Sziasztok!
Angi: ja, értem. Tényleg megtévesztett a vonalzó, jobban mondva csak azt a részt olvastam, hogy "két éves".
Lola: pedig az alma-krumpli főzi tök íztelen lett. Főzve tettem bele az almát is, így kiment az édessége. Ma is azt eszik, holnap sütőtököt kap. Hétfőn főzök neki spenótot, pici fokhagymával.
Tényleg, akinek már van hat hónapos, ne felejtsetek el pici olajat belerakni a zsírban oldódó vitaminok miatt!
Az őszibarack Bencének is ízlett.
Meggyógyult Soma?
Nekem Emese betegedett le. Napok óta dugult az orra, azért volt suliban, mert napközben jól volt. De mára már napközben is dugul, nyűgös, fáj a feje. Hál istennek nem köhög, nem lázas. Reméljük csak ennyi... de szerintem hétfőn nem megy suliba. Jó lenne, ha a picik nem kapnák el! 11.-én az utolsó oltásokat kapják, jó lenne meg is kapni.
Zsani: tudom, értem és aranyos vagy és még egyszer köszönöm, nagy segítség volt mindenképp! De én azért valami apróságot veszek majd. Nyugodt lenne a lelkem
Ügyik vagytok szobával, kérünk majd fotót
Gabi: hú, akkor ne nagyon egyél fokhagymát, vagy keveset, mert azért egészséges. Nem semmi, hogy 180-akat evett Gergő. Nekem Bence most eszik 200 ml-t és szerintem az is elég soknak tűnik, mondjuk előtte szopizik is kicsit.
Nem baj, ha kevesebbet eszik, tudja ő, hogy mennyi kell neki!
Annak viszont nagyon örülök, hogy Daninak visszajött az étvágya! HURRÁÁÁÁ! A helyzet, amit leírtál, tök ismerős. Három gyerekem van már 6 hónapja, de van, hogy én is tök tanácstalan vagyok. Van, hogy kettő éhes egyszerre és ennek jól hangot is adnak, stb. És hogy melyikkel kezdjem, hogy folytassam, közben itt van Emese. Szóval néha én is besokallok. Olyan jó, mikor minden rendben.... Jók a fotók
Tesófellépő: barátnőmék babakocsiján van, így gyártották, de ő is mondta nekem, hogy amikor ők kezdték használni, akkor volt a nagyobb neki 2,5 éves, de még ő is szinte kicsi volt ehhez. Szerintem is. Tuti Dórikám nem bírna sokáig ott álldogálni, főleg ebben a hülye időben. Dóri meg annyi idős, mint Dani.
Rota vírus: biztos jó dolog és annyi elrettentést írnak, hogy add be, de a véleményem az, hogy mindentől nem lehet őket megóvni és nem is szabad. Én is az agyhártyásat adattam be, meg a pneumot, meg Dórinak bárányhimlő ellenit, de azon is sokat vaciláltam.
Ja, Lola, tanítónénik: tudod a minervával nem nagyon értek egyet, de azért nézd meg azokat a tanítónéniket is, mert őszintén megmondom, akik most lesznek elsősök nálunk, hát.... Marika néni okés, de ő zenés lesz, a másik kettőhöz én magam nem vinném.... De ez az én véleményem. Nem ismerem őket, csak amit hallottam, meg úgy ránézésre..... De lehet, hogy nektek és Somának bejönne.
Nézd meg a suli honlapját, már vannak kiírások. Február 27.-én lesz suliba hívogató, ide gyerekkel együtt kell jönni, itt meg tudjátok nézni a tanítókat, beszélni is tudtok velük pár szót.
Nyílt órák meg március 18.-án lesznek. Erre is mindenképp gyere el, nekem pl. tavaly ez változtatta meg a döntésemet és lett-maradt Márti néni....
Amúgy jövő hét pénteken lesz a farsang, 16-19 óra között, itt is biztos ott lesznek, szerintem nyugodtan gyertek el. 100 forint a belépő/fő. Biztos lesznek más "külsősök is".
Na megyek, rakott krumplit főzök. Már fő a krumpli és a tojás hozzá.
Sziasztok, szép hétvégét
Szilvia