Új privát üzeneted érkezett!

dobok pár képet, majd holnap próbálok írni is.

[törölt kép]

img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1233077111.7335.jpg[/img]


[törölt kép]
vovanda
 
 


Hali!

Vanda! Gyönyörűek vagytok!

Lois! Muti a kocsit! (szerintem én lemaradtam)

Mó! Hajrá 35. hét!

Mindenkinek pocaksimi.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Vandus!
Mennyi hajatok van! Édesek a picik!
szöcske
 
 

 
 

Vanda!
Nagyon bájos kép, mind nagyon szépek vagytok!!! :)

Hanna!
Sőt, én kis mohó, még a bútort is kinéztem.... :oops:

Ez a kocsi:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=47

De valószínűbb, hogy ebből csak a sportot veszem meg.

Ez meg a kölök "budoárja":

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=47

Ez a pelenkázó, a szekrény meg az ágy csak a pici képen van rajta, ahol pirosnak látszódik a narancs, meg neon zöldnek a pasztell zöld :shock: De a valódi színek a pelenkázón látszanak.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Vanda :P
Nagyon szépek vagytok!
Pasi is veletek alszik?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Köszi mindenkinek!

Fanni!
A kép tegnap délelőtt készült, a babák kicsit beköltöztek a mi ágyunkba, felváltva nyöszörögtek, mi megfáradtak voltunk, úgyhogy kicsit velünk szundiztak. Amúgy alapjáraton a saját ágyukban alszanak, na nem mintha idegenkednénk az együtt alvástól, Manó néha a mai napig átköltözik.
vovanda
 
 


Sziasztok!
Vanda,nagyon helyesek vagytok :D
Lois,nagyon szép a kocsi(az ára is :shock: )...és jónak találtad?
Skrisz,bocsi,azt hittem csak elírtad :lol:
Nikó,mi volt az uhun?Vagy csak lemaradtam róla? :roll:
Vendég
 


Jó reggelt!

Lois! Nagyon szuper a babakocsi.
A bútor pedig mesés.
Olyan jó ilyeneket nézegetni. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Manók esznek-alszanak-nyekeregnek, és szépen híznak. Dani 2650 gramm, Ráka 2360 gramm.
A nyekergést "természetesen" váltott műszakban produkálják, legalábbis éjszaka. Nappal néha duettben is üvöltenek. Dani elég hasfájós, sokat kucorog és nyög, Réka szerencsére ezt ritkán prezentálja.

Hanna!
Milyen a babás élet? :lol:

Most szaladok tovább, pussz mindenkinek!
vovanda
 
 


Vanda! A világ legjobb dolga édesanyának lenni.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


A mai legjobb fotók:

[törölt kép]

[törölt kép]
vovanda
 
 


Vanda!
Irtó helyesek így a minik a nagytesóval, azóta is idilli a viszony??

Hanna!
Igen nagyon élvezem a keresgélést, nincsenek hülye babonáim, szóval, ha találok valami jót meg is veszem :roll:

Nyulasz!
Igen, szerintem szuper, pedig kekec vagyok. Kicsi, könnyű, jól irányítható.....mondjuk a mózest, meg a hordozót nem tanulmányoztam meg annyira, a sportrész kafa nagyon, meg az ára is tetszik.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois!
Eddig nem tört ki túl nagy katasztrófa, de szerintem lesz ez még így se. Most nagyon megkönnyíti a helyzetet, hogy az ikrek sokat alszanak, így fixen jut 1-2 óra Balura is, ami csak az övé. Bár tegnap én annyira nem kellettem, a párommal hancúrozott. :lol:
vovanda
 
 


sziasztok!

vagy megőrülök vagy megőrülök! :roll:
a munkahelyen a mai napon kellett nyilatkozni az adóbevallásomról, csak ezért bementem ebben a trutymák időben, erre mondják, hogy kiküldték postán... :evil: remek, csak miért nem dobtak erről egy e-mailt?
Na mindegy most már, ha már kimozdultam vettem új zuhanyfüggönyt :)

Vanda,
aranyosak vagytok! :)

Lois,
kicsit irígyellek :wink: , én (mi) semmit nem merünk, még egy kis zoknikát sem a 26-28. hétig bár ezt a dec.-i kórházasdi után születésigre módosítottuk :oops:
angel37
 
 


Sziasztok!

