Új privát üzeneted érkezett!

Lyly: olvastam a másik topicban mi volt Bencussal. Remélem már jobban van. Én nem értem miért kell ordítani az emberekkel, hogy végezzék a dolgukat! Felháborító ahogyan veletek bántak! Nem találok rá szavakat!!!!!!!

királylány
 
 


jó reggelt mindenkinek!

piri még nincs de még csak most kelltem :cry: , a tegnap este felfedeztem, hogy még van egy tesztem, vajon ez véletlen? Biztos voltam benne, hogy már nincs tesztem itthon :roll: és venni meg nem akartam a kisértés miatt :twisted: . Az este eldöntöttem a saját nyugalmam érdekében ma reggel tesztelek, lehet megyünk el itthonról tudjam vigyek-e felszerelést magammal, de most nem tudom mit is csináljak, még nem mentem wc-re, de a hőm szerint nincs semme hiszen 39,9-ről lementt a tegnap 36,8-ra és ma már csak 36,7 tehát ez nem babás görbe mert már 2 fokkal leesett és nem indul felfele! Talán nem is tesztelek minek ugyis negativ lesz :oops: :cry:

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok,jó reggelt.Kösz a bátorítást,én is úgy gondolom,hogy nem én szülök a világon a legkisebb korkülönbséggel.16 hónap + 1 nap,ha hihetünk a kiírásnak.
Most elvesztettem a fonalat,az az erős csíkos jóslóteszt,akkor nem terhességet mutat???Kinek nem kéne mostanába megjönni??
Az osztálytársamnak 3 hónapig rendesen megjött... :shock: Aztán 6 hónap múlva meg is szült... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 

 
 

melinda ne félj anyukám uncsijáéknál 1 év van a 2 baba között győnyörű egezséges gyerekek, menj més dokihoz, hogy megnyugtasson. Anyukám azt mondta szerinte nem lesz baj de lehet el fogg apadni a tejed a pocakban levő kistesó miatt :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Ó Melis nem tudom....én tesztelnék a helyedbe,de negatívat senki se szeret látni...a helyedbe azért elhasználnám,nehogy lejárjon a szavatossága... :lol: :lol:
Ezekhez a hős dolgokhoz nem értek,de azt olvastam,hogy függ,mennyit alszol,minden szartól....annak azért ne higyj szerintem...
Hogy kell leíni azt,hogy higyj???Így???? :shock: :shock:

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


[quote="melinda1985"] írta:melinda1985 Melis nem tudom....én tesztelnék a helyedbe,de negatívat senki se szeret látni...a helyedbe azért elhasználnám,nehogy lejárjon a szavatossága... :lol: :lol:

anyukám azt mondta dilis vagyok esetleg pshihésen terhes, könnyü neki piri kimaradásának reggelén velem is meg öcsémmel is kilökte a tacsott tuti teszt volt neki :twisted:

[quote="melinda1985"]H írta:melinda1985ogy kell leíni azt,hogy higyj???Így???? :shock: :shock:
nem tudom a hitt szóból származik talán hidd el

Kép
Kép
melisch
 
 


Igen,az jó lesz,szóval ne hidd el neki,amit mutat... :lol: :lol:
Teszt megvolt???

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Sziasztok! Húúúúúúú, még csak az egyik tárgynál vagyok, 3-ig végeznem kellene, hogy a javítósat is átvegyem, fel jegyzetem Gyulán maradt mert változott a tételsor, nem vagyok ideges...


Melinda. már teganp akartam írni, hogy ez az orvos egy f.sz, sorry....hülye bunkó....ne foglalkozz vele, Melishnek igaza van!
higgy: sztem de nem szerettem helyesírni...

Melsich: sztem csináld mega tesztet, ha negatív akkor legalább megnyugszol...és várod a pirit...de nem idegeskedsz feleslegesn
Te döntesz, de közöl velünk az eredményt

Kép
nyuszifül16
 
 


lyly jobbulást bencusnak!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Nita, hogy vagy? Megint pakolsz kis manód után?

Kép
nyuszifül16
 
 


szia..még nem pakolok...épp levest eszek de émelygek közbe...... :wink:
ma még többet kell pihenem mert holnap tanfolyam meg vasárnap is..... :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: az jó, ha már vannak tünetek, nálam titálisan semmi... :cry:

Melisch: sztem holnap reggel tesztelj, mert akkor több a HCG! :D

Kép
nyuszifül16
 
 


még korai is volna h legyenek tüneteid.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nem mondok inkább semmit... :D De Te írtad, hogy Neked volt egy kishányingered! :lol:

Kép
nyuszifül16
 
 


Ja, Nita: Párom most ment bevásárolni a holnapi leveshez...csak azt nem tom, mikor fogom megcsinálni, ha délutánig vizsgázom, míx vacsira :lol:

Kép
nyuszifül16
 
 


volt igen.....de nagyon kicsi...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok! Tegnap este nem tudtam jönni, mert délután az oviból telefonált az óvónéni, hogy Lilike lázas, estére meg nem akarta levinni a gyógyszer a lázát így hűtőfürdőzni kellett, aztán meg összebújtunk és együtt aludtunk el.

Melinda, ezt az orvost szerintem is le kéne váltanod, hülyeségeket beszélt! Én is szoptattam a lányom terhesen, mégse lett semmi baja a picinek!
Higgy, így kell leírni, a hagyj szóval szokták keverni! Tanítónő vagyok, tudnom kell helyesírni, bár sokszor nekem sem sikerül.... :wink:

Melisch, Nyuszifül, amíg nincs piri, addig van esély a babára!

Ja, Melisch, igen én vagyok a kétgyermekes anyuka, Ambrusné Adrienn a nevem!
Téged milyen néven talállak meg?

Mucus, az első gyermekemmel terhesen én végigdolgoztam egy tanévet az iskolában, nem lett semmi bajom, bár a mostani eszemmel már inkább táppénzre mennék, hogy véletlenül se kapjak el egy csúnya betegséget!

Kép
adiadi
 
 


mi ez a pangás? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok ismét, nállunk még tart a takaritás de már a végét rugja már annyira fáj a hátam, szerintem anyum is odavan. Estére féltem be kell vezessek a városba öcsémékhez de jönnek ők, hurré lehet pihenni ha készen vagyok!

na csajok ez nem az én hónapom piri nincs :wink: nincs is fájásom ma most vagy megjönn tünet mentesen vagy kivárja a 30.ik napot, ja volt teszt délelőtt 1. vizeletből olyan NEGATIV, hogy csak na! Igen nyuszifül én is ugy döntöttem, hogy tesztelek legalább tudom mihez tartsam magam. Ez van majd lesz valahogy, de neked még nem kell feladnod.

adiadi én Nagy Melinda vagyok már láttam a kepeid de féltem nem te vagy ugy rémelett csak 1 lányod van :oops: de bejelöltelek láttam a két kis tündérkédet :P

Kép
Kép
melisch
 
 


No Lányok!
Ez nem az én orvosom,SZTK-ba voltam,aztán "ezt" dobta a gép!!Nem fogadok orvost,mert nem hiszitek el,de egész Gyöngyösön senkinek nincs a magánrendelőjébe UH!Akkor meg nem is megyek,engem ne hívogasson a magánjára a nagy semminek,mert bájcsevegni meg nincs kedvem.Aki Egerbe volt,úgy kezdtük,hogy uh,aztán kérdezhettem,persze sose kellett semmit,mert magyarul, érthetően beszélt.Szóval nem látom értelmét,kijön az fogadott orvos nélkül is.A férjem legyen bent,a többi nem érdekel.
A második gyerek gyorsabban jön,mint az első???(mert Pityesz 2 óra volt,akkor lehet ez a szülés annyi sel esz,kihajingálni való pénzem meg nincs...azért a félóra varrásért.)Ha normális lesz,adok neki,ha nem meg több marad nekem... :roll:
Én azt is megértem,ha valaki fogad,az elsőnél főleg,most is fogadnék,ha Egerbe lennék,de amúgy meg annyira semmi ez a szülés,hogy felesleges...De ez csak az én véleményem...
Jajj,na nem semmi a szülés,de az emberlánya durvábbra számít=>én legalábbis...remélem értitek mit akartam kihozni belőle!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Sziasztok!

Nita: tanulok,a zért nem jövök... :(

Adiadi:jobbulásta kislányodnak, mindenki elkapja ezta vírust úgy látom! :(

Melsich: nálam sincs semmi, nem élem bele magam, minek...nem baj, a köv. hónap a miénk oksi?! 8) Most már mindent tudunk , tök okosak vagyunk....sookal könnyebb lesz. Olyan vicces, én még védekezéssel is mindig féltem, hogy nehogy babás legyek, amikor meg csak a megszakításos módszert használtuk, már fel kelltt volna tünni, hogy úgy sincs semmi, pedig az egyáltalá nem biztonságos...nézzétek soha nem szedtem fogigátlót, és még is ez van.
A lelkem mélyén valahol nagyon fáj... :(

Kép
nyuszifül16
 
 


Ja, de annak nagyon örülök, hogy ilyan jó kis társoságra leltem :wink: :D
Szupik vagytok mindannyian Csajok!;)

Kép
nyuszifül16
 
 


Sziasztok!
Megjöttem a melóból.Csajok rengeteg beteg gyerek van az oviban! :shock: :evil:
Csak egy napot voltam de már úgy jöttem haza,hogy csikart a hasam. :roll: Az tuti,hogy Domit még jövőhéten se fogom vinni.

Melish!
Nagyon sajnálom...rágtam a körmöm,hogy megcsinálod e a tesztet.... 8)
Ne búsulj a február a Mi hónapunk lesz! :wink:

Melinda!
Ez a doki hülye,bunkó,tapló,paraszt..... :evil: :lol: :lol:

Adiadi!
Jobbulást a kislányodnak!
Kép

Nyuszifül!
Drukk a vizsgához!+++++++++ :wink:

Csajok!
Jól emlékszem,hogy valaki pedikűrös vagy körmös itt???
Írtam,hogy kb:3-4 napja épített porcelán körmöt csináltattam.Képzeljétek kezd sorban leválni a körmömről. :shock: Ez normális,hogy valakinek a körme ledobja a porcelánt? :roll:

Megyek pihizek,Domingó most aludt el. 8)

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Melinda: valamennyire szerintem igazad van, aza gáz, hogy sok helyen fizetsz nem keveset, és ugyan úgy le se szarnak, csak mintha törőde Veled még egyszer visszahív, hogy hozzál több pénzt...
Az a gáz, hogy aki lelkiismeretes az pénz nélkül is figyel rád, és tapintatos, aki nem, az meg tök mindegy mennyit adsz, úgy is goromba, nemtörődöm...
Mondjuk én az elsőnél biztos fogadok, ha lesz pénzem, ez az anyagi helyzetünktől is fog függeni. Nem tudom, ki ajánlotta a Bajcsis orvos, egyelőre nekem ő a legszimpibb...

Kép
nyuszifül16
 
 


Mucus: sztem ilyen időben szabit kellen kivenni, vagy táppénz, az legalább anyagilag több, mint asemmi.
Doimt ne vidd, nehogy visszafertőződjön.
Köszi a drukkot, már én sem tudom, hogy bírom...erőt ad, hogy mindig jövök hozzátok...holnap már vége.
Hééé, én is benne vagyoka februári csapatban.... :wink: Addigra , már csak szakdolit írok, ésjó nagyokat aludhatok mellette, és sétálok is meg mozgok megfogadtam! Ha meg mégsem kell februárra várnom, akkor meg szorítok, mint az őrült Nektek!
Hajrá! :lol:

Kép
nyuszifül16
 
 


melinda volt ismerősőm aki az elsőt pik pakk megszűlte a másodikkal meg orákon át vajudot.....minden szülés más....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nyuszifül!
A szabit még tartogatnám mert hát csak 23 napom van ami nagyon kevés. :?
Én azért nem írtalak a februáriakhoz mert Neked már megelőlegeztem a januárt. :wink: Nem tudom miért de úgy gondolom Neked sikerült most. :D

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhatnék? :oops:
25 hónapja próbálkozunk babával, de eddig sajna nem sikerült.
Voltunk mindketten vizsgálatokon, férjemnek kevés a spermiumszáma, nálam majd ezután jön az átjárhatósági.
Remélem 2009 már eredményt hoz!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


szia....persze hogy csatlakozhatsz!!!!
és sikerűlni fog a babó...drukkolok!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hááát már nagyon remélem!
Bár épp ma jött meg a piri :?
Sosem tud késni... :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Sziasztok!
Szép du-t mindenkinek!!!


Kép


Kép
Vendég
 


Ki, mióta próbálkozik a párjával babára várva?
Nitacska, látom nálatok már a kistesó jön, gratulálok!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Szia Betty!
Mi most fogtunk bele ebben a honapban a tesó gyártásba :)

Kép


Kép
Vendég
 


Szia Kírus!
Jó nektek! :)
Bárcsak mi is ott tartanánk már, hogy a kistesónak álljunk neki.
Az első babára mennyit vártatok?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


betty!
6 honapot,de ugy hogy közben néha védekeztünk is(mert nem volt kimondottan tervben).

Kép


Kép
Vendég
 


Betty: Szia, üdv köztünk! Október óta a válasz....
Nem adjuk fel, jó a csapat, összejön, nem adjuk fel... :wink: Mi nálunk is első. Hány évee vagy?

Musuc: értem, akkor tényleg jobb meghagyni...szedjél sok C-vitamint nehogy elkapj valamit. Jó lenne, ha most működne a megérzésed... :) Jó, hogy optimista vagy, csak ha ediig nem, akkor miért most!

Kirus: szia, mizu? Jól vagytok?

Kép
nyuszifül16
 
 


Akkor nálatok könnyű lesz a kistesó.
Fogadni mernék max. 1-2 hónap, és zebrás lesz a teszted 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Szia nyuszifül!
Értettem!!! Nem adjuk fel, nem adjuk fel!!! :lol: :lol:
Én 31 leszek augusztusban :? AAAUUU! Ez fájt! 31!
:lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Szia nyuszifül!

Jól vagyunk köszi,Kírus 1 orája aludt el,ugyhogy most csend van :) :lol:
Ti jol vagytok? :)



Kép


Kép
Vendég
 


Sosem késő, még Te is fiatal vagy! :wink: Olyan jó lenne, ha már ott tartanánk, hogy babakocsit kell venni! :lol:

Kép
nyuszifül16
 
 


Kirus: tanulok, mint az őrült a holnapi két vizsgámra, és fáj egy picit a trokom, hétvégén le sem veszema pizsamámat...még főzni is abban fogok... :D

Kép
nyuszifül16
 
 


Betty!
hát én is remélem :),de lehet a tiéd is zebrás lesz addigra :)
Vendég
 


Bizony, én is mindig sóvárogva nézegetem a babakocsikat :lol:
Az eddigi 2 év alatt volt rá időm :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


nyuszi!
jol teszed,ennyi tanuás itán már kijár neked is a lazítás :) :wink:
Vendég
 


ÁÁÁÁÁhh, az enyém tuti nem!
Nem vagyok ám pesszimista :lol: :lol: :lol:
Csak már ezt szoktam meg...a pirit, és a nega teszteket :lol:
Majd február 10.-én megyek tüszőnézőbe, aztán meglátjuk mi újság.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


betty igen jön a tesó.....sajna ő már a 4. terhességem...... :( de bízom hogy ő meg is születik szeptemberben........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Betty: én is úgy vagyok vele, hogy ypl. ennek a hónapnak az eéején is tők reménykedtem, de semmi kimondottan erre utaló jelem nincs...így most csak hitegetném magam.

Szoktál használni Lh tesztet, hogy belődd a pé-d?

Lányok, még annyi. hogy a sűrű folyás elmúlt, most már olyan mensi előttinek tűnik... :(

Kép
nyuszifül16
 
 


Na látod én is így voltam az elsönél..á én nem leszek terhes ugy sem..aztán mégis :). Na most a másodiknál is így állok hozzá :?

Kép


Kép
Vendég
 


Kirus: eza legjobb, mert nem görcsölsz rá....hm, tudjátok mit ennék, kelkáposzta főzeléket, már napok óta...vettem is párommal, hogy vasránap meg azt főzök, elment az eszem, hogy ilyaneket csinálok... :D

Kép
nyuszifül16
 
 


kelkáposta nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?