Új privát üzeneted érkezett!

Bikfy

a sírás segít, de csak mértékkel!
sajnálom, hogy még mindig van cisztád, de remélem,hogy most már megoldódik a helyzet!

Nem lehet ,hogy később lesz pé-d?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Bikfy

Velem minden ok. A kedvem már egy picit jobb, mert tudom, hogy nemsokára "megint" lehet próbálkozni. Jövő hétfőn kezdjuk az uh-t.

Egy kis apróság, hogy legyen jobb a kedved:

Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Köszi Dy, cuki vagy.

Veled hogyan tovább? Neked ez most inszem volt? Ezt folytatjátok tovább?

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Nem tudom, hogy most hogyan tovább....
Nem inszem volt, csak uh-s ciklus követés. Sajna sem az orvosom, sem az uh-s barátném nem javasolja az inszemet, sőt még a miskolci KAÁLIból is elutasítottak. Igaz ott csak a spermaviszgálaton voltunk és maguktól mondtak véleményt....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Miért nem javasolják és miért utasítottak el? Én azt hittem, inszemre mindenki mehet. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Sajnálom, hogy nem vált be a closti:( Hogy őszinte legyek én azt úgy utáltam annak idején, mint a sz@rt. Akkoriban a SOTE II. -re jártam egy profhoz, aki csak azzal nyomott 8 hónapig, se uh nem volt, se vérvétel se semmi. Én is tele lettem cisztákkal aztán meguntam az egészet és elmentem a BMC-be. Ott az első hónapban kiderült (HSG-n) hogy szépen elzáródott mindkét peteveztőm, úgyhogy nyugodtan szedhettem volna azt a sz@rt akár tíz évig is, akkor se lettem volna babás. Viszont rámjött 8 kiló :evil:

BUMI! Sajnálom a nega tesztet :cry: :cry: :cry: Nálatok van vérvétel? Mikor kell menni?

Nálunk éjszaka olyan vihar volt, főleg széllel meg esővel , hogy alig aludtam. Zsombi fiúnk meg egész éjszaka rúgta az oldalam. Frontérzékeny :(

nellike
 
 


Nellike!

De jó, hogy vigasztalsz. Akkor Closty nélkül leszek babás és kész. Én is féltem tőle, de hát a doki nagyon bízott benne.

Sajnálom az éjszakátokat, itt nem volt olyan nagy vihar, vagy én aludtam k...va jót? :shock: A fene se tudja. Minden esetre reggelre jó nagy hó lett, még jó, hogy tegnap vettem egy klassz tavaszi szoknyát. Hát nem mostanában tudom majd hordani. A fene enné meg! Pedig olyan kis dögös szoknya... :roll:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy

Azért nem javasolják, mert már voltam 1* terhes, az is ikerterhesség volt,természetes úton. Ja, meg fiatalok vagyunk még, (én 26.,párom 32.), és kevés ez a majdnem 1 év próbálkozás. :twisted: Ja, és van spontán pé-m minden hó-ban, nem is akármilyen, apa pedig sperma ügyben jó, 60 millió/milil.


elvileg mindenki mehet inszemre, de ált. nyomós indok kell, vagy hosszú sikertelen időszak....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk, megpróbálok nagyvonalakban visszaolvasni.

i.kata
 
 


Dy!

Látod? MOndtam én, hogy "nem vagy te idevaló". Mármint ami a topicnevet illeti. Hidd el, te sitty-sutty babás leszel. Mindenetek jó, nem lehet semmi akadály. De mivel már annyira megszerettünk itt, hogy ha babás leszel spontán, ha nem, nem engedünk el. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Katus!

A mai nap elolvasásakor nem fog elromlani a szemed. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok! Üdv itthon Katám!!!

Nekem ma reggel megjött sajnos, pont ahogy sejtettem, hogy 28. napra és reggel 5-kor. Ezek után sajnos nincs jó kedvem:((
Most már lombikoznom kell nekem is, ha babát szeretnék.
Vendég
 


Twist!

Sajnálom, de ha így lesz babád, akkor hajrá lombik. Én mindig azt mondom a férjemnek, ha nekem azt mondják, hogy csak úgy lehet gyerekem, ha megeszem az utcáról a kutyasz.rt, akkor meg fogom enni. Mer GYEREKET AKAROK!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy

Szeretnék is maradni!!! :lol: :lol: :lol:
Egyébként úgy döntöttünk apával, hogy várunk még 3-4 uh-s ciklust, mert akkor már meglesz a 8 uh-s, és mivel elvileg egészséges pároknak 8 hónap alatt össze kellene jönni a babának spontán. Ha még addig sem lesz eredmény, akkor a dokit és barátnémat megkerülve belevágunk az inszembe.... (akkor már időben 15-16 hónapnál fogunk tartani)

Kata

Milyen volt a szerelem városában?

Twist
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Egésznap szarakodott a babanet, annyira hiányzott hogy nem tudtam irni, ráadásul hülye napom is volt.

A cukrom már megint szarakszik, és annyira idegesitett mert most már az ebédi cukor is magasabb volt. Fujj. Nagyon várom már a holnapi napot, majd gondoljatok rám, hogy végre megtudjam hogy mekkora Oroszlán és talán kitudódik hol van a vége.
Nekem már megváltás lenne ha Oroszlán kijönne mert nem hiszem hogy neki ezek a szar cukor eredmények jót tesznek. Na de majd holnap eldönti a ctg, az uh és méretek.


Bumi, nagyon sajnálom hogy ez van.

Kép
pgsuska
 
 


Dy!

Már tegnap is akartam mondani, hogy istenien aranyos az új avatarod. Nagyon tetszik. Ezt jól eltaláltad. Vagy Ditus találta Neked?
Mindenesetre tényleg jó választás volt. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!
Kerek egy napja, azaz 24 órája nem tudtam belépni a babanetre, apa délután már körbeérdeklődött hogy hol lehetne kényszerzubbonyt beszerezni arra az időszakra amig megjavítják, mert azt írta ki hogy csak kedd reggel lehet majd belépni, de nem adtam fel EZT SEM! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS ITT VAGYOK!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mentem visszaolvasni! :P :P :P :P :P :P :P :lol:

dita75
 
 


Bikfy

Én találtam, de az utolsó pillantban....
Már majdnem megkértem Ditát!

Dita

Kép

Jó olvasást!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Először is:

Rodina,
annyira örülök a sikereteknek! Gratulálok!

Dy, Twist,
sajnálom, hogy nem volt sikeres ez a ciklusotok :cry:

Bumi,
teszteltél ma? Vagy majd holnap fogsz? Nagyon drukkolok továbbra is.

Hát Csajok, pihenni nem volt időnk :lol: Mentünk mint a mérgezett egerek, 3. nap alig tudtam lábra állni. Valamiért most megint elkezdett fájni a jobb bokám, amit tavaly kificamítottam, és iszonyatosan fájt a bal talpam :roll:
Párizs gyönyőrű, a franciák is jófejek voltak többnyire. Majd teszek fel képeket az iwiw-re.

i.kata
 
 


Kata

Várjuk.... :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!

Azt hiszem Te kérdezted már többször, hogy mi hogy állunk. Kb. 1.5 éves házasok vagyunk. Én 27, férjem 34 éves, még egyikünknek sincs gyereke. A férjem még úgy érezte, hogy ráérünk a baba témára, de én már nagyon akartam. Majdnem ráment a házasságunk, mikor rábólintott a dologra. Ekkor elmentem egy jó nevű nőgyógyászhoz, de semmi bajom nem volt, csak akartam, hogy kimondja, minden rendben, tessék próbálkozni. De mire odaértem hozzá, akkor már 2-3 ciklusom is fura volt. 40-45 naposra széthúzódott, holott eddig 28-9 napos volt. Ekkor elküldött hormonpanelra. Ebből rögtön kiderült, hogy PCO-m van, nincs peteérésem és nagyon alacsony a progi szintem. 1 hónap spontán próbálkozást kért, utána 2 hónap closty-zást írt elő. Ebből ez volt az első hónap, de szart se reagált rá a szervezetem. Kő keményen diétázom, tornázom, stb, mégis ott a sok kis hülye ciszta. Nem is tudom, megéri-e szenvedni, éhezni. Következő héten újabb vérvétel, hormonpanel, majd elkezdem szedni a Met-et. Hát itt tartunk most.

Szóval mi még nem régóta próbálkozunk, csak mivel problémás vagyok, tudom, nem lesz egyszerű nálam ez a baba téma. Most úgy érzem, hullámvasúton ülök. Hol jó a kedvem, hol meg bömbizek. De hát gondolom más is van ezzel így.

Remélem, nem sokat kell várnom a bébikénkre, mert elég türelmetlen fajta vagyok. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy

Én is hasonlóan érzek, mint te! Türelmetlen vagyok, de nagyon!

Mi már 2,5 éves házasok vagyunk. Esküvő után úgy döntöttünk, várunk még egy évet a babával. Bár akkor ne így tettünk volna! A terhességem egyéként viszonylag könnyen jött, 4. hónapra ikreket kaptunk, sajna hamar el vette Őket tölünk a sors..... :cry: :cry: :cry: (már majdnem 1 évesek lennének)

Nekem is vannak jó, és rossz napjaim egyaránt, de szerencsére a mi kapcsolatunk stabil. (9. évünket tapossuk)

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Nellike,
garulálok a vegyes pároshoz! :lol:

i.kata
 
 


BUMI
Sajnálom a tesztet, nincs vérvétel? Én is elmentem potya vv-re, ha megteheted csináltass egyet, hátha te is egyike vagy azoknak akiknél a pipiteszt nem mutat semmit. Nekem sem mutatta ki a babót a pipiteszt.

MONIC
Örülök, hogy jobban vagy. Én egész éjjel nem aludtam a szél miatt Suskához hasonlóan. Mondom tuti hogy ma éjjel valamelyikőtök megszül, ráadásul ez a szaros babanet sem indult be...... a telefonomat lestem 10 percenként..... még a kozmetikusnál is magam mellé tettem. :lol:

Ma bementünk ugyan dolgozni, de minek azt nem tudom, mert 8 óra után hazaküldtek, szóval én személy szerint 2, párom meg 3 órát dolgozott ma ingyen.

NELLIKE
Ezek szerint a fiúnév már megvan???
De jó!!!!!!!!!!!!! :)
Clostiról hasonló véleményem és tapasztalatom van mint neked, bár tény hogy valakinek segített már (szerencséje volt)

SUSKA
Sajnálom, hogy te is virrasztottál az éjszaka........ basszus itt olyan pokoli idő volt egész nap..... :shock: Széthordott mindent ami mozgatható, kuka stb. az udvaron, a fakerítés elemeknek is sztem annyi úgy meghajolt vasastól mindenestül..... :roll: Itt hó volt és mindenre ráfagyott, reggel a szelek szárnyán mentem be dolgozni, akkor el tudjátok képzelni mekkora szél volt, hogy ha az én majdnem száz kilómat emelgette! :roll:
Gondolok holnap rád, mondjuk ma is azt tettem folyamatosan! :)

BIKFY
Nem lehet, hogy már későn volta 14.nap? Lehet, hogy már megrepedt és azért nem látott tüszőt!

KATA
Már itthon? Milyen volt mesélj, mesélj!

Sajnálom a nega teszteket, de nem feladni.

dita75
 
 


DY
Mi történt a babákkal? Sajnálom nagyon! Nem is mondtad eddig! :cry:

dita75
 
 


Dy!

Az az érdekes, hogy a mi házasságunkat nagyon megerősítette ez a hülye PCO. Sokszor azt gondolom, nem véletlenül mérte ránk ezt a Jóisten. A mi kapcsolatunk is stabil, immáron 6 éve.

De pont most mondta a férjem, hogy nem véletlenül stabil a kapcsolatunk, nagyon szerelmes belém, és szerinte még szebb vagyok mint lány koromban. Hát nem tündér? Ő azt szereti, ha szép vékony vagyok. Hát most örülhet... :lol: A diéta megtette hatását.

KépKépKép
bikfy
 
 


Csajok, én mentem aludni, holnap hajnalban kelünk, hosszú munkával teli utazós nap vár ránk!


Kép


Jó éjt mindenkinek!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok,

egész nap nem engedett be a babanet :evil:
Mindjárt olvasok vissza :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy drága, köszönöm a kedves szavaidat:) Jól estek! Ha lombik, hát lombik!:)

Bumi, nagyon sajnálom!:(

Zsuzska sokféle front van most, lehet, hogy esetleg ettől is eshetett össze-vissza a cukrod. Kitartást, mindjárt szülünk!:) :wink:
Dokker jól van? Újabb betegsége ugye nincs? :wink: (ez rossz poén volt, bocsi)

Dy, az a lényeg, hogy ne add fel soha! Én sem teszem! Nekem itt mindenki erőt ad és bátorítást!:) Neked is biztosan!:) :wink:

A Babanet szervere összeomlott, gáz volt nagyon. Én is többször próbáltam írni és csak visszabeszélt. Végre van babanet, hurrá!
Vendég
 


Bikfy

látod, látod! mondtam és, hogy csinos és vonzó nő vagy! a férjed erre az igazi bizonyíték!! :lol: :lol:


Kép


És Ő egy igazi szerencse tündér!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!

Api most nagyon nevet. Mutattam neki, hogy milyen kis tünci-münci. Örült neki. :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Teszek ide egy kis ízelítőt.

Ezt az Eiffel toronyból fotóztuk:
Kép

i.kata
 
 


De jó, hogy együtt a banda! Már nagyon hiányoztatok ám! Kb. 1000x próbáltam belépni, izgultam, mi van a viharban a kismamijainkkal.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy



Kép



Örülök, hogy örül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


KATA
Kép

dita75
 
 


Katus!

De szép! Én mondjuk biztos nem mertem volna felmenni. Iszonyatosan erős tériszonyom van. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Ez pedig este a gyönyőrűséges torony:
Kép

i.kata
 
 


KATA
Tényleg gyönyörűséges! Milyen volt az idő, szállás, kaja, stb???

dita75
 
 


Hááááááááááát!!!!!! Most is nézem a híradót, egész nap ez ment, eszméletlen milyen vadállat emberek élnek a földön! Sajnálom szegény srácokat akiket megtámadtak! :cry: :cry: :cry: Megnéztem az iwiw-n a srácot, hát elég zorral egy banda, már a nevük is sejteti, hogy jobb elkerülni őket......... :roll:

dita75
 
 


Dita,
mindjárt írok, csak töltőért üvölt a gépem.

i.kata
 
 


Nem tudom, hogy vagytok vele, de engem megint kidobál a babanet. Most elköszönök, aztán ha tudok, még jönni fogok. /ha beenged a net/

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


KATA
Oksa!

MONIC
Ölég lassan olvasol! :?

dita75
 
 


BIKFY
Velem is csinálja, egy jó ideig elő sem jött az új válasz küldése ablakocska! :roll:
Aztán meg vagy 5 percig küldte el az üzenetet! Remélem holnap már jobb lesz!

dita75
 
 


Dita,

háááááááááát, éjszaka ebben a hülye viharban nagyon attól tartottam, hogy megszülök. Keményedett a hasam, fájt is rendesen, amikor észrevettem, hogy negyedóránként keményedik mondhatni besz.....tam, hogy szülni fogok. A kisfiam is össze-vissza mozgott, nyomkolászta a szerveimet, emiatt azok is fájtak rendesen.
Aztán beköszöntött a reggel és mintha elfújták volna minden panaszom. Kicsit fájdogált ma a hasam de nem vészes...
Voltam ma védőnőnél, mondta, hogy a héten sokat pihenjek a frontok miatt...

Zsuzska,

ma a védőnőnél tudtam meg, hogy egy kedves kismama torna társam megszült a hétvégén 32. hétre. Szerencsére jól vannak mindketten, 2 kg feletti a baba és lélegeztetőre is csak egy kicsit kellett tenni.
Na, ezután megint úgy beparáztam mint amikor Nemone hírét hallottuk :oops: :lol:
Sokat gondoltam ma rád, én biztos voltam benne, hogy ma megszülsz, mivel rám is nagyon hatott a mai időjárás.

Kata,

üdv magyar honban, gyönyörű a fénykép :wink: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :wink:

Bumi,

én még mindig azt mondom, hogy korai volt a teszt.

Bikfy,

sajnálom, hogy a Closti nem termelt petét. :cry: Értetlenül állok a dolog előtt, szerintem akkor maradj Closti nélkül, úgy legább van peteérésed.

Nellike,

a Zsombor nagyon szép név :wink: Én is a SOTE II-n kezdtem egy vagon Clostival :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata, nagyon szépek a képek!:)))))

Dy, nagyon sajnálom az iker babákat, azért tényleg olyan kegyetlen az élet:(((((((((((((((

Bikfy, neked sem lehet könnyű és szörnyű lehet lelkileg, én megértem!:( "Szintén zenész" vagyok. Ma még nem sírtam, mert nem volt lehetőségem rá, hogy egyedül maradjak, de már érzem, hogy csak ettől könnyebbülök meg:-((((
Nekem sem tudom, hogy lesz babám: IR, endometriózis, hajlott korom. Na, de itt vagyunk egymásnak, hogy bíztassuk egymást!:) Talán ez is segít!:)
Vendég
 


Ja, és vettünk másik fényképezőgépet, nagyon izgultam, hogyha jön Danika nem lesz mivel lefotózni :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


1. nap: Bevonatoztunk a városba, tök könnyen megtaláltuk a szállást, ami bent volt a Louvr mellett. Nagyon helyes kis szobánk volt, kajára nem fizettünk be, mert nagyon drága lett volna. Délután érkezés után elmentünk sétálni. Megnéztük az Operát, aztán át akartunk sétálni a Champs Elisé-hez (nem így kell írni, de remélem senkit nem fog zavarni :oops: ). Útközben elmentünk a Ritz előtt, meg egy csomó divatház üzlete előtt. Chanel, Gucci, Luis Vuitton, Chartier... Szerintetek csorgott a nyálam??? :roll:

Aztán sötétedé után megnéztük kintről a Louvr-t, meg a Concord teret.... Minden gyönyőrű volt. Ja és nekiálltunk Mekit keresni, mert ugye azt gondoltuk az majd olcsó lesz... Mindegy volt, mert sehol nem találtunk, úgyhogy beültünk egy olasz étterembe. Nagyjából ennyi volt az első nap.

2. nap:
na hol reggelizzünk? Nyakunkba vettük a várost és találtunk a szálláshoz közel egy Starbucks kávézót. Leültem az ablakhoz, amíg párom várt a kávéra. Mi volt pont velem szembe. Egy rohadt meki, amit előző este 1,5 órán át kerestünk :oops: Reggeli után elsétáltunk a Diadalívhez, onnan pedig gyalog az Eiffel toronyhoz. Nem kis gyalogút volt... Felmentünk egészen a tetejéig, a 3. szintre. Csodálatos volt a város látképe... Bármikor visszamennék.

i.kata
 
 


Twist,

fel a fejjel!!!!!!!!!!

Kata,

sűrű programok :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi,
nekem se Clostyval, se a nélkül, se sehogy nincs sajnos peteérésem. Még nem tudom, hogyan tovább. Remélem, ha a Met elmulasztja a cisztákat, akkor magától beindul a peteérés.

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist!

Hogyhogy hajlott korod? Miért mennyi vagy? Amúgy nincs lehetetlen. Kolléganőmnek endóval, Pco-val, és egy negyed csonkolt petefészekkel sikerült teherbe esnie és gyönyörűséges kisfia született. Ő mondja mindig, NINCS LEHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: