Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és nem a habtapival van Dávidnak baja. Csak unatkozik egyedül, várja haza a tesókat a suliból :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bari:de jó képek!Szegény Dávid.Majd megszokja.

Merci nagyon ügyi!

Kép
melike

Azt nemis írtam,hogy hasmenésem van. :oops: :cry:
Nagggyon remélem,hogy nem leszek beteg.

Kép
melike

Melike, vigyázz magadra, gyógyulj meg. Most aztán jöhet a sós ropi ezerrel :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Melike!
reméljük, hogy nem!
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:55-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:56-kor.
pironya

melike kezet foghatunk!!!de az a nagyon dúrva fajta..tegnap este óta :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
más tünet nincs!!de ez nagyon...

piri én eszek mindent csak keveset.már kezd emberi formám lenni de azért a jótól messze vagyok.
barika2008

Piri, tessék:

Lángos

Hozzávalók:
1 kg liszt
2 csomag szárított élesztőpor
1 tojás
2 dl tejföl
ízlés szerint só
kb. 1 liter tej

Egy tálba öntjük a lisztet, rászórjuk a szárított élesztőt és a sót. A közepébe tesszük a tojást és a tejfölt, majd a tej folyamatos hozzáadásával összedolgozzuk. Nylonzsákban a hűtőben állni hagyjuk. (nyersen több napig is eláll)
Vizes kézzel vagy kanállal gombócokat szaggatva mindig annyit veszünk ki belőle, ahányat akarunk sütni. Kezünkkel kihúzzuk tenyérnyi nagyságúra és forró olajban kisütjük.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én barna hajú, barna szemű, fekete szempillájút szerettem volna. (mint az apja...) Ehhez képest Marci vöröses-szőkés hajú, szürkés szemű, a szempillája meg fent fekete, lent szőkés... Tényleg, mikorra alakul ki a végleges szemszín? Már kialakult???

Brigi

Kép

Kép
hékás

na most visszalapoztam:naggyon édi mercike,és tényleg ügyesen megy!!

brigi:én nem változtam csak más témákról írok mint régen...amúgy a sütéssel mindig is próbálkoztam :lol: :lol: :lol: :lol:

jó a recept ez lesz a következő próbálkozásom :wink:
barika2008

Én barna hajú, barna szemű, fekete szempillájút szerettem volna. (mint az apja...) Ehhez képest Marci vöröses-szőkés hajú, szürkés szemű, a szempillája meg fent fekete, lent szőkés... Tényleg, mikorra alakul ki a végleges szemszín? Már kialakult???

Brigi

Kép

Kép
hékás

én rájöttem már erre a a barinős dologra.
állandóan ezen töprengek.
14-15 éve vagyunk jó barinők. És mióta Milán meg született azóta valahogy el távolodott tőlem. :cry:
És rájöttem mért is.......
mert neki senkije,se társa,barátja 30évesen,mert nagyon válogatós.És hogy mi nagyon el vagyunk,szeretjük egymást,meg a gyerek is meg született.
Irigy :x :x :x :x :x :x nagyon.Soha meg nem kérdezné mi van Milánnal,Nahhhát a múltkor itt volt Milán velünk az étkezőbe,és hozzá sem szólt. nahhh majd megérkezése után,kb 30percel,vette észre a gyereket,mind addig levegőnek nézte,pedig tőle volt 1 méterre sem.
Én hozzá is csak egyedül megyek,nem viszem Milánt mert látom nem érdekli. És én nem eröltetem. De én nagyon lelkis vagyok ám,,és ez nekem nagyon fáj. Főlleg tőle,15év után.
Bocsi hogy ide leírtam nektek de ez nagyon nyomja a lelkem.

Kata&Milán

oszman777

brigi:dávid pont olyan!!barna bőrű fekete szemű sötét hajú és nagy fekete szempillák :lol: :lol: :lol: :lol: én ezen drukkoltam!!!
bár magamra és a férjemre nézve jó esélye volt egy ilyen "sötét"gyereknek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
már előre látom ha majd egyszer nap is éri.. 8) 8)

tényleg szőke hajú kék szemű,fehér bőrű babánk nincs is ugye???
barika2008

hát,nem tudom?????????? :wink:

Kata&Milán

oszman777

kata minden nőben van egy biológiai óra.harminc évesen természetes,hogy a barátnőd írígy azokra akiknek van gyereke!!
majd ha lesz neki is akkor megváltozik
barika2008

Sziasztok!

Megjöttünk!

Levim 10 kg! :wink: :lol:

Bari: Dávid nem úgy néz ki hogy nem csinál semmit! Úgy tartja magát azon a tapin mint aki menni készül! Mármint mászni! :lol: Nagyon édi!

Szilvi: Merci is nagyon édi, és ügyes! Tolta is azt a valamit vagy csak állt mellette? Én is gondolkoztam ezen hogy veszek Levinek! Szerinted jó??

Melike: sok sok folyadék ilyenkor! Bari Neked is!

Piri: örülök hogy itt vagy! :wink:

Manócskák: dobsz képet a gyerkőcökről?? Lécci, imádjuk a képeket! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="hékás"] írta:hékásn barna hajú, barna szemű, fekete szempillájút szerettem volna. (mint az apja...).

Kislányban is nagyon szép lesz ez a felállás! :wink: :wink: :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna, akkor mesélj. Hogy lehet kislányt csinálni? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Grat a méretekhez! Nem semmi!! Centire mennyi Levi? És nagyon sírt az oltástól?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kép Kép Kép Kép

Fotók a szőke,kék szemüről. Szerintem Milán az. Bár ugy vettem ki neked nem jönnek be. :lol:

Kata&Milán

oszman777

De nekem igen :wink: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="hékás"]A írta:hékásnna, akkor mesélj. Hogy lehet kislányt csinálni? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Grat a méretekhez! Nem semmi!! Centire mennyi Levi? És nagyon sírt az oltástól?

:lol: :lol: Nem tudom, megkérdezem apától, azt mondja Ő tudja! Ezért lett egy fiú egy lány! :lol: :lol: Mondjuk mikor nagyon rossz akkor azt mondja: lökhettem volna kettővel többet! :lol: :lol: Nem tudom miért, hogy fiú lett volna akkor, vagy csak normális!?? :lol: :lol: :lol: :lol:

74 cm, küldtem az adatokat priviben is, légyszíves írd be a táblázatba! Bár nézegettem, eléggé foghíjas már! :cry:

Nem sírt nagyon csak icipicit, egészen jól viselte! Azt hittem 3 a vége, közben 6 hónap múlva emlékeztetőt is kap belőle! :cry:

Bakker volt egy anyuka 2 olyan de olyan rossz gyerekkel, hogyha az enyémek lettek volna, pfúúúúúú.
A kisfiú állandóan ugrált, nem egyszer esett rá majdnem egy 1 hónapos babára aki a hordozóban aludt a földön, meg dobálta a szóróanyagokat össze vissza. A kislány meg sikítozott! Alig vártuk hogy elmenjenek már! :shock:
Na ilyenkor látom hogy Viki egy angyal! Pedig aztán néha rá is rájön az 5 perc! De csak itthon dilis, ha bárhol vagyunk jó gyerek, és tudja hogy kell viselkedni!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Merci kék szemű, nem piti módon fehér bőrű (mint én), és hát a szőkesége is úton van.
Apa már szöszinek hívja, de sztem még egy picit vöröses az árnyalata, mindenesetre ennyit világosodott! :shock: :shock:
Kép
Kép

Anna: szép súlya van Levinek!!!
bszilvi25

Annyira drágák most is, de picinek......
Most is volt tanácsadáson icipici baba, talán épp most jöttek haza a kórházból, annyira pici volt! De kár hogy Nekem több nem lesz! :cry: :cry: Bár ha valamilyen rejtélyes módon teherbe esnék nem vetetném el! :wink:

Szilvi ha jól emlékszem Te írtad hogy nem tudsz a Viburcol kúpról? Most néztem hogy van reklámja a gyerek kiskönyvében a 25. oldalon! Ha még aktuális kukkold meg! Lehet Nekem is ezt kéne vennem, hogy aludjon éjjel? Elvileg homeopátiás, ártani nem árthat, de szegény fenekét csesztessem minden este???

Szarakszik a babanet, nálatok is? Baromi lassú. Lépek is teregetni, meg főzni, Levim elaludt!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:56-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 10:57-kor.
pironya

Csongi nagyon édes! Azok a nagy szemek!!
Hajvágás? :shock: :shock: :shock:
Hát ha így haladunk Levinek nem kell még pár évig vágni! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

itt sem jó a babanet! :? az előző hsz-em is vagy 10 percig tartott......
Csongit az apukája biztos nem tagadná le! :lol:
bszilvi25

Na a nagylány viszont egy az egybe Te vagy!

Nagyon jók ezek a rugik, néztem a teszen van az Én méretemben is! Ha apa nem rohanna világgá tőle esküszöm vennék magamnak! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hello!

Dorina csak vizet iszik. Húsit mindennap kap kb. gyufásdoboznyit. ma először reszelt sajtot is tettem a főzibe.

Ma voltunk mérésen: 7 kiló és 71 cm a nagylány. :)

Pár napig nem leszek, holnap utazunk anyósomhoz Sárvárra, vasárnap jövünk haza.

Betegeknek jobbulást!!!

Babók nagyok édik!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

sziasztok!!

Kép

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
eyi

Kép Kép

bocs ha sok voltam..
itt vannak az állós és mászós képeink!!

Kép
Kép
eyi

hali!

Mira baba nagyon édi! :)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

óóó és a legújabb képet még nem is láttam :) szegény virágok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

jaa és nálunk ma 'buli' volt:

Kép

kitaláljátok, kivel bulizott Kitti?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

betegek hogy vagytok? Márti, Ancsi, Stella? Brigiről tudok.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Talán Bencével????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

igen Anna! :):):)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!!!
Anna!! Milán unokatestvére ilyen rossz neveletlen mint akikről írtál. Borzasztó. Ilyenkor nagyon haragszom a szülőre.Milánt is el szokta kapni az unokatestvére van mikor fülénél fogva,nagyon durva.Pedig csak 8 hónap van köztük. fejénél ugrál stb. az Anyja meg neeeeeeemmmmmm szaaaaaaabbbbaaaaaaaddddddddddd, (hang suly,nyávogva) Lepereg erről a gyerekről. Jah és akkor ugy tud ordítani.
Tud olyanokat csinálni,hogy sokszor a hajam,égnek áll. De ez a szülő hibája.
És én is nagyon szeretnék olyan pizsit. Már vagy 6 éve. csak baromi drága felnőtt méretben. Szokott itt lenni Mihály napi vásár nézegetni szoktam csak.
Anna meg írod ki árulja???
Milán is a 3.-dikat kapta kedden,és kap emlékeztetőt,mert a másodikat sokkal késöbb kapta. Emlékeztető nyáron lesz,nektek is??? Jók a méretek
Melike!!!!![color=red][/color]
Jobbulást neked. Biztosan nagyon gyenge vagy most. Gyógyulj meg!! :lol: :lol: :lol: Bari te is!!! És nem lefertőzni itt mindenkit :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D
Piri!!!
Szép nagy lányod van,és Anyja :lol: :lol: Csongi,meg azokkal a nagy szemekkel.áhhh.Nagyon cuki.
B.szilvi!!!
Azok a szem pillák,nagyon Édi. Kurva jó ez a fotó,tetszik nagyon. Én ki nagyítatnám.
Jah és ma is befeküdtem a masszázs ágyba. és rákérdeztem neked hogy hol van Pesten,Váci utcán,a Brendon mellett. Ennyit tudtam meg.

Kata&Milán

oszman777

Piri!!! Meg a többiek, akik nézik a Szülcsi felcsit :lol: Jó pár részből kimaradtam, ma megnéztem a tegnapit. Miért vakult meg Carlos???? Mi történt vele? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bogi!!!Jut eszembe,jo az etetőszék,és a járóka. tuti nagyon.
eyi!!!Azok a mutaványok??? Nagyonjók,ügyi.jajjj a virágnak.
andóca!!! nagyon cukik a babák.

Mennem kell mert egy pasi fogja a nadrágom szárát és áll fel.

Kata&Milán

oszman777

[quote="oszman777"]
írta:
oszman777 Mennem kell mert egy pasi fogja a nadrágom szárát és áll fel.

Na de Kataaaaaa :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Lábad????

Kata&Milán

oszman777

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hát ma hősködtem, fáj is most :oops: Leszaladtam cukkiniért is, meg sütöttem kakaós csigát meg fahéjas csigát. Most meg már csak csücsülök... Holnap már nem vagánykodok ennyire, mert sosem fog meggyógyulni :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, addig képben vagy hogy Gaby hozzámegy Viktorhoz aki kormányzó vagy mi a fene, de rájön hogy az apja miatt vette csak el? És hogy vissza akar menni Carloshoz, de Viktor megfenyegeti hogy megöli?

Na a lényeg hogy összeverekednek Viktor és Carlos, pont azon a napon mikor tornádó van, és Viktor meghalt, Carlos meg megvakult! Valahogy így volt! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Kata: hát igen, vannak KEDVENC képeim :P :P :P
most megint az apján tornázik, mindjárt megyünk fürödni!!!!!!
Köszi, én tudok már itt közelebb is budán (XI. ker) - Andóca tette a linket! - De még nem voltunk pedig ránk férne.
bszilvi25

Na azt még tudtam, hogy hozzáment Victorhoz, aztán összemelegedett megint Carlossal. Na itt hagytam őket magukra. Köszi az infót, legalább már értem :lol: :lol: :lol: Cserébe Ti is kérdezhettek tőlem :lol: Bár szerintem a Micimackó és a Vuk szövegén kívül sokmindenben nem tudok már :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hú de jó sok kép..tőlem lehetne2x ennyi

andóca szerintem bettica kisfia ugye???ügyes vagyok,hogy kitaláltam? :lol: :lol:

brigi kakaós csigát (tudom régen már elküldtétek) de elküldöd priviben?de csak akkor ha pofon egyszerű

viki aranyos vagy de dávidboy tényleg nem csinál semmit...én már az esélytelenek nyugalmával nézem az átlag gyerekeket,kittit ,marcit stb stb...
amúgy a habtapitól már most görcsöt kaptam szanaszét hullik a közepe :twisted: na ezért dobtam én ki annó :?

katica nagyon szép kislány(nagy).olyan pizsi a kengurúban van minden korosztályra.nekem a nagyok nem veszik föl,de szerintem qrva jó.
barika2008

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?