Új privát üzeneted érkezett!

Rennye köszi'
Nem vmi jo a kép de ilyen a táskák Kép Kép Kép és a kisruha

Kép
kriszpiri
 
 


lekri: édi bédi Tofi ahogy a fejét fogja tényleg! :lol: :lol:

Évi: miért nem hagyod párodat aludni?Ejnye! 8)

Kriszpiri: klassz a táska és a kisruha! :wink: Visszajelöltelek! :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


annus: azt nem gondoltam hogy ennyire jó a memóriám. :cry: Bocsi hogy rákérdeztem...Akkor én szerintem nem írtam pont a topikba így ezt sem olvastam...

Kép

Kép
mezsó
 
 

 
 

Kép egy újabb még bent a gyerekágyon készült képem a kishölgyről.Ez is nagy kedvencem :D

Kép Ekkor voltunk sárgasággal újból kórházban mikor ezt a képet készítettem róla.Szintén nagy kedvencem! :D

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kriszpiri!
Tök jó!! A ruci is nagyon cuki :)

Timi! Aha. :( Hát az lehetett nem valami jó :( Levi is sárga volt, de mi csak 1 hetet voltunk bent szülés után. Nála úgy alakult, hogy amikor kiderült, kapott kékfényt, meg egyből branült a buksiba. Utána kicsit lejjebb ment a bilirubin szintje, azt hittem mehetünk haza. Erre kiderült, hogy még följebb ment, 400 fölött volt :cry: De szerencsére 1 hetesen hazahozhattuk :D Sajnálom, hogy nálatok ilyen hosszú ideig tartott, én már ettől is kiborultam.... :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Ééééééédes! Ezeken a képeken már hasonlít mostani önmagához :D

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni: szerinted én mennyire voltam kiborulva?? :roll: Nagyon!Volt évfolyamtársam a fősuliról volt kórházi védőnő amikor én szültem,minden egyes nap többször is bejárt velem dumálni,mindig hozta a Blankáról a híreket,na meg bíztatott hogy fejjem a tejcsimet ezerrel,ő felviszi és akkor Blanka megkapja mert ő adja oda neki.Mert én nem rooming-ines szobába voltam,külön volt a Blanka és 3óránként hozták szopizni,és többnyire mindig aludt...Nagyon nagyon kiborultam,mert közben tejem az ömlött ezerrel de ő nem szopizott.Nekünk a legmagasabb bilirubinja 330volt,és már akkor vérátömlesztéssel riogattak.Aztán mikor hazaengedték akkor 220-ra csökkent le.Mi kórházunkban 250 a határ ami felett nem mehetnek a cseppek haza.De rengeteget sírtam az alatt a 10 nap alatt...Sok olyan szobatársam volt,aki később szült és hamarabb hazaengedték őket.Volt egy olyan érzésem hogy micsoda szerencsétlen vagyok,és fura bizti gyermekágyi depi volt,de akkor ott,én magamat okoltam azért mert Blanka annyira sárga volt,és ahelyett hogy csökkent volna a bilirubinja napról napra mindig több lett...
Húúú de sok vagyok!!! :oops:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kép A szegedi klinikán április elején feküdtünk bent,akkor kaptam el ezt a jó pillanatát.:)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kép szintén a klinikán:)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok


Nos ma hülyét csináltam magamból..elmesélem....

Éjjel 12 környékén arra kelk,hogy rettenetesen fáj a derekam,nem nagyon foglalkoztam akkor még vele....visszafeküdtem..
Újra felkeltem 4-kor már jobban fájt...sétálgattam..majd 5:20-kor lefeküdtem...erre reggel 8-kor megint kelek és még mindig fáj....Látványosan szenvedtem...(anyóssal voltam itthon,mert Párom dolgozott)..még tanultam is...stb..érzem folydogál vmi....nagyon beijedtem...felhívtam a dokiimat,hogy mi legyen...azt mondja,hogy szülőszoba..de akkorra már úgy fájt a derekam,hogy sehogy nem volt jó..
na anyóssal be is mentünk a Mávba...dokinő megvizsgál és teljesen zárt...magzatvíz minimálisan szivárog ami nem baj.....így hazajöttünk,de Én nagyon bepánikoltam....Szóóval majdnem,hogy fölöslegesen bementem....de a dokim rendi volt és azt mondta,hogy inkább mennjek be mindennap fölösleegesen,minthogy egyszerse és baj legyen...
na ennyi....este leszek....és hozom a képeket :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Mezso:nagyon jo képek :D
Szomoru miken nem kellet keresztül mennetek :(

