Új privát üzeneted érkezett!

Akkor lehet, hogy tényleg intézményfüggő mi minden szerepel a leleten! Én is kíváncsi lettem volna a kor-kockázatra, az edwards-kórról viszont nem is hallottam :oops:

Az övlehúzó tényleg jó, én már be is szereztem :) Milunál is volt (szerencsére), mert balesetem is volt az utolsó hónapban :(
Egyébként felesleges megvenni, mert bérelni is lehet! http://www.minimano.hu/kolcsonzes/11/
Vendég
 


Sziasztok!

Egész délután nem tudtam belépni :twisted:

Csilla: A kis Koala nagyon édes. Komolyan ezt a képet könyvekbe lehet rakni annyira jó lett.

Holnap megnézem az IWIW-et.

Bocs hogy csak ennyi

Mindenkinek jó éjt.

Piroska: Én sem nagyon tudok aludni. Hasonalvós vagyok, állandóan pisilnem kell. És ha nem magamtól kelek, akkor tuti Ádinak van valami nyűgje.

De lesz ez még jobb is :lol: 10 év múlva

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Sziasztok!

Piroska:holnapre megy a drukk.

Linácska:neked is 16:40re.Ha tudsz hozzál majd képet is!!!
Még jó,.hogy ham,arabb voltála bank felé.

Jimbone:nagyon durva amit leirtál.Azért ha tudod nézesd meg a vérnyomásdo ez nem játék. Milyen suliba jársz?

Én hétfőn emailben kapok kombinált teszt eredményt igaz arra csak az lesz ráirva,hogy negativ.Minden más eredményt levélben kapok meg remélem még a jövő héten.

Márk délután végre evett egy keveset, sajna estére lett egy kis hőemelkedése és már 3/4 8kor elaludt az ágyuknk előtt.Fel kellett ébresztenem de legalább 15 percet igy s aludt.

Jó éjt, holnap próbálok jönni, apa itthon lesz áén meg vásárolok a szombati bulira.
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Mennyi horrorsztori van errefelé, bankrablás és ájulás.... Viccen Kívül, Jimbone, remélem, most már jól vagy, szerintem is igaza van Sissinek, nézesd meg a vérnyomásod.

Irdab,
aranyos vagy, hogy érdeklődtél, de nálam tényleg semmi extra nincsen. Ház, illetve lakás után rohangálunk állandóan, amikor éppen nem dolgozunk. Kezd elegem lenni a sok romhalmazból, meg a sok félig kész ház látványából, ahol csak úgy röpködnek a milliók :( Szóval a hangulat nem túl rózsás, de ez eléggé off-topic.

Baba-ügyileg minden OK, végre bejelentkeztem védőnőhöz is, ahová jövő pénteken megyek. Tartottam tőle, hogy kiakad, hogy még nem voltam ott, de egész megörült, hogy jövök, mert Budapesten az V. kerületben alig születik baba. Persze nem mondtam neki, hogy nagyon remélem, hogy a mi kis alienünk sem itt fog megszületni :)

Szóval semmi extra érdekes, inkább csak olvaslak benneteket...

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Sissi,
köszi a drukkot. Remélem minden ok lesz. Bár azzal biztatom magam, hogy csak úgy egy 2 hete már 5 cm-es baba nem tűnik csak úgy el a pocakomból :lol:

Szerintetek az normális, hogy 68 kilóval lettem babás, és most meg már csak 63,6 voltam reggel???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Piroska,megy a drukk mára!Alvás,én még hason alszom.De Lucával volt szopis mpárnám és azon aludtam,istenien tudtam alukálni.Most is be fogom majd vetni :)

Ádibaba,bizony jó leszsz ez még jobb is 10év múlva :) Nekem elég sokat fel kell kelnem Lucushoz,pedig hát együtt alszunk!:)

Jimbone,jó,hogy ott volt a férjed és nem lett komolyabb baj!

Flake,még én sem voltam védőnőnél,majd 2hét múlva elmegyek :)

Sissi,hogy van Márk?

Linácska,jajj de jó lesz neked délután :) Hozz ám képecskét ha tudsz :) Hányástól fogytál le,vagy mitől?

Kép
Kép
tundi24
 
 


Jó reggelt,sziasztok!
Csak gyorsan,mert lassan útra kelünk.

