Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Prüntyi: Örülök,h megvannak az eredmények és remélem Timinél nem kell majd antibiotikum!
Nálunk is Fanninak az én volt gyerekdokim az orvosa,abszolút nem körzetes,már az elözö lakóhelyünknek sem ö a dokija most meg más kerületben is lakunk :)
Tetszik,h ma dokik nem adnak szíre-szóra erős gyógyszereket, én anno maripenen nöttem fel, Fanni még nem kapott c-vitaminon,köptetön,nurofenen kivül semmit.

Tegnap a Közlekedési Múzeumbe voltunk Fannival meg a kis barátjával-nagyon jó volt, imádja meg mi is :)

Szép hetet Nektek!
Vendég

Sziasztok!

Prüntyi,
Jaaaj, nagyon szörnyű lehet 2 beteg babával :( Remélem hamar meggyógyultok!Az jó, hogy legalább a leletek már megvannak és azzal minden okés. :)

Menyasszon,
Köszi a dechatlon linket, de sajna ott csak vmi karika szett van, ami csak 60cm-es átmérőjű, és elég drága is ahhoz, hogy szerintem műanyag (jó, mondjuk 3 db ma lehet töltve is van, nemtom) Én fát szeretnék szerintem, vagy ha műanyag,akkor mindenképpen vagy töltöttet vagy olyat,amit én biztonságosan itthon meg tudok úgy tülteni (hogy súlya legyen), hogy ne zubogjon belőle szét a homok pl.
Végülis ezért jobb talán a fa.
Tok jó,hogy Fanni így csípi a múzeumokat :) Drága nagyon! A köhögés meg remélem már nálatok is csak elmúlik.

Kora,
Milyen volt a disznóvágás?Levi hogy van?Ő is ott volt?

Szilvi,
Hogy megy a vezetés?Koppánynak a bölcsi?Már nagyon megszokta?

Kérdezted Menyasszon, hogy hány kiló Andor.Háááát, nem 9 :D :D :D Szép kis súlya volt Fanninak :) Andor olyan 8-8.2 körül van az itthon mértek alapján. De majd 22én megyünk szurira és akkor megtudjuk pontosan :)
A héten adtam neki őszibarack-alma gyümölcspürét és nagyon ízlett neki :) eszi szépen.
Tej szintjén talán kicsit jobb most a helyzet, szedek homeos bogyeszt meg iszom maláta sört, de este azért majdnem minden nap pótolni kell neki. Háát ez van...ez a mensi hazavágta a tejemet, de azért küzdök :) Végülis szopizik még rendesen 5x egy nap és csak este kell pótolni, ha kell.
Legújabb szórakozása Andornak, hogy beszippantja az alsó ajkát és úgy cuppog vele, meg továbbra is berreg, meg fújja a nyálát )ezt láthatjátok a feltöltött videók között) Szabolcsom csinált jó kis képeket erről a cuppogásról ,majd feltöltöm őket :)

Remélhetőleg most már nemsoká sikerül kocsit venni. Jövő héten hirdetik meg a cégnél őket és valamelyiket csak sikerül megvenni. Ami jó az 1 ford mondi meg egy focus. Eddig a mondit akartuk, de most úgy vagyunk vele,hogy inkább a focus, mert az kombi.Szóval szurkoljatok, hogy ne vegyék meg előlünk megint :)

Most lépek.
Szép estét Nektek!

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Gab: Megnéztem Andor baby fotóit meg a videókat- annyira édes mindegyiken!!!És hogy cuppogja befelé a baracklevet!!!Cuki nagyon! Jól látom,már megy a csajozás is ezerrel?
Nagyon drukkolok a céges kocsi miatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*
Vendég

Sziasztok!

Prüntyi remélem jó véreredményt gyors gyógyulás követte és már mindenki jól van! Milyen új körzetis van???

Menyasszon, milyen köptetőt szoktál adni Fanninak? Levi a nagy disznótorozásban megfázott (pedig ő nem is volt kinn), először csak az orra folyt, most meg elkezdett köhögni. Nem akarom még dokihoz vinni, egyből antibiotikumot ír. Szerintetek el kellene? Nincs láza, még folyik az orra és köhög, ennnyi. Jó a közérzete és az étvágya is.

Fanni már most milyen kis múzeumlátogató! :)

Szilvi, Gabi? Koppány már egész héten jár bölcsibe? Gabi sikerült autót venni? Vagy még nem? Andor-baba? Még mindig jófej a szülőkkel?

Nálunk változatlan a helyzet (halkan megjegyzem 3 napja kihagy 1 kelést éjjel), már sokat próbál egyedül menni, amiket viszont eddig mondott azokat elfelejtette. :? Vagy nem akarja. Most az az új, ha ennivalót látt elkezdi hajtani, hogy ham. Olyan kis édes hangja van! :) És tejbetök vigyort fejlesztett ki (mind a 8 foga látszik), tudja azzal mindenkit levez a lábáról.

Gabi ha találsz fából karikát értesíts hol szerezted be!!

KépKép
kora

Sziasztok!

Kora: Én Stodalt adtam,homeopátiás, minden tipusu köhögésre jó-elötte köhögtünk hetekig, erre a szerre abba hagytuk.
Én mondjuk ma reggel lázasan,csúnyán köhögve,fejfájással,s ami kell keltem, de az erö a Stodal és a Neocitran velem van :) Ja,meg ma apa is itthon maradt velünk :)

Fanni már harmadszor volt ebben a múzeumban,imádja, nagyon jó barátok a maketteket kezelő-irányitó bácsival :)
Illetve a Titanic kiállitáson is volt velünk már jó egy éve, 2 órán át szépen,csenben ,gyalogolt,nézelődött,úgyhogy ezt örökölte tölem, a kiállitásfalást :)

Nagyon édes lehet levi ahogy somolyog :)

Éééés nemsokára szülinap !!! Wow!!! :)
Vendég

Prünytiéknél pedig volt szülinap!!!! Nagyon Boldog Szülinapot igy utólag :oops: is a kis Timinek!!!
Vendég

Tyűha, ne haragudj Prüntyi a szülinap miatt!!! :oops: :oops: :oops:
Volt torta? Milyen?
És igaz, hpogy majdnem 1 hét késéssel, de annál nagyobb szeretettel kívánunk boldog szülinapot utólag!! :oops:
Kép

Menyasszon, köszi a gyors választ és jobbulást!!
Kép

KépKép
kora

Sziasztok

Kora:Köszönöm szépen,ránk fér, nekem tüdögyulladás,hörghurut,Fanninak kezdödö,még nem gyulladás, de megkapta élete elsö antibiotikumát most Ö is.
Annyiar idegesit,h a suliban egy nö úgy jött már egész héten,h taknya-nyála egybe, köhögött,de úgy,h nem hallottuk töle a tanárt...de azért bejön...
Amúgy tök aranyos nö, de azért hétfön meg fogom emliteni,h ha legközelebb valaki igy bejön, úgy,h se dolgozat, semmi nincs , akkor a mi gyógyszerünket is veheti meg,plussz jöhet a gyerekkel foglalkozni,mig én döglődök..