Vanda, tündéri a nagytesó a picikkel :)

Lois! Gyönyörű a bútor és a kocsi is jónak tűnik :) Nekünk is mondta mindenki, hogy jajaj, babona, de szerintem a 2. harmad ideális a nézelődésre. Most bele is őrülnék, ha még most kellene boltról boltra járni... szóval hajrá :)

Angel! Az a baj, hogy én mindent látni akartam, hogy pontosan milyen lesz (bútor, belevalók, ruhák, stb.) és a Páromra így is elég sokminden hárul. Ráadásul kb. 1 hónap múlva be kell feküdnöm, addigra mindennek meg kell lennie. Munkahely miatt nem érdemes megőrülni, most úgysem látod őket egy darabig :wink: pár hónap és megszületik az új Főnököd :wink:



Kép

 
 


Mó,
igazad van :) , csak nem hiányzik a fölösleges utazgatás, főleg bkv-val...

Persze, értelek, én is szeretnék mindent látni, de már kiegyeztem, hogy anyura+páromra fog hárulni... Az apasági nyilatkozatot viszont mindenképp el akarom intézni, nehogy én nevemen ragadjon a gyerek :roll: Kórházba fekvés nálam bármelyik nap már most várható :?
angel37
 
 


Vanda!
Ovit most hanyagoljátok?

Angel!
Sajnálom, hogy így kibabráltak veled, nekem sincs nagy mehetnékem, undi idő.. :? Gyakorlatilag még én sem vettem semmit, de a szándék megvan... egyelőre inkább a nagyobb dolgokat nézegetem csak, ruhácskákat (zoknit :wink: ) még nem. Szerintem az majd akkor jön rám, ha megtudjuk hogy kispasi vagy kiscsajszi.
Apasági nyilatkozat?? Az hogy zajlik? A terhesség alatt bármikor meg lehet csináltatni? Szívből kívánom, hogy a kórházasdi minél később jöjjön, de ha úgy lesz, azért életjeleket adsz majd??

Mó!

Én is így vagyok vele, most vagyok fitt, meg viszonylag energikus, miért később gyötörjem magam vele?? Na jó azért ez a nézelődés leginkább virtuálisan zajlott eddig, személyesen még csak a Brendonban voltam :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!
Rég nem artam megint :oops: , de olvasni szoktalak titeket. Egyszerűen azt mondják, ha otthon van az ember, akkor niztos unatkozik, én meg egyszerűen nem jutok a gép elé!

Vanda!
Nagyon szépek vagytok! :)

Hanna!
Én is már alig várom, hogy a voilágon a legjobb foglalkozását űzhessem. :) Az a múltkori kép az egyszerűen annyira gyönyörű, plakátra kellene tenni. :)

Angel!
Te régóta nem dolgozol? Van különösebb oka?

Lois!
Olyan aranyos, hogy már így belevetetted magad a babaholmik kinézésébe. Mi tavasszal festeni fogjuk a lakást, mert inkább most, mint amikor már itt a baba. Addig nem is nagyon nézelődök, de az a bababútor amit kinéztél egyszerűen meseszép. Lehet hogy én is kedvet kapok :wink:

Krisz, Lois!
Megcsináltattam a kombinált tesztet. Felhavom a figyelmet, akinek még kell, hogy az ÁEK-ban ingyen megcsinálták, valami akció van, de nem tudom bárki mehet-e, ugyanis nekem ott van a dokim. De megkérdezni érdemes.
Az eredményeim:
Kombinált tesztem eredménye:
Tarkóredő: 1mm
Down-kór kockázata: 1:44000
18-as triszóma ( Edwards-kór ) kockázata kevesebb, mint 1:50000
Azt hiszem ezek jó értékek, bár nem értek ehhez, annyit tudok, hogy a tarkóredőnek 3mm alatt kell lennie. :)

Puszika és boldog babavárást, jó babázást a kismamiknak!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


sziasztok!

