Új privát üzeneted érkezett!

vazz... lenyúltam valaki elől a laptetőt... Mi lenne ha elajándékoznám a használati jogát?:))))
Vendég
 


Áááááááááá!

Mi itt küzdünk mindenféle kendőkkel, hordozókkal. Tekerünk magunkra 4-6 m anyagot....
A japán nem szarozik! Vesz pár méter gurtnit, két csatot és már viszi is a gyereket:
http://www.obi-baby-carrier.com/media_r ... zJLebswI00
Ingyen kipróbálható!
http://www.obi-baby-carrier.com/try_blu ... zJLebswI00


Ez meg a másik Obi:
http://www.milkface.com/detail.aspx?ID=48041
Szintén minimáldizájn!
Na ennek a szabásmintájára tényleg kíváncsi lennék!
Meg arra is, h. hogyan veszi fel hátihordozásnál? Gyerekkel együtt v. ha anélkül, akkor hogyan teszi bele?

Csakegy!

Itt találsz Mei tai szabásmintákat:
http://babahordozo.lap.hu/

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Csakegy!

Miért csúsztatod az oltásokat?
Van amelyiknél nagyon nem mindegy, h. mikor kapja meg a gyerek!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 

 
 

Sziasztok!

Rambóka
Konkrétan ezt értem kiütésnek. Remélem látszik majd valami a képen, jobbat nem tudtam csinálni. Ahol már nem piros ott teljesen száraz barna kráteres vagy minek mondják :oops: Kép

tyche
 
 
 


Ja és itt van piros állapotában
Kép
Van 3 olyan is ami csupa fehér de az nem csúnya se piros körülötte

tyche
 
 
 


Ez az OBI ugyanaz mint a kendő tibeti kötéssel ha jól sejtem... csak ugye gurtnival. Egy biztos: a gyereknek hosszabb távon halál kényelmetlen lehet, nyáron meg rossz belegondolni. Az ötlet viszont jó ha SOS fel kell kapni...

A másik OBI meg szerintem olyan mint az amazonas egyik kendője, lényegében két babaerszény összevarrva, középen egy darab anyaggal... (megintcsak... rövid kendővel simán megoldható és az mégiscsak praktikusabb...)

Viszont van egy olyan érzésem, hogy már nem jó a rugalmas kendő.. vagyis még épp jó de nagyon hamar elkezdi megadni magát még akkor is ha jó szorosra kötöm.

Jaaa.... Ergo. Mostanában Luca marha sokat van az Ergoban!!!! Megoldás: Vettem anno egy gyapjú ágyneműkészletet a Lillának. A poénja az, hogy a kispárna mindkét oldala gyapjú -persze nincs bélése- és ez marha jó tartást ad neki. Na ez a gyapjú kispárna pont akkora mint az Ergo, így TÖKÉLETES téli újszülöttbetét. Na jó, nem pont újszülött mert szélesterpeszben lakik Luca az Ergoban, de lehet, hogy nálatok is működne... Extra feature, hogy ha kimegyünk az utcára akkor marha melegen tartja Luca hátát így elég a kezére, a fejére és a lábára koncentrálni... (felfelé kicsit kilóg így a nyakát is tök jól védi). Lefényképezzem?

Ezt anno a Brendonban vettük, talán 6e körül lehetett a komplett garnitúra és meglepően jó a minősége. (A takarót meg Lillánál használjuk derékaljnak mert takarózni nem tud vele a kiságyban)

btw: lábvédőnek: sima felnőtt térdzokni két-háromfelé hajtva... (babylegs néven lehet rákeresni) vagy amit Lillánál alkalmazunk: sima aerobikzokni (vagy harisnya? a sima fejnélküli) kettéhajtva. Marha jól néz ki és így nem gáz ha felcsúszik a nadrágja... (sokszor szoktunk bélelt nadrágot ráadni amihez már sok lenne a harisnya plusz az ekcémájának se tenne jót ezért inkább így trükközünk)
Vendég
 


Aha!

