Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Estefelé megérkeztünk.Idáig pakoltam,de még van mit,meg itt voltak anyuék.

Holnap védőnő.Próbálok visszaolvasni majd,és jövök.

Remélem mindenki jól van.

Puszi minden kismamának és pocaklakónak!!

Szzép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Zsüci

Én ittam málnalevél teát. Nekem sajnos nem használt.

Annus
Engem érdekelne a babaértesítőd. Nekem is elküldenéd?

Böbi
Örülök, hogy megoldódott a táppénz dolog. Én is nagyon várom.

Vérkép
A teljes vérképnél nekem két ampullát vettek le.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Huh, ismét jó sokat írtatok! Muszáj volt dolgoznom egy kicsit.. Ma du.voltam az IKEA-ban + körbenéztem egy pár "nagybevásárlóban" (...ahogy Bazsi mondaná...). Igazából semmi nem fogott meg annyira, hogy rámjött volna a "mostazonnalmegakaromeztvenni"-érzés...

Lassan nekem sem ártana meglátogatni a dokinénimet, mert dec.30-án taliztunk utoljára. :oops: A védőnéniről ma megint lemaradtam. (Hivatalosan csak kedden lehet menni hozzá, és csak 14-16h között. Én meg ma is csak 18h után értem haza...)

Lányok! Nem látott v.ki mostanában fa alapanyagból készített -ha lehet, tükrös - fürdőszobaszekrényt? Akár az ország másik felében is... (Nem bútorlap, nem fehér műag. és nem is sötétre pácolt fa. )Egyetlenegy változatot láttam ma az IKEA-ban, ami szóba jöhetne, csak nekünk az elég kicsi... Voltam a múltkor Bp.en a Baumaxban, a Praktikerben, a Bricoban, de semmi. Ma meg a Kika-ban is (bár ez utóbbit uuutálom, mert irtó drága) - sziintén semmi. :(
Csak azért szeretnénk naturszínű fából készültet,mert a lakásunkban szinte minden natur fenyő...

Kép
szkitty
 
 

 
 

Annus! Én is!.... Mármint a szerkeszthető változatot. Nem akarom lenyúlni komplexen az egészet.. :oops:

Kép
szkitty
 
 


Annus! Ha már ennyi mindenki kérte, akkor én is kiváncsi vagyok rá! :)

Nálunk is sok natúr fenyő van, de csak 1 ötletem van, és majdnem biztos, hogy ott sincs, de Szigedi-nél nézted, Kitty?

Jó éjszakát!
Vendég
 


Ja, a málnalevél nekem is teát jelent... :)
Vendég
 


Farkas!

Majd keresek képet az esküvőiről!Szerintem tök egyszerű de egyedi!Nekünk a tortán is pecás volt a menyasszony és a vőlegény!Úgy csináltattam! :wink:


Zsüci!
Homeóst én is meg akarom próbálni,na meg a málnalevél teát is iszom majd.Szerintem se árthat,ha meg csak egy picit is könnyít a szülésnél akkor már megérte!


Anita!
Küldtem neked a szabásmintát!Ma kéne megkapnod!Szólj ha nem kapnád meg!!!!

Anika,Dóri,Kitty!
Babaértesítő még nincs kész!Egyenlőre csak az ötletek gyülnek!De amint lesz mintapéldány mutatom!!Idézeten is gondolkodtam már,de még nem döntöttem abban se.
Ha a képet apcim rajzolja,akkor azt utána bescaneljük és megy öcsémhez utómunkára :wink: Mindenkinek megvanitt a feladata!Be vannak osztva :lol:

annus11
 
 


http://www.weddings.hu/blog/annus11/upload/sokm2.jpg

http://www.weddings.hu/blog/annus11/upload/megh3.jpg

http://www.weddings.hu/blog/annus11/upl ... %20001.jpg

Na az esküvőiről találtam pár nem túl jó minőségű képet....meg az ültetőkártyáról.Ebben az esküvőiben van más is amit sajátkezűleg csináltam/csináltunk.

Remélem h most már jó idő lesz,és akkor elmegyek papírnézőbe!

annus11
 
 


Jó reggelt!
Még nem tudtam visszaolvasni,most indulok a védőnőhöz!

Délután leszek,vagy este.

Annus köszi!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Erről a málnalevél teáról én is hallottam.Tapasztalatok?Nektek hogy vált be?Hétfőn megyek védőnőhöz majd rákérdezek nála is hogy ajánlja e.Meg hogy milyen olajokat, teákat vegyek a szülésre, szoptatásra.

Készülget a pelenkázónk is :) Világos nyár színt választottunk, kíváncsi leszek hogy sikerül.

Babaértesítő,én is inkább e-mailt meg sms-t küldök majd.Közeli rokonokat meg felhívom.Én személy szerint szeretek levelet írni, nagyon jó dolognak tartom.De a postaköltségek nagyon magasak.Már majdnem 100 forint egy sima levél,képeslap.Abból elküldök 3-4 sms-t,igaz nem túl hosszúak, de a lényeg belefér egy üzenetbe.

KépKép
harhaj
 
 


Jó reggelt!
Gyors bekukk! Ma rohangászós napom lesz, próbálom előkészíteni a munka endét. :)))))

Szofi, Farkas!
Nem emlékeztek, hogy itt a csajok közül ki a munkaügyis????? Tudom, hogy Szofi HRes, de mintha Pumukli munkaügyis lenne.....i'm not sure.....i need help!!!!!! Táppénz.....

Kitty!
Bútor: Ha nem találtál olyat ezeken a helyeken, ami tetszene és méret/ár is megfelelő lenne...akkor tudom ajánlani: www.rexplus.hu
A honlapon kiválaszthatod a fát, ha csinálsz rajzot és mailben elküldöd nekik, akkor annak alapján megtervezik 3D-ben és árajánlattal együtt elküldik....kihozzák ...falra szerelik......
Az egyik barátném most csináltatta a fürdőszobai szekrényét (is) itt....29 000Ft-ért....egy KIKA szekrény formáját nézte ki (méretben/színben az nem volt jó), totál u.azt megcsinálták neki....30 000Ft-tal olcsóbban, mint amibe KIKÁs került!!!!!!!!!!!

Na, szép napot....rohanok....

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!:)

Jelentem hazajöttem a kórházból, jól vagyok, az állapotom nem változott, de nem is romlott:) Pihi van, 95%-ban fekve. 4 ülve, 1 pedig sertepertélve a lakásban, hogy ellássam magam a kikészített dolgokkal. Viszont kaptunk egy sztárfotót a piciről, 4D-s, rendes volt a dokim. Bedigitalizálom azt is hamarosan, csak szusszanok, (fekszem) egy kicsit...

Puszi addig is!

Mozza, Ancsika az OEP-es:)
vanni
 
 


Szép napot mindenkinek!

Annus!
Nagyon ötletes az esküvői meghívótok, úgy látom nagyon kreatív vagy/tok :D

Cumisüveg témában még annyit szeretnék kérdezni, hogy mit ajánlotok, kezdésnek elegendő egy teás + egy tejes beszerzése? Megnéztem a MAM-os linket, nekem szimpatikus, szerintem ez lesz, bár még a NUK-os választékot is megkukksizom. Tudja valaki, hogy utóbbi is készül levehető aljjal?
Pont a hétvégén szenvedtem vele az üzletben, de sajnos nem kaptam segítséget, így gondoltam előbb megkérdezlek Titeket, mielőtt megvenném. Lehet, hogy butaság, de az számít, hogy üveg vagy műanyag? Illetve láttam, hogy van latex és szilokon verzió, mi a véleményetek róluk, melyik jobb? (Nekem a szilikon a szimpatikusabb, de ki tudja...)
Köszi!

KépKép
novygirl
 
 


Susycat!

Tegnap válaszoltam a prividre, de valamiért nem megy át, a kimenő fiókba helyezte a levelet. Ötlet?

KépKép
novygirl
 
 


Helló csajok!

Jó nagy alvással jutalmaztam meg magam a tegnapi nap után! Szóval köszönöm, aki izgult értem, de jelentem, elemek feltöltve.

Hean, Tinu, Ti hogy éreztétek magatokat? Nekem tök jól esett. Szerintem nagyon jól eltalálta a doktorbácsi, hogy miket mondjuon, legalábbis rám nagyon pozitív hatással volt. A varázsgyűrűs gyakorlatot mondjuk kicsit nem értettem...
Lányok! Ha valakit érdekel, más kórházból is lehet jönni, szerdán 9-10-ig van a Szent Imrében ez a kisamami relaxáció. Bővebb infő a Szent Imre szülészetének honlapján!
Zsüci, én szeretnék a jövő héten is menni, mert utána úgy néz ki, hogy 2 hétig nem tudok, ugyanis: egyszer a pozsonyi szállodám báránykáit kell meglátgatnom, másodszor pedig:LEFOGLALTUK A WELLNESST! Feb. 22-28 közt Kehidakustányban fogunk leledzeni. Utlsó romantikus nyaralás kettesben. Már alig várom!

Mozza, én is úgy emlékszem, hogy Ancsika a nagy tudor ilyen ügyekben! Sajnos elég ritkán szokott jönni...

Annus, a babaértesítő engem is érdekelne! Nagyon teszik a meghívótok is!

Most MAM vagy AVENT cuccokat vegyek...??? HELP!

Találtam a 140 000-es helyett interneten egy 80 000-es babakocsit. Ugyanazt tudja. Tip Rider. Valakinek van tapasztalata ezzel a márkával?
Van hozzá hordozó, mózes, pelenkázótáska meg sporttáalakítható és esernyőre csukható.

Puszi lányok, megyek enni, mert megéheztem!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Vanni, de jó, hogy megint itt vagy!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Vanni!Nagyon örülök,hogy végre otthon vagy!
De TESSÉK pihenni!!!! :)

Cumi-cumisüveg: Én már tiszta össze-visszaságban vagyok... :roll: :?:
Akkor most az Avent-Nuk-Vagy Mam? Melyik a jó,és vegyek-e csak egyfajtából(üvegek+ cumik),vagy próbálgassuk az elején(egy-egy darabot)?
Remélem persze,hogy lesz tejem,de cumit hátha igényli majd a kislányom!Szerintetek?

Szofi,Pingi,Novygirl! De jó,hogy túl vagytok a cukros mérésen.Csadrával mi jövő héten megyünk.

babaértesítő:Nálunk mailben telón lesz megoldva.
Annus!Jó turizást Neked!

Csajok milyen volt a relax? :)

Szülésfelkészítő márciusban még nem késő?

Szép napot Nektek!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Szerintem szuper volt a relax! :)

Hean, Szofi: ugye, nektek is tetszett? Bár Szofi írta, hogy igen. Szerintem a varázsgyűrűs feladat csak arra való, hogy megtanulj a testedre, testi érzésekre figyelni. Koncentrációs feladat. Tiszta meglepi volt egyébként nekem, hogy két ismerőssel is összefutottam! Mondjuk az egyiküket tudhattam volna, csak elfelejtettem. :oops: Jövő héten már remélem, egyikük sem lesz, hanem otthon/kórházban lesznek a kisbabáikkal. :P

Cumi, cumisüveg: szerintem ez jórészt ízlés kérdése. Akármelyik márka is jó lehet. Ne parázzatok már erre is rá! :lol: Vegyétek, amelyiket akarjátok és annyi. Én személy szerint csak Aventes cumisüveget használtam, és Nuk-os cumit. Nem kellett választanom, mert az Aventes a mellszívóhoz volt, a Nukos cumit meg ajiba kaptuk és megtetszett, később is ilyet vettünk.

Hazafelé én is bekukkantottam a turiba. Azt a tömeget! :shock: Asszem ez nem nekem való... Ki is fordultam, nem vettem semmit. Viszont Annus jól felpakolt. :wink: Épp fizettél, Annus, nem akartalak zavarni, de megismertelek! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok csajok!

Mozza, látom már válaszoltak, Ancsika az, de Pumukli is sok mindent tud! :-)

Cumisüveg: én eddig aventre esküdtem, de most, hogy írtátok, hogy a mam-nak van anti-kólikás cumisüvege, így veszek egy olyat. Ez annak kell, aki 4 hónapos kor előtt már cumisüvegből adja a tejet vagy tápszert és túl sok levegőt nyel a baba. Biztonság kedvéért beszerzek egyet, de nem bontom ki.

Ma voltam terhelésesen, ismételten full normálisak voltak Kistarcsán, holnap eredmény. Kissé megszédültem, de a szemeim előtt lebegett a táskámban lapuló rántotthúsos szendvics, így kibírtam! :lol:
Apa volt itthon Gyöngyvirággal, még soha nem volt vele reggel, büszkén küldött sms-t, hogy tisztába tette és visszaöltöztette...... Gyanús volt ez a vissza szó. Hát mire jövök haza? A gyerek még mindig pizsiben! :lol:
Olyan jó volt, hogy szaladt elém és ölelt, a világ legjobb dolga az anyaság.

Szt Imrés csajok! örülök, hogy jó volt a relax! Nem tudom, hogy tudjátok-e már, de odabent benti ruhában lesznek a gyerekek, amiket adományokból kapnak, így eléggé le vannak strapálva. ha tudtok és van felesleges, akkor vigyetek be pár darab ruhát az utókornak, örülni fognak neki.

Vanni, örülök, hogy otthon vagy, tessék pihenni!

Szofi, szeretem Kehidát!!!!
Vendég
 


Mozza, írhatsz ancsika80-nak privit is, ha be van neki állítva a figyelő, akkor észre fogja venni!

Tinu, összefutottál Annussal?? :lol: Milyen irtó kicsi ez a világ!!! Szerintem örült volna neked!
Vendég
 


Igen, én is ilyen össze-vissza érzem magam cumisüveg ügyben, ezért is kértem segítséget. Az üzletben teljesen elveszettnek éreztem magam. Anyagok, méretek, márkák tömkelege... :roll:

A szülésfelkészítőt én is márciusra tervezem, szerintem az még időben van.

KépKép
novygirl
 
 


A Viasaton éppen az otthonszülésről beszélnek, hogy 10%-ban fordulnak elő problémák, amikor azonnali császár kell. Hát én soha nem vágtyam itthon szülni, de ez is csak megerősít benne.
Vendég
 


Novygirl
A NUK-kosban nincs levehető aljú cumisüveg.

Kép
Kép
incike
 
 


Tinu!

Jaj simán odajöhettél volna!!!Én is épp a "szabaduláson" agyaltam!!!Nagyon nagyon sokan voltak!!!Így is előretolakodtam,nem szokásom,de nagyon kellett pisilnem :oops: Pár kismama is így tett még :lol: Amúgy kb 1,5 órát voltam benn,írtó meleg volt,de azért 2 kiló ruhát sikerült megvennem ismét!Most már azt hiszem többet nem megyek....legalábbis ekkora tömegbe!
Max ha épp arra járok benézek,de kb 1 éves koráig már szinte mindent megvettem 8) Még össze se számoltam hány db....de mutatok képeket :wink:

Na most ebéd,aztán jön egy barátnőm...talán utána majd leülök :roll:

Vanni!
Szupi h otthon vagy!!!Pihenj sokat!!!Ha meg van időd akkor írj!!!!!

annus11
 
 


Anita, kipróbáltuk az avent itatós fejet és bevált, köszi!!!!!
Vendég
 


Szép napot, lányok!

Nekünk az Avent tényleg bevált. Minden van a márkának - cumisüveg, cumi, mellszívó kézi, elektromos, tejtároló rendszer, és minden mindennel kompatibilis. Így én tényleg ajánlom mindenkinek. Ráadásul a manóknak (Böbi, én így tudom...) az Avent is készített olyan cumisüveg-cumit, ami nem engedi a babát sok levegőt nyelni. Olvassátok el, amit írnak. És a MAM (azt hiszem) egyébként nagyon sokban Avent-utánzat, nem rosszszándékúan, de azért nagyon hasonlóak, mert az Avent kitalálta, ami nagyon jó. :) Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek feltétlenül beválik, meg hogymindenkinek ezt kell vennie, csak én, aki igazán nem vagyok egy márkaimádó, leginkább a praktikus, nagyon olcsó dolgokat kedvelem és keresem, nagyon elégedett vagyok vele. :) És nekem a szilikoncumi az, ami jobban tetszik, tartósabb kevésbé veszíti el a rugalmasságát. Ja, és engem végülis nem zavart, hogy nem lehet az alját lecsavarni az üvegnek, mert ki tudtam alaposan mosni anélkül is. De kétségkívül egyszerűbb lenne, ha szét lehetne szedni alul. Ennyit negatívumként hozzáteszek. :)

Szofi! Mi Top Rider autósülést vettük, mert nagyon akcósan lehetett megvenni, NAGYON jó! Bátorítalak, de babakocsi terén nincs velük tapasztalatom.

Na, mintha vmi nagyon tapasztalt lennék... Mindenki tényleg döntse el, mi az, ami a számáta fontos, azért manapság rossz dolgokat már egyre kevésbé lehet kapni... :)

Anita! Várunk! :) Örülünk, hogy rendben hazaértetek, és jó volt. Mesélsz bővebben?

Mindenkinek szép napot!
Vendég
 


Cumisüveg téma:
Szerintem a szilikonos jobb abból is a szelepes(a cimin van 1 juk oldalt amely kiengedi a feleslegeslevegőt), de mindenki döntse el, hogy melyik szimpi neki.

Kép
Kép
incike
 
 


Ja, Vanni! Én is örülök, hogy otthon vagy! :) Drukkolunk a jobbanlételedért! :)

Annus te meg mutasd azokat a cuccocskákat majd! :) Mindig olyan jókat veszel! :)
Vendég
 


Huu na gyorsan megszámoltam!
Akkor a köv dolgokat vettem,mindezt 4000ér!
2 rugi,2 kis farmer szoknya(írtó cuki fodros),2 ruhácska,1 kardigán,5 nadrág,5 body,2 kiskabátka,6 felső!

Ha jól számolom 25 db! :lol: De ezek vegyesen vannak!Pl van olyan ami 1 évesen lesz rá jó kb,de nem volt szivem otthagyni! :oops: Bodyból is ,felsőből is több méret,tehát nem csak az első 1-2 hónapra vásárolok :wink:

annus11
 
 


Novygirl! Az rendben van, hogy a kimenőbe került a levél, mintha úgy lenne, hogy amikor a címzett belép, akkor minősül elküldöttnek. De a leveled elment már elvileg. :)
Vendég
 


Helló!

Bekukkantok, valahogy nincs ma kedvem itt produkálni magam a munkahelyen. Mondjuk kivételesn nincs is semmi sürgős...

Fabri, mi is márciusban tervezünk szülésfelkészítőre járni Zsücivel. Szóval szerintem nem késő!

Tinu, tök jó volt. Jövő héten is tudsz jönni? Hean mondta, hogy ő sajnos nem...

Böbi, jaj Te már voltál Kehidán! Én még sose. Mesélj egy picit, hogy milyen volt!!!???!!! Már úgy, de úgy várom!

Annus, örülök, hogy jól sikerült vásárolnod!

Dóri, köszi a Top Rider-es hozzászólást!Ez is nagyságrenddel jobb, mint a semmi! :wink: Valaki esetleg még?

Anita, mi volt a védőnéninél? Nekem nem nagyon csinál semmit, csak vérnyomást mér. A súlyomat bemondom, haskörfogatról szó sincs, a dopplerről nem is beszélve....

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, eddig háromszor voltunk Kehidán. Akkor az igazi, ha nyitva van a külső rész is, de most csak a benti van nyitva. Én most nem mennék, mert a termált nem használhatod, csúzdázni se csúzdáznék terhesen, marad a vízforgatós medence, az a legjobb a sok közül, amiben valaha voltam (körbe körbe megy a víz, biztos tudod). A kaja választék mindig nagy volt. Ha még valamire kiváncsi vagy, akkor kérdezz nyugodtan!

Dóri, szerintem itthon nincs az aventnek anti-kólikás cumifeje, mert kerestem gyöngynek, de csak Angliából tudtak volna hozni, mire ideért volna meg már kinőtte, de majd körbenézek, mert ha van,akkor maradok az aventnél. A letekerhető alj engem sem motivál, van kefém! :-)

Szofi, a babakocsiról vegyes véleményt hallottam, a szomszéd lány nagyon szereti, a legjobb barátnőm meg utálja a top ridert. Igaz, hogy utóbbi esernyős sportkocsi és az márkától független hamar rozoga lesz, úgyhogy Neked inkább a szomszéd lány nagy babakocsija mérvadó, Ő szereti.

Akik szülés-felkészítőre fognak járni, azoknak van fogadott szülésznőjük? Mert engem anno a szülésznő lebeszélt, hogy ha van fogadott, akkor felesleges járni, mert azért van Ő megfizetve, hogy előtte már NST-n felkészítsen, a szülésnél meg maximálisan bízzak meg benne és tegyem, amit éppen mond, szerinte a szülés-felkészítő csak összezavarja a kismamákat.
Vendég
 


Sziasztok!

Anti-kólikás cumisüveg
na azt én tuti veszek, mint írtam is, Márk bukós volt, úgyhogy készülök a köv. kis hányósra! :)

Anita
Szia, mesélj hogy éreztétek magatokat! :)

Vanni
De jó hogy újra otthon vagy! Vigyázz magatokra azért továbbra is :wink:

Fabri
Nekünk volt Nuk-os cumisüveg, de nekem nem jött be, annál jobb az Aventes. Szóval ha engem kérdezel kihúzhatod a listáról a NUK-ot :wink:

Szofi
Kehidán mi is voltunk már, mondjuk nyáron, szuper a strandja, meg a belső medencék, jó volt nagyon! Kis gyerekkel is érdemes menni, mert van gyerekmedence, meg kis csúzda.
Bizti tök jó lesz! :)
Nekünk van Top R.-ünk esernyőkocsi, nekünk bevált. Szerintem jó minőségű.

K.
krém
 
 


Jaj,szörnyű lassú nálam a babanet...

Na képek a blogomban!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Vanni!
Nagyon örülök, hogy otthon vagy! Vigyázz magatokra! Pihenj sokat!
Kiváncsian várom a képet a piciről! :)

Puszi

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Mozza
én könyvvizsgáló lennék. Ancsika a tb-s. De lehet én is tudok válaszolni neked.

Én fogok megint homeozni meg málnalevélteázni. Nem tudom, hogy miattuk-e, de hamar megvolt Maja, gyorsan tágultam.

Igyekszem visszaolvasni. Szüleimnél vagyunk, így nem vagyok azért egész nap a gép közelében.
pumuklii
 
 


WOW! Annus, nagyon dögös cuccokat vettél. Van valami szuper turi, ahová jártok? Gyanús, hogy Tinu is ott volt. :lol:
Biztosan volt már téma, csak lemaradtam róla.

Zdori!
Köszike, akkor valószínűleg nem én hibáztam.

Köszi mindenkinek a cumisüveges tippeket, levonom a megfelelő konzekveciákat és döntök :wink:

A szülésznőről jut eszembe, bár már ezen is biztosan túl vagytok: szerintetek érdemes fogadni? Már így is horror pénzbe kerül az orvos, meg miegymás, szóval hezitálok.

KépKép
novygirl
 
 


RETTENTŐEN lassú a babanet. Nektek is???
:x

Igen, Vanni, ha tudod majd, tedd fel a sztárfotót! :)

Böbi, lehet, hogy rosszul tudom, csak olvastam, nem kerestem... De hátha... :)

Azért tök jó, hogy mentek "nyaralni", Szofi! :)

Édes törpém tegnaptól nem hajlandó tejet inni. Kissé meglepő, olyan szivesen itta... :?:
Vendég
 


Van 1 szülésznő, akit innen ismerek a babanetről és az én kórházamban dolgozik, ráadásul nagyon jóban van dokimmal, nagyon örülnék, ha ő lenne szolgálatban, mikor szülök, mert igazán nagyon kedves, mégsem fogom megfogadni, mert végülis mi Orvosunk vezetésében bízunk meg a legjobban, ő meg ott lesz, nem "költünk" pluszban szülésznőre. De ez nálunk van így, mert nekünk szívbéli jó barátunk az orvosunk. :)
Vendég
 


Igen, nálam is. Van, hogy perceket kell várni a szerverre...

KépKép
novygirl
 
 


Annus! Tök jók a rucik (mint mindig), meg a párna is!!! :)
Vendég
 


Én tegnap kimostam a párnánkat, most egy pár napig szárad... :) De finom öblítő illata lett. :)
Vendég
 


Nálam is tetűűűűű lassúúúúúúú a babanet.

Panndi, merre járssz? Régen voltál! Remélem, hogy nincs baj!

Nekem lesz szülésznő, összetett okok miatt, de tény, hogy nem olcsó, én is átgondoltam.

Annus, még mindig nem jön be a blogod!! és nem rtem, hogy miért! Az esküvős bejön, de az extra az nem!!!!! :cry:
Vendég
 


Dóri, kutakodtam a neten, de továbbra sem találok antikólikás Aventet! :-(
Vendég
 


Sziasztok!

Vanni! Örülök, hogy ismét otthon vagy! Vigyázz magadra!

Fabri! A szülésfelkészítőből úgy néz ki nekem is csak március lesz. Februárban akartam, de az elsőről már lemaradtam. Nagyon sok a munkám, nem is tudom hogy fogom megoldani. :(

Annus! Úgy néz ki lemaradtam. A szoknyából látom, hogy megtudtad kislányod lesz! :) Gratula!! :wink:

Megvan a fiacskám neve. Apával megegyeztünk hogy Dániel lesz. Férjem már most Danikának szólítja. :) Olyan édes, mikor reggelente elválunk, odasúgja Danikának, hogy vigyázzon magára, na meg a mamájára is. :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Farkas, Szofi!
Köszi, már be is támadtam a kérdéseimmel Pumuklit! :)

Pumukli!
Írtam privit. :)

Vanni!
De jó, hogy itt vagy megint. Közérzeted? Pocid? Szegényke, kemény lehet eg.nap feküdni. Netezz, olvass, pihizz...
Én is szabin leszek lassan...már el is terveztem, hogy Photoshop-ból fakultatív továbbképzem magam...kapok 30gigányi tanagyagot hozzá...nagyon várom....főleg ha április végén kibújik a kis fotómodellem, lesz kin gyakoroljak....:)
Kivi vagyok a 4D képre! Tedd majd fel, ha tudod:)

Csajok!
Kérdés: Szerintetek hány szett ruha kell/nap egy újszülöttnek?
Gondolom, ha bukós a pici, vagy ö-vissza folyik a pisi-kaki (vagy esetleg anyuci bénázik :) ), akkor többször is át kell öltöztetni egy nap. Nagyjából jó lenne belőni, hogy ha nem akarok csak hetente mosni, akkor kb. hány ruci kell.

Annus!
De édik a kisszoknyák, amiket zsákmányoltál!!!!!Bébi harisnyát lehet hozzá egyébként venni valahol?

No, megyek szorgoskodni..... :?

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Vanni,
örülök, hogy hazaengedtek, biztos minden ok lesz!

Szofi,
Kehidán én is voltam egyszer valahogy január-február magasságában, jó nagyon! A belső fedett részt lehetett használni, a csúzda nagyon bejött :) :)

Annus,
tök jó dolgokat sikerült venned megint!! jó szemed van hozzá :)

Novygirl,
a fenti turi a a Hádás, az Üllői úton van (üllűi 115.) Csepelről leggyorsabb, ha a Lágymányosi hídtól az ember elmegy a 24-es vilivel a Nagyvárad térig, onnan pedig pici séta nem a Népliget, hanem a másik irányba. pénteken remélem már jobban leszek, ha van kedved, elnézhetünk!
Megött a szopipárna, jó nagyon! Én itthon vagyok most a héten végig, leugorhatsz érte bármikor, v felviszem, ha megírod, hogy vagy otthon.

Én dögrováson vagyok, az oscilloizé nem vált be sajnos :( Kiiríttam magam táppénzre, itthon vagyok már kedd óta.

emese1979
 
 


Uh, el sem hiszem, hogy sikerült. Kb.negyed órája próbálok belépni...

Emese!
Már épp hívni akartalak, sejtettem, hogy vmi nem OK, mert nagyon eltűntél. A szopoipárnáért holnap délelőtt lejövök, ne neked kelljen mászkálni.
Sajnálom, hogy lebetegedtél, gyógyulj meg mielőbb! Ha péntekre jobban leszel, szívesen elmennék a turiba.

KépKép
novygirl
 
 


Helló lányok!

Nálam is egy nyugdíjas tetűt is alulmúl a babanet gyorsasága...

Emese, jobbulást!!

Böbi, hát nem tudom, én a szülésznőmmel majd március elején találkozom, akkor rákérdezek nála, hogy hogy áll az előadásokkal. De én szivesen meghallgatnám. Aztán max. ha összezavarodok, akkor kérdezek a szülésdznőtől, hogy mi van.

Köszönöm Böbi, Krém a Top Rider-es hozzászólásokat. Én esernyöre csukhatót szeretnék, mert sokat fogunk utazni, illetve a 3-on lakom és nincs lift. Kicsit elbizonytalanodtam, mert Böbi azt írod, hogy az hamar rozoga lesz, viszont Krém, neked bejött...? Most is azt fogod használni? Tehát a 2. gyerekig kibírta?? Bocsi de úgy örülnék egy-két részletnek.

Kehida biztos jobb nyárom, de hát mi most tudunk menni, most van ÜCS-nk meg még most akarunk együtt lenni egy picit, szinte mindegy is, hogy hol. Én igaziból még csúszdázni is szivesen csúszdáznék, nyilván nem valami death-metál-kamikáze-black-hole-halál változaton, hanem valami kis kanyargóson... Vagy ezt senki szerint ne reszkírozzam?

Novygirl, ami a szülésznőt illeti, én 2 okból fogok fogadni:
1. sokkal többet számít, mint az orvos, hiszen ő végig ott van veled, ha nincs komplikáció, a doki szinte nem is kell.
2. A barátném, aki nyáron szült, kifogott egy paraszt szülésznőt, aki nagyon destruktívan hatott rájuk, tönkretette a vajúdás "élményét" a megjegyzéseivel, pl: "Csináljon valamit, azt nem tom mit, de ez így nem lesz jó!"; "Te jó ég, ez a gyerek visszafelé megy!" továbbá: "Ez így elég szar lesz! Nem kellett volna ennyit hízni!". NA EZ NEKEM NEM KELL. Én alapból nagyon lelkis vagyok, szükségem van valakire, aki végig támogat. Még akár jobban, mint az orvosra. De mondjuk ez lelkialkat kérdése, Te tudod, hogy szerinted mire lesz szükséged. Illetve azért remélem, hogy a szülésznők többsége nem ilyen, akkor se, ha nem kap pénzt!!!

Na megyek, majd holnap jövök! Kellemes estét mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi!

Ez naggyon durva...szegény barátnőd. Hogy engedheti meg magának ezt a viselkedést, aki ilyen pályára megy?
Pont emiatt a 2 pont miatt szeretnék én is fogadni valakit, csak hát a pénz... Azt sem tudom mondjuk, hogy milyen tarifákkal működik...

KépKép
novygirl
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: