Új privát üzeneted érkezett!

Boniko

Nem, kb 4-5 perc múlva ütött át.
Régebben használtam normális terhességi teszteket, azok nem ilyen típusúak voltak. Ilyet még nem használtam és nem láttam.

Nagyon helyesek a képek. Nekem a jobb alsó tetszik, ahol olyan bodogan, mosolyogva és érdeklődve néz, teli bizalommal a világra! Imádni való azon a képen. Jó, hogy felraktad a képeket! :lol:

rodina74
 
 


laptető :wink:

hogy őszinte legyek a KAális tesztem hiszem hogy átütne.. szabad szemmel jól látod?

nekem a 11.DPOn KAális teszttel lett olyan halovány csíkocska, hogy én is azt hittem átütött.. remélem nálad is így lesz....!
Vendég
 


Szabad szemmel lehet látni a csíkot, nem kell hozzá nagyon mereszteni a szemed.
De nem lehetek olyan hülye, hogy egy pozitív tesztet nem ismerek fel! (Bár napok múlva azt mondhatnám, hogy én vagyok a leghülyébb! :D )

rodina74
 
 

 
 

Rodina, sztem is a csik az csak úgy nem jelenik meg. Nekem is láthatod a tesztem június 21-én ha visszakeresel. Először nekem is haloványka volt aztán erősödött meg, úgyhogy sztem van még remény és ne add fel :wink: :wink: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Moncsi, hajrá ctg. Kiváncsi vagyok mi volt, nekem a cukrom megint fent. De már őszintén megmondom nem is érdekel :wink: Oroszlánnal megbeszélve a febr 16-i hét akkor ki kell bújnia, és soha többet nem akarok hallani semmiféle cukorról, diétáról és társairól. A könyökömön jön ki ez a stresszes történet és piszkosul bele is fáradtam. Pedig én egy nagyon türelmes ember vagyok :cry: Na hajrá MOncsi!

Kép
pgsuska
 
 


Köszönöm a búzdító szavakat.
Majd meglátjuk, mi lesz. Most egy kicsit reménnyel teltem el, hogy megnéztem a régi tesztjeiteket.

Pgsuska!
Te cukros voltál előtte is vagy terhességi cukrod lett?

rodina74
 
 


Sziasztok

Mi tegnap kezdtük a stimulációt az első inszemhez :?
Tegnaptól kell szúrnom a merionált, jövő hét keddig. Aztán szerdán uh-hogyan állunk tüszőileg :roll:

Kaptam PREGNYL tüszőrepesztőt, is.

De, véletlenül valahogy haza felé vagy még a patikában eltört az egyik oldószerem :cry:
Valakinek nem maradt meg, egy ampulla oldószer.?

Kép

Kép
edinka
 
 


Sziasztok! Rodina drága, én az ilyet pozitív tesztnek szoktam tekinteni:))) Szóval, lehet, hogy sikeres lettél. Azt kéne még, hogy vérvétellel meg kéne erősítened. Bp-i Kaáliba jársz?

Nekem tényleg negatív lett a tesztem, de még 4 nap van a ciklus végéig, csak tudjátok milyen kíváncsi vagyok:) És most másnap reggelre sem lett halvány második csíkom. A hőm még elég magas, tök hőemelkedésem van. De ez mint tudjuk, az utró hatása lehet.
Nagyon sírós vagyok, ma végigbőgtem a Somebody to love c. számot a Queen-től, ráadásul vezetés közben, alig láttam a könnyektől.

Edinka, üdv itt! Nekem sajnos nincs oldószerem, nem efféle gyogyikat kaptam inszeminél. Minden intézmény más.
Vendég
 


Sziasztok!

Monic: Drukk a CTG-hez! ++++++

Rodina: Szerintem se jelenik meg ok nélkül egy teszten a második csík! :wink: Csak pozitívan! ++++++

Edinka: Üdv itt! :) Melyik oldószert törted el? A Merionalét vagy a Pregnylét? Nekem ugyan nem maradt meg egyik fajta oldószer sem, de van két ötletem, hogy hogy lehetne megoldani a helyzetet.
1. A patikában biztos lehet kapni külön oldószert (szerintem nem lehet drága), próbáld megkérdezni.
2. Ugyanolyan oldószerrel (nátrium-klorid + injekcióhoz való víz) működik a Merional és a Pregnyl! Azt hiszem 1 ml oldószer van az ampullában, amivel a Merional használati útmutatója szerint 5 ampullát lehet feloldani. Szóval abból nem lehet gond, ha két napig a Merionalt fél ampulla oldószerrel oldod fel (én mindig így csináltam, mert ha sok folyadékkal adtam be, akkor mindig kifolyt kicsi beadás után), a maradékot meg egy másik fecskendőbe felszívnám, rajta hagyva a felszívótűt, így steril marad. Aztán amikor a Pregnylt kell beadni, fognám a "megspórolt" oldószerrel töltött fecskendőt, és azzal kotyvasztanám össze a Pregnyl port. :)
Kicsit zavarosan sikerült leírnom, de remélem, érthető voltam. :)
Hajrá első inszem! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára denika 2009.02.05 09:31-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Twist: Enyje-benyje! :twisted: Túl korán elcsábultál! Amúgy a sírósság is lehet terhestünet! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Sziasztok,

mgjöttem a ctg-ről, minden rendben, Danikának eszébe sincs megszületni :wink: Jövő héten kell mennem újra.
A szülésznőt is sikerült felfogadni, kiderült, hogy a drága doktorom már szólt neki a szándékról, úgyhogy nem volt nehéz dolgom. Lett egy kis bonyodalom is, mert szülőszobára csak februárra van beosztva, de a dokim közölte, hogy mivel őt kértem ezért csak vele hajlandó dolgozni, úgyhogy amíg szülök majd valaki lemegy a helyére az osztályra. Úgyhogy tiszta siker a mai nap, nagyon boldog vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol:
Éjszaka eléggé rosszul voltam, megint rázott a hideg, de reggelre már jobb lett, és úgy érzem, hogy kicsivel több erőm van mint tegnap, úgy néz ki ezt is sikerül átvészelni. :wink:

Mindjárt visszaolvasok :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,

szerintem se idegesítsd magad tovább a cukron. :wink:
Vicces a helyzetünk, mert te a 16.-i héten szeretnél szülni, én meg azon az egyetlen héten nem mert nincs dokim :wink:

Rodina,

remélem, hogy vasárnapra erősödik a csík, a Duphastont semmiképp ne hagyd abba :wink:

Edinka,

üdv köztünk, sajnos oldószer ügyileg nem tudok segíteni.

Dita,

mi újság? Ásót küldjem megint? Már este sem voltál... Remélem nem ájultál el a szuritól...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic80!

Örülök, hogy minden rendben van veletek. :lol: :lol:

Edinka!
Én sem tudok neked segíteni. :?

Twist!
Látod nekem lehet, hogy a 14. nap is korai volt, és fölöslegesen buktam ki. MÉg nálad is lehet bármi! Nagyon szurkolok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74
 
 


Moncsi, nekem muszáj azon a héten szülnöm akkor leszek 39 hetes mert a dokim utána hétfőn lelép egy konfereciára inkább helyesbitek, elbaktat egy konferenciára mivel járni azt nem tud :wink: :wink: :wink:
Örülök hogy minden rendben volt, különben gondoltam is, Danika jól érzi magát ott bent azért rúgkapál állandóan.


Rodina, nekem terhességi cukrom van az is csak 30. héttől és az is néha. Szóval nincs nekem valójában semmi bajom, csak a baba elég nagy és fekszik a hasnyálmirigyemen és nyomja nagyon igy a szervezetem nem tud elég inzulint termelni. Ezért néha felstresszelem magam kitudnám vágni ezt a kütyüt amivel mérek. De erről Linácska tudna hosszasan regélni, hogy milyen értékből mit kell levonni, mert hogy ugye annyira megbizhatóak ezek a drága kis cukormérők amire már kb. ugy 90 ezer forintot birtam a 30. hét óta költeni, és ilyenkor a guta megüt és persze ha most most megmérem akkor persze hogy magas a cukrom. :roll: :( :(

Kép
pgsuska
 
 


Twist, Te mindig olyan kiváncsi vagy, nem érzed hogy talán babonából nem kéne előre egyet tesztelni :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Köszi csajok a segítséget, épp az előbb hívtam az egyik gyógyszertárat. Ahol az ismim azt mondta, vigyem be az ampullákat és megnézik nekem. És, lehet tudnak egyet adni :D

Nektek fájt a petefészketek ettől a merionáltól.
Amikor én clostit szedtem, akkor a falat kapartam kínomban, annyira fájt, lüktetett a petefészkem amiben a tüsző volt.
És csak egy db volt. Most nem tudom mennyi lesz ettől a merionáltól.
Lehet, hogy csak képzelődöm, de mintha már érezném tompán a jobb oldalt. Ma vagyok a 3.cn tegnap szúrták először. Akkor még korai lenne a fájdalom igaz?
Elképzelhető, hogy a 9.cn mikor kell mennem uh-ra hogy már lesz tüszőm?? Jó, lenne ha csak 7 merionált kéne szúrnom.

bocsi, előre is ha túl sokat kérdezek majd, de nekem ez életem első stimulációra szurival, és inszemmel tarkítva :oops:

Kép

Kép
edinka
 
 


Ditus, merre kószálsz???????????????

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

akkor tényleg meg kell szülnöd azon a héten. Amikor mentem a ctg-re, akkor velem együtt jött egy kismami, bekopogtatott és mondta, hogy 11-re van időpontja, de le szeretné mondani mert úgy érzi, hogy szülni fog. Mondták neki, hogy öltözzön át, és bekísérték a szülőszobára. Ez volt 8 órakor, és amikor 10-.kor végeztem akkor már az orvosát keresték mindenhol, mert hogy jön a baba kifelé. Úgyhogy kemény 2 órát vajúdott, és akkor azt gondoltam, hogy bizony ilyen rövid szülést kívánok minden kismaminak, köztük magamnak is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edinka,

én nem kaptam Merionalt, de elképzelhető, hogy a stimu hatására beinduló petefészked szurkálgat :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
Vagyok, de rengeteg a meló....... :cry:

Még csak félig olvastam vissza! Kajaszünetet tartok (kaja nélkül) :roll:

RODINA
Drukk, hogy a csíkod olyan legyen mint anno Bonié!
9 hónap múlva meg hasonló kis csirkefogód szülessen!
Nekem soha nem volt sem szellem, sem átütött sem semmilyen két csíkosom. Stabilan csak egyetlen csík volt rajta és nem hazudott! :(

MONIC
Szuper, hogy minden oké volt, remélem vége a pechsorozatnak most már végérvényesen!

KATA
Érezzétek jól magatokat (és egymást)! :wink:

BONI
Zsiginek boldog féléves évf-t! :o

Nagyon tecc a fotóösszeállítás!
A kádas nekem is bejön (apropó Monic, oké a kád, meg a könyv, de előbb még meg kéne szülnöd a főszereplőt is) :wink: :lol:

Az etetőszékes mizéria akkor megoldódott ugyi? Kiváncsi leszek Zsiginek hogy fog tetszeni, épp mondja a kolléganőm, hogy az ő fia egy percet nem maradt el benne! :)

TIMEJKA
Én teljesen lelki beteg vagyok már a kilók miatt, mert nagy nehezen leadtam azt a 15-20 kilót ami most sutty vissza is mászott, pedig milyen nagy erőfeszítésekkel és milyen sok időbe került mire leadtam. :cry: Most abban bízom, hogy majd a terhesség alatt én sem szedek magamra sokat, és Suskával tutira konzultálni fogok ezügyben, mert nem akarok 100 kilós primadonna lenni, sem terhesen sem utána! :roll:

TWIST
Megy a seggrepacsi! :twisted:

EDINKA
A másikban már megírtam, hogy én mit tennék, de remélem hogy a gyógyszertárban tudnak segíteni, mert tényleg az lenne a legegyszerűbb ha kicserélnék. Drukk az inszemhez! ++++++++
A clositól én is szenvedtem a merionáltól semmi nem volt. Amúgy hány napos a ciklusod? Nekem 32 körül és kb. félidőben 14-15. napon volt repeszthető tüszőm, sztem a 9. napon még neked sem lesz. Olyankor behívnak két nappal későbbre egy újabb uhura!

SUSKA
Remélem a fenti ügyben majd számíthatok rád! :wink:
Szorijjok, hogy Oroszlán kibújjon a 39. héten!

Na húzom tovább az igát, mert van bőven ma is! Nem is tudom mit csinálnék ha még mindig egyedül lennék, vagy a régi kolléganőmmel, mert az új lány szinte az összes rutinmunkától mentesít, mivel minden szarral hozzám jönnek, és a mindennapi teendőkre már nem is lenne időm. :roll:

dita75
 
 


Ditus, nagy örömmel, bárcsak már itt lenne az ideje, segiteni fogok hogy nem légy 100 kg primadonna. Épp most voltam lent a boltban és néztek hogy csak egy nagy hasból állok nem is hiztam sehova. MOndtam hogy hála Istennek tegnap ahogy mértem magam ugyanannyi vagyok ahány kg kezdtem a terhességet úgyhogy most már nagy változások nem lesznek. De Ditus ez egy baromi nagy harc. Amig az ember koplal és lead 12-20 kg az egy teljesen más tészta. De amikor egy kis mackóúrfi állandóan éhes belül és követeli a kaját te meg önmegtartóztatsz hát az valami emberen felüli akarat sztem. Én soha nem éheztem ennyit mint a terhességem alatt és soha nem is voltam ennyire éhes. Az édességekről nem is beszélve amit alapjáraton nagyon nem szeretem. És milyen érdekes képes voltam ropin, sajtokon, és chipsen élni hetekig és az egész terhességem alatt nem is ettem ezekből. Jó sajtokat kellett, de amúgy semmi. Mennyire megtudja az embert változtatni a terhesség, hihetetlen.


Reggel az akupunktúrás doktornénimmel álmodtam akit nagyon szeretek és nagyra tartok. Úgy gondoltam felhivom és elmondom neki, hogy vele álmodtam és mesélek neki a cukromról. Nagyon aranyos volt jól le is cseszett hogy nem mentem hozzá amikor cukros lettem mert rendbe tudott volna hozni, most már azt mondta mindegy. Viszont azt mondta menjek el hozzá mert felkészit a szülésre egy kis hipnózissal hogy Oroszlán akkor bújjon ki ha szeretném. Abban maradtunk, hogy kedden amikor megmondják a Sotén Oroszlán súlyát és azt is hogy mikor kell befeküdnöm, felhivom és ad egy időpontot szerdára. Mert lehet hogy már utána mehetek is a nagytáskámmal. Bár jó lenne még a Valentin napot itthon tölteni, bár úgyis egyedül lennék, párom stúdióban. A kórház számomra azért egy kicsit gázos hamarabb mert iszonyú ott az ágy és igy is alig birok feküdni, külön ember kéne mellém aki emelget és segit felülni, itthon azért mindig van a környezetemben valaki, ha férjem nem is mindig, itt van Anyukám és a TEsóm is.

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Ma délelőtt Feri itthon volt, megebédeltem, aztán meg aludtam egyet. 5-re meg egy barátnőm jön, szóval a mi napom nem olyan rossz. :)

Rodina!
Én megnézném a teszted. Nagy gyakorlatom van már a szellemcsíkokban, nekem szinte minden teszt csinálja. De másnál ez nem jellemző, szóval , ha máskor nem szokott csíkozódni, akkor tuti hcg-t jelez! Drukk!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Monic!
Drukkolok, hogy a te szülésed is ilyen gyorsan menjen!Jobbulást!

Zsuzska!
Szerintem elég egy jó kis front, és Oroszlánt máris a kezedben tarthatod. Sajnálom, hogy éhezel, de a baba biztos nem, hisz te mondtad, hogy nagy baba lesz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ditus!
Hát én tuti túlmegyek a 100 kilón terhesen, hisz most is 92 vagyok.De tudod nem bánnám. :wink:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,

én is eddig aludtam :wink: :lol:
Látod-látod, csak gyorsan telnek a napok, ha nem is villámgyorsan, de telnek :wink:

Zsuzska,

de aranyos az akkupunktúrás doki nénid. Majd a férjed meg ő tesznek róla, hogy Oroszlán akkor jöjjön amikor ti akarjátok :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Köszi csajok a seggreverést és dádát:)) Meg a bíztatást.) Aranyosak vagytok:)))

Bumikám, láttam a hőgörbéded, gyönyörűen fenn van a hőd, nagyon bíztató!:)) :wink:

Zsuzska, hogy vagytok Oroszlánnal? Zárt még a méhszáj? Mikorra várható a szülés?
Vendég
 


Twist!
Rengeteg utrot kell nyomnom(3-2-3), szerintem ezért ilyen szép a hőm, de azért remélem, hogy a baba rajzolja ilyen szépre. :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Zsuzska,
már akartalak kérdezni, hogy neked a cukrot a 30. hét előtt nézték? Vagy csak akkor, és akkor kiderült, hogy nem jó.
Ma visszamentem a boltba, ahol vettem a cukormérőt, és azt mondták, vigyem vissza, és újrakalibrálják, ha ennyire hülye értékeket mér.

Rodina,
felteszed a teszted?

Boni,
Zsiginek boldog fél éves szülinapot kívánok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Katának nagyon jó utat kívánok!:)))

Monic, te már jobban vagy?
Vendég
 


Twist,

köszönöm, jobban vagyok, mostmár egész délelőtt fent tudtam lenni és csak a délutánt aludtam át. Mostmár enni is tudtam egy kicsivel többet mint eddig. :) Úgyhogy nem lesz itt gond. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Timejka, veled mi újság, mi a következő lépésetek?

Boniko, most láttam az előző oldalon Zsigi gyönyörű képeit! Nagyon szépek!!!!!!

Rodina, tényleg lécci tedd fel a tesztet! A lányok itt már tapasztaltak, tudnak tippeket adni, hogy reményt keltő-e a teszt. Gyűjtsük össze szerintem a babás fórumlakók régi tesztjeit és úgy lehet hasonlítgatni. :wink:
Zsuzska, Linácska, Monic, nektek kb. hányadik oldalon van a tesztetek?
Vendég
 


Twist,
az én tesztjeim az 510-ik oldal közepén vannak. Az összes egymás mellett, látszik az erősödés.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Rodina

Sajnálom, hogy negatív lett a teszted, de ne add fel addig a reményt, míg meg nem jön! :wink: Lehet, hogy tényleg a teszt nem az igazi :?

Kata

Jó utat, és j pihenést kívánok Nektek!

Twist

Én nem fogok tesztelni. Szombaton nem kellene megjönnie, és ha nem jön meg, akkor baba van... Nekem a ciklusom mindig halál pontos, úgyhogy biztosra megyek.... :D Amúgy ha nem jön meg, akkor a jövő héten szerdán vagy csütörtökön kell mennem uh-ra.

Zsuzska

Megy a drukk a 16-i heti szüléshez!+++++++++

Monic

Örülök, hogy jobban vagy!

Dita

Kitartás, mindjárt hétvége..... :lol:

Boni

Szuperek a képek! Nekem tetszik mind.


Hát, amúgy ma már teljesen úgy érzem magam, hogy meg fog jönni. Szinte egész nap fájdogál a hasam..... :x

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
kapsz utrogestant, vagy duphastont? Mert ha igen, az elnyújthatja a ciklust, van akinek csak akkor jön meg, ha abbahagyja. Úgyhogy inkább csinálj azért egy tesztet is, ha nem jön meg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Megjöttem én is.
Nem vagyok haj de fényesen, megint fáj a torkom. Azt hiszem, egy picit depis is vagyok, szerintetek ez lehet a Closty mellékhatása?

Arról már nem is beszélek, hogy egy kolléganőm ma megállított a folyosón, hogy mi a bajom, mert szerintük már vagy 15 kilót fogytam. 50-ről mentem le előbb 45 kilóra, de most már 47 vagyok, csak az a baj, hogy az 1.70-es magasságomhoz ez még így is kevés. Ha én 3-at fogyok, az 15-nek látszik. Mindig úgy kell bőgnöm, amikor a súlyom szóba kerül. Újra és újra megírom, lehet már unjátok is, de soványnak lenni legalább olyan rossz, mint kövérnek.

Bocs, hogy így kikeseregtem magam, most már jobban vagyok. A szellemcsíkban én nem hiszek, a csík, az csík, szóval hajrá!

KépKépKép
bikfy
 
 


Linácska

Az ég világon semmit nem szedek, csak E vitamint...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Elment a barátnőm. Persze leginkább a lombikról beszélgettünk. :)
Nem épp figyelemelterelés. :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dy,
akkor ok. Csak inszem után azért szoktak adni.

Basszus, most olvasom, hogy nálunk 15:12-kor kiraboltak egy bankot, ami előtt én kb. 15:20-kor mentem el kocsival. Olyan 40-kor már le is zárták az utat. Feltűnt, hogy túl sok a rendőr...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Twist,

én nem csináltam tesztet, vérvételre mentem el és az mutatta ki a babát.
Úgyhogy én elmondhatom magamról, hogy életemben nem produkáltam még kétcsíkos tesztet, egycsíkost viszont megszámlálhatatlan sokat.

Dy,

amikor Danikával terhes lettem nekem is teljesen olyan volt mintha meg akarna jönni, úgyhogy ne kalkulálj semmi rosszat, mert ez ugyanúgy terhes tünet is lehet. :wink:

Bikfy,

jobbulást a torkodnak, remélem nem kapod el az influenzát.
A Closti simán okozhat depit, nekem legalábbis elég erőteljesn hangulatváltozásaim voltak tőle, úgyhogy fel a fejjel!
A kollégák pedig csak irigyek, hogy szép vékony magas csajszi vagy :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok lányok!

Napközben elromlott az internetes gép, így nem tudtam senkinek sem reagálni.
Mikor hazajöttem újra megnéztem a csíkot – mert eltettem reggel, hát nem őrület :oops: -, megnézte a párom is, és határozottan ott vagy egy haványka csík.
Próbáltam feltenni a képet, de mobillal csináltam és olyan rossz felbontású, hogy miután feltettem a gépre, már a tesztcsík sem látszott. Azt hiszem új telót kell vennem.
A fényképezőgépünk pedig természetesen nem jó, karácsony óta nem volt még időm elvinni szervizbe.
Viszont most eszembe jutott, hogy a laptop webkamerájával hátha sikerül feltennem. Na, majd megpróbálom.

Twist!
Igen, a Bp-i Kaáliba járok, és csak jót tudok róluk mondani.

Pgsuska!
Sajnálom, hogy az utolsó heteid a cukorral még inkább megnehezült. De ha jól tudom, az a terhesség után elmúlik. Ugye, jól tudom?

Dita75!

Köszönöm a szurkolást!

Próbálkozom a kép feltételével.

rodina74
 
 


Bikfy!
Én a Clostitól totál szédelegtem, meg hőhullámaim voltak. Depit is tuti okozhat.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Linácska,

:shock: :shock: :shock: :shock:
Épp nézem a híradóban :shock:

Bumi,

szereintem már az kikapcsolódásnak számít, hogy a barátnőd meglátogatott, az már mindegy, hogy mi volt a téma :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Rodina,

remélem sikerül feltenned a képet, nagyon izgalmas a helyzet :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Rodina!
Egy férfi tuti jó kontroll. Ha ő is látja a csíkot, akkor az tuti ott van.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Rodina

egyetértek Bumival! Valóban igaza van!!!! :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Egy buta kérdés: Miért kell hőmérőzni?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sajnos nem a legjobb felvétel, de a fenti indokok miatt, nem tudok jobbat feltenni.

Na, mit gondoltok?


Kép

rodina74
 
 


Rodina,
ne hülyülj már, tök egyértelműen látszik!!! Szerintem az enyém nem volt ilyen anno.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


rodina


Én látom azt a második csíkot, és szerintem nem fantom csík!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Nekem is csíknak tűnik. egy szellem csík nem ilyen.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Rodina!
Mikor volt az inszem?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: