Új privát üzeneted érkezett!

Náluk senki nem tudja otthon...

Kép
nyuszifül16
 
 


Nyuszi! Most olvasom mi a helyzet nálatok! Semmi elhamarkodott dolgot ne tegyetek, amit később megbánhatnátok! Párod bizonytalan, kétségbe van esve, a férfiak ilyenkor magukat kezdik hibáztatni és úgy érzik, az ő felelősségük, hogy jólétet biztosítsanak a családnak! Szerintem ezért őrlődik most és kétségbe van esve, mert negatívan látja a jövőt. Szerintem hideg zuhanyként érte most ez a babatéma, hisz még csak most vette rá magát a lánykérésre is, ez is nagy dolog egy fiútól, főleg ha ilyen fiatal! Úgy érzem most neked kell okosnak, megfontoltnak és türelmesnek lenned! Dühből ne vágj semmit a fejéhez, ne legyenek még túlzott elvárásaid, hogy máris rajongjon a babiért! Hidd el idő kérdése, lenyugodnak a kedélyek, megbarátkozik majd az új szituációval hiszen ez egy új élet kezdete! Felnőtté, felelősségteljes felnőtté kell válnia! Ez nagyon nehéz dolog, nem megy egyik pillanatról a másikra! Szóval ha lenyugodott, átgondolja mi hogy legyen, meglátod minden rendbe fog jönni! Csak időt kell neki adni és légy vele nagyon türelmes! SZERET téged és a pindurkátokat is! Apává válni is nehéz feladat ám!

Kép
adiadi
 
 


Ebéd félig megvolt, viszem gyereket aludni........szerintem én vagyok az álmosabb :lol:

királylány
 
 

 
 

nyuszifül nem tudom mit irjak :?: Ez nagyon nem rózsaszin szitú, de azon kivül amit a csajok irtak én sem tdok többett irni, vagy okosabbat mondani! Szerintem is le kell ülljetek megbeszélni neki pedig időre van szüksége mindezt feldolgozni. Sajnos az anyagyi háttér biztos hiánya egy férfinél rémisztő, hát még ha baba is érkezik! Nállatok pedig ott van apukája esete negatív példának. Hogy lehet valaki ilyen beszari?

Kép
Kép
melisch
 
 


Adiadi: de jó, hogy jöttél, tök jó! De gyere sűrűbben, hát azóta az sms óta nem hívott, nem írt, én semi neki...hagyom. Tesóm kersztanyja nagyon rendes volt, vele legalább megtudtam ezeket beszélni!
Így nincs gáz ezzel legalább...a lánya is a Szt. Imrében szült, így sztem én majd az ő dokijához megyek....leglább ez is megoldódni látszik.

Melisch: én nem fogom elvetetni bármit is mond...nem erőltetem most a beszélgetést...hagyom...
Na, kész letttél az ebéddel, én most főzök spenótot, megyek is, addig is puszi nektek!
Köszi, hogy vagytok!

Kép
nyuszifül16
 
 


nyuszifül légy erős! Tudom, hogy helyesen fogsz dönteni, én sem gondoltam arra, hogy vetesd el a babát :shock: . Kész lett a kaja gyorsan ment csak nem nagyon vagyok éhes, párom segitett most kivételesen ő pucolta meg a krumplit :P

Kép
Kép
melisch
 
 


Ez a Nyuszibaba meg fog születni!!!!! Ne is beszéljünk abortuszról!
Majd meglátod Nyuszifül hogy fogja imádni az apukája! :D

Kép
adiadi
 
 


Melinda, neked szerettem volna még elmesélni, hogy nekünk hogy telnek az éjszakáink! Én alszom a két lánnyal, sokszor az ágy végében kuporodva, mert a gyerekek össze-vissza forgolódnak és nekem nem jut máshol hely..... Hédike minden egyes éjjel legalább háromszor felkel, olyankor odagurulok hozzá, megszoptatom. (1,5 éves és még soha nem aludta át az egész éjszakát!). Amikor épp nem Hédi ébred, akkor természetesen a három és fél éves Lili szólongat, hogy anya, bújj ide mellém! Olyankor hozzá gurulok, átölelem és így alszunk tovább. Ergo minden éjjel legalább ötször keltenek, ennél csak az a jobb, mikor mindketten egyszerre és azon megy a harc, melyiküké legyen anya! Már hozzászoktam és amúgy is imádok velük aludni, hallani a szuszogásukat, érezni az illatukat! Nincs is jobb dolog a világon, mint anyának lenni.....
Bocsánat, ha túlontúl szentimentálisra sikeredett! :oops:

Kép
adiadi
 
 


Jaj csajok beteg leszek..vagy már vagyok :(. Folyik az orrom tüsszögök és 37 a hőm :? .
Kírával mikor terhes voltam szinte minden honapban megvoltam fázva...istenem most nem akarom!!!!!!! :(
Vendég
 


Forró mézes citromos tea! Csodákat tesz Kírus! Gyógyulgassál! Most megyek, mert felébredtek a gyerkőcök! Este jövök hozzátok!

Kép
adiadi
 
 


adiadi! Köszi remélem hamar átmegy rajtam :?
Csinálok is teát :)
Vendég
 


Kirus: jobbulást!
Adiadi: tényleg nem könnyűek az éjszakák!

Most beszéltem Tesóm kersztszüleivel, Attila közben percenként zaklatott telefonon, hogy nem igazság, hogy nem vagyok hajlandó elvetetni, ezt nem sejátíthatom ki magamnak( a döntést) , megpróbált meggyőzni...tesóm kersztapja mondta, ne vagyem fel neki most, ha nagyon üldöz menjek le hozzájuk Szegedre, az ő volt feleségének volt egy aburtusza, és mondta, hogy 10 évvel később fogta fel , és nem tudja azóta sem megbocsátani magának, ráadásul a fia , aki az abrotált baba után született, 6 hónaos koraszülött lett...
Én egést testemben rmegek, még nem főztem Attila rám végta a telefont, hogy önző szemét vagyok, aki anyagilag rajta akar élősködni.
Én ennek a kapcsolatnak itt vetek véget szerintem....vagy csak nem veszem fel a telefont egy hétig...

Kép
nyuszifül16
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=mp6AMhvG ... re=related

Hát Lányok bőgök, mint egy ovis... :cry:

Kép
nyuszifül16
 
 


Szegény nyuszi :cry: nem lennék a helyedben... ez durva hogy ilyeneket mond :( .
Nem találok szavakat erre :?
Vendég
 


Ne sírj nyuszi!!! :( Gondolj a nyuszibabára:)
Vendég
 


jaj nyuszimama most az és csap össze feletted! Annyira sajnállak, ahogy teged megismertelek te nem tudnád túltenni az abortuszon igy hát ha akarod a babát állj ki érte. Bizony, láss minekt, nem mindig jönn össze könnyen a baba mikor mindketten szivől akarják! Szerintem se vedd most fel Attilának a telefont, emlékszem legutobb is mikor otthon volt akkor is teletömték a fejét, ki tudja megint mi van az agyában már megint. Azt meg nem hiszem, hogy azért meg babát vársz tőle azt jelenti, hogy rajta akarsz élősködni. Hála Istennek van két kezed, lassan diplomád is tehát el tudod tartani magad, nem vagy anyagilag ráutalva!

Kép
Kép
melisch
 
 


nyuszifül ne SÍRJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Nyuszifül, nagyon sajnálom, hogy ilyen gondjaid vannak, babásan amúgy is sokkal érzékenyebb az ember, ha bármiben segíthetek, vagy csak arra vágysz, hogy meghallgassanak, nekem nyugodtan kiöntheted a szívedet, írd meg nyugodtan priviben! Bár szerintem itt nagyon kedvesek a lányok és próbálnak vígasztalni.
esthajnalcsillag
 
 


Sziasztok!!!
ÚÚÚÚ Nyuszifül ez durva nagyon.Főleg az,hogy anyud is ellene van,de ha se őrá se a párodra nem számíthatsz,akkor nem lesz egy sétagalopp az életed az biztos.Tudom,hogy kisebb gondod is nagyobb annál,de utánanéztél a biztosításnak,hogy suli időre jár-e???Nappalis vagy??Barátnőmnek 2 éves a fia,de csak méltányossági gyest kap( huszonpárezer Ft)pedig nappalis suliba járt.
Én full ab. ellenes vagyok(csak a magyaroknak!!!)
Hát én szóhoz se jutok.Hány éves a párod???25-tő tutil nem több,de szerintem agyilag 8 sincs.
Ne sírj,mert az nagyon árt,inkább feküdj le,pihenj....

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


melinda, hogy vagy? Mit csinál pistike?

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Nagyon levagyok maradva, de az utolsó két oldalt próbáltam visszaolvasni.

Nyuszikám: Nagyon sajnálom ami veled történik mostanában. A párod szerintem sem nőtt még fel a feladathoz. Ez hihetetlen. De nyugodj meg, minden megoldódik előbb vagy utóbb. A babácskádat pedig meg kell tartani, ez nem kérdés. Csak ne idegesítsd magad, mert ezt ő is megérzi ám. A párodnak meg majdcsak benő a feje lágya előbb utóbb. Ha meg mégsem, akkor meg sem érdemli, hogy apukája legyen a babátoknak.

Mi meg nagyon betegek vagyunk, bár már megyünk ki belőle. Elkaptuk a hányás hasmenős vírust én is meg a gyerek is. Szóval nehéz napok állnak mögöttünk, de remélem már jobb lesz. A kis drágám még szurit is kapott pénteken. Annyira megvan ijedve, amikor rájön a hányás, hogy majd megszakad a szívem. Csak kiabálja hogy anya anyaaa, anyaaaaa és nemtudja, mi történik vele. Szerencsére még nemsokszor fordult ilyen elő az életében. De mindent betart amit mondok neki, nagyon aranyos. Úgy imádom.

Kirus: Gratulálok, olvastam a pozitív híreket! Ez szuper.
Vendég
 


Hát nem alszik.Ma fél órát aludt eddig,de még most se álmos,pedig a levegőn is voltunk.Nem lenne baj,ha éjszaka is nem ordítva kelne,de meg se tudom vigasztalni...De van akinek 3 hetes korától végigalussza,én miért nem ilyen babát kaptam???Jaj,félre ne értsétek,nem adnám semmiért,de más miért????

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


perpike!! Köszi :)
Neketek jobbulást!!! Ügyes a gyereked tényleg!! :wink:
Vendég
 


Esthajnalcsillag; Melisch; Adiadi; Melinda; Perpike; Kirus; Királylány: köszönöm nektek a törődést!
Hát főzni nem volt erőm, szenvicset ettem csak!
Tesóm Kersztapja beszélt Attilával, aztán ő meg felhívott, hogy ne aggódjak, majd csak lesz valahogy most a baba fontos, megígéri, hogy nem fog bosszantani. Azt hiszem arról van szó, ahogy halottam, hogy nem szeret igazán, de ezt Gynevac szurik, és gumi nélküli szeretkezés előtt is közölhette volna...Mindegy legalább békén hagy, már ez is valami.

Melinda: nappalis vagyok, de vmit lehet buherálni gyed ügyben, most érdeklődöm...

Most persze eik...már sétálni sem tudok...

Kép
nyuszifül16
 
 


Nyuszfül!A párod egy szarházi ember,olyan mint az apja.Legalább időben kiderült és nem fogja a ti életeteket is tönkre tenni mint az anyjáét az apja.Akkor kellett volna férfiasan megmondani,hogy nem akar még gyereket,mielőtt védekezés nélkül szexelt veled.Miben reménykedett,hogy meddő vagy,és úgyse jön össze?A munkával kapcsolatba mit van beszarva,halasszon az iskolában.és takarodjon dolgozni,bármit amivel 3 évig pénzt tud keresni.Ha szeretne téged akkor imádná a babádat is,első perctől.Nem hiszek a majd benő a feje lágya dumában.Egy elkányeztetett kis köcsög lehet.Ne félj a jövőtöl egy anya mindenre képes,ha kell tedd félre a büszkeséged és menj vissza a szüleidhet.Nem hiszem,hogy érző emberek nem tudják ezt felfogni és megérteni,hogy milyen nagy szükséged van rájuk.De ne legyél önfejű,és büszke,most már a babádért vagy felelős,azt nézd mi az ő érdeke.
Vendég
 


nyuszi ha tudok segíteni valamibe még,szolj.........
már bocs hogy ezt mondom de tiszta hülye a párod.azt se tudja mit akar.meg akarna öletni egy életet?????erre azt szoktam mondani mi lett volna ha engem ölnek meg anno..... :cry:
probálj megynyugodni amennyire tudsz..tényleg szivesen segíteka miben csak tudok!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nyuszifül: hidd el jobb, hogy még most időven kiderült........viszont nem értem, csak most jutott eszébe, hogy nem is szeret? :twisted: És a lánykérés? Miért nem mondta, hogy előbb esküvő és aztán baba? Jajj, most zavaros voltam? :oops:

királylány
 
 


Nyuszifül, írtam privit
Vendég
 


Ja valamit kifelejtettem!Majd az ösztönöd úgyis rávezet a helyes döntésre,mert lehet,hogy most szakitassz vele-joggal-de majd ha meglesz a baba,és látod,hogy szivből megbánta,akkor kibékülsz vele.Egyébként akárhányszor végiggondolom,nagyon nagy szemétládaságnak tartom.Azt,hogy tudta mennyire várod,mindent megteszel,hogy terhes legyél,és amikor végre összejön és repdesel az örmtől,akkor azt mondja öld meg.Na ez gerinctelenségre vall.Mert tényleg szivből sajnálom az olyan pasikat akiket csőbe húznak egy babával,és ezáltal tönkre teszik az életüket.De ez egy mindkettőtök által kivánt babának indult.Nagyon sok erőt és kitartást kivánok neked!
Vendég
 


Nyuszifül: utazz el egy pár napra a tesód keresztszüleihez, ha tudsz........vagy gyere hozzánk, szívesen látunk :)

királylány
 
 


nyuszi én is szivesen látlak ám.ha akarod talizhatunk is....valamelyik nap..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk a kirándulásból nagyon szupi volt.
Én reggel megettem 3 kenőmájas kenyeret aztán egész úton pogácsát majszoltam.Hűvösvölgybe érve első utunk egy cukrászda volt ahol elpusztítottam 1 narancsos trüffel tortát egy forró csoki kiséretében.Hazaérve megettem egy tányér húslevest,lefeküdtünk Domival.Most ébredtünk farkas éhes vagyok és közben hányingerem van ami egész nap elkisér. :twisted:

Amúgy jó volt,szép volt az idő,nem volt tömeg.Megyek vacsit készíteni :D addig is teszek fel pár képet.Később jövök. :wink:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75
 
 


mucus nagyon jok a képek!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


De várom már,amikor majd mi is kirándulunk...
Bogarásztam a neten,olyan cikket olvastam,hogy jól berágtam.Direkt császár,mert fél a szüléstől,óóóóó,ezzel a világból ki lehet üldözni.Ha fáj az ember foga,igen,az fáj,felesleges kínlódás,de egy szülést hogy tekint fájdalmasnak????Az ilyenek nem érettek az anyaságra....beszari banda...ááááááá... :twisted: :twisted:

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


anno én is csaszival akartam szűlni... :oops:
de nem azért mert magátől a szüléstől féltem hanem a fájdalomtol.....
de mostmár tudom minden pénzt megér az a fájdalom.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mucus: nagyon jók a képek :)

Melinda: egyet értek, bár én császárral szültem, de nem volt választásom, mert ha reggelig várunk akkor nincs ma Bence

királylány
 
 


Jaj,nem úgy gondoltam Királylány!!Az más,persze,de mikor nekifutásból úgy akarja....az dühít!!Megfürdetem Pistikét!!!Már nyűgös,de ha most alszik,akkor 9-től 11-ig nem!!!Ó,mondtam apának,ha meghalok,engem ne sirasson,mert végre jól kialszom magam!!A sok buzi újság azt írja,wellnes,fitness,pihenő minden szar,de olyanoknak szól,aki az elsőt várja!!!!Ja,meg feküdjek le,amikor jólesik.Hát kicccsaládom meg éhenhal!!Nagyon okos tanács van az összesbe!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Melinda: nem is vettem magamra :wink: Azoktól nekem is elborul az agyam............a szomszéd csajszi a másodikat várja és azt mondta átmegy másik dokihoz mert nem akar még1x simán szülni, mert neki nagyon rossz volt.........

királylány
 
 


Melinda!
Ilyen nőktől Nekem is eldurran az agyam.Lehet,hogy gyereket is azért szül csak,hogy legyen. :twisted:

Nyuszifül!
Nagyon sajnálom,hogy a párod ill.a családod így áll a dologhoz.Másrészt elkondolkoztam,hogy milyen fura az élet.Ahová még lehet,hogy korai oda ad áldást ahová meg igen csak szorít az idő oda nem akar. :roll: Itt azt értem,hogy Te még fiatal vagy,előtted az élet még meg kell alapozni az életed.Lehet,hogy ez a fiú nem is az igazi...Más,köztük Én is már igen csak túl vagyunk a harmincon,meg van mindenünk csak egy kistesó hiányzik. :( Kérlek ne értd félre Én örülök a kisbabádnak és kivánom,hogy boldog legyél!Csak ez most eszembe jutott.Na de biztos erre is van valahol magyarázat. :wink:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Mucus: hány éves vagy?

királylány
 
 


Idén 34 leszek. :evil:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Igen,hány éves vagy???Nem gondoltalak 30-nak (se) !
Ja,mivel 12 hetes vagyok,és annyira könyörögtök , na jó,legyen,még ma felbiggyesztek egy pocakképet!!! :lol: :lol:
Már bánom,hogy Pityesszel nem csináltam,csak vagy kettőt...és ha majd nem hiszi el,hgy én vagyok az anyukája????Nekem is volt egy ilyen dilihoppom!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Közben rájöttem, hisz ott a neved melett a szám :oops: .............én is töltöm a 33-at, de fiatalnak érzem magam és kész :wink: Egyébkénz nem látszi a képeken a korod, nyugodtan letagathatnál min.5 évet

királylány
 
 


Melinda: képet! Képet! Képet! :D

királylány
 
 


Nem gondoltam!!!Na,ezen a képen még 8 hónapos se vagyok!! Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Most megyek szoptatni,de mindjárt ,max egy óra!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


nekem nics is pocis képem, talán, igaz nem volt nagy...........de nagyon helyesek vagytok! :)

királylány
 
 


Nyuszifül: merre vagy?????????????

királylány
 
 


Királylány!
Csak remélni tudom,hogy nem bántottam meg Nyuszfült azért nem jön. :(
Pedig Isten a tanum nem akartam semmi rosszat,bántót. :roll:

Köszi a dicséretet :wink: szerintem azért látni,hogy már nem vagyok huszon éves. :D :twisted:

Melinda!
Nagyon szép pocid volt. :wink: Mostaniról is kérek képet! :D
Te 85-ös vagy?????Szemtelenül fiatal. :twisted:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Kirus!
Írtam privit,nézd meg! :wink:

KépKép
Kép
mucus75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?