Új privát üzeneted érkezett!

Kép

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.02.02 16:06-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hat az tuti nem jol erzi magat mert o meg a virag 2kulonbozo fogalom :shock: 1szer kaptam tavaly valentin napra meg 1szer reszeg volt es asszem decemberben buli utan hajnalban vett az utcan 1szal rozsat azt is azert mert mondtam akarok viragot... :shock: na es ez a 3. 2ev alatt :!: :shock: Bizti erezte,hogy nem esik jol :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Tulipán??? Na a mi párjaink ebben is kicsikét, de hangsulyozom kicsik hasonlitanak! Én olyan ritkán kapok virágot ,hogy az csak na! Álltalában se szüli se név nap se valentin nap! Max akkor, ha már könyörgök érte vagy meglátom a lidl-ben a virágcsokrokat, mert ott minig van virág és meg akarom venni magamnak, de aakoe Ő fizet és milyen kis boldog, hogy vett nekem valamit!

Ismeritek a melba kockát?? Na az a kedvenc kis csokim! Kerianyámtól mindig azt kaptam 1 kartonnal! Miota cukros vagyok azota nem! Nos könyörögtem neki csak 1 darabért és sosem vesz nekem mikor jön hazafelé a munkából! Pénteken voltunk a 100Ft-os boltban vettem ezt-azt és láttam hogy van! Na magamnak vettem egyet és neki nem! A kocsoban elötte ettem meg és megkérdezte, hogy neki nem vettem?? MKondtam nem, mert Ő sem vette nekem mikor már hetek óta kértem!
Ja és marha feledékenynek állitja be magát, de mindig csak az olyan dolgokban amit én szeretnék vagy megkivánok!

Amugy nem szolok semmit, de kivi leszek, hogy kapok e tőle e valamit mikor megszültem az első közös babynket! Akár egy száll virág vagy egy kis kocka csokit bármit! Szerintem, ha én nem hozom fel neki nem fogok kapni semmitse! De majd meglátjuk! Még az odébb van!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

 
 

Noci
Grat a 11.hethez 8) Hat igen tulip mert en azt naon szeretem 8) Az erkelyen is ultettem 5kulonbozo felet mar no a szaruk 8) elmeletben pont akkor fog viragozni mikor nem leszek itt :twisted: Amugy mindig magamnak veszem en is...szeretem ha itt virit a nappaliban es altalaban van mindig...szarad el mar veszek ujat :) Sot multkor mikor Pati jott neki is vettem :wink:

En nem ismerem azt a csokit :? De megkerestem neten 8) Fini?Melyiket szereted? :roll:

Csajok itt a melba kocka:
Kép

Latod Noci es hoztam neked 2dobozzal 8) :lol:

Tuti apacska ad valamit szulesnel...virag tuti lesz na meg talan egy kis melba kocka :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu
Tényleg jó sokáig kell várni. Én remélem, hogy nálunk nem kell ennyit várni.
Hogy vagy Szívem! Minden rendben?

Nócika
Olyan szépen írtad le a fogantatást! Kicsordultak a könnyeim. :) A lényeg az, hgoy mostmár nagyon büszke, hogy babátok lesz. :) És ez a lényeg.
A szobát sajnálom. Mikorra lesz kész? Vagy elkezdtétek már? Egyáltalán hogy ázott be egy kémény? Annak nem volna szabad beázni. Nézessétek azt meg rendesen valami szakemberrel.
A melba kockát én is imádom! Gyerekkorom kedvence! :) Azóta már azért áttértem a Tibi ananászos csokira, de annak ugyanolyan íze van.
Na ezek után már én is kivi vagyok, hogy kapsz-e valamit a baba születésekor. Remélem legalább egy jegygyűrűt!

Bridget
tényleg nem lehet mit mondani erre. Én még mindig nem értem azt a pasit. Nem áll az útjába, de nem is segíti a baba jövetelét. Komolyan nem értem.
Jajj ez a muzsika nagyon jó! Ténxleg nem mai báránykák, de még mindig jó hallgatni. a mai düc-düc zene után meg pláne. de egyre több jó zenét hallok. Talán vége a teljes haus őrületnek.
jajj de aranyos. ebből is látszik, hogy tisztában van az érzéseiddel, és törődik vele. De jó lenne, ha meg is gondolná magát.De ez a tulipán hozás nagyon aranyos volt tőle!

Hol vagy Csucsu???

Melaszka, Kata!
Ti hogy vagytok?

na én most ebédelek, és majd jövök.
Vendég
 


Pendi és Brid! Teljesen megörjitettek! brid te a képpel és én a melbát szeretem a párizsi kockát azt nem! Pendi te meg a Tibi ananászossal! Azt is imádom! de érdekes, mert más ananászos csokit meg meg nem ennék semmi pénzért! Asszem ma lesz egy utunk a CBA-ba mikor apa hazajön, mert most csak nyálat csurgatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pendi! köszi az infot minjá megnézem!
Nekem is megható egy élmény volt hidd el! És nem gondoltam volna, hogy ilyen gyönyörű tud lenni bármi is az!
A kémény meg sajna már tudjuk, hogy zért ázott be, mert az elöző tulaj akié volt az kontár szar munkát végzett! Hát ez van ezt sajna benyáltuk! De mondjuk akkor nem lett volna semmi gáz, ha tudjuk amit nem tudtunk, hogy kellett volna egy kupot vagy valami diszcserepet rakni a kéményre amitől ugye nem ázhatott volna be! Ugye nekünk eddig konvektor volt amit láttál lent a konyhában is! Na mi azt cseréltük ki knadallora! De nem baj, a következőnél már okosabban csináljuk!!!!! :lol: :lol: :lol:
Jegy gyürű??? ÁÁ! A szülöszöbán?? ÁÁ!! Kizárt! Ha addig nem vesz el akor nem is fog! Pedig már sokféleképpen probálkoztam!!

Brid! Hogy lehet, hogy te nem ismered ezt a csokit! Na most már tudom, hogy mit kapsz tölem mikor mhazajössz és talizunk! megkostoltatom veled a melbát is és a párizsit is! Persze egybe és nem szeletbe és nem kenyérre kenve!

nekem ma már föznöm kellett volna, de még batytam nekiálni! Minjá nekiállok csak épp itthoni munkát lestem megint, de nagy kalap trutyi az egész!
Milánoit csinálok! Rántott husival! Apa imádja és érte mindent! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi
Bocsi,hogy nem akartam dumcsizni de tenyleg eleg labiris voltam egesz nap...es nem akartam meg neked is sirni mikor beszelunk :roll: :oops: A zenek naok jok persze en jobb minosegben hallgatom az iPod-omrol csak valahogy megkellett mutatni es erre a legjobb a youtube :wink: Hat nem vgyunk mar mai tyukok :lol: tisztelet a kivetelnek :oops: :) A pasim meg nem norma :? De ez a viraghozas MARHA NAGY SZO NALA :!: :!: :!: Errol a honaprol mar lekestunk :arrow: na meg jovohorol is..marmint inszemileg vgy mashogy...de kov. talan mikor jovok vissza tokyoba marc 25-en talan idoben leszek 8) es remeljuk addig meggondolja magat :roll: Vegulis ilyen lombik es inszem keressel most fordultam eloszor hozza :oops: Beszelni beszelgettunk mar rola meg mi meg hogy meg miert...de nem alltam meg sose el,hogy en ezt akarom :oops: :oops: Csak,hogy ezt meg ezt mondta a doki :roll: Szal nagy lepes ez es neki sem egyszeru...lesz 2honapja elgondolkodni az egeszen mert a petik lefagyasztasara akkor is elmegyek mikor visszajottem hisz azt mondta is es nem hagyom ki :evil: Aztan a szukaval is kell beszeljen es remelem tud hatni ra...mert emberem konkretan csak azt hallja amit en mondok....na de majd odaultetem a szakorvos el...ez a no ugyis olyan negativ mindenaron azt akarja legyen lombik :lol: Remelem apara tud hatni :roll:

De azert mar jobb a hangulatom :wink: Es koszonom csajok,hogy nem nyomattatok nekem itt a hulye dumat hanem mindenki azt irta amit erzett :wink: Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Örülök, hogy már jobban van a kicsi szíved! És talán az a 2 hónap meg valóban kell! Pláne mikor egyedül lesz otthon, mert te itthon leszel akkor lehet átértékeli az egészet! Lehet mire hazamész hatalmas virágcsokorral vár a reptéren és egy papirral amire a Ti időpontotok van írva! De az is lehet, hogy ebből semmi nem lesz! Én azt mondom nyugodj meg és most hagyd egy kicsit a vízet, met most lehet annyira kavartad meg amennyire pont kell pont jó időben! Szal lehet már csak az esküvőt kéne porciozni! Mi lenne, ha mikor kivisz majd a reptérre akkor elköszönésnél annyit mondanál neki, hogy mi lenne drágám, ha hazajönnök és itt a reptéren egy jegyürüvel várnál?? Én lehet átgondolnám ezt a helyedben és lehet megtenném! Probáld meg igy nyomást gyakorolni rá! Szurkolok nektek ezerrel!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi! Mit ebédelsz??? :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Bocsi nem allt szandekomban megoriteni :oops: Oke utana mar lattam a masik az a parizsi valami :lol: Rendben benne vgyok mar en is teljesen megeheztem ra :x :? :lol: Kemenyekhez nem ertek :oops: Pendinek meg nem is olyan rossz az otlete :roll: sosem lehet tudni :wink: soha ne mond,hogy soha :lol: Nem tom,hogy hogy nem ismerem ezt acsokit :roll: :oops: Rantotthusi nyami-nyami 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Meg van bocsizva! Nem történt semmi csak annyi, hogy alig várom, hogy apa hazajöjjön és menjünk a közértbe! Mondjuk Tibit bizti nem enged venni, mert az 1 egész tábla mi olyan fini, hogy sajna nem tudok mértéket tartani belöle! Szal beérem egy melbával is! Mondjuk furi, hogy nem is mered ezt a csokit! Nem lehet, hogy ettél csak nem emlékszel rá??
Rántott husi! Kérsz?? Küldjek??nyami én is szeretem pláne kovi ubival! huuu! Asszem tényleg megyek fözni!
Tényleg apácska még nem ért haza???
Jó sokáig mitinggel!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Ari vgy de nem visz ki a repterre es nem is fog varni :lol: :lol: :lol: mert hetkoznap megyek akkor meg o melozik :wink: bar mondta menjek hetvegen vgy jojjek hetvegen de nem kell kijojjon meg en igy szamoltam ki...szal nekem ez igy jon ki 4hetre meg hogy 25-ere erjek vissza 2.evfordulonkra 8) Az meg,hogy az en szambol ilyen kijojjon?!?!?!?aaaaaaaaah lehetetlenseg en oroszlan vgyok harcos tipus nem hunyaszkodom meg....lesz leanykeres meg iden ezt mar most megigerhetem....majd adok en neki olyan nyomast :lol: :lol: :lol:

A vizet meg ugy ahogy mondod jol megkevertem 8) Es jol jon,hogy megyek haza...en mar nem hozom fel a temat....had higgye o gyozott :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci
Te kismamik gyongye apacska mar 3/4 8kor itthon volt :wink: a csokor tulippal 8) es itthonrol volt a konferenciabeszelgetes ami minden hetfon 10kor van telon x orszag kozott 8)

Lehet,hogy ismerem ezt a csokit :?: :shock: Most jobban megneztem ez retro csoki :?: mert akkor ismerem 8) de kiskorom ota nem ettem :shock:

rantott husit soxor csinalok en is mert imadom brokkolival 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


jah meg egy kis segitseg este 3/4 8 az otthon 3/4 12 8)
es ugye sms-ben aszt irta nem jon este 11nel elobb haza 8) :wink: de hazajott :wink: :P

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jajj itt vagyok, csak belemerültem a majoghba. :)

Nócika
Az előző tulajnak túró a fülébe. Igazán megcsináhatta volna rendesen.
A rántott husi nagyon fini, de én most olyat nem ehetek. Tudod a diéta.
Ma fehérje nap van,és a neten néztünk ki egy receptet. csirkemell, tojásban, sajtban megforgatva, tepsibe rakva leöntve tejszínnel. Nagyon finom lett. Csak a köret az hiányzott hozzá. De ez van. Holnap keményítő nap lesz, és gombás rizotto lesz. Utána mákos tészta, és végül csütörtökön gyümölcsnap. És ez így ismétlődik 4 naponta. Olyan jó kis recepteket találtam a neten. Direkt ilyen szétválogatós diétára.


Drága Bridget!
Megértem én, de ha sírni kellett volna, akkor sírni kell. Hidd el, nem zavart volna, csak az, hogy nem tudlak megölelni,é segy kis erőt önteni beléd. csak ez lett volna a rossz. Nekem sírahttál volna nyugodtan. A könnyek azok úgyis megkönnyebbítenek.
Azért örülök, hogy jobban vagy. :)
Pont jó is lesz,hogy jössz haza. Legalább megint kikapcsolsz egy kicsit. Rád fog férni egy kis anyai ölelés. :)
[quote]e írta:sz leanykeres meg iden ezt mar most megigerhetem....majd adok en neki olyan nyomast

na azért! :) Mert különben megcincáljuk látatlanban annak a legénynek a fülét! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Bridget! Irtad, hogy láttál fenn vagyok, de nem írtam. Az a baj, hogy
- vagy nem bírom végigolvasni, ezért el se jutok az írásig
- olvasok, de alszik mellettem a Lilla és a klimpírozással felébresztem (mivel nagyon gyorsan is írok, mert gépírónő is vagyok)
- olvasok, de a kezemben fogok, így meg ugye nem megy (mondjuk úgy éjjel 11 fele, amikor még esze ágában sincs elaludni)
- elkezdek írni, aztán megint mennem kell.

Szóval itt vagyok és olvaslak benneteket nagyjából képben vagyok.

Sajnálom, hogy a párod ilyen nehézfejű, jó lenne, ha már eldöntené mit akar. Nem értem azt, hogy tudja, bármikor jöhetne a gyerek, mert nem tesz ellene semmit, (nem védekeztek)de ezenkívül semmi pluszra nem hajlandó (inszem, lombik) NEM ÉRTEM!!!! Vagy szerinte csak az a gyerek "kell" vagy "jó" aki spontán fogant??? Vagy "reménykedik", hogy elhúzhatja így a dolgot, de téged is megtart ezzel?
Bocsi, de ezt egy tulipáncsokor sem oldja meg, csak egy kicsit abbamarad a téma, kicsit megnyugszol és reménykedsz tovább.
De persze én drukkolok! Vidd el az orvoshoz, jobb lenne, ha egyedül beszélne vele, te ne légy ott, hátha ővele megossza a gondjait, félelmeit (ha esetleg ilyen lenne)

Puszi neked és drukkolok! Aztán nemsokára meg jössz haza???? Gondolom már nagyon várod.

Nócika! Irtad, hogy a cickód érzékeny. Hát elárulom neked hogy ez így marad a szoptatás végéig. Az én cicimre már néhány hetes terhesen kikerült a "mindent a szemnek, semmit a kéznek" tábla, és ez tart most is. Már attól elindul a tejem, ha megölel.
Az eresedés az jó, mert beindulnak a tejcsatornák, tejmirigyek, elkezdenek fejlődni, hogy tudj szoptatni. A véren keresztül választódnak ki a vitaminok a tejbe, felveszik a vérből a mirigyek és hozzáadnak egy kis folyadékot, aztán kész az anyatej.

Kitty hallom töröltette magát. Mint Szöszke, eltűnt.

Kuzsanna! Drukkolok! Tudod miért!!!

Pendike! Olyan kajákat főztök, hogy állandóan ehetnékem van. Csak időm nincs megcsinálni. Remélem jól vagytok ti is!

Rólunk: A betegség nem akar bennünket elkerülni. Lilla 2 hete beteg, első köhögésre vittem orvoshoz, 6 nap antibiotikum után egyre rosszabb lett, a kúra után egy héttel (ma), vittem orvoshoz és elküldött tüdőröntgenre olyan csúnyán köhög. Szerencsére nincs tüdőgyuszi, most adott hörgőtágító kupot, csütörtökön újra meghallgatja. Ja és tegnap óta lázas és nem tud szopni rendesen, mert elfárad, hörög, nem kap levegőt, tejem meg fog. Délután 2 órát álmában szoptattam, hogy egyen.
Azt nem ecsetelem milyen éjszakáink vannak. Rosszak. Tegnap éjjel fél 2-kor aludtunk el, fél óra múlva felébred, alig bírtam felkelni. Eőrködnöm kellett. Szóval nem sokat alszok mostanában.

Megyek lázat mérni, mert az előbb már majdnem elérte a kritikus pontot és kupot kell adnom.

Puszi: Kati
ui: Ja és apjával hidegháború van, nem beszélünk csak a legfontosabbakat. Idegeink felmondták a szolgálatot, és ilyenkor van ez...

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Szia Kati!

Sajnálattal olvasom, hogy háború van otthon. Remélem csak múló állapot, és gyorsan túl lesztek a nehéz időkön.
Még mindig betegek vagytok?
Majdcsak meggyógyul Lilla is, és végre rendbe jöttök minden téren.
Nincs segítséged? Neked is aludni kellene, mert így sokkal nehezebb.
Mi köszi, jól vagyunk.

Vigyázzatok magatokra!

Kép

Lányok!
elküldtem priviben az iwiw levelezést Kittyvel. Leírta, hogy miért ment el.
Vendég
 


Sziasztok!

Végre itthon vagyok. NAgyon fárad vagyok.

Pendi!
Köszike, hogy elküldted.

Kitty!
Sajnálom, hogy nem jöttek össze a terveid :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Várunk vissza sok szeretettel.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Nagyon édi a mai babóca is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MArha jól néz ki ez a Melba szelet.... ezer éve nem ettem már.

Nócika!
Gratu a 11. héthez!!!!!!

KAta!
NAgyon sajnálom,hogy hidegháború van nálatok.... remélem, hamarosan lenyugszanak a kedélyek :!: :!: :!: :!: :!:
Ismét jobbulást nektek :idea: :idea: :idea: :idea:
És köszi a szurkot :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kata
Tudom,hogy nem tudsz irni mindig ne is azert irtam :wink: Csak,hogy lattalak 8) Apat senki nem erti de sajna o ilyen japan felfogasu kicsit az meg nekunk teljesen erthetetlen :? Konkretan nem allitja,hogy akar gyereket es nem is tesz erte de belemjon...es hat ha becsuszik akkor ok es mar a nyomas is megvan....mas a felfogasa semmi baja nincs a csinalt gyerekkel(inszem,lobik) csak akkor nem lehet azst mondani a haveroknak hogy becsuszott...vgy hogy igy alakult... :roll:
A virag pedig nagy gesztus tole :!: :!: :!: Es oszinte :!: Soha semmilyen veszekedes utan nem hozott nekem viragot :!: :!: :!: ezzel sosem kompenzalna az elozo estet :wink: O nem olyan :idea:

Ti meg mostmar gyogyuljatok meg mert ez mar ngyon sok a betegsegbol :shock: Hideghaborut meg kerjuk befejezni :!: Mi tortent :? :?:

Pendi
En is orulok,hogy megyek vegre haza :roll: jot fog tenni o is kicsit elgondolkodhat a dolgain :twisted: Sirni meg nem szeretek masoknak :oops: en nem szeretem kimutatni :roll: :oops: De azert koszi :) Es sok szerencset a fogyokurahoz 8) Micsoda kajak :shock: Hol talalsz te ilyeneket :?: Kerjuk kozzetenni a kajos forumon is :twisted: :lol:

Zsu
Izgulsz mar :?: :roll: Melba szeletet mindenki eszik majd ha hazamegyek :lol: Minden kesz otthon? :roll: A babat muszaly voltam berakni ha mar laptetot csiptem 8) :twisted: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kitty
En is sajnalom de teljesen megertelek...igy is rossz latni,hogy masoknak sikerul(NOCI nem am magadra veszed :twisted: )az atlagrl beszelve mert azert en is olvasok am par topikot :roll: Nemhogy meg majd csak 2ev mulva kezdessze :? Szal totalisan megertelek :? Sok sikert munka ugyben es ha elobb babasodsz azert gyere es meseld el nekunk is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


nem akarok am ngyon politikazni de ez marha jo :lol:

Pozitív gondolodás 2009-ben is...
Elbocsátások: Legalább hétköznap is tudunk találkozni a haverokkal. Több idő lesz a családra is.
Éhezés: Legalább ledobunk egy pár felesleges kilót.
Nem lesz új autód: Legalább járhatunk veterán autó találkozókra.
Nem lesz lakásod: Megint összejön a nagy család nagyszülők, szülök, gyerekek.
Nem lesz új ruha: Retro a divat.
Nem telik gyógyszerre: A legtöbb gyógyszernek úgyis több a káros mellékhatása, mint amennyi a gyógyhatása.
Nem tudod kifizetni a fűtést: Nem baj, mert a gázfűtés úgyis csak szennyezné a környezetet.
Nem tudod kifizetni a villanyszámlát: Nem baj, mert úgyis kevés gyerek született az utóbbi években. A sötétség talán segít egy kicsit.
Nem tudod kifizetni a vízszámlát: Nem baj, mert úgyis túl sok szennyvíz keletkezik.
Tönkremennek a vidéki földművelők és állattenyésztők: Nem baj, mert így több külföldi génkezelt húst, melaminnal mérgezett tejterméket, és egyéb silány minőségű élelmiszert ehetünk.
Bezárják az iskolákat: Legalább a diákok nem verik meg a tanárokat.
Nem szavazta meg az MSZP és az SZDSZ a miniszterek, államtitkárok és az állami cégek vezetőinek több milliós fizetésének felére csökkentését, cserébe viszont növelik az adókat (de csak a kis és középvállalkozóknak, a multiknak NEM), és csökkentik a rászorulók támogatását: Nem baj, mert ebben a koldus országban legalább ők jól élnek...

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kerem az elozo hozzaszolasom vicckent felfogni...es a politikai miertjet nem kommentelni :wink: En nem is ertek hozza :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!

Esik az eső :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Egész éjszaka esett :? :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Viccek: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megreggeliztem és felfordult a gyomrom :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jó reggelt!

Zsu
Szívesen a híreket Kittyről. Remélem majd egyszer visszajön hozzánk.
Érted meddig kell izgulni? Mikor tesztelsz? Pénteken? Annyira izgi.

Bridget
Szia Drága! Hogy vagy? remélem már jól.
A viccek jók, és tényleg nem is tehetünk másként, mint viccnek nézzük. Nálatok érezhető egyébként a világválság?
a kajákat a 90naposdieta.lap.hu-n találtam. Külön van szedve a napok szerint. Vannak a mindmegette.hu-n is.De beírom a kajásba is. :)
Vendég
 


Pendi!
Pénteken tesztelek majd csak.... remélem, kibírom addig :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


szia Szívem!
Gondolom jócskán izgulsz! Én nagyon szorítok!!!!!!! Kezem lábam csuriban!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Kööööööööööööööööööööööööööszi.......
Ne is mondd :? :? :? :? :? :? :? :?
Most örülök igazán, hogy dolgozom, és nem magammal foglalkozom legalább :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Az egyik ismerősöm tegnap mondta el, hogy 15 hetes terhes.

örülök, de szomorú is vagyok.... még egy, aki hamarabb, mint én :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


No én mentem dódozni!!!

Csudiszép napot mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendi
Okes majd megkuksizom mert sosem tom mit fozzek :? Maramikor fozok :oops: A valsag haat azert persze merthat ez vilagvalsag nem csak 1foldreszre kiterjedt...amcsiban pl nagy gazok vannak :roll: itt a kulfoldi dolgozokat rugtak ki..azaz a kulfoldo cegek kulfoldi dolgozoit :roll: A japo cegek nem rugdosnak csak ugy ki...na meg a japo ceg az maas :wink: Bar ahogy en tom eloszor iden a toyotanak is csokkent a forgalma es most nem akarok hulyeseget irni de most vgy -ban vannak iden vgy nincs nyereseg...majd megkerdem apat mer nem ngyon figyelek mikor beszelik ezeket :lol: :lol: Az eso meg had essen majd mikor megyek akkor meg ho fog :shock: :lol: Legalabbis remelem 8)

Zsu
en is szoritok am 8) En tuti nem birnam a tesztelest es minden nap nyomatnam :roll: :oops: Azert ha losz nyugodtan mond el nekunk...nem mondjuk el senkinek :oops: :lol: :lol: 8)
Kép

Mi meg lehet megyunk sielni :shock: Hong kongi barinom emlitette,hogy dragam igent mondott :shock: uzenek neki....mondom neki az nem zavar,hogy megyek haza 23-an hetfon ez meg 21-22 vgy 20-22ig van es akkor a pakolas meg kitudja nem igazan akarom nyakam torni utazas elott :roll: :? :oops: Aszongya b@sszus el is felejtettem :shock: :twisted: Ugyhogy aszonta akkor lemondja de ahogy nekem jo :roll: Mondom majd hazajossz es megbeszeljuk en nem tok ilyen ugyben 1perc alatt donteni...na meg nem akarom megint az legyen a Bridget nem akar jonni..marmint a haveroktol :roll: Szerintetek menjek? :roll:

Aztan voltam ma vissza a dilidokinal...marad az altato de felezve mert mondtam tul sokat alszom tole :lol: :oops: :lol: :oops: :oops: a nappali bogyora meg monmdtam nincs szuksegem :wink:

Aztan voltam a torok dokinal mert mar tok reg ota faj a torkom mikor nyelek :x Hat kiderult,hogy a mandulam az :shock: torkomnak semmi baja...es aszonta a torokdoki...hogy amikor gaz van ugye a testben ez a mandula megduzzad es azert faj mikor nyelek :shock: :roll: Faca...katma ra valami kinai gyogylehelletet :lol: :lol: :lol: Gargalizani es utana lenyelni :shock: ilyet :?

Aztan hazafele bementem egy lab detoxra 8) es aztan egy lab masszazsra az oromba meg oxigen jott :shock: Kenyeztettem magam 8) Utana vettem kajot haza csinaltam levest meg husi musitMost ettem es varom apat :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Vidéki hangosbemondót vesznek fel az egyik nagy pályaudvarra. Az egyik alkalommal azt mondja:
- Falhívjuk kadvas utasaink figyalmét, hogy az "A" vágánynál vigyázzanak, mart vonat halad karasztül.
A vonat keresztül halad: 3 halott!
Következő alkalom:
- Falhívjuk kadvas utasaink figyalmét, hogy az "A" vágánynál vigyázzanak, mart vonat halad karasztül.
A vonat keresztül halad: 5 halott!
Másnap:
- Falhívjuk kadvas utasaink figyalmét, hogy az "A" mint ALAMÉR vágánynál vigyázzanak, mart vonat halad karasztül...... :shock:

***

Az egér összeházasodik az elefánttal, de a nászéjszaka előtt közvetlenül az elefánt szívrohamban meghal. Mire az egérke így szól:
- Na, cseszd meg, még egy jót se dugtunk, most meg életem végéig áshatom a sírodat! :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu
elhiszem, hogy egyik szemeddel örülsz, másikkal sírsz, ha valaki babás melletted. De eljön majd a te időd is, ne aggódj!

Bridget
Tényleg, mire jössz, addigra már jó lesz az idő. :)
a párod nem emlékezett, hogy mikor jössz? Lehet, hogy sok a dolga. Neked kell tudni, hogy hogyan tudod bepasszintani a túrát. De mindenesetre beszéljétek meg pároddal, mert nehogy nézeteltéréssel indulj haza.
MÉg nem is hallottam olyat, hogy valami gyógyival gargalizálni kell, aztán meg lenyelni. De ha így kell, hát így kell. Csináld úgy,és mostmár gyógyulj meg!

Én nem sokat voltam ma, de úgy elment az idő. Főztem, ettünk, kicsit lazítottunk, aztán meg jött barinőm. Utána meg elmentünk a városba, nem rég értünk haza. apa meg este dolgozni. Nem fogom látni, csak pénteken reggel, mert én holnap, ő meg csütörtökön 24 órázik. ez a hosszú házasság titka. :)
Megfájdult a fejem, megjött piri. Nemsokára elmegyek vacsizni, zuhizni.
Ma már nem biztos, hogy jövök.
Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Bridg!
Jó a dilemma.... én sem tudnék dönteni egy ilyen dologban pikk pakk.... szóval jól gondold át.... ha át tudod tenni a repjegyedet és párod nagyon szeretne menni,akkor esetleg érdemes lenne elgondolkodni a sielésen :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Örülök, hogy felezve lett az altatód :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kényeztetés: Szuper :lol: :lol: :lol: :lol:

Torokfájás, mandulagyuszi: monnyon leeeeeeeee :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Viccek: júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Bocsánat nem voltam nagyon aktív tegnap és ma sem.
Nagyon megvagyok fázva. Köhögök bár néha már felszakad. És néha be is csurog a bugyiba annyira rám jön a köhögés. Ja és a kaja is kijött tegnap és ma meg a kávé. De ez nem babától van sajnos hisz a köhögés felrázza a gyomromat nagyon.

Bridget: Most ezt a beszélgetést olvastam hát felnőhetne már a drágád az apa szerepre. Bár az is igaz , hogy minden poasi akkor érik meg rá mikor már ott is van a kezében.
Nehéz dolgod van nagyon. Én azt mondom küzdj tovább hisz ha virágot is vissz azért tudja , hogy megbántott Téged.
Remélem megjön a jobbik esze.


Zsu: mikor tesztelsz?


Pendi: Fránya piri
:evil:
Hú tényleg nem taliztok sokat a pároddal. Ez tényleg jó hosszú házasság :)
Azért ehez is hozzá kell szokni nem??


Nócika: Könyvet megkaptad??
Bár szerintem itt a Halásztelki posta nagyon lassú. De postán van már az a lényeg:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!

Pénteken legkorábban.
Mihamarabbi jobbulást!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Képzeljétek, kiakasztottam apát: ma már ott tartottam a csípős szósszal, hogy majdnem kiskanalat hoztam hozzá. Apa meg csak nézett így: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ja nem is, hanem így: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép

pendi
a kep neked gyuminapra 8) :wink: vgy nem ma van :shock: Piri meg monnyon le :!: :evil: :evil: :evil: Azert en szeretnem ha lenne ho na de csak modjaval mert nem szeretnek csuszos utakat :lol: Hat hirtelen kiment a fejebol mert 25-en akartam menni es tudta de az tele volt es 24-en meg nincs jarat ezert a 23 maradt :roll: Csorkiam :? Persze,hogy megbeszeljuk de o megerti ha nem akarok menni mert vasarnap jonnenk haza penteken mennenk...en nekem meg hetfon megy a gep :shock: Meg tenyleg ne adj isten pont most tortenik velem valami :? Hat ez a konai gyogylehellet gondolhatod :? :roll: de azert szedem majd meglatjuk :roll: Hat az ilyen napokat ki is kell hasznalnod amikor mindketten otthon vgytok :wink: Igazolt a hianyzasod :lol: Fejfajas is monnyon le :evil: :evil: :evil:


ZSu
Hat en sem tok donteni...eleve mar tiszta transzban leszek hazautazasom elott es akkor meg menjek 2napos siturara :shock: :roll: Ngyon nem fer a fogam hozzaes akkor hulla faradtan izomlazasan hazajonni...masnap meg repter :? Meg talan kettesben kene tolteni az uccso hetveget de o viszont szeret sielni es multkor pont aze nem mentunk mert csak 1napra mentek :roll: Na most legy okos domokos :? :idea: Repjegy attetetes +25ezer :? es most irattam at 23-ara 1hete...azaz mar alapbol 25ezret rafizetek szal az kilove :roll:
Mi tortent a csipos kajaval? :shock: Nem veszem a lapot :oops: Izlett es vittel kiskanalat kikanalazni? :shock: Szuper a gorbid 8)


Csucsu
Hat igen nem sokat jottel :roll: en hianyollak ngyon....foleg,hogy most porog a topik :? Meg midig nem mentel dokkerhez? :twisted: Ne idegelj...ez mar nem jo,hogy ennyi napja semmi valtozas na es meg a kaja is visszajon meg bemegy a pipi :shock: Marha kellemetlen lehet....me nem mesz le a dokkerhez? :roll: Remelem Szabina nem kapta el :!:


Noci
Hun vgy ma? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt mindekinek!!!!

Még mindig esik :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Baromira jól néz ki ez a gyümis kosár :!: :!: :!: :!: :!:
Csípős: még a jobban borsos ételt sem szeretem, most meg a taco mártogatóst, amit eddig csak úgy ettem, hogy a csipcs csücskét beledugtam, most meg kiskanálnyit teszek rá.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Neked is szep reggelt vgyis mostmar napot 8) Igen jol nez ki es olyan reg raktam be :arrow: aztan meg Pendi pont errol is beszelt :lol:
Ahaaaa most mar ertem a csipos sztorit 8) Ma melozol? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Naná... de csak egyre megyek és hétig leszek.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na most megint kiakadtam egy kicsit :shock: Sztory:
Mikor kijottem vissza japoba 2007.marciusaban mikor is mar veget jartuk az exemmel...iwiw-en talaltam egy regi ismerost meg 13-14evesen voltam bele szerelems talan :oops: Na mar,hogy egymasra talaltunk...kezdtunk gerjedni egymasra... :oops: es beteljesedni latszott a 13-14eves koromban dedelgetett alom :idea: nem elso szerelem vgy ilyesmi de tudjatok akkor hogy van ez :lol: :oops: Na szal cseteltunk minden reggel marmint nekem reggel es mar alig varta,hogy menjek haza de en persze egy hete volyam akkor meg csak kint... :arrow: aztan ugye randiztam a mostani parommal 8) akkor nem alltak tul fenyesen a dolgok...a magyar fiuval meg tovabbra is cseteltunk..persze elmondtam neki mi a dorges...de bizott benne ebbol nem lesz semmi hisz meg csak most szakitottam a volegenyemmel. :roll: Beszelgettunk sokat es mar ott tartottunk,hogy akar el is venne felesegul...meg gyerek is johetne de persze azert szemelyesen is kell taliznunk mert igy kameran keresztul :roll: Mar majdnem kijott hozzam mert nem birt varni otthon :lol: A lenyeg mar teljesen kesz voltam es ngyon vagytam haza...de kozben itt volt embor aki miatt meg megtovabb maradtam :roll: vegul agusztusban azaz 5honap tartozkodas utan hazajutottam...es talalkoztunk :roll:

Sajna en mar erzelmeket taplaltam emborom irant igy hiaba fortyogott a levego meg egy csokig sem jutottunk...na hozzateszem nem rajta mult!de buszke vgyok ra,hogy nem-et tudtam egy csokra is mondani :wink: Annak a fiunak akkoriban volt egy barinoje aki fiatal volt alandoan feltekeny es mindig veszekedtek :roll: Nekem mondta hagyjak itt csapott papot mindent de hat addigra ember lett...es sajna neki nemet mondtam tobbet ne is taliztunk mert nem lattam ertelmet :roll: Szal ez volt 2007 agusztus....aztan nem sokat beszeltunk talan haragudott is...na meg a feltekeny barinoje is megtudta,hogy cseteltunk...na most ugye masfel ev telt el azota :idea: iwiw-en mondom ranezek mar van-e uj fotoja....raklikkelek es ott van az adatlapjan,hogy hazas :shock: nezem a fotokat...ott az eskuvoi kep :shock: alabb eggyel meg egy egesz album cime:a mi fiunk :shock: :? mar 1honapos babaja van es elvette azt a lanyt :roll:

Jo-jo nem bantam meg persze mert en imadom az en kis emberkemet :) Csak maga a tudat,hogy en is lehetnek ott :roll: meg,hogy a csajt elvette es babajuk is lett igy sitty sutty masfel ev alatt :shock: hat igen kerem ilyenkor kicsit kiakad az ora :roll:

De nem vgyok depis csak gondoltam elmeselem :wink:

Az en eskuvom jovore lesz :twisted: szulni es 2010ben szandekozom :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mos nezem a volt szomszedunknak is most szuletett baboja :shock: keeesz vgyok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: valamiért igy alakult és mindig úgy jó ahogy van. meglátod te igy leszel boldog . Lesz esküvő és baba is. Hidd el :)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu
Tudoooom irtam is,hogy nem is azert mondom :roll: csak tod mikor korulotted valakiknek babaja lesz mar az is hogy esik...nemhogy egy egbol villamcsapaskent eskuvo es baba is es ilyen szituban :roll:

Tudom,hogy lesz es bocsi,hogy ennyit nyavajgok mar tuti unalmas vgyok a sztorijaimmal :? de nektek legalabb jol esik kijonni....es most nem depizek csak sokkolt :? :roll:

Amugy veled mi van :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu! :)

Gyanús babásak a tüneteid....... :wink:
Nagyon bízom benne, hogy ez az inszem sikeres lesz, az is lehet, hogy dupla emberke lapul a pocidban :) Sziasztok! :)

Kitty hova tűnt?Én lemaradtam :?

Csucsu! Jobbulást Neked! :)

Pendi!
Szia! :) Te hogy állsz most babaprojekt-ügyileg?

Bridg! :)
Hát, elég érdekes a sztori, amit írtál, anno én is voltam hasonló cipőben :wink:
Tudom, hogy kicsit fájó és bosszantó ez a dolog, de sosem tudhatod, mi miért alakul így vagy úgy...eljön majd a te időd is, csak a párod lehetne egy kicsit empatikusabb és jobban is kellene akarnia ezt az egész babadolgot.
de hát még ráérsz, te fiatalabb vagy mint én, látod én is csak most szültem 33 éves fejjel :) és mennyi mindenen mentem már keresztül :?
Egy kép a Manómról :)

Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?