Sissi!Nekem úgy rémlik Te is ott voltál ahol én a Bolgárkerék utcában.Ha igen,akkor ugyan ilyen eredményt kapsz mint én.
Ha nem ott voltál,akkor passzolok.

Az edwarts kór,az összefüggésben van a nyitott gerinccel,..stb-vel.Néha élettel összeegyeztethetetlen genetikai gondokat okozhat.
A nagyobb szám az ennek a rizikója.A kisebb szám a Down-é.
Amúgy a leletemet átmásoltam,dehát így kaptam ahogy ide betettem.Na jó az adataimat azt nem másoltam ide át :lol:
Nekem pl most életkori kockázat,nincs is a leleten.

mimi12
 
 


Tündi,
nem, nem hánytam, vagyis egyszer, de az akkor hányás-hasmenéses vírus volt. De még az után is 64,8 körül voltam. Azóta nem álltam mérlegre, csak ma reggel, és látom a 63,6-t. Igaz Lilivel is fogytam az elején, 81-ről 75-re. Szerintem nekem ez hormonális. Pl. mikor fogamzásgátlót szedtem, akkor szintén kb. 63 kiló voltam, ha meg nem, már felmentem 85-re is. Na meg ugye nem ehetek túl sok szénhidrátot, talán ez is közrejátszik. Remélem azért Pöttyel minden ok. Már nagyon várom a délutánt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek a drukkot!
Végre a kezemben tarthatom a Kombinált tesztem eredményét, amely a következő lett:

Vizsgált markerek eredménye:
PAPP-A szint: 1310.00 miu/L 0.78 MoM
Szabad ß-hCG szint: 35.8 Ng/mL 1.23 MoM
Tarkóredő vastagsága (NT): 1.30 mm 0.88 MoM

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1:11000
Kockázat a 18-as triszóma (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb, mint 1:50000

Én idáig meg vagyok elégedve az eredményekkel. Azt kell eldöntenünk hogy szeretnénk-e az Integrált tesztet is elvégeztetni.
Ki az aki megcsináltatja?

Kép
Vendég
 


Linácska, biztosan minden rendben van, drukkok neked!
Vendég
 


Piroska, ez nagyon jó eredmény, gratulálok!
Vendég
 


Nálunk itt a tavasz csajok 8) 8)

Tegnap nem tudtam jönni, mert de. fel kellett mennünk Pestre, hgoy megismételjék az integrált vérvételét... Azt mondta a nő, h. ilyet még nem látott, a cetrifugálás után is teljesen be volt alvadva a vér. Na, de most jó lett... Remélem, az eredmény is az lesz.
Egyébként most már bosszant, hogy mi nem a kombináltra mentünk, mert annak sokkal hamarabb van eredménye. Az integráltnak csak a 16. hétre lesz meg. Ha esetleg valami van - :roll: - , akkor ugyanott vagyok, mint a múlkor... Mondjuk most legalább már orrcsontot és tarkóredőt néztek.

Mimi :lol: a múltkori babánk Edwardsos volt, ami tényleg élettel összeegyeztethetetlen, de a nyitott gerinccel nem függ össze...kockázata pedig jóval kisebb, mint a Down-kóré. Tök jó, hogy nektek már van szuper eredmény a kezetekben. én az előzmények miatt kicsit parázom... :roll:

Piroska :lol: tök ugyanígy alszom,mint Te, de én az éjszakai wc-zés után azért nem tudok elaludni, mert hirtelen éhes leszek. Néha -azért nem minden éjszaka :wink: - ennem is kell valamit.. Tök röhej éjjel 3-kor a töksötét konyhában babrálni... De egyelőre nem híztam még...huh!

Irdab :lol: Tejszínes hal ---hmmmmm.. :P :P nyami! ki fogom próbálni.. Tőkehalból jó? az van most a mélyhűtőben... :roll:
Mondjuk mára már kitaláltam más, túrógombóc lesz tejföllel... meg valami cuccos bableves...napok óta kívánom a gombóckát :wink:
Nem emlékszel véletlenül, hogy a macis ágynak volt-e ágyneműtartója? mert a diósdi boltban van hozzá, de itt nem néztem meg. A férjem úgy emlékszik, hogy nem volt... SZerintem mi hamarosan megveszünk egy ilyet, de mindenképpen ágyneműtart.-at szeretnék..

