Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Nekem nagyon nehéz a gyomrom amióta 2 szelet tortát megettem. :oops: :evil: Nem gondoltam,hogy ez ilyen nehezen emészthető. :shock: A hal a tortán főzőműsorban láttam a Pesuth Rita készítette és úúúúgy meg kivántam. :D

KépKép
Kép
mucus75
 
 


E:A:O:T :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem ez jót jelent... :wink:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


nyuszifül: gratula és jó pihit! :)

mucus: én a zöldborsófőzi után voltam így, mire hazaértem a munkából kopogott a szemem az éhségtől és gyorsan bekajáltam....este 7-re hevertem ki.....most meg a vacsitól vagyok készen :?

királylány
 
 

 
 

Sziasztok.

Én ma lecsós hússzeletet csináltam rizzsel. Holnapra még ötletem sincs:(


Mucus: a receptet nem írod le?? Mert ha jó kipróbálnám én is.

Kép
csucsu05
 
 


Nagyon egyszerű. :wink:
Hozzávalók:
500g mascarpone sajt
4 ek.cukor
1 vanília aroma
1cs vajas keksz
5 dkg vaj.
A kekszet szétmorzsolni ,vajat felolvasztani :arrow: összekeverni.
Mascarponét kikeverni az aromával ill,cukorral.
Egy csatos tortaformába nyomkodni a kekszet :arrow: ráönteni a krémet :arrow: be a sütőbe.
Nem tudom kb:mennyi ideig sütöttem,néztem és amikor pirult a teteje kivettem.Hűtés után szeletelni!Bár egy kicsit az enyém laza lett. :?

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Holnap nálunk ez lesz az ebéd.
Csmell,srépa,krupli rétegezve sütőben.
Krupli,srépa,husi,foghagymás tejföl,krupli,srépa,husi :arrow: tetejére tejföl és sajt kerüljön. :arrow: be a sütőbe
Nagyon fincsi és az a jó benne,hogy egyben kész a köret is. :wink:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Ja!A srépa,krupli karikára van szeletelve. :D

KépKép
Kép
mucus75
 
 


krumpli :oops: :D

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Mucus: Jól hangzik a kaja nagyon.
A vajas keksz a sütiben az milyen?? Vagyis melyik keksz vajas?

Kép
csucsu05
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Csak gyorsan benézek mert ma megyünk bevásárolni a Tescoba és egyben megoldom a kaját is férjem meghivott enni a városba igy nem kell főzzek :D
Olcsó vigasz azonban a mai napra csajok megjött piri de tudtam mert reggelre lement a hőm is 36,55-re. Nagyon sajnálom de tudtam, hogy nincs baba hiszen 30%, hogy összejöhet még ha jókor is vagyunk együtt. Nem baj hátha februárba összejön hiszen akkor a picur megfoganna abban a hónapban mikor van a szülinapom és a babát megkapna férjem szülinapi ajándéknak novemberbe :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch, sajnálom a pirit! Fel a fejjel, a következő hónap biztosan a tiétek lesz!
Tegnapra a kisebbik lányom is és én is elkaptam a betegséget, amit Lili hozott haza az oviból..... Ettől függetlenül akcióztunk apával, nem bírtam várni így lehet megint egy kislányt hozunk össze! Tökmindegy, csak foganjon meg! :D Amúgy szerintetek a megfázás befolyásolja a teherbeesést?

Kép
adiadi
 
 


Melisch: Jó vásárlást és kaját nektek:)
Piri mondjon le. Na majd a köv. hónap akkor a Tiétek lesz hisz igy a férjednek a szülinapjára meglesz az ajándék:)

Kép
csucsu05
 
 


Melisch!
Sajnálom :( de meglásd miénk a február! :wink:

Csucsu!
Hát ez ilyen karika formájú volt egy dobozban 2 zacskó van. :mrgreen: Gondolom most sokat segítettem. :wink:
Pl:a háztartási keksztől omlósabb a jó.
Ma somlóit csináltam. :D Jó,hogy szénhidrát diétán vagyok,lennék. :oops: :P

Megyek takarítani,fiúk a játszótéren.... 8)

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Melisch!Ne keseredj el!Minden van valamiért,lehet mostanában más dolgok várnak rád.Következő hónap új esély!Mi is 30%eséllyel hoztuk össze a manónkat.Ha a baba jönni akar úgyis jön.Nem mi döntjük el szerintem.A kisebbik unokatesómék 9 éve próbálkoznak,és nem jön össze.Tavasszal már beültetésre mennek.Ő nem látta át azt amit mi kivülállók igen,hogy nem is birt volna mostanában megbirkózni egy gyerekkel annyi stressz érte.Skrizofrén anyós,mindkét nagymama ágyhoz kötött,zűrös munkahely.Talán majd most.
Vendég
 


Sziasztok.

Én zacskós levest főzök-unom, hogy mindig én eszem egy hétig :evil: -apa szereti. Lesz még krumplipüré, rántott hús, májas csirkemell bacon szalonnába tekerve.

Kitartást mindenkinek akinek még nincs baba a pocakban, kismamáknak sok pihit. :)

adiadi: jobbulást nektek!

melisch: fel a fejjel!!!

királylány
 
 


Mai menü:húsleves,nálunk szó se lehet másról vasárnap,no meg rántott hús,fasírt,krumplipüré,uzsonnára meg rántott patiszon....
Az éjszakámról is írok nektek!Egy órától fél 5-ig játék Pistikének,ugrálás anyán-apán....a barátnőm hozott nyugtató cumit,3 órakor nem bírtam tovább és én kaptam be!!!!
Piri menjen a búsba,de ha tényleg úgy jönne össze Melisch,akkor azt az egy hónapot megéri várni!!!
a megfázáshoz nem értek,de annyira biztos nem rontja!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Látom: Mindenkinél a húsleves a nyerő. Nálunk is az van és rántott hús na meg gesztenye püre:)

Mucuc: Na de azt honnan tudom, hogy puhább fajta mint a háztartási?? Nincs neve is esetleg??

Kép
csucsu05
 
 


Ja Lányok!Már kajakra van hasam,apa is mondta,de most nőtt meg 2 napja:-))Egy hét múlva megmutatom,akkor leszek 12 hetes...

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


MelindA: Igen ilyenkor már rohamosan kezd látszódni. Pláne a második gyereknél.

Kép
csucsu05
 
 


na megjöttem! Lányok köszönöm, hogy bátórítok. Nem vagyok szomrú csupán szörnyen fáj a hasam, most döglök akkor jobb lesz. Minden jelzőlámoa kész szenvedés volt férjem ahogy lassított nekem ugy erősödött a fájdalmam. Városon kívül enm is bántam ha taposta mert akkor jobb volt. Miért nem tudunk osztozni a fájdalman? Vettem be algopirint mindjárt elmulik :twisted: . Izisz tudd meg én is arra gondoltam, hogy talán még vár rám pár elintézetlen gond mielőtt jönn a baba. Héten nem voltam dolgozni péntek este láttam férjemen, hogy szomorú csak pár problémát mondott el ami a cégnél van és egy jó órát forgolodtam csak gondolkodtam, hogy mit is lehet tenni, hogy megoldodjon a problémánk. Most biztos férjem mellé kell álljak, hogy átéljük ezt a vállságot mielőtt csődbe megy a cégünk.

Egész jó tippeket adtok főzésre. Apukám sem tudná elképzelni a vasárnapot húsleves nélkül, nállunk már nem kötelező :cry:
Kívánok kellemes délutánt nektek, pihenést a kismamiknak, a babára váróknak meg kellemes meghitt hangulatot párjukkal :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch: Ez a válság tényleg nagyon rossz. Remélem azért sikerülk megoldanotok.

Kép
csucsu05
 
 


köszi csucsu neked meg sok sikert a holnapi állásinterjun hátha bejönn és nem kell 5 órát utaz a munkába (annyi van ha jól emlékszem :oops:).
Hát itt is rossz a helyzet, a szerelő csapatnak van melója bár nehéz most kint dolgozni, de mi az irodában sokat unatkozunk napokig nincs munkájuk a fiuknak vagy esetleg napi egy árajánlatot csinálnak de abból még nem biztos, hogy lesz eladás. Nekem van melóm könyvelni mindig kell még ha döcög is a cég, legalább bírom egyedül. Tavaj ilyenkor komolyan gondoltam, hogy még alkalmazok egy könyvelőt de most neki sem lenne sok munkája és hát a fizetést ki kell adni ha van meló ha nincs! Majd ha jönn a baba alkalmazok valakit, hogy ne ülljek annyit a gép elött én.

Kép
Kép
melisch
 
 


Csucsu!
A háztartási keksz száraz nem omlós.
Hasonlót vettem mint a vaníliás karika csak nem volt rajta csoki. :wink:
Sajnos már nem tudom megmutatni mert kidobtam a dobozt.
De ha a TV2 honlapján megnézed a hal a tortánt ott is mutatja Rita Ő milyet vett. :wink:

Melinda!
Jó kis éjszakátok volt. :shock: :shock: Már el is felejtettem milyen picivel éjszakázni... :? :D

szép estét Mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Musus: Na igy már jobban képben vagyok milyen is. De megnézem a neten is. Köszi :)

Kép
csucsu05
 
 


melisch: milyen cégetek van? Sajnos nem tudom :oops: Nem könnyű manapság a vállalkozók dolga sem. Saját bőrömön tapasztalom, szüleimnek van vállalkozása és én ott dolgozom.

melinda: jajj te szegény! Remélem tudtál pihenni napközben. Én ma is aludtam Bencével 2 órát :oops: Aludt volna még, de ébresztettem, mert akkor este 11-kor még nem lehet lenyomni őt. Holnap meg kelni kell, mert ovi.

Nekem még vasalnom kellene, de úúúúúgy nincs kedvem....
merre vagytok?

királylány
 
 


csajok nagy itt a pangás! Unatkozom most még a páromat sem akarom babusgatni mivel betegsége miatt 15 nap szünet volt és csak rosszat tennék, pirivel nem férünk meg együtt nála (a tegnap volt akció de nekem túlgyors volt) :oops: 8) igy várom hátha unja még magát valaki :roll: . Azt hiszem teszem teszek egy játékot, nálunk én vagyok a PC bolond :roll:

Kép
Kép
melisch
 
 


királylány épitkezési anyagokat árulunk ipari csarnokoknak inkébb és szerelünk is csarnokokar, tetőt meg falat+csatornák (pl. Tesco meg plazák külső burkolata lemezes akármiből)

szüleid mivel foglalkoznak?

Kép
Kép
melisch
 
 


melisch: anyukámnak esküvői ruhaszalonja van, apukámnak meg pecsenyesütője. Most az utóbbiban vagyok, oda kell besegítenem, márciustól viszont megyek vissza a szalonba. Kezdődnek az elsőáldozások :)

én itt ülök a gép előtt, de mindig ki kell lépkednem, hogy megjelenjenek a válaszok, vagy én nem csinálok jól valamit? :oops:

királylány
 
 


én benyomom a refresh nyílat, hogy lássam a választ.

esküvői ruhaszalon :D tetszik, nállunk tegnap+ma a plázában éppen esküvöre készülöknek van bemutató, a fővárosban is van és mondta a tv, hogy a vállság ellenére nagyon jó lett az idei évi bemutató és rengeteg ruhát adtak el már az első napon! A "pecsenyesütő" nem tudom pontosan mit foglal magába, ott lehet enni is? :oops:

mindjárt jövök megyek enni meg mosogatni de visszajövök!

Kép
Kép
melisch
 
 


melisch: igen, ott csak enni lehet, de nem beülős. Azért vannak hisztis menyasszonyok, na meg mindenki új ruhát akar és lehetőleg még te fizessél nekik, hogy odajöjjenek. Jó azért vannak nagyon aranyos, kedves menyasszonyok is.

melyik is az a refresh nyíl? Fent a frissítés gomb,

királylány
 
 


igen a frissítés gombot szoktam benyomni :wink:
elhiszem, hogy van fejfájás a menyasszonyok + az anyukákkal. Mi is jót kacagtunk tesóm barátnőjével mikor én voltam az enyémet próbálni. (Ja én is új ruhát akartam 8) ) Volt még egy menyasszony anyuka, anyós meg még vagy ketten. Míg a csajszi nézte magát a tükörbe meg illegette magát rámadták az enyémet is első próbára. Tesom barátnőjével ketten megbeszéltük hol kell rajta igazitani és csendben vártuk a sorunkat. Erre a másik "tömegből" az egyik nő félrehúzta a sogornőmet, hogy aztán mondjátok a varrónönek, hogy annak a lánynak a mellénél nem áll valami jól a ruha :lol: még kétszer is mondta, hogy nehogy úgyhadjuk. Mi is jól láttuk, hogy össze kell kicsit huzzni mert hát nem álldott meg a Teremtő nagy keblekkel. Ha ő nem szól gondolta mi nem merünk szolni olyan csendben győnyörködtünk a ruhában. Mit kell olyan nagy lármát csapni ha csendben vagy szerintem még szivesebben segítenek mint ha nagy a szád és semmi nem tetszik!

Kép
Kép
melisch
 
 


melisch: mennyire igazad van. Persze nem mindenhol igazítják ám a ruhát, van ahol nem lehet válogatni vagy jó, vagy nem. A kínlódósokat nem szeretem, akiknek semmi nem jó. De a többségével nincs gond, csak a kirívó esetek jobban megmaradnak :wink:

A gomb is megvan :D

Vacsi megvolt? Nálunk apa meg Bence fürdenek, ma hajmosás is van és Bence nem szereti. Annyira szokott ordítani, hogy szerintem a szomszédok azt hiszik fojtogatom :D

királylány
 
 


4 évesen sem engedi megmossátok a fejét? :shock: hát elhiszem, hogy rosszra gondolsz ha a szomszédok is hallják. Hát ezek a szomszédok!
Mikor olyan 11-12-es lehettem emlékszem öcsémmel meg anyukámmal bírkoztunk mi kezdtük öcsit csíkolni aztán kaptunk mind a ketten tőle. Anyával ketten aztán síkítottunk. Bejött apukám és az öcsi kapott a hátára meg ö lett összeszídva. Azt mondta apukám, hogy fejezze be mert nyitva az ablak és a szomszédok még azt fogják gondolni, hogy veri anyukámat és elment az eszünk, hogy így vísitunk :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


melinda nekem is van ki szörös négylábu betolakodom a konyhába, vacsi közben láttam :shock: :evil: UGY UTÁLOM ŐKET rohadt ingyenélő ragadozók!

ja nem is mondtam hétfőn hazahozom Mayát (a kutyusomat) szombaton is már elhozhattam volna de nem szolt időben az edzőm (meglepinek szánta) és én már más programot csináltam magamnak és nem tudtam oda magammal vinni :D 8) . Igy meg kell osszam az időmet amit veletek töltöttem. :roll:

Kép
Kép
melisch
 
 


melisch: nem is tudod elképzelni, mennyire utálja a hajmosást és a vágást! Már mindenfélét kitaláltunk, de semmi. Egyedül anyukám tudja úgy megmosni a haját, hogy meg sem nyikkan, a fodrászhoz is ő viszi :oops:
Szerencsére rendes szomszédaink vannak és tudják mi a helyzet :D
mi is szoktunk hancúrozni: "kikészítenek" engem apával, akkor megy a csiklandozás és mindig én vagyok a "szenvedő alany" :D

Lyly: merre vagy? Minden ok? Remélem nincs baj Bencussal!

királylány
 
 


a csiklandozás nállunk is menő szórakozás volt és legtöbbször nállunk is én voltam a "szenvedő alany". Ha az öcsémnek kedve van még mindig szokott "nyúzzni" az irodába pedig sokszor mondom neki, hogy bármikor bejöhett valaki és azt hinné, hogy a bolondok házába lépett be, de őt nem zavarj ha rájönn a krízis. Kollégám már megszokta :roll:

Kép
Kép
melisch
 
 


Szerntem addig jó míg az embernek van humorérzéke. Az én öcsém inkább a gyereket nyúzza, az meg persze kezdeget.....
Többiek merre vannak vajon?

királylány
 
 


nem tudom, csak más topikosok vannak itt
pl nita, nyuszifül nem is volt ma :cry: :?

Kép
Kép
melisch
 
 


pedig kíváncsi vagyok, hogy sikerült nyuszifül levese...

királylány
 
 


...ja én is meg ugy remélem, hogy össejönn neki a baba :)

királylány már ebben a topikban csak mi ketten maradtunkb :oops: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.01 19:37-kor.

Kép
Kép
melisch
 
 


én is szorítok mindenkinek, hogy mielőbb baba legyen. Annak idején én még vártam volna, de Apa már nagyon szeretett volna és a "mi van ha nem jön össze" dumával meggyőzött. Szerencsére Bence elsőre összejött. Adfdig el sem tudtam képzelni milyen ha gyereke van az embernek...........most meg azt nem, hogy milyen volt nélküle.

királylány
 
 


hát én sem tudom... :cry: :oops: mi alíg voltunk fél éve együtt mikor nyaralás alatt nagyon belaktam pizzával és egy vár udvarán kilöktem a tacsott. Mondanom sem kell, hogy ott egy néni vizet hozatott és ugy nezett rám mint aki babát vár. Mikor helyrejöttem mondtam is kacagva a páromnak, hogy tuti a néni nászutasoknak nézett és azt gondolta jönn a baba. Aztán max 2 hét múlva kicsit szégyenkezve beállt a párom az ajtóba bedugta a fejét és kijelentette, hogy bizony ő nem bánná ha babát várnék tőle. Azt hittem leesek az ágyról :shock: én 22 éves voltam akkor és éppen befejeztem az egyetemet nem járt nekem az agyam a babán. De nem voltam terhes csalódott is mikor megjött piri. Aztán tavalyelött karácsonykor beadtam a derekam és juniús óta szívből szeretnék már én is babát. :oops: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.01 19:46-kor.

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!
DVD-ztünk pihiképp,no meg megbeszéltük,hogy majd éjszaka is megnézünk egy filmet,ha megismétlődik a ma... :shock:
Még mindig van egér...áááhh...de utálom én is...becsináltuk a csapvezetéknél a lyukat,úgyhogy nem tud lemenni,egy popcornnak megint annyi....
De most berakom a ragasztót a fiókba.Azt mondta apa,ez nem egy hanem egy tucat,vagy nagyon jóétvágyú.
jA,ÉN JÓ MENYASSZONY VOLTAM,AZ ELSŐ RUHÁT MEGVETTEM,AMI FELJÖTT RÁM!! :lol: :lol: Én semmibe nem variálok.Velem öröm a vásárlás,de tényleg!

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


melinda várjuk a pocifotót......én még max háj fotot tudnék feltenni..... :?
melisch küld el pirit a busba........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


szia melinda, jó, hogy jöttél! sikerült pihennek ma ? Nekem az egerek a konyhába a konyharuhás fiókot szokták kibérelni, most már üres a fiók amióta minden konyharuhámat ki kellett főzzek miattuk. Még a szemetest imádják engem meg ráz a hideg mikor valamit bedobokk és ott sétál a tetején az egér :evil: :twisted: .
Hát tényleg jó vásárló vagy akkor. Nállunk még a kaját is szivesebben veszi meg a párom egyedül mert én annyira nehezen döntöm el mi kell nekem :oops: :cry: , de keresztanyám engem is túltesz, vele én sem szertetek menni vásárolni 8)

szia nita! küldöm de nem ment de legalább már nem fáj a hasam :wink: . Te, hogy vagy?

Kép
Kép
melisch
 
 


melisch ma nagyon jol éreztem magam........hála égnek.........de el is fáradtam.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


merre voltatok vagy csupán otthon volt a párod is és családias hangulat volt otthon? Mit csinál Máté?

Kép
Kép
melisch
 
 


nem voltunk itthon....tanfolyamon voltam....nemrég jöttünk haza.....máté épp tv-zik...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok lányok!
mire ideértetek Bence kitúr a gép elől :?
na majd később bekukk

királylány
 
 


várunk vissza.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?