én pl csak akkor szedek már be gyogyszert ha már majd megbolondulok,nagyon rég szedtem be fejfájásra gyogyszrt,van már 1-2 éve biztos.túlvészelem,elmúllik idővel.inkább ilyen fejfájáscsökkentő olajat,kenőcsöt használok ritkán.
policiszta,a fetefészkekben vannak pici ciszták.menstruációs bajokat okoz,nem jön meg időre,pl nálam volt h 60napra,most meg már 31nél tartok,görcsölgetek de megjönni nem akar.
Bettike,
nálam ciszták vannak a petefészekben, mensi és pé elmaradása.
A többi tünetet szerencsére megúsztam. Nincs súlyfeleslegem, nem vagyok pattis és szőrös sem, nem hullik a hajam, nem zsíros a bőröm se. És nincs IR-em se. De épp elég ez is, így se volt könnyű teherbe esni és most sem az .
reggel megyek terheleses vizsgalatra,mar elore hasmenesem van tole
Raadasul semilyen orvosi papairom nincs es a neni elkezdett kotozkodni hogy mennyi a cukrom mert nem terhelhetnek aztan kimagyaraztam magam
pedi koszi,probalom osszeszedni magam de nekem a vervetel a remalmom,inkabb 10inekcio mint egy vervetel
remelem itt normalisak lesznek es lefektetenek ha kerem,oda ahol eddig voltam direkt ezert nem megyek,mert hiaba kertem nem engedtek meg.
Köszi! Sokkal jobban vagyok. Végül vettem be gyógyszert és egy picit előbb hazamentem, úgyhogy jobban lettem. És megvan az időpontom az új dokihoz. Jövő héten szerdán megyek!
Hát, igazából a múltkori "esetkor" döntöttem el, hogy elmegyek másik orvoshoz. Igazából nem is a dokival van a baj, bár Ő se volt semmi, ahogy hozzá állt ehhez a szituhoz. De sajnos a kórház felszereltsége sem túl jó. Sokan mondogatták már nekem, hogy menjek másik városba, ne szüljek Kalocsán, de én úgy voltam vele, amíg nincs baj, nem megyek el. Hát, sajnos mostmár saját bőrömön tapasztaltam, hogy nincs itt minden rendben.
Zsuzska!
Hurrá, akkor mostmár visszaírhatjuk az adataidat a táblácskába és ki tudja, talán már az alsó "szektorba" fogsz tartozni!
Babszikával együtt!
Babszika! Amúgy én hülye voltam, mert makacsul nem akartam bevenni gyógyszert. Aztán vettem be és jobban is lettem! Amúgy hogy vagy? Mi jót csinálsz ma?