Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi ma megvettük a babahordozót mert akciós volt. A babakocsit pedig majd később rendelik meg hozzá, ha szólunk hogy jöhet.
Így nézki a hordozó:
Kép Tako Difter

És majd a babkocsi:
Kép kocsi

Kép
Vendég
 


Linácska: igaza van a lányodnak egy jó kis fincsi csipsznél nincs is jobb. Én múltkor a Penny-ben vettem és meg is ettem egyszerre egy zacsival :lol:
Most pedig fejfályás gyötör, úgy hogy elküldtem az uramat valami gyógyteáért, remélem kap :lol:

Kép
Vendég
 


http://www.babavilagnet.hu/?q=bevkocsi/torzs/view/18136

Valószínű hogy ilyen kiságyat veszünk.
Érdemes szétnézni ezen az oldalon is. A hordozó is innen van és majd a babakocsi is innen lesz.

Kép
Vendég
 

 
 

[quote="bikmakk"]m írta:bikmakkadaran,
a Visine különösebben nem fogja károsítani (kivéve, ha már rég fel volt bontva, és befertőződött), de meggyógyítani sem.
Gennyes váladék is van?
Antibiotikum kellene, de ha nem túl súlyos, van rá esély, hogy magától is meggyógyul. Az Ab-ok elvileg mind receptkötelesek, de a neomycint néhány patikában azért anélkül is hajlandóak odaadni...

Bikmakk :lol:
Már hiányoztál!!Jól vagy?

Tudom tudom,te szakmabeli vagy.
Nekem volt egy Franci a bulldogom,az ugyi nem nagy kutya,ráadásul gülü szemű :lol:
Na neki mindig sikerült valami gazba bele szemelnie,és megsértenie a szaruhártyáját.
Nekem anno az állatorvos azt mondta,sosem szabad otthon kísérletezni szemcseppekkel,mert ha olyan a gond,meg is vakulhat a kutya.
Persze,hogy ez mennyire igaz azt nem tudom.Viszont azt ki tapasztaltam,hogy a szaruhártya,ha csak picit sérül,akkor szépen magától meggyógyul 2-3nap alatt.

mimi12
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok.Délelőtt úszni voltunk,ügyes volt Luca.De nagyon elszomorodtam,mert lehet nem lesz többet...Mindig fentebb akarják vinni a bérleti díjat :( És nem tudjuk lesz-e megállapodás...De ezt minden szeptemberben és februárban eljátszák :(

Kitty, szép kis formás pocid van! :) Üdv a tanítók körében! :) Elsősökkel jó lehet lenni,igaz én annyira nem szeretek tanítani :oops: :oops: A konduktív részt viszont imádom :)

Piroska,nagyon klassz a hordozó,meg a babakocsi is.

Linácska,én is a chipsre szavazok :wink:

Madaran,jobbulást a kutyuska szemének!

Sissi,majd gyere a beszámolóval,hogy telt a délután?

Kép
Kép
tundi24
 
 


Piroska,az ágy is teccik :wink:

Kép
Kép
tundi24
 
 


Linácska,tényleg szépen látszódik a gerince a babucinak.Nem tudták még megmondani,hogy ki lakik bent? :P

Kép
Kép
tundi24
 
 


Beusmimi,nem láthattalak ma a tv2-n a babavilágba?

Kép
Kép
tundi24
 
 


Tündi,
az én dokimnak nem egy csúcsszuper gépe van, az látszik, aminek kell, de ezen nem látszik, hogy ki lakik odabent.

Piroska,
én is a chipsre szavaznék, de a cukromat nem merem kísérteni. Pár darabot azért ettem belőle. Inkább odafigyelek, minthogy gond legyen.

