulajdonképpen én is szeretem a havat, de inkább karácsony környékén :D

Tünde: lehet, hogy igazad van, csak tényleg nem úgy csinál. Nem feszít, hiába tornáztatom, simizem, nem pukizik, aztán egyszercsak abbahagyja. Az lehet, hogy mindig csak a délelőtti alvás közben fájdul meg a hasa? És a délután alváskor a babakocsiba nem? :?


Még mindig esik a hó, de nem fogott ki rajtunk, csakazértis elmentünk sétálni. Beöltöztettem, kenguru fel, gyerkőc bele, és elindultunk. Kb. 2 perc után bealudt. Terhesen volt ilyen érzésem derékban, combban meg hátban :lol: :lol: majdnem egy órát sétáltunk a hóesésben, már a nyelvem lógott, mire hazaértünk.
Szóval, ha valaki fogyni akar, ez tuti jó "testgyakorlás". :D

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Gabi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem a plusszom a Botival:17 kg,én vagyok az ezüstérmes :shock: :oops:

Bea:Csak nem lesz semmi baj,lehet tudnunk mi a baj????Mikor kezdődött,a baba előtt??

Hó:én nagyon örülök neki,de sajna sózzák az utakat :cry:
Féltem,hogy nem lesz hó,és hogy a mai gyerkőcök nem tudják mi az a hó,a globális felmelegedés mitt!!

Megyek fürdetni a mini kidobómat :wink:
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?