Earhart :lol: Igen , képet kérünk!!! 8) 8) 8) napsütést... Augusztus 20.---a tűzijáték értünk is lesz!!!! 8)

Noki :lol: A szívhallgatás megnyugtató lehet. Annyira jó hallgatni a bb szivecskéjét... Mi a márkája a hallgatónak?

csajok! Tegnap én is megkaptam a kiskönyvem meg egy paksaméta beutalót. Azt nem értem, mi a sz@rért kell újra megnézni a vércsoportot, talán 4 hónap alatt nem sokat változott :lol: :wink: :?: Az afp-t sem értem. Ha már ilyen elavult, és mindenki megy egyébként is valamilyen genetikai szűrésre? Nekem a múltkor teljesen jó eredményt adott, aztán egy hónapra rá kiderült a halmozott baj.. no comment :roll:

Mával kiírt a doki, hétfőtől újra melóhegyek... Szerintem ritkábban tudok majd jönni és inkább estefelé... jobb lenne inkább itthon, de hát még májusig, ki kell bírni valahogy... :shock:

hu, még csomó mindent akartam.. így is szófosós lett :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Linácska: szerintem egyértelmű hormonális változás okozza nálad a testsúly csökkenését. Azt mondják hogy az is befolásolja hogy ha valaki szed valamilyen magzatvédő vitamint. Egyébként amikor én is szedtem a fogamzásgátló tablettát akkor kevesebb kiló voltam.

Kép
Vendég
 


Piroska :lol: :lol: gratula az eredményekhez!!!! megnyugodhatsz Te is!!
Mi integráltat csináltatunk. Az első felén vagyunk túl, a második része csak egy hónap múlva lesz meg, és az eredményt is csak akkor mondják meg. Fent pont ezen bosszankodom... :roll: addig megőszülök...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Csilla: köszönöm! Igazából nem is izgultam az eredmény miatt.

Kép
Vendég
 


Linácska,minden rendben lesz szerintem! :) A fogyásért írigykedem :)

Piroska,gratulálok az eredményekhez!Az integráltat nem csak akkor fontos megcsináltatni,ha ez nem jó?Bocsi,ha zagyvaságot írok,mert én még ugye nem voltam,nem tudom,hogy működnek a dolgok!

Kép
Kép
tundi24
 
 


Madaran: tényleg csak 2 hónap múlva lesz eredmény?! Kaptam tájékoztató, de mivel nemrég értem haza még nem tudtam elolvasni. Csakannyit tudok róla hogy az már 95%-os pontosságú meg 15ezer-be kerűl.

Kép
Vendég
 


Tündi: azt nem tudom hogy mikor érdemes megcsináltatni. Szerintem ha jövőhéten megyek a dokihoz akkor megkérdezem hogy ilyen eredmények mellett ő szükségesnek tartja-e. Vagy ha valaki nagyon biztosra akr menni akkor megcsináltatja. Szerintem majd megbeszéljük a párommal hogy mi legyen, meg az orvos véleményétől is függ.

Kép
Vendég
 


Piroska :lol: azért nem két, csak egy hónap múlva, de azért sz@r, mert akkor már úgysem tudsz mit csinálni, ha rossz az eredmény. Ezt csak azért írom, mert a múlkor nekem a 20. héten derült ki az Edwards a genetikai uh-n, és akkor már meg kellett szülni... Mondjuk, szinte a nullával egyenlő az esélye annak, hogy megismétlődjön, mert az E. nem örökletes betegség, hanem ún. "pech-szindróma", azaz véletlenszerű... :cry:
Ja, és 27 e Ft volt..., de nem baj, megéri... :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Madran,megy a drukk!!De egymás után nem lehet két rossz eredmény!Szerintem minden rendben lesz!!! :)
Afp-t én sem értem,Lucával kellett mennünk gentikushoz,de ezt már írtam szerintem,mert alacsonynak találta az egyik doki az afp-t.És genetikus bácsi mondta,tök felesleges ez a vizsgálat!!És sok esetben téves eredményt mutat!!Inkább tényleg ezekre a vérből kimutatható dolgokra mennének már rá,és minden kórházban elérhetőnek kellene lenni,hogy ne kelljen annyit utazgatnia az embernek!Persze így is elmegy az ember,de akkor is...

Kép
Kép
tundi24
 
 


Tündi :lol: 8) Zsófinak írtam, hogy mi itt összeismerkedtünk, még nem reagált. Most kezdődött nekik az őszi szezon. vége a nyári szünetnek.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Madaran: ja 1 hónap, elírtam. Mi volt 27ezer, az Integrált teszt?

Kép
Vendég
 


Az afp-vel kapcsolatban teljesen egyet értek!!! saját bőrömön tapasztaltam, mennyire hülyeség! Tök jó eredményem volt, és mégis baj lett, másnak meg teljesen "beteg" eredmény után egészséges bb-je született. Ha jól tudom, a nyugati országokban már nem is alkalmazzák :roll: ebben persze nem majmoljuk őket. Minden más baromságban igen.
mire mi szülünk el is törlik a gyest a barmok---bocs :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Tündi: én a Kismama újságban olvastam hogy az AFP-t lassan mindenhol megfogják szüntetni mert nagyon soxor téves eredmyént kapnak róla. Azt is írták hogy az országban szerencsére már csak pár helyen csinálják. Ettől függetlenűl nekem is lesz.

Kép
Vendég
 


Madaran,akkor dolgozhatnak szegények megint.És nem tervezik,hogy hazakötlöznek egyébként?

Kép
Kép
tundi24
 
 


Tündi :lol: Zsófinak nagyon honvágya van, teljesen más ember lett két év alatt!!! Egy vadóc, vagány csajból megfontolt, érett és hihetetlenül érzékeny felnőtt lett. Alig ismertem rá -nem külsőleg, bár nagyon le van passzolva--- csak halon élnek--- Szóval, még két év tutti, aztán, ha jön a bébi, azt mondta, itthon szeretné nevelni...

Piroska :lol: Igen, az integrált 27 e!! :shock: De mi szerintem még a SOTE-ra is bemegyünk, hogy genetikai tanácsadáson megerősítsenek, hogy nincs baj. Oda már bejáratosak vagyunk sajna... :roll: senkinek nem kívánom, embertelenek a körülmények.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Ja, egyébként nem is írtam még hogy változtattunk a baba neveken.
Azért mert Zoli a férjem nem szeretné ha a babánkat Zolikának hívnánk, ezért ha fiunk lesz akkor a Dániel nevet kapja majd.
Döntő volt még a számmisztika is, miszerint ha a lányunk neve Boglárka lesz akkor egész életében küzdenie kell majd mindenért és nagyon nehéz élete lesz.
Ezért választottuk a Flóra nevet, erre nagyon jó dolgok jöttek ki.
Virág Dániel és Virág Flóra szerintem tök jó :lol:

Puszi mindenkinek, most sajnos mennem kell takarítani :roll:

Kép
Vendég
 


Még egy utolsó.

Madaran: te hány éves vagy hogy genetikaira is mész? Vagy az előző baba miatt mentek? Érdekes hogy itt vidéken olcsóbb az Integrált :roll:

Kép
Vendég
 


Gyönyörű nevek, Piroska:lol: Nálunk apukám, nagypapám, egy unokatesóm és a tesóm fia (keresztfiam) is Dani. A Flóra is tetszik
Hú, pont tegnap agyaltunk a neveken mi is. Nálunk Botond/ Szilárd és Borbála/Villő a nyerő egyelőre. A számmisztikával hogyan számolsz? én eddig csak a jelentésüket néztem, meg hogy szép legyen a vezetéknévvel (Dienes)
én is megyek, be kell gyúrnom a túrógombóckákat...Aztán jövök!

a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


35-öt töltöttem dec.-ben 8)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Madaran,hát igen Zsófi olyan vadóc csajszi volt,de hát egyszer mindenki megkomolyodik :) Majdcsak eltelik az a 2év nekik,legalább lesz mire alapozniuk.Mert amit itthon kap egy konduktor az egyenlő a nullával!

Piroska,jó takarítást!Cegléden csináltattad a kombináltat?Nekem majd pestre kell mennem a Sejtbankhoz.

Kép
Kép
tundi24
 
 


Tündi :lol: Annyira más az életszínvonal, hogy leírhatalan. Nemcsak pénzben, hanem az emberek mentalitásában. A világ államai közül a legkevésbe Új-Zéland korrupt. Akkor gondolhatod!! Nem beszélve a tájról, ami érintetlen, és úgy vigyáznak rá, mint a szemük fényére! :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


na jó, léptem...
tök jó, hogy együtt voltunk itt. Így jó beszélgetni, hogy azonnal van rá reakció...Köszi!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Piroska,tetszenek a nevek! :) Nálunk talán Zsombor/Csenge.De ez még nagyon képlékeny.És nálunk csak magyar név jöhet szóba..Úgyhogy még a sorban van Koppány,Kincső és hasonlók :wink:

Kép
Kép
tundi24
 
 


Madaran,
vércsoportot még fognak egyszer-kétszer nézni. És nem azért, mert megváltozott pár hét alatt, hanem azért, mert a vércsoport mellett nézik az ellenanyag szintet, és az valahogy csak vércsoporttal együtt működik. Pusztán technikai dolog, ha anno jól értettem. Nekem pl. van egy C antigén a véremben (szerencsére az enyémben, és nem a férjemében, mert az okozhatna gondot), és mindig bővebb vércsoportot néznek, nemcsak azt, hogy B-, hanem hogy hogy állnak az antigének benne.

Piroska,
akkor te is úgy működsz, mint én. Én javaslom, hogy ha szülés után elkezdesz nagyon hízni, mint ahogy én tettem, akkor nézess terheléses inzulint, mert nálam is kiderült, hogy nem veszik fel a sejtjeim a cukrot a vérből, nem ismerik fel az inzulint rendesen. Csak mire rájöttek, elvesztettem egy babát (nem biztos, hogy ezért), és híztam 16 kilót.

Tündi,
nem is tudom, valamikor középiskolában lehettem utoljára ennyi kiló. Néha olyan fura, hogy érzem a bordáimat, ha leteszem az asztalra a könyököm, nyom... világ életemben túlsúlyos voltam, mire 30 évesen rájöttek a problémámra.
Emlékszem olyan 23 éves korom körül a munkahelyemen lehetett menni mágneses biorezonanciás allergiavizsgálatra. Hát elmentem. Nagyon kevés dolgot hozott ki, hogy érzékeny vagyok rá, de közte volt a cukor. Én meg ott röhögtem, hogy hogy lehet valaki allergiás a cukorra. Hát így. Azóta hiszek benne. Lilit is elvittem, mikor nem tudták, hogy tejallergiás-e vagy sem, hát az volt, utána laborban is kimutatták. Na meg a gyapjút, de azt nagyon. Szegényt már fél éve gyapjúágyneműben altattuk akkor :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Noki,
te írtad anno, hogy kaptál szívhanghallgatót? Lehet már vele hallani? Én is úgy szeretnék. Már tegnap szépen néztem a férjemre :lol: Holnap anyóséknál kipróbáljuk sztetoszkóppal, nekik van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok
Piroska
Gratulálok az eredményekhez :)
A nevek Nekem is tetszenek amiket választottatok :)
A szomszéd kislányt Flóra Hangának hívják...és olyan gyönyörű kiscsaj :)
Dánielt nem ismerek,de viszont szép név!
Jimbone
Nem semmi szegénykém,hogy pont a Coraba ájultál el.
Én is minden héten egyszer "elájulok",de mivel itthon vagyok ezért gyorsan lefekszem amikor érzem ,hogy baj van és támasztom is ki a lábam,hogy a magasba legyen,vagy éppen a Párom hoz be és polcolja fel a lábaimat!
Viszont bele sem gondolok,hogy mi lenne ha nem itthon történne ez :(
Linácska
Amikor én rókáztam és csak rókáztam akkor nem is fogytam és nem is híztam :D viszont most ,hogy már eszem-iszom...most meg Én is fogytam :)
Madaran
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Ilyen szívhanghallgatónk van :)

Kép
noki&potyi
 
 


Linácska
Pont most tettem be a linket a szívhanghallgatóról :)
Annyira nagyon szuper,hogy az csak na!
Aggódtam azért ,hogy mi lehet a picivel,de ma is már hallottam őt és ilyenkor olyan nyugodt leszek,vagyok :)
Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

Kép
noki&potyi
 
 


Linacska,
ez a súlyveszteség simán lehet attól is, hogy nagyon odafigyelsz a CH-ra, nem? Mindenesetre nekem azt mondták, hogy az elején abszolút lehet fogyni!

Piroska,
gratula az eredményekhez. A nevek is tetszenek, bár bevallom a Flóra a Virág vezetéknévvel egy picit furi nekem, hiszen latinul pontosan azt jelenti, hogy virág. Vagy ez direkt van? :oops: Bocs, hogy itt kotnyeleskedem, nem bántásból mondtam.

Nem tudom, ki kérdezte fent az integrált tesztet. Én azt csináltatom, így az első vérvétel után nem is kaptam eredményt, majd csak a második után mondanak valamit. Viszont nekem azt mondták, hogy csak pár nap. Én a Praxisban 2x7000 forintot fizetek a két vérvételért. Ezen kívül fizettem ki a 12 hetes UH-t és majd fizetem a 18 hetes UH-t is. Persze szerintem az amúgy is kellett volna.

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Linácska :lol: kössz a felvilágosítást a vércsoporttal kapcsolatban. Bár a beutalón ellenanyagszűrést nem látok, lehet, h. az automatikus, nem?

Noki :lol: sztem mi is veszünk hamarosan, hiszen a 12. héttől használható..., húú, de jó lenne minden nap hallgatózni!

Tünde :lol: nálunk is csak magyar nevek jöhetnek szóba, ezért a Botond/Szilárd vagy Borbála/Villő... :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.11 13:55-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Anettoo,
én bejelelöltem a klubot :)

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Sziasztok, tegnap nem tudtam már jönni, mert apa kisajátította a szgépet.
Köszönöm Noki, h felraktat a linket az övlehúzóról, mutattam apának, és mondtam neki h szerezzen be nekem egy ilyet.
Flake, és csalásdi házat néztek, vagy lakást? És melyik kerületben?
Madaran, nincs hozzá ágynemű tartó. És még kérdeztem az eladót is, hogy átalakítható e, és azt mondta, h ahhoz még valami kiegészítőt kell megvenni, amivel kitoldod az ágyat, plusz a rács, na meg a matrac. És sima tengeri halfiléből csináltam a halat.
Hogyhogy mára kiírt a doki? Beteg vagy?
Piroska gratulálok az eredményedhez :lol:
Jimbone, örülök, h az uh minden rendben volt :lol: . Azért majd említsd meg a dokidnak, hogy hogy jártál, még jó, h ott volt a férjed.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Jimbone ja és még elfelejtettem milyen suliba jársz? Le a kalappal elötted, h a szülés elött állmvizsgára gyúrsz, én biztos nem vállalnám már be.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Anetto én is bejelöltelek.
Bocsi lehet h elvesztettem a fonalat :oops: de miért kellett alvázsvizsgálat nálatok?

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Noki,
és könnyű megtalálni a szívhangot? Emlékszem nekem 17. hetesen nézték Lilit, terhesrendelésen, és alig akarták megtalálni, azt monták, még kicsi. Bár lehet, hogy azért ez a kütyü már modernebb.

Már csak 4 és fél óra és láthatom Pöttyöt!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Most akárhányszor nézem egy nap mindig szinte elsőre megtalálom a picit :)
Tehát mondhatom ,hogy könnyű és nem kell keresgélni.
Azért Én anno keresgéltem ,de rossz helyen sajna :(
Az egyik kedves ismerősöm akinek szintén van ilyen készüléke ő mondta,hogy ne a köldököm körül keresgéljem(ugyanis ott kerestem)hanem lent a szeméremcsontkörül......és meg is találtam egyből :)
Nagyon drukkolok Neked!
És ha kapsz képet akkor tedd fel :)
Puszi

Kép
noki&potyi
 
 


A vonalzóm behülyült :)
Ma vagyok 14hetes és most is azt írta ki ,hogy 13hetes vagyok :)
Le is cseréltem másikra :roll:

Kép
noki&potyi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.11 13:56-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Anetto.
nem irigyellek az éjszakák miatt. Lili volt vagy 1,5-2 éves, mire átaludta az éjszakát, de arra már nem emlékszem, hogy meddig evett. Szerintem 9 hónaposan még símán. Igaz csak egyszer. Én is tápit adtam neki, mert akkor utána reggelig már kibírtuk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?