Új privát üzeneted érkezett!

Dita,
ok, tudom, sokan cserélnének velem, hogy csak 4 órát kelljen várni, hogy láthassam a bébit.
Szerintem egész más lesz már, ha érzem mozogni, és minden nap tudom, hogy jól van.
Apát már fűztem, hogy vegyünk egy magzati szívhang hallgatót, nem túl drága, és fel is lehet venni a hangot DVD-re.
Vasárnap majd anyósnál megpróbáljuk sztetoszkóppal, nekik van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Boni,

te is szoktál álhisztizni? Ezt nem hiszem én el :lol: :lol: :lol: :lol:

Linácska,

mi próbáltuk a sztetoszkópot, de nem sikerült vele szívhangot hallani, viszont minden féle más hang jött, bélhangok és társai...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

a lombikos hcg táblázat is Embrió Transzver után számolja a napokat, nem a punkió után, nézd majd meg :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Köszönöm a sok jó tanácsot és a drukkokat! :lol:

Ha hazamegyek megnézem a könyveket a neten, és majd kettőt hármat biztosan meg is veszek. :lol:

Dita75!
Kívánom, hogy 1 hónap múlva neked gratuláljanak a többiek. +++++++++++++++

Zsuzska!
Nagyon gratulálok a 37. héthez! :lol:
Megkérdezhetem, hogy mi történt az előző babával? Ha nagyon intim vagy érzékenyen érint ne válaszolj rá. Csak érdekelt volna.

Denika!
Még nem tudom, mikor megyek UH-ra. Még a dokim sem tudja, mert ma akartam hívni, de szabin van. Úgyhogy majd csak hétfőn beszélek vele. De szerintem az majd csak később lesz.

Bumi1979!
Igen, ha hazamegyek felteszem. Ezt a csíkot már én is jól felismertem :lol:
Nagyon szurkolok neked is! +++++++++++++++++++++++++++++

Babaimado!
Megy neked is drukk!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Boniko!
Oké. Én is nagyon izgulok, mert ez még nagyon az eleje bármi történhet, de nem fog.
A dokimnak is megmondtam az inszemkor, hogy ez az első és az utolsó! Nézett is, mert nem értette. Mondtam, hogy ez sikerülni fog, és hát végül is bejött. Csak szülessen is meg ez a csoda.

Boni!
Tényleg nagyon jó a képsorozat és hozzá a szöveg is. :lol:

Timejka!
Ma voltál inszemen?

rodina74
 
 


Denike, esküszöm ismerős voltál biztos láttad hogy meg is torpantam, de nekem nem a babanet ugrott be, valahogy megéreztem hogy ismerjük egymást. Legközelebb szólj rám lécci.

Ditus, amúgy elmondom neked hogy a babák miért térnek haza kisebb súllyal a kórházból nem azért mert a tej csak 3.4. napon indul meg és fogynak hanem azért mert mert amikor megszületnek abban a súlyban benne van a infúzió súlya is, az oxytociné is amit kapsz a szülés alatt. Ezt a múltheti találkozón mondta a Sote csecsemőgyógyász főorvosa, tehát vmelyik baba megszületik mondjuk 4 és 30 dkg-val az a baba igazából nem is annyi hanem pár tized dekát lelehet nyugodtan számolni. Ezért is van az hogy a babák súlya csökken rögtön. :oops: :oops:


Rodina, nem titok, négy éve volt egy spontán terhességem. A 11 héten vetéltem el spontán. Utána jött egy kis kalamajka ami talán jobban megviselt mint maga a vetélés, deez egy hosszú történet a lányok sztem már kivülről fújják. A lényege, hogy a vetélés után nem jött meg a mensim két évig és amire már lehetett volna újra babánk a férjemnek olyan rosszak voltak az eredményei hogy már csak az inszemi jutott. Az inszemivel is elvergődtünk két évet mivel a férjem nehezen dolgozta fel ezt a csapást hogy ő lett a gyermektelenség okozója igy majdnem elváltunk. Tavaly keztük újra az egészet és a második inszemre beköltözött Oroszlán. Ennyit dióhéjban.

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!!!
Én még nagyon új vagyok itt!!!Lenne egy két kérdésem ha tudnátok segiteni benne megköszönném.
2009 01.27-28-án volt az első inszeminációm.
Ehhez kapcsolodna egy két kérdésem.
Mikor tesztelhetek?
Előfordulhat hogy fáj a bal oldalon a petefészkem és ez előjel lehet?
vius
Baja
 
 


Vius,
üdv itt. Szerintem ne keress tüneteket, általában ugyanolyan minden akkor is ha babás lettél, akkor is ha nem. Ha sikerült, még nagyjából most ágyazódik be a babócska, de tüneteket nem igazán okoz. Kapsz valami gyógyszert???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Vius!
Inszem időpontjához számított 13-14. napon tesztelhetsz.

Sztem itt mindenkinek más volt az előjele. Lehet h nálad épp ez az. Melyik oldalon voltak a tüszőid?

Sok sikert!
20150601134430
 
 


Pgsuska!

Nagyon sajnálom ami történt veled, de végül is happy enddel végződött, és így a jó. Köszönöm, hogy megosztottad velem.
És a sok küzdelemnek meg lett az eredménye.
Büszke lehetsz magadra!

Vius!

Én nekem január 22-én volt az inszemem, és nekem a doki azt mondta, hogy 2 hét múlva teszteljek. Ez volt tegnap, és hát már kimutatta, hogy pozitív, igaz azért halványan. Szóval szerintem még ne siesd el.

Nekem is fájt a petefészkem, sőt kedden úgy fájt minden, mint amikor a mensi kezdődik. Akkor azt hittem, hogy megjön. Szóval bármi lehet, az is hogy készülőben vagy egy újabb csoda. :D

rodina74
 
 


Most volt időm megnézni az iwiwen a kis csapatunk tagjait. Vannak akiket nem tudok beazonosítani. Akiket bejelölhetek még, dobnának egy privit! :lol:
Köszönöm

rodina74
 
 


Ma megyek dokihoz, hogy hogy állnak a tüszőim. Most már kb. 4 hónapja nem szedek semmit, úgyhogy nem tudom mi lesz.

Rodina gratulálok!

timejka
 
 


Timejka, akkor drukk neked az uh-hoz!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Na végre itthon vok!

RODINA
Majdnem másfél hónap, de én is remélem, hogy már készülnek a csajok a gratulákkal! :lol:

LINACSKA
Gyere majd a képpel meg mindennel.

MONIC
Bevallom én annyira nem akartam belelátni a lombikos dolgokba míg inszemeztünk nehogy az agyam nagyon ráálljon a témára, ezért nemsokára lesz egy csomó kérdésem hozzátok...... :oops: pl. hirtelen eszembe is jutott egy. Amikor elkezdem a stimut, mondjuk most 16-án az elsőt akkor rá hanyadik napra kell menni az első uhu-ra? és attól fogva már kétnaponta kell menni labor, és uhu minden alkalommal?

VIKI
Nálatok is gyönyörű tavaszi idő van? A kolléganőm épp ma nosztalgiázott, megnézte milyen babakocsija volt a kisfiának, és milyen jó volt vele tavasszal sétálni. Ma siet is haza, hogy elvigye amíg ilyen szépen süt a nap.
Én is belegondoltam, hogy jövőre már a Bogyó(ka)t fogom tologatni magam előtt. :D Kertvárosban élünk, szerencsére nem a benzingőzben kell tologatnom. Ilyenkor jó hogy már nem pesten élek.

Futsz már Lackó után? Mostanában kevesebbet jössz, gondolom már egyre jobban oda kell figyelni a kis ördögfiókára, hogy már ilyen "aktív" életet él! :D

VIUS
Üdv itt. Drukk a pozitív teszthez!

BIKFY
Még egy honfitárs! :wink:

Hyperlusta vagyok. Tegnap nagytakarítást csináltam a nappaliban. Mondom ma a konyhát csinálom, de belegondoltam, hogy már a felénél besötétedik és sötétben nem jó takarítani, úh. holnap fogom megcsinálni. Jó nagy meló lesz.
Na megyek, mert akkor megcsinálom a fürdőt az nem tart olyan nagyon sokáig! :wink:

dita75
 
 


Dita,

nekem a stimu kezdetétől 2 naponta volt vérvétel és uh. :wink:


Vius,

üdv itt, iyen korán még nem igazán lehet tüneteket keresni. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita!
Délelőtt szikrázó napsütés volt itt. Babakocsival mentünk be a cégemhez. Ott jól szétszedték Lacust. Nagyon jól viselte :lol:

A kertvárosi rész miatt irigy mirigy.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Ha nem jövök pár napig, mindig történik valami meglepi? :twisted:

Rodina! Gratulálok a zebrás teszthez! :D :D :D

Bumi!

A BMC-ben a igenis a punkció napja az első nap, tehát mindegy, hogy az embriótranszfer a 2. napon, a 3. vagy az 5. napon történik, a punkciótól számított 14. napon van a vérvétel. Hülyeség is a beültetéstől számítani, hiszen nem az a megtermékenyülés időpontja, hanem a petesejtleszívás. Ugyanezért a terhességi hetek forduló napja is (lombik esetén) a punkció napja. Ezért akinek 3 napos embriókat ültettek vissza annak 11-12 napot, akinek 5 naposakat annak "csak" 9 napot kell várni a vérvételre.

Nekem pl. okt. 18-án (szombaton) volt a punkció, okt. 21-én kedden a beülti, így nekem mindig szombatra esik a fordulópont. :wink:

Drukkolok nagyon! :wink:

Mi ma megyünk genetikai uh-ra, remélem minden ok lesz! Holnap beszámolok, mert már későn érünk majd haza. vajon kiderül a nemük? :roll:

Pusszantok mindenkit! :)

nellike
 
 


Nellike!
Nagy drukk neked az uhu-hoz! nálunk ott derült ki a kukac! :wink:
20150601134430
 
 


De jó Zsuzska!

Biztosan nagy kő esett le a szívedről. Most már hátra lehet dőlni egy kicsit (már ha tudsz) :) :) :wink:

nellike
 
 


Köszi Viki!

Én is reménykedem, hogy látunk valamit:)

Na, most már tényleg mentem.

nellike
 
 


Nellike!
Köszi az infót. Akkor végképp nem értem, hogy miért csak 12-én kell mennem vv-re. Bár az is a papíromon van, hogy menzi esetén telefonálni kell.Tehát simán elképezlhető, hogy menetrendszerűen megjön kedden, így el s eljutok a vv-re csütörtökön. Na mindegy, végülis ettől nem leszek terhesebb. :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Desviki!!
Mindkét oldalon volt de a bal felét nem mérte mert fájt mikor megakarta mérni .a jobb oldalon volt egy 20,3 mm ez volt 26.án de 23.án a jobban 13mm a balban 12mm 11mm 12 mm volt de gondolom ezek is nöttek addigra még pár milit.
vius
Baja
 
 


Linácska!
uprogestant kapok hüvelyen keresztül napi 3 szemet.
vius
Baja
 
 


Timejka drága, mi újság veled? Indult ma az inszemi???
Vendég
 


Vius, üdv közöttünk! Hogy bírod az utrót? Nem vagyok tőle álmos? Én tiszta zombi vagyok tőle.) De azért tetszik.
Vendég
 


Bocsi, hogy utólag két nappal kapcsolok, de Monictól azt szeretném kérdezni, hogy a kozmetikusnál hogy tudták a lábát legyantázni egy nagypocakú kismamának:))))?? Hogy oldották meg, hogy az alsó lábszárat hátulról kopaszítsák? Mert ilyenkor hasra kellene fordulni:)))
Nem hiszitek el, de egész nap ezen gondolkoztam:)))))))))))))))))
Vendég
 


Szia Twist!!
Biztos hogy a gyógyszertől alszol sokat???
nem hiszem nem ir és nem is hallottam ilyen mellékhatásról pedig volt nálunk a családban aki alkalmazta.lehet nem az utrotol hanem az utódtól alszunk sokat.:-)
nekem Pote nőgyógy klinika január 27 -28 Dr Várnagy
vius
Baja
 
 


Twist!
Szájon át szeded az Utrót?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Twist!!
Nem az orvos azt mondta hüvelyen keresztül kell alkalmazni .kicsit kellemetlen de a babáért bármit megtennék.
vius
Baja
 
 


Válaszoltam Twist helyett Bocsi de ugy néz ki már nem látok rendesen :-)
vius
Baja
 
 


Twist!
Állva gyantázzák le hátulról ;) Legalábbis az én kozmetikusom így csinálta.
20150601134430
 
 


most mennek kell szallagavatóra majd később benézek ha nem bánjátok:-)sziasztok addig is
vius
Baja
 
 


oké Vius!!! :wink:

Hüvelyen át ficcentem be az utrót.

Aha, szóval állva gyantáznak, köszi! El sem tudtam képzelni:)))
Vendég
 


Tudom, hogy Zsuzska írta, hogy a tanfolyam tanulták, hogy mensi ideje előtt nem lehet tesztelni, mert a HCG szint magasabb. De nézzétek meg, hogy tegnap milyen tesztem lett. És ezek után mindig meg szokott jönni, az meg már szemétség! És minden hónapban ez van:((((((((((((((((((( Agyan eldobom..........


Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.06 17:13-kor.
Vendég
 


Twist!
Ez nem túl jó minőségű tesztnek tűnik. Milyen fajta?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Maria Romed vizeletsugaras teszt, 850 Ft volt asszem.
Vendég
 


Na az sz@r. Az mindenkinek ilyen.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szerinted melyik az, amit érdemes megvenni? De tényleg. Mert mindig beleélem magam a sz... tesztek miatt, aztán meg hoppá van.

A párom nem engedett ma teszteket vásárolni, mert már minden pénzem ezekre költöm.:-)
De ha nem jön meg hétfőn esetleg, akkor veszek valami jobbat.
Vendég
 


Twist,

fekve gyantáztak csak a hátsó részhez oldalra kellett fordulnom :wink:
Remélem, hogy a teszteden a csík nem szellemcsík :wink:

Bumi, Nellike,

a Kaáliban az ET után számítanak mindent. Ha a punkció lenne a mérvadó akkor én március 4-én szülnék, de itt a városban is az ET-től számítanak.
Ez nagy dilemma szokott lenni más topicokban is (sőt van, ahol komoly viták tárgya), szerintem intéztete válogatja.... A baba pedig úgyis akkor fog megszületni amikor ő akar, teljesen mindegy, hogy a punkciótól vagy az ET-től van számolva :wink:

Viki mami,

jól tettétek, hogy kihasználtátok ezt a csodás időt. Én is szinte egész nap kint voltam, tettem-vettem öregesen, de aztán iszonyúan ekezdett fájni a hátam (pedig nem erőltettem meg), azóta bent vagyok és pihenek. Annyira jólesett kint lenni a friss levegőn :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jaj, most írta egy barátnőm, hogy az ő ismerősének a férje is rápipilt erre a fajta tesztre és attól is szellemcsíkos lett.:))))))))) :roll: Na, hallod, milyen minőség???
Vendég
 


Twist,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist!
Bármi mást vegyél, csak ezt a fajtét ne!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ezt a lombikos dolgot végiggondolva pedig úgy gondolom, hogy az a logikus, ha a punkciót tekintjük a pé napjának. Tehát az azt követő nap az 1. DPO. És ez tényleg így is van, mert másnap reggel már fenn is volt a hőm.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Na, megyek lassan, mingyá itthon lesz a zuram.
Egyébként a tesztelés miatt izgat ennyire ez az egész, hogy mikor is érdemes legkorábban.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Rodina, mikor mész majd dokihoz, hogy megállapítsa hivatalosan is ezt a klassz dolgot?:)))) Akkor tehetnél fel várandós vonalzót, azok közül is nagyon szépek vannak a Nőivonalon.
Vendég
 


MONIC
Köszi a választ. Hát akkor asszem lassan megint irathatom magam tp-re.

Mindenkinél így volt? Nellike, Bumi ???
Ezt a dpo-s dolgot én is úgy tudtam, mint Bumi, hisz az inszemnél és spontán is úgy van, hogy a pé utáni nap az 1. dpo, ezért is kellett a 14. dpo-n tesztelnem.

NELLIKE
Azért ha még nem leszel túl fáradt megírhatnád nekünk hogy mi volt az uhu-n, én már nagyon kiváncsi fáncsi vagyok!
A stimu kezdetétől számítva neked hányadik napon volt a punkció?

TWIST
Na és végül terhes volt a pasi???? :lol: :lol: :lol:

TIMEJKA
Drukk a dokkerhez! +++++++++++++++++

VIKI
Ne légy mirigy, nemsokára költöztök! :wink: Holnap megint húzzák a lottószámokat! :wink: :lol:

Velem könnyű dolga van a kozmetikusnak, mert a lábamon csak elől nő szőr és ott sem vészes! :D

dita75
 
 


Nemone még csak most válaszolt az sms-emre:

Rékával minden rendben! Engem ma ismét műtöttek, mert valami alvadt vér maradta méhem és a hólyagom között, és attól voltam lázas.

dita75
 
 


Ditus:))))))))))))

Itt van cserébe valami:

Kép
Vendég
 


Köszi Ditus az infót!
Jaj, szegény Nemone, hogy megint műteni kellett!:(((((((((((((
Annyi jó van a dologban, hogy legalább odafigyelnek rá a dokik és jó kezekben van.
Vendég
 


TWIST

WOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!! :lol:

Miért is kaptam cserébe???

dita75
 
 


Dita,

sokat gondoltam mostanában Nemonéra, sajnálom, hogy ismét műteni kellett, de legalább kiderült a láz oka. Most már nyugodt szívvel tud tejet adni Rékának ha felépül a műtét után.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: