Új privát üzeneted érkezett!

És már 3 napja, a 14. naptól érzem, hogy feszít a jobb oldalam. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle, lehet emberi időben lesz a pé?

Kép

Kép
ranita1979

ranita minen lehet....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én egyelőre semmit nem érzek a Closty-ból, de csak ma szedtem be a 4. szemet. De nagyon figyelgetem magam, mert félek a hiperstimulációtól, vagyis attól, hogy a kis petefészkemben ragadt, cisztákká fejlődött petécskéim is reagálni fognak, megnőnek és szétreped a petefészkem. Úgyhogy ezért kérdezem, ki mit érzett. :shock:

KépKépKép
bikfy

Bikfy! Ilyenekre ne is gondoljál!!!!

Ranita! Miért ne lehetne emberi időben pé.? Neked is szép nevek vannak a tarsolyodban!

Teri

KépKépKép
pruci

bikfy ez a brutális esetek közé tartozik......én is élek semmi bajom..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pruci,
mert nekem mindig később szokott lenni, utoljára, mikor terhes lettem a 24. napon volt.

Viszont nem tudom mi van velem. Érzem még mindig a jobb oldalt a szurkálást néha, de picit barnázok. Remélem teljesen felborult a szervezetem, más se hiányzik a boldogságomhoz :evil:

Princzike,
múltkor ki voltam akadva a munkahelyeden, erre apa ma hív, náluk is bevezették a 4 napos munkahetet :evil: .F****.

Kép

Kép
ranita1979

ranita az nem jo ha már most barnázol.....
voltatok együtt a pároddal?az is lehet akkor megsértethetett vmi odabe...... :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ranita én többet nem veszek lh tesztet. Nov. és dec. hónapban csináltam. Együtt voltunk mikor két csíkos volt, meg amikor halvány két csík volt, éreztem a pé-t is és semmi eredménye nem lett :( Többet nem költök rá. Bár tudom, hogy nem sokat segít a hőmérőzés azért adok neki egy esélyt. Hátha...

Nálunk gond lesz a névválasztás, mert egyikünknek sem tetszik ugyanaz. Lányvevek közül nekem nagyon tetszik a Léna, de apinak nem :( Ő Emma párti. Fiúk közül nekem nagyon bejön a Zétény, Zsombor de ezek nem jók a vezeték nevünkhöz (Szűcs).
Annyit azért hozzáteszek, hogy mint Pruciéknál, nálunk is én nyertem annó Barnabással :lol:

Kép
Kép
nyanya77

én anno vesztettem a név választásnál...én nem mátét akartam....ami nekem tetszet az a belián.....de a családnak nem jött be.... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Tudom, hogy te életben maradtál a Closty-tól, de neked nem is volt PCO-d. Nekem így extra veszélyes.

KépKépKép
bikfy

Bikfy
Ne gondolj már ilyen szörnyűségekre! Én is túléltem a Clostit :) Remélem még párszor túl is fogom :) Bár mondjuk nekem repesztettek.... :roll:
Nem lesz semmi gond sem nálad. Gondolom a doki UH-val azért követi. Ha meg nem, akkor kérjed, hogy legalább félidőben csináljatok egy UH-t.

Ranita
Részvétem a négy napos munkahétért! Én úgy vagyok vele, hogy inkább dolgozok kevesebbet, de megmaradjon a munkahelyem... Bár nagyon bosszant a pénz. Én most, hogy ettől a héttől már csak 3 napot dolgozok hetente a fizum 60%-át kapom. Ettől egy kicsit azért pipa vagyok.

Kép

Kép
princzike

Csajok!
Annyira szép neveket találtatok ki !
Nekem lány névnek nagyon tetszik a Jázmin, de gondolkodtam a Barbarán is a vezetéknév miatt. A fiú lenne, mi a Boldizsáron gondolkodtunk még... De még nem alakultak ki teljsen.

Emlékszem, hogy volt olyan este pár hónappal ezelőtt, mikor párom nagyon beleélte magát, hogy pik-pakra babánk lehet - akkor még nagyon sok minden nem derült ki... -, este befeküdtünk az ágyba, én halkan tévéztem, ő meg a Névutó könyvet nézegette. Olyan édi volt :)

Kép

Kép
princzike

Majd elfelejtettem :)
Kaptam 12-re időpontot UH-ra, hogy megnézzék odaben van-e PÉ. Most nagyon izgulok miatta :roll:

Kép

Kép
princzike

Princzike!

Holnap 12-re? Jajj, nagyon szorítok Neked! Kíváncsi vagyok, Nálad lesz-e peteérés. Majd feltétlenül írd meg! :wink:

KépKépKép
bikfy

Sziasztok.Én is éldegélek még ám....csak lassan jutok ide,még mindíg költözési fázisba vagyunk,ma lett kész a konyhabútrom:)
Az epém lassan lecsitul,de nagyon nem bírja még a terhelést,viszont sajna ennek hatásaként szerintem,megint itt van a székrekedés :x ,és nem tudok mit kezdeni vele... :oops:
Holnap megyek fogorvoshoz,ááááá nem szeretem.Ilyenkor csak megnéznek,vagy ha gond van csinálnak is valamit?Azt hiszem lyukam nincs,de hát ki tudja.....
Valaki kérte a uh képeket,ezeket sajna most nem tudom feltenni,pontosabban nem látom értelmét mert ugye hasi uh-on készül,és csak 1 d-s és a foltokon kívül nem sok mindent látni rajta :( DE!Hétfőn megyek a 18 hetes uh-ra onnan hozok majd megint nektek képeket.
Jaj ezek a nevek tényleg mind gyönyörűek,lassan én is kezdem apát meggyőzni a Zétényről,nekünk a vezeték nevünk se egyszerű és a 2 szerintem nagyon szép:Kaszalik Zétény.....
Na most megyek,még vár a vasalás....

Vernike

Kép
vernike25

vernike én is most vasaltam...de hagytam holnapra is mert elfárdtam....mi lesz később......... :shock: :roll:
princzike drukk az uhra........ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska akkor te ügyes vagy
én csak a zokni párosításig jutottam

Vernike

Kép
vernike25

majd holnap folytatod...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is vagyok, csak kikapcsolódtam egy kicsit és ritkán jöttem.
Nyanya: miért mentél hormonvizsgálatra éhgyomorral? Én mindig ettem előtte :oops: Ha csak hormont néznek akkor én úgy tudom hogy lehet előtte enni.
Hát szebbnél szebb neveket választotok lányok. Nekünk van már fiú nevünk és mondtam a férjemnek, hogy ha végre egyszer babás leszek és kisfiú lesz, akkor csakis Bálintnak fogjuk hívni. Szóval ebben meg is állapodtunk.
Ranita: a barnázás nem igazán jó. Nem lehet hogy egy kicsit rakoncátlankodnak a hormonok odabent? Attól talán lehet. Nekem akkor volt amikor még nem tudtam róla hogy gond van a hormonokkal és hát akkor volt középidős barnázásom. Szerencsére az utóbbi időben nem volt.
Nekem hétfőn nagyon fájt a hasam, azt hittem szétszakadok, de kedd reggelre szépen alábbhagyott. Így kedd reggel felzaklattam a férjemet még meló előtt, hogy csatába kellene küldeni a kiskatonákat :lol: És tegnap este is küldtünk egy újabb hadsereget bevetésre, hát hogy mennyire életerősek nem tudom, mert elég nagy strappának voltak kitéve mostanság :lol: :oops: gyakran volt ütközet :oops: Mára már teljesen elmult a hasfájásom. Igazából most nem is igazán érdekel hogy eredményes lesz e a hónap. Már felkészültem rá, hogy megyek vissza a dokihoz és hogy a folytatás kivizsgálások lesznek. Majd kiderül.

KépKép
csige-bige

csige az jo ha nem is gondolsz rá....meglásd meg is lesz az eredménye...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Olyan arik vagytok ahogy neveket válogattok.Nagyon szépek. Nekem fiúban a Patrik és a Szabolcs tetszene, de apinak mindenárom a Bence. Lányban a Csenge és a Luca, de ő szeretné az én nevem az Edinát. Én viszont nagyon nem....de ej ráérünk arra még.
Egyébként köszönöm a hozzászólásokat.Egy kicsit megijedtem mert nekem még sosem volt ilyen fehér folyásom..... a másik topicban azt írták a lányok, hogy pé után 1 héttel normális a fehéres folyás.De ez totál olyan volt mint a sperma :oops:
KÉpzeljétek két nap szabin vagyok.. :lol: remélem tudok intézni a dolgaimat amiket terveztem...

Kép
kissedi

kissedi azért pihenj is a két nap alatt........ :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bikfy
Bocsi, félreérthetően írtam. 12-ikére délután fél négyre.
Remélem lesz ott valami :)

Vernike
Hajrá költözés. De jó is lesz :) Külön a szülőktől, csak ti hárman :)
Milyen lett a konyhabútor? Na jó, azon kívül, hogy nagyon szép :)

Kép

Kép
princzike

princzike drukK!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi, elkél :)

Kép

Kép
princzike

Sziasztok.Túl vagyok a fogorvoson,hihi 2 perc volt az egész,mert hála Isten nem talált semmit!!!Majd még 2 hónap múlva vissza kell mennem hozzá....haj,úgy megkönnyebbültem,nem volt semmi kedvem kezelésekre járni,bár nem is éreztem én sem szükségét...
Holnap védőnéni okosításai,már alig várom mit mond az új epe-akciómra.... :?
Princzike,ari a kérdésed,hát olyan konyhabútor kinézete van...nem tudom,hogy kell leírni.Igazából tavaly csináltattam még anyósomhoz,de szét szedettük mikor haza költöztünk,a mostani konyhám is kb.olyan lett,így át tudtuk építetni,1-2 plusz elemmel..Ilyen cseresznye színű majdnem,egyszerű és nagyon praktikus....beige csembe,hasonló munkalappal...
Jaj és képzeljétek ma átvették a házunkat,megkapjuk a lakhatási engedélyt lassan.Ez a bank miatt kell leginkább... :evil:
Na ma semmi babás témát nem hoztam...ne haragúdjatok...
Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek nagy gond ha még csak 1-2 -szer éreztem mintha mozogna a baba???Hiába figyelek,nem érzem még...néha csikis,de más nem...
Na elteszem magam holnapra,hosszú volt ez a nap.....
Puszi mindenkinek!!

Vernike

Kép
vernike25

vernike még teljesen normális hogy alig érzed......kb még 2-3 hét mire jobbann fogod érezni.
én mátét a 21.héten éreztem először ugy igazán......... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vernike
Tök szupi akkor a konyhabútorod. Nekem is csereszenyszínű és bézs csempénk van. Ja és a legjobb, ami nekem nagyon tetszik benne, hogy kértem bele cicás mintát. Két cica ül a kávézóasztalnál és capucchinót iszogatnak. Egy fehér meg egy fekete. Olyan arik :)

Nita
Hogy viseled magad? Minden ok? A kis bohóc jól viselkedik a fiókban?

Annyira irigyellek most benneteket csajok.
Én még mindig a február végében bízok, hogy jók lesznek teljesen a leleteim és akkor gőzerővel lehet újra indulni :)

Kép

Kép
princzike

Princzike!

Akkor én előbb kérek drukkokat, mert 9-én reggel megyek ultrahangra. Egyelőre nem érzek semmit, hát kíváncsi vagyok mit okoz majd nálam a Closty. Kíváncsi vagyok, lesz-e peteérésem, ill. hogy megvannak-e még a cisztáim. Szorítsatok! :wink:

KépKépKép
bikfy

princzike edig nagyon jol viselkedik kisbohóc a fiokba...... :)
reméljük holnap már mutattja is magát és a szivecskéjét is........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bikfy
Mennek a drukkok ++++++ ! Biztos, hogy volt PÉ-d! És remélem a ciszták megfutamodtak :)

Nita
Már várjuk a képeket! Remélem kapsz belőlük egy rakatot, amit közkinccsé tehetsz.
Végül mi lett a tanfolyammal? Jársz még vagy abbahagytad?

Kép

Kép
princzike

princzike muszály járnom a tanfolyamra.....nem hagyhatom ott.........
tul sok pénz van benne....még 2 honap és vége.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita!
De jó, már 6 hetes is elmúltál.

Princzike!
Szerintem mostanában lesz peteérésem, kezd szurkálgatni a hasam. Jó lenne elkapni a dolgot, de természetesen k...ra elkezdett fájni a torkom, most mindenre tudok gondolni, kivéve a szexet.

KépKépKép
bikfy

bikfy azért a cél érdekébe egy probát megér........ :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita mikor mész dokihoz? Vagy már voltál is? :oops:
Vendég

Kép
sziasztok.....ime itt az én kis 3 mm-es babom.......már pulzál a kis szivecskéje!!!!!
viszont sajna van méhszájsebem:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:D Jaj de jó! Babuci! *ugrál* Ugye hallottad a szívhangot ugye igen? !:D De rég is volt, mikor én voltam először :) Elbőgtem magam amikor meghallottam :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Nita nagyon örülök neked, édi a babód :lol:
Mi lesz a méhszájsebbel?

Bikfy kúráld a torkod gyorsan, aztán apára fel!

Princzike drukkolok neked az uh-ra.

Nekem is mostanában lesz pé-m, ill. a rendszertelen ciklus miatt csak saccolni tudok. De a hőmet méregetem rendesen, ráadásul szinte mindig ugyanaz 1-2 tizedes eltéréssel, úgyhogy látni fogom, ha van (vagyis inkább volt) valami. Apával már meg is beszéltem, hogy mihelyt felmegy a hőm egyből rámászom :oops: :lol: Azt mondta semmi gond, legfeljebb egy kicsit késik a munkahelyéről--- :lol: :oops:

Kép
Kép
nyanya77

anuk nem hallottam a hangját mert még csak pulzál.de köv uh-n már hallani is fogom.
nyanya majd műteni kell.de csak ha meglesz a baba....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita! hatalmas gratula a szívecskéhez!!! Momst irigykedek rendesen. :lol: :lol: :lol: Gyönyörű a babó!
A méhszájseb mitől alakul ki Ez nagyon rosszul hangzik.

Mindenkinek drukk az uh-hoz!!!
Nekem ez a 27. napom, de már nagyon morgós vagyok, úhogy ebből is piri lesz. :twisted:

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok! Elmentem megy másik dokihoz, mondván az enyém síel. 18,6 mm lett a baba. Most megnyugodtam. Láttam a szívét is, szépen mozgott. Csak ez a hányinger ne lenne.

Kép
Kép
naegele78

Naegele! Hatalmas gratula neked is!!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Ezt most találtam, és annyira aranyos (és megható), h muszáj volt ide feltenni...

Két kis magzat beszélget egy anya hasában, ami valahogy így hangozhat...

- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.

- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki.
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.

- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.

- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.

- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.

- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.

Teri

KépKépKép
pruci

pruci jopofa ez a történet!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ma nem tudtam belépni a babanetre. Pedig reggel ki akartam írni magamból a bánatomat.

Egy árva petém sem érett meg annak ellenére, hogy ebben a hónapban szedtem a Closty-t. Viszont tele vagyok apró cisztákkal. Hát ez van.

Azt mondta a doki, hogy egy percig sem várhatunk tovább, el kekll kezdenem szedni a Metformint. Már csak ebben bízom. Fingom nincs, ez után hogyan lesz. Jövő hétfőn megint kell mennem a kórházba vérvételre, hormonvizsgálatra. Aztán remélem, megkapom a Met-et. És onnantól a Jóistenre bízom magam. Lesz, ami lesz. :wink:

KépKépKép
bikfy

SZiasztok!

Bikfy! Basszus, ez nem jó hír :cry: :cry: :cry: De higgyél benne és minden rendben lesz! ANnyira érzem h nemsokára ott lesz a pocidban egy baba! Figyeld meg, a Jóisten segíteni fog!!! De ha gondolod, h ez segít, akkor menjél el egy olyan templomba ahol még sose jártál ezelőtt és imádkozzál Istenhez h küldjön neked egy kisbabát. Ha hiszel az ilyenekben. Egyik koleganőm ajánlotta annó, elmentem egy zarándokútra és 4 hónap múlva ott volt Petra a pocimban egészségesen. Nálam bejött.

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Hát nem mondhatnám, hogy pörög a topic :(

Bikfykém annyira sajnálom. Nagyon drukkoltam pedig neked :( De ne keseredj el, Te mindig olyan pozitív vagy. Maradj ilyen továbbra is! Biztos hülyeséget kérdezek, de ez a Metformin mit is csinál?
Én is jövő hétfőn megyek vérvételre a hormon vizsgálat második felére. Úgy szeretném már tudni, hogy mi van.
Puszi és buksisimi neked :D

Kép
Kép
nyanya77

Sziasztok Lányok!

Köszönöm az együttérző szavakat. Nem vagyok elkeseredve, inkább mérges vagyok. Plusz röhögök is magamon. Tudjátok, egy hete még azt bizonygattátok, hogy nyugi Bikfy, nem fogy szétrepedni a petefészked a Closty-tól. Hát nem is repedt, mert nem történt semmi. Tényleg igaz a mondás, hogy kár előre félni dolgoktól.

Mérges meg azért voltam, mert a folyosó tele volt kismamikkal. De!!!! 10-ből 9 lány olyan pereputtya volt, hogy az szégyen. 17-18 éves, iskolázatlan, fogatlan és szó szerint némelyik büdös volt. Arról nem is beszélek, hogy a marha a kórházajtóban dobta el a cigijét. Most mondjátok meg, miért van ez így? Nekünk nem sikerül, másokból meg potyognak a gyerekek. Ez úgy bánt. Pedig tudom, hogy butaság, de talán ti megértetek. Amúgy jól vagyok lelkileg, de amikor hazaértem, úgy éreztem, hogy ki kell adni magamból a dühömet. .. Hát sírtam egy jót. (Látjátok, én is szoktam ám néha bömbizni. Akármennyire is pozitív az ember, néha a felhalmozott feszültséget ki kell adni.) Na szóval ettől jobban lettem, most meg már úgy vagyok, hogy minden okés. :lol:

KépKépKép
bikfy

A Met-ről röviden:cukorbetegeknek adják, mert rendezi a vérben a cukorszintet. És hát ugye az egész PCO-s galibát ez okozza. Amikor rendezi a cukorszintet, vagyis az normalizálódik, akkor lassikán elmúlnak a ciszták is. Ez után pedig magától beindul a peteérés. Én nagyon bízom benne.

Az egyik barátnőmet 4 év sikertelen küzdelem után 3 hónap alatt rendbe tette. És spontán terhes lett. Holott a mensijét várták, hogy indulhasson a lombik. Az ilyen történetek éltetnek. És bízom benne, hogy sikerülni fog. :lol:

KépKépKép
bikfy

Nyanya!
szorítok és kíváncsi vagyok, mi lesz a hormonvizsgálat eredménye.

Pruci!
Én hiszem, hogy a Jóisten megsegít, de nem kell talán ahhoz új tempolm sem. Ha itthon imádkozok, az is elér hozzá.
:wink: Mi van Petrusoddal? Nem beteg?

KépKépKép
bikfy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?