Új privát üzeneted érkezett!

Látom ez a kakaós csiga meg aranygaluska nagyon bejön mindenkinek.Én nudlit csináltam múltkor, de annyira szeretjük hogy akár mindennap azt ennénk :wink:

Ügyesek vagytok, hogy már mindent megvettetek.Én most teszveszen szedtem össze pár cuccot.Szopis hálóing, cumisüveg még egy nagyon klassz kis babakocsit is sikerült összeszednem.

KépKép
harhaj
 
 


Harhaj!

Huha!!!akkor te is már teszvesz fan vagy!!!Lassan elvonóra kell küldeni a fél topicot :lol: :lol:

Én is csináltam volna vmit,de nincs itthon margarin...és az kéne mindegyikhez amit kiötlöttem és már bekészültem rá :roll: De van almáspite,igaz nem én sütöttem de jobb mint a semmi!
Most meg majonézes krumplisalit eszek,nyammmiii!

Iza ma megint bulizik....lassan mindent szétrug odabenn :roll:

annus11
 
 


Böbi
nem semmi a ruhamennyiség.
Meg is néztem a neten, van Milwaukee-ban is 3db Marshalls üzlet. Mondtam neki, hogy figyelje. Nemtom mennyi ideje lesz vásárolgatni. Azt mondta, hogy valami shopping centerbe bemegy, aztán meglátja. Ő a Marriott-ban fog ott megszállni, tök a belvárosban, ezek az üzletek meg kintebb vannak. Köszi a tippeket!
pumuklii
 
 

 
 

Na akkor tábli...bizti van pár dolog amit nem sikerült frissítenem,de légyszi szóljatok!!!!

Azt hiszem h a kérdőjelesek közül megint törlök párat,max ha megint errekeverednek akkor vsszateszem őket.Csak így bezavarnak :oops:

Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Anika!

Ha jól emlékszem te mondtad h írjam át a szülés várható időpontját!Csak nem találtam meg h mit is mondtál :oops: Leírnád megint az új dátumot?Kösszi

annus11
 
 


Én ma a C&A-ban (Árkád) vásároltam néhány olcsó, fiús 56-os bodyt (rövid- és hosszúujjút is). Ezek az első ruhák, amit Csongornak vettem. :) Vagyis nem én fizettem, hanem anyósom. Szóval vettük.
Én nem teszveszezek. Nem tudom, de én nem szeretek semmit megvenni, amit nem látok a saját szememmel. Ráadásul egy csomószor nem tudom, hogy akkor mennyi is lenne a szállítási költség, megéri-e úgyis megvenni. Most egy szál ruháért olyan feleslegesnek érzem a postára mászkálást. Inkább megvárom a bababörzét tavasszal és ott fogok vásárolni. Ott is lesznek olcsó ruhák, ráadásul még meg is nézhetem, foghatom és azonnal az enyém lehet. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Hát én teszveszen úgy vásárolok hogy azt is nézem hogy hol is van az áru.Pl. a szoptatós hálóing Kecskeméten van, ott van egyetemista ismerősöm aki elhozza ingyen.Szóval így megéri.A postai költségek elég magasak szóval ami olyan az nem éri meg.Hiába olcsó ha ráteszem apostaköltséget ugyanott vagyok mintha megvenném lennt a boltban.

KépKép
harhaj
 
 


teszveszen én úgy vásárolok, hogy ha lehet egy eladótól több cuccot megveszek és akkor a postaköltség is kb harmada, szóval, úgy csinálom, hogy megérje.

tinu a postás meg kihozza a csomagokat, eddigi vásárlásaimból csak egyért kellett elmennem a postára, mert 10 perc híján elkerültem a postakocsist :(

annus: Lara nekem is nagyon sokat mozgott ma, meg szinte egész nap ficánkol mostanában, de legalább éjszaka hagy aludni :)

picihencsó (bocs, ha rosszul írtam a neved): szóval nekem is néha vannak olyan érzéseim, hogy nem tudom, hogy az emésztésem, vagy a baba miatt érzek furcsa dolgokat, már a keményedések ben sem vagyok biztos, főleg, mikor egyoldalon érzem és olyankor olyan, mintha kidomborodna a kicsi háta :)

Nagylányom annyira aranyos, egyre többször odabújik hozzám, kezd megint olyan kis bújós lenni, mint kiskorában :)

Én még mindig kerülöm a cukros, lisztes dolgokat, úgyhogy sajnálom de hidegen hagy mostanában az aranygaluska, meg kakaós csiga meg mindenfajta édesség, főleg, ha élesztős is :)

Jó éjszakát mindenkinek!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


bocsi lemaradt két dolog:

harhaj én is néztem jó szopis hálóingeket a teszveszen, a színes-mintásakat, mondjuk kicsit sokallom érte a 3700,-Ft-ot :)

A corában lesz baba-mama hetek febr 5-11-ig talán, most nincs nálam az újság, kár, hogy nincs most itt frankoneanita, mert vannak benne olyan babakocsik, amiket ő szeretne, hordozósok :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ja egyébként én is sokat függök a teszveszen... 8)

Igyekszem helyi eladótól venni a dolgokat, mert így megspórolható a postaköltség, sőt olyat is szoktam csinálni, ha túl soknak tartom az árat, és ha senki sem licitált rá, hogy megírom mennyit érne meg nekem.
Így jutottam a múltkor 2 bontatlan Avent cumisüveghez 1500-ért, hogy még aznap a munkahelyemhez hozta csaj. :lol:

Az ilyeneknek annyira tudok örülni!

Jóéjt mindenkinek!

Kép

Kép
adraci
 
 


Én is szoktam vaterán-teszveszen venni dolgokat. Ma pl. megnyertem egy Avent IQ elektromos mellszívó-licitet. Csak azért veszem meg, mert jó, ha van, ha tudom használni, ha meg nem tudnám használni, akkor ugyanannyiért, amiért megvettem, biztos el tudom adni. Írtam már, hogy a kézzel fejés jött be nekem, de van egy göb a csuklómon a jobb kezemen a verőér mellett, és ezért, ha megerőltetem a kezem, zsibbad. Így elég kellemetlen fejni... Hátha ez segít. Majd meglátjuk. Ha nem, amúgy egy nagyon jó kis szerkezet, ha vkit érdekel majd, előszöt itt hirdetem - de csak akkor, ha tehetem - nem akarok nyerészkedni rajtatok... .)

Mindenki szépen halad a készüléssel!

Vicuska! Jó, hogy hallattál magadról! Szép a manó! Jó a kép is. :)

Annus! Jó, hogy újra itt! Örülök, hogy jó volt.

Taliképek?

Böbi! Azt mind megvetted???

Kutyafüle! Örülök, hogy most jókedvű vagy! Maradj is ilyen! :)

Heni! Ne félj, ha baj van, észre fogod venni, most tuti nincs baj! Pihengess! :)

Vanni! Mi van veled? Reméljök baj nincs, csak nincs net sem... :)

Jó éjszakát szeretnék kívánni! :)
Vendég
 


Annus

Igen, május 20.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Hát igen a táppénz. Úgy tudom, hogy amikor az első papír beérkezik az OEP-hez, akkor 30 napot várnak és azonnal utalnak. Én remélem a munkahelyem az első papíromat rendezte január elején, így hamarosan utalniuk kell. Meglátjuk.


Évi, Annus
A masszírozással vigyázni kell, mert a visszereket tilos masszírozni. Sok E és C vitamin. És állítólag van valami homeopátiás szer is. Majd holnap megírom. A könyvem nagyon sokat ír a visszerekről.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


sziasztok!

adraci én is vettem vadiúj avent cumisüveget a teszveszen, csak én vettem még hozzá kisruhákat és így tökre megérte :)

Megint jól aludtam kopp-kopp :), ha ébren vagyok sokat gondolkodok már, hogy mi hogy lesz, és lassan kezdek parázni a szüléstől, pedig meg tudom csinálni :)

videónk pénteken elromlott (12 éves) javítani 47.000-ért tudnák + a munkadíj nem semmi :) férjem ott is hagyta a szerelőnél :)

Táppénz: nekem április lesz kemény hónap, mert akkor nem fogok kapni semmit csak máj. elején. :(

Egyelőre ennyi :)

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Szép jó reggelt!

Edua,
anyukáméknális így volt a 10-en akárhányéves videóval.Aztán meguntuk a sok javítatást és vettünk 10.000-ért egy Philips dvd lejátszót nekik.Minden fajta filmet cd-t beolvas nem válogat és könnyen kezelhető.
Kicsit sopánkodott hogy most mi lesz a sok videokazival, de mondtam neki hogy ajándékozza el vagy vigye el vöröskereszthez.Sokat torrentezünk és sok filmet vittünk már nekik, szóval hamar hozzászoktak a dvd-hez:lol:

Országos havazás.Szerintem tegyük át a karácsonyt januárra.Tavaly is ez volt.Decemberben semmi aztán januárban bepótolta az időjárás.

KépKép
harhaj
 
 


Anika!

Közbe beugrott h neked is van visszered!Hát szerintem ez a maszír nem olyan,a lényeg h almaecetet kensz a lábadra :wink: Legalábbis én így tudom elképzelni.Amúgy nekem nincs,szóval nem tudom h használ e :oops:
Átírtalak akkor május20ra!!!

annus11
 
 


harhaj dvd lejátszónk kettő is van, igaz alig használjuk :)

A videót a férjem 2 műsor felvételére használta: a szlovák nyelvű nemzetiségi műsor és a kárpát express felvételére, mert akkor még nincs itthon mikor ezek mennek :)

Most legalább ha hazajön nem ezeket nézi vissza, hanem beszélgetünk :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


edua,
akkor nincs gond :)

Ti mennyi és hány ml-es cumisüveget vásároltok a picinek?Én kettőre gondoltam, egy teás-vizesre meg egy anyatejesre.Aztán hogy mekkorák legyenek azt nem nagyon tudtam belőni.

KépKép
harhaj
 
 


harhaj a mellszívóhoz van egy 125 ml-es és most egy 260 ml-est vettem de én nem itatáshoz meg etetéshez vettem, hanem a mellszívóhoz :)

ja egyébként itt süt a nap és száraz minden :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi: persze, a postás kihozza a csomagot, ha itthon vagyok éppen... Ha nem, akkor állhatok sorban a postán.
Amúgy mindenkinek jó teszveszezést, nekem ez tök bonyi, és fárasztó (nem éri meg az energiát), hogy nézzem, jó legyen, amit venni akarok, de még olyan helyen is legyen az eladó, aki közel van, plusz még lehetőleg több dolgot vegyek tőle, hogy ne egy darab ruha miatt kelljen valahova elbandukolnom (terhesen, gyerekkel...). Ráadásul az uram itt rontja a morált, hogy ne vegyek használt dolgokat. Nekem se fűlik hozzá a fogam, ha valami drága cuccról van szó (néztem hintát), mert tényleg rossz, hogy csak képről látom, ráadaásul még nem is két fillér.
De ez tényleg egyéni nyűg, szuper, hogy sokan nálam kitartóbbak vagytok. :wink: :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Harhaj: minek kéne kétféle cumisüveg? Elvileg különböző a lyukméret a cumin, de szerintem a legkisebb lyuk pont jó mindennek és sokáig. Mi a nagyon folyósat nem is használtuk, vagyis csak pár hétig és mostanában, de túl gyorsan folyt, meg már nem is kell egy 2 évesnek amúgy cumisüveg. Szerintem várd ki a végét, hogy fogsz-e tápszerezni, mert nyilván akkor érdemes lehet több és többféle űrmértékű cumisüveg. (Mi a legkisebb üveget használtuk legalább egy évig, utána vettünk egy nagyobbat.) Ha meg szoptatsz, akkor nem is biztos, hogy kell egyáltalán cumisüveg.

Itt sincs havazás. Süt a nap...

Kép
Kép
tinu
 
 


Na elromlott a tea és kávéfőzőnk...persze pont én kapcsoltam be amikro elszállt...még a biztosítékot is levágta....még jó h nem rázott meg a szemét :x Azért beviszi hátha vki meg tudja csinálni,ha nem akkor vehetünk másikat....
Viszont így reggel nem lesz kávéja...Vhogy csak bekóvályog a munkahelyére 8)

Teszvesz:én is kicsit bizonytalan vagyok...de öcsém sokat bizniszel,ha kell majd vmi akkor majd ő rendeli meg.Még nem volt negatív élménye amúgy,de vhogy én is annak a híve vagyok h megnézem,megfogdosom stb.Külföldről nem szokott vki rendelni?Pl ebay?Ott még ha rájön a postaktg néha akkor is sokkal olcsóbbak a dolgok!

annus11
 
 


Köszi tinu,
azért veszek egyet mert ha netalántán Apára marad egyszer kétszer a pici akkor ő nem tudja csak úgy előkapni a cickóit és szoptatni :lol: érdekes látvány lenne.
Igazad van majd meglátjuk kell e egyáltalán.Én a cumival vagyok így.Azt nem veszek neki mert nem hinném hogy nagyon kelleni fog.

KépKép
harhaj
 
 


Jó reggelt! Szép napot mindenkinek! :)

Egy ma kapott reklámújság szerint február 4-15 között Baba-mama hetek lesznek a Cora-ban!
Vanni! Remélem jól vagytok?! Jelentkezz amint net-hez jutsz!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Cumisüveg

nekünk nem volt, nem kellett. ha szopik a baba, akkor nincsen szükség rá.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok,

Bocs , hogy nem tettem fel a képeket tegnap, de mire hazaértünk már nem volt erőm se bekapcsolni a gépet.
Vettünk tegnap babakocsit :) és szopipárnát is kaptam. Kiprobáltam, istenkirály :)
Ma reggel az ügyeleten kezdtünk, apa vágott fát, ami visszarepült, szétnyilt a szemöldöke :?
Na, rakom a képeket (még van egy pár ezen kivül,ha lekicsinyitem rakom őket is, meg visszaolvasok.)

Szép napot mindenkinek.

Kép Gyöngy baba
Kép csoportkép

Kép Gréti, Gyöngy Anita :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Harhaj: nekünk is azért volt egy cumisüvegünk (amúgy a mellszívóhoz adták), mert mikor nem voltam itthon, azzal etetett az uram. De elég volt egy. Itatni nem kellett, tápszer sem kellett, úgyhogy elég volt nagyon sokáig ez az egy üveg.

Jók a képek! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Mivel kaptunk 2 cumisüveget,így azt nem veszek.Mondjuk mind a kettő tejes,de arra még mindig lehet másik cumit venni,ha kéne.
Én bele se gondoltam h esetleg apjuk eteti majd....na de hova mennék annyi időre h nem érek haza etetni :lol:

Jaj lenne egy kérdésem!Vki tett el fagyóba anyatejet?Azt mibe célszerű?Zacsiba?Vagy hogy?Ha esetleg lesz egy kis plusz én lehet h teszek el.

Marcsi!
Igen,a Corában is van!Meg az auchanban is!!!

Eszti!

Jók a képek!A pocakok már jól látszódnak!!!A 2 kiscsaj meg tündéri még mindig!


Amúgy topic talit mikorra gondoltatok?Március?Akkor már jó idő lesz?Csak a helyen kéne gondolkozni h aki hozza a gyerkőcöt annak is jó legyen.Vkinek esetleg ötlet?

annus11
 
 


Annus: én Aventes pohárban fagyasztottam tejet. Kb. 2 deci fér bele egy pohárba, ha jól emlékszem. Vagy lehet, hogy rosszul. :oops: De nekem nem kellett túl sok, szerintem 3-4 pohárnál nem volt több a fagyasztóban sosem, ennyi meg épp hogy elfért a pici hűtőnk pici mélyhűtő részében. Én suliba mentem el kéthetente egy délelőtt, azért utazással együtt volt az két etetésnyi idő is. Meg aztán később meg volt, hogy egész napra eltűntem, de akkor meg már hozzátáplálás volt, nem kellett annyi anyatej. Érdemes eltenni, ha mondjuk később azzal szeretnél higítani főzeléket. Mondjuk én nem csináltam, mert mire kiolvad a mélyfagyasztott, plusz akkor fel kell használni az összeset, mert visszafagyasztani nem lehet. Fejni meg nem nagyon tudtam csak úgy. Úgyhogy én általában forró vízzel csináltam mindazt, amit amúgy tejjel csináltam volna. (Gabonapép, meg krumpli- és egyéb zöldségpürék.)
Jaj, én már úgy várom, hogy május legye végre. AZ első terhességem minden napját élveztem, mert minden újdonság volt és kíváncsi voltam, mi fog még következni. MOst meg siettetném az időt, mert már ismerem, milyen ez. Nem sokban különbözik az elsőtől. Viszont annyira találkoznék már Csongorral!

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!

Köszi!

Hát nekünk olyan közepes a fagyónk,én úgy gondoltam h ha megadatik h lesz feleslegem,akkor eltenném.És igen,én később szeretném felhasználni esetleg főzelékhez stb.
Bár ráérek akkor is beszerezni a cuccot hozzá ha kiderül h van elég tej :wink: Én pl úgy döntöttem h mellszívót se veszek addig!Végülis kézzel is lehet,ha meg télleg kell akkor ráérünk venni akkor mikor ez kiderül.
Pont tegnap mondtam apcimnak h mik azok amik lehet h kelleni fognak.A mellszívóra rögtön mondta h lehet azt kézzel is,és láttam ahogy megcsillan a szeme h majd ő feji :lol: :lol: :lol: Azért rögtön mondtam neki h az nem úgy van ám :wink:

Hát lassan már én is vágom a centit!!!Annyira kíváncsi vagyok már h ki van odabenn! :oops:

annus11
 
 


Kézzel fejés: igaz, nekem nem tanította senki, csak magamtól próbálkoztam, de szerintem siralmas eredménnyel. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy kézzel lehet olyan tempóban és hatékonysággal fejni, mint mellszívóval. Én mindig azt csináltam, hogy megpróbáltam kifejni a lehető legtöbbet mellszívóval, aztán még kézzel utánafejtem, de hát az mennyiségileg elhanyagolható volt. :roll: Én azt csináltam egyébként, hogy megvettem a mellszívót, de ki se csomagoltam addig, amíg nem kellett. Gondoltam, ha nem kell végül, akkor majd eladom bontatlan csomagolásban. De kellett.

Kép
Kép
tinu
 
 


Hát a kézzel fejést én se úgy gondoltam h azzal annyit tudok majd.Ez max az első napokra,kórházban remélem megmutatják,vagy legrosszabb esetben odanyomulok a géphez.
Remélem hamar kiderül h menyi a tejem,és akkor olyat vezsek ami ahhoz megfelelő.
Az h kézi vagy elektromos mellszívót vesz az ember az attól is függ,nem?Vagy csak ember függő h kinek melyik jön be?
Az biztos,ha sok tejem lesz én se fogok egész napokat a fejéssel tölteni....de egyenlőre még azt szugerálom h legyen tejem! :lol: :lol:

annus11
 
 


ANnus: én csupa ellenkező véleményt hallottam, de egyik sem volt kapcsolatban a tej mennyiségével. Volt, aki azt mondta, hogy csak Avent kézit érdemes venni, mert csak az a jó. A szülésznőm anno azt mondta (akkor már megvolt az Avent), hogy elektromosat vegyek, mert az a hatékony. Szerintem ha sok tejed van, akkor azt a kézivel is gyorsan ki tudod szívni. Talán annak lehet szüksége elektromosra, aki minden szopi helyett fej (mert mondjuk nem szopik a baba, de neki van teje), mert tényleg fárasztó lehet annyit pumpálni kézzel. Az a baj, hogy annyira nem hallottam egyértelmű infókat, és végül úgyis saját magam kellett dönteni (vagy bejön, vagy nem alapon) és megvettem az olcsóbb megoldást, mert azért az elektromos drágább.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Annus
Kézzel fejni nagyon negy könnyű! Főleg szerintem az elején, amikor épphogy belövellsz a kórházban. Én pl kézzel 1-2 cseppet erőltettem ki magamból szülés után, mikor meg a kórházi gépit rámrakták, kijött egyből 60-60 gr. :!:
Szerintem én a kézimet (mert aztán azt vettem, sajna, szerintem egyszerűbb az elektromos) viszem be a kórházba, rásegíteni a tej megindítására.
Fejni szoptatás után nem csak azért csináltam, mert tele akartam tenni a hűtőmet :) , vagy mert olyan marha jól esett, hanem mert annyi tejem volt, hogy Márk az egyik cicimből jóllakott, a másikból meg folyt kifele, meg feszített mint állat! Muszály volt!
Én tejzacsiba raktam a lefejt tejet, nekünk is kicsi a mélyhűtőnk, és szerintem kisebb helyet foglal.

Később kb 2 hónapos volt Márk, na akkor már tudtam kézzel is fejni, de akkor már olyan könnyen jött hogy megnyomtam azt spriccelt.
Na ez még akkor volt jó mikor szexeltünk Apával, és néha elfelejtette mi újság :lol: arcon spricc, úgyhogy mi nagyon sokáig csak melltartóba csináltuk :oops:

K.
krém
 
 


Nagyon ari képek, a kislányok pedig nagyon szépek!

Tesz-veszt én sem használom, nincs hozzá türelmem, viszont sógornőm 10 éve tag eladó-vevő, ő szokott szólni ha van valami nagyon jó és olcsó dolog.
Meg hát a személyes vásárlás örömétől nem nagyon szeretem megfosztani magam :) IMÁDOM!

Használt ruci
Nálunk is Apa a nagy ellenzője, ő azt monja ha magunknak nem veszünk, a gyereknek sem fogunk és kész!
Úgyhogy mikor jóAnyám hozott turiból tök új cuccokat, azt is el kellett titkolni 8)
krém
 
 


Sziasztok!

esztó, köszi a képeket, mailen is elküldöd? Apának jobbulást!

Mára fáj a torkom, szerintem elkaptam Gyöngytől. Szegénykém egyre lázasabb, mst is csak mellettem aludt el.

Én nem tudtam kézzel fejni, mert nem volt sok, de aki egyszer megtanulja, az esküszik rá. Nekem kézi van, azt viszem a kórházba, ha pedig mégis elektromos kellene, majd ráérek akkor venni, egyelőre marad a kézi aventes.

Dóri, igen, mindet megvettem és az csak egy napi termés volt! :-)

krém, h&m-es hello kitty cuccunk van egy pár, nem sok, túlzásba nem viszem, azoknak jó a minősége, de most már sok cég gyártja.
Vendég
 


Sziasztok!

Fejés: Nekem kézzel nagyon lassan ment, főleg az első időkben. Az AVENT kézit viszont jól tudtam használni és sokkal gyorsabb volt. Sajnos nekem muszály volt minden szopi után fejni, mert rengeteg tejem volt, de Alíz még egy mellet sem ürített ki teljesen. Pláne a sok mellgyuszi miatt féltem is.
A feleslegből sokat fagyasztottam Aventes műanyag poharakba, de nem nagyon használtam fel őket, mert Alíz a kiolvadt tejet nem itta, a főzelék is jobban ízlett neki anélkül.

Na igen, a váratlan spriccelések tudnak mókás és kellemetlen helyzeteket is okozni. Rajtam is állandóan melltartó volt, jól kibélelve melltartóbetéttel.

Lassan lelkiismeret furdalásom lesz, ahogy olvaslak Benneteket. Én még semmit nem vettem Áronnak. Igaz csak ruhák kellenek, mert egyébként mindent örököl Alíztól, de szerintem ruhákat is kapunk majd a fiú unokatesóktól. Lassan azért elkezdem majd összerakosgatni a dolgokat.

Kép

Kép
hean
 
 


Hean
Nem vagy egyedül :) , még én sem vettem szinte semmit.
Nálunk is minden öröklődik kivéve a ruhák, nekünk meg lányos kellene, nem cserélünk? :)
krém
 
 


Farkas
Azért kérdezem mert barátnőm is mondta hogy van ami tré minőségű.
Mindekettőtöknek jobbulást!!
krém
 
 


Krém, köszi!! Én egy nadrág-felső együttest, egy sapka-kesztyű együttest, egy kendőt és egy tunikát vettem Gyöngynek. csupa nem sokszor kell mosni dolgot, így még mindig tökéletes állapotúak. A H&M bodyk mondjuk nekem nem jöttek be, mérettartóak de nagyon bolyhosodnak. Te ott vetted a bodyt?
A barátnőm az Arénában vett csomó hello kitty cuccot, van ott valami üzlet, kétszer annyiba kerül minden, de nagyon jó anyagból vannak.

Hean, az öröklés miatt még én is még alig vettem valamit.

Használ valaki homloklázmérőt? Gyöngy ha lázas, akkor nyűgös és még a fülhőmérőt sem tudom használni neki. Máskor meg magának dugdossa be....
Vendég
 


Farkas
Én a Trend nagykerben voltam bennt, és ott vettem egy bababoltban, de van H Kitty-s nagyker bolt is ott, de oda még csak kirakaton keresztűl néztem be, még H.K. bicikli is van :lol:

homloklázmérő
gyerekkoromban használtam, szerintem jó, nekünk a popsis van de szerintem szarul mér :oops: .
krém
 
 


A szomszéd kislány H.K. rollert kapott karácsonyra, kb háromszor annyi, mint egy hagyományos roller, dehát a divat nagyúr! :lol:
Vendég
 


Krém! Eredetileg azt terveztem, ha fiam lesz, eladom Alíz ruháit, egy csomó alig volt rajta, a kapott pénzt meg Áronra költhetem. Viszont a szüleim szomszédjában most született egy kislány, nagyon jóban vagyunk velük, az autónkat a srác ingyen szervizeli, így a nagyrészét nekik adom.

Kép

Kép
hean
 
 


:)

Na megyek keltem Márkot, fél 2 óta alszik... majd este még benézek.
krém
 
 


Hean
jó csak vicceltem :wink:
krém
 
 


Na annyira utálom ezeket a dolgokat...hogy vagy kell vagy nem,na meg nem tudni milyen kell....ezért feladtam.Ha szükség van rá,apcim 1 óra alatt beszerzi!!!Majd kinézem melyiket kell megvennie és kész.
Határozottnak kell lennem...nem mehet ez így tovább :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Annus, a bőség zavarában vagyunk, bezzeg nagyanyáinknak nem voltak ilyen problémáik! :-)

Köszi a weddings-et, azon én is rajta vagyok, pontosabban csak a dátumunk, de nekem is az tűnt a legnépszerűbb oldalnak!
Vendég
 


Én nem is próbáltam kézzel fejni, ott volt az Avent-es, azt se kellett olyan sokszor használni, de kell, hogy legyen kéznél szerintem.

Jobbulást Gyöngynek! Mi most a fülmérősre tértünk át, azt engedte Maja, mást nem.
pumuklii
 
 


Sziasztok Kismamik!

Végig olvastam az elmúlt két napot. :)
Ma köszönteni voltunk anyunál.Közösen anyukám,férjecském szülinapja,és Nővéremék fél éves kislányuk névnapja. :D
Édes kiscsaj!
A kedvesemnek csak csütörökön lesz,de mivel 30 lesz a Drága,és én meglepit készítettem elő,most még nem írhatom le(néha Ő is benéz ide)! De ígérem utólag megírom,hogy sikerült,olyan régen szervezem... :D

Mi az Auchanba vettünk textil pelust is,a takarón kívül,és ágyneműt.
Vki kérdezte a napokban(bocs,nem emlékszem ki :oops: ),hogy hol lehet jó áron rácsvédőt venni.Na, mi takarót,párnával,és rácsvédővel össz.3200-ért vettünk.

Aranyosak a kis-és nagy csajok a gödöllői képeken!!! :D
Farkas jobbulást-gyógyulást kívánok Nektek!!!

Tegnap jött meg a tesz-veszes kódom,de sztem max új dolgokat fogok venni.
Cumis üvegek-cumik:
Én úgy számoltam,hogy 5000,-ből kijön a(Aventes,ezt ajánlották) két üveg(kisebb,nagyobb) cumival,plussz a kezdő cumi (2 db-os).Ha látok vhol olcsóbban(akcióban),akkor már veszem is.

Mi megbeszéltük Apával,hogy bármi amit megveszünk,és nem fog kelleni,azt eltesszük a kistesónak majd. :D :D

Reni!azt hiszem Te kérdezted,hogy milyen a hálózsákos takaró.
Feldobom,és a pici rózsszín sapit is a kis fehér kardigánnal.Ezekben fog hazajönni Hanna.Még azért vmi szép kis rugi jár hozzá... :lol:

Kép A rózsaszín takaró a kiságyba,és a narancs a babkocsiba(azt kaptuk mellé).A hazajövős kiskabát,és a picuri sapi.:-))

Szép estét Nektek!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Helló!

Én most vettem utolsó 10 másodpercen belül NAAAAGY szopipárnát 1500 Ft-ért, persze, használtan, a Vaterán, de ennél többet nem is adhattam volna érte, szóval BOLDOG vagyok! :)

Remekek a képek, lányok! Jó volt a tali különben? Mit csináltatok?

Jaj, Böbi, jobbulást Gyönygynek! Sajnálom, hogy beteg! Nekünk csak hagyományos lázmérünk van...

Biztos ez is emberfüggő, de nekem a legjobban (úgy értem, ez volt a leghatékonyabb...) a kézi fejés ment. Végig. Időről időre próbálkoztam "lustulni" kézi fejőgéppel, de visszatértem a kézzelhez, mert semennyire sem volt annyira gyors... De most mindenféle van már raktáron, van elektromos is, kézi is, na meg itt vannak a kezeim is. Csak, hogy minden rendben legyen! :)

Megint hosszú nap volt - vendégek is jöttek-, megyek fürdetni, aztán aludni. :)

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: