Húú, ébredés után már nem volt gondunk, szerencsére!
Anyany: úgy ahogy mondod, úgy kellett kipiszkálni belőle! Már én is hőmérőztem....jajj, sírtam én is!!!
Eddig is kapott sütőtököt, szinte minden nap, de nem volt ilyen baja. Imádja. Nekünk az alma okozott eddig szorulást. Te én már nem tudom mit csináljak vele. Mit merjek adni neki, és mit ne...
Már 7 kilót fogytál! Jajj, de ügyes vagy! Látod, megy ez neked, és hogy el voltál keseredve... Nekem még 1 felet sem sikerült, de mondjuk Dorka még szopizik! Én még tehénke üzemmódban vagyok!
Mildibét kipróbáltuk ma, a barátnőmtől kaptunk egy adagot. Tényleg nem annyira büdi, de nem kellett őnagyságának. Ahogy beleért a szájába a cumisüvegből, már lökte is ki a nyelvével. Hát így jártam azt hiszem..Még a BEBA 2+-t mondták, hogy az ízesített valami, hátha....
Anyany, a milupa vaníliás tejpép az nagyon fincsi illatú, és ízre is nagyon jó, én is megkóstoltam. Dorka is szereti. Mikor azt kap, apának mindig kell csinálni vacsira tejbegrízt mert megkívánja Dorkától....
Két gyerekem van!
Hipp-est is szoktam venni, azt annyira nem komálja. Én is úgy keverem bele a gyümit. De azt nem értem, hogy a Hipp-es miért folyósodik vissza egy kb. fél óra után.....érdekes...
Wicca: szülés után rögtön én még nem vettem magamra a sajátomat, csak mikor már fel tudtam kelni egyedül zuhizni. Akkor mondjuk jól esett a saját kis pántos lenge hálórucim a 40 fokos melegben....
Fincsi lehetett a menü. Karácsonykor én is ittam egy fél pohár borocskát, fincsi muskotályost. Én is beszédültem tőle!!
Szosz: nagyon szépek a képek! Nagyon csini voltál akkor is, és most is az vagy!
Krétán merre voltatok?
Én a barátnőmmel voltam, ő szerezte olcsón az utazást, és épp nem volt pasija, és mivel én még életemben nem voltam külföldön, elvitt. Apa meg elengedett. Szóval mi Agia Marinán voltunk, Chania mellett.
Gyönyörűűű. Életem egyik legszebb emléke! Persze kizárólag Dorka születése után!!
A második kép Knossos-ban készült? Mi oda nem jutottunk el, mert érdeklődés hiányában elmaradt a túra. Santorini meg nagyon drága volt, de oda még úgy elmentem volna. Apának megígértem, hogy egyszer együtt is elmegyünk hármasban Dorkával.