Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Jelentem: átolvastam minden lemaradásomat! :)

Farkas:
Nekem az összes terheléses cukornál vinnem kell első vizeletet és néznek teljes vérképet is. Összesesn 6 ampulla vért csapolnak le minden alkalommal....ezért is félek annyira a következőtől (csütörtökön megyek)....totál k.o. leszek.....
Hú, láttam a shoppingolós fotót! :) ÚÚÚÚÚÚÚÚúúúúúúúú!!!!!!!!!!! :o Mit/ hol? :) Imádom az amerikai mega-giga shopokat. Mi a neve ennek a babysnek? (férjem elég sűrűn utazik USA-ba, lehet hogy ráállítom a témára, ha én már nem mehetek :D :roll: )

Eszter!
Cuki nagy a pocid már! És nagyon édi a 4Ds kép, már kezd husis lenni a babóca! :)

Vicuska!
Jól eltűntél! Miért nem jössz gyakrabban? Hogy vagytok? Pockód? Rakj majd friss pociképet! Kiváncsi vagyok! :)

Emese!
Kiságyba rácsvédő: Én csináltatom. :idea: Ennek több oka is van: 1. így olyan nagyságú, vastagságú, keménységű szivacsot vágatok bele, amilyet szeretnék.... 2. levehető huzattal szinte sehol nem lehet kapni, ergo ha koszos lesz, hogy tisztítod...., 3. olcsó (a szivacs kb. 700Ft + anyag és varrás).....4. Én nem szeretnék mackós-nyuszkós bébiszobát (ált. ilyet lehet kapni mindenhol), így olyan anyagot választhatok, ami tetszik (és abból varratom a függönyt, baldahint stb. is)

Annus!
E-bay: mi szoktunk innen rendelni, de csak USA eladótól és csak új cuccokat (sok shop rakja fel az árukészletét). Még vámmal sem annyira drága pl. egy design cucc, mintha itthon vennéd.....
Szerintem megéri!

Vanni!
Nem múlik a keményedés? Szegényke! Most a legfontosabb, hogy a Picurka még a pocidban maradjon, ameddig csak lehet. A cuccok beszerzésével ne törődj...online mindent elintézel majd az ágyból! :)

Krém!
Hú, szerinted sem olyan beteg ötlet a bébifigyelő? De jó! :)
Én is arra gondoltam, hogy ha látnám egy hordozható monitoron ahogy pl. alszik, miközben az alsó szinten teszek-veszek, akkor nyugodtabb lennék és nem nyitnék majd be 5 percenként a szobájába csekkolgatni a Babucit.

Csajok, ez az előtej nem akkora buli...szóval ne izguljon senki, akinek még nincs....én most melltartóban elhelyezett sminklemosó vattával biztosítom magam....a tegnapi után..... :oops: :shock: :lol: ......nem kockáztatok. :lol:

Kép
mozza
 
 


Mozza,
köszi :) Anitának is jó nagy pocija van már, csak sztem Gréti eltakarta.

Kiságyba fejvédő:
nekem a nővérkém varrja, nagyon kis cukikat szokott alkotni :)

Holnap 4kor jönnek bekötni a netet, el se hiszem, két hónap alatt sikerült...:) vége az usb-s izének :)

Nem birok kikelni az ágyból, csak fetrengek jobbra balra :? pedig már kéne lassan csinálni az ebédet.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Mozza, küldtem privit a boltokról!
Engem meg az e-bay érdekelne, de már kétszer regisztráltam és egyszer sem sikerült.... :(

A rácsvédőt Gyöngynek a Brendonban vettem, szuper vastag, szuper egyszínű, szuper levehető mosható, csak az ára volt 5000 Ft. Viszont most szerencsém volt, mint azt már írtam, megtaláltam a vaterán 890 Ft + postáért ugyanezt, le is csaptam rá.

Esztó, akkor holnap kapok már képeket??? :lol: :wink:

Nekem nincs beutalóm a teljes vérképre, de a védőnő beírta a kiskönyvbe, azt mondta, hogy el fogják fogadni. :roll:
Vendég
 

 
 

jajj, most látom, hogy kereken 100 napos vagyok!!!! :lol:
Vendég
 


Böbi,
ha müködni is fog a net, az lesz az első dolgom, hogy küldöm a képeket :)
Grat a 100 naphoz :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Farkas!
Köszi, megkaptam a privit, válaszoltam is. :)
Gratul a 100 naphoz! Coming soon........ :D

Kép
mozza
 
 


[quote="farkas007"]

Holnap megyek terheléses cukorra, a védőnő mondta, hogy csináltassak teljes vérképet is ha már ott vagyok. Volt így közületek valaki, hogy a cukor mellett vérképet is néztek

Böbi! Nekem is néztek vérképet,de csak sajna annak az eredméynét tudták értékelni,mert ugye a cukros dolog meghiúsult. De a héten meg kéne újra ejtenem:( Legyek már túl rajta.

Megjöttem védőnénitől. A pisim rendben, 5 kilót híztam eddig. Azt mondta,hogy megdicsér, mert ez nagyrészt a babára ment és nem én rám.
100 cm a haskörfogatom és nagyon szépen növögetünk:) Nagyon kedves volt. Jól esett, amiket mondott. Meg azt mondta ő is,hogy nyugodtan ehetek még estefelé a cukros vizsgálat előtt, csak ne cukros kajákat. Hülyeség ez az este 6 után nem evés, nem csoda,ha rosszul lettem.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Hú nekem is már csak 108 napom van:) Hihetetlen, most fogant és már mekkora a baba:)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Azért csak haladunk szépen lassan a 40.hét felé!!!!El se hiszem :shock:
Tegnap is mondja mindenki mekkora a hasam.Mondom ez már a 28.hét!De magamat is sokkoltam ezzel a kijelentéssel!

Rácsvédőt mi kapunk unokaöcsimtől,így az nem kell.De én is megvarrnám.Amit a szopipárnára vettem anyag az nagyon bejön,szóval ha kell vmi akkor azt is abból fogom megvarrni!

Még sötétítőt kéne varrnom,de nem tudom eldönteni h milyen legyen...vmi gyerekszobába illő,vagy csak vmi ami megy a szoba színéhez...na meg sötétítenie kell rendesen,mert redőny az nincs :roll: Lehet azt kéne csináltatni...de olyan drága,túl nagy az ablak :(

annus11
 
 


Sziasztok.
Tudna valaki segíteni? Kompressziós harisnyát keresek, eddig minden üzletben, ahol jártam, meg a harisnyadiszkont. hu-nál is az én méretemben nincs.. :( :(
Extra nagy kompressziós harisnyát látott valaki közületek?
Nem nadrág, hanem csak combtőig érő, kb 7-es méret, II. komressziós értékű kellene..


Pelenkamosás: a mosószerhetz 1 evőkanálnyi Ultra mosogatóport kell keverni és főzőmosást elindítani.Nekem sokféle foltra bevált, és még fehérít is.

Vérkép: terhességben normális a süllyedés emelkedése, 50 mm/ óra is oké, normális a haemoglobin, haematokrit csökkenése, a vörösvértestwk csökkenése, vas csökkenése is, mert a terhes nő vére "felhígul", a plazma aránya nő, ezért 1 egységnyi vérben csökken a vvt-k száma, ez magával vonz sok-sok csillagot, mert sok származtatott érték szerepel a laborleleten, mindegyikbe beleszólhat az alacsonyabb vvt szám.( a norm. érték nem terhes állapotra van beállítva, a sztgép csillagoz rendesen.
A fehrévérsejtek számának(köztük a limfocitáknak) a száma nagyon megnő terhességben, anélkül is, hogy bármi fertőzés lenne a szervezetben.( az anyai immunrendszer számára a magzat "idegen"( fele apáé :) ), ezért kering sok fvs az anyu vérében.Persze az értékek kórosságát a nőgyógyász fogja eldönteni.


Cukorvizsgálatnál nekem is néztek vérképet, én kértem, beutalóm erre nem volt.Mondjuk magánrendelés volt, azt kérhettem, amit akartam, persze jó pénzért... :roll:

Kép
Kép
zili
 
 


Sziasztok Csajok!

Túl vagyok a terheléses vércukron. Nem volt jó, de a Ti elmondásaitokhoz képest jól bírtam. Mondjuk tény, hogy a 2d friss citrom, amit belefacsartam, sokat lendített az ügyön. Pár percig küzdöttem, hogy lent maradjon, aztán hazasétáltam, és aludtam egy órát. Eredmény holnap.

Annus, Dóri, köszi az érdeklődést, adokim majd csütörtökön fogja látni a leleteimet, köztük a vérképet is.
Zili! Köszi az infót, olyan ijesztő volt az a 8 csillag, de így már minden sokkal érthetőbb!

Böbi, sajnálom, hogy nem tudsz velünk jönni relaxra! de ha jó lesz, akkor úgyis megyünk még, hátha lesz, amikor tudsz csatlakozni!

Tinu, nem kaptam meg a számod. Megpróbálom én is elküldeni az enyémet nektek... Hean, Te is küldd el a Tied nekünk! Akkor holnap 3/4 9 7-es buszmegálló!!!

Jók legyetek, ma még jövök!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


http://babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=mind&akcio=1
Itt nagyon jó dolgok vannak és egészen jó áron.
Még ikerbabakocs is.

Kép
Kép
incike
 
 


Jaj az elöbb lemaradt vmi!
Nem tudom h már kérdeztem e.
Fog vki babaértesítőt küldeni?
Én akarok csinálni saját kezűleg,csak még tervezés alatt áll 8) Ha nem esik az eső akkor vmikor elmegyek papírt nézni hozzá.Aztán lehet h a mintát apcim megrajzolja...már van egy félig kész terv hozzá :lol:
Aztán ha megszületik Iza,öcsém gyorsan beírja az adatokat,kinyomtatja,majd összerakjuk és postázzuk az első fotóval!
Mi az esküvői meghívót is magunk gyártottuk,egyrészt olcsóbb ,egyedibb és személyesebb :wink:

annus11
 
 


Annus
Mi is csináltunk annó Marci születésénél babaértesítőt, de most csak 2-t csinálunk és küldjük ki külföldre. A többi rokont pedig telefonon értesítjük.

Kép
Kép
incike
 
 


Még valami.
Valaki a cumisüvegekről tett fel kérdést. A lecsavarható aljút részesítse előnyben mindenki, sokkal könnyebb alaposan kitisztítani, még ha van cumisüveg tisztító kefe, akkor is jobb a lecsavarható.A MAM cumisüvegek ilyenek, nagyon strapabíróak, 1200 ft a 250 ml-es, alig duplája, mint az "egybeüvegek", és sokkal tovább tart( nem kopik annyira, nem homályosodik, nem karcolódik)Ja, és olyan szelep van benne, ami megakadályozza, hogy levegőbuborékokat is nyeljen a bébi, ún. antikólikás cumisüvegek, a cumirész formája, anyaga pedig a mellbimbót utánozza.

Kép
Kép
zili
 
 


Meg már szinte mindenhol van internet.

Zili
Nekem is MAM-os cumisüvegem volt és tényleg jobban tisztítható.

Kép
Kép
incike
 
 


Incike!
Hát amikro megkapják már tudni fogják h megszületett!De emléknek szerintem szép! :wink: Én is először csak azoknak akartam akiknél nincs net pl nagyszülők,hogy kapjanak képet a babáról.De ha már nekik csinálok akkor nem oszt nem szoroz h csinálok a többieknek is! :lol:

Zili!
Kösziaz infót,elraktározom :wink:

annus11
 
 


Sziasztok Kismamaik!

Elnézést a zavargásért, de lenne egy eladó teljesen új Maxi Cosi ülésünk és egy több funkciós babakocsink (Top Rider). Mindkettő új, nem használt. Kaptunk másikat és azokat használjuk:). Ha valakit érdekelne az új ár együtt 79e Ft, de 35-40e Ft körül eladnám, mert nagy helyet foglanak... Számom: 06-70-378-6050
bababa75
 
 


susycat: ez a dal egyenlő a bőgéssel. Én meghallgattam, azonnal eleredtek a könnyeim.

babamozgás: nekem sem mondható el hogy Nórika piciket rúgna. Amikor egyértelműen érzem ,hogy rúg akkor kifejezetten nagyokat. Inkább akkor finomodik a mozdulat amikor nem rúg, hanem csak forgolódik...ez még olykor csikis is tud lenni...De imádom érezni!!

Holnap megyek végül terheléses cukorra. Akkora dömping van hogy nem tudtam bejutni...és ma reggel már végül felhívtam a dokimat mert még az ő saját asszisztense sem tudott időpontot adni annyira sokan vannak. Így berendelt holnapra, de szerintem ezt is annak köszönhgetem hogy magánrendelésre járok és nem akar elveszíteni egy fizetős „beteget”. Hihetetlen ez a magyar egészségügy. Vagy lehet hogy csak én nem vagyok kellőképpen erőszakos?
Meg azon gondolkodtam, hogy többen mondtátok hogy elég rosszul lettetek utána, lehet hogy jobb lenne ha nem kocsival mennék?És főleg nem egyedül? :?

Nekem a védőnő egyszer sem mért haskörfogatot, ez nem baj szerintetek? Jó ezt nyilván én is meg tudom mérni, meg is tettem volna eddig is csak nem tudtam hogy szoktak ilyet...

Képzeljétek mi kitaláltuk (főképp apa), hogy a fürdőben és a babaszobában kicseréljük az ablakokat valami jól szigetelő műanyagra. Így ez lesz nálunk hamarosan, aztán már festjük is a babaszobát...egy kicsit tartok a felfordulástól.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Szép napot mindenkinek, bár a hőn áhított napocska ma sajna nem süt!

Zili!
Úgy megörültem a vérképelemzésednek. Tegnap este jártunk dokinál és odaadta a múlt heti laborokat. Ott helyben én nem néztem a papírt, mert az mondta, hogy minden a legnagyobb rendben van. Persze otthon elővettem, alaposan átnéztem, és 7 csillagot találtam... kicsit aggódtam, de most megnyugtattál, köszi! Erre gondoltunk mi is a férjemmel, de még nem volt időm utánanézni, így most tényleg nagyon megörültem a beírásodnak :)

Annus!
Nagyon jó a bébiértesítős ötlet! Képzeld, az esküvői meghívókat mi is magunknak készítettük el, és mondhatom nagy sikere volt. Dolgoztunk is vele jó sokat, de megérte, mert tökéletesen egyedi lett.

A próbareggelis cukortesztünk teljesen jó lett, így megúsztam a szirupivást :lol:
Egyébként egyidőben kért nekem is az orvos teljes vérképet, illetve vizeletet.

KépKép
novygirl
 
 


Most már én is meghallgattam ezt a Szekeres Adrienn számot. Eddig nem ismertem, de kiváncsivá tettetek. Valóban nagyon szép...

Incike!
Biztos vagy benne, hogy ez az Ákos féle verzió feldolgozása? Én nagy Ákos fan vagyok, de nem találom a két szám között a hasonlóságot.

KépKép
novygirl
 
 


Pingi!
Jó kismelóba vágtátok a a fejeteket!De az tök jó lesz ha kicserélitek!!!iztos sokat használ!Felfordulás meg úgyis lenne a festés miatt :wink: De te csak óvatosan!Inkább hívj még segítséget :lol:

Egy kérdés:teljes vérképnél hány ampulla vér kell?Mert nekem mikr a cukorterhelés volt akkor csak 1et vettek le éhgyomorra meg egyet 2 óra múlva.Ez elég?Vagy esetleg nálam vmit elbaltáztak?

Arra gondoltam h csütörtökön bemegyek a háziorvoshoz a rendelés vége felé,akkor úgy sincsenek sokan,és kérek beutalót pisire meg vérképre is.Ő fog adni,ugye?Nem akarok a dokimhoz elmászni,főleg h jövőhéten megyek,és addigra lenne eredmény is.A háziorvos meg itt van 1 saroknyira.Szerintetek?

annus11
 
 


Na most megnéztem , de tény, hogy ez nem az a Kicsi szív. Viszont azt tudom, hogy átdolgozta Ákosét is.

Kép
Kép
incike
 
 


Jelentem, ma megkérdeztem a gyerekorvosunkat erről a popsiban mérésről és azt mondta, hogy szerinte ez hülyeség, hogy nem szabad ott mérni ekkora gyereknél. Persze már áttérhetünk a hónaljban mérésre ettől függetlenül is, de nem okoz bajt a popsiban mérés. Viszont képzeljétek el, a védőnő (aki asszisztenskedett a doki mellett, megmérte Tücit stb.) azt mondta, hogy neki van olyan anyukája a körzetében, aki rutinból napi 6x mér popsiban hőmérsékletet a gyerekének. :shock: :shock: :shock: Hű, ez már tényleg patológiás...