Ezzel a korházi haza menetelell kapcsolatba itt már nem tudom mi van eddig 4napot kellet bent lenni most van akit 3 nap után kidobnak bár jobb lenne hamar otthon lenni vele

Kép
kriszpiri
 
 


Reni ezért miért lennél hülye??

Kép
kriszpiri
 
 


Mezsó
Blankának boldog hófordulót.lassan 1éves:)
nagyon szép kisbaba volt :) :)

Nyuszi
miért csiáltál hülyét magadból?én 34hetesen mentem be.3napot bent is tartottak.pont ma irtam róla a blogomba :) :)
Vendég
 


Piri nagyon jó az a táska és a kisruha is édes :) :)

nálunk Kristóf volt látszatra sárga.de annyira,hogy hazamenetel előt egy nappal megszurattam.semmit nem mutatot és másnap mikor jöttünk haza akkor még lentebb volt az a szint.pedig olyan volt,mint egy kis kinai.mikor hazajöttünk volt kint a doki és mondta,hogy ezt a kiskinait,hogy hogy haza engedték.
1hónaposan is sárga volt még a szeme fehérje.de nekem ez annyiból volt jó,hogy csak evett és aludt :lol: :lol: :lol: :lol:
valjuk be igy nem is voltam fáradt.bezzeg az éjszakáink :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Lekri,Kriszti: Hülyének éreztem magam,hogy ezért behívtam a dokit a kórházba (fogadott)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


a fogadott dokinak ez a dolga :wink: :wink:
Vendég
 


Lekri,Kriszti: Hülyének éreztem magam,hogy ezért behívtam a dokit a kórházba (fogadott) Kép

Kép

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Lekri igazad van de olyan szarul éreztem magam...

Na raktam képet a kis pufókról :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


de édes :) :)

most nézem te is Renáta vagy :)
gyakori név volt akkor?nálunk én voltam a 2. a faluban ahol születtem.a nagypapám ki se tudta mondani.mikor a doktornő kérdezte,hogy meg van az unoka?akkor mondta a papa,hogy meg de olyan hülye nevet adtak szegénynek.valami :Menátka :) :)
Vendég
 


Sziasztok!

Mai napom elég uncsi és idegesítő volt, megint tócsnit sütöttem...(vajon miért...)
Kiderült hogy az a nő akitől a lakást vettük ,eladta a konyhabútort
ami ott van nálunk :?
Nekem amúgy sem tetszett, de most olyan
rossz az időzítés!
Honnan a fenéből kerítsek elő egy konyhabútort?
Anyagilag most lehetetlen :oops:
Párom Anyjának testvére asztalos, elmentünk ma hogy megkérjük
készítsen nekünk sima munkapadot mosogatóval, de nem mondott
rá semmit :evil:
Én sejtem miért...(Volt egy beszólásom páromnak mert nagyon felidegesített pár hónapja /K.rva Anyádat/, és Apósom elmondta neki milyen bunkó vagyok.Gondolom most ezért szívat)de ez akkor is csúnya dolog hogy még csak annyit sem mondott hogy: most sok a munkám stb.
Engem nem érdekel, nem fogom többet szóba hozni.
Majd megoldjuk ezt is.
De még ez sem tántorít el hogy hazamenjünk!

Mezsó:
Ezért nem hagytam aludni, mert megbeszéltük hogy elmegyünk
hozzájuk a bútor miatt.
Sajnálom hogy ennyit szenvedtetek Blankával :(
A lényeg hogy már jól van! :)
Nagyon aranyos a fotókon!

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Lekri :) Ezt tetszett :)..Én voltam az első Renáta a faluba...Anyunak tetszett régóta már ez a név....Nem is tudtam,hogy Renáta vagy :) Sokan vagyunk már Renik :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Jaj visszatérve a képekre...Nagyon rossszak lettek,mivel a kisfiam a fütyiét mutogatta előszeretettel de az arcát nem nagyon akarta és ráadásul előtte van egy csomó köldökzsinór és a méhlepény is amibe belebújik :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


nyuszitappancs: örülök,hogy csak vaklárma volt a kórházba menetel!És egyet értek lekrivel,a fogadott orvosnak szava nem lehet,neki ez a dolga.Szó nélkül be kell mennie tényleg,ha minden nap hívnád is. :) Ezért kapja a pénzt.És nehogy ezért ne merj nekem legközelebb is szólni neki,mert félsz hogy feleslegesen hívod be!!!Kisfiad nagyon édes,szerintem klasszak a képek!
:wink:

lekri: köszi a hófordulós köszöntést. :wink: Tényleg mindjárt 1 éves!!Repül az idő nagyon! :wink: Amúgy Blankának már zöld volt a szeme fehérje annyira sárga volt. :cry: Illetve egy záptojás színéhez tudnám hasonlítani a színt. :cry: Nagyon durva volt!!!!Tiszta depi voltam akkor tényleg. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Évi: sajnálom ezt a bútor gondot! :cry:

Kép

Kép
mezsó
 
 


mezso:Köszönöm :)
Igen igazatok van de akkor is szarul éreztem magam ezért...

Szerintem elteszem magam....nem tudom,hogy holnap tudok e jönni,mert Tomcsika jön haza és akkor reggeltől estig a gép előtt ül és nem enged ide senkit....és már holnap megyünk haza szóval no net:(

Ha kisfiam megjönne Én egyből küldöm az sms-t :) Nem maradtok le semmmiről....Ha még tudok akkor holnap benézek de nem ígérek semmmit...
Mindenkinek szép hetet...
Eve: Jó költözést :)
mezso: Előre is Boldog szülcsinapot Blankának :)
Lekri Ha gondolod akkkor csatlakozhatsz a klubbomhoz iwiw-en :) Pozsgaiak és Renáták klubb :)

Pocimaci,aida Jó babaázást :)
annus:Kriszti: Szép babavárást :)

Remélem nem hagytam ki senkit :) Ha igena kkkor bocsika,szita az agyam :)
Sziasztok :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


nyuszitappancs: légy jó,és vigyázz magatokra!Pici fiad még maradjon odabent betöltött 37.hétig,és már szuperek vagytok! :wink: De ez az elköszönés nagyon olyan volt tőled,mint aki már csak anyukaként tér ide vissza. :D De várunk nagyon!!! :D És az sms-t is./Ja mivel párom éjjel dolgozik állandóan,így nekem mindig be van kapcsolva a telóm,szóval bármikor küldheted a nagy hírt,forró dróton továbbítom. :lol: /És ügyesen!!!Ha már addig nem jösz,akkor gyors,és a lehető legkevesebb fájdalommal járó szülést neked. :D

Kép

Kép
mezsó
 
 


Na bizti kihagyok vmit/vkit :oops:

Évi!
Szerintem ne is foglalkozz vele!Amikor mi ideköltöztünk nekünk e volt kész a konyhabútor!Hát nem volt vmi jó,de megoldottuk!Volt egy szendvicsstúnk,szóval abban csináltunk mindent :wink: Esetleg nézzetek használtan vhol!!!Meg vannak ám olcsó cuccok sok helyen!Max tényleg egy mosogatós rész meg egy kis pult.Ennyi! :wink:

Nyuszi!
Hát én is pnikoltam volna az tuti!!!Jól tetted h bementél!Én is mentem volna!!!Próbálj akkor pihizni,mert lehet hamarosan kell az erő!! :lol: És jók a képek is!!!Azért picit látszik az arcocskája

Kriszpiri!
Nagyon jó a táska!!!Én még nem tom mibe pakolok...mert vagy kicsi vagy írtó nagy táskám van....szóval lehet nekem is kel venni vmit... :wink:

Babaképek csodásak!!!Csak lestem!!Nekem is lesz hamarosan.Bibibiii 8) :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!!
Nagyon jok az uj képek megint :D

Én mondhatni dögrováson vagyok,nappal még csak-csak elvagyok de az éjszaka :? fáj a torkom és fulladok máramár az orrom is folyik!
Az éjjel legszivesebben sirtam volna a fájdalomtol :(
Szombaton vettem torokra homeopátiás gyogyszert olyan mint a szőlőcukor és annyit is ér már beszedtem egy levélell :(

Kép
kriszpiri
 
 


Ajándékba kapott, de párom által nem használt márkás férfi pólók, ha esetleg valakit érdekel. :)

http://teszvesz.hu/item549677199_markas ... somag.html

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bocs, de most csak ennyire jöttem, hulla vagyok a sok varrástól:
Kész a farsangi Kockásfülü nyuszi-ruci. Nem lett valami hűdeszép, de még sosem varrtam semmit, ahhoz képest csoda, hogy egyben van :oops: :lol:

Kép

Délután BK buli! :lol: :D :D

Betegeknek jobbulást!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Azért még egy gondolat: Nyuszi! Nagyon helyes, hogy bementél, ilyen esetben nem is lett volna szabad mást tenned!!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Rennye!
Szerintem szupi lett a jelmez!!!Ügyes vagy!!Max lehetett volna még nagyobb fület csinálni,de abban meg lehet csak hasra esett volna :lol: Szóval jó ez így!!!Szerintem sok gyerek nem is ismeri a kockás fülű nyulat :roll: Pedig milyen jó kis mese!

annus11
 
 


Rennye:én varronönek tanultam de szerintem én se tudtam volna jobban megcsinálni gratulálok :!: :!: :!: :!: :D

Kép
kriszpiri
 
 


Lányok, de kedvesek vagytok, köszönöm! :D
A fülével az a helyzet, hogy mire a kockákat egymáshoz- és összevarrtam, addigra örültem, hogy nem csináltam nagyobbat! :lol:

Akkor hadd kérdezzek már valamit: szerintetek megcsináljam a farkincát? Még ahhoz kéne előkotornom valahonnan valami fehér anyagot (rossz fehér pólónál többre nem gondoltam) és kitömni vattával. Így gondoltam ki, de nemtom van e értelme megcsinálni?! :roll: Nem fogja zavarni, ha leül?? Szerintem de....

Azért Kriszpiri irigyellek a varrónőnek tanulásért, mert nem szenvedtem volna annyit a szabásmintával....

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


sziasztok!

Reni: a kockásfülű nyuszi jelmezed nagyon jó!!!! :D :D :D Ügyi vagy! :D Jól áll Levinek! :wink: Jó BK-s bulit!!!Gyere este a képekkel ám! :)

kriszpiri: várandósok torokfájásra használhatják ám a Tantum Verdét is!!Sokkal jobb mint bármelyik homeopátiás bogyesz.Próbáld ki!Oldat,spray és szopogatós tabletta formája is létezik.Jobbulást!

Na megyek is,mert megyünk anyuékhoz!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mai pocakképek!Pont ma töltöm a 28.hetet!Jövőhéten indul a 29.:shock:

Kép Kép

annus11
 
 


Nem semmi pocak! :D Nagyon csinos vagy :!:

Timi! Köszi! Ígérem, dobok pár képet este!!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Hát én mondjuk nem érzem magam annak :lol: :lol: Mindenki aki meglát egyből h mekkora pocakom van...kezdem unni kicsit :lol: :lol: Nem tom mit gondoltak,hol fog elférni a gyerek.... 8)

annus11
 
 


Mezso:köszi a tippet majd veszek nekem ezt nem is mondták h azt is lehet szedni köszi elöre is :!:

Annus :D

Rennye:csinálj neki ugy lessz igazi nyuszi,ha én csinálnám raknék tépözárat rá igy ha már nem kell csak lekell szednie elég ha csak addig tartja még megmutassa magát

Kép
kriszpiri
 
 


Sziasztok Csajok!

Mezsó:
Már nem érdekel, ez van.

Reni:
Szupi lett a jelmez!Nagyon aranyos!

Kriszpiri:
Sajnálom hogy beteg vagy, szedjél sok-sok Cvitamint
nekem az segített!Jobbulást!

Annus:
Köszi a vigaszt, valószínűleg az lesz hogy veszünk használtat
amíg össze nem kapjuk magunkat.
A pocakról pedig annyit hogy nagyon csinos vagy,
és engem is folyton ezzel idegesítenek hogy
hatalmas stb...Ne foglalkozz vele!

Nyuszi:
Vigyázzatok magatokra!Jó utat!

Ma semmi extra nem volt, amit nem bánok.
Párom megbolondult ettől a hülye időtől
kicsit nyűgös.
Éjszaka nem tudok aludni mert annyira
mozog a babám hogy hihetetlen :shock:
Örülök csak az a baj hogy mire elalszok majdnem reggel van,
és reggel meg kezdődik a bolondokháza.
Úgyhogy nem vagyok valami jó passzban én sem.
Délután portalanítottam a radiátort a szobában,
pffffffff már tudom miért tüsszögtem annyit.
Szerintem rajtam kívül más nem takarította ki :?
Rend van és tisztaság, semmit sem szólhatnak hogy
kitakarítatlanul hagyjuk itt a szobát.Még 2 nap!
Pusszantás mindenkinek!

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Még egy kérdés:
Van meghívója valakinek nőivonalra?

Kép
eve3htv
 
 


Kriszpiri! Köszi, jó ötlet!

És a képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Még egy tortaevő Norbi :D

Kép

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Vagy simán regisztrálni kell?

Kép
eve3htv
 
 


Reni:
Jó képek!Nagyon cukik!

Kép
eve3htv
 
 


Sikerült!Na jó éjt mindenkinek!

Kép
eve3htv
 
 


Évi! Köszi :)
Jó vonalzók :wink:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni: na látom klasszul sikerült a BK-s buli!Köszi hogy jöttél képekkel,nagyon jók. :wink: A tortaevős Norbis képen férjurad látható egész icipicit?

kriszpiri: azóta még bevillant hogy a Strepfen,Strepsils szopogatós tablettákat is lehet használni a terhesség bizonyos idején.Talán neten érdemes utána nézned mit ír a betegtájékoztatójuk,mert nagyon sok gyógyszert csak meghatározott trimeszterekben lehet alkalmazni.Nézz neten utána,vagy ha egyszerűbb gyógyszertárba mondd meg a patikusnak hány hetes vagy,és hogy ezeket a szopogatós tablettákat használhatod-e még?Mert ez a kettő is nagyon jó!!Amúgy szívesen. :wink:

annus: nekem valami miatt nem jelennek meg teljes mértékben a pocakképeid,a jobb oldali jobban betöltődött,és tényleg szép nagy már neked! :D

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!

Véééégre sikerült ide is eljutnom!!

Timi! Igen, az ott férjemuram 1 hetes szakállal.

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Rennye!

Jó kis buli volt!!Aranyosak a gyerkőcök!Na és a torta...nyammm 8)

Évi!
Jó a vonalzó!!!És már költöztök is!!!Ugye lesz net ott is?

Mezsó!
Nem tom mi lehet a bibi...nézz be a blogomba,a galériába is tettem fel képet.Hátha ott bejön neked is!

annus11
 
 


Sziasztok!

Látom nem volt túl sok mozgás a mai napon... :lol: Nekem állatira vacakol még mindig a babanet.Iszonyatosan lassú.Csajok!Ma én megelégeltem hogy ez a helyzet itt a babaneten/ezt már többen is tudják/!iwiw-en akik már az ismerőseim azoknak küldtem egy körüzit.De vagytok egy páran akik lemaradtak,mert nem vagytok még iwiw-es ismerőseim,úgyhogy itt írok nektek/aida,nyuszitappancs,Évi és még sorolhatnék neveket/.

Lelkes topikozók,kivétel nélkül mindenki!!!!!!Arra az esetre ha ilyen van mint a mai nap,hogy egyáltalán nem,vagy csak idegörlő várakozás után lehet belépni,és írni a topikba,létrehoztam egy másik oldalon ennek a csapatnak egy saját fórumfelületet."20 év körüli kismamák a babanetről"néven.Annyit kell tennetek aki még nem csatlakozott,hogy a www.anyatanya.hu oldalon regisztráljatok,keressétek meg ezt a csapatot,és jelentkezzetek,/lehetőleg ezzel a névvel amit itt használtok/és én felveszlek titeket! :D Várlak titeket oda is! :D

Kép

Kép
mezsó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?