Sziasztok,
nahát eltűnök pár napra és tessék, mindenki itt nyávog, hogy senki sem ír.
Boni, igazad van egyébként!!! De azokat is meg kell érteni, akik nem tudnak rendszeresen írni, vagy csak bekukkantanak néha, vagy lelki válságban vannak és amiatt húzódnak kicsit háttérbe. De a kemény mag azért itt van mindig, és ha megfigyelitek, újak nem is nagyon vannak, ez a topik megmaradt a régieknek nagyjából, annyira összeszokott már ez a kis csapat.
És akkor most lelkizzünk tovább.
Pénteken, amikor mentünk Tatára, és Pest alatt voltunk, és ott volt az a sok fény (sötét volt már), a kivilágított város, és mi csak zúztunk a nulláson, Ti jutottatok eszembe, és próbáltam elképzelni, vajon merre lakik Boni és Zsigi, hol szokott sétálni Zsu és Marci, Kata merre dolgozik vajon, Gabyéknak hol lesz a házuk, Babim hol várja a hármasikreit, és a többiek is, Andi merre jár nap mint nap boltba, ilyesmik. És úgy elfogott a vágy, hogy én Pestre akarok költözni, találkozni Veletek, ahogy Ti is találkoztok tök sokat, összejártok, és ez nekem csak egyszer adatott meg, az is már két éve volt lassan. És hiányzotok, főleg akikkel személyesen is megismerkedtem, de nekem esélyem sincs, hogy mostanában lássalak titeket, és mégis írok, ha nem is minden nap, de azért igyekszem, mert nem tudnálak csak úgy itthagyni Benneteket azok után, amin EGYÜTT keresztülmentünk.
Na befejezem, mert mindjárt bőgök.
Szezso, minden nap activia, vagy kismamalekvár (gyógyszertárban kapható, undorító íze van, de hatásos), Laevolac szirup, zabkorpa kajába keverve sok folyadékkal. Milyen lett a hajad?
Andi, jaj de utáltam a sok hülye hormont, totál bediliztem tőlük, sosem lehetett tudni, bújni vagy rúgni fogok-e.
Babim, ragik továbbra is ezerrel!!!! +++++++++++++++++++++
Hétvégénk jól telt, Lali akkorákat aludt, hogy csak lestünk.
Hatalmas hó volt Tatán, életem egyik legszebb hétvégéje volt, nagyokat kirándultunk a szakadó hóban, Lali aludt a babakocsiban,jókat kajáltunk, szóval szuper volt.