Zili: ez a fehérítés engem is érdekelne. Melyik az a főzős mosás? A 90 fokos?

Pingi: vigyázzatok a nyílászárócserénél, mert nehogy meg elkezdjen penészedni a fal attól, hogy túl jól szigetel. Azt sem "szeretik" a kisbabák, állítólag hozzájárul a penész a krupp kialakulásához.

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus, azt hiszem, a cukros csőből megnézhető a teljes vérkép is( de nem bizti)az a fontos, hogy a cső fala mivel van bevonva a különböző vizsgálatokhoz, ezt a kupak színe is jelzi. A lila a vérképes, a piros a nativ, a fekete a süllyedéses stb.

A háziorvosnak adnia kell beutalót, hacsak nem egy kötözködős mogorva ember, akinek minden baj, főleg az, ha a betegnek saját elképzelése van...1 tipp: mondd, hogy a nőgyógyász kéri a friss labort a vizsgálatra( hátha így megnyugtatóbb a házidokinak, hogy nem a paciens ötletel :D :D )

Kép
Kép
zili
 
 


Tinu, igen, bár a mi mosógépünk 95 fokot tud :D :D :D
Próbáld ki, nem csodaszer az ultr, de én eddig ezt tartom a legjobb módszernek.Ha idegenkedsz a mosgatószer maradványtól, mosd át gyerekmosószerrel is normál programon a főzőmosás után. ( Én nem szoktam)

Kép
Kép
zili
 
 


Ismét üdv!

Annus! Nem tudom, mennyi ampulla kell teljes vérképhez, sztem több, de lehet, ezt is mindenhol máshogy csinálják. :) Háziorvos bármire adhat beutalót! Én még háziorvosnál nem jártam... Na, majd csütörtökön megbeszélem a további teendőket orvosommal... Nem voltam EKG-n sem, van, aki nem volt még?
Vendég
 


Zili!

Köszi!Ez jó kérdés...azt nem figyeltem h milyen a csövecske...bár nekem az rémlik h egyforma volt...aztán ki tudja.

A háziorvos jófej!Fiatal pasi :wink: Szerintem örül ha lát :lol: Amúgy én se azt szándékoztam neki mondani h kitaláltam otthon h elmegyek laborba :lol:

annus11
 
 


Mindenki nagyon működik a lakásszépítéssel, felújítással, költözéssel, úgy látom! Hát, hajrá, és sikerüljön mindenkinek jól! :)
Vendég
 


Tinu, úgy látszik, hogy minden gyerekorvos más. A bátyám kislányának valószínűleg a sok lázgörcs okozta lázmérés váltotta ki a székelési problémát, én inkább óvatos vagyok és csak nagyon nagyon ritkán mérem meg popsiban.

Zili, Jó tudni erről a MAM-os cumisüvegről, nekem anno jól kött volna egy anti-kólikás cumisüveg. Most legalább tudom, ha kellene, hogy milyet vegyek.
Az Ultra mosogatópor az az ezer meg egy éves mosogatópor, aminek egy néni volt az elején? lehet még olyat kapni??? Nekem is tud 95 fokot a mosógép, kipróbálnám.
Vendég
 


Csajok,én alig aludtam, meg ez a cukros tortúra, mindjárt lefejelem a monitort. Szerintem ma időben hazamegyek, és lepihenek...
Tinu, megkaptad a számom?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Tinu, most látom, hogy válaszoltál is!
Köszi!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Vanni! örülök, hogy jelentkeztél! Sajnálom, hogy nem sokat javulsz, de reméljük hamarosan otthon leszel!

Annus! Nekem minden beutalót a házidoki ad!

Böbi! Nekem minden létező dolgot bejelőlt a házidoki a laborbeutalón, amikor a terhelésesre mentem. A vérvételes nővérke csodálkozott is, hogy minek így kínozni egy kismamát, aztán a nődoki is közölte, hogy a fele teljesen felesleges volt, mert tersességkor úgyis megváltozik egy csomó érték.

Edua! Én is Dreftet használok mostanában, én szeretem.

Előtej: Nem hinném, hogy bármit befolyásol. Nekem van egy ideje, de csak annyi, hogy egy pici sárga foltot hagy estére a melltartón.

Cumisüveg: Nekünk Avent volt eredetileg, de sokág nem használtuk, aztán amikor Alíznak az allergiája miatt gyógytápszert kellett inni, szükség lett rá. Kipróbáltunk vagy ötféle márkát, de semmiből sem volt hajlandó inni. A háziorvos ajánlotta a NUK márkát, és az tényleg bevált. Sajnos annyira, hogy az esti tápszert a mai napig csak abból hajlandó meginni, pedig elmúlt két éves. Mindent pohárból iszik egyébként, a gyógytápszert viszont sajnos legalább hároméves koráig még innia kell.

Tinu, Szofi! megpróbálom elküldeni a számom. Holnap 3/4 9-kor ott leszek a buszmegállóban. Én szerintem meg foglak ismerni benneteket, Tinut biztosan, mert már találkoztunk.

Kép

Kép
hean
 
 


Szofi
A babakocsis témára visszatérve, mindenkinek az éri meg az árát amennyit kifizet érte. Van olcsóbban is kocsi, meg használtan is stb, de ha neked az tetszik amit kinéztél és ki tudsz érte annyit fizetni, akkor vedd meg!!
Nálunk is drága volt a babakocsi, de jót választottunk, már lassan 2 gyereket fog kiszolgálni :) , szép is, egyáltalán nem bántam meg hogy annyit szántunk rá!

Zili
MAM-os cumisüveg, még nem is láttam szerintem milyen, de mindenképp meg fogom nézni :)

textilpelenka
Ha nagyon foltos volt, egyszerűen kidobtam, és pár százért vettem másikat :)

K.
krém
 
 


MAM-os cumisüveget én annak idején a DM-ben és a gyógyszertárban vettem. Van hozzá cumi is több féle(tejes, vizes, tápszeres, stb.).

Kép
Kép
incike
 
 


A 795 FT-os táppénzem részben megoldódott! :-) Én 2 helyen voltam bejelentve, 7 órában az egyik cégnél és 1 órában a testvér-cégnél. Ez a hatalmas összeg az 1 órás cégem után van 1 vagy 2 napra. Azt mondják, hogy nem értik, hogy a 7 órástól miért nem kaptam, így be kell menni személyesen, de legalább az már jó jel, hogy csak tévedés és nem 24.000 táppénzt akarnak fizetni.....
Vendég
 


annus11 írta:Fog vki babaértesítőt küldeni?
Én akarok csinálni saját kezűleg,csak még tervezés alatt áll 8) Ha nem esik az eső akkor vmikor elmegyek papírt nézni hozzá.Aztán lehet h a mintát apcim megrajzolja...már van egy félig kész terv hozzá :lol:
Aztán ha megszületik Iza,öcsém gyorsan beírja az adatokat,kinyomtatja,majd összerakjuk és postázzuk az első fotóval!
:wink:


Annus, ha kész lesz a minta elküldenéd nekem is? Szeretnék csinálni, de ötletem az nincs, te meg profi vagy ebben! Köszönöm!
Vendég
 


Szofi! Tényleg menj haza hamar! Ne legyél nekünk rosszul! :)
Vendég
 


Ja, mi is magunk csináltuk az esküvői meghívót, de babaértesítőt nem csináltunk először sem, most sem fogunk, akinek kell küldeni, annak levélben írunk, mások meg tényleg elérhetőek neten... Sajnálom, hogy erre nincs energiánk, de nincs. :(
Vendég
 


Jé, nekem eszembe sem jutott a babaértesítő. Én a szülés után szinte közvetlen felhívtam a szüleimet. Viktor az ő szüleit. Aztán a megfigyelés után, mikor elvitték Tücit is, már a gyermekágyon írtam egy kör sms-t a fontosabb rokonoknak, barátoknak. Itthon pedig a maradéknak kör e-mailt. Ezek szerint a modern kor embere vagyok, csak semmi papír. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi, igen, a nénis :D :D

Van dobozos változata is, meg a régire hajazó papírzacskós is, 500 gr kb 450 Ft, a Reél üzletekben biztos, hogy kapható- de máshol is szerintem.

Krém, Böbi, jó nézelődést :D A DM -ben mindig van, meg a Brendonban is MAM termék.


http://www.mambaby.com/articles/hu/3846 ... Q9Mzg0OQ==

Kép
Kép
zili
 
 


Helló!

Na egy bekukk, Tinu Hean, akkor holnap reggel! DE JÓ LESZ!!!
Többiek minden jót, jó pihit.

Én most megyek haza... :cry: Ne is nyilvánítsatok véleményt!

Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Voltam dokinál, minden ok láttam mindenét olyan jó volt látni az arca is olyan kis pufók. :D
Jázmin meg kérdezte a dokit hogy ki tette a babát oda a pociba, na akkor kitőrt belőlem a nevetés :D .
Ja és Ármin még mindig Ármin!A terehesség pedig 24 hetesnek néz ki de szerinte azért mert a baba nagyobb.Na majd kiderül ha hamarabb jön majd.

A kakaós csiga annyira fini lett hogy mindig rájárok már csak pár darab van belőle mindenkinek izlett. :)

A mam termékek tényleg jók Jázminnak azokat használtam, most a tommee tippet akarom ki próbálni.

Na megyek is sziasztok.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Ági, jó, hogy minden rendben! :)

Szofi, ez nem vélemény: pihenj te is jól!
Vendég
 


Huuu,mi ez a nagy pangás?Többiek???

Én nemrég értem haza,voltam minden felé!Elég aktív vagyok ma :lol:


Babaértesítő:hát én meg bizonyos dolgokban régimódi vagyok :oops: Mondjuk magamból indulok ki,mert a kapnék ilyet bárkitől is akkor nagyon örülnék neki(ha most kapnék még sírnék is :lol: )

Farkas!
Oké!Ötletem az van pár...a szalagostól,a ragasztgatósig,lyukasztós stb.Egyenlőre azt kell eldönteni h maradunk e az esküvői ötletnél.Ott az volt h a menyasszonyt a vőlegény kifogta(férjem nagy pecás)Ez úgy módosulna hogy a gólya csőrében lenne a baba és oda akadna be a horog.Na meg az ünnepi öltözék lekerülne a szülőkről :lol:

Szofi!
Kikapsz ha ilyen sokáig dolgozol!!!Irgum burgum!!


Holnap turi!!!!Majd jövök h miket szereztem!

annus11
 
 


Ági!

Szupi h minden oké!Az nem baj ha kicsit nagyobb!Lehet a köv vizsgálatnál már nem is lesz nagyobb!És a doki milyen választ adott Jázminnak? :lol:

annus11
 
 


Szofi ahoz képest hogy, ma hamar haza akartál menni. :)

Annus, jó turizást irigyellek, a doki azt válaszolta ő is mosolyogva "háát hogy, jó a kérdés". :D Hát ja ő most 24 hetesnek itélte meg na de nem javitok semmit marad minden igy.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Szofi, láttam, Zili már válaszolt, de sztem sem kell aggódnod, mert az összes felsorolt csillagos eredményed normális a terhességben. Az én dokim is azzal kezdte az első vérkép elemzésénél, hogy "nézze, a határértékeket egy felnőtt, egészséges férfi adataira állítják be, nem pedig egy fiatal, törékeny, terhes nőére..." - nah, ezen a ponton lopta be magát végleg a szívembe, mivel törékenynek még a terhesség előtt sem voltam nevezhető... :D :D

És sajnálom a szerdai relaxot, de most semmiképpen nem tudom megoldani, hogy elszabaduljak, pdig nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok... Talán jövő héten, nagyon remélem!

A szülésznőtől kaptem egy listát homeós szerkről, amiket a 36. héttől lehet használni, szüléskönnyítés címszóval (pl. málnalevél, caulophyllum). Van valakinek tapasztalata e téren, tényleg használ?

Szép estét mindenkinek!
Zs.

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci, én utóbbit szedtem és nagyon hamar szültem. nem tudom, hogy a homebogyótól vagy sem, de ártani semmiképpen nem árt!

Annus, ez nagyon jó ötlet!!! Én párom is pecás! meg motoros, úgyhogy motoron is jöhet a gólya! :-)
Vendég
 


Zsüci: a málnalevél az nem tea? Én ittam málnalevél teát, most is fogok, mert nekem ízlett. :)

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: