Új privát üzeneted érkezett!

most elképzeltem, ahogy majd egyszer hátbapisilem az uramat :lol:

emese1979
 
 


sissy29 írta:Susycat: Én múlt héten úgy mentem terheléses cukorra, hogy délután 1-re volt időpontom. És azt mondták, hogy előtte 3 órával ne egye, igyak semmi édeset, és ennyi. És jót is mutatott az eredmény. Ne hagyd Magad éheztetni, mert nem számít semmit. Nem hiszem, hogy előtte fél napig ne lehetne enni valamit. Ez horror. Kérdezz Rá és ne hagyd Magad.
Szilvi


Köszi Szilvi! Nem is hagyom magam!:) Szerintem is hülyeség ez így, mivel pár óra alatt is kiürül a gyomor. Főleg ilyenkor,amikor a baba szervezete egyfolytában veszi fel a cukrot.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Tényleg jófej főnököm van. :-)
Mi se kérdeztük soha az interjúk alatt, hogy ki mikorra tervezi a szülést, szerintem a Hr-esek se. Bár multinál szerintem se jellemző ez. Bele van kalkulálva, hogy felveszünk a csoportba minden évben 10 embert, abból 5 év múlva már csak a fele legyen ott, vagy még annyi se.

Én szülés előtt 3 hetet voltam otthon, addig dolgoztam, persze már nem akkora erőbedobással, unalmas is volt sokszor.

Engem meg idegesített kicsit, hogy abból indul ki mindenki, hogy a terhesség szinte egy betegség. Nem fáj ez, nem fáj az? Lehet azért mert nekem semmit bajom nem volt. Most már látom, hogy a haskeményedés is hogy el tudja rontani a napot. Nekem csak pár perc szokott lenni, aztán elmúlik.
Nem is értettem régebben, miért kell táppénzre menni már hónapokkal szülés előtt. De úgy látszik kisebbségben vagyok azzal, hogy semmi bajom.
pumuklii
 
 

 
 

hát lányok akkor ti nagyon lelkiismeretesek vagytok, mint nők és mint HR-ek.Sajnos én is találkoztam már a rosszabbik fajtával és tudjátok a negatív emlék jobban megragad az emberben. Ott is a magánéletemet kezdték boncolgatni mire megkérdeztem hogy ez miért fontos erre ők csak szeretnének tudni ezt azt.Én válaszoltam de nem esett jól a dolog.Szóval egy telefonos ügyfélszolgálatos munkára vettek volna fel, hogy oda mért volt fontos, hogy házas vagyok- e meg hogy a párom dolgozik- e stb. ezt nem értettem.biztos megvolt az oka csak nem vágtam a dolgot.

Egyetemen nekem is mondták, miért nem fejezem be, meg gyerek mellett is tanulhatnék.Igen tudom én azt, de első baba lesz és szeretnék vele lenni minden percben.Iskolába meg bármikor visszairatkozhatom.Most is tanulok majd.nyelveket tanulok hobbiból, a pici mellett azért idővel lesz erre időm.aztán neten még távmunkában is alkalmazhatnak mint fordítót ha megvannak a nyelvvizsgáim.szóval nem vagyok kétségbe esve, hogy nem lesz munkám vagy hogy ott hagytam a sulit.

Na de most visszabújok aludni, mert nagyon nyomasztó idő van, egésznap csak fekszek.
:)

KépKép
harhaj
 
 


Helló Csajszik!

Csak bekukkantok, mert Szegeden leszek a hétvégén, és nem tudom, hogy mennyit tudok jönni, szólok nektek, nehogy valaki aggódjon, hogy napokra eltűnök, esetleg. - Na ezt már sikerült is túlmagyarázni.
Kellemes hétvégét mindenkinek, pihenjetek!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok,

Megjöttünk a mini taliról :)
Gyöngy és Gréti tüneményesek nagyon :) És az anyukáik is :)
Majd rakunk fel képet, csoportképünk is van ám :)

Szofi,
jó pihit neked is.

Vanni,
pihenj sokat, jó kezekben vagy! Minden rendben lesz!

majd még visszaolvasok, csak megyek 4D-re. hozom a sztárfotókat is este :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


éN IS MEGJÖTTEM! :-)

Esztó, Te is tüneményes vagy! :lol: 4D után gyere, hozzál Álmosról is képet!

Én sem keményedek, nekem a savam indult mostanában megint, de rennie-vel kezelhető.

Pumukli, szerintem részben munkafüggő, hogy meddig dolgozik egy kismama, mi már nem vagyunk nagyanyáink, akik a mezőről mentek szülni! :-) Én 7 hónapig dolgoztam, utána már nem vállaltam a napi 3 órás autóutat. Volt aki szerint mi a fenének ilyen sokáig, volt aki meg éppen ellenkezője, még maradhattam volna egy hónapot.

Szofi, kellemes szegedezést!

Nekünk is csak polgári esküvőnk volt, 5 fővel, de 1 órás. Az egyházit majd akkor tervezzük, ha meglesz rá a kellő pénz, hogy igazi nagycsaládos bulit tartsunk. A leszűkebb család és barátok kb 130 fő, minimum. Mindkettőnknek fontos, hogy legyen egyházi is, már maga a tudat, hogy be van tervezve megnyugtat. A kiírt dátum 2010. augusztus 7. Már csak lóvé legye rá, mert építkezni is el kellene kezdeni......
Vendég
 


Dóri!Ma nagyon formában vagy! Hol sírok, hol nevetek a történeteiden.

Én csak a terhességem 2. hónapjáig dolgoztam (természetesen Aminával), mert olyan fájdalmaim voltak, hogy nem tudtam kiegyenesedni, fél napot feküdtem a melóhelyen egy ágyon. Amikor már sokadszorra fordult elő, annyira féltem, hogy elmegy a baba, hogy az orvosommal egyetértésben úgy döntöttünk, hogy táppénzre megyek. Itthon persze szépen fokozatosan elmúltak a fájdamak. Szerintem nagy volt a hajtás, és sokat kellett emelgetnem ez lehetett a baj.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Vanni, bent van még a géped? Ha tudsz, akkor jelentkezz, hogy mi újság van bent!

ismeri valaki a Greene bodykat? Úgy néz ki teljesen, mint a Scamp, csak féláron van,. gondoltam kipróbálom.

Reny, teljesen érthető, hogy kiírt a doki. Egyébként ha nem kellett volna nagyon a pénz, én akkor én kiírattam volna magam, ha semmi bajom sincs. Dolgoztunk addig is eleget (én 12 évet) meg dolgozunk majd még utána is eleget! :lol:
Vendég
 


ÉN ma pakoltam egyet, hogy megnézzem, vajon van-e valami használható fiús ruhánk. Hát nincs. :? Sok volt nálunk kölcsönbe, és amit vettünk, az mind lányos, mert fiús anyukától kaptuk a kölcsönrucikat. Van egy doboznyi ez-az, de főleg nagyon elnyűtt cuccok, vagy törölköző, takaró, ilyesmik.

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi! A teszveszen találtad ezt a bodyt? Csak, mert rákerestem és egyedül ott láttam, amúgy még nem is hallottam róla. Mondjuk vaamiért nem adja ki az aukció oldalán a képet, szóval csak kis képen láttam, azon meg nem sok látszik.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny, igen, ott találtam. Nekem kiadja a képet és a képen nagyon szépek a bodyk, ráadásul Mogyoródon van, ami nekem a szomszéd falu. Godoltam veszek vagy kettőt próba képpen, de előtte megkérdezem, hogy hátha ismeri valaki.
Köszi, hogy kerestél nekem infót!
Vendég
 


Böbi!
Na sikerült megnéznem a képeket! Tényleg jónak tűnik. Némelyiknek érdekes az ujjmegoldása, olyan, mint a pulcsiké. Ha veszel, írd majd meg, hogy milyenek. Ha jó, ennyiért tényleg érdemes beruházni.

Kép
Kép
g_reny
 
 


oké
Vendég
 


Sziasztok!
Hát megvolt ma a vizsga,örülök,hogy túl vagyok rajta.Remélem sikerrel.
Teljesen kiborított,hogy megint mennyit zuhant a forint.Mikor lesz már ennek a mélyrepülésnek vége????A hitelek az egekben vannak.Nem is tudom hogy fogjuk fizetni.Na megyek is olvaslak vissza Titeket nem kesergek,pedig elég elszomorító.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok csak egy pár szó erejéig bekukkantottam ! Nincs időm most vissza olvasni de voltam ma itt kint uh-án nagyok , egészségesek nameg persze még mindig lányok vagyunk ! :lol: :lol: :wink:

KépKép
anyettka
 
 


Megjöttünk.
Álmos nem volt túl együtt működő :) megint nagyon zavarta az uh...
Rám hasonlít, a szája az apukájáé :)

Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Nagyon drága! Azért mutatta magát.