Katerina,
ez igazán megnyugtató arány, gratu! :) (jesszus kb tízszerese az enyémnek :oops: ) Igen, a nyaki redő 3mm alatt jó! Több kórházban is csinálják ingyen, de nem akartam az eredményre 2 hetet várni, inkább pengettem az Istenhegyin :oops:

A decemberi vérzés+kórház óta fekszem, ami ugyan nem derült ki mitől volt, ettől függetlenül a mondjuk úgy kiszámíthatatlan erősségű méhszáj miatt fekszem.

Lois,
ma már jobb idő van (itt) :D

Lehet, hogy cska nekem tűnik túlbonyolítottnak, főleg, hogy az élettársit a közjegyző pikk-pakk kiállította...
Szóval apasági: először én külön nyilatkozatot teszek, hogy hajadon vagyok, utána mehetünk az anyakönyvvezetőhöz (időpontot kérni nem lehet, majd ahogy esik). Kell hozzá a szülés várható időpontja ill. a fogantatás vélt időpontja, de a terheskiskönyv nem jó :roll: , hiába van benne (nekem a védőnő hátulra beírta a lombikot is), és nem jó a kaális igazolás sem a beültiről. Szülészorvosnak kell igazolást adni minderről.

Ma megyek az afp-mért (remélem kész, épp két hete vették le), hétfőn lesz a "nagy" genetikai uh! :wink:

Vhogy majd jelzek, ha már befektettek - azé remélem elköszönni lesz időm előtte :roll: :wink:
angel37
 
 


Angel! Nekem sincs sok kedvem bkv-zni (főleg így, influenza időszakban), úgyhogy csak amit nagyon muszáj. Apasági dettó, már mondtam a páromnak, lehet, hogy mégis el kéne vennie, az egyszerűbb :) Ráadásul mi úgy tudtuk, hogy 90 napnál nem régebbi igazolás kell, most felvilágosítottak, hogy itt is 300 nap a szabály. Szerencsére már csak a végső kör van hátra... mindez a 21. században :)
Mondanám, hogy megírom a számomat, de legkésőbb 1 hónap múlva én is befekszem, szóval belőlem nem lenne jó híradós...

Lois! Én is virtuálisan nézelődtem, dobtam egy pár hátast az áraktól, aztán végülis a bababútor meglett elég hamar. (ja és még előtte, a 12. heti UH után 1-1 bodyt ünnepélyesen beszereztünk a gyerkőcöknek :oops: )

Katerina! Igen, ezek nagyon jó értékek :) Festéssel vigyázz, Te csak dirigálj! :)



Kép

 
 


Lois!
Jár oviba Manó, nem bírnék egyedül a hárommal. Ma itthon van, "szabin", de hétfőn megint megyünk. Majd ha a doki nénink szól, hogy nagyon ideért az influenza, itthon lesz egy darabig, nem akarom, hogy hazahozza az ikreknek.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Katerina! Ezek tök jó arányok, gratula!
Angel! Ha muszáj lesz bevonulnod, nyugodtan írj, szívesen híradózok...
Lois!Nagyon cuki az a bútor:),
Nézelődést-beszerzést mi -félre a babonával- korán kezdtük, (sok mindenben változtattam is, az eredeti elképzeléshez képest)jó volt, hogy aludtunk rá, 1-2-őt,) de most már lassan be akarom fejezni én is, nem esik olyan jól a boltokban való caplatás.Ami fura:shock:

Ha Kati jön, jó lenne, ha dobna egy táblát, van egy olyan sanda gyanúm, hogy jól "felcsúsztunk" a tetejére Móval, és Leoval...

Cupp Mindenkinek! :)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Vanda!
Pont ezért kérdeztem, unokahugim így született febr. elején, bátyó 3.5 éves ovis volt, és a tesóm is otthon kellett hogy tartsa vagy 2 hónapig, hogy ne hurcolásszon haza minden nyüvet. :?

Katerina!
Persze a festés az alap, meg nekem nagyon hosszú a listám, amit még meg akarok csináltatni nyárig. Minden amit "amúgy" is terveztem az vagy kész lesz a baba előtt vagy soha szerintem, mert utána tuti nem állunk már neki.
Persze egy csomó helyen csinálnak ingyen is kombinált tesztet, itt korábban meg is értekeztünk , -csak te keveset olvasol minket csélcsap leányzó :) -, én spec. a professzionális genetikai Uh miatt mentem az Istenhegyire, meg a gyorsaság miatt természetesen.
Ja és bejelentkeztem hozzájuk 18.-ik heti Uh-ra is :)

Angel!
Húú, ez ilyen komplikált?? Szívás. Akkor tényleg tempó, nehogy a te neveden maradjon a gyerkőc :wink:
Én is szívesen híradózok rólad, gépet nem tudsz majd bevinni magaddal ugye?? Melyik a célkórház?

Mó!

A házaspároknál is macerás, le kell kérni az anyakönyvi kivonatot, anno a tesómnak én rohangásztam utána, mert akkor és ott 30 napnál (!!) nem régebbi kellett, és ők 150 km-re laktak az esküvőjük helyszínétől :shock:

Viktu!
Köszönöm a potenciális bútorunk nevében :wink: (persze Mindenkinek), ..........
-na látom te is épp írtad a blogon ezt a 30 napot... :D- ....
Szóval:
mi az amit nagyon másképp terveztél és meggondoltál??
Nem akarok hülyeségeket venni, inkább okulnék másoktól!!!! :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Viktu!
Jó a lista is, már le is mentettem :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Angel :P
Én -is- szívesen hiradózok majd... de most még jópár hétig ne kelljen azért... jó? :wink:
Ne tessék lefelejteni a hét+napot a hozzászólások végéről!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok!

Hú, köszi a sok híradós felajánlást! :lol:
Kettőtök számát tudom! :wink:

Lois,
ugye? akkor nemcsak én látom, hogy kicsit túl van bonyolítva! :roll: A hajadonságit sztem jövő héten letudom, aztán 13-án, ha megyek a dokihoz, kérek igazolást és utána az anykönyvvezető, addig tán csak húzom szabadlábon! :wink: (bízom, hogy 24. hétig)
Volt eszemben, de a laptopot nem merném bevinni... :oops: Szt István v. Sote, gondolom nagyon kora esetén inkább a második.

Viktu,
sztem is már nagyon felül vagy! :wink:
Leo nem kb. Hannával haladt egyszerre? :oops:

Fanni :P
köszi a figyelmeztetést! :lol:

18+4

Ja: meglett az AFP-m 1,8. Alá meg oda van írva, hogy korrigált érték 1,79 :shock: ez minek? :shock:
Szal még nyugodtabban megyek a genetikai uh-ra! :)
angel37
 
 


Hali Csajok!


Lois! Nem is kell babonásnak lenni. :)
Tudod, mennyi felesleges dolgot fogsz venni. :)
Elcsábítanak az édes kis babacuccok.

Angel! Majd a 36. hét után mész te szülni. Annyi babaragacsot kaptál! Leo 10 héttel van mögöttem. Ő lesz a következő anyuka. :)
Bartika is megszült, a januári topicba ír.

Mutatok egy képet.
Levegőzés a teraszon: (bocs, telós kép)




Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna!
Nagyon aranyos Olivér! :D
Most olvastam a szüléstörténeted, szépen leírtad! Nekem is császár volt, és én is hasonlókat éreztem, mintha tépkedték volna ki belőlem a belső szerveimet, már kezdtem rosszul lenni, picit be is pánikoltam.

Vanda!
Szépek vagytok! :D [/img]

Kép

Kép
donika
 
 


Donika! Köszi.
Akkor nem csak én éreztem.
Én is rosszul lettem, rögtön hozták is oda Olivért, hogy puszilgassam.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Ezek szerint az én anesztes dokim extra ügyes volt? Nekem is mondták, hogy matatást, húzogatást esetleg érezhetek, de megmondom őszintén, én a világon semmit nem éreztem az egészből. A vége felé lett hányingerem, de azon is segítettek percek alatt.
vovanda
 
 


Vanda! Hát, nem tudom, min múlt. Én nem panaszkodom a dokira.
Nálam az idő sürgette őket.
A lényeg, hogy már másnap kutya bajom nem volt.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


sziasztok!

vandának, hannának: gratulálok :lol:

rakok táblát, szóljatok, ha vmit javítsak!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép


Kép


katica
katica30
 
 


Sziasztok

Hanna - Donika
nektek milyen érzéstelenítés volt?
Spinál vagy EDA?
nekem mind2x EDA volt, nekem annyit mondtak hogy annyit érezhetek majd mikor felülről nyomják lefelé a srácokat, de én semmit nem éreztem, vagyis csak annyit az elején, hogy miután felvágtak meleg folyadék öntött el alul, de amúgy az égvilágon tényleg semmit!
biztos nagyon rossz lehetett nektek :cry: .

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


én is mindent éreztem amit csinálnak, húznak-vonnak-nyomnak, de nem fájt csak nyomást éreztem.
Vendég
 


nekem spinál volt, semmit nem éreztem szerencsére (csak az orrom viszketett közben folyamatosan. :shock: :lol: )

Kép
katica_75
 
 


Csajok! Én nem fogom fel tragikusan. Nem érdekel, hogy nem kádban, labdán, bordásfalnál szültem... Ettől nem vagyunk kevesebbek, mégha sokan így is gondolják! Nem érdekel, hogy akkor kellemetlen volt... A legfontosabb, hogy a kisfiam egészséges.
Császár után 6 órával már menni kellett zuhanyozni... Szóval, tényleg nem tragikus.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


hanna30 írta:Csajok! Én nem fogom fel tragikusan. Nem érdekel, hogy nem kádban, labdán, bordásfalnál szültem... Ettől nem vagyunk kevesebbek, mégha sokan így is gondolják! Nem érdekel, hogy akkor kellemetlen volt... A legfontosabb, hogy a kisfiam egészséges.


egyetértek. amúgy én bordásfalas szülést meg ilyen nagyon alteros szülést nem is bírtam volna elképzelni.de megindokolni sem tudom, miért nem, csak.
És sztem sem tragikus, sőt, valószínűleg oka van, ha valakit császároznak, nyilván nem poénból vagy kényelmi szempontból (nyilván több orvosnál ez is közrejátszik, de nem általános) dönt egy doki a csaszi mellett.
ja és még egy előny, bár nincs más infóm, ezt csak inkább gondolom,hogy 6 hét után azért a szex sztem nem fáj annyira, hiszen nem szakadtunk, nem vartak stb, "szűz" terület maradt :lol:
Ja és nekem kellemetlen sem volt, éreztem a nyomást, mindig mondták épp mit csináltak és ennyi.
Vendég
 


Hanna :P
Helyes nagyon Olivér!

Én is éreztem a huzigálást, de fájdalmat egyáltalán nem éreztem. És nálam is, mint Hannánál fontos volt az időtényező, mert a hátamon alapban fulladtam...

Katica :P
Nem semmi hosszú ez a tábla már :shock: Az eleje szerintem lemaradt... Sokat nem számít, de majd a koromat lécci írd át 36-ra. Mondjuk lehet, hogy a sárga táblából akár a korokat ki is lehetne venni, mert utólag már szinte senki sem javíttat és a tábla elejeiek már jó ideje nem öregszenek :lol:
Ezt most jól megmondtam :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Katica!
Én is már 30 vagyok, vénülök, nincs mit tenni...

Császár: eszembe nemjutott, hogy sportból műtenének. És nem érzem magam kevesebbnek, max. bosszant, hogy sokkal nehezebben szedem össze magam. Viszont a babáknak így volt jó.

Hanna!
Cuki Olivér !!!
vovanda
 
 


Hunci! Fanni! Vanda! Köszi a megértést. :wink:
És köszi a dícséretet. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Katica, én is a 37-et töltöttem. :oops:

Angel, neked mennyi lett a down kór kockázati arány?

Pocaksimi mindenkinek!

skrisz72
 
 


Skrisz drága!
írtam neked privit!!!

Katica!
Kijavítod majd a táblát, hogy 2 lombik+egy fagyibabás beülti után lett a spontán babám? Csak azért akik nem ismernek, tudják hogyan is kerültem ide. :)
Köszi

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok

Katica30 engem is felraknál a táblázatra,
Az én orvosom Dr.Kovács Péter, 1.lombiknál sikerült, 32.hétben járok, kislány lesz Sára, április 1.-re várjuk( :),
Azt hogy miért kellett lombikot nem tudják igazából, utoljára lett egy spontán terheségem ( 3x volt már ) ami méhen kivüli lett és az egyik petevezetékem elveszítettem.

Egyenlőre ugynézki mi rendesen szülünk, de kitudja. Mondjuk nem semmi amit le írtok, nem is gondolotam hogy ennyire lehet érezni ezeket a dolgokat.
De szerintem eleget szenvedtünk, ezt is kibirjuk.....

Köszi
Liliána
lili&ana
 
 


Sziasztok! :P

Épp csak bekukk :P , remélem, Mindenki jól van itt is!!! :D

Ikres Kismamik!
Extra kérdésem lenne: ha én B nega vagyok, Apa AB pozitív, és esetlegesen ikrek jönnének ( :roll: :roll: :roll: ), kockázatot jelenthet-e ez a babákra? (mondjuk különböző a vércsoportjuk)
Jár Valaki hasonló cipőben?


Mindenkinek ölelés!!!
(Kat-mami, 1000 éve lógok egy privivel, :oops: holnap! :lol: )

tillidian
 
 


Sziasztok!

Megvolt a 18. heti genetikai UH, minden a legnagyobb rendben! :D :D
Kókuszka rendesen betöltötte a képernyőt! :lol:
Minden méret, minden kis szervecske okés, uh szerint is annyi idős vagyok, amennyinek számolom magam, gerincecske gyönyörűen zárt, nyúlszáj sincs, 6mm-s az orrocska! :D

Krisz,
négyzerörszázvalamennyi!

19+0
angel37
 
 


Angel, szuper! Gratulálok! :lol:
Én is alig várom a 18. hetit. Nagyon megnyugodnék, hogy rendben van a kicsi. Ezek szerint nekem van a legszánalmasabb kockázati eredményem... :oops: Jaj, úgy félek, nehogy valami baja legyen a babámnak... Már megint túlparázom az egészet. :oops:

skrisz72
 
 


Krisz,
köszi! :D mit ne mondjak, megnyugodtam én is! :wink:
Nem szánalmas az arányod egyálatlán, sajna 35 fölött az életkori kockázat meghúzza, de szerintem az számít a legkevésbé, tarkóredő, orrcsont, vv-k fontosabb! Nem lesz gond!
Kókusznak 2.2-s redője volt 12. héten, én kicsit ezen izéltem, mert mindenhol másfél mili körülieket láttam...
angel37
 
 


Till!
Ha negatív vagy és apa pozitív, akkor lehet RH összeférhetetlenség. Első terhességnél nem jelent problémát, ha jó a memóriám, szülés után meg a második terhességnél fogsz szurit kapni. Szólni kell terhesgondozáson, oda fognak rá figyelni és elmondják, mit csinálj. Nyugi, semmi bajotok nem lesz.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Angel! Mi Leoval voltunk 1 nap különbséggel, utánunk jött Viktu :) Grat a genetikai UH-hoz, ez is egy mérföldkő :D

Katica! Ha táblázol: hivatalos célidő 2009.04.10, nevek: Gréta és Gergő. Köszi!!

Hanna! Abszolút egyetértek a szülés mikéntjével kapcsolatban. Én azt mondtam az orvosnak, hogy felőlem a fülemen keresztül is kijöhetnek, csak egészségesek legyenek :)

Krisz! Nyugi, semmi szánalmas nincs az eredményedben. 1:500 alatt kellene aggódni (és még az se jelent tutit, az áprilisibabásban volt egy lány, 1:2xx-es aránnyal, chorionbiopszia lett végül, sík ideg volt, de a baba egészséges). Az UH sokkal fontosabb :)

Till! Vanda már válaszolt, még annyit tennék hozzá, hogy szerintem nincs extra teendő ikreknél sem.

Ma végre meglett az apasági nyilatkozat... nagyon bonyolult az élet :) :) :)



Kép

 
 


Köszönöm lányok, megnyugtattok!! Akkor várom a 18. heti genetikai UH-ot.

skrisz72
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: