Új privát üzeneted érkezett!

Ó, közben látom megint írtál Babszika!
A fene vigye el, nem hiszem el!!!! :evil:
pedi
Kalocsa

Köszönöm a drukkokat mindenkinek!
Ennyi év után már nagyon ránk férne egy kis szerencse :? :? :? :? :?

Babszika!
Úgy sajnálom a nega tesztet.... remélem, a következő sikeres lesz :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Pedi!
Remélem, az új dokid már sokkal jobb lesz :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pedi!
Igen, mehetnek adatok vissza tábliba :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszike!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pedi!
ma nagyüzemi mosás van itthon :lol:
én a migrénre azonnal beveszem a gyogyim, mert másképp tényleg hányás lesz belőle és íga is aludnom kell :?

babszika

Babszika: nagyon sajnálom hogy nem sikerült. Ne keseredj el, nagyon drukkolok nektek.

KépKép
csige-bige

köszi csige!
szerencsére (vagy sem), olyan mélyen érintő elkeseredettség nincs... inkább üresség.
sok kérdés merül fel bennem, amit most el kell hessegetnem és előre néznem.... de nem fogok hazudni: nem könnyű és kezdem unni a sok okos tanácsot :?
de 2 hét múlva már másra fogok koncentrálni :wink:

babszika

Sziasztok!

Babszi - :( :( Ezért cserélted le a gólyád?

kuzsanna - drukk!!! :)

Kép
pampalini

a gólyának más oka van.
ez már egy régebbi avatarom és ez illik hozzám igazán. úgy is van elmentve: "babsziőrült"

babszika

babszika ez az avatarod is negyon helyes...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babszika! Abszolut megértelek, bár nem estem még át annyi mindenen, mint Te, és nagyon remélem nem is fogok. Azért sem írok semmi különöset, mert ez igenis fájó dolog, ha belátjuk, ha nem. Amit írtál, az is igaz. Két hét múlva már másra fogsz gondolni, de addig nehéz.
Nekem is az volt, és néha még most is. Főleg, amikor látom Nita vonalzóját (napra pontosan egyezett a ciklusunk), de már másra koncentrálok én is, mert most jön egy újabb pé és egy újabb esély a babára!
pedi
Kalocsa

pedi akkor minden bele!!!!!!!!hajráááááááá!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Rajta vagyunk ezerrel a témát! Szóval, rajtunk nem múlik a dolog, remélem, mostmár a babó is jönni akar. Bár azt azért meg kell mindjam, hogy fájnak a petefészkeim, egyszer az egyik másszor a másik, most meg középen. Nem vészesen, de azért nagyon remélem, hogy ez nem jelent rosszat!
pedi
Kalocsa

jól látod pedi!
sokan drukkolnak őszintén, de szerencsére nem is értik, h miért vívódok minden hónapban.
anno én is minden hónapban hittem, bíztam és tudtam, h az lesz a mi hónapunk és már 3 év úgy elszállt, h ihajj.... enyi idő után már nem könnyű

már annyi tanácsot kaptam, h el sem hiszed.
volt aki kioktatott és volt aki sajnált....

összegezve: tudom, h mindenki a maga tanácsait tartja jónak, de én msot nem kérek senkitől :roll:
van már sajnos elég tapasztalatom :?

babszika

Babszika: Ez a rögös út valóban nagyon nehéz. Ezt csak az értheto meg aki átélte már.
Nehéz ez lelkileg testileg is.
Én semmilyen tanácsot adni nem tudok hisz én sem vagyok jó példa.
DE azt tudom mondani, ha egyszer végre az a kiskölök jelzi, hogy odabent van és hozol egy pozitiv tesztet akkor komolyan bulit fogunk csapni. :)

Kép
csucsu05

babszi en emlekszem erre az avatarodra,akkor is nagyon teteszett.

Kép
monyo83

csucsukám!
ha mást nem is tudok, de azt igen, h ha egyszer a kislélek megszán minket, akkor én nagyon terhes leszek, az tuti!!!!
és akkor sztem hetedhét országra szóló buli lesz :lol:

babszika

Babszika! Helyes! Második "lakodalom"!!! Legalábbis nálatok az is hetedhét országra szólóra sikerült! :lol:

Csucsu! Veled mi újság? Van már vmi hír állás ügyben?
pedi
Kalocsa

pedi!
hát, ha akkora buli nem is lesz, de szerencsére sokan fognak örülni velünk! :wink:

babszika

Pedi: Igen most hivtak fel éppen. felvettek mehetek akár holnap már. De hülyének néznek. annyit adnának brittóba amit én nettóba kértem. ÁÁÁ vissza is mondtam. Annyiért én nem dolgozok.
Akkor inkább ingázok a régi helyen. Sokat utazok de az biztos és többet is keresek.

Kép
csucsu05

Csucsu: Sajnálom, de még egy vigasztaljon, hogy legalább van hova visszamenned. Azt hiszem a mai világban már ez is jó. Bár azért a Te körülményeiddel nem lesz ez egyszerű. De hátha addigra alakul valahogy a "dolog" és már nem is kell annyira visszamenned dolgozni! :wink:
pedi
Kalocsa

Pedi: Mindenképpen vissza mennék még mert a yged miatt kellene.
180nap munkaviszony kell hozzá.
most van már 46 napom. Tehát 4hónapot kell még dolgoznom. Ha az alatt vagy utána bármikro össze jön akkro már jó nekem.

Kép
csucsu05

Pedi: veled mi van. Irj magadról valamit .

Kép
csucsu05

képzeljétek kis pöcsösöm belepisilt a bilibe!!!!! :lol:
utána viszont bekakilt a gatyóba..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu: Köszi, én most "jól" vagyok. Jövő héten megyek egy új orvoshoz, akinek van uh-ja is és remélem, azt mondja majd, hogy minden rendben velem és semmi akadálya a babának.

Nita! Máté úgy jár oviba, hogy nem szobatiszta? Amúgy gratula a bilibe pisiléshez!!!
pedi
Kalocsa

pedi de szobatiszta máté de eddig soha nem volt hajlando a bilibe pisilni.....csak a nagy wcbe!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

pedi de szobatiszta máté de eddig soha nem volt hajlando a bilibe pisilni.....csak a nagy wcbe!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Értem, csak meglepődtem, mert azt hittem, hogy nem az és mégis ovis! Akkor bocsi!! :oops:
pedi
Kalocsa

Nita: És a nagy dolgot is a wc-be teszi?, Máshogy nem tudok rákérdezni bocsi:)
Éjjeli szobatisztaság is sikerült?

Kép
csucsu05

csucsu a kakival még mindíg nem jol állunk...de melyiknap már kakilt volna a bilibe is csak nem jött neki semmi.....
éjjel is szépen oldodik már........ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, csajok!!

Hát kit látnak szemeim!? :shock: :lol:
Zsuzska!!!
De jó hogy jöttél. Nagyon örülök neked. :wink: És megvolt az első (és reméljük az utolsó) inszemed? Nagyon drukkolok a pozitív tesztedhez. :wink: 8)

Babszika, drága!

Hjjjaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjj!
Nem tudok, és nemis akarok semmit mondani. :cry: Csak annyit, hogy: 2009 A MI ÉVÜNK!!!!!!
Leszünk mi még az idén kismamik. :wink: És a finálé előtt mindig kell egy főpróba. :wink: :lol:

Pedi!
Örülök az új dokinak. Meglásd most már biztosabb kezekben leszel. :wink:

Csucsu!
Hát, igen. Sajnos nem mindegy hogy milyen fizetésről megyünk el gyedre. Akkor inkább 4 hónap ingázás. De hamar repül ám az idő, mikor kismami leszel. :wink: Hipp-hopp és azon kapod magad hogy ismét otthon vagy és növeszted a pocidat. :wink: :lol: :lol:

Nita!
Ügyes a kicsi Máté. Majd megy a kaki is a bilibe. Amúgy mi is úgy vagyunk vele most hogy a pisi megy a bilibe, de a nagy dolog csak a pelusba. De nekem már ez is nagy lépés. :)

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

moni így igaz.....azt tudom erőltetni se akarok semmit.mert azzal még ronthatok is a dolgokon..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Minden gyerek megérik valamikor a szobatisztaságra. Én sem erőltettem. Egyszer csak Szabina egyik-napról a másikra nem kérte a pelust. És 1X pisilt be. Tehát megúsztuk ezt a bepisilést. Én az éjszakát csodának tartom a védőnő is azt mondta ritka szerencsém volt. Mert Szabina ahogy nappal nem kérte a pelust már éjjelre sem kérte és nem is pisilt be.
Igaz ő nyáron lett szobatiszta valószinű ezért ment nagyon könnyen és gyorsan.
De mint mondta a védőnő ehez nagy nagy szerencse és türelem is kell.

Kép
csucsu05

hát igen...nyáron kicsit könnyebb.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita:Nektek is jó hisz jön a tavasz. Akkor már jobb lesz. Na meg a fiúk lassabban érnek meg mindenre állitólag.

Kép
csucsu05

Csucsu, Nita,
mi is így voltunk. Egyik napról a másikra leszokott, az éjszakai pelusról is. Bár nálunk van, hogy napközben a pisi eleje bemegy, egyszerűen eljátsza az időt.

És egy kis jó hír:
http://www.fn.hu/belfold/20090205/kesz_ ... ny_csomag/

Én elgondolkodtam és felmértem a helyzetünket.
Nem biztos, hogy ebbe a világba bevállalok még egy gyereket. Apának holnaptól lehet, hogy nem lesz munkája, csődbe megy a cég, 25ezer forintból meg nem lehet megélni :wink:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita: Ha ez igaz akkor ez nagyon durva megszorítás lesz. Lehet Szabina is egyke marad akkor bizony.

Kép
csucsu05

remélem is hogy legkésőbb nyárra már semmiképpen nem kell pelus....kakira se.......... :roll: :wink:
ez a gyurcsány elmehet a ge....be az biztos ha ezt megteszi!!!!!!!!!!!!!!
hu de ideges lettem most........ :evil: :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
meg fogják tenni :cry: . Szerinted érdekli őket, hogy mi lesz velünk???

Kép

Kép
ranita1979

Ranita: sajnos nem érdekli őket. csak sírnak, hogy kevés a gyerek.
Na igy még kevesebb lesz.
Lehet az égiek figyelnek akkor rám és ezért nem lettem babás a kistesóval.

Kép
csucsu05

ettől félek én is........ :cry:
de majd ne csodálkozzanak ha az emberek nem fizetik a számlájukat meg a szarjukat!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Őket ez sem érdekli. ha nem fizetik a számlákat kikapcsolják a villanyt majd a gázt és stb.Szerinted Gyurcsányt érdekli van e villany gáz a családoknál.

Kép
csucsu05

olyan undorító......zolival már beszéltük hogy ugynéz ki kimegyünk külföldre.....mert ez itt nem állapot........ :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Apa tegnap azt mondta, "majd én is elmegyek, aztán kihúzok egy ATM-et a falból, na és ha leültetnek, mi van? Ketten könnyebben megéltek". Csak nálunk nem a megélhetésen van a hangsúly, megélni meg tudnék, csakhogy lakáshitelünk van, ami csak több és több lesz. És ha azt nem fizetem ........

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

A cikk után én is elgondolkodtam, hogy bevállalok-e egyáltalán akár 1 gyereket is. Nekem ugye októbertől nincs melóm, a páromé is elég bizonytalan, mivel ők is megrendelésre termelnek. Munkája ugyan megmarad, de csomó mindent elvesznek tőle, igy kb a fizetése 70%-át fogja kapni!!! A csekkek meg csak itt gyülekeznek... És meg még se kaptam a munkanélkülimet :? :?

28 éves vagyok, azért bízom benne, hogy egyszer lesz egy kisbabám...

Szóval egy nagy sz@r az egész!

Bocs, hogy ilyen negatív lettem :(

Kép
pampalini

ranita - a börtönben legalább biztos, h lesz kaja! :)

Kép
pampalini

Pampalini,
ő is erre gondolt :? .

Én is nagyon negatív lettem :cry:
Mondtam apának, ha csődbe mennek, akkor hova megy el dolgozni, mikor inkább elküldik az embereket???? Ő asztalos és tök jól ment mindig a cégnek, most egyik hétről a másikra annyi. Senki nem építkezik, nem csináltat bútort, mert miből?
Olyan kilátástalan minden :cry: .
Arra godoltam már, inkább próbálok mindent (már amit ezek után tudok)megadni az egy gyereknek, legalább neki legyen jó élete :cry: . És szörnyű, hogy az embernek le kell mondania egy babáról :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Hát, lányok! Ezek ám a hírek! Mi lesz még itt? Tesómék jövő héten mennek vissza Kanadába(korábban 5évig ott éltek), és a párom mindenáron ki akar menni utánuk, de én nem szivesen költöznék külföldre. :( Viszont, ezekkel a kilátásokkal nem tudom, mi lesz.
pedi
Kalocsa

Azért a babáról semmiképp nem mondok le! Anyuka akarok lenni és az is leszek!!!
pedi
Kalocsa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?