Új privát üzeneted érkezett!

Kép

ZSu
Na vegre ide is idetalaltal :) Mar akartam irni nem e irsz ide a csajoknak 8) Tudod itt is!
Kép

Kisbuta
Hat mit mondjak nem egyszeru eset :lol: De tod nekem az elso dokim aszonta korai petefeszek kimerultsegben szenvedek es lassan elfogynak a petikeim :roll: Apa meg asziszi,hogy en azert akarok babat nehogy kicsusszak az idobol petek ugyen :? Kozben en bennem mar dolgoznak az anyai hormonok es azert akarok babat semmi koze a hany petem van sztorihoz :roll: Na es erre mondta ha annyira aggodok akkor me nem fagyasszuk le :?: De persze errol mar tavaly nyaro elejen is szo volt...de csak ugy petit nem fagyasztanak o meg akkor meg nem adta a katonakat hozza :roll: DE most mondtam neki es aszonta csinaljuk azt :shock: Ugyhogy ez az ember akar tolem gyereket csak lehet,hogy tenyleg nem most?!!? :? :roll: Viszont ugy ahogy mondod ez mar felsiker :wink: es talan mire odaerunk a dokim rabeszeli,hogy tegyunk vissza egyet :wink: De meg nem akarok semmit elszolni meg megkell kerdeznem a dokit...meg ,hogy hogy is megy...szal majd ha visszajottem M.orszagrol okosabb leszek 8)az meg meg odebb van marcius vege :?
Neked csutin vgy penteken lesz uhu-d?

Pami
Szoritunk am persze tudjuk mi minden rendben :P Gyere a sztarfotovaaaal! :D
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na neee maaa....mondtam en mikor meglattam,hogy laptetu :twisted: Zsu vgy Dita atadom!!!

Ugyhogy miutan sikeresen kifogtam a laptetot betettem nektek is szep babakokat :D

(Annyi hibat ejtek kenytelen vgyok belejavitani allandoan :oops: )

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg!
Ezek a babás kéééééééééééééééééépek.... tündériek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu
Jaj ne is mond zabalnivalo fotokat lehet kesziteni egy kis lelemenyesseggel :wink: A vonalzimon levo kiskope a kedvencem persze mind ngyon jo alig lehet valasztani :lol: Ez egy fotoscsaj kepei amugy aki gyerekeket fotoz...nana,hogy nem M.orszagon...de ha kell megadom az oldalt :roll: bar ha a kep sarkaban lathato alkotora rakeresel szerintem te is megtalalod 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

BRIDGET
Nagyon édes a két baba abban a kötött izében olyan mintha papucs lenne. :roll:

Még karácsony előtt felteszem az én két babómról a képeket! :wink:

Ja és köszi nem kell laptetűűűűűű mert úúúúúúúútálom! :?

dita75

Dita
Olyan szep 2babakot kivanok neked :) En sem szeretem en a lapaljara hajtok 8) de ha nem hajtok lapteture akkor nana,hogy az enyem :twisted: Hat en is remelem meg iden hozod a sztarfotokat 8) Ma mar szurtad magad? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

BRIDGET
Ma már a 3. szurrancs jön!
Kiszámoltam, hogy kb. 70 szurrancsot kell beadnom magamnak! :shock: :shock: :shock:

De megéri! (remélem)

Jó lenne két olyan babó, mert ahogy elnézem vegyespáros, apának is lenne kukacos, nekem punis. Egyszerűen nem is értem, hogy már van egy kukacosa, miért akar még egyet. Ha rossz gyereket akar lány is tud olyan rossz lenni mint a fia. :wink:

Nekem ha már lenne egy lányom biztos fiút szeretnék. De nem vagyunk egyformák.

dita75

Mar a 3. :shock: tenyleg repul az ido...Most hirtelen elvesztettem a fonalat kerdezek egy huleseget ok? :roll: :oops: :oops: :oops: Ugye inszemre keszulsz? :roll: :oops: Hat sok sikert a vegyes paroshoz :wink: kiwi leszek de van olyan erzesem valaki itt ikeres lesz a tokikban 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

BRIDGET
Nem sok értelme lenne az inszemnek nálam mivel mindkét petevezetékem el van záródva! Lombik lesz, long protokoll.
Ezt a szurit amit most kaptam egészen addig kell szúrni míg le nem szívják a petikéket. Ez arra való, hogy az agyalapi mirigyre hasson, hogy a tüszők ne repedjenek meg idő előtt.
Kb. két hét múlva megkapom a stimuláló szurikat is, úgyhogy onnantól kb. 3x kell majd magamat szúrni egy nap! Ultrahangra és laborra kétnaponta kell majd járnom egészen addig amíg meg nem nőnek szép nagyra a tüszőcskék. Kb. 13 nap. Leszívják őket és 2-3 nap múlva visszakapom őket. Tehát kb. egy hónap múlva már tutira ikres mami leszek, csak tapadjanak is meg azok a babók! :P

dita75

Okes koszke es bocsi csak mindenkinek mostansag inszem,lombik es most egy kicsit eltevedtem a suruben mert neked varni kellett 2honapot ugye kari ota mar es elfelejtettem :oops: Hat en is lombikot szeretnek de egy inszemnek is orulni fogok ha belemegy a parom :roll: Hala a jo egnek itt nncsenek kovetelesek egyszeruen nem megy...megvolt mnden vizsgalat...aszontak lombik...szal mar mehetnenk siman mar 1eve is azt mondtak nekem :roll:

De hat majd 1sze rne is sorra kerulok 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na helló Mindenkinek!

Szóval túl is vagyunk a 12. uh-on!

Minden rendben!!!!
A baba méretei nagyon jók a tarkóredő mérete pedig normál tartományban van!!!!

Olyan jó volt megint látni!
Viszont sajna fotót most nem csináltak úgyhogy nem szolgálhatok vele!
Viszont méretekkel igen:
fejbúbtól popsiig már 56mm
a fejecskéje pedig 27mm ármérőjű

Tök durva mert amikor legutóbb mérték akkor a hossza volt 25mm!
Nő mint a bolondgomba!

szóval azért most jól megkönnyebbültem!

Holnap pedig megyek vv-re, pénteken meg EKG-ra!

Kép
pamilla

Dita!

De durva Te ezt így kiszámoltad hogy hányszor fogod megszúrni magad?
Nekem ez eszembe sem jutott pedig tök érdekes lenne utána számolni!!!

BÁr ha belegondolok még nincs hozzá késő!

Figyeld meg olyan hamar el fog menni ez az időszak, a szuris hogy észre sem veszed és már mész is punkcióra!
És mire azt megemésztenéd már kapod is vissza őket ajiba!!!!!

VÉgre pörögnek az események!

Kép
pamilla

Zsu!

Naná hogy néked is megy drukk 10000000000000000000000000000000000000000 ,hogy úgy legyen ahogy mondod!

Ez volt az első és egyben utcsó inszemed!
Lehet már ott figyelnek a manók a pocidban!!!

MÁr csak 5 nap a tesztig!!!!!
De izgi!!!!!!!!

Kép
pamilla

Bridget!

Sztem ha már benne lesztek a dolgokban akkor már tuti hogy rávehető a beültire is. Pláne hogy ha látja hogy mit meg nem teszel azért hogy nőjenek és sokasodjanak azok a petécskék!

ÉS ha már megvolt a beülti és ott figyelnek a bébik akkor aztán már jön is a lagzi meg az erezd el a hajam!!!!!!

Szóval akkor a projekt márc. végén indul el????

Az is milyen hamar itt lesz!
Pláne neked aki addig családi körben fogsz töltődni!
Biztos már nagyon várnak haza!

Kép
pamilla

Sztetek úgy a 14-15 héten már van értelme elmenni 4D uh-ra????

Mert már annyira szeretném normálisba látni hogy miylen az arca stb...

Kép
pamilla

PAMI
Szuper hogy minden okés a bébivel, de kár hogy nincs kép! :(
Tényleg nő mint a bolondgomba még akkor is ha belegondolunk hogy az a 27 mm milyen pici is, mint egy nagyobb fémpénz! :lol: :lol: :lol: Aztán mekkora lakli lesz majd belőle. Tényleg ti kisfiút vagy kislányt szeretnétek? Mire tippelsz? Mi lesz?

