Új privát üzeneted érkezett!

szilvi nekem is amiket te vettél,nagyon csajosak!!!
barika2008

mért mindíg éééééééééén :twisted:
barika2008

Szilvi, szépek, ezek tényleg jobbak mint az előzők :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Itthon vagyunk.

Bari,Szilvi:nagyon jók a rucik,cipők!

Mackot sütök.

Kép
melike

Melike, mit sütsz??? Még sosem hallottam erről :? Tényleg Bari, kakaós csiga????

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na sziasztok!

Bari kakaóscsiga??????????????????????

Ne nézzetek hülyének, de hol van amiket Bari vett?????

Szilvi: tényleg aranyos csajszis cuccokat vettél :wink:

Ma itt volt két barátnőm, azaz két volt osztálytársam. Idén lesz a 20 éves osztálytalálkozónk :wink:
bluebox

Márti: az én ruháim feletti kép!

Na mentem, jó éjt mindenkinek!
Mi ma vagyunk 5 évesek Apával! :P és buli van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

Megtaláltam, mármint Bari cuccait :wink: Tényleg jók :wink:
bluebox

Ti is így szoktatok aludni?????????????????????????

Kép
bluebox

Szilvi: gratula, és nagyon jó bulizást :wink:
bluebox

Jók a cumók!

Szilvi: Sok Boldogságot! :lol: :lol:

Jó Éjt Mindenkinek!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó éjt, aki elmegy, elment szunyókálni :wink:
Én még vagyok egy picit :wink:
bluebox

Én is!

Kép
melike

Brigi:tócsni vagy hogy nevezitek.Sok lett,most végeztem (8tól).

Szilvi:jó szórakozást és gratula!

Márti:de édi Kristóf!És olyan szépen áll!Nem éppen alvós kép... :lol:

Kép
melike

sziasztok!
hát mitmondjak a tejjel való locsolás ellenére nekem kicsit kemény lett a csigám,és az én szám ízének nem elég édes :?
de azért jó.és küllemre is jó!

szilvi jó mulatást,bár gyanítom,hogy nem igazi buliról van szó...csak úgy hármasban nem??
mi nyáron leszünk 5 évesek :lol:
barika2008

Akkor már ketten vagyunk :wink:
Szia Melike :wink:
bluebox

melike én lapcsánkának nevezem :lol:
barika2008

3-an :twisted:
barika2008

Bari: a tésztája nem elég édes??? Vagy a töltelék?
bluebox

Azaz Bari.Felénk macok. :oops:

Kristóf még nem alszik?
És Dávid?

Kép
melike

márti:a töltelék nem édes :? több cujor kelett volna.de meg se kostoltam..olyan szar kakaóport kostolgatni nem :lol:

melike milyen lett??
barika2008

Igen Bari, már hárman vagyunk, de amikor én elküldtem, akkor küldted Te is, így én akkor még nem tudtam, hogy Te itt vagy :lol:
bluebox

na megyek!
sziasztok!!!!
barika2008

Én nem is szoktam már kakaósat csinálni, hanem fahéjasat, és annyira fincsi puhább lesz még a tésztája is :wink:
bluebox

Nagyon fincsi lett!

Jó éjt!

Kép
melike

Hát, akkor mindenkinek jó éjt :wink:
bluebox

Na, mikor jövök, mindenki lelép? :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja, és Melike, anyu görhönynek hívta :lol:

Szilvi, jó bulizást :wink:

Márti, nekünk is most lesz a 20 éves találkozónk :wink: Már ha megszervezi valaki. nekem valahogy nincs kedvem hozzá :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nem, még itt vagyok, csak nézegetek erre, arra :wink:

Marci, alszik????
bluebox

Hát, úgy néz ki, hogy közöm lesz a megszervezéshez :wink: De sebaj, én már nagyon várom, mert a 10 évesen sajna nem voltam ott, mert épp költözőben voltunk :?
bluebox

Jó reggelt! :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó Reggelt!

Márti: hát ha Kristófnak ilyen arckifejezése marad felnőtt korában is, tuti minden csajt levesz a lábáról! :lol: Eszméletlenül aranyos! Most természetes a kis ártatlan nézése, na de majd ha nagy lesz....... :lol: :lol: :lol: És tényleg gyönyörűen ácsorog!

Nekünk megint elég kellemetlen éjszakánk volt! A mellem még mindig fáj, de úgy alapból nem csak ha hozzáérek és megnyomom picit, de nem is ez miatt, hanem 2-tőj fél4-ig fent voltam megint Levivel, mert 38 fokos láza volt! :shock: :cry: :cry: :cry: Fogalmam sincs mitől, mert nem köhög, nem folyik az orra, elvileg nem beteg! 2 tippem van, az egyik a prevenar hatása,az elsőnél mondta a doktornő hogy nem másnapra jöhet elő valami ha előjön, hanem pár nap múlva, a másik tippem pedig a hogy a foga miatt! Megfordult az is a fejemben hogy a fájó mellemnek is lehet köze hozzá, de rájöttem hogy nem evett tegnap abból! Mindenesetre egy kúptól elmúlt, jókedvű, talán nem is jön vissza a láz, ma már minden úgy megy mint eddig, megtízóraizott, és most alszik!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Márti: nagyon ügyi Kristóf!!!

Igen Bari, buli volt de nem hármasban. Megvártam míg Merci elalszik :lol: 8) Így csak Apával! :P

Anna: :cry: sajnálom, hogy Levi lázas lett éjjel. Az a lényeg, hogy már jól van.
Nem próbáltad meg a cicit borogatni???

Merci is alszik megint, pedig 3/4 9-ig aludt úgy , hogy csak 6 után kelt fel enni. Bevágta a 10órait, és szokás szerint el is aludt most.
Mivel tegnap olyan 6 körül adtam neki tejbedara pépet, nem akart cicizni 8 körül, (pedig eröltettem) de így jó sok tejem lett reggelre. :)

és ma már sikerült a felülés egyedül! :D :D :D :D :D :D :D olyan drága, addig nyomult, míg sikerült
Szegénykém egyszer hátradőlt, és nem kicsit koppant a feje, voltak is krokodil könnyek! (pedig ugye le van téve a takaró :roll: :roll: )
bszilvi25

Sziasztok!

Brigi: milyen éjszakátok volt?

Anna: köszönöm a dícséretet, azért nem mondom meg neki, mert még a végén elbízzaé magát :wink: Szerintem is az oltás volt a ludas :wink:

Szilvi: Nagyon ügyi Merci :wink: :wink: Kis nyomulós csajszi :wink: :wink:
bluebox

sziasztok!!!

jók a rucik Szilvi!meg a cipők is bari!
édik a gyerkőcök!!
4000 ért vettem szandit, állítólag sokan veszik, super gear, a kialakítása is jó, emeli a bokát. és persze rózsaszín.super gear a neve.
most hozzákezdtem szép lassan az elválasztáshoz.persze még messze vagyunk tőle, de azt akarom, hogy 1 évesen már csak reggel este legyen szopi, esetleg éjjel.

már a duáni gyümihez nincs szopi,most vezettem be a délelőtti gyümit, persze szopival, ezt fenntartjuk kb 2 hónapig, aztán teljesen kiváltjuk. Adtam neki már natúr joghurtot keksszel, szerette azt is.Evett spenótot, abból csak pár kanál csúszott
le, de majd legközelebb több lesz.
a mélyhűtőből elfogyott a nektarin, de már tudtam neki venni.a céklát répát imádja. és örülök is neki, mert sok benn a vitamin(nem mellesleg, rengeteget tettem el)
Brigi én sem bírnám sírni hagyni.volt hogy megpróbáltam, de talán egy perc vagy még annyi sem, bementem.
blue-én nem ítélem el, hogy egy ágyban alszotok, ha a gyereknek erre van szüksége, mért ne?úgysem szeretkezek férjemmela szobábanmárbocsi.egyébként is ez a helyzet csak pár évig tart,utána könyöröghet neki az ember,ő biztos az új ágyában akar aludni. én is van hogy odaveszem éjjel és úgy imádom, hogy ott alszik köztünk.ebből hátránya biztos nem lesz, csak előnye.mellesleg a sírni hagyás az idegrendszerben is károkat okoz...na jólvan befogtam

Kép
Kép
eyi

sziasztok!
ma lapcsánkát sütöttem.jó lett!tettem bele mustárt is eddig azt nem szoktam,de katától "tanultam" :lol:

és olyan tavaszi idő volt,hogy eddig sétáltunk...jövő héten jön a szar idő... :twisted: :twisted:

holnap kéne mennünk 8 hós mérésre.még nem tudom megyünk e.ha igen akkor majd megírom mi volt
barika2008

Sziasztok!!!
Jajjj Bari,ugy izgulok. Szerintem semmi gáz nem lesz,csak te fújod fel ennyire. Milán se egész mondhatni hogy mászik.
:wink: na ezt jól meg mondtam.
Egyedül vagyok,reggel óta. Nagyon jó egy kicsit,az embernek jót tesz. Várom haza a családom. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Szilvi: grat a felüléshez, ügyes ez a csajszi!

Levim megint lázas, ha nem javul, reggel hívom a dokit hogy megkérdezzem az oltástól van-e! :cry: :cry: Utánaolvastam, valószínű az lesz, vannak többen akiknek 4 nap után jött ki, és 2 napig tartott a láz! :cry: :cry: :cry: De azért biztos ami biztos, megkérdezem a dokit!

Bari: nálunk esik! Szerintem vidd el Dávidot, ha el is küldenek valahova, az ártani biztos nem fog! Legfeljebb nem fogsz aggódni ha ott is elmondják hogy semmi baj!

Eyi: mutizd meg a szandit!

Tyű nálunk gyorsan ment az elválasztás, mondjuk Vikivel is, szinte egyik napról a másikra elmaradtak a nappali szopik. Ma ugyan akartam neki adni, mert nem igazán van étvágya, és inni sem nagyon akar, de cici sem kellett neki! :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Eyi!!! reggel,este,esetleg éjjel szopi 1 évesen?? :shock: :shock: :shock: Nem elírtad???
Anna,jobbulást nektek. Írjál te is hogy mi volt mit mondtak. Ok???
Bari te is holnap!!!!!!!

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok

Én is voltam szombaton börzén, össze is futottam Barival :) :) Nem volt olyan sok cucc, de azért két nacit szereztem össz 200 Ft-ért. És a farmer NEXT-es. :) Kép

Aztán voltunk az Ázsia centerben ott meg egy szandit vettem 2500 Ft ért Kép

Kép
Kép
schopin

Kata: köszi, mindenképp megírom mi volt! Ne adj isten hogy valakinek jól jöjjön az infó, de sosem lehet tudni! :cry:

Nem biztos hogy Eyi elírta, vannak olyan babók akik még másfél, 2 évesen is szopiznak! Én személy szerint 1 évesen szeretném teljesen elválasztani! Mint már írtam Vikimet ennyi idősen választottam el, most 8 hónaposan, igaz nála a főbb ok az volt hogy kiapadt a forrás! :lol: Aztán rendes tejcit kapott, vagyis kakaót, minden este azzal aludt el!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szia Shopin: jók a cuccok. Ez a szandi mekkora? Mert nem éppen első szandinak való! Ez nem igen fogja a bokáját, és elsőnek mindenképp olyan kellene ám! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szia

Miután hazahoztam én is észrevettem, hogy még nagy, de volt ott egy másik kisebb méret, azért visszamegyek, az jó lesz neki, és a bokáját is fogja fogni. Ez meg még nyáron is jó lesz .

Kép
Kép
schopin

Te tudod Schopin, nem kötekedni szeretnék, de ez a szandi nem lesz jó! :oops:

Egy kis segítség:
" Mivel a gyermekláb igen képlékeny, rendkívül fontos, hogy már gyermekkorban megelőzzük a különféle lábbetegségeket. Amikor a gyermek már lábra áll és elkezd járni, akkor nagyon lényeges, hogy milyen cipőt hord.

Fontos, hogy a cipő hátsó része jól tartsa a gyermek sarkát függőleges helyzetben, megfelelően erős kérge legyen, hogy ne engedje a sarkat befelé fordulni, mert akkor lúdtalp alakulhat ki.

Kisgyermeknek helytelen sarokkéreg nélküli szandál viselése! A két lábon járás, a felegyenesedett testtartás jelentős terhet ró az apró gyereklábakra. Ha kezdettől fogva egészséges cipőbe bújtatjuk a kicsiket, jó eséllyel megelőzhetjük a lúdtalpat és az ebből fakadó panaszokat."

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

sziasztok!
schopin jó a szandi és a gatya is!

kata félreértessz,én csöppet sem izgulok dávid mozgása miatt erős fejlett,semmi baja,csak nincs kedvem egy idióta neurológushoz menni,aki anno a nagyfiamnak még azt is kórosnak találta ,hogy égnek áll a haja(még a zárójelentésre is külön kiemelve ráírta)
és nem vagyok hajlandó semmi féle tornára vinni.úgyhogy lehet,hogy lesz egy kis afférunk a dokinénivel.a nagyfiam amikor kicsi volt,volt ugyan ezért egy kis vitánk(nem is olyan kicsi
),nem szeretném ha megismétlődne,mert én kedvelem ezt a dokinénit.csak van egy meggyőződésem,ami az,hogy dávid mozgása rendben van,neki is van egy meggyőződése ami más mint az enyém.... hát ennyi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

na én szerintem a sarokkérges szandit megúszom,nem hiszem,hogy nyáron szaladgálni fog dávid...babakocsiban ülve meg bármi jó :lol:
barika2008

[quote="barika2008"]n írta:barika2008a én szerintem a sarokkérges szandit megúszom,nem hiszem,hogy nyáron szaladgálni fog dávid...babakocsiban ülve meg bármi jó :lol:

Dehogynem fog!!!!! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Schopin!!
Én sem szeretnék kötekedni, de nagyon sok gyerek lábacskájára adtam el cipellót,szandált.
És ekkor ,eg tanultam,és láttam mi is valo a gyerekeknek.
Ilyen rider szandálra licitálni akartam,és 500ft lett volna,más színben. be mentem egy baba boltba,meg néztem milyen,hát elég kis gyenge nem tarja az a gumii pánt a bokájukat.
Ohhhh be linkelném ha tudnék,de nem tudom hogy kell.

Kata&Milán

oszman777

ugylegyen ámen!!!

mentem tornázni,sok volt a lapcsánka :oops: :lol:
barika2008

Bari,ne igy állj hozzá,mert Ham bekaplak!!!
Na majd a Duna parton ott fog szaladgálni.

Én meg azt várom már hogy szaladjon Milán. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?