Mimi,
én nem vagyok nagyon tapasztalt kutyatartó, két éve apuék idepasszolták a kutyájukat, mert eladták a kertes házat. Adunk neki enni, játszunk vele néha, de ennyi. Már 12 éves skót juhász.
Szerinted létezik, hogy cukros lett??? A kutyák szoktak? Újabban annyit iszik, és ha nincs vize tiszta balhét rendez, akár az éjszaka kellős közepén. Ezt úgy két hete csinálja, pedig előtte is előfordult, hogy elfogyott, és nem vettük észre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!Ezt passzolom.De azt hiszem,kutya is lehet cukros.
De lehet a szívével is gond.Végül is öreg kutyus.Inkább nézze meg egy doki!
De majd mindjárt a neten nézelődők kicsit.

mimi12
 
 


Linácska,nézd csak!!
http://www.hazikedvencek.hu/kutya/e_cukorbetegseg.php

Még olyat is találtam,hogy vese gond is okozhat sok ivást.

mimi12
 
 


linacska: igen, lehet a kutyusotok cukorbeteg. Sógoromék kutyája is az lett, ő is nagyon sokat ivott. De a doki megállapította, hogy ez a baja, utána diétás étrendet kellett kialakítani neki, sőt inzulin-injekciót is kellett neki rendszeresen beadni... Szóval mindenképp irány a doki! :(

Piroskához hasonlóan ma mi is bevásároltunk. A CORÁ-ba mentünk, a baba-mama napok miatt. Viszont én nagyon nagyon önző voltam, csak magamnak vettem cuccokat. Úgyhogy történelmi pillanat :!: ma megvettem életem első kismama nadrágját és két kismama felsőt. Valamint a patikában terhességi csíkok ellen egy Milupa-krémet (ennek finom "babás" illata van) és egy sima gyógyszertári készítményt (ennek semmilyen illata nincs). Azt mondták a patikában, hogy a mandulaolaj ilyen formában nem túl jó, mert az olaj eltömíti a pórusokat. (Helyette babaolajat ajánlottak, de arra nem kattantam.)
Szóval a picikénknek még nem vettünk semmit, de megnézegettük a babakocsikat, meg a bababútorokat, -ágyneműket, stb. Egyelőre ötleteket gyűjtünk...

Kép

Kép
hmbori
 
 


Sziasztok :)

Kicsit zavarnék, ha lehet!
Mivel már gondolom mindenki tudja, kisfiú, avagy kislány lakozik-e a szíve alatt, gondoltam belesek megint, és megmutatom mennyi gyönyörűséges ruhánk, és kiegészítőnk van, amit lehet egyszer sem, vagy csak alig 2-3 alkalommal használtunk! (ennek oka, hogy rengeteg dolgot örökölt is a kicsi a nagytól, és mindemellett még vásároltam is kilószámra a ruhákat :oops: )
Érdemes körbenézni, és néha visszalesni, mert folyamatosan kerülnek fel új dolgok!


http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=9932539

Ha bármi elnyeri a tetszéseteket, nyugodtan szóljatok itt priviben, vagy az emailemen, nem kell ezért teszveszen regisztrálni, és licitálni sem!

Köszönöm, hogy benéztek, további szép babavárást, és jó egészséget kívánok Nektek :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Jó is lenne, ha mindenki tudná már, hogy fiút vagy lányt vár-e... Akkor mindenki már min. 18 hetes lenne...
Az még egy kicsit odébb van.

Ja, még nem is írtam, a jövő hetem viccesen alakul:
kedden 8-kor kezdek a fogorvosnál
szerdán 7-kor kezdek vérvételen (AFP)
csütörtökön 8-kor kezdek a védőnőnél

Sajnos a körzeti dokimhoz még nem jutottam el, mert nap közepére akar behívni EKG-ra, az meg nekem nem nyerő... :( De majd valahogy elintézem... Szerintetek az szemétség, ha odamegyek simán a rendelésére, és amikor behív és megkérdezi, mi a panaszom, akkor mondom, hogy EKG-ra jöttem? :) Mert így kezdhetnék ott hétfő reggel 8-kor... :twisted:

Kép

Kép
hmbori
 
 


Most sül a teljes kiörlésű rétesem, fincsi meggyes, meg szilvás.
Ja, és anyós bevásárolt graham lisztet, fruktózt, glukonont, mindent, hogy holnap tudjon nekem olyat sütni, amit megehetek.

És megyün Corázni is Szolnokra, hátha kapok egy-két kismama cuccot.

Bori,
én most nem is akarok elmenni a háziorvoshoz addig, amíg tart az influenzaszezon. Majd utána. Vagy majd megkérdezem a védőnőt, hogy meddig kell. Amúgy a háziorvosom apukám barátja, legfeljebb megbeszélünk valami betegmentes időpontot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Bori!
Körzetihez kötelező elmenni!Azt hiszem,ő is bepecsétel a könyvbe.És ő ad beutalót EKG-ra.Meg ő is vérnyomit mér,meg kérdi hogy vagy,és kb ennyi.
Nekem pl eddig ő írt táp pénzes papírt.Most körzeti nődokihoz mentem,és ő írja.Mondjuk,ha valaki jártas ebben,akkor homályosítson fel.Ha nem körzetis a nődokink,hanem magánban fogadott,akkor az nem írhat táp pénzes papírt??
Mert én most teljesen rácsodálkoztam,hogy nem zavart a házidokihoz,hanem automatice a nődoki írt ki és tőle kapom a papírokat.

mimi12
 
 


Mimi,
táppénzes papírt elvileg csak a háziorvos adhat, meg gyakorlatilag is szerintem. Viszont a nődoki (mindegy, hogy magán, vagy milyen), adja hozzá havonta a táppénzes javaslatot. Azt kell odaadni a háziorvosnak, és az alapján vesz táppénzre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Elmentek a vendégek, ill. Márk is (anyuék elvitték).Nagyon jól sikerült, húsleves volt és baconbe tekert húsi. A süti miatt bűnöztem egy picit,mert az dobos torta volt(imádom).

Piroska:nagyon jól néz ki a hordozó és a bkocsi is.

Mi ilyeneket nem veszünk ,mert a Márkról megmaradt.Majd új sportkocsit kell venni,mert a mostaninak már igy is egyfolytában vmi baja van.Pedig ez már a második.
Newkünk egy régebb tipusú peg peregonk van mózeskosaras.Még anyum kollegájától vettük de a tesónak is jó lesz.
Vendég
 


Engem Márknál a nődokim vett fel táppénzre. A háziorvost csak 2szer láttam egész 9 hónap altt.
Vendég
 


linacska, ez tényleg jó ötlet, hogy az influenza idején inkább hanyagoljuk a körzetit! Köszi a tippet - tuti megfertőződnék, ha elmennék! Igaz, nem csak az EKG miatt mennék, hanem szemészetre is kell beutaló... :(

mimi, nekem is a nődokim (magán) ajánlotta fel, hogy elküld táppénzre, de nem akarok még...

Kép

Kép
hmbori
 
 


A háziorvos is kiírhat, illetve a terhestanácsadáson is állományba vehetnek. Nekem a dokim maszek, aztán beleírt a kiskönyvembe, elküldött terhestanácsadásra és ott állományba vettek.

Bori, lehet a dokid azért hív délben, hogy akkor nincsenek betegei, pl fosos hányosok, meg influenzások. Szerintem most próbáld elkerülni a betegek közötti várakozást. Ha máskép nem megy akkor egy nap szabit próbálj meg kivenni.

Linácska a teljes kiörlésű rétes tésztáját te csinálod? Ha igen hogy kell? Tökre rendi anyosód van.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Irdab,
az Auchanban lehet kapni előre készített teljes kiörlésű réteslapot. Tante Fanny a neve, sárga dobozban van az élesztők mellett a hűtőben. Csak el kell olvasni, mert van síma is, meg ez a teljes kiörlésű is, és egyformák amúgy csomagolásügyileg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kitty
Szépen alakul a pocakod és nagyon szép a babád is :lol:

Madaran
Szegény kutyus :cry:

Piroska
Jó a hordozó és a babakocsi is!
Valami hasonlót szeretnék majd én is...
Vendég
 


Kép

Én még nem veszem észre, hogy nőtt volna a pocim :oops:
Vendég
 


Mutatok néhány képet


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


[quote="hmbori"]J írta:hmborió is lenne, ha mindenki tudná már, hogy fiút vagy lányt vár-e... Akkor mindenki már min. 18 hetes lenne...
Az még egy kicsit odébb van.


Jogos, igazából megírtam ezta szöveget, majd másolgattam több helyre... bár nekünk mindkét gyereknél megmondták már ilyenkor, hogy valószínű lány, és be is jött :) Bocsi, ha zavartalak!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Kata, micsoda esküvő! A sárga penész majd megesz :wink: Gyönyörűek vagytok, és igazán romantikusak.
A férjed argentin, vagy együtt mentetek ki? (Ugye Buenos Aires-t írtál? Látod eddig terjed a memóriám :oops: )

Piroska, jó a kiságy, de engedj meg egy jó tanácsot... Nagyon hálás dolog tud lenni a szekrényajtó, főleg ha a babád már akkora lesz, hogy feléri a polcokat és a legjobb szórakozása lesz kihajigálni a pelusokat meg a ruhácskákat. Mutattál olyan kombiágyat is, amihez ajtós pelenkázószekrény volt, szerintem az sokkal hasznosabb!

Adri, ne adjátok fel Pomázt, hátha találtok másik házikót! És akkor tologathatnánk együtt a babakocsit :lol:

Hulla vagyok, megyek aludni...
Vendég
 


Csilla,
jó éjszakát! Alig vártam, hogy írjál, mert az én vonalzóm nem olyan, ami számolja, hogy hány nap van hátra, úgyhogy a tiedről szoktam lelesni. De az előbb már Sissiéből kiszámoltam.
Lili nekem nem volt pakolós, bármit előhagyhatunk a mai napig. Tisztítószereket, bármit. Egyszer pakolt a CD-s polcon, de akkor is egyik polcról a másikra rakta őket, nem lefele.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.11 13:56-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Kata :oops: Bocsi, tényleg, te laksz odakinn, :oops: :oops:
Ígérem jobban odafigyelek én is. :)

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Kép

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


És légyszi, aki még nincs benne a tábliba az küldje privibe az adatait (úgy könnyebb nekem) jó lenne már teljes létszámot látni. Bár persze még a 9 hónap alatt csatlakoznak még...

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Jó reggelt!

Anetto,ment privi! :) Jajj,de jó neked,hogy ilyen kitartó voltál.Nekem is addig kellett volna Lucát leszoktatnom a velem/velünk alvásról,meg a "csak" úgy felkelekről,amíg apa nem jön haza,mert ő aztán tutira nem fogja hagyni sírni.
De hát remélem majdha kistesó megérkezik változni fog a helyzet!

Earhart,nagyon jók a képek!Nem sajnáltál belefeküdni abban a szépséges ruciba a vízbe? :wink: Gondolom nagyon jó élmény volt!:)
Nemsokára észrevszed,hogy nől a pocakod,ne aggódj!:)

Sissi,örülök,hogy jól sikerült a tegnap délutánotok! :)

Linácska,nekünk is ma kellett volna Corába menni és akkor összefuthattunk volna :wink: Na de majd máskor!:)

Kép
Kép
tundi24
 
 


Tündi,
majd legközelebb összehozzuk a Corázást :lol: Bár anyóshoz nem megyünk olyan sokszor.

Holnap estig lehet, hogy nem leszek, most elmegyünk, aztán anyunál alszunk, és csak holnap délután jövünk haza.
Addig is további jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Én is megyek anyukhoz.Márk ott aludt nálunk apum nemsokára jön értem.
ű

Kata:nagyon jók az esküvői képek. Tényleg mit csinálsz kinnt? Milyen ott élni??

Szép napot
Vendég
 


Jó reggelt!

Anettoo
Írtam pü-t!

Köszi a dicséretet!

2003-ban jöttem ki. Először csak kaland volt, barátokkal mentünk kirándulni. Aztán megismertem a nagy Ő-t... és költöztem... nem bántam meg :lol: :wink:
Vendég
 


És annyit beszéltetek itt UH-ról, meg egyebekről, hogy holnapra bejelentkeztünk egy 3D/4D-s UH-rendelőbe :wink:
Vendég
 


Anettoo: ezt most nem értem, miért is aranyos az anyósom?
Nem emlékszem hogy írtam volna bármit is vele kapcsolatban :roll:

Csilla: valószínű hogy ajtós lesz a kombi ágy. Sajna amiről felraktam képet az nem kombi, csak az ára jó.

Kép pocakfotó 14. hét

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Hűűű, majdnem egy órát olvasgattam mire utolértelek benneteket.
Mi tegnap tartottuk az ikrek szülinapját. Egész nap társasoztunk meg kártyáztunk. Teleettem magam tortával. Csokis oroszkrém torta marcipánnal bevonva. Isteni volt.
Pénteken voltam kukucskáláson és UH-on. Volt velem a fiam is, és szegény majdnem elsírta magát, mert azt mondták, lehet hogy lány lesz. Kérdeztem tőle, hogy akkor nem fogja szeretni? Erre azt mondta, hogy szeretni fogja, de nem aludhat a szobájában. :?
Hát még reménykedünk, hogy inkább fiúcska jön. Bár én a lányt sem bánom, csak egészséges legyen.
Mindenkinek szép estét!!!

Kép

Kép
Kép
dorinaeva
 
 


Szia Dorina!
Boldog szülinapot az ikreknek!! :lol:
De édes a fiad!! :lol:
Mond meg neki,hogy egy kis lányt is megtaníthat fára mászni,és aludhat is vele :lol:

mimi12
 
 


Piroska,
én írtam az anyósomról, szerintem Anetto nekem akarta írni.
Amúgy kétféle sütit is sütött :lol:

Ma voltunk a Corában, kaptam 3 kilmamagatyót. Egy farmert, egy elegánsat, és egy nyárit, azt csak azért, mert 800Ft volt, utolsó darab.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ismét szomorúan látom, hogy tényleg szinte semmi élet nincs itt 7végente...
Egy hét múlva újra jelentkezem...
Addig is mindenkinek minden jót!

Kép

Kép
hmbori
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok de ez a jó legalább pörög a topic.

Tündi: De mi voltunk Jázminnal a babavilágban. Láttad? annyira izgultam, szerintem az is látszott.

Kata: Nagyon szépek a fotók, gyönyörű a környezet. Egyszóval nagyon irigyellek. :lol:

Piroska: szerintem is jobb ha van ajtaja a komódnak. Igaz ezt is ki tudta Jázmin pakolni de kellett egy kicsi idő, hogy rájöjjön, hogy kell kinyitni és az is szempont, hogy létrának fogja nézni és felmászik rajta. Ez tapasztalat a mi polcos komódunkat Jázmin megmászta a frász jött rám amikor megláttam. Szóval mindenképp legyen rajta ajtó, szerintem. De ezt neked kell eldönteni,.

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
beusmimi
 
 


Piroska :oops: bocsi, tényleg Linácskának szántam már ezt a mondatot. :)

Hmbori: kár hogy csak hétvégente érsz majd rá :(

Nekem is elkellne néhány kismamacucc, de lehet, hogy mire odaérek a corába, akkor már nem lesz semmi. :(

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


igeeeeeeeeeeen sikerült belépnem :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Anetto
táblicskuba: február 12 ÁFP, február 14 4D, február 16 saját dokim

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Én sem tudtam egész nap belépni, pedig apunál lett volna lehetőségem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok
Végre jó lett a babanet...már elvonási tüneteim voltak ma :)
Beszéltem ma a dokimmal,de azt mondta,hogy a megbeszélt időpontba menjek csak azaz csütörtökön 12-re a magánrendelésére!
Szombaton vacsoracsatán voltunk és Én annyit ettem ittam ,hogy az csak na :)
Bepótoltam az elmúlt 1.5 hónapot kajába :)
Tegnap vásárolgattunk egy kicsit ,mert átalakítjuk a konyhát na meg a hálót lecseréljük egy új hálószobára :)
Ti tudtátok ,hogy nem egyformák az IKEA-ba az árak?
Én akkorát néztem,hogy az csak na!!!!
A Budaörsi olcsóbb mint az Örsi IKEA!
Mondjuk az Örsön akkor is jobb egy fokkal :)

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


szia Linácska, nem is gratuláltam még az uh képhez, tök jó h minden rendben volt.
Én szombaton megyek és remélem minden rendben lesz, illetve bizakodom, h megmutatja mie van :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Szia Noki, ti nyertétek meg az 5 lottót? :lol:
Persze csak viccelek, nekem is ma elvonási tüneteim voltak már :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?