Új privát üzeneted érkezett!

Boni,
amúgy tényleg figyelünk a jelekre. Főleg azóta, hogy elolvastam a Titkot, közöltem, hogy akkor én most babás leszek, és az az egy tüsző a tökéletes babajelölt, és láss csodát, így lett.
Na meg hogy Lili megmondta, hogy ott a tesó, aki lány, bár mindkettőnk álma, meg a tegnapi díszválasztás is mást sejtet. Majd kiderül. Amúgy ezzel kapcsolatban, mármint a jelekkel, van most egy rossz érzésem is. Anno mondtam valakinek valamit kicsit feldúlt állapotomban, és most az a valaki olyan helyzetben van, hogy akár ez be is jöhet, bár nem abban az összefüggésben, ahogy én gondoltam. De remélem nem lesz semmi baja, mert nagyon rossz érzésem lenne...

Zsuzska,
hát ezek a pasik. Receptre kell felírni a szexet :lol: Bár így babásan mi sem vagyunk nagy virtuózok, én nagyon féltem Pöttyöt, Lilinél sem lehetett a lepény helyzete miatt. Most még nem tudom, hogy hol van a lepény.

Monic,
hogy vagy?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita: hú azaz ezeröngyújtóvalaládgyújtanakérzés az nem hiányzik,
:lol:
Vendég
 


hú tiszta ideg avgyok... most kérdeztem rá az etetőszékre mikor küldik, erre a csaj visszairja, hoyg még nem érkezett meg a pénz a számlára azt várják.. én Hétfőn személyesen fizettem be a pénzt, ami azonnal megjelenik.. áááááááááááááááá és enm írtam ael a számot.. basszus ha ő elirta

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 

 
 

BONI
Köszi, már kerestem a nagyítót! :lol:

LINACSKA
Falra festetted az ördögöt? :roll:

Úgy nincs kedvem dolgozni! :? :? :?

dita75
 
 


BONI
mivan, mivan??? Nehogymá' átvágjanak! :twisted:

dita75
 
 


remélem nem... :twisted: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Boni: Kaptál nyugtát a befizetésről? Akkor nem lehet gond!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Dita,
írtam privit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linacska
Válaszoltam!

dita75
 
 


most üzent a csaj, hogy elnézésem kéri a pénz mégis megérkezett..nem kapott sms t róla valamiért . és ma küldi!

basszus 3 agyvérzést kaptam 30 percen belül... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


KATA
Minden reményemet elvetted azzal a múltkori linkkel kapcsolatban.
Már beírtam vagy 10 lehetséges dátumot a punkcióra és mindenhogyan fiút ad ki! :roll: :roll: :roll:
Most hogy már célegyenesben vagyok néha előjön egy-két megérzés, és legtöbbször ez az érzés jön elő ......... EGY PÖCSÖS! :roll:

Na mindegy.... fiúnevem még előbb is volt mint lány.... :lol: :lol: :lol:

Monikkal beszéltem, kozmetikusnál volt, meg a fél délelőttöt átaludta, de nagyon gyenge még mivel nem ehet mást kekszen kívül, úgyhogy hazamegy és folytatja a durmolást!
De a hangja vidám volt, és mondta hogy ne izguljunk még nem szül. :wink:

dita75
 
 


BONI
Minden jó ha a vége jó! :wink: :D

dita75
 
 


Ditus, köszi a hireket Monicról, hála Istennek akkor minden ok!!!! Már én is dobtam neki egy levelet, hogy mi lehet vele. :oops:

Kép
pgsuska
 
 


De jó Moncsika csak pihizzen!

Suska apa feldolgozta már receptet? :wink: :lol:

Dita pöcsös ám legyen! annyira édesek a kiskrapekok, majd amikor mondja hogy Anya te vagy a legszebb! :lol: anyukám mindig kislánypárti volt, de múltkor mentek valahova kiöltözős buliba, és az 5 éves unokaöcsém megszólal: MAmi te olyan szép vagy! erre a 10éves: gyönyörű vagy! PApi te mér nem mondod a maminak, hogy szép? :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Boni, feldolgozta a receptet jaja :lol: :lol: :lol: Sztem is nagyon jó fejek a kiskrapekok, egész életemben igy kisfiúra vágytam. Olyan hihetetlen hogy egy karnyújtásnyira van már csak tőlem hogy a kezemben tarthassam. Ditus is azért fél a fiú gyermektől, mert rossz a példa előtte.Én is ezért féltem a kislánytól. De mint tudjuk minden gyerek más, és biztos lennék abban ha Ditának kisfia lenne nem lenne olyan mint a másik gyermek, mert ő lenne az anyja aki soha nem nevelné olyanná meghát az sem mindegy ki a gyermek anyja :wink: :wink: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


ja amúgy én kislánypárti voltam! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

suska akkor hajrá! :wink:
Vendég
 


Zsuzska, azt mondta a sánta dokszink, hogy most már lombik jön nálam. De az a baj, hogy elijesztett, ami láttam punkció címén. Rossz, hogy nem hordágyon tolnak ki a műtőből, hanem sétálni kell altatás után. És hogy csak kevés ideig láttam pihenni a csajokat a pihenőszobában. Mert utána jön a következő lány és már akkor ki kell ülni a folyosóra. Én biztos kis rókákat engednék szabadon az altatás után, szeretnék inkább feküdni, pihenni jó ideig. Vagy a punkció nem is a fenti emeleten zajlik, hanem másik emeleten? Nem tudod véletlenül? Ez a bajom csak, a punkció. Amúgy maradnék a dokkerunknál.....
Vendég
 


TWIST
Kérdezz rá nyíltan mindenre ami zavar, lehet, hogy valamit félrenéztél, vagy értettél.
Azt akartam kérdezni már régen tőled, hogy hány kilót fogytál már? Vagy abbahagytad a diétát? Nekem muszáj valamennyit fogynom, mert már megszóltak. De akármennyire is próbálok lightosan étkezni csak mennek fel a kilók. :roll: Ma pl. két szendvicset ettem vollkorn kenyérből és most este egy kis rizst natúr csirkemellel. Ha ennél kevesebbet ennék már az éhenhalás küszöbére kerülnék. Ja bocsi még meg mertem enni egy adag norbi update somlóit.

BONI, SUSKA
Én a nevelt (öhöm javítok: neveletlen fiam) előtt is mindig kislányról álmodoztam. Lehet, hogy ebben a tesóm kislánya Viviszivi is közrejátszik, de úgy emlékszem hogy még őelőtte is mindig kislány volt az elképzelésem. De tény hogy bennem van a félsz, mert oké, hogy én leszek az édesanyja, de a gének benne lesznek, és különben is a kislányokkal mindig jobban kijöttem. A fiús játékok közül max a legot szeretem, hogy fogok én pl. hajasbabát fésülgetni bogyóval ha pöcsöt növeszt nekem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jó végülis még nem lesz minden veszve, majd a tesóbabánál megkérem a biológust, hogy csak lány babákat csináljon nekünk! :lol:

dita75
 
 


Zsuzska,
a férjem rávett némi bűnözésre, ettem pár db hagymás-tejfölös csipszet, egy 3/4 Szamba csokit meg egy almát uzsira. Volt is lelkiismeretfurdalásom. Aztán mértem egy óra múlva cukrot, és csontra belefért. 6,7 lett. Azért mondtam, hogy máskor ne hozzon nekem csokit, de azért örültem, hogy nem lett magasabb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Hú, Dituli, rákérdeztél a gyenge pontra!:) Sajnos nem fogytam azóta, sőt egy kg visszajött. Most 76 kg-os vagyok. Szóval a 83 óta 7 kg-ot fogytam, és ezt azóta tartom is. Bár édességet nem eszem, de az ételek szénhidrát tartalma kicsit több szokott lenni, mint kéne. Szóval, most rossz kislány voltam. Tudom, hogy nem oldoz fel a dolog, de a sok stressz miatt van a melóhelyen. Állandóan éhes vagyok és lenyugtat a finom étel.
Nagyon szégyellem magam :oops: :oops:

Az bizony nagyon jó ötlet, hogy megkérdezzem, hogyan zajlik és hol pontosan a punkció. Mert ha ez engem annyira zavar, akkor viszont jobb ha intézményt váltok lombikozáshoz. Szóval, megbeszélem ott velük a dolgokat. Már egy ideje dilemmázom ezen különben.....
Vendég
 


Sziasztok

már megint alig győztem visszaolvasni, annyit írtatok!!! :wink:

Betegeknek jobbulást!!

Rodina

Megy a drukk ezerrel holnapra!!!++++++++

Várnyomásosok, cukrosok figyelem!!! FŐ A NYUGALOM!! Sajnos mindkét esetben szerepet játszik az izgalom is! :shock:


Velem minden ok, bár még nem vagyok teljesen jól. A gyógyteától egy kicsit könnyebben érzem magam, egy kicsit csökkenti a hőmet is. Tegnap óta meg olyan pisis lettem, hogy naponta legalább 15*, éjszaka pedig tegnap 4* voltam! :shock: Nappal mégcsak hagyján, hogy fél óránként rohanok, mert annál többet nem bírok ki, de éjszaka......

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Twist

Azt hiszem egy kissé figyelmetlenül olvastam, :oops: de nem igazán tudtam, hogy Te már a lombiknál tartasz.... Azt hittem, Te még most vársz az eredményre..... :oops: :oops: :oops:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


TWIST
76 kiló vagy? Mit nem adnék érte, és még te szégyelled magad? Én le sem írom mennyi vagyok, mert ha csak belegondolok már elsírom magam! :cry:

DY
Ez a pipikélés gyanús nekem, akár terhes tünet is lehet! :wink:

Mai képem:
Kép

dita75
 
 


Én is annyi vagyok, csak 156 cm magas/mély. :) Függ a magasságtól azért.

Csak átfutottam a dolgokat és ezért bocsi. Velem még mindig semmi.



vicky79
 
 


Dita

Remélem, hogy igazad van, de még igazán nem merek hinni semmiben. Vannak egyéb jelek is, de ezekről inkább még tudomást sem veszek.... :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy, szurkolok neked, a tüneteid jókat jeleznek! Bárcsak sikerülne!!++++++++++++++

Hát, jól olvastad, még az eredményre várok, még van 5 napom, aztán kiderül, hogy mi a helyzet. Ha nem sikerült, csak akkor jönne a lombik. De remélem, hogy nem kell már erre sort keríteni:-)
Vendég
 


Boniko!
Gratulálok az új etetőszékedhez! :D

Monic80!
Gyógyulgass minél gyorsabban és pihenj sokat!
Nincsen takarítgatás! Megértetted?! :x

Dita75!
Igazad van a letolással kapcsolatban. Ki higgyen benne, ha nem én?!
:D

Egyébként köszönöm a drukkokat! Arik vagytok! Holnap jelentkezem a hírekkel. :oops:

rodina74
 
 


Twist

Úgy szurkolok Neked én is!!!!!!+++++++++
Akkor Te 1 nappal később fogod megtudni, mint én, hogy mi újság!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Twist, nagyon remélem hogy nem kerül sor a lombikra. Drukkolok.


Ditus, akkor biztos kislányod lesz ha már régóta erre vágysz, én sem tudtam mást elképzelni magamnak csak egy rosszcsont Oroszlánt, nagy mosollyal :wink:


Moncsi, még mindig pihizel? Remélem hogy nem lettél rosszabbul. :roll:

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok,

most van annyi erőm, hogy írjak egy kicsit nektek. Nagyon erőtlen vagyok továbbra is, enni alig bírok, délben a főtt krumplit is alig bírtam legyűrni... :? Ha pedig eszek egy falatot akkor émelyegni kezdek és nagy erőfeszítésembe kerül, hogy bent maradjon az étel...
Hihetetlen, hogy a hányás-.hasmenés mennyir legyengíti a szervezetet és ráadásul nekem ott a pici fiam is aki leszívja minden erőmet. Úgyhogy ma is végigaludtam az egész napot, ahogy tegnap is. É még éjszaka is aludtam mint a bunda.

Dita, Zsuzska, és minden Csajszi,

köszönöm az aggódást, nagyon kedves tőletek. Amikor kerestetek épp a kozmetikába vonszoltam el magam, mert holnap reggel ctg, és Csubakka lábakkal (tudjátok a Csillagok háborújából a nagy szőrös állat :wink: ) nem állíthatok oda. Aztán hazaértem és délután 5-ig aludtam. :oops:

Kata,

nektek nagyon jó utat kívánok holnapra és érezzétek jól magatokat a szerelem fővárosában :wink:

Dy,

a sok pisilés emlékeim szerint nálam is jelentkezett amikor Danika sikerült :wink:

Twist,

a Kaáliban a punkció után hordágyon visznek a betegszobába ahol 2-3 óráig feküdni kell és azután is csak akkor engednek haza, ha voltál pisilni és nem volt véres a vizelet. Úgyhogy erre a dologra mindenképp kérdezz rá a sánta dokinál, mert nem tudom elhinni, hogy altatás után saját lábon kellene elhagyni a műtőt...

Zsuzska,

jót nevettem a szex-recepten, mondtam a férjemnek is, elkerekedett a szeme rendesen :lol: :lol: :lol: :lol:

Boni,

örülök, hogy megoldódott az etetőszé-mizéria :wink:

Dita,

ha véletlen kisfiad lesz hidd el, hogy imádni fogod és 100%, hogy nem lesz olyan mint a párod fia, mert a nevelés nagyrészben az anyán múlik és tudod jól, hogy a exet mindennek lehet hívni csak jó anyának nem. Te pedig egy vérbeli gondoskodó csodás édesanya leszel :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

az előbb kampányoltam a kisfiú mellett, de Zsuzskának igaza van, én is mindig biztos voltam benne, hogy fiam lesz és úgy is lett. :wink:

Zsuzska,

mostmár egy ici-picit jobban vagyok pillantanyilag.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Monic gyógyulj meg gyorsan, hamar!

Twist, Dy

Megy a drukk nektek nagyon.

Dita
Megnéztem a pontos időt. Naggggyon jó.

Én nagyon kislányt akartam, de éreztem, hogy fiú lesz. Most fiút szeretnék, de tök mindegy, hogy mi lesz. Ha lányom lesz, már megvan a neve, amire a párom azt mondta, hogy jó.

timejka
 
 


Dita

Ugyanaz a helyzet nálam is. Alig eszem és nem mennek le a kilók. Ettől a sok gyógyszertől. Szerintem.

timejka
 
 


Moncsi, dejó hogy jöttél. Örülök hogy hallottunk rólad. Eltudom képzelni hogy mennyire fáradt lehecc, ugyanigy leszivott engem is a virus a múltkor Oroszlánt két napig nem is éreztem a pocimban mert annyira hullák voltunk hogy csak vonszoltuk magunkat, persze vadul nyomnunk kellett az inzulint :oops: Hova mész ctg-re holnap magánba Te is????

Kép
pgsuska
 
 


Kata, nagyon jó Utat kivánok nektek Párizsba, érezzétek nagyon jól magatokat, irigy-irigy Zsuzska dehát nem lehet mindent egyszerre ugyebár :oops:

Kép
pgsuska
 
 


Rodina, Csajszi! Reggel fogsz tesztelni? Nagyon várjuk a jó híreket!!!:) ++++++

Timejka drága köszi!:)) Az biztos, hogy a gyógyszerek és bizony szerintem a vitaminok is hízlalnak. Én először kislányt szerettem volna, de most már nekem is tök mindegy, csak legyen!:))

Monic, szegénykém! Remélem, hogy visszajön az erőd és minden rendben lesz veled! Aggódunk érted! Persze, megkérdezem a punkciót majd a sotén.

Dy, milyen tesztet fogsz használni vasárnap? Nekem már mind elfogyott, nézek valami drágábbat most, hogy nehogy butaságokat mutasson.
Vendég
 


Zsuzska,

a kórházba megyek, 8-ra van időpontom (tudod, ez a hálóinges-köntösös beöltözős buli :wink: ), úgyhogy én leszek az első, nem kell várnom. Utána ha szerencsém van meg tudom keresni a szülésznőt akit szeretnék felkérni a szüléshez, és fel is kérem ha dolgozik. Ha nem dolgozik akkor pedig megszerzem a telefonszámát és felhívom.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi, majd gondolok rád, bizti Danika is olyan jól érzi magát bent mint Oroszlán :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

remélem, mert nem készültem még el lelkileg egy szülésre :oops: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, megmondom őszintén még én sem. Sztem van még egy jó 12-14 napom. Legalábbis remélem. :wink: Vérnyomásod????

Kép
pgsuska
 
 


Jó reggelt!

Búcsúzunk az első fél évünktől
:lol:
Kép
Vendég
 


Jó reggelt!

Nem tudtam rendesen visszaolvasni, mert tegnap nagyon sűrű napom volt.

Zsuzska,
hidd el, nagyon szívesen cserélnék most veled! :wink:

Dita,
ne aggódj, az nem szent írtás. Ha mégis kukisotok lesz, akkor meg meg tudod mutatni a párodnak, hogy egy fiút is lehet rendes, nem csak egy kislány. Csak nevelés kérdése az egész :wink: A lányra úgyis csak annyit mondtana, hogy azok persze hogy jobban nevelhetőek...

Majd hétfőn este vagy kedden jövök.
Puszi Mindenkinek!

Tesztelőknek nagyon szorítok és Minden leendő kismama űzze el a negatív gondolatokat!!! Jó Twist, jó Bumi?! :twisted:

i.kata
 
 


ÉN nem tudtam elképzelni, hoyg nekem fiam legyen! mindig kislányt képzeltem el magamnak ha babára gondoltam.... úgyhogy ez sem igaz, hogy akkor az is lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: de nem cserélném le fiamat egy lányra! imádom, :lol:
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Hát a tesztem negatív lett. :cry: :cry: :cry: :cry:
A controll csík mellett csak az a kis halvány vonal ütött át a tesztcsíkon, ahol erős vonalat szeretem volna látni. De sajnos ez nem a mi hónapunk volt.
Álom szép is lett volna, ha első hónapban sikerül.
Nem baj, már kisírtam magam. :oops:
Azért szedem még a duphastont még nem jön meg a mensim.
Addig még valahol egy kicsit reménykedek.

Twist! Dy!

Nagyon szurkolok nektek!++++++++++++++++++++++++++++

rodina74
 
 


Jó reggelt,

Zsuzska,

vérnyomásom újra mMagasabb, kezd visszatérni minden a régi kerékvágásba :wink:
Bár szörnyű éjszakám volt, megint rázott a hideg és émelygek (remélem nem jön rám a rókakoma a ctg közben), de már úgy érzem, hogy jobban vagyok.

Kata,

jó utat!

Boni,

csodásak a fotók, kedvencem a kádban olvasós, tipikus pasis testtartás, meg tudnám zabálni. (azt hiszem ugyanolyan kiskádat vettünk mi is :wink: , már csak egy könyvet kell vennem Danikának és én is készíthetem a fotót :lol: :lol: :lol: )

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Rodaina,


Sajnálom :cry:
Nekem még halvány vonal sem volt soha a nega tesztnél. A pozitívat meg nem tudom mert akkor épp nem teszteltem egyet sem, hanem vérvételre mentem el.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Rodina,
december 2-ánál nézd vissza az én tesztemet, nagyítóval kellett rajta keresni a 2. csíkot, pedig a 30. cn-on voltam. És Pötty itt van a pocakomban. Szerintem csak úgy nem lesz ott 2. csík, bármilyen halvány is. Lili nekem még a 32. napon is negatív volt, csak 36. napon lett pozitív.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Monic80!

Köszönöm a vigasztaló szavakat. :)
Tudod ez egy egyszerű kis tesztcsík, a Kaáliban adták.
És a csík felületén nem látszik az elszineződés, csak átüt az alsó réteg halvány színe.
De azért vasárnap még tesztelek egyet, ha addig nem jön meg a mensi, és a hőm is fent lesz még.

Te egyébként hogy vagy? Meggyógyultál? Vérnyomás?

rodina74
 
 


Rodina a KAális tesztcsík az pedig kevésbé érzékeny,és azon szerintem nem üt át semmi .. ha nincs rajta semmi.. egyből átütött? vagy mennyi idő múlva?

azért még nem feladni jó? irgumburgum!

Moncsi én is imádom a kádas képet! tipikus pasi.. olvas, közben a lábával lapátolja a vizet.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Linacska!

Megnéztem, tényleg látszott a tiéden egy kis halvány csík.
Mi nézegettük a csíkomat, hogy az most elszíneződés, vagy az alsó réteg alól átüt a csík. De a párom és én szerintem is csak átüt az alsó réteg.
Lefotóztam, majd délután megpróbálom felrakni a képet, mert már mh-en vagyok.
Mindegy amíg nem jön meg szedem a gyógyszert, aztán a többit meglátjuk.

rodina74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: