Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm mindenki másnak is a köszöntést!! Kriszpiri rettentő aranyos a macsekos képeslap! ;) Köszi.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Évi: neked is volt ilyen hogy folyásod volt masszívan+ezzel egyidejűleg újra és újra kiujjuló húgyuti fertőzésed??Nekem most is teljes vizelettenyésztésem volt.No persze nem urológia végezte,hanem ANTSZ.És semmit nem találtak.Te voltál ilyen problémával a nődokidnál is??Amúgy én is szedek kisebb-nagyobb szünetekkel folyton ab-t hatnak is,de ahogy abbahagyom újból kezdődik szinte egyből minden. :? És ráadásul már tőzegáfonya kapszulát is szedek minden nap...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Velünk helyzet:

Noel babával voltunk ma a gyermekklinikán. Volt hasi és koponya UH, ott mindent rendben találtak. Az orvos ránézett, ő is rendben talált nála mindent. Egyelőre felírt egy olyan gyógyszert amit 50ml lefejt tejbe kell rakni és azt kell neki odakanalazni étkezések között. A kis problémám csak az hogy mostanában nagyon lassacskán jön a tejcim (meg nem is túl sok..) és 30 ml tejet lefejni majd fél óra, nem hogy 50 ml, így ez nem biztos hogy menni fog. :( Azt hittem majd csak oda kell neki adni egy kanállal vmi sűrítőből. Valószínű kevesebb tejbe fogom rakni, nincs jobb ötletem. :(

Én is voltam 6 hetes kontrollon. Mivel még mindig vérzek, jól rám nézett. És persze talált is vmit.. Nem tudja mit, talán alvadtvér darab, ami ott maradt, a méhszáj meg zárt. Rögtön mondta hogy be kéne feküdni kaparásra. Na az hiányzik egy szoptatott csecsemő mellett. :cry: Aztán behívott egy másik orvost is, ő azt mondta hogy szerinte minden rendben, de mivel még vérzek szedjek 5 napig 3*20 ergam cseppet, aztán 2 hét múlva kontroll. Na ugye az ergam cseppre rá van írva hogy szoptatás alatt tilos, hisz gátolja a tejelválasztást. :( Nekem meg amúgy is kevesebb van mostanában. Nem tudom mi lesz.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 

 
 

Mezso:Milyen folyásotok van???Érdekelne nekem is van és furdés után annyira érzékeny h ha wc-re megyek annyira kicsip h vérzek is :(

Aida jo h nincs baj Noelel,reméljuk veled se lessz semmi!

Rolunk:szerda megyek védőnőhőz aztán tényleg meglesem itt a magán klinikán a 4D-t,mert 100%ra akarok menni mostmár tényleg kislány e Pötty h végre az apja is belenyugodjon :D

Kép
kriszpiri
 
 


Noel végre ezt a pózt is megszerette. :D

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Annus! Ki csinálta a szopipárnát? Ugyan olyan, mint a bolti?? Majd kérek képet róla!!!

Timi! Ez nem igaz. Megint? :evil: Tényleg ennek alaposabban utána kéne járni, mert ez nem normális! Ha Blankának nem lenne a vizeletvisszacsorgása, nagyon elgondolkodnék, hogy lehet az, hogy mindkettőtöknek ilyen sűrűn van!?

Aida! Szupi, hogy Noelnél minden rendben, ezt a lefejt tejes dolgot viszont nem értem. Minden étkezés között 50 ml-t kell adni neki, vagy azt az 50 ml-t egész napra elosztva? Mert furi lenne az első verzió, hiszen az kb a fele annak, amit eszik....nem???
Drukkolok, hogy nálad megoldódjon a vérzéses dolog, és ne kelljen a kaparás :!:
Az Ergam miatt meg ne aggódj, nővéremnek alapból írtak fel szülés utánra, ott ez a protokoll, és egyáltalán nem befolyásolta károsan a teje mennyiségét. Elárulok egy titkot. Kábé 1,5 hónapos volt Norbi, amikor voltunk egy kisfiú szülinapján. Megittam kb 1-1,5 dl boroskólát, meg pár korty házi mézédes szamorodnit. Este, éjjel és másnap délelőtt majd szét durrantam a rengeteg tejtől. :lol:
Noli nagyon édes a képen.

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


sziasztok

kriszpiri: köszi kérdésed.kicsi faim csak du. volt nyügös, estére már átment rajta. :lol:

mezsó: férjem is jól van, már nem fájlalja semmijét, púpja is elmúlt.

eve
: köszi :lol: . nagyon bunkó anyósod van :evil: .

annus: hát igen, apja fia :roll: :lol:

lekri: köszi :wink: . +63%? az nagyon durva. én most áldom az eszem, hogy fix kamatú kölcsönt vettünk fel :lol:

reni: nagyon jól néz ki a torta és a fiúk is nagyon helyessek

aida: boldog névnapot. szerintem nem lesz gond, ha kevesebb tejbe teszed bele

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Szóval étkezés előtt kell 50 ml tejet lefejni ebbe belekeverni 1 kanálka ilyen cuccot és ezt odaadni neki kanállal és utána még szoptatni. Ahogy mondtad kb. a fele annak amit eszik. :( Ez így nagyon buta.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


mi megvagyunk

kicsi fiam egyre hangossabbakat és büdösebbeket pukizik :twisted: :roll: :oops: :wink: :lol:

én meg holnap megyek fogorvoshoz, 2 fogat fog fúrni :? :?

szerdán maszázsra megyek

csütörtökön meg a fiamat viszem tanácsadásra, végre megint megmérik és megkapja a 2 szurit is :evil: :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


[quote="Aida"]S írta:Aidazóval étkezés előtt kell 50 ml tejet lefejni ebbe belekeverni 1 kanálka ilyen cuccot és ezt odaadni neki kanállal és utána még szoptatni. Ahogy mondtad kb. a fele annak amit eszik. Ez így nagyon buta.

:shock:
És ezt mennyi ideig kell csinálni?? Mert ez a szopinak hogy is mondjam....nem tesz túl jót.... Még mindig nagyon sokat bukik?

Timi! Köszi :D Fúúúúj fogorvos. Remélem, megúszod könnyen!
Masszázs? Azta, de jó neked, bár fogdoki után meg is érdemled!!
Olyan rég voltál, hogy fel sem tűnt mennyi idős Sanyikád: gratula a harmadik hónaphoz. Innentől kicsifiad hivatalosan kilépett a csecsemő korszakból :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Ja, és Aida! Szedsz valami tejserkentőt? Urtica Urens, vagy MoreMilk??

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Mezsó:
Volt folyásom, amikor pisiltem nagyon rossz volt,
mintha nem tudott volna valamitől kijönni a pisi.
Szedtem én is antibiotikumot de mindíg visszaestem!
Azt mondta a doki hogy ezt egy baktérium okozza ami
az én hüvelyemben található(minden nőnek van)
és a sex által kikerült oda ahol pisilek, és feljutott a
húgyhólyagomba!Ez okozta az egész kalamjkát.
És erre hiába szedtem antibiotikumot, mert az gyulladást
csökkenti és nem öli meg a bacit!

Timi:
Nem baj, már fél lábbal is ki kell bírnom jövőhét keddig!
Akkor szabadulok innen!!!

Kriszpiri:
Olvasd el amit mezsónak írtam.Nekem ez volt.

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Na Sziasztok :)

Asszem visszatudtam olvasni és másfél órámba tellett :)

De mivel szita az agyam így nem bizti,hogy mindenre tudok reagálni...

aida:21 éves vagyok :)

Ja anyós téma..ppppppfffffffffff Nálunk is voltak problémák....de erről meséltem annó...mostanra viszont megváltozott....azt nem mondom,hogy tökéletes de.....mindenbe beleszól..pl,hogy milyen pelenkát használjak majd,mibe hozzuk haza stb ja és azt mondta,hogy ne használjak majs popsitörlőt,mert régen is kibírták anélkül...na ez a nem semmi,az lehet,hogy kibírták de Én nem fogom kibírni...
De alapvetően sokat változottt amióta nem lakunk náluk de ami nem változott,hogy Páromnak van egy Öccse aki velem egy idős és annak egy barátnője (aki hozzáteszem gazdag picsa)Na Ők a mindene 21 éves a Tomi (Párom öccse) de azt kiszolgálja...sőt a srác el is várja..ha azt mondja,hogy kell neki 20ezer egy kabátra azt egyből megkapja,így Tomcsika Úgy Tomcsika...például ha jövünk látogatóba akkor se velünk foglakozik hanem Tomcsikával ppppf annyira kiver a víz ettől a gyerektől komolyan...Párom ezt észre se veszi,annyira máshogy viselkedik a kettővel..Nem értem..

Na mind1
Szóval most is anyósnál vagyunk,mert Párom éjszakás és nem akart otthon hagyni egyedül (pedig nem szeretek itt lenni).

Rólunk: Voltunk Uh-n ahol minden rendben van,csak azt mondta a doki,hogy kicsit nagyobb a Fiam :) Aztán Ctg ott is minden rendben volt,majd a fogadott doki megvizsgált és ott is minden ok....Mostantól minden héten Ctg és ma voltunk utoljára vérvételen szerencsére :)
Pénteken meg 4D,harmadjára is :)
Eddig minden rendben...úgynézki,hogy február közepe fele szülünk na de ez majd kiderül...:)

Asszem ennyi még ez is sokkkk :))

A héten net közelbe leszek :) Szóval untatlak majd benneteket :)
Szép estét Mindenkinek :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Sziasztok!

Nem biztos hogy felfogtam ezt a sok irományt, mert ahogy Nyuszi is írja szita vagyok én is!


Anyós: Háát nem irigyelek senki ezzel kapcsolatban, de nálunk sem egyszerű a helyzet. Az anyósom miatt az elején majdnem el kellett vetetnem Kristófot! :twisted: :twisted: Na én azóta GYŰLÖLÖM, de tiszta szívemből! Ráadásul elmondja mindenkinek, hogy ő mennyit segít nekünk!
1. első 2 hétben nem is látta az unokáját
2 hozott egy mamuszt ( turiból) méret: 22 :D :lol:
és még sorolhatnám hogy mit nem csinál, de ő mindent megtesz. Az esküvőnket az én szüleim állták ő kemény 25000.-ot adott és utána kijelentette, hogy de sokba van ez az esküvő neki! :twisted: :twisted:
Szerencsére nekünk nem kellett együtt lakni velük, de amikor még nem laktunk együtt és ott aludtam nálunk ( kb fél éve voltunk együtt) kiírogatta hogy mit csináljak meg, ha felkeltem!

Ja a párom szülei elváltak és az apósom sem piskóta! :wink:

A tipikus aki tudna segíteni nem segít akinek meg épphogy van az mindent megad!

Aida: Én a helyedben először kipróbálnám a bogyókat, mert amit írtál az nagyon macerás! És szerintem a bogyók is segítenek4 Pont tegnap előtt találkoztam az egyik barátnőmmel és ők is azt használják bukásra és azóta nem bukik a kisfia. Na ezt jól megfogalmaztam! :oops: :oops:

Kép

Kép
kbeya
 
 


ja azt elfelejtettem hogy az anyósom azóta is csak 2*szer volt rá kíváncsi, de nem is baj legalább nem látom!

Kép

Kép
kbeya
 
 


Jó reggelt!

Nyuszi!

Jó hogy tudsz jönni!!!!Kíváncsian várom az újabb 4Dt!Ilyenkor látszódik még vmi?A kis arca mondjuk tuti!Mi is el akartunk menni úgy a 30.hét környékén,de még nem tudom....

Most picit nekem is több a folyásom,de ugye ez a terhességgel jár!Pontosabban van amikor több,van amikor egész normális.Remélem szülés után nem lesz vele gond...

Anyós:én nem győzöm írni h szinte minden héten felhív,kérdi h mizujs velünk.És 2-3 hetente el is szalad!Mindig hoz vmit,hol egy kismamanadrág hol vmi a babának!Már most imádja az unokát!Meg is lepődtem rajta,mert amúgy anyának csapnivaló volt :lol: :lol:

Rennye!
Van szabásmintám hozzá,ezt most nővérem csinálta,én meg töltöttem tegnap!Mindent én vettem hozzá,szóval a minta is olyan ami nekem tetszik!Majd csinálok egy másikat is,de abba szivacsot akarok tenni,apcimnak jó lesz az is :lol:

annus11
 
 


sziasztok...
annus:Folyásom Nekem is van..hol több hol kevesebb de a doki szerint ez "természetes" a terhesség alatt,mert így tisztul vmi,hogy mi azt nem tudom ...
4d-re Én is kíváncsi vagyokk,mert nem tom,hogy mennyi fog látszani,bár kicsit fölöslegesnek is tartom már 18 ezret kidobni (8ezer most a 4d de párom mindig kér plusszba dolgokat és multkor is ennyire jöttünk ki),szóval máshová is jólenne ez a pénz de Párom nagyon szeretne menni....Én meg nem vagyok semminek az elrontója :)

Jaaaaaaaaaa és most megyünk megvenni a babahordozót....:) a Vaterán találtunk rá tegnap...vadonat új asszem holland 1 év garanciával csak 9500Ft :) Még ez az ami hiányzik..
Na majd ma még jövök bár ma még suli is van :S

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


annus: Mi a 28.-héten voltunk utoljára és azt nem hagytam volna ki...olyan tisztán lehetett látni a kis arcát,megéri elmenni szerintem.....:) Márcsak most tartom fölöslegesnek..

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Nyügős vagyok :lol:
Unom magam :(

Kép
kriszpiri
 
 


Kriszpiri!

Ne s mondd!Olyan szar az idő :evil: Az embernek elmegy az élettől is a kedve.Mondjuk nekem mindig van mit csinálni...nem tom hogy csinálom :lol: Mindjárt feltezsek 1-2 mosást,leszedem ami megszáradt stb. :lol:

Nyuszi!
Mi a 25.héten voltunk,pontosabban akkor nővéremmel voltam.Mi csak a dvdt kérjük mindig,így egy 10esből kijön.Aztán azt beszéltük apcimmal h elmegyünk még később is,hogy lássuk jobban az arcát.erre múltkor kérdeztem h mi lenne ha Szolnokon mennénk el,és akkor oda elhívnám nagymamámat!Ő ilyet még nem látott élőben!Biztos örülne neki!!!Erre h minek,már tudjuk h lány :shock: Mondom jó van,de ha fiú lenne akkor meg mennénk?Erre csak annyit mondott h ennyi meglepetés már lehet nekünk is h majd csak akkor látjuk az arcát ha megszületett.

Szóval lehet h mégis elmegyünk majd febr utolsó hetében.Akkor már a 31.et töltöm. :wink:

annus11
 
 


Még el sem kezdtem az Ergam cseppeket, de ma menszi jelleggel görcsölget a pocim és két kis barnás darabka is távozott meg enyhén vérezget. Ez most mi lehet?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Eléggé kezdem már nem szeretni a méhemet!:evil: Nagyon kitartó.. :( Még a szülés után sem hagy békén és nem tud mindent normálisan csinálni. Terhességem alatt, szülés közben és után is "megszívatott". Komolyan még egy ilyen problémás szervet.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida!

Huuu,ez érdekes!Lehet h mégis kéne az a kaparás? :shock:

annus11
 
 


Aida:nem tudom mi lehet :(

Annus:ez az ha legalább ne volna ez a rossz idö,2napja huzom a porzsivozást,most fürödtem hátha nem leszek ilyen nyomott :?

Kép
kriszpiri
 
 


Nálunk egy hete volt takarítva,de már megint kéne...Mondjuk segít apcim mindig,mert a porszívózás már nem megy annyira.Főleg a szőnyegnél,ott erősen kell... :roll:

annus11
 
 


[quote="annus11"]A írta:annus11ida!

Huuu,ez érdekes!Lehet h mégis kéne az a kaparás? :shock:


Ki tudja. Én arra gondoltam hogy most távozik az az izé, amit láttunk UH-n. De lehet rosszul gondolom. Amíg nincs erős vérzés, görcs vagy bő darabos folyás addig nem kell jelentkeznem így mondta az orvos.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


[quote="annus11"]N írta:annus11álunk egy hete volt takarítva,de már megint kéne...Mondjuk segít apcim mindig,mert a porszívózás már nem megy annyira.Főleg a szőnyegnél,ott erősen kell... :roll:


Na nálunk ilyesmi nincs. Párom tisztaságmániás, 2 naponta takarítás de ha nem is szigorúan 2szer egy héten! Meghalna ha 1 hétig nem lenne takarítva. Még akkor is így volt amikor veszélyeztetett terhes voltam. Bár akkor ő csinálta.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Noel baba reggel 8kor evett és azóta alszik. :shock: Nappal ilyet soha nem szokott, csak éjjel hagy ki ennyit két evés között...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida bár lenne nekem is rendmániás most ki porszivozok haza jön leveti a ruháit amiböl hullik a forgács és végig trappol a saras bakancsával :?

Nővérem ha jol emlékszik folyással darabos vérzéssel kapcsolatba a házipatika .hu oldalon nézett dolgokat

Kép
kriszpiri
 
 


Sziasztok!

Gyorsan jövök,mert csajom nagyon elevenke... :lol: Ma mentünk el a gyerekdokkerhez.Szerencsére "csak" a torka a piros.Más bajt nem talált nála.Ma reggelre nagyon elkezdett hörögni,így kapott köptetőt.Ennyi.És a Prevenart is beadta neki ott helyben.Úgyhogy szúrka is volt. :wink: De legalább túl vagyunk rajta!

aida: örülök,hogy Noelnél a hasi és koponya UH-án nem találtak semmit.Sajnálom,hogy kevesebb lett a tejcsid,de ne add fel!!Ez bizti még nem végleges hogy picit megcsappant.Lehet Noel miatt is ideges vagy cseppet és azért nem?Biztos jó az a szer kevesebb tejcsibe cseppentve is!!Fel a fejjel!Hát a méhed! :shock: :shock: Nem gondoltam hogy ilyen miatt vérzel.Remélem az a csepp amit kaptál segíteni fog és nem lesz gond 2 hét múlva a kontrollon!Viszont ez a vérzés amit írsz,hát nem tudom micsoda...Én azt mondom figyeld magadat,és tégy legjobb belátásod szerint mikor jelentkezel az orvosodnál!!!

Évi: bíztató amit a te saját folyásodról írtál.Ilyesmit én is tapasztaltam egyébként,hogy szex után olyan furi ott altájékon...Én is úgy érzem olyankor legalább 1 kerek napig,hogy nagyon nem pisilok annyit amennyit kellene...Lehet kiderül valami hasonló bajom van mint neked volt?Ki tudja...Dokit ma délután hívom,remélem tud még a héten fogadni!

Nyuszitappancs: 18ezer 4D-s UH-ért?
:shock: :shock: :shock: :shock: Mik azok a plussz dolgok amiért ennyit kérnek??Mi anno 6ezerért voltunk,fél órás volt a mozizás,kaptunk róla CD-t,és 2színes,meg kb.6fekete fehér képet...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!Ilyen sötétben nem is lehet takarítani!Nálunk két naponta kell mert a laminálton a pösz meglátszik!
Remlem mindenki jól van!
Aida!Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!

Kép
mné zsuzsi
 
 


Kép

Kép
mné zsuzsi
 
 


Kép
Egy fél mosoly ha a fényképezőt meglátja akkor nem akar mosolyogni!

Kép
mné zsuzsi
 
 


Sziasztok Csajok!

Nyuszi:
Itt is ez a helyzet, a párom húgának ki van nyalva az a nagy segge,
páromat meg le se tojják!
Anyósom folyton azzal jön hogy Ő nem tud segíteni nekünk mert nincs miből, sógornőm meg beköpi hogy kinézte az adidas cipőjét :?
JA!És azt is mondta anyósom hogy ne vegyek előre ruhát a babának, mert úgyse tudom a méretét,meg ráér! :shock:
Tényleg ennyire hülye valaki???

Mezsó:
Igen nekem is kellemetlen volt sex után egy napig :(
Remélem rendesen kivizsgálnak téged!
Szorítok hogy gyógyulj meg!!!

Kép
eve3htv
 
 


sziasztok
fogorvost túléltem
az egyik fogamat nem is éreztem fúrás közben, mert abból már 2 évvel ezelött kiölte az ideget
de a másikat nagyon is . nem adott injekciót /túl drága lett volna, mert tavaly nem voltam kötelezö ellenörzésen és ilyenkor a biztositó nem fizet/

jövö hét pénteken 11-re megint kell mennem, 2 fogat fog megint fúrni /ezeket még nem látni és nem is fájnak még/

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


amig engem bent kinoztak, férjem kint volt a kocsiban Törpével

a gyerek hisztizett, úgy üvöltött, hogy jöttek a könyei, alig birta lecsititani. :? /és ö tegnap még azt mondta, hogy vigyem be magammal :roll: / nem tudom bent mit csináltam volna vele :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


reni: köszi :lol: , hát igen, nagyon gyorsan megy az idö

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!

Timi! Örülök, hogy Blanka megkaphatta a szurit, és hogy semmi komoly baja!! Maradjon is így!

Aida! Vigyázz magadra!! Noel is álomszuszék ma..... :D
Párodat kérem kölcsönbe!!

Annus! Tök ügyik vagytok! Teszel róla képet a blogodba? Majd megnézem, hátha már tettél!

Zsuzsi! Nagyon szép Gréti, még fél mosollyal is!!

Mi ma voltunk kontrollon, Norbinak még mindig beszűkült a légzése, pedig már tök jól van. Azt mondta dokinéni, hogy csak kívülről hangzik jól, belül nem, de javul. Kapott még egy adag ab-t, és Levinek is végül ugyanazt kell már szednie, mint Norbinak. Ab-t is, hörgőtágítót is :cry: A héten még tuti nincs ovi-bölcsi....
Annyira elesett volt ma Norbi. Semmi nem volt jó, csak az ölemben ült, csimpaszkodott rajtam. Végül 20,15-kor elaludt az ölemben, amíg folyt a pancsivíz. De azért megfürdette apa, gyorsan pizsibe bújtattam, lefektettem. Alig, hogy letette a fejét, már aludt is. Se láza, se nem köhögött, valószínűleg a nyomi iső, amit ti is emlegettetek ma. :cry:

Bocsi, hogy nagyjából csak magunkról :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni: sajnálom nagyon hogy srácaid még ennyire betegek,hogy mindketten ab-t is kell hogy szedjenek! :cry: Csak javulni fog már nekik lassacskán az állapotuk!Szorítok hogy hassanak mihamarabb ezek a gyógyszerek már!!Levidnek mégegyszer sok boldogságot szülinapja alkalmából!Meghúzgáltátok ma is a fülét? :lol: Mindjárt mehettek Burger Kinges szülinapot ülni! :wink: Ez nagyon megmaradt bennem. :lol: :lol: Majd képeket is kérünk/kérek! :)

Én csajszim pörög... :roll: Nem akar ma valahogy elaludni.Pedig 7-kor nagyon nyűgi volt,be is aludt.Utána mentünk fürödni,volt a vacsi és most meg nem akar aludni. :? Állandóan feláll a kiságyban és körbe körbe járkál.Ha lerakom akkor is vissza áll,és még ő balhézik miért akarom lefektetni. :? SOS!! :?

Kép

Kép
mezsó
 
 


[quote="Mezsó"] írta:Mezsóllandóan feláll a kiságyban és körbe körbe járkál.Ha lerakom akkor is vissza áll,és még ő balhézik miért akarom lefektetni.

:lol: :lol: Kis huncut :lol: :lol:

Köszi Levi nevében is! Volt persze fülhuziga, fülcsócsa, fülcuppcupp... Agyon puszilgattam ma (is).
Igen, vasárnap lesz BK buli!! :D

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Na csak most értem ide,erre már mindenki tutira alszik...(gondolom Reni már te is) :cry: Sebaj!!Én itt voltam. :wink: Ja,a kis huncut! :lol: Nagy nehezen elaludt,erre most 22.45-kor keserves ordítással,vígasztalhatatlanul ébredt.Mire nagy nehezen rájöttem,hogy annyit pisilt fürcsi óta,hogy nyakáig tiszta pisi volt a ruhája. :shock: :shock: Meg a combján is. :shock: :shock: :shock: Ilyet már rég nem csinált.Na teljes ruhacsere,és szerencsére utána egyből elájult az ágyban.Remélem reggelig békésen alszik tovább. :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Zsuzsi!

Gréta nagyon édi!És ez a pofa amit vág!!!

Mezsó!
Hát én mindig csodálkozom h ilyenkorfenn vagy..de van egy olyan érzésem ha meglesz Iza én is sokat ülök majd itt éjjel :lol: :lol:

Rennye!
Blogot majd ma csinálom,megyek turiba és a szerzeményeket is oda akarom feltenni :wink:

Timi!
Erről én még nem is hallottam!!!Ha nem mész minden évben fogorvoshoz akkor fizetni kell?? :shock: Milyen rendelés ez?

annus11
 
 


annus: akkor legalább te is csatlakozol Renihez,és hozzám! :wink: Úgyis múltkor beszéltük Renivel hogy esténként általában mindig csak ketten vagyunk.Egyébként én nem mindig Blanka miatt ülök a gépnél,hanem férjuram 23.00-23.30 között szokott melóba indulni,és a lelkem csak úgy mer mély álomba zuhanni,ha én megígérem hogy tutira felkeltem és azért ülök mindig itt a gépnél hogy el ne aludjak... :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó!

Az én uram meg 4 kor kel!Mondjuk nekem nem kell ébreszteni! :lol:

annus11
 
 


Sziasztok...
Nos Nekünk 10ezer volt a 4d-amibe 20 perces videó egy feketefehér kép és egy írásos szakvélemény van...plussz ehhez kértük cd-re a képeket ez plussz 2ezer plussz 3 db A/4-es nyomtatott kép aminek darabja szintén 2 eezer...:) Na ezért jön ki ennyire

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


nyuszitappancs: :evil: :evil: ez kész zsarolás :evil: na ilyenkor örülök,hogy én nem pesti vagyok!! :D A babáért bármit én aláírom,de ezt a sok pénzt elkérni...hááát...

Kép

Kép
mezsó
 
 


mezso: Szerintem is sok...de mit tehetnénk...bár most akció van és 10ezer helyett csak 8ezer...így jó lenne ha Párom nem kérne plussz doolgokat...

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Na visszajöttem ám :)

Képzeljétek Párom öccse megint alakított....
Tegnap Anyós felhívja a páromat,hogy adjon a tesójának oda 40 ezret vmi sulira ha este hazajött akkkor visszaadja.....na Párom oda is adja és Öccse ezzela lendülettel lelép itthonról...este hazajön de már Anyós itthon volt...és Hát Tomcsika elszarta a 40ezret..de a suli sincs befizetve.....Na szép gondoltam ebből nagy balhé lesz végre :) Őt is lebassszák.....Na de nem így lett Én csak lestem..Elkezdett nyalizni,hogy így ne haragudj meg úgy..erre anyós egy újabb 40 ezrest nyom a kezébe... :twisted: :shock: :shock: :shock: :shock: Na szerintetetk???Ráadásul...tavaly szeptemberbe beiratkozott egy programozó suliba vagy mi és oda kellett fizetni asszem 60ezret egy 6 hónapra...azt is befizették de persze Tomcsika azt is ott hagyta ....

Neki Tomcsika minden pénzt megér....mi meg ha veszünk magunknak vmi olyan dolgot ami nem léátfontosságú akkor már beleköt......nem panaszkodhatom amúgy,mert nagyon sok mindent vesz a gyereknek tényleg..na de ez felháborító :shock:

Kicsit hosszúra sikeredett :)
Ja és megvan a babahordozó is :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Ja és hozzáteszem Tomicsika Velem egy idős 21 éves.....és kijelentette vmelyik nap,hogy Ő nem hajlandó fizikai munkát végezni...addig nem is akar dolgozni amig eltartják az annjáék :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Annyira szeretnék Tomcsika helyében lenni. Sok pénz, arany élet, semmi cseszegetés, no felelősség. Ez kéne nekem.....
Hordozóról kép??? Milyen márka? Mennyiért sikerült szerezni?

Timi! Na, akkor csak elaludt Őkisasszonysága :lol: Kis pisis :lol:

Annus! Szeretettel várunk :D Bár inkább legyen szerencséd Izával, és aludjatok éjjel. Majd lesem a képeket!

Én uram 5-kor kel, óra nélkül :shock: És 1-2 szer aludt csak el a 8 év alatt, amióta ismerem. Sosem értettem, hogy csinálja :roll: :?:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?