Na ,menek is pihenni, Fanni már héttől alszik.

Szép hétvégét Nektek!+
Vendég

Sziasztok Csajok! :)

Ideértem :D
Először is: én is szánom-bánom Prüntyi, hogy nem figyeltem, szóval megkésve NAGGGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT TIMIKÉNEK!!!
Hogy vagytok? Remélem már gyógyulóban,vagy már meg is gyógyultatok.

Menyasszon,
Örülök,hogy tetszettek az Andoros videók/képek, köszi a dícséreteket! :D tettem fel új, szerintem nagyon mókás képeket :D
Jobbulást Nektek is!

Kora,
Gratula Levi előrelépéséhez alvás ügybe. Azért az is már vmi ha 1 felkelést kihagy :) szuper!
De édes lehet, ahogy avázik már a kis huncut :D

Szilvi?

Nálunk minden okés, kivéve,hogy Andor valahogy kevesebbet kakil. Múltkor több mint 1 hét telt el szóval akkor már kellett neki szirupot adnom, ami szintén nem hatott, így maradt a glicerines kúp. Ettől kakilt.
Most nem is adtam neki jópár napig mást csaj tejcsit, és tegnap kapott csak őszibarack pépet, hogy az se fogja a kakit.
Tudom van,hogy ilyenkor már csak x naponta kakilnak, de valahogy úgy érzem sokszor, hogy ő most néha küzködik, nyom, meg ficereg, mintha bántaná azért a kis pociját.
Vettünk édesköményt, néha próbálok neki adni, de inkább rágcsálja a cumit, mint szívná. De azért szív is (ha rászólok :D )

Vettünk neki borostyánláncot 8) igazából nem tudom, hogy higyjek-e benne vagy sem, de úgy voltam vele,hogy ártani nem árt. Tudjátok azt mondják, hogy nyugtató hatású, mert a bőrrel érintkezve felmelegszik a fosszilis gyanta és illatanyagot bocsájt ki...és ez nyugtat és enyhíti a fogzási bántalmakat. Ismerősömnek van, 7 foga már kint van a kislánynak úgy,hogy csak 3-4 nehezebb éjszakájuk volt. De a csajszi sem tudja persze,hogy ez ettől lett-e így :D
Dobok mindjárt képet,hogy milyen dögös ANdorkám a láncban :D

Amúgy meg, Kora, azt hiszem Te kérdezted, hogy szülőbarát-e még Andor, Igen :D szépen alszik, most megint reggel 7.30ig - volt most egy idő, hogy 6.30-7.00 között kelt. Lehet,hogy a lánctól alszik most megint hosszabban? :D nemtom...mindegy
nah, most mennem kell, mert ébredezik

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép A láncom Kép Felülés gyakorlás
Kép Hah, beleért a popóm a vízbe

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Gab: Megnézem a képeket mindjárt! Nagyon édes Andor ezeken a képeken is! Nekünk nem volt láncunk, csak az utsó 4 fognál volt nyügi tehát a 16.-tól,azok nagy ,hátsó fogak, de van ismink,akinek van lánca ! Andornak nagyon jól áll, szerintem biztos hatásos, sokan használják !
Fanni szegénykém tök láz egész nap,nyüszmög, most kicsit észhez tért a Cataflamtól,anyós mindjárt jön, hozza a gyógyhúsilevest, anyu is bejelentkezett, de nem akarjuk,h átcammogjon, mert akkor Fanni csak behergeli magát,h oda akar menni hozzá (ott a papagája, kutyája, meg a végtelen lehetőségek tárháza) :)
Úgy veszem észre egy nap késéssel van a betegségben ,mint én, tehát ma érzi úgy magát,mint én tegnap...Remélem hamar javulunk, mert elég rossz a buli :)
Vendég

Ui: És milyen klassz tapéta van Andor szobájában!!!
Vendég

Sziasztok!
Bocsánat a betolakodásért.Én is veresegyházi anyuka vagyok...

Anyatejnek keresek gazdát.
Fagyasztottnak és frissnek, napi 4dl.
Sterilizált aventes poharakban, feldátumozva van elrakva.
Anyatejadáshoz megvan minden vizsgálati papírom,miszerint minden rendben, egészséges vagyok.
Ha még a baba nincs 8 hónapos akkor a TB fizet nekem érte,Neked nem kerül semmibe.
Vagy nem a TB-n keresztül 280FT/dl.
Nincs káros szenvedélyem, nem szedek gyógyszert és nem dohányzom.

Kérlek adjátok tovább hátha valakinek segíthetek!
Az anyatej fontos a picik számára az immunerősítés szempontjából.
Elérhetőségeim:06 20/517-8197
1postalada@gmail.com
csimbike

Sziasztok lányok!

Köszi a köszöntést! Aranyosak vagytok! Nem maradtatok le semmiről, ugyanis ma ünnepeltük meg Timike első szülinapját, mert 9.-én épp lázas beteg volt szegénykém...de ma már mindenki rendben van! Csak az étvágyuk gyatra még..illetve Timike most 3 fogat növeszt éppen...

Új körzetis (ligetek a területe), a Misszióban rendel, rögtön a bejáratnál jobbra...még szombaton is van rendelése...Dr.Rónaszéki Ágoston!

Gabolinó, nagyon édes kis legényke! Látszik, szeret enni! :) Enyimek is mind ilyen husisak voltak picinek...:)

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok,

bocsi a zavarásért, de pont az új gyerekorvossal kapcsolatosan szeretnék kérdezni:

voltatok már nála?
milyen?
alapos-e? pl. ha valakinek pici babja van azt megvizsgálta a havi tanácsadáson?? stb.

én úgy tudom, hogy más is leadhatja nála a kártyát, szeretnék váltani de nem egy másik "rosszra" :cry:

köszi a választ előre is!!

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Sziasztok!

Ne haragudjatok a zavarásért! Eladjuk a 2004-ben épült tetőteres házunkat Erdőkertes csendes kis utcájában. Ha esetleg van ismerősötök, aki erre felé keres házat, kérlek szóljatok Neki!

Nagyvonalakból a házról:

Főúthoz, buszmegállóhoz közel van /5 perc séta/.

Az udvar füvesítve van, tujákkal, bokrokkal, gyümölcsfákkal beültetve. Van rajta egy kis faház, egy kocsibeálló, gyerekjátékok: homokozó, csúszda, hinta, valamint kerti kőgrill, és szalonna sütéshez illetve bográcsozáshoz való hely.

A ház az alábbi helyiségekből áll:

Földszint:

Fedett előtér, szélfogó, közlekedő, konyha+étkező, kamra, WC, fürdő, szoba, nappali
Földszint hasznos alapterülete: 52 nm

A nappaliból egy ajtón ki lehet menni egy 15 nm-es teraszra, illetve innen vezet a lépcső a tetőtérbe.

Tetőtér:

Előtér, 2 szoba, zuhanyzó+Wc, erkély
Tetőtér hasznos alapterülete: 25 nm + a 160 cm belmagasság alatti részek

Olyanoknak is ajánlom, akik eddig albérletben vagy szülőknél laktak, és nincsenek bútoraik, mivel nagyon sok mindent itthagynák. Függönyöket, karnisokat, csillárokat, szőnyegeket, a nappaliban lévő kihúzható sarokülőt stb. Az árban benne van a beépített konyhabútor /éger színű/ is , illetve a hozzátartozó konyhai berendezések: gáztűzhely /BOSCH/, kihúzható páraelszívó /Fagor/, mosogatógép /Candy/.
Mindent akkor vagy később vásároltunk, amikor ideköltöztünk, úgyhogy nem régi darabok.

Ha valakit érdekel írjatok privit! Minden kérdésre szívesen válaszolok, rakok fel képeket is amiről szeretné. Az érdeklődés ingyenes :wink: a ház irányára: 22,5 millió forint!

Köszönöm, hogy elolvastátok!

További szép napot!

Ildi
Vendég

Szia Linda,

én ismerem Rónaszéki doktorurat, kb 3 éve és max. meg vagyok vele elégedve...legutóbb pl, mikor a labor elfelejtette bevinni a kórházba a keservesen levett vért, a doktorúr saját maga vitte el, és várta meg az eredményt...(1 hét lázas állapot után döntött a vérvétel mellett, hogy megtudjuk mi a baj)

Nekem sem kell átjelentkeznem (nem az ő körzetébe tartozom), bármikor fogad ambulánsan...

Egyébként szerintem bármit meg lehet vele beszélni, ha őszinte vagy...de nem szereti ha hülyének nézik...

Kép

Kép
prüntyi

Lányok, ha valakit érdekelne...

-ELADÓ !!! ÚJ !!! STM (Storchenmühle) Twin 0+, hordozó és ülés 2 év garival!!! Ár megegyezés szerint! Iá.: 27.000,-

-ELADÓ Chicco Pick up basic babakocsi, használt, de jó állapotban (1 éves, nem sokat használt!) Ár megegyezés szerint! Iá.: 28.000,-

-ELADÓ, egy használt, jó állapotú bükk, fiókos-polcos pelenkázó szekrény (kb. 70cm x70cm-es), ajándékba adom rá a szivacsot. Ár megegyezés szerint! Iá.: 15.000,-

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Csimbike: továbbítottam, hátha tényleg valakinek szüksége lenne rá és tényleg nagyon sokat ér az anyatej. :)

Shiva: ha tudok valakit szólok, de egyelőre senki. Mi itt szeretnénk venni Veresen vagy Őrbottyánban a Viczián állomás környékén.

Prüntyi: ez az új körzetis minket is érdekel, most már nemsokára lesz jogsi, így fel tudom vinni autóval is, nem kell amiatt közel menni dokihoz, mert nem jutunk el máshogy (vagy csak nehézkesen). :) Minden pozitív-negatív dolog érdekel az új dokival kapcsolatban.
Remélem már jól vannak a lányok!!!! Én nem tudok senkit aki ilyeneket szeretne venni. De miért nem teszed fel apróhirdetésben különböző babás oldalakra vagy az Expresszre? Nem kell fizetni sem érte és ott hamarabb találnál rá vevőt... szerintem. Utólag is boldog szülinapot Timikének!!!!

Kora: Levi hogy van? Édes lehet ahogy a 8 fogát villogtatja. Ha tudsz róla, csinálj képet és légyszi tedd fel!!!! :) Még mindig kihagy egy kelést éjjel? Ha igen, akkor HURRÁ! :) Nyugi, Koppány is "elfelejtette" azokat a szavakat (amikből amúgy sincs sok) amiket eddig mondott. Egyszer-kétszer megmutatta, hogy ő tudja és kész. :) Bezzeg a 'NEM' az nagyon megy neki. :) Igen, Kopi egész héten jár már a bölcsibe, január eleje óta. Kicsit fárasztó ez a reggel oda, délután vissza dolog, főleg hogy közben jártam be Pestre vezetni, meg a bíróságra intézni a felvételit, stb... Tetszik neki, de azért ő is érzi ezt a reggeli mizériát. A 7.47-sel megyünk át reggelente és a 17.00-sal jövünk haza délutánonként. Reggel nem akar elindulni, délután nem akar haza jönni. :D Bent már teljesen jól elvan. Ebéd után mutogat, hogy menne aludni, vannak már barátai is, stb. :)

Gabi: nagyon imádnivaló Andor is. Az utolsó kép visz mindent!!! Szerintem azt simán betehetnéd egy baba szépségversenybe. Most komolyan! :) Kakinál én úgy hallottam a védőnőtől, hogy 4 nap már sok, ha nem kakil. Olyankor már adni kell neki valamit vagy szélcsövezni, mert komoly gondokat okozhat, ha nem tesszük. Remélem most már rendesen kakál Andor. De jó, hogy még mindig így alszik Andor. :) Van valami hatása a borostyánláncnak? Én is sokat hallottam már róla, de sosem szántam rá magam, mert valahogy nem tudom elhinni, hogy ez tényleg az. Ugyanez volt a mosódióval. Sokan dicsérik, nekünk pl. nem jött be, semmi koszt nem szedett ki a ruhákból, pedig többféleképpen kisérleteztem.

Ildi: jobban vagytok már? Szegény Fanni, ő biztos nehezebben viseli, mint te. Remélem már meggyógyultatok. Angol hogy megy? Ovi? Neked a suli?

Használ valamelyikőtök mosódiót? Jelentem, tegnap átmentem EÜ-ből (tök jó fej volt a 4 főből álló vizsgacsapatunk és a vizsgabiztos is, végig röhögtük az egészet). Tegnapelőtt meg átmentem forgalmiból, úgyhogy február közepén már kézben lesz a jogsim. :) De egyelőre még vonattal járok majd be melózni, mert még nem bízom annyira magamban, hogy így hirtelen elinduljak Pestre. :) Majd szép lassan. Először csak fel a bp-i úti CBA-ba, majd a Szadai CBA-ba, aztán a fóti CORA-ba, aztán át Őrbottyánba a bölcsibe, aztán Újpestre. :) Ez kb. 1 hónap lesz. De a lényeg, hogy túl vagyok rajta, már csak a TB- és bérügyi szakelőadó sulira kell tanulnom és februártól a bírósági ügyviteli vizsgára. :D Február 2-án kezdek, a polgárira kerültem (szerencsére). Kiváncsi leszek, főleg hogy mennyi idő alatt fogok beleszokni a 2,5 év itthonlét után!!! Huh, de nehéz lesz az elején!!! Egyelőre lehet az elején még anyós viszi majd a bölcsibe (amíg nem kell visszamennie melózni), úgyhogy ennyivel kicsit könnyebb lesz. Ha én vinném, akkor ugye a hajnali 5.47-es vonattal kéne átvinnem Kopit a bölcsibe. OK, hogy mindennap 4.45-5.00 között kel, de azért biztos megterhelné, hogy olyankor már vonatozunk... Aztán este a 18.00-as vonattal tudnám csak hazahozni, ez is biztos megterhelné eleinte. Így amíg lehet, addig anyós viszi át a 7.10-es busszal és hozza haza a 16.10-es busszal. :) Egy kis segítség. Én félek autót vezetni, kiváncsi leszek mennyi idő alatt fogom megszokni. :) Na jó, nem regélek tovább, megyek.

Szép napot!

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Az új doki szerintem mindenkit érdekel! :) csak prüntyi a kompetens ezügyben.

Prüntyi a lányokkal minden rendben van? Nem tudok vevőt rájuk ( persze a cuccokra nem a lányokra! :D ). Én is el szeretném adni a hordozónkat. Tényleg: Nania ( bár a felirat lekopott), 0-13kg-ig, eu szabvány 5000ft. Ha esetleg érdekelne vkit... :wink: Illetve egy kókusz matrac ( Levi nem használja :( ) szintén 5000ft. Sőt Pierre Cardin kenguru (kb 3x használt) 3000ft. Na mostmár jól belelndültem! :wink: 8)

Örülök, hogy Koppány ilyen jól viseli a bölcsit! Ő egyébként elalszik egyedül? Úgy éertem magától. Az eleljétől fogva?
Hatalmas gratula a vizsgához és a már biztos jogsihoz!!!! Kép Na igen én sem vágnék azonnal neki Pestnek.
Azért szegény Koppány jó korán kel! Mindig koránkelő volt? Levi legkorábban 8kor kel...
Én is kipróbáltam már a mosódiót, nekem sem jött be, kemények és olyan furaszagúak lettek a ruhák. Az eladó azt mondta nem kell mást használni mellé. Én inkább az egészet kihagyom.
Hova mész tb tanfolyamra?

Ildi meggyógyultatok már? Gabi-Andor? Persze azon túl, hogy egyre szebb! Új fejlemény? Megvan a kocsi?
Képek, bocs ha sok lesz!
Már így megyek!
Kép
Csak úgy vegyesen mindenféle:
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

KépKép
kora

Sziasztok!

Kép Levinek!!!
Nagyon édesek a képek!!!

Szilvi: Gratula a jogis dolgokhoz, nemsokára Tiéd a kormány :)
Örülök,h Koppány szereti a bölcsit!
Mi 7 körül szoktunk kelni,inkább a 8-hoz közelebb esö végén :)

Én még köhögök, Fanni tegnap még höemelkedéses volt, holnap visszük vissza megnézetni.Az antibiotikumaink mindenesetre tegnap elfogytak (nekem ma).

Hétvégén úgy mennénk valamerre levegöre,majd meglátjuk,hogy vagyunk.

Olyan jó meleg van azaz nincs hideg (igaz épp esik az esö de ugye azt mi imádjuk,Fanni meg most mégjobban mert cipelheti a Thomasos esernyőjét) :)

Éééés nemsokára február van, Valentin-nap aztán itt a Március,azaz a tavasz!!!
Na,úgy látom,jót tett nekem ez a kávé :)

*
Vendég

Köszi Ildi! További javulást, mostmár csak kilábaltok belőle. Szerintm menjetek kirándulni, biztos jól fogjátok érezni magatokat!

Akit érdekel: Manó klubbot a védőnők tartják az Innovációs központ 2. emeletén (2. bejárat, ha jól emlékszem a 310es szoba talán...), nem kell érte fizetni, 10 órától délig, szoktak hívni emberkéket. És a lényeg: február 11.-én az új gyerekorvos lesz ott, lehet vele ismerkedni!!!! :)

KépKép
kora

Sziasztok!

Lányok rendben!
Megültük Timike 1. szülinapját! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
prüntyi

Kora, levente is nagy huncut ám!!!

Bogyó, én még rosszat nem tudok róla mondani...de nem is hallottam...

11.-én lehet hogy Timivel lenézünk...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy így eltűntem, most Pécsett vagyunk, mjd vasárnap vagy hétfőn írok bővebben és reagálok.

Most csak annyi, hogy
Kora,
Levinek NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!![/b]

(ne haragudj,hogy sak így utólag :oops: )
Nagyon tündériek a képek, szenzációs Levi, nagyon tetszik!!! :)

Csajok, kéne most már tényleg egy talit összehozni, nem? :) Olyan jó lenne!

Mi jól vagyunk (van kaki is már több). Majd írok és reagálok.

Pusszantás mindenkinek! :)[/b]

KépKép
KépKép
gabolino

Prüntyi,
A lánykák is csodásak!!! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Prüntyi nagyon szép családod van!!! Örülök a gyógyulásoknak. Kiderült végül mi volt a baja Tüncsinek? Timike evett a tortájából?
Majd teszek én is képet!

Gabi lehet szó taliól...
Majd írj bővebben!
Addig is:http://www.tacticsport.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=141&Itemid=73

KépKép
kora

Sziasztok!

Prüntyi: Nagyon aranyosak a lányok!

Gab: Örülök,hogy jól vagytok! Pécs (L) :)

Kora: Én még köhögök de nem annyira, Fanni már jól van, voltunk is tegnap is ma is csavarogni megint :)
Ügyi vagy,h találtál fa karikákat, nekem is eszembe jutott még egy tök jó oldal, érdemes átnézni: https://www.r-med.com/?cookie_loop

Fanni szombaton piacozás után Veresen a szökőkútnál :

Kép Kép
Vendég

Édddes! Látom szereti a kürtös kalácsot! :)

Kora, úgy tűnik több dolgot hordott ki egyszerre...az utolsó dobás egy baci volt, de miután már a végén voltunk em kezdtük el az antibiotikumot.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!
Nagy a pangás!
Ildi akkor elég sokára lábaltatok ki most ebből a betegségből, de az jó ha már kirándultok! :)

Prüntyi szegény Tüncsi akkor jól megszenvedett, a lényeg, hogy már minden ok.

Szilvi te nemsokára kezdesz a munkahelyen! Azért izgi, nem? Koppány?

Gabi most hosszabb ideig voltatok Pécsen? Minen rendben? Andor?

Hoztam pár képet:
Kép
Kép
Kép
Egyébként életem első és recept nélküli tortája. Ronda volt igaz, de finom! 8)

KépKép
kora

Szép Jó reggel Lányok!

Csjúúú, tényleg, ne haragudjatok, azt ígértem,hogy vasárnap v. hétfőn jövök erre... :oops: :oops: jól elszálltak a napok!

Szilvi,
HAAAATALMAS GRATULA A JOGSOHOZ!!!!!!!! :D:D:D Tök ügyi vagy! De jó,hogy már túl vagy rajta! :) És most meg jöhet a meló. Nagyon ügyin összehoztad!
Hogy jó-e a borostyánlánc? Hmmm, nemtom. Andor tudjátok, igencsak nyugis volt, szal változást nem érzek. Én nem tudom higyjek-e benne vagy sem, de úgy voltam vele,hogy ennyin már nem múljék :D
Amúgy a napokban kezdett nagyon veszett ujj-kéz-mindenféle-ami-a keze-ügyébe-kerül rágásba, szerintem érzi most már,hogy jön a fogacska, szóval csak reménykedem,hogy esetleg a lánc vmit enyhít. Az éjszkák szerencsére változatlanok - lekopogom :D.

Kora,
csjúúú, de szép képeket hoztál megint! :D Annyira édes kispasi Levi! Hogy bűvöli a csillagszórót! :D:D Nem lett utána tök büdös a lakás? (a csillagszóró után) A hugomnak is mot volt szülinapja és anyum vett a tortájáta ilyet, tök jó meg minden, de győztünk utána kiszellőztetni :D
Pécsre csütörtök késő d.u. indultunk és vasárnap d.u. indultunk haza. Szóva egy picit hosszabb volt, mint egy sima hétvége :)
Szerencsére Andor most már "felvilágosultan" is szépen aludt, nem zavarta,hogy nem itthon van - azért a fejvédőjét most is vittem magammal, mert az szereti sokszor elalvás előtt nézegetni.
Rengeteget vigyorgott mindenkire, jól érezte magát sztem :)
Ügyi vagy,hogy magad kreáltál tortát ;)
Köszi szépen a hullahopp linket, el is mentem. Ugyan vettünk Pécsett egy műanyag karikát és megtöltöttük sóval, de sztem nem az igazi. Mert valahogy a só súlya eldeformálja,elhúzza a karikát a gyakorlat közben. Lehet a szilárd fával jobb lenne. Majd ki kell próbálnunk. Addig is nekiálltam ezzel, meg Leg magic-ezek :D

Menyasszon,
Nagyon szépek a képek Fanniról! Az a beállás! :D kész, komoly kis modell a lánykád :)
Hogy vagytok?

Prüntyi,
Minden rendben már nálatok? Mindenki helyrejött? :)

Bocs, hogy most regényt írok, de már tök régen írtam és annyi minden változás van :)
Andor imád "ácsorogni" :) Ha ülök és magam előtt felemelem, akkor nem igazán tudom leültetni, mert tök erőből befeszíti a lábait és "áll", tarja magát izomból és nagyokat röhög. Olyan zabálnivaló!

Hason fekve naaaagyokat himbálózik a pociján és közben veszettül rúg a lábaival :) szegénykém,csak még nem halad előre a kiszemelt játkhoz. Szépen nyúl már így is a játékaiért (majd rakok ilyen képet)

Irattam neki a dokinőnél tejpépet. kapott vaniliásat, ezt Pécsett csináltam először és összekevertem őszibarackkal. 80 gr pépet+ a hozzákevert (nem kis adag) barackot bevágta :) ízlett neki, de azóta próbáltam itthon és most meg nem kellett neki. :shock: fene érti ezt. Jó mi sem kívánunk mindig mindent :)

Sokat emeli fel egyszerre a lábait és dől el oldalra, de hátról hasra még nem fordult meg egyedül.

Jövő hét péntekre bejelentkeztem a misszióba a fül-orr-gégészetre, hogy felvágják Andor nyelvfékét :( :( :( 1-2 ismerősöm hasonló cipőben járt és ők már megcsináltatták és azt mondták,hogy nem zavarta meg az evésben a babát, sőt, könnyebben tudott szopizni, nem cuppogott annyit és hamarabb kiszívta a cumisüveget pl.
Remélem nálunk is így lesz. Ugye csak azért nem vittük el eddig, mert azt mondta a védőnő, meg a dokinő,hogy várjunk míg mást is eszik, mint tejcsi a ciciből.Nehogy ne tudjon utána rendesen szopizni és akkor mi lesz. De most már úgy érzem,hogy sztem sem lesz probléma. És mielőbb túl akarunk esni rajta.
Szegénykém, majd az 5. hófordulójára kapja ezt :? :oops:
remélem hamar elfelejti majd és csak jobb lesz.

Amúgy kap néha-néha esténként tápszert, szerencsére elfogadja - hát elfogyott a fagyi tejcsi.
Meg ízlett neki a málna-csipkebogyó tea is :)

Úúú, jó sok voltam most :)

Még csak annyi,hogy töltöttünk fel(vagyis Szabolcsom) az alábbi linkre egy intim tornát, amit még én sem néztem, deállítólag nagyon jó. Ha gondoljátok bele lehet vágni :)

http://freemail.hu/oriaslevel/download. ... 8763044520

Szép napot Nektek!
(hozok még mindját azért még képeket ha nem bánjátok :) )

KépKép
KépKép
gabolino

íme:
Ez még itthon készült:
Kép Koncentrálok de nagyon
Ezek már Pécsett készültek:
Kép Ez az én katicabogaram
Kép A lába is finom...
Kép Azt is akarom!

Megyek...pussz!

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Kora: Tündéri Levi a képeken! Igazi 1 éves szülinapos képek :D

Gab: Örülök,h minden oké veletek! A nyelv dolgot el fogja felejteni hamar,ne félj!!!
Tündériek a fotók,mint mindig!Ari lehet nagyon Andor ahogy ácsorog :)
Én fogok tavasszal menni Kristonra,de most töltöm amit feltettél,megnézem mi ez,köszi!

Indulunk le sétálni (mert ugye esik az ESŐŐŐŐŐ!) :)

Ime egy kép, ami alapján arrra kell gondoljak, hogy valószinüleg azaz feltételezhetöen már-már az a gyanú merül fel,mintha kezdené kinőni a kiskádját!!! És szereti a citromot :) :lol:

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Nem is írtam, pedig akartam, szerintem is tiszta modell Fanni! :)

Csak gyorsan: Gabi olyan kis zabálnivaló Andor ahogy koncentrál és nyúl a játékért! Nagyon ügyes!

Levinek már a kórházban felvágták a nyelvét, ezért nekem nagyon furcsa amit írsz, hogy mit mondott a védőnő meg a doki.... Én pont úgy tudtam, hogy jobban tud akkor szopizni!

KépKép
kora

Menyasszon,

Ez a kádas naggyon tutkó kép!!! :D:D:D szólok is Szabolcsomnak,hogy lesse meg mert annyira cuki! :D A citromos is édes persze! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Kora,
Hát ez az!!! Csakhogy a kórházban ez elmaradt - nemtom, gondolom nem vették észre - és mivel utána meg azért jól szopizott, mondta a gyerekorvo,hogy akkor inkább várjunk.
De amit mások is írtak, hogy cuppogás van, azt időről időre Andor is csinálja,gondolom, mert mivel rövidebb a nyelve,nehezebben tudja odaszívni a cicit/cumisüveget.
Hétfőn telefonáltam, és a jövő pénteki volt a legkorábbi időpont :? én meg már azt hittem,hogy úúú,hogy készülönk össze, ha azt mondja a nőci,hogy 1 óra múlva akár lehet menni :D:D én náíííív :D

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!
Most rövid leszek.
A képek nagyon aranyosak. Mindenkié!!! Hát igen Ildi, nagyon úgy tűnik, hogy Fanninak új kád kell. :D Nagyon tuti kép!!! Andor édes ahogy nyúl a lasztiért és gondolom milyen lehet, hogy már állni akar. :) Nemsokára rohangálni fog? Kora, nagyon aranyos Levi, főleg ahogy tömi magába a tortát. Tényleg. Én már felköszöntöttem? Ha nem, akkor utólag is nagyon-nagyon boldog szülinapot Leventének!!! A tortával ne foglalkozz, nem vagy cukrász, hogy geometriai pontossággal süss és díszíts tortát!!! Kép alapján amúgy nem rossz, a lényeg meg hogy finom volt! :)
Koppány pénteken belázasodott a bölcsiben. Igaz, már reggel olyan kis fura volt, de betudtam annak, hogy fáradt. Szombat reggel míg mi piacon voltunk, anyós vigyázott rá, nagyon belázasodott. Megvárta míg hazaérünk és akkor mondta, hogy szerinte Koppány lázas. De se egy lázmérés, se egy telefon, kb. 2-2,5 órát voltunk el piacozni, stb. Megmértem, 39,8 fokos volt a láza. Rögtön felment bennem a pumpa, megkérdeztem, hogy van-e lázmérője. Mondta, hogy van. Kérdeztem, hogy akkor miért nem mérte meg Koppány lázát, ha szerinte lázas és mint látni is, igencsak lázas, ha már 39,8 fokra felment. Annyival elintézte, hogy minket várt, hogy hazajöjjünk. No mindegy. Kopinak soha nem volt ekkora láza. Rögtön lázcsillapító, délelőtt kijött a doki is hozzá, este még hűtő fürdőt is kapott. Most már jól van, nincs láza, csak köhög. De az sem az a trutyis köhögés, hanem a sima köhécselés. Remélem meggyógyul teljesen hétfőre. Én hétfőn egész nap fetrengtem az ágyban. Csak wc-re és este fürödni keltem fel, no meg egy fél órában amikor jobban voltam, gyorsan ettem fél tányér paprikás krumplit. De ennyi. Szétesett a fejem, 37,7-re felment a hőmérsékletem, hányinger, kiszakadó mellkas érzés, stb. Elkezdtem Neo Citrant inni meg algopirynezni magam, aztán tegnap lementem a dokihoz. Kaptam a torkomra valami szirupot, meg aspirin c-t kell szednem. Már jobban vagyok, bár még nem vagyok meggyógyulva. Úgy terveztem,hogy az utolsó hetemet itthon pihenéssel töltöm. Ehhez képest Koppány is beteg, én is beteg vagyok, így Koppány nem is ment bölcsibe. Gyulát már felkészítettem, hogy ha nem mehet Kopi bölcsibe a jövő héten, akkor itthon kell maradnia a gyerekkel, mert anyósra nem bízzuk azok után, hogy majdnem 40 fokos láza volt a gyereknek és megmérni nem tudta. Meg kiakarta kapni a hűtőfürdőből Koppányt azért mert sír, holott elő van írva, hogy meddig kell benne hagyni.
Valahol várom a melót, csak félek tőle. :D Hogy fogok visszaszokni 2,5 év itthonpunnyadás után? Hogy fogom elintézni, hogy Koppányt beviszem hajnalba a bölcsibe és beérjek a melóhelyre és ugyanez délután, hogy beérjek zárásra a bölcsibe? Anyósra sajnos itt sem számíthatunk, mert nem érdekli, hogy mire kérjük őt. De ezt most nem részletezném...
Szóval főleg emiatt aggódom, de biztos megoldjuk, csak kiváncsi is vagyok. Meg hogy ki fog betanítani, milyen lesz a bíró(nő)m, hányan leszünk egy szobában, milyenek lesznek az ügyek, ügyes leszek vagy töketlen. :D Stb... stb... stb...
Most megyek, Kopi álmos, nyügi, elaltatom.
Puszi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Kora: Íííííííí ! Az durva,hogy nem mért lázat,nem csinált semmit!!! :evil:
Mi ha alvósra visszük anyóshoz, tehát ott alszik Fanni mi meg nem, akkor viszünk egy kis dobozt,benne lázcsillapitó gyenge/erös, krupp elleni s.o.s kúp, normaflore, lázmérö plussz ez a könyv : http://www.leghajo.hu/konyv.html

De ez persze csak akkor,ha éjjelre marad ott, nappalra mi se igen hagyunk ott már semmit, mert hütöfürdözni anélkül is tud meg lázmérö is van minden házban,ahogy Te is irtad.
Megértem,h nem akarod-tudod Rá bizni :x

Én kiskoromban jártam igy, nagyira voltam pár órára (nem sürün,mert Ö még aktivan dolgozott) bizva,megcsipte egy darázs a lábjefem, mire anyu hazajött kb. 3*akkora volt a lábam :)

Jobbulást Neked is, nagyon rossz betegen kisgyerekezni :(

Biztos ügyes leszel a melóhelyen, nekem elöször a suliban is fura volt,h felnötekkel kell beszélni :) De mostmár oda járok pihenni :D

Kora: A torta szerintem tök jól néz ki, anyós is csinált Fanninak tavaly, szerintem nem volt szebb de nagyon finom volt,és az a lényeg, nem sportkocsi ez hanem babaszülinapi torta :)

Ügyes vagy!!!

Na, leteszem aludni,aztán suli :)

Köszi a képes dicséreteket, amilyen szép olyan Boszi,az biztos.Meg azt szoktam mondani,h amilyen okos olyan akaratos, az is egyenlöen van benne :)
De itt a topicba amúgy szerintem csak válogatott szép babák vannak !!!

*
Vendég

Csajok!
Nem is büszkélkedtem Andor méreteivel,amit csütörtökön mértek :) 67 cm és hivatalosan 8400gr, de a mérleg 8490-8500at mutatott. Szal gondolom a pelus miatt mondtak kevesebbet, de hát cipelve mindenestől....:D
És megkaptuk végre a prevenart is, de most be is lázasodott szegénykém, de szerencsére a kúp levitte gyorsan.
Nah, megyel, mert huhog :)

KépKép
KépKép
gabolino

Menyasszon, nekem a citrom-nyalós kép tetszik a legjobban.Ott olyan igazi szépség Fanni! :) Egyébként egytértek veled, itt a topikban tényleg válogatott, szép babók vannak!!! :D

Köszi a biztatásokat torta ügyben és a dicséreteket! :P

Húúú, Szilvi nem semmi anyósod van! Kissé nemtörődömnek tűnik. Hogy lehet, hogy eszébe sem jutott megmérni a lázát?????? :shock: :? Nem csodálom ha nem akarod ráhagyni.....
Szegény Koppány! Azért 39,8 nem kis láz! Mitől volt?
Izgi a munkahely, igen el tudom képzelni! Tulajdonképpen mit fogsz ott csinálni ha szabad kérdezni? Amolyan titkárnőféle? Vagy nagyon melléfogtam? A jogsi végül mikor lesz a kezedben?

Gabi ez már igen!! Cucim olyan 8-9 hós korában volt ilyen súlyban! :wink: Igaz, tudjátok nálunk végig gond volt a hízással! :(

Mi ma voltunk 1 éves státuszon. Jelentem 79cm és 10300g! (Ami nálunk ugyebár kiemelkedően jó!) Viszont a prevenart mi nem kaptuk meg, állítólag keveset küldtek és elfogyott már ( :shock: :? ), majd érdeklődjünk 2-3 hét múlva. Naon jó! Egyébként egészségügyileg minden oké, bár elkezdett köhécselni. Ami viszont nem tetszik: kb 1 hete üt-ver-harap. Mint amikor nem tudjuk mit csináljunk fájdalmunkban és majd megőrülünk...ugye értitek? Mániákusan harap, most már szakítja a fülét és magának is simán lekever egyet, a fejét is képes direkt beverni.... :? :( nagyon remélem nem magától ilyen, hanem a foga jön.

KépKép
kora

Szilvi,
Nem csodálom,hogy kiakadtál anyóson!!! :x :x ez azért duuurva
Csjú, tényleg tök izdi,hogy melózni mész :)

Kora,
Gratula a kislegény növekedéséhez! :) szép eredmény! :)
Biztos a foga zavarja szegényt :(
Andor tegnap csak a játék zongoráját "csapkodta" de az nagyon tetszett neki. íme a bizonyíték (a háttérben meg a karácsonyfa mögé száműzött pálma, ami nem kapott fényt egy darabig,így az alsó levelei eléggé megsínylették :? Talán le kéne őket vágni? :? :oops: Megyek is lenyesem őket :D ) Kép jújj de ügyes vagyok!

KépKép
KépKép
gabolino

Csudapofa ez az Andor! Gondolom nem tudtok betelni vele. Igazság szerint mi sem Levivel és ez így van jól szerintem! :)

Gabi azt honnan tudom mekkora hullahopp kell nekem? :oops:

KépKép
kora

Halihó!

Jöttem most csak gyorsba (egész nap ma nem volt net)

Kora,
Úgy tudom,hogy a csípődhöz kell tenni a hullahoppot és ha onnan át tudod emelni a fejeden kényelmesen akkor az a méreted. Én 173 cm vagyok és a 90cm-eset vettük. Neked tuti elég a 80-as is (úgy emlékszem alacsonyabb vagy,ugye?)

Most igazából sak egy baromi hosszú, néhol mókás megállapítást jöttem bemásolni :) Akit nem érdekel,az bocsesz, és ugorja :)
Én néha jókat nevettem - még a könnyim is folytak :D

Amit addig nem tudsz, amíg nincs gyermeked...

Az első 6 hónap
- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után
egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a
kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont
dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az
utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik
valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz
észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen
túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel
együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután
kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal
vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre
megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan
méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd
marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy
ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek
aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel
végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig
alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon
jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő
biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy
"egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A
napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a
család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a
gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2
hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról
(már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2
mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták
ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek
emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a
hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig
forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek
van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg
vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is
vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is
használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy
alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor
sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a
vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen
téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat
a védőnő, az orvos és az anyád.
6-12 hónap között
- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás
csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád
nyakig kakis,és a vízszolgáltatás
előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az
öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és
textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit
visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az
autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20
kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más
pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed,
egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél
nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ
négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila
fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell
döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint
te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a
lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a
mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden
edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja
megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot,
mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll
beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan,
mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát,
mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is
nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem
alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a
hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből
40mp után kirobban az egész főzelék és mindent
beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a
tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a
papírtörlővel...
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben,
arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár
itallal...na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt
megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó
cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a
babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt
kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a
járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel
minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz,
hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor
még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú
gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék
a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki
tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a
szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban
láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át
bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott
van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5
perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz
az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után
kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat .
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon
gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a
cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.
1 év után
- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van
az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt
akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét
csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve
vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy
nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy
halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért
az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres
flakon, amit kiszadett a kukából és odavitt neked a
nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények
és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve
kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az
5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az
asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy
valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az
anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos"
lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból
van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a
szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni.
Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája.
(Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás
hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál
kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt
fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20.
kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a
napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet.
Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak
netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és
levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy
közben valaki áll veled szemben és mereven néz
téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja
vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek
játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját
fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a
káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy
ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik
alkalommal már a Mikulás k. anyját. Még jó, hogy
kivehető az elem a játékból...
- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó).
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt
ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a
mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem
tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a
gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék
neked, de az anyád nem engedi..."
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a
legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy
derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál
ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki
évek óta gyúr rá.
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát,
szintetizátort és gitárt vesznek neki az első
szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még
nincs gyerekük.
- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik
le.
-a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy
hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv.
Pláne akkor érdekes, ha elkezdi húzni és a kutya
fura hangot ad ki.
- ahová a feje befér egy gyereknek, oda be fog
jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és
tolókarja tiszta a vásárlás végére.
A későbbiek folyamán
- a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa
homlokára lőni. Mindkét helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a
tömött buszmegállóban, az a kezeit a feje fölé
rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . .
mindezt úgy, hogy soha egy taslit sem kapott.
- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek
esését látva a vér is folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával...
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni
3 napon át. És fürödni is abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a
bevásárlókocsi ülésében akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész
a másik oldalra, hogy kiszedjed a másikat is a
gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók
közt.
- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a
kotongumikat, a konzervnyitót, a műanyag vájlingot,
az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső
helyen, meg mindazt, amit nem te tettél a kosárba.
- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a
karjuk elér, azt megragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a
szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat
nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt
szégyenérzet nélkül.
- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára
leengedve a hajad.
-2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem
határa.

KépKép
KépKép
gabolino

Gab: ÁÁÁÁ!!!Ez nagyon jó és milyen igaz!!!!!!!! :)
Vendég

Gabi köszi!
Én ezt már olvastam vhol. Nekem is nagyon tetszik, néhol úgy röhögtem a könnyeim is csurogtak! :) Nem utolsó sorban sok igazság van benne!

Jó hétvégét nektek!

KépKép
kora

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert fetrengek...

Remélem mindenki jól van.

Koppány már 2. hete nem megy bölcsibe, jövő héten sem megy. Most van a betegsége végén, legalábbis remélem, hogy a végén. Tegnap még hányt...

Én is jól kezdtem a melót. Múlt héten, az utolsó itthon töltött hetemen rosszul voltam, szintén fetrengtem. Hétvégére rendbe jöttem. Hétfőn mentem a melóhelyre, 1. napom volt, tegnap a 2. napomon már nem, hajnaltól ment a hasam és hánytam rendesen, estére be is lázasodtam, úgyhogy a héten itthon vagyok... jó kezdés... de hétfő óta fogytam 2 kg-t. :) Csak ne menjen vissza!!! :D - igaz, szinte semmit nem is ettem...

Úgyhogy vigyázzatok magatokra és a gyerkőcökre, mert nagyon ramaty egy időszak van...

Megyek is, mert nem tudok sokat ülni/állni. :(

Ui: pénteken eltemettük az egyik kutyánkat, Nimródot. Kirágta a kerítést, elütötte a vonat. Most Gyula szerzett új kutyust, hogy így könnyebb legyen... olyan, mint Nimród volt kölyökkorában, még az orrán is van sebecske, mint Nimródnak. Könnyebbnek nem könnyebb, mert nagyon sokat gondolok Nimródra és szoktam is sírni rendesen, de viszont édes az új kutyus (igaz, a másik régi kutya - Bambi - nem igazán örül neki), nagy betyár, így Betyár lett a neve is. Jó lett volna, ha Nimród életben marad és Betyár is közénk csapódik. :)

Nem tud valaki esetleg egy betyár szabásmintát? A bölcsiben a magyar népmese a téma a farsangra és Koppányt betyárnak szeretnénk öltöztetni, a kalap már megvan, már csak a ruháját kéne megvarrnom, de nem találok sehol szabásmintát...

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület

Gabi: a 4. hónap, 19. hét 3. képe nagyon jóóóóóóóóó!!!!!!! Hogy milyen morcos, hogy kapja a hamit... kegyetlen! :D Azok az arcok, meg a nyálbubik. :D
bogyó81
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Szilvi: Jobbulást Nektek!!!!!!! Nagyon sajnálom a kutyusotokat, nagyon kutyás vagyok :( Biztosan édes a kiskutya is,de persze nem pótolhatja semmi :(

Én szabásmintát azt nem tudok sajna, hátha a többiek!

Én már elöre nevetek, h az ovis farsangon a sok hercegnö jelmezes kislány közt milyen jól fog Fanni mutatni a Thomas vagy hasonlo jelmezében :) Néha kijelenti,h én vagyok a hercegnö de meg festeti velem a körmét de pl .babázni azt nem hajlando :)

Én megen dáhás vagyok meg lázas, de lassan megszokom

Kép Egy csokor csini virág Nektek, hátha elöbb lesz tavasz :)
Vendég

Sziasztok Lánykák! :)

Csjőüőü, ahhh sötét van- hol az a rohadt hosszu uuuu :D:D ....
megvan :D ....
szóval
Csjúúúúú, de sok minden van idehaza velünk :)
De először is:

Szilvi,
:(:(:( Nagyon sajnálom Nimródot. Ma pont loholtam a házatok előtt, mivel loholtam ezért annyira tényleg nem figyeltem, de visszagondolva tényleg csak a kis zsömle színű kutyit láttam :( Szegénykéim!
Leljétek örömötöket az új kutyiban :)
Gyógyulj meg gyorsan!
Sajan nincs jelemz mintám.

MEnyasszon,
Neked is jobbulást!!!Fanni hogy van?

Kora,
Nálatok mizujs? :)van már hullahopp?

Prüntyi?

Képzeljétek, szétszéált pár napja este a hullahopp és az egész nappalit beterítette a só (mivel ugye megtöltöttük,hogy nehezebb legyen :D csak éppen nem ragasztottuk össze,ami már mondogattunk egy ideje,hogy kéne ) Szóval Andor birodalom,kanapé, ki a szobából a folyosóra minden sós volt :D vagy inkább :evil: este 6kor kezdtünk takarítani. Erről ennyit. Most lehet rendelek fakarikát onnan,amit Kora küldtél :)

Ami fontosabb: Tegnap kibújt Andor első fogacskája, neki a val alsó metszője :D Ez könnyű menet volt, ilyet akarok továbbra is!!! :D milőtt kibújt, előtte 2 nappal láttam a fehér cskor az ínye alatt és rá 2 nappal lám :)
Most ma nagyon nem akart magában játszani, múltkor is volt ilyen és utána jelent meg a fehér csík. Lehet hogy a 2. is hamar meglesz?Én csak egy fehér pöttyöt látok ott, de anyum szakértőm azt mondja,hogy igen biza az ott már gyün :)
Szerencsére éjjelt ez eddig nem érintett-mérmint kelést - lekopogom.
Lehet tényleg jó a borostyánlánc? :) Nemtom.

Más:
Ma kiszabadultunk anyummal a Pólusba- egy csomó mindent kellett vennem- Andor tök ógyin tűrte :) 1x megetettem tápival :oops: 5 órát voltunk távol - indulástól hazatérésig számítva - és nézelődött, aludt is egy picit, nagyokat vigyorgott ránk, a járókelőkre :) (5h shopping - látszik,hogy nincs kocsi és kiszabadultam most mind valami kiéheztetett jószág :D :oops: Jóvannah :D ajándékot is kellett pl vennem )
ÉS a nap fénypontja: már indulóban voltunk és hajolok oda Andoromhoz és elkezdett gurgulázva kacagni. Majd elkezdtem neki mély hangon mondani, hogy húúúúú, majd mosolyogtam és ez annnnyira tetszett neki, sikongatva gurgulázott hangosan, mindenki őt nézte, nekem meg csorogtak a könnyeim a nevetéstől :D:D:D annyira édes volt Csajok!!!
Persze a mobilom fullon volt, nem tudtam felvenni -tudtam ezt gy nem is vettem elő-anyumat kértem, hogy az övével,de ő meg nagy szakértő szóval nem tudta. A kameránk meg nem lógott éppen a vállamon a termosz és cumisüveg társaságában :D 8)

Szóval ezek a legfirssebb események.
Jah, és holnap megyünk nyelvfékfelmetszésre, már ha megcsinálják itt. Állítólag csak vészesen hangzik, de nem gáz.
És, estére hivatalosan vagyunk Pöstre szülinapi pártira :) csjúúúú kicsit izgulok, mert először leszünk gy távol ANdortól. Anyum marad vele, remélem most sem fog kelni éjjel (mint szilveszterkor sem) hajnalban jönnénk haza :shock: De már nagyon kell egy kis kikapcsolódás kettecskén. Persze ha gáz lenne a nyelvecske után akkor nem megyek és kész. De csak nem lesz.
Ha meg bármi van, anyu szól, és elintézzük a hazautat :)

Nah, most írtam Nektek egy regényt :D

Jaaaj, ha lepereg ez a dögvész időszak akkor olyan jó lenne m
ár tényleg összefutni :)

P.s: kocsi még mindig nincs meghírdetve,mert a pénzügyi igazgató egy f()sz (nem szoktam csúnyán beszélni, de ő az!!!) Még mindig variál valami hülye szabályzatokkal.Ahhhhh nem bírom már!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Bocsesz )

Jóccakát! :)

KépKép
KépKép
gabolino

most látom ,hogy este 6kor takartottunk pedig dehogy, 8kor, miután Andort letettük aludni. De még jó,hogy a porszívóra nem ébred fel :D

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Gab: Nagyon édes lehetett az a babanevetése Andornak!!!Örülök,h tudtatok nagyon shoppolni!Nagy gratula az elsö fogacskához!!!Jó bulit hétvégére!!!A kocsi ügy remélem hamar megoldódik,azért csak jobb azzal!!!

Többiek,hogy vagytok???

Mi hétvégén szintén bulizunk, Fannival együtt : szombaton 2 uncsiotesóm és nagyi szülinapja, vasránap Fanni nagynénjének szülinapja, közben szombat délelött csavargás,múzeum,attól függ milyen idö lesz, vasárnap délelött szintén :)

Fanni ébredés utáni kép (tegnap elötti):

Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?