Jó estét! aki reggelt olvas, annak jó reggelt
Köszönöm lányok még egyszer!
A képek, amiket fel tettetek: nagyon szép formás babáitok vannak! Hihetetlen , hogy most napról - napra ügyesednek, és fejlődnek!!!
Márti!
Tiszta szívemből kívánom,hogy minél előbb legyenek túl a gyermekeid a betegségeken! Nagyon sajnálom őket!!!
Úgy sajnállak téged is. Veled érzek!
Írj nyugodtan le mindent, amit gondolsz!!
Tigrincs!
Nagyon helyes a 4. hónapos Zalán kép!!! Jobbulást Zalánnak!!!! Puszika.
Am:
a kérdésedre válaszolok majd - nem titkos
- de ma nagyon fáradt vagyok.. -most ép levezetem a mai napot egy-pár mondattal
Gyuszika! Egy édes tünemény!
Minyu!
Ég az orcám, de délelőtt. Jó?? Sűrű volt ma.. és hát ez az ülés Csongornál! Nagyon jóóó.
Névnap!
Hát sokat gondolkodtam,hogy le írjam-e. Este 6 óta azon agyalok,hogy meg osszam-e veletek ezt az érdekesre sikeredett vacsora élményemet- élményünket..
Aztán arra a következtetésre jutottam, hogy igen.. meg teszem.. ha esetleg valakit nem érdekel, akkor most lapozzon, mert ez aztán nem egy pozitív hsz. lesz...
Amiért még filóztam,hogy le írjam-e nektek az a sógornőm.. mert azt hiszem,hogy olvas engem.. de most még is úgy döntöttem, hogy még is leírom.. amit úgy is el is mondanék majd neki személyesen.
Vacsora:
Párom szüleit hívtuk meg. -Anyukámékhoz mi megyünk majd hétvégén. A párom szülei és mi egy családi sorházban lakunk. Szóval papucsban is át tud jönni "anyós". -Ami néha zavaró, néha meg kifejezetten kellemes tud lenni. Ez most komoly.-
Szóval:
Épp, hogy el kezdtük a vacsorát, csörög anyósom telefonja.. a párom bátyja A. hívja,hogy merre vannak, mert ő az ajtóban áll náluk.
Párom anyukája: Jó "A" itt vagyok Gyusziéknál..
Pár másodperc..
-kopognak.. "A" az ajtóban és jön befelé.. megáll az asztalnál.. mely körbe van ülve .. A fiúk, a párom, és a párom szülei.. így 6-an ültünk.. hely sem volt, csak a kanapén.. most akkor mit csináljak?? Vannak előzményei, amiért nem örültem a mai látogatásának.. néha nagyon egyszerűen tud viselkedni!!! Ez most nem is nagyon állja meg a helyét, mert sokkal durvábbat írhatnék, de azt ide nem teszem.!
Ott állt az asztal mellett.. mi meg épp a vacsorát fogyasztottuk.. és közben az üzleti dolgairól cseverészik kissé ingerülten az édesanyjával.. -párom anyukája.-
Volt, hogy egy-egy másodpercre meg állt a levegő is, mert érezte mindenki -rajta kívül, hogy ez nagggggyon gázzzzz!!!
Ez gyakorlatilag egészen addig tartott, amíg a tortához el nem értünk!!!
Jó mi???
Senki, de senki nem szólt rá! : -Bocsánat nem érne rá ez még fél órát "A" ??? Mert mi épp ünnepelünk!!!!
Nagyon durva volt lányok!
El sem hiszitek, hogy egész nap készültem, egész nap ki tettem a lelkem, hogy jól sikerüljön, mindenkinek legyen, amit szeret. Minden részletre oda figyeltem.. és..
...egy ilyen tapintatlan ember meg elrontja...
Sok fejfájást okozott már nekem ez az ember..de ezt én nem fogom most neki megbocsájtani!!!
A francos nyomora nem ért rá fél órát!!! Ilyen tapintatlan emberrel még az életemben nem találkoztam!
Ott ültem a tányér felett.. azt sem tudtam, hogy mit eszek.. nem éreztem az ízeket.. semmit sem.. csak ettem, ami vissza fele jött volna az idegességtől..
Adél névnapját, illetve nem a névnapját, de a vacsoránkat, és a köszöntésünket maximálisan elrontotta!!!
-Honey te ismered, hogy kiről írtam!
Szóval lányok mélységesen megbántott.. amit nem is akarok neki megbocsájtani.
Ja.. az egy dolog, hogy itt ette a fene a nyavajájával.. de ráadásul még azt sem tudta kinyögni, hogy :boldog névnapot!
Majd jövünk mi is köszönteni "E".vel..
Semmi! Értitek??????
Kérem, akinek van ideje az írja le a véleményét.
Köszönöm szépen!
/ Hozzá teszem, a párom családjában a konfliktus kerülés járja.. tehát tudták, érezték a szülei, és Gyuszi is,hogy ezt nem kellene megengednie "A" -nak, de senki egy szót sem szólt. Én meg azért nem szóltam, mert úgy gondoltam,hogy ebből olyan veszekedés lehet, amitől még talán Adél is megijedt volna../
Kérem ne haragudjatok rám, hogy leírtam a bánatom.. de nagyon nagyon feszít.. ---ááááá.