Ugye neked is long protokollod volt. Már nem emlékszem annyira, mert kb. akkor csöppentem ide. Stimu mi volt? Állítólag nekem merional és gonal f lesz.

BRIDGET
Persze hogy sorra kerülsz! :wink:
Nem gond, hogy nem emlékeztél, sokszor én sem vagyok képbe, mert sok helyre írok, és nem lehet néha követni hogy kivel mi van! :?

dita75

Pami draga
Azta mar mekkorara nottetek :shock: Marmint a bebi nem te...egyenlore :lol: :wink: Amugy ha uhu-n kersz kepet szerintem kinyomtatjak...hisz csak megnyom egy gombot es mar ki is van nyomtatva :wink: Szerintem siman mehetsz mar 4d re foleg ha szeretned latni tokmagot 8) Most lattam a masik topikban talan a babaprojekt 2009-ben egy fotot es asszem az 11+6-os vgy 12+6os foto azert eleg szep a 33-34.oldal korul asszem :wink: En tuti mennek mert engem is erdekel 8)
Hat marcius 25en jovok vissza es ha minden igaz a 4.cn-en leszek lehet akkor mar nem lehet elkezdeni...ugyhogy akkor kovi ciklus 8) legalabbis ngyon remelem,hogy nem jon tobb akadaly es legalabb bebiket fagyasztunk :roll:

Dita
En nem irok sok helyre de olvasok egy parat 8) :lol: csak nem akartam azt hidd nem figyelek :roll: Most rajtad a vilag szeme meg Zsu-n :wink: en meg spontan honapozok majd valami hiper szuper lh teszttel 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

A bölcsödében csendes pihenő közben két kisgyerek beszélget:
- Én már felvilágosult vagyok, tudom mi a különbség a fiú és a lány között. Én például fiú vagyok. Megmutassam?
- Igen!
- Akkor figyelj, felemelem a takaróm és íme: a lábamon kék zokni van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ditu!

Igen nekem is lon protokolom volt és én is ue a gyogyeszeket kaptam!
Max annyi lehet az eltérés hogy a gonal F-ből többet, nagyobb adagot kell majd lőnöd mint nekem. Mert én könnyen stimulálható voltam!

Alig veszzük észre és már mehetsz is a stimus szurikért!

Bridget!

Hát én megkérdeztem a dokit aki a uh-ot csinálta de azt mondta hogy ez a gép nem tud olyat se felvétel se kép!
De igazából nem csinálok belőle ügyet mert majd a 4D sokkal jobb lesz!

Kép
pamilla

Képzeljétek én azt hittem ha vége az első trimeszternek akkor enyhül 1-2 dolog.
De nálam úgy tűnik ez pont nem igaz!

Ugyanis az utóbbi 1 hétben semmit nem kívánok kaja szempontjából és folyamatosan hányingerem van (már megint)!

Szóval az én szervezetem úgy tűnik kicsit furmányosabb mint az átlag :shock:

Kép
pamilla

Pami erdekes...en akarhol voltam nodokinal adtak fotot pedig nem is a babat vizsgaltak hanem ugye nyaron mikor a miomaimat neztek :roll: Jah es amikor babas voltam mind a 2szer ott is kaptam fotot :roll: :( A 4D egy nagy elmeny lesz igy van :wink: Mikor mesz? :roll: Hat az en Pati barinomnek szegenykem 18.hetig siman rosszul volt de ugy nagyon meg mindennapos hanyas stb :roll: szal ez embere valogatja...azert jobbulast 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
EGy gyors bejelentkezés: hát úgy néz ki, hogy sajnos nekünk sem sikerült a bébi.... ez van :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ZSU
Sajnálom! Fel a fejjel, a következő sikerülni fog. +++++++++++

BRIDGET
Nekem is volt egy csomó képem, de a műtét előtt elvették az összeset, talán jobb is így! :?

PAMI
Bocsi előre is de sztem majd foglak kérdezgetni, mivel te is BMC-s voltál jobban tudok a kérdéseimre a választ mint a másikban a lombikos lányok. Előre is köszi. :D

dita75

Csajok!
Egy darbig elköszönök tőletek. Muszály egy kicsit elmennem. Legyetek jók és gyarapodjatok!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu
Kép

Dita
Hogyhogy elvettek mutet elott :shock: :?: Miert? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsuzska,
nagy meleg ölelést küldök!

Dita,
neked meg boldog szurkálást! Nagyon szurkolok neked!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én is voltam 12 hetesen, én se kaptam képet, és még apát se engedték be :( .
Amúgy picur rendben van, kalimpált a lábával, és 8 mm a talpa. Durva, hogy mik látszanak.

Kép
kisbuta

ZSU
Tudom mit érzel, én is így voltam az első inszem után. De hamar megráztam magam és folytattuk. De hisz tudod, mert a ti vállatokon is sírtam az LH-sba anno.
Várunk vissza! Pusszantás és ölelés!

KISBUTA
Köszi a drukkot. Figyu nálatok is úgy volt, hogy a stimu kezdetétől fogva már két napontí kellett menni vv-re és uhura?

8mm??? Néha olyan hihetetlen, hogy miből lesz a cserebogár!!! :lol:
Valamikor mi is ilyen pindurkák voltunk :wink: most annál nagyobb (én legalábbis) :cry:

BRIDGET
Irok egy privit!

dita75

Dita,
igen, nekem is kétnaponta kellett járni, mert a punkciót nagyon jól kell időzíteni, ezért folyamatosan figyelik a petefészkedet és a hormonjaidat.
A 8mm csak a talpa! Csak megpróbáltam ma elképzelni: ülve, vagyis lábak nélkül 6 cm, és a talpa 8 mm. Ennyit tudok.

Kép
kisbuta

KISBUTA
Köszi a választ! És már rögtön ahogy elkezded a stimut a 2-3 napon már menni is kell, vagy csak az 5-en mert már olyat is hallottam..... :roll:

Nincs otthon egy vonalzód? Én lerajzolnám! Annyira édes lehet, pont olyan mint a vonalzódon! 8)

Több mint másfél hónap múlva láthatod csak megint? De kár..... elég későn! :roll:

dita75

De, van vonalzóm. És gondolatolvasó vagy :lol:

nálunk mindig úgy volt, hogy a 2-3. napon kell menni, és utána már 2-3 naponta. De longom csak egyszer volt, azt nem tudom már annyira, az volt az, amit nálam leállítottak - de nem a long hibája volt, hanem az enyém, mert túl stresszes voltam akkor.

Én is sajnálom egy kicsit a dolgot, de bízom ám a picurban nagyon! Azt jobban fájlalom, hogy apát nem engedték be, szegényt minden ilyenből kizárják, pedig ugyanannyi köze van a picihez, mint nekem. Elvégre kettőnkből van!

Kép
kisbuta

Kisbuta
Na ilyet...te sem kaptal kepet :?: :shock: :twisted: Es meg apa se mehetett be :?: :shock: :twisted: Hat nem is tom mit mondjak :roll: Mitol fugg az,hogy valakit beengednek valakit meg nem :?: :idea: 8mm a talpa :shock: :o :o de eeeedi lehet :lol: Tenyleg jo sokat kell varni a kov uhuig bar ha jol tol 3 vgy 4 amit szoktak kotelezoen :roll: viszont 4d-re is mehetek barmikor :lol: 8) :wink: Mar annyira latszodott mindene :shock: :o En csak amulok es bamulok :o mennyi idot voltal bent :roll:

Dita
Megkaptam a privit :roll: Nemsoka neked is punkcio :!: :D 8) Majd azert uhu-k utan gyere es szamolj be mennyi petikek termesztettel 8) 8) :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Dita!

Hát persze hogy kérdezhetsz! Sőt örülök ha tudok neked segíteni. Az tök jól jön az ember lányának ha vki már átesett a dolgokon és meg tudja őt nyugtatni!
Nekem ha jól emlékszem úgy volt hogy hétfőn kellett elkezdeni és csüt volt az első vv. De megmondom őszintén hogy erre már nem emlékszem annyira tisztán.
Nekem akkor kellet többször 2 naponta menni amikor már a stimuláció is ment, nem csak a deca.

Kép
pamilla

Tényleg Dit!
Most hogy állsz? Mit mondtak mikortól mehet a többi csodaszer?
Most akkor fent vagy Pesten a beülti végéig?

Képzeljétek holnaptól kapok 24 órás vérnyomásmérőt, mert magas volt a vérnyomásom!
Holnap pedig megyek a saját dokimhoz a leletekkel, 12 hetes uh és a vérkép!
Na arra leszek kíváncsi. Mert elvileg aszerint (amit a netről leszedtem) vérszegény vagyok és van még vmi ami nem jó de azt nem sikerült megfejtenem!

Szóval holnap eseménydús napom lesz!

Kép
pamilla

Töbiekkel mizu?

Bridget!

Hány napod van is hátra a hazautazásig?
Várod már nagyon mi?

Kép
pamilla

Szép estét mindenkinek!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu
Nezd meg ezt a szules kalkulatort vgy mit 8)

http://www.babaszoba.hu/services/borncalc

Pami
mar 2het sincs es megyek hetfon 8) Hat most annyi uj dolog mertult fel megint,hogy nem tom jokor jott-e ez az utazas :roll: :? Persze jo lesz szeretek otthon lenni :) Drukkolunk a teszteredmenyekhez 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pami!
Drukk a teszthez!!!!

Bridg!
Itteni szüléskalkulátorral számoltam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tom nem is azert mondom :!: Csak itt tok jo dolgokat kiad ha ezt beirod...nem csak a szules datumot :!: :idea: Ird csak be es nezd meg miket ad ki erdekes :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Íme a mostani:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ZSU
Először nem igazán értettem mivan, mivan, mivan???
Aztán átmentem az lh-s topikba és akkor esett le! :lol: :lol: :lol:

Szívből gratulálok, és ott megírtam, hogy mit gondolok erről az egészről! :lol:
lökött tyúk!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

PAMI
Köszi előre is ha segítesz.
Nem ám te is magas vérnyomis leszel mint Monic.
Drukk hogy minden okés legyen!
Még nem vagyok pesten, majd ha már kétnaponta kell menni.
16-án megyek és sztem kezdhetjük a stimukat mert szombaton már barnáztam és vasárnapra már rendesen megjött.

KISBUTA
Na milyen lett a rajz?
Nem értem én ezt az uhus dolgot, mondjuk fehérváron sem nagyon láttam bemenni az apukákat, hát remélem ez nálunk majd másképp lesz, mert én szeretném ha legalább egyszer-kétszer bent lenne apa is velem.

BRIDGET
De jó utazol haza? MEddig maradsz?

dita75

Dita
Mar csak 24nap 8) Azta mindenit :shock: :D Igen megyek 23-an es 4hetet maradok 8) azaz marcius 24-ere van jegyem vissza :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu!

Hatalmas Gratula nektek!!!!!!

Először én sem értettem hogy most mi is a helyzet, de nagy nehezen leesett!

De most kérem a részletes beszámolót, mert én leragadtam annál, hogy most 1 darabig nem jössz stb...
Akkor mi is történt?????? :D :D :D :D :D :D

Kép
pamilla

Dita!

Hát nem csak úgy tűnik valszínűleg az vagyok. Nekem a terhesség előtt is voltak gondok a vérnyomásommal és hát úgy tűnik most sem marad ki az életemből!!! :cry:
De nem is az a rossz hogy folyamatosan magas hanem hogy tök nagyokat ingadozik rövid időn belül.
Hát majd az okosok megmondják!

Kép
pamilla

Hát ma voltam a dokimnál de 1 kicsit ki is akadtam!
Szóval elmentem hozzá és közölte hogy nagyon sajnálja de lehet hogy el kell mennie szüléshez (mindezt a magánrendelésen) és nincs sok ideje.
Ezért lényegében semmi mást nem tudtam megbeszélni vele csak ami extra fontos volt.
A vérképemre rá sem nézet csak a beutalókat írta meg AFP-re meg a 18 hetes uh-ra, ja és hogy továbbra is maradjak betegácsiba!
1-2 kérdést tudtam feltenni és már tessékelt is ki :shock: mindezt 4000 Ft-ért :twisted: . Kb ha 5 percet voltam bent!!!

Szóval részben megértem őt semmi gond de azért 1. első terhességem és nem minden egyértelmű úgy mint neki 2. 4000 elvárhatok annyi időt amennyit én szeretnék benn lenni!.

DE ami a legjobban idegesít hogy ügye én most őt 1 hónapig megint nem látom csak ha már megvannak az új leletek.

Szóval kicsit felhúztam magam!

Kép
pamilla

A vérképemet amúgy megnézte még de a körzeti doki és ő azt mondta hogy 1 picit vérszegény vagyok és alacsony a cukrom!

Amúgy minden rendben!

Kép
pamilla

Hat Pami en megertelek 100%-osan de latom az erem masik oldalat is :roll: azaz ott van egy no aki epp szulni keszul es varja az orvosat :roll: Ezt sajna nem lehet kiszamitani mikor megy epp szulni a dokink :?

Nem tok okosat mondani mert itt nem ilyenek :roll: sot epp az ellenkezoje :shock: en mar szinte kezdem magam kellemetlenul erezni,hogy sokat bentvayok erre ok meg mindig csak mondjak es mondjak :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pami!
Hát annyi történt, hogy hétfőn reggel csont negatívat teszteltem, erre estére már halvány volt a 2. csíkom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És azóta is szépen erősödik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát meg tudlak érteni... legalább mondta volna, hogy akkor holnap menj vissza hozzá, mert most nincs ideje rá.

Bridg!
Nagyon jó au avatarod és a vonalzód is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mai tesztem:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
MILLIÓ GRATULA!!!!
Nagyon boldog kismamaságot kívánok!

Dita, neked is ezerrel drukkolok!!! ++++++++++++++++++++++

Pami,
hát legalább a klinikán ez nem valószínű nálunk, mert ha az uhus dokinak szülésre kell mennie, tuti jön helyette valaki: uhu-s ügyelet van.
Én amúgy pénteken megyek a dokimhoz a lelettel. Gondoltam arra is, hogy - mivel dolgozom - beküldöm apával a leletet sé a kiskönyvet, hogy írja be, hogy ott jártam, de sajnos látni akar engem is, úgyhogy pénteken találtunk áthidaló megoldást...

Bridg,
az avatarod nagyon jópofa! Jó lesz azért itthon egy kicsit.

Lányok,
én minden nap olvaslak titeket, és kezem-lábam keresztben értetek, mert most már 5-ből hárman babásak vagyunk, úgyhogy Dita és Bridg következik. Viszont keveset tudok jönni. Az van, hogy sikerült megtartani a korábbi állásomat is, jól jön a pénz az építkezéshez. De ez nem csak dupla fizu, hanem ez dupla munka is, melette még háziasszony is lennék, így nem nagyon tudok majd írni, de olvasok és küldöm a szurkokat. Igyekszem a régi melómat besűríteni, hogy március végére befejezzem, de ez azért igényli a tempót rendesen... Ne hari...

Pusszancs

Kép
kisbuta

Kisbuta
No para :wink: jossz ahogy tudszMar epp hianyolni akartalak 8) Persze jo lesz otthon,csak most egyeb dolgok merultek fel :roll:
Hat igen ti bebabasodtatok...majd en is jovok lassan de elobb Ditan a topik szeme 8) Avatar mar regota megvan csak egyenlore nem aktualis :roll:

Dita
Merre tartasz jelenleg? 8)

Kiriki
Ha olvasol minket azert irhatnal par sort :roll: Mostababan soxor eszembe jutsz :wink:

Nalunk pe megvolt...megrepedtek es tegnap ennek oromere birkoztunk apaval egyet :lol: 8) :oops: :lol: Talan mar babasan megyek haza? :shock: 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?