Új privát üzeneted érkezett!

Syry!

Gratulálok Tesódéknak és Boldog névnapot neki!

Szép neve van a kicsinek! Kis husi lehet! Timi is ekkora volt, csak 2 cm-vel kisebb.

kacsa14

Kacsa
köszi. a fiai még nagyobbak voltak, 4000 és 4100 grammok. de valahogy nem tűntek olyan nagynak. érdekes ez. én valahogy úgy vagyok vele, hogy nem árt ha kicsit súlyosabbak, mert az elején picit úgy is fogynak. nem árt egy kis tartalék. :wink: (Máté 3900-zal született, de lefogyott 3550 re és csak 3 hét után érte el a születési súlyát újra.)

Kép

Kép
syrynx

ÉVI!
Szívből gratulálok a kisbabákhoz.Nagyon édesek a képek amiket apuka feltett.szép méreteik voltak, azóta biztos gyarapodtak már sokat.Sok örömöt és kitartást.
írj ha lesz időd milyen ikrekkel?etetni,altatni? van segítséged?
Sokszor belegondolok nekem is lehettek volna ikreim, de Petriknek nagyon örülünk és ugye mázli h elsőre sikerült Ő.

Kép

Kép
bellanitta

Syry!

Mátéd tényleg jól lefogyott.
Timit 6 nap után +70gr-mal hoztuk haza! :)

Anita!

Én is peteérés serkentővel fogantam, szóval ha nem is olyan mértékben, mint a lombiknál, de nekem is emiatt felmerült az ikrek esélye. (azaz felmerült volna, ha sok pete érik, de épphogy egy kis mikropetém lett) Én pont emiatt kezdtem el a minap aggódni, mert valszeg kistesó is hasonló stimulált lesz ...

Még a nyáron találkoztam a játszótéren egy 3as ikres családdal, csak az tűnt fel, hogy 3 egykorú baba ül a hintában és egy nő és egy férfi löki őket, aztán rákérdeztem, hogy összetartoznak-e. Anyuka modnta, hogy 1 éves korukig kaptam ápolónőt a várostól, de azóta totál 2en vannak a kicsikre, ill. Apuka ugye dolgozik, de nagyik sincsenek a közelben. Gyönyörű dolog lehet 3 baba egyszerre, de mikor 3an 6 felé kezdenek egyszerre totyogni és azt se tudod, hogy melyik után fuss, melyiket kap el először ... Hát, jó nekem is egyesével is! :wink:

kacsa14

Syry Szívből gratulálok tesódnak

Sosi Remélem minden rendben lesz majd gyere és írd meg.

KépKép
KépKép
fleur

Syry!
Gratulálok az unokahughoz! Az öcsémék februárban házasodnak, és gondolták decemberben, hogy nem védekeznek, látván, hogy mi milyen sokat várunk hogy összejöjjön a terhesség. És tessék, a sógornőmre lévendő első hónapban megfogant, pedig ő is már a 30-as éveit tapossa. Nagyon örülök neki, és már mondtam is Sziszkónak, hogy unokatesója lesz, de azért mégis irigykedem egy kicsit, hogy bezzeg egyeseknek milyen egyszerűen megy ez a dolog. Abba persze sosem gondol bele az ember, hogy annak az embernek biztos más megy nehezebben, mint nekünk.

Évivel ma váltottam sms-t, és mondta, hogy holnap mennek haza. El tudom képzelni az örömüket!

Kacsa!
Ti mikortól tervezitek a tesót? Mi lenne ha kettő lenne? Úgy érzed, kibirnád?

Maci!
Szilárd is nagyonbb korában kezdett el ragaszkodni a cumihoz. Egy éves koráig csak alváshoz kellett neki, aztán ahogy nagyobb lett, kérte nappal is. Ha nem tudom semmivel elterelni a figyelmét, odaadom neki, de azért legtöbbször sikerül elterelni, és nem nagyon jut eszébe (csak ha meglátja más gyerek szájában, vagy magazinban baba szájában). Én a fogára sem tudom fogni, mert már kint van a hátsó négyen kivül minden foga. Inkább lelki oka lehet. Valamiért ezzel nyugtatja magát. Én nem csinálok belőle ügyet. Alvásnál is kiköpi, ha elaludt, és reggelig nem igen veszi a szájába, úgyhogy a foga sem fog ettől elferdülni. De lehet, hogy Levi baba az inye miatt csinálja. Próbáltad a rágó fogkefét. A DMben lehet kapni, három féle van benne. Az egyik direkt ilyen inyirritációra van kitalálva.

Mi jobban vagyunk, leszámitva Sziszkó éjjszakai köhögéseit, és azt, hogy tegnap a bordáim végénél valami úgy beállt, hogy nem birtam megmozdulni. Orvoshoz kellett menni, szó szerint kérdőjel lett belőlem. Jobb oldalra kidölve egyetlen pozicióban lehetett elviselni a fájdalmat. Kaptam egy krémet és fájdalomcsillapitót. Hát nem tudom, hogy mi jön majd még, de én egész életemben nem voltam összesen 37 éves létemre ilyen sokat beteg, mint idén télen. Szünet nélkül valami bajom van. Aztán igy legyek én terhes! Egyik hónapban antibiotikum hegyek, most meg alig birok megmozdulni.
Csak már másznánk ki ebből a télből, már alig várom!
Vendég

Sosi!
Gyere majd a hirekkel!
Vendég

Syry
Gratula a tesódéknak, szép nagy baba lett!
A cserépkályha nagyon jól tartja a meleget, alig kell rásegíteni. Persze, -10 foknál megy a kazán is. Végleges megoldás a savazás lesz. Addig van legalább 2 hét, akkor jön apa fizuja. :?
Levinek vannak rágókái, de mindent megrág. Még apa kezét is. :lol:

Kacsa
3as ikrek?! Nem irigylem a szülőket! Nekem is jó egyesével, apa persze simán bevállalna ikreket.

Angie
Mielőbbi gyógyulást mindkettőtöknek! Nem mondtott a doki semmit, hogy mitől fájhat?
Gratula a sógörnődnek! Ügyesen összehozták a babókát. :)
Ez a cumi nagy talány. Van neki fogkeféje is, mindkét oldalát rágja. Evés közben is ráharap a kanálra, néha közelharcot kell vívni vele. :D Ha azt nézzük, inkább cumit rágjon, mint az ujját. Azt nem tudom tőle elvenni.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap jöttem haza Szegedről, minden rendben ment. Tényleg nem volt több 3 percnél és alig fájt. Az izgalom volt a hatalmas előtte. Most kiütött rajtam a láz, torokfájás, úgyhogy nyalogatom a sebeimet. Eredmény 3-4 hét múlva lesz. Egy örökkévalóságnak tűnik.
Köszi a drukkokat! :D

Kép
Kép
sosi

Angie!

Mi MÉG NEM tervezünk tesót, több okból sem:
- a legnyomósabb, hogy én még semmi vágyat nem érzek, sem terhesnek lenni, sem újrakezdeni egy újszülöttel
- mivel nem sok segítségem van (Anyósomék idősebbek, Anyós csípőficamos, elég nehezen jár, szóval rájuk csak akkor tudom Timit bízni 1-2 órára, ha elvannak a lakásban, pl. játszóra nem tudnák vinni, mert nem érnék utol, úgyhogy tőle annyi segítséget kapunk, hogy hétvégente + néha hétközben is 1x-1x főz - Szüleim pedig 200 km-re, dolgoznak mind2en) szeretném, ha Timi már közösségbe járna, mire terhes leszek, mert nekem könnyebb lenne, ha nem nekem kéne egész nap lekötni és 2 hányás közt játszótérre vinni, arról nem is beszélve, ha esetleg baj van és kórházba kell feküdni, a Férjem rengeteget dólgozik, nem tudna szabira jönni, egész napra pedig nem zárhatom be a gyereket a nagyikkal, viszont az allergiája miatt egyelőre a bölcsi kilőve + most nem is tudnám még lelkileg sem beadni, úgyhogy majd 3,5 évesen megy oviba, viszont akkor meg lehet jó lenne még kivárni 1 évet, hogy mennyire lesz beteges, hogy ne nekem terhesen és ne egy újszülöttnek hozzon haza mindenféle ovibacit

Tömören ennyi ... De szerintem a fő ok még az, hogy nincs meg még ÚJRA A VÁGY, ha az megvan, akkor gondolom a többi praktikus ellenérv is kicsit átrendeződik. Én most egyébként még maximálisan kiélem magam Timivel, tényleg nem is vágyom arra, hogy megosszam a figyelmemet közte és egy új jövevény közt.

A mi lenne, ha 2 lenne, az arra vonatkozott, hogy ikrek lenneének a következők? Muszáj lenne kibírni, azért ez nem olyan, hogy nem bírom, aztán az egyiket bent hagyom a kórházban! :lol: Vhogy megoldanánk, vehetnénk új lakást, keresnénk vmi. segítséget (bébiszittyó, takarítónő, társalkodónő nekem :lol: ) és betankolnék jó adag nyugtatóval! :lol:

kacsa14

Évi!

Hadd gratuláljak megkésve itt is! Hatalmas cuppantós, meg egy kínányi jó anyagerős output(ty)!

J.

tjuca

Sziasztok!
Pár kép Tesómékról. Még a kórházban készült, amikor Fruzsi alig 8 órás volt. azóta már otthon vannak és jól vannak. :lol: (bocsi a fénykép minőségéért. vaku nélkül készültek. :?
Kép
Kép
Kép

Angie
remélem azóta elmúlt a rosszullét. jó lenne látni a tél végét, de jövő héten jön a hideg+a hó. (no meg a fránya influenza. :evil: )

Sosi
tapasztalatom nekem is hasonló volt: az izgalom előtte rettenetes volt. a várakozás, míg sorra került az ember, utána már megkönnyebbülés, főleg miután eltelt pár nap, a beavatkozás után gond nélkül. :D a 3-4 hét tényleg egy örökkévalóság.

Nálam 1. ciklusnap. nem ért meglepetésként, az lett volna érdekes, ha nem jött volna meg. Utóljára a 11. napon voltunk együtt, utána védekeztünk. Csütörtökön hívtak a régi cégemtől, hogy nem április elején kéne munkába állnom, hanem már korábban, két kolléganőm elmegy. Így rögtön Máté szülinapja után, február 5-én kezdek. Egyrészt vágyom felnőttek közé, meg a munka is hiányzott már kicsit, másrészt, meg nem tudom elképzelni, hogy a nap nagy részét Máté nélkülem tölti. Napi 7 órát fogok dolgozni, du 17-17.15 körül fogok hazaérni (nálunk sajnos 1 óra az ebédidő, ezért a többieknek 17-ig, nekem 16-ig tart majd a munkaidőÖ. Addig Apa lesz Mátéval. az utóbbi 2 hónapot 3-asban töltöttük, Apával. olyan jó volt. Karácsony előtt mondtam is Apának, ki kell használni ezt az időt, ki tudja meddig lesz ilyen. és tessék, már csak pár nap és átalakul az életünk. de hát még egy év és Máté már ovis lesz, úgyhogy változás lesz bőven az életünkben. Aztán a tesó is jön, majd csak egyszer... :wink: :lol:
(ja, a másik állás elúszott, illetve nem engem választottak, nem szakmai szempontok miatt, hanem a határozottságot hiányolták nálam, ezért nem sikerült. :?)

Kép

Kép
syrynx

Syry!

És a szabidat akor megkapod szabimegváltásként? Mert az még ugye járna.
Hogyhogy Apa marad otthon Mátéval? Ő nem dolgozik? :roll:

Aranyos Fruzsi! Jól vannak? Tesók mit szóltak a kis puncishoz?

Timi itt ül az ülemben és nézem, hgoy mit írtál és vmiért a Viola rémlett és mondom hangosan, hogy "Fruzsi?", erre a kis papagályom: "uzsi! uzsi"" :D

kacsa14

Kacsa
Máté is szokta nézni a babanetes babákat. :wink: ma, a játszóházból hazajövet találkoztunk egy csomó ismerőssel: Botond, Bence ezeket a neveket tudja. (pedig a Botondot ritkán látjuk, de hamar kimondta teljesen jól.) hazafelé ezt hajtogatta: kék szemem, kék szemem (mármint hogy kék szeme van, pedig ezt nem is szoktuk neki mondani. mostanában nagyon érdeklik a színek. egyre jobb a találati arány. piros-kék-sárga-fehér ezeket 60-70% ban el is találja. érdekes, főleg a sárgát-fehéret. a többit jobban keveri.)

Apa különleges státuszban van. ny-jas nov 15-től. :oops: ezért marad vele. különben maradna a bölcsi, de szerintem ott nem lenne hely. itt is teltház van, mint mindenhol máshol. :evil:

Kép

Kép
syrynx

Szabi-igen, 12-őt megtartok idénre, részletekben kiveszem. többit kifizettetem (már megbeszéltük, elvileg nem szabályos, mert csak kilépéskor lehet szabit kifizetni, egyébként ki kell venni, de megoldjuk... :oops: )

Kép

Kép
syrynx

Mármint nyugdíjas? Hogyhogy? (persze nem akarlak faggatni, ha nem szeretnél róla beszélni)

Azért tök jó, hogy bevállalja Mátét!
Múltkor láttam egy apukát a jáccin, másik csajjal beszélgetett és mondta, hogy ő maradt 1 évig a lányukkal otthon (2-3 év közt), mert szerette volna ő is teljes mértékben átélni, hogy milyen főállású szülőnek lenni. Persze ehhez közrejátszik gondolom, hogy Anyu meg eltartja a cslaádot + Apu melója is olyan, amit 1 évre tud hanyagolni.
De szerintem az én Uram akkor sem vállalná ezt be, ha fizetnének is neki. Nincs türelme ilyen hosszan Timihez, sajna. :cry: 1-2 órára elmegy vele a játszóra + elvannak itthon is, de látom rajta, hogy nem az igazi. Ő nem ilyen típus. Azért remélem, hogyha Timi már jobban fog beszélni + tényleg szótfogadóbb lesz, javul még a helyzet és le fog ülni vele majd kártyázni, társasozni, stb.

kacsa14

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a sok gratulációt, jókívánságot, kedves szavakat, nagyon aranyosak vagytok! Syry, neked külön köszönet a híradózásért, és az érdeklődő sms-ekért, olyan jó volt a hosszú kórházi tartózkodás alatt, hogy kerestél :)

A babák angyalok, sokat esznek, viszonylag jókat is alszunk. Vannak persze ébredések, de eddig nem vészes. Még segítségem is van, így azért lényegesen könnyebb.

Dórikámat kicsit megviseli a tesók érkezése, de hősiesen viseli, és mi is nagyon igyekszünk őt minden lehetséges módon kárpótolni. De imádja a kicsiket, és olyan okosan viselkedik velük, ahogy egy okos nagytesóhoz illik :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Évi!

De jó olvasni a soraidat!

Ahogy időd engedi, gyere és mesélj nekünk az ikres létről + hozz fotókat a kicsikről és az OKOS NAGYTESÓról is!

Dóri megy oviba, ha betölti a 3at?

---

Hoztam pár fotót én is:

most ő a kedvenc, Kóci baba

Kép

szelíd motoros :)

Kép

cumimaci

Kép

a 2 utsó képen van a hátán egy hátizsák, napi 3-4 órát flangál abban idebent :lol:

kacsa14

Lányok!!!

Nincs vki-nek ilyen nyálkendője? Timi ezzel alszik, vígasztalódik. DM-es, nem lehet már kapni ... Kéne egy tartalék ...

Kép

kacsa14

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy betolakodom! Az AVKF óvodapedagógus szakán vagyok végzős hallgató, egy 8 hónapos kislány és egy 2 és fél éves kisfiú Anyukája.

Óvodás gyermekek Anyukáitól kérnék segítséget.
A szakdolgozatom témája az Egészséges életmódra nevelés az óvodában. Kutatást kell végeznem, ehhez állítottam össze egy kérdőívet.

A kérdőív kitöltésében kérem a segítségeteket.
Akinek lenne egy kis ideje arra, hogy ezt megtegye, kérem jelezzen az alábbi e-mail címen és küldöm a kérdőívet: zina81@citromail.hu

Természetesen név nélkül, teljes titoktartásban.
(A végén egy statisztika készül belőle)

Előre is köszönök minden segítséget!
További szép napot mindenkinek!!!! :P

Üdv.: Bea
vbea81

Syry
Tesód úgy néz ki a képeken, mintha nem is szült volna. (Az én ábrázatom elég gyászos volt. :D )
Ez a lányzó annyira édes!
Ne maszatolódj el az állás miatt, nem ez várt rád. :)

Kacsa
Timi már most a hasáig lát. Nagyon helyes. :D A babás képen nagyon huncut! Csak győzd elhajkurászni a kispasikat. :lol:
Apa se nagyon maradna itthon Levimanóval, neki mindig mehetnékje van. Így hagyom, hadd menjen. :D

Évi
Örülök, hogy jól vagytok és van segítséged!
Majd hozhatsz képeket is. :)
Vendég

Syry!

Most nézem, hogy Apjukom 1 nappal öregebb Máté-dnál! Na meg kb. 33 évvel, ha jól számolom ... :lol:

Mivel készültök a szülinapra?

Én tegnap rendeltem Timinek Duplo-t a szülinapjára, még van bő 2 hónapom, addig csak ideér.

Maci!

Hát igen, Te Apjukod nagy mozgékony!
Ahogy néztem a képeket, olyan ismerősnek túnik, bizti utaztam vele együtt! :) Boldog békeidők, mikor még volt 6-6,5 órám nyugiban bambulni a buszon ... Ma már megőrülnék, hogy 6 órát nem csinálok semmit, mikor milliónyi más dolgom lenne ...

kacsa14

néha úgy belendül a topic, most meg napok óta csend honol, szinte minden 2. hsz. az enyém, bár lassan már mindegyik az lesz :lol:

tessék jönni!!!

kacsa14

Kacsa
én is elég sokszor szerepelek egy oldalon. :oops: :wink: bezzeg míg pocakos voltam, + dolgoztam, jó ha havonta 1-2szer írtam. Na szerintem most se lesz jobb a helyzet, hogy elkezdek dolgozni. Azért heti 1-2szer megpróbálok majd írni. Helyes Timi a hátizsákkal. Ennyire szereti. :roll: majd ha jön az isi, biztos megváltozik majd a helyzet. :wink: :?

Angie
hogy vagytok? meggyógyultatok/tál?

Maci
igen, Tesóm szerencsére mindhárom gyermekét viszonylag könnyen/problémamentesen szülte. szerencsés. :wink: most egyedül az volt a gáz, hogy a gátsebe nehezen gyógyult/gyógyul. a dokija rendes volt. amúgy nem volt választott, az ügyeletesnél szült. de szerencséje volt, jót fogott ki, azt mondja lehet később is hozzá fog járni. Holnap megyek hozzájuk, már nagyon várom. Majd hozok képeket! :lol: Levi hogy van? miket csinál mostanában? mászás? ilyesmi?

Fleur
veletek mi újság? Te is rég jelentkeztél már.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Tegnap voltam 4D UH-on és kiderült, hogy KISFIUNK lesz :D !
Nagyon boldogok vagyunk. Egyébként ismételten mindent rendben talált vele kapcsolatban a doki. :D

Kép
Kép
sosi

Sosi!

Gratulálok a kistököshöz!!!

Kép

Ezek szerint akkor kisfiút szerettetek volna ...

Én továbbra is lányos vagyok ... Apa szeretne kistesónak egy fiút, de én maradnék a lánynál ... Na, aztán majd eldől, hisz nem kivánságműsorról van szó!

kacsa14

Syry!
Köszi a kérdésed! Nagyjából meggyógyultunk, bár Sziszkó még mindig köhög, elég rendesen, főleg éjjel jön a roham. Már nem tudok mit adni neki, mert semmi sem használ, csak várjuk türelmesen, hogy egyszer kitisztul neki. Sajnos, ez a betegség (de lehet, hogy nála egy korai dackorszak) teljesen kiforditotta a fiamat magából. Annyira jólnevelt volt a betegségéig, aztán most alig lehet néha birni vele. Rájön az ötperc, és olyankor fejre is állhatok, nem lehet megnyugtatni, sőt, éjjel is jön rá a hisztiroham, és van, hogy egy óra alatt nyugszik csak meg, magától, mert semmi sem használ a megnyugtatásra. A begetsége óta az étvágya is elromlott. Előtte nagy zabás volt, most meg gyakorlatilag semmit sem eszik meg. Esti-reggeli 2,5 deci tej megy, és a túrórudi, meg gyümölcsök, de normál kaja nuku. Le is fogyott. A kis pufók gyerekből egy kis cingár Szilárd lett. 12 kilóról majdnem lefogyott 11-re. Várom vissza az étvágyát, de lehet, hogy elbúcsúztunk tőle egy időre. Kicsit aggaszt, mert addig ilyenekért nem kellett aggódjak. De nem akarok panaszkodni, mert a kis barátnője normál állapotban is ilyen, és pici kora óta. Ha belegondolok, nem is baj, hogy nem most kell szülnöm a tesót, mert Szilárd biztos nem venné jó néven.
Sajnálom, hogy a tesóprojekt abbamaradt, de ha csak áprilisig, akkor az nem annyira rossz. Én júniusban fogok visszamenni. Ha jól számolom, addig még marad 5 próbálkozós hónap.

Évi!
Gondolom, nem sok időd marad a netezésre ennyi gyerkőc mellett. Ha esetleg mégis szánnál rá időt, néha pár képet dogj róluk. Olyan jó látni ezeket a csodababákat.
Biztos az elején kicsit nehéz lesz, amig kialakul a rutin, de ahogy ismerlek téged, nem fogsz kikészülni.

Sosi!
Gratulálok a fiúhoz. Majd meglátod, milyen jó fiús anyukának (is) lenni! Szerintem az amniócentézis eredménye negativ lesz. Persze, a várakozás ilyen esetben szörnyű lehet. Nekem is fel fogják ajánlani, de én nem fogok elmenni. Ha rosszat mondanának, sem biztos, hogy képes lennék amellett dönteni.

Kacsa!
Én csak ismételni tudom magam: Csodás élmény kisfiú anyukájának lenni :wink:
Vendég

Kacsa
Sokat ülni már én se tudok. Még a reggeli lustizás belefér, de a 2 órás utat Szegedig, alig bírom ki. Nyüzsizhetnékem van. :)
Én is osztom a véleményed, tessék szépen visszaszivárogni. Alig tudok valamit az új anyukákról.

Syry
Jó lett az új vonalzód! Nagy buli lesz a jövő héten?
Levimanó még nem mászik, de egyre többet hintázik négykézláb. Ha fogom a kezét, akkor állásba húzza magát. A tolatás viszont nagyon megy. :D
Valami eszméletlen mennyiséget megeszik, utána persze jót alszik. :)

Sosi
Gratula a kis pöcsöshöz! A lányod hogy fogadta, hogy kisöccse lesz?

Angie
Sajnálom, hogy Sziszkó még mindig beteg! Mielőbbi gyógyulást!
Júniustól Szilárd bölcsis nagyfiú lesz?
Vendég

Köszi a gratulációkat!

Jeges Macika!

A lányom amióta kiderült, hogy lesz kistesó, csak úgy beszél róla, mint kisfiúról, Karcsikázta folyamatosan. Apja után, így fogják hívni :D . Hiába próbáltam mondani, hogy nem biztos, hogy fiú, csak így szólította. Állítólag a gyerekek kommunikálnak egymással. :roll: Tegnap csak annyit mndott : -Ugye, igazam volt, Anya! :D

Kép
Kép
sosi

Maci! Sziszkóra anyuek fognak vigyazni. 6 oraba mennek vissza.
Vendég

Maci! Sziszkóra anyuek fognak vigyazni. 6 oraba mennek vissza.
Vendég

Sosi
Keresztanyukám foglalkozik ezoterikával, számmisztikával és társaival. Most volt egy kis fejtágításon, ahol mondták, hogy a 2000. után születettek sokkal gyorsabban fejlődnek, mint az az előttiek. És a spirituális képességeik is jobbak, a hatodik érzéküket se fogják elveszteni, mint ahogy eddig ezt "kinevelték" belőlük.
A lányod valamit tudhat. :) Biztos jól meglesznek majd.

Angie
Jó, hogy a szüleid tudnak segíteni.
Nekem is voltak olyan gondolataim, hogy ha Levi 2 éves lesz, akkor megkérnénk valamelyik nagyszülőt, hogy vállalja be, én pedig visszamennék dolgozni. De apa határozottan kijelentette, hogy erről szó se lehet.
A 2. szülinapig még van egy kicsi idő, majd meglátjuk miként fog alakulni a világ...
Vendég

Csak két kép villámgyorsan Tesómékról, Fruzsiról (meg rólam. :oops: ). pénteken voltam náluk. majd jövök hosszabban is valamikor...

Kép
Kép

Kép

Kép
syrynx

Két évvel ezelőtt ilyenkor már javában a kórházban voltam :) , de csak másnap délben született meg Máté. :D

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Édes a kicsi!
Mi ez a pólyaféle, amiben van? Nem is láttam még ilyet.

kacsa14

Kacsa
köszi :D
szoptatóspárna, ami u alakban összecipzározható. :D az előző gyerekeknek nem volt ilyen. én se ismertem, hogy így ki lehet alakítani.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Látok itt néhány régi ismerőst. Syry, Kacsa, Angie, jeges macika. Nem is tudom, emlékszik-e rám bárki is. Csak benéztem, mert itt volt dolgom....

Puszi

Tündi
tündi30

Syry
Szépek vagytok!
Holnap nagy buli lesz? :)

Tündi
Szia! De jó hogy jöttél! Hogy vagy?
Nagyon sokat gondoltam Rád!
Vendég

Tündi
örültem a bejegyzésednek. írsz egy pársort, hogy mi van veletek? (már jó pár hónapja, hogy utóljára olvastam a blogod.)

:oops:

Maci
köszi
buli szombaton lesz. :wink: :lol:
fűtésetek működik rendesen?

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Boldog 2. szülinapot a Nagyfiadnak!!!

Mi van akkor meló ügyben? Hol és mior kezdesz?

Szia Tündi!

Hogyne emlékeznénk már Rád! :)
Én olvasgatlak mindig, csendben, a háttérben.

kacsa14

Kacsa
köszi a szülinapi jókívánságot.

holnap kezdek a régi helyemen, napi 7 órában. :(

Hipp-hopp Timinek is itt van a szülinapja. :wink:

Fleur--hogy vagytok? Lánykád? lábad helyrejött? rég volt már tábla. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Syrinx:

Máté nagyon sok boldog születésnapot kívánunk

Tünde és Heni

Tündi:
de jó, hogy jöttél

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Syry!

Hú, az akkor gyors lesz!
Gondolom, azért így künnyebb elválni, hogy Apával marad Máté.
Apa főz, mos, vasal, takarít majd egyébként?

kacsa14

Kacsa
a főzés és a bevásárlás az ő reszortja. nekem marad a mosás, vasalás, takarítás. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Syry! Máténak nagyon boldog szülinapot kivánunk! Ma ünneplitek?
Vendég

Máté
Nagyon boldog 2. szülinapot!

Syry
A kazán takarékon működik, még nincs píz kisavaztatni a hőcserélőt. Remélem, a jövő héten meg tudjuk oldani a gázszerelővel. Addig izzik a cserépkályha. :)
Húha, ilyen gyorsan vissza kell menned? Hát.... Kitartást!

Heni
Szia! Nem sűrűn jelentkezel. :)
Hogy vagytok? Lánykád?

Hahó!!!! Többiek!!!!! Merre bújkáltok??????
Vendég

Szia Maci!

Köszönjük, most éppen megint betegeskedünk sajnos. Már nagyon elegem van, hogy akármennyire is vigyázok a lányra, valamit mindig elkap. Általában oltások után lesz beteg szegénykém.
Igazság szerint most még több időmet lekötött Tünde, most sokkal jobban igényel, mint bármikor. Alig aludt napközben mostanában, estére meg már én is hulla voltam. Tegnap volt előrször, hogy fél óránál többet aludt egy nap. Ma is három és fél órát aludt. Ez azt jelenti, hogy kezdt jobban lenni.
Szóval mi most így vagyunk, de amint rendeződnek a dolgok, próbálok egy kicsit sűbben jönni

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!
Jöttem egy kis segitségért, hátha valaki hallott már ilyenről és meg tud nyugtatni, hogy még az ilyen állapot is stabilizálható:

Képzeljétek, a sógórnőm tegnap este korházba került (multkor irtam, hogy babát vár, és most jár a 7. hétben). Mindent kihány, nem bir inni sem, és kiszáradt. Állitólag az infúziók sem maradnak meg benne, és már annyira gyenge, hogy beszélni sem tud. Valaki hallott már ilyen esetről? Ez most vajon mit jelent? Nem lesz képes kihordani a babát, vagy van rá valami megoldás? Annyira sajnálom szegényt, és olyan tehetetlennek érzem magam, hogy segiteni sem tudok rajta. Remélem, nem kell megszakitani a terhességét!
Én még ennyire durva esetről sosem hallottam. Tudom, hogy Kacsa benned sem maradt meg semmi, de korházba úgy rémlik, nem kerültél.
Vendég

Angie!

Én banánt + péksütit + kakaót + tejbegrízt tudtam enni. :)

Egy régi topicomon volt ilyen kismami, több hetet volt kórházban infúzión, mind2 gyerekkel. Részleteket nem nagyon tudok, mert emiatt nem is nagyon írt a topicra később sem. De mind2 baba erős, egészséges.
Ha megállítják a hányást és pótolják a folyadékveszteséget, akkkor biztosan nem lesz semi gond!
Bíztassátok és bízzatok a dokikban!
Próbáljon kanalanként inni vizet, jégkockát, fagyott gyümit szopogatni.
Szorítok nekik és írj majd, hgoy mi van velük!

kacsa14

Sziasztok!

Régen voltam már én is. :oops: Viszont most visszaköltözünk Pestre :D Éppen albérletet kereseünk, ha vki tud vmit, szóljon!Panel kizárva, min. 3 szobás legyen.Köszi.
Holnap megyünk is fel, Dunakeszin van 2 lakás, hátha...

Syry!
Máténak nagyon boldog 2. szülinapot kívánok!:)Tesódéknak meg gratula!!:)

Angie!
Amit írtál, azt vészes hányásnak hívják.Esetleg homeós bogyó, azt csak szopogatni kell, hátha...Ha a szopogatás közben nem hány, akkor hatásos.

Tündi!
Naná, hopgy emlékszek;)Időnként én is olvasgatom a blogodat:)
majd be is nézek, ha lesz időm este.;)

Emili örjöng, mennem kell :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?