az oldal tetejen van olyan hogy segedletek,azt lenyitod es azon belul talalsz olyat hogy profil.arra kell rakatintani.amikor beirod az alairasodba ami akarsz az oldal aljan megnyomod az elkuld gombot es mar ki is irja hogy a profil megvaltozott.arra figyelj hogy hogy van egy olyan kerdes a profilnal hogy "csatolja a hozzaszolasomhoz az alairasomat"(valami ilyesmi)akkor ott az igent kell bejelolni.
Sima nőgyogyász,pl anyu azt mondta h menjek fel pestre a sotéra,mert ott teljesen kivizsgálnának és talán még pénzembe sem kerülne,mert ő pár évvel ezelőtt ott volt és akkor még igy ment,most nem tudom hogy mennek a dolgok.....
figyi altalaban az elejen senki nem tud semmit,aztan irogat kerdezget es lassan rajon hogy mi a jo neki.Jo az intenet mert utannatudsz olvasni a dolgoknak.
En ket sima nogyogyasznal voltam nem a meddoseggel kapcsolatban de rakerdeztem hogy tudnanak-e segiteni,mindketto azt mondta hogy nem mert nem az o szakteruletuk,nem akarnak velem kiserletezni.Mai napig tisztelem oket ezert hogy oszinten megmondtak mi a szitu.
nem jártam még azon az oldalon,de be fogok nézni,és érdeklődök.
és nálad amúgy mi a helyzet,hol tartotok?
itt igazándiból arra valók a dokik h megszedjék magukat,ez a szörnyű valóság.a sogornőm is elvetél olyan 6 hét körül,és annnyi volt h megvizsgálta,semmi különös nem történt,kórházba sem küldte semmi.persze lehet nem kellett külső beavatkozás de azért mégis....csak meg kellett volna vizsgálni jobban,nehogy vmi vissza maradjon.....hát nem tudom.
olvatam erről már első nap mikor beszélgettünk itt,tudom mirőlvan szó,csak a pontos honalp cimet nem tudom,nem tudom melyikre gondoltál.elég sok ilyen pcos oldal van.
asszem még valami diétát is irtak ezzel kapcsolatban....azt is kipróbálom,kinyomozom az összes lehetőéget,biztos itt kecskeméten is van ilyen doki,remélem.vagy ha másne, akkor felmegyek pestre,
babszi.az inzulin ugye nem ciklusnap fuggo?mar ugy ertem hogy barmelyik nap le lehet vetetni?es a tesztoszteronrol tudsz valamit?az is lehet barmelyik nap?
ugy nez ki osszejon ra a penzem