Böbi
leírnád nekem hol érdemes ruhát vásárolni amerikában. Bár 230-as dollárral lehet sehol..
pumuklii
 
 


Kép kicsi nyuszkó

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Pumukli: én is így vagyok, voltam, mint te. Sose értettem, hogy minek ajánlgatja a háziorvos, hogy bármikor kiír, ha gondolom... Miért kellett volna kiírni, mikor nem voltam beteg? :roll: Ezért nem is értem, minek ez a sok vizsgálat, meg vérvétel, meg kutyámfüle (bocsi, Kutyafüle :) ). Persze ahol kell, ott kell, megértem, ha egy vegyész, vagy eladó, vagy jegyellenőr stb. nem tud, nem akar 9 hónapig dolgozni, mert nem is való ilyen munka egy terhesnek.

Kép
Kép
tinu
 
 


Szép estét Kismamik!

Tinu!Örülök,hogy Tündi jobban van!!! :D
Pingi!Nagyon sajnálom a kutyust!
Vanni!Írtam pü-t. :)
Reni a képeket vasárnap tudom leghamarabb feltenni. :oops:
Mozza!Megy a drukk,de azért próbálj pihenni,amennyit csak tudsz a keményedés ellen!

Gyomorégés:Nekem ezen a héten jobb volt,de ez nem napi 4-5 Rennie-t jelent már ,hanem csak hetit. :) Akkor készülhetek,hogy a 25.hét körül újra?! :roll:

Jaj,nem írtam?!Bocs :oops: !
Dóri a dunakesziben voltunk,ott 5-ig van akcióban a bejáratnál.
Böbi!A mérleget 9990-ért vettük,ajándék lázmérővel. :)
Mit hallottatok a bérlésről?Én havi 2000-4000 között láttam,de állítólag a védőnőtől kevesebbért is lehet bérelni. :?:
Csadra!Ügyi vagy Te is,nekem sajna pont az maradt ki,de remélem pótolom.
:lol:
Krém!Aranyos rucikat vettél! :D

Keményedés,szerencsére nekem sincs!
Nekünk tavaly aug.ban volt az esküvőnk.Polgári,utána egyházi,majd buli reggelig! :lol:

Pumuklii!Tőlem is sokan kérdezik,hogy miért dolgozom még,ennyi idősen?
Erre szoktam azt válaszolni,mert jól vagyunk,és az a 6 kg,nem terheli meg a szervezetem,és a lábaimat. :)

Eszto,Böbi!Várjuk a gödöllői mamiparty képeit!
Eszto!Álmos tüneményes kis pasi!
Holnap rohangálás.
Kellemes hétvégét kívánok!


Szép álmokat!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Köszönjük :)
azt mondta a szonográfus, hogy nem lesz nagy baba szerinte. Most 655 gramm volt kb. Remélem azért nem éhezik...:)

Holnap feltöltöm a gödöllői baba-mama-pocak képeket, csak már fáradt vagyok , meg nagyon beteg :(

Jó éjt mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Délután már nem sikerült jönnöm persze..

Köszönöm a ruci dícséreteket :D

Eszter
Nagyon aranyos Álmos! :)

Táppénz
Márkkal mikor terhes voltam, 6 hónapos koromig dolgoztam, és mikor otthon maradtam, marha jól esett hogy aludhatok reggel sokáig, nem kell bebumliznom az V.kerületbe, idegeskedni a rossz parkolási körülmények miatt, na meg a munka miatt,csak a babával meg magammal foglalkozhatok stb.
Sőt, később úgy voltam vele, hogy miért is nem maradtam már előbb otthon?!

Annus
Igen, érdekes ez a Hello K.-s cica cucc, régebben nekem sem jött be igazán, de most megláttam, és nagyon édinek tűnt, persze ezzel sem szabad a ló túloldalára átesni! :wink:

Jó éjszakát!

K.
krém
 
 


Sziasztok!

Eszter

Én is várom a képeket.
Én is várom, hogy legyen 4D képem. :)

A Greent nem ismerem.

Én Aporral elég hamar kiirattam magam, mert ingáztam a munkahelyemre oda vissza napi 3 órát és ehhez nem volt tovább kedvem. Most a visszerek miatt írnának ki, de ugye most nem téma.

Táppénz
dec. 1 óta vagyok táppénzen és még egy fillért sem láttam belőle.
Helyesebben csak annyit amennyit a munkahelyem fizetett. Remélem 2 héten belül kapok pénzt, mert annyi mindent kell vennem.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Esküvő

Nekem is van mulatságos történetem erről, de majd máskor írom le.

Keményedés
Örüljetek, ha nincsen, ráértek ezzel a 36. hét után. Nekem szerencsére nincsen soha.

Annus
Én is azt hittem mikor törzsvásárlóit kértem a Brendonban, hogy nem fogok ott sokszor vásárolni, aztán mégis elég sokszor vásárolunk ott. Van ami drága, de időnként jól lehet vásárolni. A kismama ruhákat nagyon drágának tartottam, nem vettem ott semmit csak egyszer farmert, azt is ajándékutalványból.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Most végeztem a kakaóscsigával. Gyönyörű és óriásiak lettek. Reggel jó lesz kakaó mellé(vagy még most :shock: ).
Édi a kis kukis. Szép formás gyerkőc már most.

Inci

Kép
Kép
incike
 
 


Helló!
Esztó! Szép a kisfiatok! :)

Örülök, hogy jó volt a találkozó! :) Képeket! :)

Szofinak jó pihenést, ha még olvassa... :)

Engem sem írt ki az orvos, csak megvolt a lehetőség, ha úgy döntöttem volna, csak 1 szavamba került volna. :)

Na, nekem mára ennyi, jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Gratula a csigákhoz! Bizti nagyon finom lesz (ma is :) )!
Vendég
 


Mindenkinek jó éjjszakát!

Inci

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Gratula az Aranygaluskákhoz Ügyesek vagytok! Majd valamikor én is megcsinálom. Ja és köszönöm a csokiöntetes tippeket!!!

Örülök hogy én is adtam tippet a kakaós csigával ;-) Én is nagyon Imádom és most napok óta kívánom úgy hogy holnap én is megcsinálom!

Tinu: Örülök hogy most már jobban van Tüci szegény csöpp lány!

Böbi: Én is megnéztem azokat a badykat és kettőre licitáltam is remélem nem ugyan azokra :oops: Nem szeretném lecsapni a kezedről ;-)

Már én is teljesen Tesz-Vesz őrült lettem ma nyertem egy kis kötött pulcsit igaz hogy világos kék de jó árban volt meg egy kis lábzsákot és egy kisplédet! Meg licitáltam már két badyra egy termó overálra és egy pufi kabátra! Remélem megnyerem őket! Nagyon szeretném!

Eszter: Nagyon Édes a kis Álmoska látod viszonyul a nevéhez a személysége már most! :) ;-)
És várom én is a képeket!!!!

Már két napja nekem is nehéz a hasam és ma délelőtt meg volt az első igazi keményedésem! Épp pisiltem úgy megilyedtem hogy azt se tudtam hogy pattanjak fel az ülőkéről! És egész nap éreztem ehez hasonlót éppen most is! Kezdek parázni!!! Mert görcsölök is csak nem tudom hogy pontosan hol is! Tudom ez most kicsit furin hangzik hogy terhes létemre nem tudom mim görcsl de én amikor beindult a szülési fájásaim azokat se túlzottan vettem észre és ezért nem tudom pontosan hogy az amit érzek az most a méhem csinálja vagy csak a beleim! Szörnyű!!!Azért a Béresnek a Magnézium+B6-ja mellé még 1 magnézium pezsgőtabletát is iszok mert ebből a béresből nem lehet csak 1 nap 1-et! Na mind1! Hétfőn Terheléses vércukor! (már alig várom :-S ) És ha baj lenne úgy is ott lesz a Dokim!!!


Mára én is elbúcsuzom! Jó Éjt mindenkinek!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Incike: Még tőled szerettem volna megkérdezni hogy a csigát milyen recept alapján készítetted?!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Hencsó
www.janosekweb.com/magyarkozosseg/node/295
alapján csináltam.
Nekem 13 óriási csigám lett.
Teszteltem és finom puha maradt, nem úgy mint a bolti.

Jó éjt.

Inci

Kép
Kép
incike
 
 


Holnap meg kiflit gyártok. :lol:
Van kifli és csigafaló is a családban elég. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Jó reggelt!

Végre aludhattam volna kicsit, de egyszerűen nem tudtam :(

Eszti,
a képeken azért látszik a lényeg! Nagyon szép kis arcocskája van Álmosnak :)
Örülök, hogy jól sikerült a tali, a képeket majd várjuk!

A Greene bodykat megnéztem én is, kép alapján nagyon jól néznek ki!

Incike,
én is ezt a receptet csináltam meg, tegnap mikor hazaértem :) Már egy darab sincs belőle, igaz, én fél adagot csináltam csak (kb. 14 db lett, de kisebbek). Most reggelre is még jó omlós volt, nem száradt ki!

emese1979
 
 


Jó reggelt,

Totál K.O. vagyok...lehet ilyenkor valami orrspray-t vagy orrcseppet használni? már enni se tudok mert csak a számon kapok levegőt, és ha eszek akkor megfulladok :S

Anika,
én is dec.1 óta vagyok táppénzen. Nekem azt mondták hogy két hónap mire utalnak. Ehhez képest kedden megkaptam a pénzt. Szerintem lassan te is megkapod.

Hencso,
igen, Álmos hű a nevéhez, ezt mi is megállapítottuk az uh-n, de igazából nem is aludt, hanem megint a fejét fogta mert annyira zavarta az uh. Befordult a hólyagomhoz az arcocskájával, a lábával meg rugdosta a gyomromat...

Leszedem és lekicsinyitem a képeket és feltöltöm délután :)

Jó 7végét.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter
nagyon helyes a fiúcska :P
A kis súly nem határozza meg hogy kis ember is marad.majd bepótolja ha kibújik.

keményedés,
nekem még eddig nem volt, pedig sokat jövök-megyek és az ki kéne hogy hozza, de eddig semmi.

Az izmaim kezdenek görcsölni, megint rá kell állnom a MgB6-ra.

KépKép
harhaj
 
 


Eszti,
én decemberben voltam megfázva, nem kapta levegőt. Vannak ezek a speckó orrcseppek, ami csak tengervíz, én olyat használtam (Fluimare-t). Nem olyan, mint a normál orrcsepp, de azért elég sokat javított a dolgokon! :)

emese1979
 
 


Sziasztok! :P

elveszett bárányka jelentkezik :oops: :lol:

jól vagyunk, mutizok egy 3 nappal ezelőtti uh fotót nektek! :D

mindenkinek további jó pocakosodást! :P
be szoktam ám kukkatan hozzátok, csak írni nincs érkezésem :oops:

Kép
Vendég
 


Sziasztok!Tegnap má nem volt erőm reagálni az írásokra.Most is csak lejelentkezni jöttem. Ma délelőtt meg tegnap délután nagy bevásárlótúrán voltunk. Jelentem lányok,a ruhácskák kivételével mindene megvan Riki babának!!!!! :lol: :lol: Úgy örülök.Nem kell stresszelni már magam a dolgokon.Ruhácskákat majd folyamatosan nézem a turiban :oops: meg a teszveszen.Jajj majd lefényképezem a 3 kis rugit,amit ott vettem.Annyira aranyosak!!!!!Meg cumisüveg melegítőt nem vettem,de már kinéztem.A kollégák lehet,hogy akarnak majd venni valamit,majd mondom a barátnőmnek, hogy ha igen,akkor én olyat szeretnék.Kipótolom én,ha nem jön össze annyi pénz. Sőt!Több is van,mint elég cucca,mert találtam jó áron etetőszéket és azt is megvettem.Ennyiért úgyse kapok,és pont tökéletes szine stb.Igazából én azt hiszem,hogy nagy dolog majd egy év múlva kell kb,mégpedig a gyerekülés a kocsiba.De szerntem azt kérjük szüli+névnapunkra(egymást követő napon van az én szüli és a férjem névnapja:) )vagy karácsonyra. Meg magamnak veszek még áprilisban szopis melltartókat és hasszorítót.
Volt az asztalos is.Felmérte a szobákat,megvan az árajánlat,hétfőn kezdheti is csinálni a bútort.Remélem márciusra az is meglesz. Akkor márciusban még vizsgák,meló és nagytakarítás és áprilisban már csak pihenek,olvasok és várom a kismancsot!!! Bocsánat a terjengősségért,csak olyan elégedettnek és boldognak érzem magam!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Tinu és Pumukli, én is egyetértek veletek abban, hogy ha nincs semmi baj és nem esik az ember nehezére, akkor miért ne dolgozzon, ameddig csak lehet?

Én pl. biztos hülyét kapnék egyedül egész nap itthon! Teljesen ráálltam, hogy reggel felkelés-készülődés-dolgozás. A múlt héten pénteken nem mentem dolgozni és olyan furcsa volt, hogy "semmit" nem csináltam egész nap.

Úgy látszik, nálam az önmegvalósításhoz szorosan kapcsolódik a munka.

Képzeljétek, a munkahelyünkön minden héten más takarít közülünk. (Kis feltörlés, porszívózás, portörlés.) A fiúk tegnap bejelentették, hogy ezentúl ezeket én nem csinálhatom! :lol:

Eszter és Vicuska, nagyon aranyosak a képek!

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

A haskeményedés senkinek sem hiányzik higgyétek el :( Nekem inkább dec.-ben volt a sok stesssz miatt, mostanában már napi 6 volt, de most hogy nem megyek már dolgozni ez is elmúlóban lesz.

Tegnap nagyon beparáztam, hogy mi lesz velem ezután itthon, de szépen nyugisan mindent megcsinálok majd és reggel meg délután én hordom majd a lányomat oviban, szóval a mozgás is meglesz, a főzés meg elviszi megint az időt, és végre a kisruhákat is átnézhetem és átpakolhatom az összes szekrényt :)

Kutyafüle nagyon ügyesek vagytok, hogy már mindent megvettetek :)

Most már nekem is tényleg csak 2db kissapka kell meg a szivacs a kiságyba :), de ezeket majd ha megyek a várandós csomagért, akkor megveszem:)

vanni csak a legjobbakat kívánom neked :)

Még a mh-ről, nekem már nagyon régóta nagyon unalmas volt a mh-, mert csak bennt ültem és parancsolgattam a helyettesemnek, és idegelt, hogy elmondtam valamit és rá egy percre ugyanazt visszakérdezte :(, én nem szeretem a tétlenséget :)

Végülis lányomnál 2 hónappal hamarabb, most meg 3 hónappal hamarabb hagytam abba a munkát, dehát én is öregszek :)

Mindenkinek szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Lilla baba is nagyon szép kislány!

Kutyafüle,
ügyesek vagytok! Nekünk még mindig csak néhány kisruha, de majd anyummal megyünk ki márciusban a bababörzére, néhány dolgot ott akarok megvenni.

Nem tudjátok, hol lehet a kiságyba fejvédőt kapni nem nagyon elszállt árakon?

Munka- nem munka kapcsán, szerintem az a lényeg, hogy az meber jól érezze magát, ne idegeskedjen - akár dolgozik, akár otthon van.
A férjemnek be kellett menni melózni, úgyhogy megyek is ki a kuytával aNépligetbe egy kis bulldog-talira. A kutyinak is jó, mert kijátsza magát, nekem is, mert sétálok + beszélgetünk a többiekkel.

emese1979
 
 


Sziasztok!

Gyöngy mára nagyon taknyos, éjjel sem aludt. Apával felváltva altattuk, de szerencsére láza nincs.

Álmos és Lilla baba gyönyörűek!

Pumukli, küldöm priviben az amerikai ruhákat!

Emese, az Ikea-ban van nagyo hosszú rácsvédő jó áron. Most pedig a vaterán vettem, újat, vastagot, 890 Ft-ért! Még postaköltséggel is megérte.

Adraci, jófejek a fiúk, remélem nem hagytad magad! :-)

Esztó, lehet nasivin gyermekorrcseppet használni, nekem azt ajánlotta a dokim, jobb, mint a tengervizes, de enyhébb, mint a felnőtt. Jobbulást!!

Picihencsó, licitálj nyugodtan, én a nagylányomnak keresek, gondolom, hogy Te nem 86-os bodyra licitáltál! :-)

Anika, Esztó, én is dec 1 óta vagyok táppénzen, de még semmi, csak amit a cégem utalt 15 napot.
Vendég
 


Hajna, még neked akartam. Köszi az árat! A szomszéd csaj 8000-ért árulja, nincs még egy éves a mérleg, akkor megveszem tőle. (Mivel lázmérőnk már van) Én 1600-ért béreltem anno a MiniManóban havonta a mérleget.
Vendég
 


Pumukli, mivel priviben nem tudtam csatolni képet így ide teszek, ez csak az egyik nap termése volt! :-)
Krém, figyelmedbe ajánlom, hogy kint is rendesen volt/van hello Kitty láz! :-)

Kép
Vendég
 


Na már itthon vagyok!!!

Tegnap fél 10ig dumáltunk a barátnőmmel!!!Annyira jó volt kimozdulni kicsit!
Mondjuk azért el is fáradtam rendesen!

Nálunk az van h nagymamám hiszi azt h beteg vagyok...azt hiszi h kisérgetni kell mindenhová :shock: De hogy honnan veszi...mindig rácsodálkozik h egyedül megyek mindenhova...de hát mért ne mehetnék?Persze öcsém ma reggel kikísért az állomásra,mondtam is neki h tán mamám parancsolt rá :lol:


Vicuska!
Ha tudsz írj gyakrabban!!Nem baj ha nem reagálsz a dolgokra,annak is örülünk ha beszámolsz mizu veled,vagy pl hozol egy ilyen cuki képet!!!


Eszter!

Álmos is szép baba!!!Kb akkora mint Iza!Mármint én is ilyenkor voltam 4Dn,szinte napra pontosan és akkor 671 g-ra tippelték! :wink:

Megmondom őszintén én itthon vagyok,és mégse unatkozom...vhogy mindig van mit csinálnom!Pedig nincs is gyerek!
Szerdán turi nap!!!!Addig gyüjtöm az erőmet!!!!

Mozza!
Elsősorban neked írom a következőt!Most olvastam a medencetáji fájdalomról,és hogy ugye nyomja a medencealapi ideget a baba.Azt írták h hosszabb séta vagy tornagyakorlat után jelentkezik általában!Persze azt írja h pihenjünk többet...mcsoda remek ötlet :lol: Illetve könnyíteni kell a gyakorlatokon!

Évi!
Neked meg a visszérre találtam vmit!Hátha vmelyiket még nem próbáltad:hideg-meleg vizes váltózuhany,almaecetes masszázs,pár korty almaecetes víz,sok C vitamin.

Ja és a hét közepén elmaradtam a beígért táblival,pont aznap volt ez az ájulás :oops: De ma összeszedem ami azóta jött új infó és pótolom!!!!!

annus11
 
 


Annus, azóta nem volt ájulás? te melyik esküvős fórumon voltál rajta? A barátnőm most szeretne csatlakozni valahova és neki szeretnék ajánlani!
Vendég
 


Farkas!

Nem,nem azóta nem volt!!Remélem nem is lesz!Igyekszem pihenni...bár nagyon nehéz :roll: Ha nekem egyszer azt mondja a doki h pihenjek többet akkor mondom h inkább fektessen be a kórházba,mert itthon nem tudok pihenni!!!!Mindig felkelek 5 perc után :roll:

Én a www.weddings.hu n voltam!Szeintem nagyon hasznos!Sok ötletet lehet meríteni,és sokat spórolni is ezáltal!!!Amúgy még irogatok oda is,van babázó topic :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

De jó hogy írtátok hogy a táppénzes pénzt kb mikor kaptátok, én tegnaptól vagyok táppénzen, így legalább tudom hogy kb mikorra számoljak a pénzel :?

Farkas
Jól bevásároltál!! :) A H. Kitty minnőségével egyébként meg vagy elégedve, már ha vettél ilyet Gyöngynek :P

Eszter
A nasivin tényleg nagyon jó, a felnőtt nekem nagyon erős, de a gyereknek való tuti! Jobbulást!

Vicus
Nagyon édi Lilla baba! :) Jó hogy jelentkeztél!

Adraci
Jó fej pasik! :)

Kakaóscsiga
Imádom! Ezért inkább meg se csinálom, nem tudnám abbahagyni az evését!
:)
Túrós pogit sütöttem pár napja, abból is annyit ettem... muszály visszafognom magam, 3 hét alatt 3 kiló feljött :oops:

K.
krém
 
 


pénzzel :oops:
krém
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: