Ezek itt mi vgyunk
Csucsu
Azert irtam a dokis dolgot mert ugye o varni akar...ha te nem szeretnel varni akkor tovabblephetsz esely megvan...most tom bizol a dokiban meg hallgatsz ra...de itt fogsz orlodni 3honapig ha nem jon addig esetleg megint ossze es aztan ugyis lepsz...csak nem mind1,hogy mennyire leszel ki
Es tudom mindenki mindig ngyon okos tud lenni meg otleteket is mindig tud mindenre...en ilyet nem tok csak a velemenyemet mondom el
A beagyazodast betegen meg egy kisfilmbol vettem...ott mondjak,hogy az embrio egy parazita vegulis vgyis a szervezet szamara es ezert elkezd dolgozni ellene...ha az immun rendszered kicsit kivan...logikusan mar ez a vedekezo ellenallas sem olyan eros...
Na mind1 a lenyeg mindenki mashogy tudja ugy ahogy mondod...Ugyhogy nehez okosnak lenni
Remelem nem haragszol meg ram de en a helyedben nem varnek meg 3honapot hanem mennek tovabb inszemre
De ez csak az en velemenyem
Igazsag szerint nekem az se tul biztato legalabbis az en esetemben...de mindenki mas
Zsu
Neked sem tok mit irni es tod miert mert en pont nem szeretem amikor ilyenkor mindenki nyomatja a van meg ennyi ido meg ez meg az(Nocika nem rad gondolok
nem errol a topikrol van szo
)En is tudom a sablonszoveget...en uncsi tudom ezert en nem mondom sooot en mar eleg pesszimista vgyok hozza,hogy higgyek a csodakban
Szal en alapbol sem ngyon biztattalak
Merthat az a bizti ha a bebi a pociban van...hiaba megy valaki inszemre,lombikra vgy van egyutt pe-kor...ez nem eleg...valami +mindig kell
es persze,hogy szoritok meg izgulok mindenkiert de nem biztatom annyira,hogy esetleg megjobban beleelje magat aztan jon a kopp
Majd ha hozza mindenki a +-os tesztet menzi elmaradta utan
Na kerem akkor dorbezolunk
Addig en nem futok felesleges hitet...mert en alapbol ilyen vgyok...nem attol lesz a masik babas...es csak no az onbizalma belebeszelik a babat aztan meg jon piri es a depi...
Na mit akartam meg
Hat ilyesmik tudod te ngyon jol...
Csajok
Bar nekem nem mondjak de altalaban mint pl. Zsunal most sokan azt irjak most tuti osszejott
na nekem ez a halalom
vgy szeded a clostit es na most tuti osszejott....meg minden jel babas tunet
Hat akkor elmondom nektek,hogy a menzesz a noknek 2hettel elotte vgy kozben nem tom hany fele jelet mellekhatast tud muvelni
Koztuk ugye a rosszkedv,ehsegerzet,bizonyos dolgok megkivanasa es meg sorolhatnam....tom mert most voltam dokinal es mondta
Erre jon mindenki uuu az babas tunet...jah vgy menzis...
Noci
Akkor most a szuleszno elvallalt?Igy latatlanban neked o jo?Nem akartal talizni vele elotte?
Meselj delben mi volt
Es igen koszi Isten eltesse Apost komat
Melaszka
Szep az uj avatarod
Nekem nem irtal semmit
Pendi
Te merre tekeregsz ma hogy csak beugrottal
AZ almom:
Feher ruha volt rajtam,szoke volt a hajam kivolt bontva es nem ertettem miert nem lett felkontyozva
kb 20-an voltak ott en meg tok kivoltam,hogy otthon is kell meg 1 eskuvot csinalni mert,hogy ugye nekem otthon van mindenki
De ott volt apa meg en
jo volt azert csak tom nem boldogitott,hogy nincs ott mindenki
na meg a hajam
Almoskonyvben azt irjak legalabbis amit en neztem:vagyakozas az eskuvod utan amit eltitkolsz az ismerosok elott
Apos szulinapja:
Nem tom hany eves lesz
Igen nem surun talizunk....minden egyes ngyobb esemenyen
pl. szulinap,karacsony
hat most az apukajanak van a szulinap....es valami etterembe megyunk
Ir neki anyuja emailt es kerdi mindig mikor jo,meg hogy hova menjunk
Na meg,hogy a Bridget jon-e
Arik...szerintem ngyon orulnek,hogy vgyok neki
Ajit vettem mindenkinek mert karira kaptam tolunk en is csomagot
A tesojanak es a felesegenek valami ilyen furdofolyadek vgy hogy mondjak meg aranyos kis gyumolcsgyertya kollekcio.Az anyosnak nem tudtam meg venni semmit de egy szep lila gyertyaban gondolkodom asszem a lila a kedvenc szine meg egy arckrem valami jobb fajta
Apos meg kap teniszpolot
Legalabbis parom szerint imad teniszezni meg a kertben kint lenni....de hat kapat megsem vehetek neki
vgy viragmagot
Ugyhogy holnap meg lesz egy utunk venni apukajanak polot mert en nem tom hol arulnak ilyen sport polot