Új privát üzeneted érkezett!

Nellike, azt hiszem Te irtad a múltkor hogy van némi ritmuszavarod??? vagy valami szivproblémát irtál ugye??? Szóval akiknek alapjáraton van ilyen gond azoknál egyértelmű hogy a terhesség jobban megdobogtatja a szivét. Eleve a terhesség mivel más állapot olyan eredményeket hoz ki a kismama szervezetéből amire nem is gondol az ember. Kinek magasvérnyomi, kinek magasbb pulzus, kinek, vesebetegség, kinek cukor és még sorolhatnám úgyhogy nyugodj meg, nem osztják ezt sajnos ingyen :wink: De nem lesz semmi baj és ez a lényeg. Én pl. mindig magasabb vérnyomással éltem az életem még a Betaloc mellett is simán volt 150, 160-as az elejétől féltünk hogy a terhesség majd az egekbe viszi és láss csodát, levitte. Volt hogy piszkosul, 90/60 volt az elején. A cukorra nem is gondolt senki még a kardiológusom sem akihez már évek óta járok és azt mondta tanulmány hogy ez hogy alakulhatott ki igy a 30. hétre. És ami ennyire összefüggésben volt a szivemmel, mert a cukrom óta a sziveredményeim sokkal jobbak lettek. Szóval sok mindent rejteget a terhesség :roll: :oops:

Kép
pgsuska
 
 


Köszi Zsuzska, remélem minden ok. lesz:)

Beszéltem a dokimmal, azt mondta szó szerint, hogy "magas az AFP, és ikreknek megfelelő értéket mutat". Nem részletezte.

Kicsit megnyugodtam, mert én az alacsony értéktől jobban féltem. Az utalhat a Down kórra, míg a magas a velőcső záródási rendellenességre. Utóbbit csak ki lehet zárni egy genetikai uh-val. :roll: Egyébként pedig már a lombik stimu elejétől fogva szedtem Némóka tanácsára a folsavat, úgyhogy bízom abban, hogy nincs semmi gáz. :roll:

Tisztára leizzadtam, tök hülye vagyok, nem? :?

nellike
 
 


Nellike, nyugi, már vártam hogy irj, az AFP az ikrek végett magasabb, de nem lesz semmi gond, jaj emlékszem én is úgyanigy paráztam és úgyanennyit. Nyugi :wink:

Kép
pgsuska
 
 

 
 

Ja, és pénteken este 18.00-kor uh!!!! :D

Legutóbb január 05-én voltunk, szerintem már meg sem ismerjük a picikéinket! :lol: Akkor 72 és 70 mm-esek voltak, kíváncsi vagyok, hogy mennyit nőttek azóta:))

És már javítottam a vonalzón, úgyhogy valós adatokat tartalmaz mindkettő!

Na, eldugulok egy időre. Eszem finom krumplifőzeléket fasírttal. Imádom:)

nellike
 
 


Basszus tengernyi a meló.....

Monicról annyi hírem van, hogy nagyon lázas és már kapott egy szurit, de lehetséges hogy később még egy szuri lesz belőle.

MONIC
JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!

Éviék jól vannak, elég melós az élet, de nagyon jó babucik Ádám és Eszti.

Csinálom tovább a dolgom, baromira el lehet úszni, hogy ha egy nap kimarad, de azért megírtam a blogba hogy mi volt tegnap este lehet, hogy le is fényképezem a nacit és felteszem azt is, nem ígérem hogy én is benne leszek! :)

Monic, Timejka majd ha bekukucskálnátok a blogra, feltétlen nézzétek meg mennyi az idő!!!!!!! :wink:

dita75
 
 


Sziasztok!

Monic,
jobbulást!

Nekem azt írta, hogy lázas, hányt, hasmenése van és már 2 szurit is kapott és nagy valószinűséggel délután is lesz szuri, mert nem megy le a láza és Danika is nehezen viseli a helyzetet :cry:

i.kata
 
 


Monic!

Jobbulást! :(

Ha az a vírus támadta meg, ami az anyumat két hete, akkor hamar átvészeli. Anyu is kapott két szurit és estére már sokkal jobban, másnap reggelre meg egész jól lett.

Danikának kitartás!!!!!

nellike
 
 


Nekem is ezt írta, és bocsi hogy leröviditettem, de egy káosz volt a munkahelyemen. Még bent is kellett maradnom egy picit hogy utolérjem magam.... amikor nagy nehezen végre kajához jutottam ettem a szenyót és írtam a blogot. :lol:

Na de már végre itthon vagyok............ fárasztó volt a mai nap, de most már azt a pár hetet kibírom..... :wink: :D

DENIKA
De jó hogy jelentkeztél! Nem sokat írtál magadról, mikor lesz megint ultrahang stb...... :?: :?: :?:

VIKI
Jó lenne ilyen idő. Én tegnap mire hazaértem elolvadt a hó! :shock: Ma hajnalban meg amikor mentem dolgozni szanaszét áztam. Jöhetne már a tavasz. Ja amúgy jobbról a 6. pálmafa alatt szeretnék szundikálni. :lol:

NELLIKE
Én is a C&A-ban vettem a nacit. Amúgy a dokkered nagyon aranyos volt még mosolygott is. :shock: Bár ez sztem az új doktornő miatt volt.
Örülök, hogy jó lett az afp-d!

dita75
 
 


Sziasztok!

Monicnak gyors jobbulást kívánok!

Dituli, klassz az új blog bejegyzésed:) Az új doktornő valószínűleg a férfiszívek elrablója lesz:)))

Nellike, örülök, hogy ikreknek megfelelőek az értékeid, az a lényeg!:))

Az én kolléganőim is mind betegek, de lekopogom, hogy hiába próbáltak megfertőzni: volt "arcba-hapci" többször is, meg köhögés, ami a tarkómon csattant, egyelőre nem kaptam meg. Kop-Kop-Kop!!!
És nagyon különleges a helyzet, mert mindegyiket más vírus támadta meg. Szóval, ha ezt túlélem, akkor én már védett vagyok!:)
Vendég
 


Rodina drága, nagy drukkok mennek neked is!!!!!! 2 nap a tesztig, kívánom, hogy nagyon erősen zebrás legyen!:))))+++++++++++

Dy, nagyon jó hírek, amiket olvastam, neked is ezerrel szorítok!)

Bumi, neked is drukkolok! Ez a te hónapod!:)))
Amikor álmodtál a picikről, akkor hányas ikrek voltak?

Csajok, ezt el kell mondanom. Már harmadik éjjel egymás után azt álmodom éjjel, hogy terhes vagyok, de lombikkal. És két babát látunk az UH-on. Annyira jó érzés volt, hogy sajnáltam, hogy fel kellett kelnem! Bevéstem a szívembe az UH képet és addig szuggerálom magamba, míg meg nem látok őket valóban ébren is:) :wink:
Vendég
 


Moncsikám!
Kép

Ditusom!
Szomszédok leszünk! Én a 7. pálmát néztem ki magamnak :lol:
20150601134430
 
 


Nellike!
Gratula a jó AFP-hez!
20150601134430
 
 


Nelli ugye mondtam, hogy nem kell izgulni :lol: grt

Moncsinak ha üzen valaki puszilom és kitartást neki valamint gyors gyógyulást!
Vendég
 


Desviki Szia! Nagyon tündéri Lackó! Már akkora nagy lett!!:)) Édes pirospozsgás az arcocskája!:)
Van róla beöltöztett téli ruhás képed sapiban? Ha találsz majd tedd fel a kedvünkért, hadd gyönyörködhessünk benne:)

Na, mentem utrózni.

Csao
Vendég
 


Boniko, Zsigi is egy cukorfalat!:))) Őt is imádom!:))
Vendég
 


Moncsi!

Gyógyulj meg mihamarabb. Nagyon sajnálom. Küldök neked egy kis diétás finomságot. Tessék:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Ditus!

Hol van már az a naci fotó? Megőrjít a kíváncsiság. :twisted:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

talán mostmár megmaradok, de nagyon kiszúrt velem ez a fránya vírus :evil: Persze még nem vagyok jól, de ahhoz képest ahogy voltam ez maga a menyország....
Apa ápolásból kitett magáért, hajnal 4 óta ugrált körülöttem. :wink:

Nellike,

az én pulzusom 105-109 között van folyamatosan, a belgyógyász azt mondta, hogy ez a terhesség hatására természetesnek számít, nem kell vele semmit tenni.
Gratulálok a jó AFP-hez!

Kata, Dita,

azért írtam sms-t, nehogy azt higgyétek, hogy azért nem jelentkezek mert szülök :lol: :lol: :lol:

Kata,

köszönöm a telefont is :wink: Az én kutyáim akkor is beszöktek a szobába amikor a doktor itt volt, és végül a doki bácsi mondta, hogy mostmár ad szurit a kutyáknak is, ha nem szállnak le rólam :wink: :lol:

Zsuzska,

jóhír a nagy betegségemben, hogy a vérnyomásom a béka segge alatt van, úgyhogy a doki megtiltotta, hogy ma vérnyomi csökkentőt vegyek be rá.

Mindenkinek köszönöm, köszönjük az aggódást, aranyosak vagytok, nagyon jólesik.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


BIKFY
Töltöm az elemet a fényképezőbe! Türelem rózsát (izé fotót terem) :lol:

TWIST
Azért remélem az álmod egy picit téved és a 4. inszem betalált!

VIKI
Tudtam én, hogy előbb-utóbb szomszédok leszünk! :wink:

dita75
 
 


Kata,

jó, hogy beszéltünk róla, a híradóban pont a fosós hányós vírusról van szó :wink: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

mi tegnap vettük észre, hogy elromlott a fényképező gépünk. Még szerencse, hogy nem a szüléskor derült ki :evil: Kénytelenek leszünk kölcsön kérni egyet...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Pont most tettem le a fenekem és gondoltam felhívlak, mert láttam, hogy még mindig nem írtál..... de legalább már jobban vagy, és hogy ez kellett ahhoz hogy rendben legyen a vérnyomid. Hát öröm az ürömben! :shock:

Remélem holnapra már kutyabajod, apci már jobban van ezekszerint, hogy teljes mellbedobással tudott ápolni? Végülis egyik nap te másik nap ő, ez így helyes. :D

dita75
 
 


Ditus!

Nagyon várom a képet!

Moncsi!

Na végre! Danka hogy viselte a hányást? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita,

a párom teljesen jól van, a doki azt mondta, hogy holnapra már én is sokkal jobban leszek.
Most is nagyon gyenge vagyok, de a már nagyon hiányoztatok :lol:

Bikfy,

Danika elég furcsa dolgokat művelt, a 3. hányásomat teljes egészében neki köszönhetem mert elkezdte nyomkodni a gyomromat. Aztán pedig a nagy éhezés közepette kidugta a térdét és húzgálta jobbra-.balra, hihetetlen volt látni. Nagyon sajnálom szegénykét, az előbb ettem 2-3 háztartási kekeszet, ha megmarad bennem akkor végre kap szegényke egy kicsit enni. :oops: :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Csajok,

most elköszönök egyenlőre, le kell feküdnöm mert kiszállt belőlem minden erő... :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok, hazajöttünk mi is anyutól.
Csak gyorsan átfutottam a két napi termést...

Dita,
gratulálok!!! De már annyira kíváncsi lennék az indokra is. Ha leírtad bocs, akkor átfutottam rajta.

Zsuzska,
én konkrétan egy hete nem mértem a cukromat (van is egy kis lelkiismeretfurdalásom), és ma tízóraira ettem egy szelet fehér kenyérből melegszenyót, mert pont a kórházban voltunk, valamit enni kellett, ott meg egy büfében nincs teljes kiörlésű. De én belül még mindig azt érzem, hogy nálam ez túl van lihegve kicsit. Még mindig azt mondom, hogy ha nem tudtam volna erről korábban 24 hétig a kutya se nézi, ott meg mondjuk kijön ez a mostani 6,9 terhelt érték, és 7,8-ig jónak tekintik. Ok, betartom én a diétát, véletlenül sem akarnék ártani Pöttynek, de egyszerűen valahol mélyen érzem, hogy nem lett bajunk ettől az egy szelet kenyértől. Mikor nyaralás alatt felhívtam a kajak cukorbeteg nőgyógyászomat, hogy 8,5 reggeli után, akkor azt mondta, nyugi, az még messze van attól, hogy a babának bármit okozzon. Azért tartom én 6 körül, meg járok ellenőriztetni, de azt érzem, így két hónap után, hogy egyszer-kétszer el fogok csábulni, mert ha nem, idegileg megyek tönkre.

Monic,
jobbulást neked.

Boni,
örülök, hogy a kis kérdésemmel örömet okoztam neked :lol:

Én ma bementem a kombinált tesztem eredményéért. 1:10000 lett, vagyis negatív. Amit levettek minimális vérkép, az is tökéletes. Persze vas nem volt benne.

Képzeljétek, ma rendeltünk Lilinek a T-Home TV-hez Kids csomagot, és hazajött az apja, és kb. a 3. mondata az volt Lilinek, hogy apa, voltunk a boltban, és vettünk lepkés tévécsatornát (BabyTV). A barátnőm közölte, hogy ne most kezdjem el megcsalni a férjem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINACSKA
Én sem tudom az okot! :shock: :shock: :shock:

BIKFY
Remélem hogy kibírsz még vagy 24 órát, vagy nem tudom mennyit, mert ahogy nézem a mi fényképezőnknek is szüksége lenne Uri Geller "MUKODJ" -jére! :roll: :roll: :roll: Természetesen kinek a kezében volt utoljára??? :twisted:
És azt is tőlem kérdezi apa, hogy miért így néz ki a fényképező mintha lehányták volna, és tényleg olyan koszos. Én nem néztem meg amikor visszaadta a gyerek, csak visszatettem a helyére, és most amikor elővettem eszembe jutott, hogy le van merülve az elem. Viszont más elemmel sem indul el, azthiszem pénteken gyilok lesz ha elrontotta!

MONIC
Jó pihenést neked, remélem holnapra el is felejted ezt a rémálmot! :roll:

dita75
 
 


Dita!

Egy 24 órát? Nem bírok ki annyit. Már tegnap óta nézegetem, mikor teszed végre fel, olyan izgatott vagyok miatta. Hát hallod, ha engem más gatyája ennyire izgalomba hoz?... Mi lesz velem ha kismami leszek? :lol:

Én amúgy nagy birka vagyok, ha gyerekről van szó, de ezt a "tiéteket" elküldhetnéd hozzám egy hétre. Azt hiszem ráncba szedném.


Moncsa!
Pihenj jó sokat, most rátok fér. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY
Szavadon foglak! :wink: :lol:

dita75
 
 


Linacska!

Én azt hiszem, úgy csinálnám, mint te, hetente mérném 1x a cukromat és jó napot! Látod, mikor beteg voltál, még banánt is ehettél és tökéletes volt a cukor. Szóval az a legjobb, ha az ember azért ésszerű keretek között marad. Vigyázni kell, de ne menj tönkre idegileg!
Lili annyira tündéri, nagyon jót nevettem. Én is egy ilyen kis cserfes manókára vágyom. Remélem, hamarosan megkapom. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Ditus!

Jövő héten GYÜHET a srác! :twisted:

KépKépKép
bikfy
 
 


Lassikán elköszönök, mert a gyerkőcöknek csinálom a tavaszi osztálydekorációt. Remélem, szép lesz.


Jó éjt mindenkinek! Puszi: Bikfy

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

Megjöttem a kardiológiáról és minden ok volt, jobbak az eredményeim mint valaha, elköszöntem imádott doktornénimtől nagyon aranyos volt, irta hogy küldjem a képeket majd Oroszlánról. Aztán mentünk ctg-re ugyanolyan eredmények voltak mint a múlt héten, Oroszlán csodálatosan érzi magát bent, kiegyensúlyozott a szive, minden ok vele. Közölték férjemmel hogy a 37 hét betöltése után bármilyen megterhelő is, újra házas életet kellene élnünk, mivel a sperma jót tenne nekem és nem szenvednék még két hétig egy ekkora babával a pocakomban. Azt láttátok volna hogy a férjem milyen képet vágott erre :oops: :oops: , úgyhogy megkapta a házi feladatát. Egész végig amig jöttünk haza a kocsiban ezen nevettem, hogy milyen képet vágott és hogy annyira félt ettől, hogy csak megkapta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A dokim azt mondta hogy ha nem vállakozik rá akkor olyan gyógyszert fogok kapni amit a marhák spermájából készitettek , úgyhogy jobb lenne ha lelkesedne :lol: :lol: :lol: nahát ezen is szétröhögtem magam.


Linácska, nagyon megértelek, és köszi hogy ezt megosztottad velem, de tudod hosszú távon nem is a baj ezzel a cukorral hogy néha felmegy és produkálunk esetleg egy 8,5-öt amivel nem is ártunk annyira a babának, hanem az, hogy a cukros babák hamar megnőnek. Sokkal nagyobbak mint társaik, és hamarabb kikivánkoznak, akár már a 30. hét után is. És a méhlepényt is megtámadhatja, és ha az adja fel akkor azért van koraszülés. Azért veszik ezt annyira komolyan. Én most már lassan ettől nem rettegek hogy koraszülés lesz mert lassan úgy tünik három nap, hogy Oroszlánt masszivan normálisan kitudom hordani, de nyugtával dicsérjük a napot. :wink:


Moncsi, jobbulást, Te is úgy jártál mint én, egy kis betegség pici vérnyomás. Nálam ugyanez volt vérnyomás, cukor sehol csak virus. És hasmenés volt. :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska
azért most enyhítettem a lelkiismeret furdalásomon, és vacsi után mértem cukrot. Az egész napi bűnözés (ugye melegszenya, na meg délben csak egy fél mekis sült krumpli, rá 1,5 órára töltött kápi, szóval borult az egész nap), és vacsira két szelet Graham kenyér meg 3 dl tej után 5,9 volt. Azért kicsit megnyugodtam. Inkább ebből nem is vontam le a 1,5-et, ahogy javasolta a doktornéni, mert úgy már jó kevés lett volna :lol:
Iszod a csicsókát? Már arra is gondoltam, hogy lehet, hogy tényleg jót tesz nekem, és azért lettek jobban az eredményeim.
A férjem kolleganője január közepén szült, ő olyan 120 kiló kb, inzulinrezisztenciával kezdte a terhességet, a végére már a cukor is rossz volt, de neki azt mondták, hogy kaja után legyen 7 alatt, és az elég. Ő ezt tartotta. A baba 2780g-mal született 39. héten. Én Lilivel nem voltam cukros, komolyan semmi bajom nem volt, és 3950 lett. Aztán mégis milyen könnyen kicsusszant :lol:

Monic,
úgy megértelek vérnyomásügyileg. Nekem a CTG-k voltak anno a mumusok. Ugye az elsőn azért voltam, mert a Bérczi I. tachicardnak találta Lilit Uh-n, és az is volt, de nem vészesen. Én naponta, kétnaponta kellett járnom, és mindig ott lebegett felettem, hogy ha nem jó, kórház. Olyan 20 percig mindig bírtam, de néztem a gépet..., és ha nem szedtek le róla 20 perc után tisztára bepánikoltam, aztán persze rossz is lett. Egyszer aztán befektettek. Na a kórházban persze már jó volt, hisz már nem lebegett ott felettem, hogy befektetnek, azt már megkaptam, úgyhogy két nap után ki is dobtak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska, úgy irigyellek a Tej miatt, nekem annyira hiányzik. MÁr két hónapja lassan hogy nem ittam egy pohárral sem. Nekem lételemem volt régen most meg elvontak tőlem. Nekem sztem az a gáz a cukrommal hogy a dokim szarul állitotta be. Nem adott csak gyors felszivódású inzulint lassút nem és este ezért szivok, de rendesen. Hiába kértem tőle szépen, sajnos nem adott. Elvileg ő a doki, de sztem hibázott. Na mindegy. Épp ma gondolkoztam el azon hogyha újra kezdhetném az életem, orvos lennék. :wink: :wink: Ha Lili csak igy kicsusszant neked, akkor nem félek Oroszlán súlyától.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
igazából csak a fej számít, a többi szúszik utána, gyakorlatilag a fejét megszülöd (nekem 3 nyomás volt), de ahogy elér a nyakáig a többi tényleg csusszan. Ráadásul nekem Lili úgy jött, mint egy superman, tehát egyik kezét hozta a feje mellett. Így jól megnőtt az átmérő. Annyi volt csak a gáz, hogy már volt körme, és a méhszájat, hüvelyt végigszántotta, és végig kellett varni. 3/4 órán át varrtak.

Ja, képzeljétek el, hogy Lili ma az Office Depotban kinézte a cipzárdíszeket, azt, amin nevek vannak. Mondtam, hogy ha tetszik neki, kaphat egy Liliset. Na az nem kellett neki, hogy ő majd választ másikat. És mit választott??? Leventét. Na azt nem vettem meg, apa meg jól lecseszett, hogy miért nem vettem meg, mert ez egy JEL!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Zsuzska, nagyon örülök, hogy a szíved helyrejött! A párod házifeladata nagyon jó!:)))) Ilyen volt a Felkoppintva c. filmben is, és ott volt rá megoldás:))) ... szóval meg lehet oldani:)))

Monic, jaj de jó, hogy jobban lettél!:))

Köszönöm Dituli a bíztatást:)) Tündér vagy, nem is boszi!:)))
Megint sajnos úgy érzem magam, mint akinek mindjárt megjön. De állítólag, aki terhes lett, az is szokott ilyet érezni, mintha mindjárt itt lenne a piri ideje, csak nem jön meg. Hátha nekem is ilyen "csavar" lesz:)
Hogy megy a Deca? Megszoktad már?

Csajok, nem tudjátok véletlenül, hogy hol nincs várólista a lombikra? Mert a Kaáliban, Dévaiban aszem van. De ugye, SOTE és BMC nem játszik ebben a "játékban"?
Vendég
 


Jó reggeltet!

Suska örülök, hogy minden rendben van! micsoda házi feladat! :lol: :lol: Marha jó! :mrgreen:

Lina a jelekre látom férjed is figyel... talán mégsem lesz akkora baj, ha kukuc nőtt! :wink:

hát igen igazából a fejet szültem meg, oszt mivel el volt akadva kis keze SZülésznő húzta el kellett pihegnem a fájást!

hú azaz ezeröngyújtóvalaládgyújtanakérzés az nem hiányzik, :lol:


szurok megy annak akinek kell!

Bikfy bátor vagy

:wink: :lol:

MOncsi örülök, hogy jobban vagy!

Szép NApot!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Twist!
Nagyon köszönöm a drukkokat! Én is nagyon szurkolok neked! :lol: :lol: ++++++++++++++++++++++++++++

Bár azt hiszem a holnapi teszthez nem fűzök nagy reményeket. :cry: Tegnap teljesem ki voltam lelkileg, ezért nem is jöttem hozzátok. Mára már egy kicsit megnyugodtam. Az a helyzet, hogy tegnap estefelé elkezdett fájni a derekam és görcsölgetni a hasam, pont úgy, ahogy mensi kezdetén szokott. Bevallom gyorsan lefeküdtem aludni, hogy minél hamarabb legyen reggel és kiderüljön, hogy jött-e mikulás. :oops: A reggeli hőm szerencsére nem esett le, még mindig magas, de továbbra is görcsölgetek. Szóval azt hiszem , nekem ebben a hónapban annyi. :cry: :cry: :cry: Pedig úgy elhatároztam, hogy ez lesz az leső és utolsó inszemem is. :roll:

Nellike!
Örülök, hogy jó lett az AFP! :lol: :lol:
Legalább valami jó hír!

Monic80!
Hamar kapj erőre és gyógyulgass minél gyorsabban! :lol: :lol:

Legyen szebb napotok! :lol: :lol:

rodina74
 
 


Rodin a görcsölgetés babásan is lehet! nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Vendég
 


Sziasztok!

Monic!
Gyógyulj meg!

Zsuzska!
Gratula a jó eredményhez!

Nellike!
Grtaula a jó afphez!

Linácska!
Neked is gratula!

Ditus!
Hogy megy a szuri?

Hát lányok, eddig tartott a nagy nyugalmam. Most már elkezdtem azon agyalni, hogy vajon sikerült e. Persze igyekszem magam meggyőzni, hogy igen.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi csak pozitívan! :wink:
Vendég
 


Rodina drága, pontosan így érzem magam én is, ahogy leírtad! Görcsöl a hasam, a derekam fáj, én is úgy hiszem, hogy meg fog jönni a gonosz piri nekem. De mégis azért bízni kell, mert a terhességnek is lehetnek ezek a tünetei. Én magam az első munkahelyemen a saját szememmel láttam egy lányt, aki görcsölni kezdett munkaidő alatt és rosszul lett, sírt a fájdalomtól, úgy vonszolta ki magát a mosdóba. És érdekes, hogy pont akkor lett terhes, gyönyörű kékszemű édes kislánya született:) Ez egy nagyon lelkesítő példa volt anno!
Nekem még viszonylag "sok" időm van a tesztig, nem értem, miért van pofája ennyire fájnia a hasamnak és a derekamnak már ilyen korán.

Bumikám, küldöm a pozitív energiákat!!+++++++
Te ugye a Kaáliba jársz? Bp-en? Tényleg van ott fél év várakozási idő a lombiknál?
Vendég
 


Twist!
A debreceni Kaáliba járok, és nincs olyan sok várakozási idő. Akikkel együtt voltam a leszíváson, és at ET-n, azok novemberben voltak az első konzultáción. Szóval csak rövid idő kellett nekik. Anno én augusztusban voltam konzin, és az azt követő ciklus végén kezdtünk is volna, ha nem derül ki a polip.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok! :)

Zsuzska: Nem bánom, ha lesz egy kisbikám. :) Ugyan nem nagyon hiszek a horoszkópokban, de leírások alapján inkább bika legyen, mint kos.
Örülök, hogy rendben van mindkettőtök szíve. :) Vicces lehetett, ahogy a doki feladta a házifeladatot a férjednek. :)

Nellike: Gratula az AFP eredményhez! :) Nekem már előre megmondták, hogy lehet, hogy magasabb lesz az érték a felszívódóban lévő tesóbaba miatt, ehelyett alacsonyabb (0,89) lett. Szóval tuti biztos, hogy nincs semmi gond a babácskáiddal! :wink: A pulzusom nekem is általában 90 körüli, még ébredéskor sem megy 80 alá. Terhességben 30%-kal több vért kell pumpálnia a szívnek, ezért kapcsol magasabb fokozatra. :)
Drukk a pénteki UH-hoz! +++++++

Dita: Febr. 9-én megyek UH-ra a SOTE-ra. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit nőtt a mi pici lányunk. :) 4d-re meg a 31-32. hét környékén akarunk még elmenni.
A fene vinné el azt a gyereket, hogyha tönkretette a fényképezőgéped! :twisted: Milyen volt a tegnap esti deca?
Velünk minden rendben, persze vannak azért kellemetlenségek, de büszkén viselem őket. Pl. bizsereg a jobb kezemen a "bemutatós" ujjam, meg időnként kicsit megdagad a kezem, meg érzem, hogy van medencecsontom. :) Nah, jó, szoktam kicsit nyafizni a férjemnek. :roll: A gyerekszoba is lassacskán alakul, egyelőre ott tartunk, hogy kipakoltuk, és fejben megterveztük, hogy mi hol lesz benne. :) Festeni nem fogunk (szerintem tetszeni fog Nikinek a halványzöld fal is), így "csak" vásárolgatni kell. :)

Szegény Monic és Danika.. Örülök, hogy mostmár jobban vagytok! Pihenj sokat! A férjem is elkapta ezt a calici vírust, szerencsére én megúsztam. Kopp-kopp..

Twist: Remélem, kicsit csalt az álmod, és már most ott lapulnak az ikrek a pocidban. :) A lombikon egyelőre még ne gondolkodj! :wink: Amúgy a BMC-ben nincs várólista.

Rodina: Amíg nincs piri, nem elkeseredni! Tudod, a remény hal meg utoljára!

Bumi: Csak pozitívan! +++++ Mikor lesz a vérvétel?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


12-én kell mennem vv-re, de tuti hamarabb tesztelek.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi: 12-e az már az ET+13 lesz, ugye? A teszt valóban kimutathatja korábban, ET+10-nél is, de ha negatív lenne, ne ijedj ám meg! Némókának még a teszt napján is negatív volt a tesztje.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Kép


BUMI
Kép
Naná hogy sikerült, kérjük a pozitív gondolatokat! :wink:

MONIC
Remélem már jobban vagy!!!!!!!!

TWIST, RODINA
Nektek is enyje és bejnye! :x

SUSKA
Hát ekkora önfeláldozást!!!!! :) Nem is tudom férjed hogy bírja, mondjuk az enyim sem egy lepedővirtuóz (mármint az együttlétek számának tekintetében) de azért ennyit ő sem hiszem, hogy kibírna. Bocsi, de én is nevettem...... :) marhasperma! :shock: Eszméletlen! :lol:

Köszi az érdeklődéseket a szuri jól megy, tegnap is egy kicsit feszült de már jobb lett, most viszont annyi újdonság volt, hogy bepirosodott, de reggelre már nem látszott.

BONI
Képtelen vagyok elolvasni a 4 dioptriás szememmel amit apróban írtál :roll:

BIKFY
Sztem egy hét után így néznél ki: Kép

dita75
 
 


Moncsi, még nem jöttél, remélem hogy jobban vagy. Épp most gondoltam rád amikor is ettem a barna rizst mártással és párizsias karajjal. :wink:

Ditus, most elképzeltem az arcod ahogy olvastad amiket tegnap irtam. Képzeld micsoda önfeláldozás, bár bizik benne hogy a fia hamarabb bújik ki és erre nem kerül sor, csak téved mert Oroszlánnal már levan zsirozva :shock: :shock: :shock: :wink:


Denika, teljes egyetértés, vigyázni kell nehogy picit hamarabb jöjjön a bébi mert akkor kos lesz. A bikák jó arcok :wink: :wink: :wink:

Bumi, mi újság hogy vagy????


Twist, neked mikor is kell tesztelni??? Beszéltél már a dokinkkal az esetleges lombik ügyében?????

Kép
pgsuska
 
 


SUSKA
Hívtam Monicot, de nem vette fel, lehet hogy alszik, ezért nem is csörgettem sokáig. Most én is épp eszem, félretettem a sok melót és újracsináltam a blogon a babáitokról a képeket, remélem most már mindenki benne van, aki nem küggyön képet! :wink:
Karaj, rizs.... tudsz ám élni, én egy szendvicset ettem ráadásul amit tegnap apa meghagyott.... reggel egy kicsit elaludtam és nem tudtam már boltba menni.

Remélem jót derültél az arcomon ahogy elképzelted, mert életben is elég vicces képet vágtam! :)

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: