Sziasztok!
Szebb, mitn az esti!
MAjd küldöm Melinda, és köszia segítséget, meg nagyon tuti az az oldal, amit belinkeltél. Lahet, én is nagyon babaás vonalzót, tezsek fel, mert ez annyira nem tetszik.
Na, szóval mindjárt küldöm...csak még írok pár sort!
Húúúúúúúúúúú Kirus: hatalmas grat, sztem kb 3 nap lesz köztünk!
Anna: én is uígy teszteltem 10-essel, és én is esthajnalcsillagtól rendeltem...nem muttatott ki semmit, még 5 napja.
Szerintem is várj, max szombaton nem iszol, de tuti lenne, ha Te is...
Nita: szépséges jó reggelt, na most lógok Neked egy tortával...
Melisch: Egyedül azért érzem magam szarul, mert itt örömködök nyilvánosan, Te meg ilyen helyzetben vagy.
Jót tesz a sírás, én azt mondam, tudom, hogy nagyon nehéz egy nőnek, de most ne beszélj erről a férjeddel, adj időt neki...meg fog nyugodi, ha mindig róla beszélsz, még úgy is, ha csak segíteni akarsz, azt érzi majd, hogy tényleg vele van a hiba...Hagyd most, nem lesz gond, menejtek 7 végente kirándulni, pihenjetek, tudom nehéz a cég melett...de ha Te szervezel progit nem fogja vissza utasítani... Össze fog jönni, nem azt állapították meg, hogy meddők vagytok...megoldható....Tudod, mikor van pé-d, itt vagyunk, majd mindig segtíünk elemezgetni, én biztos vagyok benne max 2 hónapon belül összejön a baba...Kitartás, Te egy vagány kemény Csaj vagy! Nem lesz itt gond, Mayát meg nem szabad elhanyagolni, mi lesz, ha babát lesz...