Ez tényleg nem az, amire mi gondoltunk.
De a szaliciles alkohol akkor sem hiszem, h. jó megoldás lenne.
Én inkább elvinném bőrgyógyászhoz.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka: mert szerintem túlságosan leterhelik az amúgy még éretlen immunrendszert. Lórugás. Később úgyis megkapja őket csak kettő között hagyom, hogy kicsit fellélegezzen az immunrendszere. Szerintem tök mindegy mikor kapja a kötelezőket, csak arra kell figyelni, hogy a követési távolság mindenképp meglegyen (ld. ha kettő között kell minimum 4 hónap akkor legyen meg az a minimum 4 hónap... ami nálam 5-6-7 is lesz, oltástól függően...). (Nem véletlenül nem oltatom őket semmi nem kötelezővel)

Nekem a 15 hós a mumusom, addigra szokott az immunrendszer teljesen besokallni, azért reagál a legtöbb gyerek rosszul...

(érdekes, hogy a védőnőnek sincs semmi baja a tologatással, sőt, kifejezetten egyetért vele csak ugye neki jelentési kötelezettsége van)

Mondjuk ez olyan téma ami megosztja az embereket, így én csak a saját véleményem írom le, abszolut nem célom az elgondolkoztatás.

(mei-tai varrás stb. Van egy topik a mamami-n, azt olvastam végig, tele van szebbnél szebb SK hordozókkal ... jaaa... az a fórum az amit nekem találtak ki, tele van lázadó -néha talán még nekem is túlságosan is alternatív- kismamákkal akik legtöbbször pont úgy gondolkoznak mint én így nem kell vitatkozni pl. az oltásokról vagy az ekcémáról, helyette inkább a konkrétumokkal is foglalkozhat az ember)

Visszatérve a Beko-ra: hát igen, ma már látom, hogy vannak sokkal jobb hordozók is mint az Ergo... bár nagyobb gyereknél nekem egyértelműen az Ergo a nyerő - de csak kb. 1 éves kor fölött.
Vendég
 


Tyche: ha ez az arca közelről akkor szerintem Lucának is ilyen volt. Ha ez nem a hormonok miatti kiütés (én azt hittem) akkor esetleg olyan kaja lehet az étrendedben amire allergiás... (ez is csak tipp)
Vendég
 


Ergo 1 éves kor fölött? Súly miatt? Csak mert Bence ugye már lassan 10kg, így kellene vmi jó kis hordozó, ha pl. vásárolunk. Gyerekülést már rég kinőtte :) Utánanézek ennek az ergonak :roll:

Kép

Kép
bettica
 
 


Gyerek itt erőlködik az ölemben és Pampers van rajta :twisted: Mostanában hígabb a kaki, sztem ma is átöltöztetés lesz :twisted: Lehet lesz lassan fogacska? Ma éjjel is szenvedés volt :(
Ja, evés... Ismét válogat, így trükközök. Együtt ettünk, tojtam a védőnő tanácsaira és kapott húslevest minimális tésztával. Amikor a levét adtam, csak úgy tátogott a nagykanál látványára :D

Lassan bele is kukk a pelusba, csak hagyná már abba az erőlködést :)

Kép

Kép
bettica
 
 


Lányok, ez a hordozó varrás nagyon kezdi piszkálni a fantáziámat. :) Mennyire nehéz megvarrni? Én, aki mondjuk egy nadrág/függöny felvarrást, cipzár cserét meg tudok csinálni, előfordulhat, hogy boldogulnék vele? Kell hozzá vmi extra tudomány a varrógép részéről? Ötlet, hogy itt pesten merre keressek olyan boltot, ahol lehet hozzá jó, de nem aranyárban lévő anyagot venni?

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok!

Tyche: szerintem is gáz a dokid... egyrészt nem normális hogy még mindig folyik az orra Noelnek, másrészt meg az az alkoholos sz..r..... Szerintem is menj el bőrgyógyászhoz, de esetleg megpróbálhatod ezt a krémet, nekünk mindig beválik ha pöttyös a gyerek... NEM Szteroid!

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... land/15973
Vendég
 


Tyche: Nem értem, hogy miért mondja a doki, hogy túl sokat hízik a gyerek... Bencém is irdatlan ütemben hízott az elején és a doki mindig csak azt mondta, hogy szép méretei vannak, de nem baj majd lemozogja. Ne parázz ezen, adj neki cicit, amikor éhes, nyugtalan és engedd el a füled mellett az ilyen beszólásokat. Mégsem veheted ki a gyerek szájából a cicit, ha még enne :roll:
A bőre miatt meg inkább vidd el egy bőrgyógyászhoz ;)

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok!
Köszönöm az ötleteket....Salvust használom,tengervizes orrspray is játszik pár napja...és még a fülsprayt(az is tengervizes vagy milyen),mert csikiz a fülem is napok óta....és az Oxilococ-ot használom ma 5.napja....de ma már szuperül vagyok!
köszi....

Jajj azok a kiütések....bizti viszketnek nagyon... :!: :?:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok, rég nem írtam :oops: elvagyunk...kicsit depis vagyok és elfoglalt, és tegnap este 38,7 volt neki, hűtőfürdő lement, 37,3-ra, majd germiciddel a popóban aludt 7ig, aztán reggel sírva kelt, az ágyamba raktam, mint egy darab fa volt mozdulatlan, 39,3 :cry: :cry: :cry: most hűtőfürdőzik, aztán priznic, nurophen és várom a dokit :cry: :cry:
Vendég
 


Sziasztok!
Hunci!
:( Jobbulást Hunornak, majd írj, mi a baj!

Kandi!
Te is gyógyulgass, pihizz ezerrel!Kényeztetnek otthon?
Küldök majd még képeket, nem felejtettem el! :wink:

Varró lányok, nagyon ügyesek vagytok! :D

Én ma megyek délután a 32 hetes uhura, annyira várom, már egy hónapja nem láttam...

Kép
Kép
zazzy
 
 


Sziasztok!

Hunci: :( Jobbulást a kisfiadnak! Majd számolj be róla, hogy a doki mit mondott.

Zazzy: 1 hónapja? Hogy bírod ki :) Jól van, nem poénkodom ;) A következő elvileg a 38. héten lesz, úgy hogy most nézelődd ki magad :) Fotót kérünk ám majd!

Kandi: Sok-sok pihit! Lassan neked is UH... Mikor mész? Gondolom, már Te is be vagy sózva, hogy láthasd :)

Kép

Kép
bettica
 
 


vagy rubeola vagy 3 napos láz, honnan kaphatta el a rubeolát?????????????????????????? :shock: és én sem voltam még rubeolás, asszem már csak az hiányzik az életemből :cry: így is szörnyű, szegény, olyan kis elesett meg bújós, rossz nézni :cry:
szóval várni kell egy napot és meglátjuk, addig hűtőfürdő és lázcsillapítás.
Vendég
 


Hunci fiadnak jobbulást!!!
Kandika neked is!!

Zazzy gyere az uh hírekkel!

Én is beteg, remélem kiskincsem nem lesz az!!!
Úgy várom a nyarat (alszik de hapcizott egyet :( )

Vendég
 


Lányok, Jobbulást!

Lenne már vége ennek az undormány időjárásnak.

Én várok itthon türelmesen. A múlt heti NST szerint bármikor kibújhat fiacskánk. Egész végig összehúzódásokat mutatott a gép. Be is paráztunk férjemmel. A szülésznő szerint a front kavarhatott be nálam. Holnaptól kezdem a 38. hetet, tehát bármikor jöhet.
apple
 
 


Hű Apple, de izgi!Drukkkkkkkkkkkkkkk hegyek nektek!!!

Kincs!
Majd este jövök, negyed hatra megyünk. :wink:

Kép
Kép
zazzy
 
 


Szió!

Apple ugye értesülünk az eseményről???
Kinek távíratozol?
Izgi!! Zsizsik a párod? :shock:
Jól elsumákoltátok ezt a 9hónapot,alig tudunk rólatok vmit :twisted:

Hunci?
Vendég
 


Sziasztok!

Hunci: szegény fiad. Reméljük akkor, hogy ez "csak" a 3 napos láz. Rubeola ellen nem oltanak? Lehet keverem vmivel :roll:

Kincs: Neked is jobbulást! Kiskincs miatt ne aggódj nagyon, kap még anyatejet, az jót tesz neki ;) Egy kis hapci még belefér ;) Drukk, hogy ne kapja el!

Apple: Te most viccelsz, ugye? Ennyire elszaladt volna az idő???? Tényleg nem is tudtunk az egész 9 hónapotokról szinte semmit :( Azért remélem tudni fogjuk, ha megérkezik a bébi és persze nem egy hónap múlva ;) Csuriban értetek az ujjaim.

Fiam ma extra nyűgős, kézben is üvölt :( Megyek is mert megint kezdi, pedig azt hittem, hogy már bealudt...

Kép

Kép
bettica
 
 


Csakegy!

Írtam privit!
ezoterike
 
 


Lányok!

Akartam másnak is írni, de nem tudom tovább húzni, segítségre lenne szükségem!
Ákos pár napja elkezdett bazi nagyokat bukni. Sosem volt bukós, de az elmúlt napok "teljesítménye" kezd aggasztóvá válni. Legtöbbször ha nyűglődik háton és felveszem pár perc múlva akkorát bukik, hogy beterít mindkettőnket és a földre is jut. Nem igazán értem, mert szopi után mindig óriási büfi van és akkor sosem jön vissza semmi. Mitől lehet ez?
Alvás előtt cicizik mindig, az az "altató", cumi nem kell neki, ha berakom a szájába úgy üvölt, mint akit nyúznak. Ez a mai napra levetítve kb. azt jelenit, hogy legalább 6szor volt már cicin. Bukik sokat, de aztán alvás előtt enne megint... Lehet, hogy csak túl mohó a csávóm? Legtöbbször (bocs) ilyen anyatejdarabos de jobbára csak vizes izé jön vissza...
Van ötletetek?

Jah és ma már 3 kaki volt... Lehet, hogy a bélbacikkal van gond? Asszem adok neki Normafloret, azzal bajt nem tudok csinálni...

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Monee: ha eddig nem volt bukós, akkor szerintem inkább hány....Ráadásul ha beterít mindent, az már tényleg nem csak bukás. Lehet hogy valami vírus, nem?
Vendég
 


Koriági!

Köszi!
Ha vírus akkor kéne valami más tünetnek is lenni, nem?
Nem lázas, jó kedvű, vigyorog, játszik...
Egy dolog még van, de szerintem nincs ehhez köze, hogy pöttyös megint a tokája, nyaka, a ciciig bezárólag. Inkább meleg kiütésnek tűnik és sehol máshol nincs a gyereken.
A szeptemberis fórumon írták többen, hogy nekik amikor ismét megindult jobban a tejcsi, akkor volt ilyen. Én is hasonló cipőben járok. Több a tejcsi, Ákos sokszor szopizik, lehet hogy túl mohón zabbant.
Figyelgetem.
Inkább az a baj, hogy nálam a hányás, már a betegség csúcsa. Mikor Ákos született, akkor hánytam utoljára, de előtte nem is tudom mikor... szóval megijeszt ha ilyet csinál a fiam.

Alvással hogy álltok?

Apple!

Drukk! Annyira irigyellek! :D

Zsizsik!!!!

Még Jadvival 2in1 tessék jönni!!!! Sumák banda! :evil: :P

Rambóka??!!

Csakegy!

Írtam privit!

Kellemes estét mindenkinek!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Apple! Hát ez nem semmi! Tényleg, kinek smsezel?

Kandi, mindjárt 12. hét!!!!!

Hunci, jobbulást! Tyche, nektek is!

Kép
mamint
 
 


Jó reggelt!
****Másikban van zebra!****

Ma is jobban vagyok,köszönöm!

Mamint bár már fordítva lenne a vonalzóm....mármint a szülés napja helyet cserélne az idővel....nyugodtabb lennék már!!!!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Betegek, jobbulást!

Hunci, hogy van a fiad?!

Kandika, szerintem nem ő a párod, hanem Barthalis, ő a másikba írta hogy dec. 5-én pisilt zebrát! :wink:

Odaát kellene egy pár! :wink:
Olyan gyorsan meg fog fordulni a vonalzód állása hogy észre sem veszed! Már 12. hét! :wink: :lol:

Apple, várjuk az sms-t! Tényleg, ki hozza a jó hírt?

Zsizsik, gyere még 2 in 1!!!! Te is mindjárt szülsz!

Próbálok előásni egy kismamilistát hogy lássuk hogy is állunk! De nem találom a gépen :cry: :cry:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


na találtam egy ezer éves listát, próbálom összehozni, frissíteni! Ha valami nem jó vagy valaki kimaradt szóljatok légyszi!!!

Finiselők:
Zsizsik 39+3
Apple 37+1
Zazzy 32+1
Dimet 32+1
Espero 30+5

Huszon hetesek:
Csillag: 23+2
Szepm 23+2

Tizen hetesek:
Barthalis79 13+4 (?!)
Kandika 11+1

Friss kismami:
Aisha 4+1
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára anyoooka 2009.02.04 14:44-kor.

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Anyoo még Espero nincs a listán!

Lányok a Nestlé termékeket nem ismerem de a Lidl-ben 30%akció van minden üveges bébiétel és italra!!! (lehet kipróbálok 1-2-őt)

Corában baba mama hetek vannak! (egy éve ilyenkor sok mindent megvettünk ) :)))
http://baba-mama.cora.hu/katalogus1/
Vendég
 


Csakegy !

Írtam privit!
ezoterike
 
 


Kincsecske, Köszi! Javítottam!
Nestlé almalét próbáltam, finom és nincs benne cukor!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!

Igazatok van, baromi gyorsan eltelt ez a 9 hónap. Az elején nem is gondoltam volna, h a kezdeti nehézségek után (kevés progi, meg izgulás az AFP miatt stb.) így elrepül az idő. Sajnálom nagyon, mert soha többet nem leszek így összekötve ezzel a bábócával mint most. Ezért nem is bánom, ha még bennem marad egy picit, imádom érezni és nézni amint mozog. Mielőtt terhes lettem volna, néha írígykedve néztem a terhes nőket, de úgy érzem ha megszületik kisfiúnk akkor még jobban fogok írígykedni, mert ettől csodálatosabb érzés nincs.

Férjemnek majd megmutatom, h működik a babanet (habár szerintem már tudja) és írni fog. De megy majd SMS is.
apple
 
 


kész. idegeimnek annyi ... a hab a tortán. Lucát több mint 1 órája kézről kézre adogatjuk mert üvölt. Utolsó próbálkozásként egyszerűen beraktam a bölcsőbe. Igen. 5 perce csönd van. Ahogy kikerült a kezünkből elhallgatott. (visszavonom... kezdi... na megyek...)
Vendég
 


BUÉK mindenkinek!
Most jutottam ide,és látom mennyi-mennyi babás!!!!!SZUPER!!!Gratulálok!
Mi gyorsan növekszünk,csak az időmből van roppant kevés.
Csókolok mindenkit:Kriszti

KépKép

KépKép
okr
 
 


Hunci!

Az MMR oltás elvileg rubeola ellen is véd. Úgyhogy remélhetőleg csak a 3 napos láz lesz a ludas.
Jobbulást Hunornak!

Bettica!

10 kilós gyereket már ne akarj elkezdeni hordozni szerintem, mert szét fog menni a derekad a hirtelen terheléstől.
De ha mindenképpen cipelned kell, akkor vagy Ergo vagy egyéb hasonló hordozók, amik a csípőre teszik a terhelést. A mei tai szerintem nem ilyen, bár nekem nincs mei tai-om, úgyhogy nincs vele tapasztalatom.

Csakegy!

Fruzsi és Luca nagyon egyformán működik. Nálunk is hasonló cirkusz volt tegnap egészen negyed 1-ig.
Sehogy nem volt jó.
Hétvégén felfújatom a párommal a nagy labdát, mert akkor legalább nem kell mászkálni a gyerekkel.....csak már lassan nincs hova tenni, annyira tele van a lakás. De gondolom ezzel ti is így vagytok.


A Nestlé kajákat nem tudom ki kérdezte. Gergő szerette őket. Én is filóztam, h. bevásárolok Fruzsinak későbbre, de mi van, ha ő meg utálni fogja, mint pl. Gergő a Kecskemétis kajákat?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Szió!

Rambóka én kérdeztem vagyis írtam a Nestlé-t kiskincs is csak a husis kecskemétit eszi meg azt is kicsit fintorogva, bezzeg amit én főzök annak csak úgy tátog :lol: élvezem, de nem tudok változatos lenni :?

Szopizás helyrezökkent?

Hunci???

Csakegy pontok érkeztek?

Okr szia!!!! :D
Boldog születésnapot Dorottyának és persze névnapot is holnapra!!!!!

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

OKR!

Boldog Névnapot és Szülinapot Dorottyának!!!!

Irigyellek benneteket a Corával kapcsolatban, nálunk ilyen nincs sajna....Meg Ikea sem, pedig de jól el tudnám tölteni az időmet a gyerekkel....
ezoterike
 
 


Szióka!

Lányok lehetséges hogy szülés után 6 héttel megjöjjön a menzesz? :shock: :shock:

tyche
 
 
 


Tyche, igen, nekem 4 héttel jött meg és azóta is 28 naponként.

Helyzet változatlan...tanulnom kéne, itt a szakvizsga a nyakamon, de kivagyunk már kicsit, de nem rubeola, pötty sehol.gondoltam bárányhimlőre, babaúszin 2 hete szólta, barihimlős lett egy gyerek onnan, de nincs pötty.
megy neki a hűtőfürdő 2x egy nap, nurophen, fenistil cseppek, ca-kid.
DE
már "csak" 38,3 a lrgtöbb, azért az jobb mint állandó 39.
Vendég
 


Kincs,Ezoterike
Köszönöm,Dorottya nevében is!
Szülinapos ticker viszont elavult ,de laptopról nem tudok kijelölni.Hol itt a jobb gomb?Nem :roll: tudom javítani.Szal már 15 hósak vagyunk. :oops: :oops:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!

Okr, pont tegnap voltál eszemben! Olvasgattam a másik topik elejét... Gyere gyakrabban ha tudsz!!!

Tyche, simán, Dorkával nekem is 6 hét múlva jött meg!!! (most 4 hónapos volt Ádám)

Rambóka, szakmai kérdés: Iszonyú érzékenyek a metszőfogaim pár napja hidegre/melegre! Mit tegyek ellene?!

Lányok, adjatok ötleteket!
1: farsangra milyen jelmezt csináljak Dorkának ami kényelmes (egész nap abban lesznek) és nem hercegnő/tündér!

2: hová lehet Pest környékén 4-5 évesekkel ovis kirándulásra menni? Tavaly állatkert volt és nagyon jó volt!

Hoztam pár képet! :lol:

Kép így jobban látok! :)

Kép anya ezt találta ki nekem :)

Kép Azért rózsaszín mert kölcsön szék!!!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Tyhe!

Nekem még 5 hetesen múlt el a gyerekágyi folyás, de utána 3-4 héttel már most mensi. Azóta is van. Hiába szoptatás, stb. van és kész. :)

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


OKR: lányodnak én is nagyon boldog szülinapot és névnapot kívánok!!!!

Kép

Kép
bettica
 
 


Anyooo: nagyon édi Ádám!!! Egyem azt a formás kis pofiját :)

Lányok én is kérnék tanácsot... Bence iszonyatosan mimóza lett... Tegnap voltunk "csajozni" és hát mindig eltört nála a mécses, amint közeledett hozzá a kislány vagy nem az ölemben volt, hanem letettem játszani. Ha leteszem játszani, utána 2-3 perc múlva sír és mászna fel rám. Ennyire anyás vagy túl sokat/keveset foglalkoztam vele? Vagy csak ő ilyen? Mikor ott voltunk, akkor tűnt fel igazán, hogy a kislány szépen elvolt egyedül a sok játékkal, Bence meg mindig jött, bújt, mászott és a közelemben volt el csak. Le lehet szoktatni erről vagy ő ilyen és barátkozzak meg vele, majd megváltozik, ha nagyobb lesz? Most is letettem a habtapira egy rakat játékkal, ha sír igyekszem elterelni a figyelmét valamivel. Persze odaülök játszani is vele azért, mert ez is kell neki sztem, de 2 percet van el egyedül, aztán már mászik is hozzám és belém kapaszkodva feláll, mászna az ölembe. Engem annyira nem zavar a dolog (persze néha azért jó lenne, ha magában is ellenne), de félek, hogy ha úgy adódik, hogy bölcsi vagy ovi lesz, akkor nehéz lesz pl a beszoktatás...

Kép

Kép
bettica
 
 


Bettica, nyugi!!! Szerintem ez már a szeparációs szorongás! 8 hónap körül szokott kezdődni! El fog múlni!
Emlékszem, Dorka is egyfolytában a gatyaszáramba kapaszkodott bárhová mentem, wc-re sem tudtam elmenni mert akkor is üvöltött...

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Anyoo: Köszi! Így már utána tudtam olvasni és tényleg annak tűnik. :roll:

Kép

Kép
bettica
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?