Pálinkásat
Fenci
Istenke éltessen!!!!
(Jól láttam az iwiw-en, ugye?
)
Dike
Bizony-bizony, azt érzed! Nekem is szokott fájni, amíg ki ne pukkad. Tegnap. pl. Csak az út van lezárva!
Krisz
Ja, lukat!
Na de ekkorát?
Ügyik vagytok a szurikkal.
Képet várjuk!
Vincus
Fél év még nem a világ vége!
Bár tudom, ha az emberlánya babát szeretne, akkor két hónap is sok. Remélem, nem kell végigjárnod az általunk "kikövezett" utat, hanem gyorsan brunyálsz egy kétcsíkosat!
Zsu
Jesssssz!
Gröni
Szesz nem romlik meg!! Csak javul!
Három éve?
Nálam három napig se marad meg....
Lili
Nekem is ilyen. Két nap igazi piri, aztán barna beugrik még néha latogatóba. Ezé' utáljuk őt is!
Lami
tegnap kerülgettük egymást! Délután a Zapa bitorolta a gépet. Én meg megnéztem videjóról a csontot meg a mentalistát. tecc. Nézni fogom.
Sleepin
Hát igen, gyerek mellett nehéz másnaposnak lenni!
Kukac
Élvezd is ki minden percét a terhességnek! Örök élmény/emlék.
Csajok!
Nálatok hogy látszik a klub?
A régi módon én már nem tudok belépni, de a saját iwiw-emről simán. Ott tudom szerkeszteni. Láttam, hogy mint moderátor
szerepelek. ha valaki szeretne még moderátorkodni, kiderítem, hogy lehet. Biztos van rá lehetőség.
Tegnap Ticsi talált egy tagot, akiről nem tudta, hogy ki..... Hááát, nem volt könnyű kideríteni. 2007-ben írt háromszor, azóta sem. Kérdés: Ő akkor inaktívnak számít, ugye? Kitöröljem?
Másik kérdés:
A zártság mit jelent? "Idegenek" nem látnak minket? Megpróbálok majd Aputól belépni....
Ötleteket, javaslatokat várok!
Ja!
Nálam a megjegyzésnél, az adatlapon, mindenkinek szerepel a nickneve. Ti látjátok?
Ha titkosak vagyunk és más nem láthatja a képeket, akkor a klub képei közé tehetek egy fotót névvel Rólatok? De csak akkor, ha csak a tagok nézhetik meg. Ezt ki kellene deríteni...
Várom a véleményeket!