sziasztok!!
Szöszke!
Nagyon aranyos Gergő!
AZ A KÉZTARTÁS...........
Konsti is rugdossa a játékait, de van amikor megijed egy-egy hangtól és akkor üvölt. A minap sikerült úgy fordulnia, h a lába kilógott a járóka rácsán és akadályozta a lábemelésben. Volt kiabálás rendesen
Ny.malac!
Ábinak nem használok már popsikrémet, csak ha piros a popó. Szerencsére nem érzékeny a bőre, kvéve a citrom, mandarin...Ha ilyet eszik, akkor kipirosodik és akkor boraxos krém.
Konstinak haszálok krémet, valami u betűs kikevert gyógyszertári popsikrém.
testápolót Konstinak nem, Ábinak időnként baba testápoló.
Magamnak a fürdetőkrémet használom a kiszáradt sarkamra és a kezemre....
Sensi!
Ujj tömés nálunk is van, utánna meg bukik.....
Már most nagyon szeretnek játszani, kár, h nincs videó róla...majd legközelebb!
Mi volt a dokinál??
Marek!
Kóstolás...
Én is olvadozok a rózsaszín rucitól!
Ma Konsti is kiabál egész nap. Nem tudom mi baja, 90%, h a foga. ... Nemrég aludt el, kíváncsi vagyok meddig....
KITARTÁS!!!!!! jobb ötletem nincs.
Babe!
Tüdéri a csajod! Én orvost váltanék.......kalóriaszegény tápszer????? NEM NORMÁLIS............. tUDNÉK EZER PÉLDÁT IRNI, DE NEM TESZEM. hIDD EL, AMINT BEINDUL A MOZGÁSA (KÚSZÁS, MÁSZÁS... LALASSUL A GYARAPODÁSA!!
Jobbulást a lányodnak!
Bettyna!
Köszi,. Te sem panaszkodhatsz!
Miket eszik a fiad??? Tapasztalatok???
L.Kata!
Asszem lemaradtam. Miért kellett dokihoz mennetek, aki így megkínozta Norbit???
Borsó: én 9 hónapos kortol adtam, de akkor is héj nélkül.... (az esti híradó alatt nyomkodtam ki a borsót a héjából....
)
Én csaszis voltam most, de nekem nem fáj.
Az üveges kajcsival én óvatos lennék, könnyen megszokja a baba és később nem fogadja el a házi bébipapit.
Éva!
Mit mondott a doki?????????????????
Nagyon jó, h kimegy az orvos.
(tegnap összefutottunk az egyik szomszéddal, épp a dokihoz siettek. 1,5 éves kisfia elesett és felrepedt az álla kb. 1cm hosszan. nem mély seb. Elmentek a rendelőbe, kitisztították, fertőtlenítés...ma reggelre 39 fokos láz, elkapta az influenzát a váróban....
)
Ildi!
CSúcs a csajod!!!!!!!!
Én akkor főzök, amikor valamelyik alszik. Ábel imád sertepertélni a konyhában. Segít, rosszalkodik. Ha Konstival vagyok, énekelek, cd...a járókában elvan az ajtóba húzom. Palisütést csak hétvégén, akor apa sétál a srácokkal.
Tücsök!
Szólunk, ha akciós lesz a pelus!! (Férjecském feltankolt, ha ilyen ütemben romlik a forint, inkább álljon pelenkába....
Linh!
Konstihoz órát lehet igazítani...02-órakkor kel .....
kitartás!
Bettike!
Enyim gyerek tuti, h kajcsit kér éjjel, örült módon lecsap a cicire, mint aki hetek óta nem kapott élelmet...
Timi!
Örülök, h jól vagytok!
A fogdokihoz sok erőt!
BALÁZSOKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Mi kínlódunk a fogzással sajna- Ábelnél nem volt ilyen. Fogok venni gumifejű fogkefét, hátha segít. A kezem rágná, de az nem steril....
Iszonyat sajnálom.......